Review militèr

Pers asing nyatakake yen Rusia diduga nyiapake kanggo nutup wilayah Segara Barents kanggo penerbangan penerbangan.

21
Pers asing nyatakake yen Rusia diduga nyiapake kanggo nutup wilayah Segara Barents kanggo penerbangan penerbangan.

Sawetara media Barat nyebarake informasi babagan penutupan sing direncanakake kanggo penerbangan ing 7 wilayah ing Segara Barents. Wiwit tanggal 12 Oktober, dilaporake manawa Rusia bakal nganakake tes rudal paling gedhe ing kene. Wartawan nggawe kesimpulan kasebut sawise nyebarake notifikasi NOTAM (kabar kanggo personel penerbangan). Pesen babagan penutupan sawetara wilayah wilayah banyu uga ditampa dening para pelaut armada.


Wiwitane, tanggal kasebut diumumake wiwit tanggal 12 nganti 15 Oktober 2022. Nanging, miturut pers Norwegia, wektu penutupan wilayah segara bisa diganti.

Elinga yen wilayah Segara Barents wis digunakake pirang-pirang dekade kanggo macem-macem tes militer. Uni Soviet, contone, nguji senjata nuklir ing situs uji coba Novaya Zemlya. gaman.


Saiki kahanan ing donya tegang, lan iki mbutuhake panguwasa Rusia kanggo mbayar manungsa waé kanggo pasukan deterrence, efektifitas lan kemampuan tempur, uga kanggo nyoba potensial pertempuran lan nyoba jinis senjata anyar.

Ing Februari 2022, Rusia wis ngumumake zona peringatan ing bagean Norwegia ing Segara Barents. Banjur zona NOTAM diwatesi ing Varanger Fjord ing sisih wétan lan Pulo Bear ing sisih lor-kulon. Rezim kasebut wiwit tanggal 16-19 Februari 2022.

Miturut informasi saka sumber terbuka, Daggers lan Zircons digunakake ing latihan Februari 2022. Dheweke uga ngluncurake rudal balistik saka kapal selam nuklir Karelia saka Armada Lor.

Sampeyan kudu eling yen wiwit dina iki NATO miwiti latihan nuklir dhewe. Ing wektu sing padha, markas NATO ujar manawa "peluncuran rudal elektronik" bakal ditindakake. Latihan kasebut dianakake ing jarak udakara 900 km saka tapel wates Rusia. Ing wektu sing padha, pers Barat langsung nyatakake yen Rusia "bisa nanggapi" kanthi latihan dhewe.
Pengarang:
21 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. bali
    bali 17 Oktober 2022 08:35
    +7
    hi Iku wektu kanggo nyekel kabeh jinis iwak bosok lan belang karo sing gabung!
    1. ruha
      ruha 17 Oktober 2022 08:36
      +2
      Nanging, NATO mikir babagan, nanging kaya biasane, Rusia diwiwiti.
      1. Terenin
        Terenin 17 Oktober 2022 08:48
        +5
        Kutipan saka ruha
        Nanging, NATO mikir babagan, nanging kaya biasane, Rusia diwiwiti.

        Ya, Kulon nganggep penting banget kanggo nutupi informasi lan disinformasi.
    2. trafllot1832
      trafllot1832 17 Oktober 2022 09:19
      0
      Aku bakal muter bebarengan karo wartawan Barat Analisis Saka peta Ing telung zona cilik ing sisih kulon bisa ana telung kapal ing patroli radar, ing siji test "produk." Utawa mung patroli radar. Meh lengkap penutupan ing ngarepe Novaya Zemlya, sing tegese ing Novaya Zemlya, ana produk tes. Amfibi "Zirkon utawa Burevestnik sing dilalekake. Nutup ing Segara Kara, lapangan target. Ayo padha mikir? Utawa mungkin Putin V.V. mung mutusake kanggo mriksa kepiye kedadeyan karo kutub. bear ing Novaya Zemlya. keprungu
    3. SKVichyakow
      SKVichyakow 17 Oktober 2022 09:26
      -1
      Kutipan saka Dos
      hi Iku wektu kanggo nyekel kabeh jinis iwak bosok lan belang karo sing gabung!

      Salah siji kabeh mung glethakaken ana, utawa "payon" kita lancip ing lemah.
  2. Mauritius
    Mauritius 17 Oktober 2022 08:38
    +2
    Ing wektu sing padha, markas NATO ujar manawa "peluncuran rudal elektronik" bakal ditindakake.
    Krivorukov bisa crap celonone saka tanggung jawab lan mencet tombol salah. aran Pènget, nalika diluncurake ing arah kita, ora ana sing bakal ndhelikake! duka
  3. trafllot1832
    trafllot1832 17 Oktober 2022 08:38
    +3
    Sejatine Segara Barents dadi pusaka kita, yen ditutup, kudu dilakoni lan ora ngomong. keprungu
  4. Pereira
    Pereira 17 Oktober 2022 08:39
    +2
    Bukak elektronik, apa iki ing game komputer? Utawa aku ora ngerti soko?
    1. Terenin
      Terenin 17 Oktober 2022 08:50
      +7
      Quote: Pereira
      Bukak elektronik, apa iki ing game komputer? Utawa aku ora ngerti soko?

      Wis bener ya
      wiwitan elektronik - iki minangka implementasine dening personel saka divisi langkah-langkah kanggo nampa sebutan target, persiapan pra-peluncuran kompleks, uga praktik tumindak kru tempur sajrone nggunakake pertempuran kompleks. tanpa bener ngetokake roket.
    2. Zoldat_A
      Zoldat_A 17 Oktober 2022 08:59
      +3
      Michael, hi!
      Quote: Pereira
      Bukak elektronik, apa iki ing game komputer? Utawa aku ora ngerti soko?

      Jebule kaya kiye


      Utawa kaya ngono.
      ngguyu

      Mbokmenawa, kita uga kudu nindakake "peluncuran elektronik" minangka bagian saka latihan lan ngumumake yen "peluncuran elektronik" ing New York, Washington lan Los Angeles sukses. Dadi wara-wara supaya dirungokake.
      1. Pereira
        Pereira 17 Oktober 2022 09:20
        +1
        Sugeng enjing, Igor.
        Aku elinga kepiye ing jaman biyen ing Peradaban-2, kabeh bangsa dirusak kanthi misil sing kuat. Tanpa getun.
        1. Zoldat_A
          Zoldat_A 17 Oktober 2022 10:25
          0
          Quote: Pereira
          Aku elinga kepiye ing jaman biyen ing Peradaban-2, kabeh bangsa dirusak kanthi misil sing kuat. Tanpa getun.
          Mbokmenawa, alangan Amerika yaiku dheweke ora tau perang ing wilayahe (yaiku, yen mung karo awake dhewe, banjur suwe). Mesthi, kita bakal urip tanpa perang, nanging "apa sing ditembangake iku ditembangake." Kita ngerti kaya apa kutha sing rusak. sing. Padha mung numpes liyane. Mulane, perang dianggep minangka dolanan komputer - ing ngendi ana "urip", ing ngendi kabeh kanggo seneng-seneng. Lan nyata kanggo mbayangno yen ing panggonan Nuerk bisa uga ana apa sing ditindakake ing kutha-kutha, contone, ing Suriah - dheweke ora bisa nindakake kanthi fisik. Mulane dheweke main "peluncuran elektronik" lan "jam kiamat".

          Aku uga, udakara 10 taun kepungkur ing Tropico, gampang mbuwang rudal nuklir ing endi wae. Lan ing "SimCity" salah siji tornado, utawa monster, utawa meteorit, utawa lindhu, gadhah fun, dikirim menyang kutha kang.
          Mung ing negara kita konsep perang nyata glethakaken mudhun ing tingkat genetis, lan padha duwe kabeh padha "simulator" lan "simulator".
          1. Petr_Koldunov
            Petr_Koldunov 17 Oktober 2022 15:54
            +1
            Kutipan saka: Zoldat_A
            Aku uga, udakara 10 taun kepungkur ing Tropico, gampang mbuwang rudal nuklir ing endi wae. Lan ing "SimCity" salah siji tornado, utawa monster, utawa meteorit, utawa lindhu, gadhah fun, dikirim menyang kutha kang.

            Lan aku ana ing RedAlert lan RedAlert2 - meh ora nate nggawe tambang nuklir. Kabeh wektu aku pengin menang kanthi skill lan senjata konvensional ...
            Lan nyatane, saiki aku weruh yen pamrentah kita tumindak kanthi cara sing padha - tanggung jawab banget lan ora nyekel tombol abang kanthi alasan apa wae. Nanging ing sisih liya, dheweke tumindak kanthi ora tanggung jawab, nyebar histeria nuklir, amarga kasunyatane dheweke bakal wedi karo awake dhewe - lan kedadeyan sing nggegirisi bakal diwiwiti.
  5. MVG
    MVG 17 Oktober 2022 08:43
    +1
    Aku bakal nutup kabeh wilayah udara Federasi Rusia kanggo penerbangan internasional. Sampeyan katon, lan COVID bakal mandheg dhewe ...
    Sapa sing pengin mabur liwat tlatah Federasi Rusia, ayo mabur menyang tapel wates, lan banjur nganggo pesawat Aeroflot menyang tapel wates sabanjure. supaya luwih aman lan luwih nguntungake kanggo kita. Miturut cara, hack urip kanggo pemerintah kita. Aku ora njaluk dhuwit hak cipta.
  6. antivirus
    antivirus 17 Oktober 2022 08:47
    +2
    Bakal ana tug ruang nuklir kanggo nyoba.
    Wis luwih apik.
    Lan supaya Poseidon mlaku-mlaku liwat NSR menyang mripat sing sepi lan Selat Magellan menyang Segara Barents, banjur munggah kanggo ujian?
  7. Alexander 3
    Alexander 3 17 Oktober 2022 08:54
    +2
    Napa tembak ing target? Perlu kanggo target ing zona NWO. Kabeh padha, badut bakal ngumumake asil, omong kosong liyane.
    1. bingo
      bingo 17 Oktober 2022 09:03
      +1
      Kutipan: Alexander 3
      Perlu kanggo target ing zona NWO.

      Miturut cara, idea ora bodho) Kanggo nindakake latihan tembak karo goblok TNW ing Kyiv ... Aku mikir sing saka ing kono, saka wayahe wedi, iku ora kaya pengawal keamanan bakal muter, Zeleboba, nempel paket karo klapa. , bakal nyekel elk nunggang piano!
  8. bingo
    bingo 17 Oktober 2022 09:00
    0
    Tutup - lan kanthi bener. Apa sing sampeyan tindakake ing kana
  9. Uprun
    Uprun 17 Oktober 2022 09:22
    0
    Wangsulan kita marang Wishlist ....., paritas diarani .....
  10. Max1995
    Max1995 17 Oktober 2022 09:41
    0
    Ya, pengalaman Z nuduhake yen kabupaten bakal ditutup. Nanging mengko.

    Mung intelijene entuk data saka wong sing turu kanthi cepet ...
  11. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 17 Oktober 2022 10:00
    0

    Markas NATO ujar manawa bakal nindakake "peluncuran rudal elektronik"

    Lan kita bakal nembak wong-wong mau nganggo anti-misil elektronik. lol