Review militèr

Paling ora ana telung target mungsuh ing Kyiv ing wayah esuk

40
Paling ora ana telung target mungsuh ing Kyiv ing wayah esuk

Wiwit esuk, sirene serangan udara diuripake ing sawetara wilayah ing Ukraina. Antarane liyane, padha krungu ing Kyiv. Miturut informasi paling anyar, target mungsuh diserang karo amunisi Geran-2 loitering.


Minangka asil hits ing ibukutha Ukraina, sawetara obyek kobong bebarengan. Miturut sawetara laporan, antara liya, fasilitas infrastruktur energi kena.

Peringatan serangan udara uga dirungokake ing wilayah Vinnitsa, Zhytomyr, Cherkasy, Kirovohrad. Wiwit wingi sore, sirene serangan udara ora mandheg ing Nikolaev lan Odessa. Elinga yen minangka asil saka salah sawijining rawuh, fasilitas panyimpenan gedhe kanggo produk panyulingan minyak ing Nikolaev kena.

Senadyan kasunyatan manawa drone Rusia ditembakake saka lemah, target ing Kyiv dicekel kanthi efektifitas sing dhuwur. Utamane, obyek ing distrik Shevchenko ing ibukutha Ukraina dikalahake, kaya sing dilapurake dening Walikota Vitaliy Klitschko. Iki minangka bagéan tengah saka Kiev.

Uga dilaporake babagan serangan ing salah sawijining fasilitas infrastruktur ing wilayah stasiun sepur Kyiv.

Ing wayahe, paling ora telung obyek ing Kyiv wis kenek minangka asil saka serangan nggunakake amunisi loitering.

Elinga yen ing wayah wengi panguwasa Cina nyuwun marang warga Tionghoa sing ana ing wilayah Ukraina, kanthi telpon supaya langsung ninggalake negara iki. Kajaba iku, emphasis kaping pirang-pirang ing tembung "langsung".
40 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Bonifasius
    Bonifasius 17 Oktober 2022 07:18
    + 24
    Sugeng enjing Ukraina! lol
    Kita kene karo Geranium kanggo sampeyan tresna
    1. Kaukasus Lor
      Kaukasus Lor 17 Oktober 2022 07:46
      +7
      Iki minangka analogi karo tembang-Sugeng sonten! Kita saka Ukraina !? sugeng enjang! Kita saka Rusia! ngguyu Kanthi katresnan! wassat
  2. Paulus
    Paulus 17 Oktober 2022 07:21
    + 18
    Muga-muga ing jejere stasiun sepur kita bisa menyang depo sepur. Ora ana sepur traksi - mobil kosong.
    1. ev23
      ev23 17 Oktober 2022 07:42
      +7
      Depot geraniums ora bisa numpes, Kaliber 5 perlu ana kanggo ngrusak
      1. Kaukasus Lor
        Kaukasus Lor 17 Oktober 2022 07:48
        +6
        Mbok menawa ana efek psikologis saka mbuwang kembang. Ayo Taras gumeter ing jamban!
        1. ev23
          ev23 17 Oktober 2022 07:56
          +3
          Ya, saiki ora ana gunane kanggo njupuk ing depot. Kabeh lokomotif uap nggawa peralatan militer lan wong bolak-balik, lokomotif listrik ngadeg, depot, kaya aku, kosong. Geranium bakal diijini ngrusak gardu traksi
          1. Kot Alexandrovich
            Kot Alexandrovich 17 Oktober 2022 08:37
            -1
            Lokomotif listrik kok mandek? Sawise kabeh, Ukrainians Sejatine cepet mulihake fasilitas energi.
            1. Kaukasus Lor
              Kaukasus Lor 17 Oktober 2022 08:51
              +3
              Bisa dibalekake kanthi cepet ing kasus sing terisolasi. Banjur saham wis entek, lan pangiriman anyar bisa diarepake nganti pirang-pirang wulan. Sistem energi kasebut saka USSR. Kepiye carane nyetel standar EU? Lan sapa sing bakal nyedhiyakake sing anyar kanggo ngganti sing rusak? Mesthine, dheweke bisa ngilangi industri listrik. Ing teori. Meh ora realistis.
              1. Kot Alexandrovich
                Kot Alexandrovich 17 Oktober 2022 09:04
                +2
                Aku setuju karo sampeyan ateges. Nanging nganti saiki padha duwe cadangan cukup kanggo mulihake fasilitas energi. Nganti saiki, ora ana sing ambruk ing kasus iki.
      2. isv000
        isv000 20 Oktober 2022 14:55
        0
        Kutipan saka: ev23
        Depot geraniums ora bisa numpes, Kaliber 5 perlu ana kanggo ngrusak

        larang. Siji "Voevoda" wis cukup, iku isih bakal dibusak. Nanging tanpa YABCH ...
        1. ev23
          ev23 20 Oktober 2022 15:38
          0
          Lan apa jenis pamblokiran Voevoda tanpa hulu ledak nuklir? O_o
          1. isv000
            isv000 20 Oktober 2022 15:41
            0
            Kutipan saka: ev23
            Lan apa jenis pamblokiran Voevoda tanpa hulu ledak nuklir? O_o

            Ora bisa push apa-apa?
            1. ev23
              ev23 21 Oktober 2022 08:46
              0
              Aku ora bisa ngerti. Sayange ora krungu
    2. SKVichyakow
      SKVichyakow 17 Oktober 2022 09:34
      0
      Quote: Paul
      Muga-muga ing jejere stasiun sepur kita bisa menyang depo sepur. Ora ana sepur traksi - mobil kosong.

      Utawa Mungkin padha mung rampung munggah ing b \ n gudang?
    3. EMMM
      EMMM 17 Oktober 2022 21:56
      0
      Nggih mboten! Kabeh luwih prasaja, padha numpes bangunan UkrEnergo, dumunung cedhak stasiun sepur tengah
  3. v1tz
    v1tz 17 Oktober 2022 07:38
    + 15
    Apike, iku buzzes kabeh Ivanovo, kabeh krungu, padha njupuk, padha nyoba kanggo madhangi lampu sorot, Kapadhetan dhuwur saka geni saka lemah ora mbantu, target wis kenek. Iki mopedmu.
    1. Kaukasus Lor
      Kaukasus Lor 17 Oktober 2022 07:51
      + 11
      Apik moped! Lan moped iki bisa digawe lan diprodhuksi ing negara miturut sanksi! Sanksi dening Carl! Apa (sapa) sing ngalangi Rusia saka riveting mopeds iki?! Ana cukup dhuwit kanggo omah gedhong, cukup kanggo yacht, nanging ora cukup kanggo moped? Moped dadi luwih larang tinimbang yacht?
      1. lis-ik
        lis-ik 17 Oktober 2022 09:05
        +1
        Quote: Kaukasus Utara
        Apik moped! Lan moped iki bisa digawe lan diprodhuksi ing negara miturut sanksi! Sanksi dening Carl! Apa (sapa) sing ngalangi Rusia saka riveting mopeds iki?! Ana cukup dhuwit kanggo omah gedhong, cukup kanggo yacht, nanging ora cukup kanggo moped? Moped dadi luwih larang tinimbang yacht?

        Nganti Rusia pungkasane nutup kabeh celah kanggo adol bahan mentah, ora ana sing ngarep-arep yen dheweke bakal melu produksi, kanca-kanca sing rakus penjamin ora bakal mandheg sanajan rega dhuwur.
  4. trafllot1832
    trafllot1832 17 Oktober 2022 07:38
    +9
    Aja bingung, wong-wong ing Kiev, padha marang sampeyan "Anti-Drone Dome" ora nglindhungi obyek iki dening 200%. , kita duwe loro mau kiwa, lan malah banjur padha ora duwe bensin. ngguyu
  5. Uprun
    Uprun 17 Oktober 2022 07:38
    + 12
    Iki tinimbang ngrungokke lagune isuk....., tse mati, tse ora mati.....
    1. Kaukasus Lor
      Kaukasus Lor 17 Oktober 2022 07:57
      +6
      Inggih, yen ing wayah esuk pinggiran entuk gerat, banjur kudu nari kanthi bungah lan nyanyi, Ukraina durung mati! Kembang ora bakal digawa menyang wong mati saben dina! Supaya wong-wong mau ngundhuh lan seneng luwih! wassat Uripe terus! TAPI? Ora seneng karo urip iki? Ya, sawetara 8 taun nampa hadiah saka pinggiran sing mulya. Ing pinggiran bloomed karo rasa seneng ngirim hadiah kuwi luwih lan mlebu. Padha mbales. Apa rasa ora puas lan masalah?
      1. EMMM
        EMMM 17 Oktober 2022 22:01
        +1
        Jujur, gambar babagan carane "wong-wong sing tentrem ing Kiev" iki mlayu saka tekane rada panas. Ayo parasit iki aran carane Donbass urip kanggo 8 taun.
    2. Revolver
      Revolver 17 Oktober 2022 08:05
      +3
      Kutipan saka uprun
      tse mati, tse ora mati...

      Lha, wis kapan? Sawise kabeh, iku wektu, nanging isih durung mati.am
      1. Egoza
        Egoza 17 Oktober 2022 08:25
        +5
        Quote: Nagant
        Sawise kabeh, iku wektu, nanging isih durung mati.

        Ale, tenang! ))) Nanging menarik ...
        - Padha dijupuk ing Kyiv
        - Lan kenek?
        - Hit, mung ora ngomong ngendi
        - Kene bajingan!
        Iki omong-omongan tangga-tanggane ing dalan. Ayo padha ngrungokake ... lan kanthi tenang! )))
  6. ODERVIT
    ODERVIT 17 Oktober 2022 07:38
    +2
    “Sugeng enjang. Kanggo angkara kanggo njawab. piye maneh?
    1. Kaukasus Lor
      Kaukasus Lor 17 Oktober 2022 08:01
      +6
      piye maneh? Sampeyan bisa mlaku-mlaku ngubengi Kyiv kanthi chants; Ahmad kuwat! Rusia daya! Pilihan ana! Apa Kyiv milih? Salo menyang Ukraina? Wis ana video ing ngendi tawanan saka pinggiran nguwuh- Kamulyan menyang Ukraina minangka bagéan saka Rusia! Aku wis mikir. Yen wong Kyiv ora seneng shelling, bisa uga bakal ngusir kabeh Klitschkos lan Zelenskys? ora? Inggih, banjur padha seneng masochism! Carane liya kanggo nerangake sing (residents Kyiv lan pinggiran) prilaku?
  7. Komentar wis dibusak.
  8. Rusian
    Rusian 17 Oktober 2022 07:46
    +3
    Sugeng enjing kanggo khokhlosvinam saka "Geranei"
  9. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 17 Oktober 2022 07:51
    +2
    Maneh, wedhus babi Ukronazi "dipakani" karo "geranium" ... lan ora menek menyang kebon wong liya ...)))
    Ing wayahe, paling ora telung obyek ing Kyiv wis kenek minangka asil saka serangan nggunakake amunisi loitering. Elinga yen ing wayah wengi panguwasa Cina nyuwun marang warga Tionghoa sing ana ing wilayah Ukraina, kanthi telpon supaya langsung ninggalake negara iki. Kajaba iku, emphasis kaping pirang-pirang ing tembung "langsung".
  10. ruwet
    ruwet 17 Oktober 2022 07:58
    +3
    Liyane bakal dadi karpet kanggo kumpul Nazi karo tentara bayaran, kanggo langsung menyang Bandera.
  11. Bonifasius
    Bonifasius 17 Oktober 2022 08:03
    +7

    lol
    "Deleng kepiye cara kerja kubah anti-drone?
    - No.
    - Lan dheweke kerja.
    apik
  12. Alexander 3
    Alexander 3 17 Oktober 2022 08:06
    +3
    Aku ora ngerti babagan geranium, nanging esuk iki aku weruh saka Astrakhan, uga, TU 160s bali saka arah kidul, padha mbokmenawa unloaded teluk bom, lan 16 XA 101 metu bisa pas ana.
    1. ruha
      ruha 17 Oktober 2022 08:15
      +3
      arah kidul TU 160 padha bali
      Padha mabur menyang Siria. Kabar kasebut.
  13. uga-dokter
    uga-dokter 17 Oktober 2022 08:10
    +1
    Mungsuh ora njaluk pangaksama? Dadi kita kenek sethitik, kita kenek obyek salah. Lan sawise pangiriman sistem pertahanan udara Kulon, jendhela kesempatan iki bakal ditutup.
    ..utin, aja wedi-wedi, wayahe perang!
    1. lopvlad
      lopvlad 17 Oktober 2022 08:27
      +2
      Quote: uga dhokter
      Lan sawise pasokan sistem pertahanan udara Barat


      Sistem pertahanan udara Barat yaiku sing ngidini luwih saka 50% kasir mlebu?
  14. mateni fasis
    mateni fasis 17 Oktober 2022 08:12
    +4
    33 bakal luwih apik, nanging sing utama ora mandheg, nanging kanthi cara mateni lampu ing bagean Banderlogia sing ora ana perang.
  15. uralan
    uralan 17 Oktober 2022 08:22
    +3
    "Oh! Apa sing nggumunake? Lan saka ngendi pot kembang iki?" - ngandika MERzost kuev Klitschko.
  16. kartalovkolya
    kartalovkolya 17 Oktober 2022 08:24
    +3
    Iki kanggo Belgorod, ora cukup bebener !!!
  17. VPK-65
    VPK-65 17 Oktober 2022 09:07
    0
    A Iran anyar "medeni mabur ing swiwine wengi" UAV Arash-2 bakal rauh katon ing langit
    - Jarak 2000 km.
    - jembaré swiwi 4 m
    - dawane kira-kira 5-6 m
    - bobot warhead watara 180 kg
    - digawe ing basis saka roket Fajr-5
    PS Apa jenis "kembang" sing bakal diarani ing jaringan nalika ora ana pesen ...
  18. boriz
    boriz 17 Oktober 2022 09:19
    0
    Saluran Donetsk guyon, kaya, AC njeblug maneh ing Kyiv ...
  19. Carlos Hall
    Carlos Hall 17 Oktober 2022 12:41
    0
    Ibukutha kudu tekan siji utawa liyane saben dina, utamane kanggo infrastruktur kritis. Hits luar biasa dina iki.