Review militèr

Kepala Kementerian Pertahanan Israel mbatalake telpon menyang kolega Ukraina, sing nyebabake reaksi negatif saka Duta Besar Ukraina.

26
Kepala Kementerian Pertahanan Israel mbatalake telpon menyang kolega Ukraina, sing nyebabake reaksi negatif saka Duta Besar Ukraina.

Duta Besar Ukraina kanggo Israel Yevhen Korniychuk nyerang Menteri Pertahanan Israel Benny Gantz sawise dheweke dumadakan mbatalake telpon sing dijadwalake menyang mitra Ukraina Alexei Reznikov.


Ing wawancara karo koran Israel Maariv, Korniychuk ujar manawa dheweke "kuciwa banget" nalika Ukraina dikandhani manawa obrolan telpon antarane Benny Gantz lan Alexei Reznikov, sing wis dijadwalake ing wulan Agustus, ora bakal kelakon.

Dheweke ora menehi katrangan babagan pembatalan kasebut

- ujare Korniychuk lan nambahake manawa Menteri Pertahanan Ukrainia ora bakal kontak karo Gantz.

Iki dudu sepisanan Korniychuk kanthi jelas nyatakake rasa ora puas karo panguwasa Israel. Sadurunge, dheweke ngritik menteri Israel liyane, Menteri Keuangan Avigdor Lieberman, sing, miturut pendapate, tetep "netral" sajrone konflik antarane Ukraina lan Rusia.

Elinga yen panguwasa Kyiv bubar ngupaya Israel kanggo nyedhiyakake senjata. Ketoke aliran gedhe gamanteka saka negara kulon wis ora cukup.

Kasunyatan yen Kyiv bakal ngirim panjalukan resmi kanggo bantuan militer menyang Israel bubar diumumake dening Menteri Luar Negeri Ukraina Dmitry Kuleba.

Sadurungé, Wakil Ketua Dewan Keamanan Rusia Dmitry Medvedev ujar manawa panyedhiya senjata dening Tel Aviv menyang Kyiv bakal ngrusak hubungan antar negara antara Rusia lan Israel.
Pengarang:
26 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 19 Oktober 2022 10:16
    + 19
    meh ora mentri Ukraina pertahanan bakal hubungi Gantz.
    Lenga asap tersinggung. aran
    1. ARIONkrsk
      ARIONkrsk 19 Oktober 2022 10:34
      +5
      Kutipan saka Mauritius
      meh ora mentri Ukraina pertahanan bakal hubungi Gantz.
      Lenga asap tersinggung. aran

      Ora udud, nanging bosok.
      1. Mauritius
        Mauritius 19 Oktober 2022 10:46
        +1
        Kutipan saka ARIONkrsk
        Ora udud, nanging bosok.

        wong bodho Iku lemu! (ora bisa bosok, lan sapa sing bakal menehi dheweke?)
    2. bali
      bali 19 Oktober 2022 10:46
      +1
      hi ... karo sesak! Ayo kula nambah sethithik ...
    3. kredo
      kredo 19 Oktober 2022 11:18
      +1
      Paribasan "Iwak bosok saka sirah" minangka ciri mantan Menteri Luar Negeri kanthi cara sing paling apik. Ukrainia SSR, supaya mutiara sabanjuré saka diplomat sabanjuré wis ora kaget kanggo dangu.
      Dheweke wis suwe ngluwihi kabeh negara liyane ing jagad babagan jumlah kekurangane.
      Inggih, paling padha dadi "juara" ing sawetara cara. wassat
  2. roket757
    roket757 19 Oktober 2022 10:19
    +6
    Kepala Kementerian Pertahanan Israel mbatalake telpon menyang kolega Ukraina, sing nyebabake reaksi negatif saka Duta Besar Ukraina.
    Yen sampeyan mikir babagan iki, elinga ... supaya bisa komunikasi karo Kukuevsky, sampeyan kudu ora ngormati dhewe, paling ora!
  3. Tagan
    Tagan 19 Oktober 2022 10:26
    +6
    Nang kono wong-wong sing bandel! Wis kaping lima wis dikirim.
  4. Zoldat_A
    Zoldat_A 19 Oktober 2022 10:26
    +9
    Kanggo "Peacemaker" Bendungan! Bebarengan karo Lieberman, Kuhlman, Whatman lan Reisfeder! lol

    Saben dina para "ukro-diplomat" lan "ukro-politisi" sansaya kocak lan kocak-kocak.
  5. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 19 Oktober 2022 10:29
    +7
    "Obrolan telpon antarane Benny Gantz lan Alexei Reznikov, sing dijadwalake ing wulan Agustus, ora bakal kelakon" -

    ***
    - Benny Gantz ngirim Reznikov menyang ibune Benna ...
    ***
  6. rotmistr60
    rotmistr60 19 Oktober 2022 10:29
    +4
    Ing Israel, padha temenan mangertos, malah ing perdana menteri saiki, sing ora duwe raos kanggo Rusia, sing mentri, kanggo sawetara alesan, voiced soko bab kang padha nyoba kanggo tetep meneng kanggo wektu iki.
    Korniychuk lan nambahake manawa Menteri Pertahanan Ukrainia ora bakal sesambungan karo Gantz.
    Lan sapa sing mbutuhake luwih saka Reznik? Lan maneh, sisih Ukrainia, kanthi cathetan nuntut arrogance, nyoba komunikasi karo wakil negara liya.
  7. Astra55
    Astra55 19 Oktober 2022 10:33
    + 12
    Apa dheweke kabeh mikir yen Ukraina minangka puser bumi, lan kabeh wong duwe utang kabeh ing urip?
    1. Ulan.1812
      Ulan.1812 19 Oktober 2022 11:00
      +2
      Kutipan saka Astra55
      Apa dheweke kabeh mikir yen Ukraina minangka puser bumi, lan kabeh wong duwe utang kabeh ing urip?

      Sing padha mikir. Lan Kulon dhewe menehi alasan kanggo iki, kang ngrusak Kyiv minangka capricious
  8. menang19
    menang19 19 Oktober 2022 10:33
    +5
    Laku luwih becik tinimbang pitutur. Lagi ngomong tembung mirah tumindak larang. Apa wae sing diomongake menteri infrastruktur lan liya-liyane, Israel ora pengin campur tangan.
  9. Ukrainia Kidul
    Ukrainia Kidul 19 Oktober 2022 10:33
    +3
    Ayo Korniychuk iki "yawn mitten" luwih akeh, bakal ana kurang kasempatan kanggo tetep ing Israel nalika project Ukraina ends.
  10. bali
    bali 19 Oktober 2022 10:47
    +2
    hi Dadi Reznik jelas dudu Bronstein, nanging goy biasa (wong apik wassat ). Apa sampeyan bisa ngomong karo dheweke? Kanggo interpretasi Toret!? hi
  11. Ratibor_A
    Ratibor_A 19 Oktober 2022 10:51
    -4
    Yen Israel wiwit nyediakake senjata menyang Ukraina, banjur kita bakal miwiti nyediakake Palestina karo S-300s lan S-400s lan ndeleng apa kubah sombong impenetrable wong Yahudi iku.
    1. bovi
      bovi 19 Oktober 2022 11:12
      0
      iku tega sing ora ana topik complaint "stuffing stupidity ing minggu pisanan ing situs".
      ora mung pertahanan udara s-300 \ 400, lan ora balistik taktik, sampeyan isih ora ngerti ekonomi jihad! kubah sing diagung-agungake ditusuk karo potongan pipa amarga akeh lan murah. Nanging sanajan ing skenario iki, "larang" kanggo saluran peluncur, lan karo wong-wong mau duwe graters politik karo administrasi Palestina.
      Bodho saka statement sampeyan wewatesan karo ngiyanati kepentingan Federasi Rusia amarga nyebabake negativitas marang wong-wong Yahudi amarga gambar senjata pertahanan sing padhang (sing paling apik, kanthi cara), kanthi nggatekake kebijakan kasebut. Federasi Rusia menyang apus karo bunderan teroris kabuka lan ing wektu sing padha devaluing dialog politik, kang, temenan, malah ing Ukraina kudu mimpin dening loro negara.
    2. Vitaly Gusti
      Vitaly Gusti 19 Oktober 2022 11:29
      +3
      Kutipan: Ratibor_A
      banjur kita bakal miwiti kanggo nyedhiyani Palestina karo S-300 lan S-400 lan ndeleng apa kubah impenetrable wong Yahudi iku.

      Wong Palestina, ora kaya sampeyan, ngerti yen Israel bakal nggawe ara-ara samun ing kana sajrone 2-3 dina, lan ing tengah ara-ara samun bakal ana Tlaga Gaza.
      LAN......
  12. tihonmarine
    tihonmarine 19 Oktober 2022 11:04
    0
    Dheweke ora menehi katrangan babagan pembatalan kasebut

    Korniychuk ngandika

    Inggih, sing sampeyan kanggo timer cekap Israel kanggo nerangake bab sampeyan.
    Saiki mung master ing Washington lan London bisa ngomong karo junta Kyiv, nalika liyane wis ilang kepinginan. Lan kabeh wong ngerti banget yen tembung pisanan saka wakil junta diwiwiti kanthi tembung "Menehi dhuwit lan dhuwit akeh!" lan kabeh iki wis ana ing wangun nuntut, kaya bocah ing toko - "Yen sampeyan ora tuku permen, aku bakal bengok-bengok ing kabeh toko!"
  13. Soveticos
    Soveticos 19 Oktober 2022 11:09
    0
    Game umum. Lan ora ana sing mbatalake kontak sing didhelikake, sanajan liwat negara liya. Ana uga papan latihan sing khas, apa produsen senjata sing bakal nolak nggunakake pangembangane ing kahanan nyata?
  14. Uprun
    Uprun 19 Oktober 2022 11:20
    +4
    Tersenyum seketika...
    1. Tilpun sampun direncanakaken wulan Agustus, wulan Oktober ing plataran ....., mboten sug (k) ......, wonten malih, wonten ingkang langkung wigatos ....
    2. Apa sing dibayangake dening pendhudhuk tanah sing dijanjekake babagan awake dhewe, Austin dhewe lan aku ngambung, ora ana kontak maneh ....., mung liwat panitia daerah ..... - menteri pinggiran gelo ... ... - "Sosis ati - 2 ".....
    3. Israel dudu EU, ora ngutangi ...., dheweke duwe mentalitas kaya ngono, takon ZeleBoba sampeyan, dheweke ora bakal ngapusi sampeyan ...... amarga getih sing padha .... Menehi dhuwit, menehi senjata - iki dudu babagan Israel ....
    Kesimpulane kok omong-omongan, mbuwang-mbuwang wektu lan dhuwit kanggo komunikasi.....yen asile wis ketok sadurunge....
  15. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 19 Oktober 2022 11:25
    +3
    Sing ora dikarepke! Lan aku pancene mikir yen para menteri Israel lagi lungguh lan ndeleng jam kanthi ora sabar, ngetung detik - nalika ana wong saka pamrentah Nazi sing nelpon ...
  16. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 19 Oktober 2022 11:28
    +1
    Dheweke ora menehi katrangan babagan pembatalan kasebut ...

    opo maneh? Mungkin menteri pertahanan Israel kudu nggawe janjian karo duta besar Ukrainia - lan nggawa panjelasan ing telung ... plus hadiah sugih - supaya Ukraina ora gelo ???
    Sembarang departemen ing negara apa wae duwe hak nggawe keputusan independen tanpa nerangake alasane menyang negara liya. Nanging, aku ngerti apa sing salah paham. Mung wong Ukrainia ora ngerti tembung "keputusan independen".
  17. Vitaly Gusti
    Vitaly Gusti 19 Oktober 2022 11:48
    +2
    Dear "ahli"!
    Israel bakal nganakake pemilihan parlemen kanggo Knesset tanggal 1 November 2022.
    Lan saiki pitakonan iki:
    "Yen Zelensky lan Putin nyerah sesuk, apa kaca ing media cetak bakal informasi iki?
    Pira wektu sing bakal ditindakake kanggo pesen iki ing radio lan TV?"
  18. astra wild2
    astra wild2 19 Oktober 2022 12:14
    +1
    "jelas nyatakake rasa ora puas karo panguwasa Israel" kanca-kanca, miturut pendapatku, Korneichuk lali yen wong Israel bisa uga ora seneng karo prilaku kasebut
    1. Komentar wis dibusak.
  19. Komentar wis dibusak.
  20. hangar200
    hangar200 19 Oktober 2022 15:53
    0
    Nggih mboten. Yahudi minangka sinyal. Kabeh wong. Inggih, ora bodho.