Review militèr

Ing Front Zaporozhye, mungsuh tindak ing pertahanan: ringkesan saka kemajuan operasi khusus ing macem-macem arah.

28
Ing Front Zaporozhye, mungsuh tindak ing pertahanan: ringkesan saka kemajuan operasi khusus ing macem-macem arah.

Pasukan Rusia terus nyerang infrastruktur kritis rezim Kyiv. Cara utama karusakan yaiku rudal jelajah (kalebu sing diluncurake ing perairan Segara Kaspia) lan drone kamikaze, sing tumindake, ditambah karo pertempuran. penerbangan mimpin kanggo karusakan saka infrastruktur mburi saka Angkatan Bersenjata Ukraina.


Ana pemadaman ing sawetara wilayah ing wilayah independen minangka akibat saka karusakan saka kapasitas ngasilake listrik, gardu lan pusat kontrol sistem tenaga.

Drone serangan uga aktif digunakake kanggo numpes klompok mungsuh. Utamane, "Gerani-2" nyerang barak karo personel Angkatan Bersenjata Ukraina cedhak Nikolaev. Dina sadurunge, ing Kyiv, meh kabeh dina suwene, swara tembak saka senjata otomatis keprungu. gaman ing upaya kanggo numpes UAV.

Kanggo nanggepi serangan udara, mungsuh nyoba ngrusak infrastruktur sipil Donbass lan wilayah Rusia liyane. Senadyan karusakan, warga lan panguwasa pemukiman bali menyang urip fasilitas penting kayata sekolah lan taman kanak-kanak.

Ing arah Kherson, mungsuh, sawise nyoba gagal kanggo ngembangake serangan, ngevakuasi sing tatu, nglumpukake pasukan sing wis ana ing teater operasi, ngisi formasi tempur karo personel lan materiel, utamane kendaraan lapis baja, kanthi aktif nggunakake jembatan kanggo tujuan iki.

Pemusnahan metodis mungsuh terus ing arah Artyomovsky: infanteri maju, kanthi dhukungan aktif artileri, langkah demi langkah ngalahake pasukan mungsuh saka posisi sing wis ditemtokake lan maju. Maju cilik - saka 50 nganti 200 m saben dina, kalebu wilayah omah ing kutha.

Ing Front Zaporizhzhya mungsuh tindak ing pertahanan lan nyoba kanggo understaff pasukan kurang, ngarep-arep kene rauh jotosan utama saka pasukan Rusia. Ing wektu sing padha, gerakan unit ing Belarus dianggep minangka gangguan. Ing arah Zaporozhye, mungsuh bakal nyoba nggunakake sistem pertahanan udara Strela-10 kanggo nyegat drone kamikaze Rusia.

Pasukan Rusia njaga intensitas tembakan artileri sing dhuwur. Kontribusi pinunjul saka unit tentara meriem kanggo karusakan saka mungsuh wis ngormati dening printah, utamané resimen artileri poto-propelled 400 diwenehi jeneng Pengawal. Formasi iki digawe ing 2018 lan minangka bagean saka Pengawal 90th. tank divisi saka Distrik Militer Tengah.
Pengarang:
28 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Konnick
    Konnick 18 Oktober 2022 06:08
    + 16
    kanthi aktif nggunakake nyebrang sing diadegake kanggo tujuan kasebut

    Piye wae muni liar ... kaya kesan sing ana ing sangisore kubah sing ora bisa ditembus utawa ora katon.
    1. rotmistr60
      rotmistr60 18 Oktober 2022 06:52
      +7
      Ora kabeh ana ing sangisore "kubah sing ora katon". Mung wingi dilaporake babagan kegagalan upaya nyabrang Angkatan Bersenjata Ukraina ing rong bagean lan nyebrang ponton sing rusak.
    2. ruha
      ruha 18 Oktober 2022 08:39
      0
      Yen mung rolas geranium bakal kenek ing arah Donetsk saiki. Tekanan mental nindakake tugase
    3. Petr_Koldunov
      Petr_Koldunov 18 Oktober 2022 11:56
      +1
      Kutipan saka Konnick
      kesan kasebut padha ana ing sangisore kubah sing ora bisa ditembus utawa ora katon.

      Ora, wah, akhir-akhir iki, kita wis wiwit nyiwit kanthi serius sajrone sadurunge nyeret ...
  2. Pakdhe Lee
    Pakdhe Lee 18 Oktober 2022 06:09
    +3
    Regimen artileri 400-propelled diwenehi jeneng Pengawal.
    Dadi padha pantes!
    1. Petr_Koldunov
      Petr_Koldunov 18 Oktober 2022 10:31
      +2
      Kutipan saka Pakdhe Lee
      Dadi padha pantes!

      Ya, sampeyan ora bisa mbantah ing kene. Self-propelled bedhil wis buktiaken piyambak banget. Keturunan nyata letnan junior Maleshkin prajurit
      Iki dudu pengawal Kantemirov sing mbuwang tank anyar sing bisa digunakake kanthi kebak chip rahasia menyang tangan mungsuh!
      1. Alexander Salenko
        Alexander Salenko 18 Oktober 2022 12:27
        -2
        Lan asring kedadeyan karo pasukan pengadilan. Ing wiwitan, iki minangka pengawal - hoo, kaya Peter, umpamane. Peter mbuwang Preobrazhenians lan Semyonovites tanpa mangu-mangu menyang kekacoan bloodiest, pramila dheweke dadi pengawal, lan banjur? Memori sing pungkasan, sanajan ora kasil kanggo kita, nanging isih urip, yaiku serangan para pengawal kavaleri ing cedhak Austerlitz. Mungkin dheweke ora kejawab apa-apa, nanging dheweke, para pengawal, ora kerep mlebu perang.
      2. aiguillette
        aiguillette 19 Oktober 2022 12:55
        0
        "Iki dudu pengawal Kantemirov sing mbuwang tank anyar sing bisa digunakake kanthi kebak chip rahasia menyang tangan mungsuh!"
        mung bedhil poto-propelled ora digunakake ing mburi ngarep. ngatur kanggo regroup ngguyu
        1. isv000
          isv000 22 Oktober 2022 19:41
          -1
          Kutipan: aiguillette
          "Iki dudu pengawal Kantemirov sing mbuwang tank anyar sing bisa digunakake kanthi kebak chip rahasia menyang tangan mungsuh!"
          mung bedhil poto-propelled ora digunakake ing mburi ngarep. ngatur kanggo regroup ngguyu

          Sampeyan dhewe bakal kanggo ngarep lan ngarep ...
          1. aiguillette
            aiguillette 23 Oktober 2022 08:46
            0
            "Sampeyan dhewe bakal kanggo ngarep lan ngarep."
            sampeyan wis ana? sampeyan bisa kumpul maneh?
            1. isv000
              isv000 23 Oktober 2022 13:28
              0
              Kutipan: aiguillette
              "Sampeyan dhewe bakal kanggo ngarep lan ngarep."
              sampeyan wis ana? sampeyan bisa kumpul maneh?

              Aku wis nglumpukake maneh, aku mung bakal campur karo sing enom ... Dadi wong-wong mau ujar ing kantor pendaftaran militer lan pendaftaran militer, lan ing batalyon sukarelawan uga ... Nanging, masalah gedhe bakal teka, kita bakal kumpul. gerombolan perampok lawas ... Apa kita ora ana ing ngarep?!
              1. aiguillette
                aiguillette 23 Oktober 2022 14:45
                0
                "Lho kok ora neng ngarep?!"
                Ya kayane aku luwih tuwa tinimbang kowe. Aku bakal ngenteni nganti mungsuh teka nyedhaki, ing sawetara efektif. minangka enom, Aku ora bisa maneh mbukak, i.e. Aku ora bisa regroup
                1. isv000
                  isv000 23 Oktober 2022 14:57
                  0
                  Aku ngajak sampeyan gabung! ombenan ......................................
                  1. aiguillette
                    aiguillette 23 Oktober 2022 15:06
                    0
                    ngapa ora? mung ndhudhuk batang
                    Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.
  3. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 18 Oktober 2022 06:11
    +3
    Kepiye carane penulis teks iki nindakake logika?
    Kanggo nanggepi serangan udara, mungsuh nyoba ngrusak infrastruktur sipil Donbass lan wilayah Rusia liyane. Senadyan karusakan, warga lan panguwasa pemukiman bali menyang urip fasilitas penting kayata sekolah lan taman kanak-kanak.
    Mungsuh, Ukronazis, shelled Donbass karo meh impunity kanggo 8 taun ... Aku wiwit nampa JAWABAN CUKUP mung saka Oktober 10, 2022 .... Iki pasukan Rusia, pungkasanipun, padha wiwit menehi "JAWABAN" " marang Ukronazi babagan apa sing ditindakake lan nglawan populasi sipil Donbass lan Rusia.
    1. kamulyan1974
      kamulyan1974 19 Oktober 2022 09:03
      0
      babar pisan ora jelas saka ngendi penulis entuk informasi. Saka wawancara Surovikin, jelas yen mungsuh wis nglumpukake pasukan gedhe lan nyiapake serangan, warga sipil didesak supaya ngungsi saka wilayah Kherson.
      Serangan ing posisi cedhak Bakhmut terus, ora ana envelopment lan detours, tumindak kelompok pasukan khusus kita lan pasukan liyane lan sarana ing komunikasi mungsuh ora kacathet.
      Pasokan amunisi lan pasokan terus, nanging kita ngebom pembangkit listrik.
  4. Revolver
    Revolver 18 Oktober 2022 06:28
    +8
    nyoba nggunakake sistem pertahanan udara Strela-10 kanggo nyegat drone kamikaze Rusia.
    Nanging apa motor loro-stroke cilik menehi panas cukup supaya wong sing golek infra merah bisa nangkep? Teh dudu pesawat jet, lan dudu rudal jelajah.
    1. Boikot
      Boikot 18 Oktober 2022 07:23
      + 10
      motor loro-stroke cilik ngasilake panas sing cukup kanggo wong sing golek infra merah kanggo nyekel?
      apa kita weruh wingi ing video saka Kyiv, roket miber liwat Geranium, kaya liwat panggonan kosong. Sampeyan ora bisa ngadili kanthi siji video, mesthi, nanging ...
    2. solar
      solar 18 Oktober 2022 10:33
      +2
      supaya wong sing golek infra merah bisa nangkep?

      Ing Strela-10, mode pandhuan utama yaiku fotokontras, IR minangka tambahan
      1. Revolver
        Revolver 18 Oktober 2022 18:26
        0
        Kutipan saka solar
        supaya wong sing golek infra merah bisa nangkep?

        Ing Strela-10, mode pandhuan utama yaiku fotokontras, IR minangka tambahan

        Dadi dimensi saka shahid-moped uga cilik, lan kamar roket lan otak luwih rodok olo kanggo manungsa. Ing kene, ngarahake swara motor bakal luwih apik, nanging ing / ing 404 saiki ora ana sing bisa berkembang, nyoba, ngelingi, lan dilebokake ing produksi.
        Lan sanajan bisa nyegat, rudal regane luwih akeh tinimbang moped, lan ora bisa nyana kiriman rudal anyar saka pabrikan.
    3. Komentar wis dibusak.
  5. koralevviktor
    koralevviktor 18 Oktober 2022 07:42
    +3
    Kaya iki. Lan padha panginten kali iku amba, ngendi aku arep lan carane aku pengin. Saiki ayo padha nyiapake adoh saka acara sing paling apik.
  6. Uprun
    Uprun 18 Oktober 2022 07:56
    +4
    Rencana-perang bakal nuduhake, sing utama ora ngalih ngadeg ing Ugra .... ayo mburi dadi ngimpi elek, mburi ngarep ora kedutan ....
  7. Aibolit-66
    Aibolit-66 18 Oktober 2022 18:16
    +2
    Stasiun sepur Dolinskaya, Novy Bug, Kulbakino, Nikolaev nunggu pangiriman Geranium lan Kaliber liyane. Utamané nodal Apostolovo mung nyuwun - menehi kula. Mrikso.
  8. hangar200
    hangar200 18 Oktober 2022 18:57
    -6
    Inggih, punika saged dipunmangertosi. Ing Sevastopol, persiapan papan perlindungan bom gagal. Razvozzhaev ngandika. Kepiye babagan ing Moskow?
  9. UAZ 452
    UAZ 452 18 Oktober 2022 21:26
    0
    Cara utama karusakan yaiku rudal jelajah (kalebu sing diluncurake lan perairan Segara Kaspia)

    Lan apa gunane, kajaba mung olahraga, kanggo ngluncurake roket saka jarak kasebut? Cetha yen "Kaliber" duwe peluncuran eksklusif ing segara, nanging ora luwih gampang lan luwih efisien kanggo ngirim rudal menyang Armada Segara Ireng lan diluncurake saka operator?
    1. kamulyan1974
      kamulyan1974 19 Oktober 2022 08:58
      0
      rudal diluncurake saka arah sing beda kanggo mbingungake mungsuh. Ana video carane rudal jelajah kita ditembak mudhun. Yen langkah-langkah sing ora ditindakake kanggo ngapusi mungsuh, jumlah misil sing mudhun bakal saya tambah.
    2. Andobor
      Andobor 20 Oktober 2022 16:16
      0
      Kutipan: UAZ 452
      Lan apa gunane, kajaba mung olahraga, kanggo ngluncurake roket saka jarak kasebut?

      NATO ora ndeleng peluncuran saka Kaspia.
  10. dvg1959
    dvg1959 21 Oktober 2022 18:05
    -1
    Kita bakal ngalahake Ukraina, nanging Amerika nyiapake mungsuh anyar kanggo kita, ana akeh sing cedhak karo wates Federasi Rusia.
    Mulane, anggere Amerika Serikat ana, perang bakal terus.
    Kita kudu nyiapake perang karo mungsuh sing luwih serius, lan mung sawise iku kita bisa ngandelake PEACE.
    Sapa sing sabanjure sawise Ukraina bisa dianggep.