Review militèr

Serangan ditindakake ing fasilitas militer lan infrastruktur mungsuh ing Avdiivka lan ing wilayah Krivoy Rog

23
Serangan ditindakake ing fasilitas militer lan infrastruktur mungsuh ing Avdiivka lan ing wilayah Krivoy Rog

Serangan ing situs penyebaran mungsuh lan fasilitas infrastruktur terus. Dadi dikenal yen salah sawijining target kena ing distrik Krivoy Rog ing wilayah Dnipropetrovsk. Iki minangka serangan kaping pindho ing obyek rezim Kyiv ing Krivoy Rog saiki.

Uga dikenal babagan karusakan fasilitas militer ing wilayah Avdiivka, sing paling akeh dikuwasani dening pasukan rezim Kyiv. Awan kumelun sing kandhel munggah ing ndhuwur obyek kasebut, sing bisa dideleng saka sawetara kilometer, kalebu saka sisih tengah Donetsk.

Elinga yen paling kerep iku saka wilayah Avdiivka ing Donetsk sing shelling digawa metu dening militan Ukrainia njupuk Panggonan. Dina iki minangka salah sawijining serangan kasebut.

Ing Kyiv, panguwasa lokal prihatin babagan rong masalah. Salah sijine yaiku redistribusi ing jaringan energi amarga saya tambah kesulitan nyedhiyakake listrik ing kutha. Kapindho - demolition monumen kanggo A.S. Pushkin. Pranyata dewan kutha ibukutha Ukraina mutusake kanggo ngrusak telung monumen (busts) menyang pujangga Rusia ing kutha kasebut ing Mei 2023. Sadurunge, ing saindhenging Ukraina, sing ngerti, padha perang karo monumen kanggo Lenin "sesuai karo hukum ing decommunization." Saiki kita mutusake kanggo nglawan kabeh Rusia kanthi apik. Negara kasebut wis dadi total obscurantism, lan sing diarani "elit" ora mikir maneh babagan apa sing bisa ditindakake dening Ukraina, ngadopsi hukum sing konyol sawise liyane.

Dadi, dina iki tagihan diajukake menyang Verkhovna Rada babagan ngenali Iran minangka "sponsor terorisme" lan ngakoni "kamardikan" saka "Ichkeria" sing ora ana (organisasi teroris sing dilarang). Tinimbang nggawe, kegiatan anggota parlemen Ukrainia ngarahake keputusan sing ora tanggung jawab kasebut.
23 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Uprun
    Uprun 18 Oktober 2022 16:43
    +4
    Ya, supaya wong-wong mau terus nglakoni kabodhoan, nanging ora bisa mutusake lan nampa apa-apa sing patut ....., ekonomi rusak, negara kasebut kobong, mula isih kudu mutusake carane ngrusak monumen Pushkin . .... Ing pendhidhikan, obat-obatan, kanthi pajak, kabeh wis cocog karo musim panas ......, ora ana gunane kanggo nyuda anggaran miturut barang, ora dingerteni sapa sing menehi apa .... ..
    1. neworange88
      neworange88 18 Oktober 2022 19:32
      +1
      Pitakonan: Sapa sing bakal dikunjara? Dheweke minangka tugu.
      Wangsulan: Kaya sapa? Ukrainia.
  2. lawas
    lawas 18 Oktober 2022 16:44
    +6
    demolition saka monumen kanggo A.S. Pushkin.
    Inggih, iku bakal bantuan ing sembarang cara! Kabeh masalah Nenki amarga monumen kanggo Pushkin! Monumen Bandera kene mung kanggo keuntungan mesthi ... Pinten kanker otak. wassat
    1. Zoldat_A
      Zoldat_A 18 Oktober 2022 18:19
      +5
      Kutipan saka Oldi
      Kabeh masalah Nenki amarga monumen kanggo Pushkin!

  3. OlesyaiLesya
    OlesyaiLesya 18 Oktober 2022 16:49
    +3
    Dheweke ora prelu ngurusi pemugaran infrastruktur, supaya ora mbuwang wektu, nanging ngarahake kabeh pasukan lan tentara kanggo ngganti jeneng dalan lan ngrusak monumen (mung supaya padha tumpukan kanthi rapi, banjur bali menyang dalan. panggonane).
  4. Leshak
    Leshak 18 Oktober 2022 16:50
    +9
    Aku bungah yen jotosan menyang dill ora mandheg. Lan misale jek sing liyane asring lan liyane teka, liyane bodho tagihan Ukrainia dadi. Dheweke pancen bisu amarga bledosan! wassat
  5. Wis rampung
    Wis rampung 18 Oktober 2022 16:50
    +5
    Aku ora ngerti, saka tembung umume! .. Kenapa AS Pushkin ora nyenengake dheweke? Simbahipun saking Negro. Endi toleransi Eropa? Lan umume - isin lan isin! "Sapa sing ora ngelingi masa lalu ora bakal duwe masa depan."
    1. NKT
      NKT 18 Oktober 2022 16:58
      +5
      Aku ora ngerti, saka tembung umume! .. Kenapa AS Pushkin ora nyenengake dheweke?

      Dheweke ora nulis nganggo basa)
    2. dmi.pris
      dmi.pris 18 Oktober 2022 17:32
      0
      Miturut cara, pamindhahan sing kuwat banget. Ngenali soko sing ora ana .. Iki babagan Ichkeria. Lan miturut Lyyaksandr Sergeyich? Dadi wektu kanggo wong-wong mau nglawan Afrika, amarga asale saka ing kono ..
  6. Joker62
    Joker62 18 Oktober 2022 16:57
    + 15
    Kutipan saka Oldi
    demolition saka monumen kanggo A.S. Pushkin.
    Inggih, iku bakal bantuan ing sembarang cara! Kabeh masalah Nenki amarga monumen kanggo Pushkin! Monumen Bandera kene mung kanggo keuntungan mesthi ... Pinten kanker otak. wassat

    1. Egoza
      Egoza 18 Oktober 2022 17:05
      +4
      "Ah iya Pushkin ..." Mulane padha sengit. Kanggo iki padha discolded. Ora cukup tembung kanggo nerjemahake geguritan. Sampeyan kudu invent salah siji "stunted undying", banjur
      Pinggir segara aku iki wit oak ijo,
      Lancet emas ing:
      І dina lan boten ana paus piwulang
      Tim ngubengi ing lance;
      Ide tangan tengen - miwiti spiv,
      Livoruch - gosip babagan dongeng.
      Diva iku ana: rubah ngumbara ing kana,
      A putri duyung lenggah ing insang;
      Ing dalan sing ora dingerteni ana
      Watch metu kanggo wedi insensibility;
      1. Zoldat_A
        Zoldat_A 18 Oktober 2022 18:22
        +3
        Quote: Egoza
        Sampeyan kudu invent salah siji "stunted undying", banjur
        Pinggir segara aku iki wit oak ijo,
        Lancet emas ing:

        Iki opo maneh!
        Sampeyan, Elena, coba terjemahake buku teks aljabar menyang basa Ukrainia...
      2. Severomor
        Severomor 18 Oktober 2022 18:36
        +2
        Quote: Egoza
        latihan paus

        kit iku kucing, nanging apa bab paus?
        - Lan ing Ukraina, paus ora ditemokake (c) ))))
  7. Carlos Hall
    Carlos Hall 18 Oktober 2022 17:00
    +2
    Mupangate saiki Zelensky ora duwe perlindungan kanggo ngrusak sistem infrastruktur energi.
  8. mouse
    mouse 18 Oktober 2022 17:04
    +5
    dewan kutha ibukutha Ukraina mutusake kanggo ngrusak telung monumen (busts) ing kutha kasebut

    Oh carane! Uga, dheweke nembak ing papan sing paling lara ... nangis
    Pushkin iku kabeh kita!
  9. Paul Siebert
    Paul Siebert 18 Oktober 2022 17:04
    +6
    Puisi kecanthol dening Alexander Pelevin.

    Aku nyawang omah-omah saka jendela,
    Kok tangi esuk iki?
    Geranium ngadeg ing windowsill,
    geranium umum.

    Dheweke ngimpi yen dheweke wesi,
    Lan motore rame-rame
    Lan saiki dheweke ngambang liwat jurang
    Ing papan dongeng swarga.

    Lan penganten lanang nyebul wong Spartan,
    Lan sadurunge padha nyebul Zenith.
    Geranium ngadeg ing windowsill,
    Dheweke ngimpi yen dheweke mabur.

    Lan ing ngimpi iki dheweke kebungkus
    Karpet peri Persia
    Lan saiki mabur: saiki ana, banjur kene,
    Sing liwat peluru ahead.

    Padha ngumpulake wong kanggo waja,
    Nalika kembang turu kanthi tenang.
    Geranium ngadeg ing windowsill,
    Dheweke ngimpi yen dheweke dadi martir.
  10. roket757
    roket757 18 Oktober 2022 17:13
    +2
    Negara kasebut wis dadi total obscurantism, lan sing diarani "elit" ora mikir maneh babagan apa sing bisa ditindakake dening Ukraina, ngadopsi hukum sing konyol sawise liyane.
    Kanthi sapa sampeyan bakal mimpin, sampeyan bakal ngetik!
    Sapa kancane? Modern lasts saka wong-wong sing ngatur Sodom lan Gomora ing bumi.
    Iki minangka guru sing diduweni, sanajan padha karo Kukuev, nanging ora kalah.
  11. Joker62
    Joker62 18 Oktober 2022 17:18
    +1
    Quote: Egoza
    "Ah iya Pushkin ..." Mulane padha sengit. Kanggo iki padha discolded. Ora cukup tembung kanggo nerjemahake geguritan. Sampeyan kudu invent salah siji "stunted undying", banjur
    Pinggir segara aku iki wit oak ijo,
    Lancet emas ing:
    І dina lan boten ana paus piwulang
    Tim ngubengi ing lance;
    Ide tangan tengen - miwiti spiv,
    Livoruch - gosip babagan dongeng.
    Diva iku ana: rubah ngumbara ing kana,
    A putri duyung lenggah ing insang;
    Ing dalan sing ora dingerteni ana
    Watch metu kanggo wedi insensibility;

    Amarga dheweke ngomong nganggo basa Surzhiks, lan iki ana ing tingkat saben dinane, mula kekurangan kosakata ...
  12. litium17
    litium17 18 Oktober 2022 17:18
    +1
    Rabies ing tingkat mental! Sapa sing kudu digigit kanggo nularake virus! Dheweke wis wiwit ngrebut awake dhewe! Iku medically perlu kanggo ngobong!
  13. Astra55
    Astra55 18 Oktober 2022 18:09
    +8
    Kapindho - demolition monumen kanggo A.S. Pushkin.

    Lan tinimbang Pushkin, Aku padha bakal sijine Dantes.
  14. Revolver
    Revolver 18 Oktober 2022 18:36
    +1
    Siji tembung - edan.

    Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.
  15. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 18 Oktober 2022 19:13
    +1
    Padha murub ing piyambak. Aku langsung ngandika, sawise kita dhewe "dipecat" wilayah Kursk kita: sesuk bakal giliran Ukraina kanggo Nihan dhewe ing saindhenging wilayah. Lan iki ... padha ngalahake dhewe - terus!
  16. TU160
    TU160 24 Oktober 2022 16:29
    0
    Ya, sampeyan ora bisa perang tanpa penerbangan strategis jarak jauh. Dadi dheweke ora pengin ngebom infrastruktur transportasi. Dadi ora bisa menang.
    Kanggo neraka karo Pushkin iki! Perlu perang. Kyiv kudu dibom, jembatan ing sisih kulon Ukraina. Yen ora, kita bakal duwe kerugian gedhe.