Review militèr

Peskov: Mobilisasi parsial rampung ing ngendi rencana kasebut ditindakake

39
Peskov: Mobilisasi parsial rampung ing ngendi rencana kasebut ditindakake

Miturut sekretaris pers Presiden Federasi Rusia Dmitry Peskov, amarga kasunyatane sawetara wilayah ing negara kasebut wis ngrampungake rencana mobilisasi, ing wilayah kasebut wis ditundha, amarga proses mobilisasi parsial wis rampung. wis kesel ana.


Mulane, ing wilayah kasebut ing ngendi indikator mobilisasi babagan jumlah sing ditemtokake dening Kementerian Pertahanan negara durung tekan, mobilisasi parsial terus.

Peskov nyathet yen ora ana dokumen resmi, umpamane, ing bentuk dekrit saka Presiden Federasi Rusia, babagan rampung mobilisasi parsial saiki, laporan. TASS.

Sekretaris pers presiden Rusia uga nambahake yen nganti saiki ora ana keputusan kanggo ngumumake rampung mobilisasi parsial ing saindhenging negara ing mangsa ngarep. Peskov janji marang wartawan kanggo ngandhani yen ana owah-owahan ing perkara iki.

Kajaba iku, Dmitry Peskov ngandika sing ana ora bisa luwih saka 300 wong disebut munggah kanggo mobilisasi menyang rangking saka Angkatan Bersenjata negara, amarga tokoh iki wis enshrined ing dekrit saka Presiden Rusia.

Elinga yen mobilisasi parsial ing Rusia diumumake dening Presiden Vladimir Putin tanggal 21 September taun iki. Nganti saiki, sawetara wilayah, kalebu Moskow, wis ngumumake rampung kegiatan mobilisasi ing wilayahe sing ana hubungane karo implementasi rencana mobilisasi.
39 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. wong janggut
    wong janggut 18 Oktober 2022 14:23
    +1
    Mobilisasi parsial ora bisa rampung kajaba kanthi umum utawa demobilisasi.
    Kita duwe 25 yuta cadangan: apa wae sing kurang saka mobilisasi parsial.
    Ing mratelakake panemume, iku worth ngrungokake tembung Strelkov sing 1 yuta kudu mobilized. Sapa wae sing wis ngerti babagan urusan militer bakal setuju karo iki. Kanggo nanggepi mobilisasi kita, Ukraina bakal nindakake mobilisasi liyane supaya bisa entuk keuntungan saka segi personel.
    Pasukan sing maju kudu ngungkuli mungsuh nganti ping telu. Iki minangka perang ABC, sing dibuktekake kanthi permusuhan abad.
    Inisiatif ana ing sisih mungsuh. Kita telat karo solusi pre-emptive.
    Lan carane nglengkapi tentara gedhe kuwi? Jawaban kasebut bisa ditemokake ing UU Mobilisasi: pisanan, mobilisasi panguwasa eksekutif ditindakake, banjur mobilisasi industri, banjur mobilisasi cadangan. Lan kita duwe ngelawan. Hukum kita ora naleni. Apa asile? Akibaté, Operasi Militer Aneh.
    Gagasan kanggo nganyarke 800 tank T-62 iku apik. Nanging padha rencana kanggo modernize kanggo telung taun. Lan padha dibutuhake wingi!
    Iku katon kaya kita bakal perang karo siji kiwa, kaya ing REV. Apa asile wektu iki?
    Katon yen pimpinan duwe pangarep-arep kanggo Jenderal Frost lan kolom beku kaping lima ing Uni Eropa. Banjur apa ora kita nyuda pasokan minyak, gas, panganan lan sumber daya liyane?
    1. 76 USSR
      76 USSR 18 Oktober 2022 15:06
      +3
      Quote: Wong jenggot
      kudu mobilize 1 yuta.

      Dadi padha mobilized yuta utawa luwih ... Apa sampeyan pracaya iki 300 ewu? Kamentrian Pertahanan ngerti yen 300 ewu bayonet mob ora cukup kanggo tugas NWO. Mobilisasi 300 ewu, banjur ngumumake mobilisasi liyane, nyebar gelombang panik liyane ing antarane massa?
    2. ada
      ada 18 Oktober 2022 18:03
      +2
      Quote: Wong jenggot
      Mobilisasi parsial ora bisa rampung kajaba kanthi umum utawa demobilisasi. Kita duwe 25 yuta cadangan: apa wae sing kurang saka mobilisasi parsial. ...
      Inggih, ya, yen umum banget - sampeyan bisa nampa, kanggo pangerten. Jujur, aku ora nate "slamet" didemobilisasi, mbok menawa iki tugas generasi liya. wassat utawa "kanggo mengko", nanging sampeyan bener wungu masalah iki, iku ora pati roso saka mobilisasi dhewe. Reservists minangka bagean saka sumber daya mob kanthi wujud keterlibatan ing acara latihan mob miturut kontrak, lan, kaya sing dakkarepake, angka iki 25 yuta, iki minangka tembung saka wong sing ora weruh PC ing Moscow VK. , nanging ora koyone welder a, nanging malah welders mung duwe goggles welding periodik sugih. Miturut iki, aku bisa nganggep yen dheweke tegese liya, nanging "bingung ing paseksi."
      Quote: Wong jenggot
      ... Ing mratelakake panemume, iku worth ngrungokake tembung Strelkov sing 1 yuta kudu mobilized. Sapa wae sing wis ngerti babagan urusan militer bakal setuju karo iki. ...
      Ide iki kanggo njaluk mobilisasi 1 yuta, sanajan ana rong sumber ing kene - mobilisasi lan sumber daya. Kanggo nomer kasebut, perlu nelpon formasi liyane lan melu kerja, ngatur layanan saiki lan kerja ing kahanan khusus, kaping sewelas luwih akeh wong, lan liya-liyane. Aku ora nglawan, nglawan "mitra" wassat , padha bisa njaluk wedi, banjur siji Square ora bakal nindakake.
      Quote: Wong jenggot
      ... pisanan, mobilisasi panguwasa eksekutif ditindakake, banjur mobilisasi industri, banjur mobilisasi cadangan. ...
      Ora, mesthine - kabeh ing wektu sing padha, mung persiapan kanggo iki ditindakake sadurunge, yen kahanan utawa kahanan ngidini, nanging iki minangka solusi sing paling apik. Lan kabeh iki WIS.
      Sing, apa wae sing bisa dikandhakake, ternyata kabeh sing dikembangake lan dikuasai ing USSR, ing bidang pertahanan, pancen dikarepake, bisa uga, dheweke main-main lan cukup - wektune mulih. ? nglirik
  2. FoBoss_VM
    FoBoss_VM 18 Oktober 2022 14:26
    +6
    Sawise taun anyar, nalika 300 ewu iki dicerna ing pasukan lan wajib militer disebarake sawise pesenan Nopember, aku yakin bakal ana tahap kapindho, malah luwih. Ewu 400-450. Kanggo nggawa gunggunge klompok ing ngarep dadi 1 yuta wong. Saiki 450-500 ewu mung ngidini kanggo ngatur pertahanan berlapis ing wilayah sing dikuwasani lan ndhukung kanthi aktif. Yen kita pengin nerusake, kita butuh 1 yuta lan ditambah 500 ewu Garda Nasional kanggo netepake tatanan ing wilayah sing mentas dibebasake. Mesthi wae, yen Putin duwe kekarepan kanggo mungkasi lan ngrampungake apa sing diwiwiti ...
    1. wong janggut
      wong janggut 18 Oktober 2022 14:39
      -1
      Kutipan saka: FoBoss_VM
      Sawise taun anyar, nalika 300 ewu iki dicerna ing pasukan lan wajib militer disebarake sawise pesenan Nopember, aku yakin bakal ana tahap kapindho, malah luwih. Ewu 400-450. Kanggo nggawa gunggunge klompok ing ngarep dadi 1 yuta wong. Saiki 450-500 ewu mung ngidini kanggo ngatur pertahanan berlapis ing wilayah sing dikuwasani lan ndhukung kanthi aktif. Yen kita pengin nerusake, kita butuh 1 yuta lan ditambah 500 ewu Garda Nasional kanggo netepake tatanan ing wilayah sing mentas dibebasake. Mesthi wae, yen Putin duwe kekarepan kanggo mungkasi lan ngrampungake apa sing diwiwiti ...

      Aku setuju karo sampeyan.
      Nanging kanthi podo karo, perlu kanggo mindhah ekonomi negara menyang pijakan militèr supaya cepet, ing wektu cendhak, modernisasi peralatan Soviet saka depot panyimpenan kanggo arming tentara. Ana luwih saka 30 lembar D-12 lan TM-10 mung ing gudang panyimpenan, uga tank, kendaraan tempur infanteri, operator personel lapis baja, mtlb, hujan es, tornado lan kembang liyane lan karakter kartun.
      1. AdAstra
        AdAstra 18 Oktober 2022 17:18
        +4
        Lan persis apa sing sampeyan dhaptar ing saham? Amarga apa sing kedadeyan karo 1,5 yuta seragam, ana keraguan sing ora jelas.
      2. Aziz
        Aziz 18 Oktober 2022 20:11
        +2
        Quote: Wong jenggot
        ing podo karo, perlu kanggo nransfer ekonomi negara menyang pijakan militèr
        sugeng sonten. Apa jenis ekonomi sing arep sampeyan pasang ing pijakan perang? Instal sistem pamisah, jendhela plastik, mesin cuci mobil, konsultasi, iklan lan kantor real estate? Kabeh mau dadi bagian saka ekonomi saiki. Perusahaan industri pertahanan sing isih bisa digunakake ing mode "ditingkatake", nganti saiki bisa ditindakake.
    2. 76 USSR
      76 USSR 18 Oktober 2022 15:13
      +5
      Kutipan saka: FoBoss_VM
      nalika 300 ewu wong iki bakal dicerna ing pasukan

      Ngendi sampeyan entuk informasi babagan 300 ewu? Apa padha ngomong ing TV?) Sampeyan adoh saka pangerten algoritma mobilisasi, sanajan sampeyan bakal cedhak, banjur kaya padha mbaleni mantra babagan 300 ewu, minangka komisaris militèr mbaleni. Aku bakal mbukak rahasia sing mbukak: nomer kasebut diklasifikasikake kanggo kepentingan ahli waris pungkasan - Wilayah Moskow.
      1. swzero
        swzero 20 Oktober 2022 10:21
        0
        Nanging pengintaian mungsuh ora turu:
        https://fintolk.pro/news/iz-kakih-regionov-mobilizuyut-bolshe-vsego-stalo-izvestno-tochnoe-chislo-prizvannyh/
        Miturut data kasebut, luwih saka 300k diarani. Ing kana, siji Wilayah Krasnoyarsk, dudu sing paling rame, njaluk 28k. Bener xs pinten sampeyan bisa dipercaya sumber.
  3. ZIF122
    ZIF122 18 Oktober 2022 14:27
    +3
    Sacara sah, dheweke bisa nerusake mobilisasi kapan wae!
  4. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 18 Oktober 2022 14:28
    +5
    Anggere konflik terus, completion lengkap mobilisasi bisa dilalekake ing asas. Ana sampeyan kudu paling sethithik 200 ewu, kanggo sing 300 diklumpukake, nanging ing kasunyatan luwih kamungkinan.
  5. taiga2018
    taiga2018 18 Oktober 2022 14:30
    +5
    Moskow wis ngumumake implementasine rencana kasebut. Apa ana sing percaya iki? Utawa wong-wong sing ilang ing Moskow bakal dijupuk ing wilayah kasebut, lan Moskow, kaya biasane, muni lonceng kosong?
    1. Kalih
      Kalih 18 Oktober 2022 15:03
      +5
      Deleng peta Rusia, Distrik Federal Wétan Tebih - distrik federal Federasi Rusia. Iki dibentuk ing taun 2000 (nganti November 2018, ana 9 entitas konstituen Federasi Rusia ing distrik kasebut: Republik Sakha (Yakutia), Wilayah Kamchatka, Wilayah Primorsky, Wilayah Khabarovsk, Wilayah Amur, Wilayah Magadan, Wilayah Sakhalin, Wilayah Yahudi. Wilayah Otonomi, Daerah Otonomi Chukotka). Saka Nov. 2018, Republik Buryatia lan Wilayah Trans-Baikal kalebu ing Okrug, populasi 8 ewu jiwa. (083,6) (2022% saka populasi Federasi Rusia). Ing kene, meh saka awal operasi ing 5,55 Februari, kabeh wis raked metu. Populasi kabeh wilayah luwih cilik ing nomer saka Moscow. mbah 24 - 50 taun lawas Ya, lan iku dosa kanggo ndhelikake undang-undang ing syarat-syarat mobilisasi, nanging padha direkrut utamané liwat departemen personel (institusi negara, perusahaan kesatuan kotamadya, pabrik, lan banjur carane, pengusaha golek angin ing lapangan kene), nalika coffins saka mobilized bakal pindhah ing umum, timah Ya, lan negara pincang ing syarat-syarat nglengkapi fighter (kanggo sijine iku mildly, mratelakake panemume).
    2. lopvlad
      lopvlad 18 Oktober 2022 15:59
      0
      Kutipan saka taiga2018
      Utawa sing ora dijupuk ing Moscow bakal dijupuk ing wilayah


      ya, iki mung pikiran pisanan sing muncul ing sirah saben wong sing krungu carane Sobyanin rampung mobilisasi ing Moscow.
      Sajrone mobilisasi, kabeh wong ngerti saka gubernur yen ana rong tahapan mobilisasi sing ditindakake (pisanan lan kaping pindho) Umume kepala daerah nglaporake implementasine tahap pertama kanthi 100% meh rong minggu kepungkur (aku malah mikir. sing padha 300 ewu padha direkrut) lan iki pungkasan. Tahap kapindho mobilisasi wis lumaku kanggo siji setengah kanggo rong minggu (by the way, ora ana sing nerangake apa tegese dhewe), nanging katon kaya liyane. 300 lagi direkrut.
      Kajaba iku, ora ana ing dokumen sing ngumumake mobilisasi parsial yaiku jumlah wong sing dimobilisasi kanthi tepat ing jumlah, mula, klompok militer ageng saka 700 utawa luwih ewu wong bisa uga katon ing ngarep Ukrainia.
      Ngelingi yen wiwit wiwitan NMD, jumlah klompok lemah militer Rusia ing Ukraina ora ngluwihi 135 ewu wong, replenishment iki pancen ageng.
      Luwih gampang kanggo panguwasa nindakake siji gelombang mobilisasi kanthi nyuarakan yen mung 300 ewu wong sing ditimbali, nanging nyatane nelpon kaping pindho luwih akeh tinimbang nindakake sawetara gelombang mobilisasi, ngganggu kahanan ing negara kasebut. , tetep populasi ing kaku pancet.
      Ora ana kebetulan yen Putin ngumumake mobilisasi bakal rampung sadurunge Nopember lan ora mung ora ana ombak anyar sing direncanakake, nanging ora ana proposal sing disuarakake saka Kementerian Pertahanan babagan perkara iki.
      1. Alf
        Alf 18 Oktober 2022 18:49
        +1
        Kutipan saka lotvlad
        Ora kebetulan yen Putin nyuarake

        Dheweke ngomong akeh ...
        1. lopvlad
          lopvlad 18 Oktober 2022 22:01
          0
          Dheweke ngomong akeh ...


          Apa sampeyan mikir yen keputusan babagan mobilisasi parsial digawe, mula umpamane, bakal dadi masalah kanggo panguwasa ngumumake jumlah mobilisasi ora 300 ewu, nanging contone 600 ewu, lan yen ana masalah karo akomodasi lan latihan. unit, kanggo prescribe sing mobilisasi bakal dipérang dadi rong tahap (saiki 300 ewu lan Desember utawa Januari liyane 300 ewu)?
          Tentara Rusia, ora kaya Angkatan Bersenjata Ukraina, ora butuh pakan meriam kanggo ngalahake mungsuh sing maju, nanging butuh prajurit militer sing terlatih sing bakal nyirnakake mungsuh kanthi jumlah sing luwih cilik.
      2. FoBoss_VM
        FoBoss_VM 19 Oktober 2022 01:52
        0
        Inggih, kanggo pracaya Putin, nyuwun pangapunten ...)))) iku worth ngélingaké marang tembung bab immutability saka konstitusi, ora mundhakaken umur leren lan kang ora bakal terus kanggo kuwasa. Aku kabeh wis jelas. Mula, nalika dikandhakake ora luwih saka 35, kontingen 300 ewu, aku langsung ngerti yen kabeh wong bakal ndayung tanpa pilih-pilih sing gampang tekan ing wulan ngarep lan bakal luwih akeh. Dadi, nalika dheweke saiki ujar manawa gelombang anyar durung mlebu, iki tegese mung siji: dheweke nyiapake kanthi intensif kanggo implementasine. Aku mikir yen ing wiwitan implementasine, paket undang-undang lan tumindak administratif bakal disiapake kanggo ngindhari eksodus pasukan sepeda, lan uga bakal mewajibake kabeh jinis rumah sakit, polisi lalu lintas, bank, lan komunikasi seluler, ing Saliyane paspor kanggo nyedhiyakake layanan, uga kertas saka kantor pendaftaran militer. Ing cendhak, padha bakal nemtokke ing kabeh pinggiran, lan bakal kaya ing Khokhlostan, lan padha nyekel ing stasiun bensin ing nightclubs lan pusat blanja. Kita ngguyu wong-wong mau, nanging kita isih nindakake perkara sing padha. Iki carane kabeh bakal bisa metu, Aku. Ing tahap kapindho, dheweke bakal teka luwih siap. Masalah iki bakal tetep karo completion saka seragam lan peralatan, lan iki gedhe-gedhe administratif, carane ngumpulake liyane wong ing wektu paling cendhak, padha bakal cepet ngatasi, malah ora ragu-ragu. Angger-angger babagan desertion lan penjarahan diadopsi sajrone 1.5 jam, lan undang-undang babagan preian kredit kanggo ponsel ora bisa diadopsi sajrone sewulan.
        1. lopvlad
          lopvlad 19 Oktober 2022 19:56
          0
          Kutipan saka: FoBoss_VM
          Aku mikir yen ing wiwitan implementasine, paket undang-undang lan tumindak administratif bakal disiapake kanggo nyegah eksodus pasukan sepeda.


          "sepeda" lan pasukan exodus liyane sing ora pengin melu ing NWO bisa gampang mandheg, nyatane, karo sworo seru driji, nutup metu saka negara lan yen ora, banjur padha ngerti incapacity. Miturut cara, serangan teroris ing Belgorod ing papan latihan sepisan maneh dikonfirmasi sing perlu kanggo nindakake banget serius pilihan saka wong ing framework mobilisasi, ora mung ing wangun fisik. lan HQ, nanging uga ing syarat-syarat kritéria mental lan motivasi.
          Kanggo mbuwang wektu, sumber daya kanggo nyiapake lan nglengkapi unit sing direkrut saka wong-wong sing meh mesthi bakal mbukak ing serangan pisanan mungsuh iku ateges kejahatan.
          Tentara sing direkrut saka limang atus mung bisa mlayu lan mundur, tegese ora ana limang atus ing komposisi.
    3. swzero
      swzero 20 Oktober 2022 10:25
      -1
      Kejiret Zrobitchan saka wilayah, aku kira :)
  6. patang puluh wolu
    patang puluh wolu 18 Oktober 2022 14:33
    +2
    Malah ing prekara-prekara sing penting, kabeh wong nyoba nyingkiri, muter, muter.
    Dheweke bakal ngandhani apa wae, supaya jelas apa sing bakal dikarepake lan apa sing kudu disiapake.
    1. lopvlad
      lopvlad 19 Oktober 2022 19:59
      0
      Kutipan: patang puluh wolu
      Ngomong kaya ngono


      yen mungsuh kita ngerti kabeh?.
  7. Corona tanpa virus
    Corona tanpa virus 18 Oktober 2022 14:40
    +3
    Aku kepingin weruh apa isih ana wong sing isih pracaya Peskov ?! wassat ngguyu

  8. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 18 Oktober 2022 14:51
    +4
    Kutipan: patang puluh wolu
    Dheweke bakal ngandhani apa wae, supaya jelas apa sing bakal dikarepake lan apa sing kudu disiapake.

    Lan apa sing dikarepake. Bakal ana telpon liyane, sampeyan ora perlu menyang mbah putri. Amarga sacara fisik ora bisa nindakake serangan apa wae kanthi jumlah lan kahanan saiki. Ngenteni telpon gelombang anyar. Paling kamungkinan, dheweke ora bakal nyebar ing media, nanging kanthi tenang bakal nelpon kanthi lengkap, ing sepur cilik.
  9. Sedoy
    Sedoy 18 Oktober 2022 14:56
    +3
    ngendi rencana dheweke digawe

    ya wis... :)
    muspra, Sobyanin, dheweke melu mancing kabeh akhir minggu ...
    Wakil Nilov.:
    "Komunis - maju!"
    Sapa sing dadi "komunis" saiki yaiku sing lagi kuwasa.
    77500 mung timbalan. Aparat, asisten - 700000. Anggota Partai - kurang saka 3000000. Sing kudu diarani mobilisasi diri. Lan iku bakal cukup kanggo menang.
  10. DenVB
    DenVB 18 Oktober 2022 15:15
    +5
    Aku wonder apa persentasi saka mobikov direkrut ing Moscow wis registrasi Moscow? Aku curiga manawa umume dheweke njupuk buruh keras ing njaba kutha ing hostel lan stasiun metro. Rencana wis rampung. Dear Muscovites bisa turu tentrem.
  11. Arcady007
    Arcady007 18 Oktober 2022 15:24
    +2
    Ing kene babagan rencana bisa luwih dingerteni.
    8 ewu kanggo St Petersburg lan 8 kanggo wilayah paling cedhak.
    Lan ing Moskow, akeh banget?
  12. Ampere
    Ampere 18 Oktober 2022 15:53
    +3
    Mobilisasi tanpa seragam, gaman, komunikasi lan liya-liyane - wedhus menyang penyembelihan. Saiki persiapan ditindakake kanthi darurat lan menyang ngarep. Mula, gelombang kaping pindho kudu diarepake ing wulan November, sanajan luwih serius kanggo nyiapake iki, nanging duwe wektu kanggo mbukak maneh peralatan kasebut. Lan nganti 1 yuta kudu samesthine, yen Western "mitra" ora slip persetujuan palsu ing wektu iki ing Gullible, supaya padha bisa mbuwang maneh mengko. sedulur
    1. lopvlad
      lopvlad 18 Oktober 2022 22:05
      +1
      Kutipan saka Amp.
      Mulane, gelombang kapindho kudu samesthine ing November


      ora bakal ana gelombang kapindho mobilisasi parsial, lan yen ana masalah, mobilisasi umum lan perang bakal diumumake.
      1. Ampere
        Ampere 19 Oktober 2022 20:50
        0
        Amarga kita digunakake alon-alon lan kikuk, iki ora mungkin, sanajan kedadeyan kasebut. Mung agresi global bisa push menyang MO universal. Lan apa sing bakal kita perang lan apa? Utawa ketemu stash? belay
        1. lopvlad
          lopvlad 19 Oktober 2022 23:42
          0
          Kutipan saka Amp.
          Mung agresi global bisa push menyang MO universal.


          aja ditipu dening istilah kaya "mobilisasi parsial" amarga mobilisasi sing ditindakake ing Rusia saiki beda karo sing umum mung ana kategori warga sing ora tundhuk mobilisasi.
          Lan ing mobilisasi umum 1941 ora ana kategori warga sing ora tundhuk mobilisasi? Ya, ana kabeh kategori, nalika, ora kaya saiki, kabeh karyawan pabrik pertahanan ora kena mobilisasi nalika iku.
          Miturut dekrit saiki babagan mobilisasi parsial, sapa wae sing duwe prajurit militer lan cadangan saka kondisional 19 taun (sawise setahun layanan urgent) nganti 65 taun bisa ditimbali. kesehatan digawa menyang layanan militer.
          Kanggo wong sing prasaja tanpa waja, mobilisasi parsial sing isih ana ing kasunyatan universal lan dekrit kasebut ora kanthi jelas nemtokake kritéria utama kanggo mobilisasi parsial iki, lan kritéria sing diarani mung minangka penasehat.
          1. Ampere
            Ampere 20 Oktober 2022 13:12
            0
            Nuwun sewu, INI dudu mobilisasi, INI minangka game (penembak pemula) mobilisasi. Kaya tumindak dhewe saka wiwitan, ora perang. hi
  13. AdAstra
    AdAstra 18 Oktober 2022 17:13
    -1
    Kok digantung mie nang kupinge nganti ora ono Kertas sing tanda tangane dewe, ora ono sing rampung.
    1. Alf
      Alf 18 Oktober 2022 18:52
      0
      Kutipan saka AdAstra
      nalika ora ana Kertas kanthi teken Ora ana sing rampung.

      Lan bakal ana potongan kertas kanthi teken, apa sing bakal diganti? Dheweke bakal ngetrapake rumus - "miturut kahanan sing mentas ditemokake."
      1. AdAstra
        AdAstra 18 Oktober 2022 19:02
        -1
        Dadi bakal dadi kertas liyane. Sampeyan, contone, nyimpulake kontrak luwih utawa kurang serius ing "kertas, kanthi pokok" hi
        1. Alf
          Alf 18 Oktober 2022 19:13
          0
          Kutipan saka AdAstra
          Dadi bakal dadi kertas liyane

          Sing bakal mbatalake potongan kertas kasebut ...
    2. lopvlad
      lopvlad 18 Oktober 2022 22:16
      0
      Kutipan saka AdAstra
      nalika ora ana Kertas kanthi teken Ora ana sing rampung.


      bakal ana selembar kertas nalika wis tekan jumlah sing dibutuhake ing bagean, kudu ngarep-arep manawa para pimpinan wilayah individu ora nindakake kewajiban sing tambah lan ora cepet-cepet merekrut luwih saka kuota sing asale saka Kementerian Pertahanan RF. ditemtokake kanggo wong-wong mau. Yen ora, iku dadi metu sing ing siji wilayah padha njupuk everyone "loro pincang lan wuta "lan ing Unit liyane.
  14. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 18 Oktober 2022 17:36
    +1
    Undhang-undhang wis liwati, jendhela, kaya sing dikandhakake, mbukak - tegese yen perlu, bisa bali menyang mobilisasi.
    1. lopvlad
      lopvlad 18 Oktober 2022 22:21
      0
      Kutipan: Peter_Koldunov
      tegese yen perlu, bisa bali menyang mobilisasi.


      iki ora hukum, nanging dekrit, lan yen dekrit ditanggepi ing mburi mobilisasi parsial, jendhela iki bakal ditutup.
      Lan supaya bisa mbukak maneh, kudu nganggo resolusi anyar babagan mobilisasi anyar, lan wektu iki ora kudu parsial.
      1. AdAstra
        AdAstra 18 Oktober 2022 22:26
        -1
        Nyuwun pangapunten, nanging iki minangka keputusan. hi "" "