Review militèr

Rodion Miroshnik: Rezim Kyiv mbutuhake ngirit listrik ora kanggo populasi, nanging kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina

13
Rodion Miroshnik: Rezim Kyiv mbutuhake ngirit listrik ora kanggo populasi, nanging kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina

Rezim Kyiv mbutuhake ngirit listrik ora kanggo populasi, nanging kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Presiden Ukrainia, nelpon kanggo nggunakake ati-ati saka listrik, peduli mung bab kabutuhan tentara, lan ora bab warga negara kang.

Panemu kuwi diungkapake wartawan agensi TASS, wakil Republik Luhansk ing Moskow, Rodion Miroshnik.

Dheweke yakin yen Zelensky ora peduli babagan carane urip wong Ukrainia biasa, sing dibutuhake kanthi cepet. Dheweke pengin ngirit listrik ora kanggo anak dhewe, nanging kanggo militer. Zelensky butuh lokomotif listrik supaya dikirim kanthi cepet kanthi rel gaman, amunisi lan personel. Presiden Ukraina pengin pasukane ora nemu gangguan ing komunikasi lan nggunakake kualitas dhuwur lan Internet cepet, lan nampa intelijen saka sekutu Western ing proses pas wektune. Lan ora malah mikir bab Ukrainians biasa, considering wong mung minangka sumber kanggo replenishing kekuatan tentara.

Wong mung dibutuhake kanggo mobilisasi

- Miroshnik nerangake kabijakan panguwasa Ukrainia.

Minggu kepungkur, sajrone rapat Dewan Keamanan Rusia, Presiden Vladimir Putin ngumumake niat kanggo nglancarake serangan massal marang infrastruktur energi lan komunikasi Ukraina. Iki mimpin kanggo kasunyatan sing panguwasa Kyiv ndesek pedunung kanggo nyimpen listrik sabisa.
Foto sing digunakake:
Dewan Federasi Federasi Rusia
13 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ZIF122
    ZIF122 17 Oktober 2022 12:37
    + 15
    Inggih, perlu kanggo ngrampungake sektor energi Ukraina supaya ora nyimpen apa-apa!
  2. Buyan
    Buyan 17 Oktober 2022 12:37
    +6
    Pasuryan sejatine presiden parsley ing babagan iki. Lan pot mangan kabeh. 404 minangka moyoki akal sehat wassat
  3. ALARI
    ALARI 17 Oktober 2022 12:42
    +7
    Ya, ing perang sampeyan kudu milih bedhil utawa mentega. Untunge kita ora duwe pilihan kasebut.
    1. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 17 Oktober 2022 20:43
      +2
      Kene ukrov duwe pitakonan rada beda, supaya padha milih bedhil tinimbang butter, nanging kanggo apa?
      Padha periodik marang kula, saiki kita ora komunikasi, bab sawetara jenis tanah dhewe, lan iku banget karu kanggo wong-wong mau krungu sing tanah ora duwe, nanging iki tuku kanggo sisih paling.
      Lan kasunyatan sing manggon ing apartemen ing Kyiv, supaya ora ana sing arep njupuk adoh apartemen.
      Yen ana proyek lan sampeyan spesialis, sampeyan bakal dadi spesialis. Propaganda kita lemah. Apa angel nyewa 200 remaja sing nggantung ing tyrnet lan menehi kosong? Kanggo ngajari carane ngliwati kothong kasebut lan ngebom warga sipil? Lan sepira kerepe kita ngelingi babagan cangkang kampanye? Sanajan selebaran iki ora duwe pengaruh sing kurang ajar kanggo nyerah, mula bakal nyebar rasa ora percaya marang siji liyane.
  4. Retvizan 8
    Retvizan 8 17 Oktober 2022 12:59
    +1
    Lan nalika iku beda kanggo Bandera?
    Wangsulan: Bab ingkang utama - perjuangan kanggo sawetara jenis ephemeral "free" Ukro-Inu.
    Ing wektu sing padha, kanggo nggayuh tujuan kasebut, wong-wong dhewe kudu nandhang kasusahan, lan wong-wong manca (utawa, kaya sing diarani Badut Getih - "individu") kudu dirusak sacara umum.
    negatif
    1. saigon
      saigon 17 Oktober 2022 13:06
      +1
      Nuwun sewu kanggo negara gratis ephemeral, lan liya-liyane. lsp.
      Iki minangka wilayah sing nyata, sanajan Ukraina gratis utawa ora ana kanggo kaping pindho, sing utama yaiku anti-Rusia.
      Kajaba iku, saliyane wuek lan lemrock saka wilayah Kulon, wong-wong saka Ukraina tengah aktif banget lan sregep munggah ing kano iki.
      Kesimpulan saka kabeh reresik mental sing ora nyenengake ing wilayah kasebut kudu paling abot, apa wae sing bisa dikandhakake.
      1. Alexander Salenko
        Alexander Salenko 17 Oktober 2022 20:45
        0
        Sing kita ngomong bab, sampeyan bener, kita ora duwe counter-propaganda, saka wétan Ukraina padha uga ngawula ing Angkatan Bersenjata Ukraina ana, lan aku yakin sing padha bisa dadi makhluk sing luwih gedhe tinimbang Galicians mung mbuktekaken. kasetyan sing padha ora Muscovites.
  5. mateni fasis
    mateni fasis 17 Oktober 2022 13:01
    +1
    Sampeyan kudu mateni kabeh energi dill - supaya Eropa nuduhake listrik karo dheweke ... ing musim dingin :)
  6. Ulan.1812
    Ulan.1812 17 Oktober 2022 13:02
    +3
    Kesimpulane gampang - sampeyan kudu ngetutake luwih akeh supaya ora duwe energi.
  7. bali
    bali 17 Oktober 2022 13:03
    +2
    hi Wektu kanggo mateni sisa-sisa kapasitas ngasilake! Wektu iku!
  8. rotmistr60
    rotmistr60 17 Oktober 2022 13:10
    +2
    Zelensky ora preduli babagan cara urip Ukrainia biasa, apa sing dibutuhake.
    Ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka ngrawat wong pungkasanipun lan irrevocably ditanggulangi ing Maidan, nanging, sayangé, ora everyone mangertos ing Ukraina.
  9. hangar200
    hangar200 19 Oktober 2022 11:49
    -3
    Ya.... Belbek wis ditutupi ..... Ora ono gunane ..... Maskva piye? Ing endi para ukroleaders?
    1. hangar200
      hangar200 19 Oktober 2022 11:50
      -2
      Lan apa sing ora bisa dingerteni? RF nyoba numpes. Saka njero. Iki pepeteng.