Review militèr

Perusahaan Amerika mutusake kanggo nambah produksi MLRS HIMARS dadi 96 saben taun kanthi latar mburi acara ing Ukraina

32
Perusahaan Amerika mutusake kanggo nambah produksi MLRS HIMARS dadi 96 saben taun kanthi latar mburi acara ing Ukraina

Sistem roket peluncuran macem-macem Lockheed lan sistem rudal anti-tank Javelin, sing diprodhuksi dening Lockheed kanthi kolaborasi karo raksasa industri pertahanan Amerika liyane, Raytheon, narik minat para pelanggan. Iki diumumake dening Lockheed Martin.


Ora ana sangsi manawa paningkatan produksi MLRS ditindakake kanthi latar mburi konflik ing Ukraina. Angkatan Bersenjata Ukraina aktif nggunakake sistem roket peluncuran macem-macem Amerika ing konfrontasi karo tentara Rusia. Saiki Lockheed ngasilake 60 unit MLRS HIMARS. Miturut rencana perusahaan, produksi MLRS HIMARS bakal ditambah dadi 96 unit saben taun.

Nganti saiki, perusahaan wis ngentekake $ 65 yuta kanggo pre-financing kanggo produksi. Nanging Lockheed ngarepake manawa jumlah kasebut bakal dibalekake dening pamrentah Amerika.

Sadurunge, Pentagon njaluk nambah produksi HIMARS dadi 96 peluncur saben taun. Miturut aplikasi Pentagon, jumlah MLRS iki bakal diprodhuksi nganti taun finansial 2028.

Dikenal yen tanggal 14 Oktober, Amerika Serikat ngirim 38 HIMARS MLRS menyang Ukraina. Saka total iki, 20 HIMARS diwenehake menyang Ukraina kanthi prentah saka Presiden AS Joe Biden.

Sisa 18 HIMARS MLRS lagi dituku dening Pentagon minangka bagéan saka paket senjata $ 1 milyar. Peluncur iki durung diprodhuksi dening Lockheed lan bisa nganti pirang-pirang taun dikirim menyang Ukraina, ujare Departemen Pertahanan AS sadurunge.

Amerika Serikat lan Ukraina duwe pangarep-arep dhuwur kanggo HIMARS MLRS. Miturut Pentagon, panggunaan kasebut ngidini militer Ukraina bisa nyerang target kanthi jarak sing cukup adoh saka lokasi instalasi kasebut.

Mangkono, rencana perusahaan kanggo nambah produksi MLRS kabeh ana hubungane karo acara ing Ukraina. Perusahaan saiki nganyarke fasilitas ing Camden, Arkansas. Miturut cara, saliyane HIMARS, direncanakake nambah produksi pirang-pirang jinis senjata liyane, kalebu kanthi ngenalake teknologi anyar.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Wikipedia / Sgt. Jacob Harer
32 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. dmi.pris
    dmi.pris 19 Oktober 2022 10:20
    +5
    Kabeh kaya biasane, kanggo sapa perang, lan sapa sing ditresnani ibu
    1. ASAD
      ASAD 19 Oktober 2022 10:41
      +1
      Lan kesempatan sing apik kanggo ndeleng kekuwatan lan kelemahane senjata sampeyan.
  2. neworange88
    neworange88 19 Oktober 2022 10:20
    +9
    Kita uga bakal bisa nambah produksi MLRS Uragan-1M lan Tornado-S.


    Tes negara Uragan-1M MLRS wis ditindakake wiwit 2012 lan kasil rampung ing 2015. Miturut Motovilikha Plants PJSC, sistem Uragan-1M diadopsi dening angkatan bersenjata Federasi Rusia ing 2016. roket roket lan artileri, dianakaké ing November 9, 512 ing tlatah wilayah artileri Luga (jarak 1rd, distrik Luga saka wilayah Leningrad). Sistem kasebut dilengkapi unit lan formasi artileri individu.

    https://missilery.info/missile/uragan-1m

    Ing September 2016, Wakil Menteri Pertahanan Rusia Yuri Borisov ujar manawa MLRS Uragan-1M anyar "wis mlebu pasukan, nanging nganti saiki ing jumlah sing ora cukup, sing dikarepake."

    https://bmpd.livejournal.com/2269431.html
    1. bingo
      bingo 19 Oktober 2022 10:41
      0
      Kita wis cukup, padha ora diobong ing puluhan, kaya dill. Ana sing bubar ora ana kabar yen 1 rolas Tornado mabur ing ngarepe 2 roket Chimera utawa Tochka-U - kanggo kakehan pertahanan udara ... Ya, lan babagan Tochka wis suwe ora dirungokake ... Apa dheweke lunga menyang Bandera?
      1. neworange88
        neworange88 19 Oktober 2022 10:44
        -2
        Stok rudal Soviet ing Ukraina wis entek, utawa ora ana alesan kanggo kakehan pertahanan udara, amarga pasokan rudal pertahanan udara uga ora ana telas.
        1. bingo
          bingo 19 Oktober 2022 10:50
          +1
          Pilihan kapindho ora muter - tekane saben dina, pertahanan udara digunakake. Minangka kanggo rudal - bisa uga. ora kanggo apa-apa sing Kaliber miber menyang vault TCTerms. Nanging paling kamungkinan, peluncur dibuwang, rudal mesthine wis suwe bubar, nanging - mung Chimeras sing durung dirusak sing diluncurake.
      2. Diver jero
        Diver jero 19 Oktober 2022 10:59
        -4
        padha ora diobong ing Welasan, kaya dill

        Saliyane baloney Konashenkov, ora ana bukti kanggo iki.
        1. bingo
          bingo 19 Oktober 2022 11:10
          +1
          Ora ana kedatangan Tornado maneh lan Points metu ing endi wae kanggo ngrokok ... Sampeyan isih nyritakake kepiye Bayraktar isih mlaku ing Teater Bolshoi, lan Konashenkov ngapusi)))
          1. Diver jero
            Diver jero 19 Oktober 2022 11:13
            -2
            Aku ora ngerti apa expanses saka Teater Bolshoi plowing ana, nanging kasunyatan sing Konashenkov ngapusi nalika ambegan iku temtunipun.
          2. donavi49
            donavi49 19 Oktober 2022 12:59
            +5
            Kabeh iku dhasar kanthi poin - wiwitane ana sawetara rudal, 3/4 ditembak ing wulan pertama database intensif. Saiki lagi njupuk apa metu saka rampung firewood utawa outbid. Tingkat distribusi 5 roket saben wulan utawa malah kurang. Aku ngelingake sampeyan yen ing 2022 mung ana siji brigade kanthi titik (19).

            Kanthi tornado, critane meh padha. Ben Wallace piye wae nglairake roket, nanging mung sawetara.

            Kanthi angin topan, iku luwih gampang lan Burevii ajeg numpak lan njupuk, lan ora malah siji ing wektu.


            Kanthi 122mm, ana umume nul masalah, lan Yana Chernokhova bisa katon ing paket anyar tossed Vampires 4D. Iki sing nggawe loro voli ing 2,5 menit + taksi waja.
      3. Panjenengan
        Panjenengan 19 Oktober 2022 12:16
        +1
        Padha shelling. Dadi ing 10.10.2022/XNUMX/XNUMX padha murub ing Tochka-U ing wilayah Belgorod, desa Konoplyanovka ing geni. Priksa situs web War Chronicle. Dheweke sacara periodik ngomong babagan serangan Alder lan HIMARS. Konashenkov sing padha ing ringkes saben dina ngandhani pirang-pirang rudal Tochka-U, Alder lan HIMARS sing ditembak mudhun.
        Ing kabeh MLRS, sing utama dudu peluncur dhewe, nanging pluru. Sampeyan bisa nggawe akeh peluncur, ora angel banget, nanging ana misil, lan malah sing dipandu.
    2. vadimtt
      vadimtt 19 Oktober 2022 11:32
      -1
      Masalahe mung tanduran Motovilikha meh mati. Wilayah lagi didol.
  3. Mauritius
    Mauritius 19 Oktober 2022 10:27
    +1
    Saiki Lockheed ngasilake 60 unit MLRS HIMARS. Miturut rencana perusahaan, produksi MLRS HIMARS bakal ditambah dadi 96 unit saben taun.
    Ya, iku menang lengkap! Nanging kanggo sapa? Instalasi bisa menyang ngendi wae .... Loro menyang Polandia lan Inggris (dheweke uga nransfer Reruntuhan dheweke) .... Nyuwun
    1. Alexander Emris
      Alexander Emris 19 Oktober 2022 10:30
      +5
      ing kasus apa wae, potensial militer NATO bakal mundhak amarga tambah akeh senjata sing wis kabukten lan mbebayani banget
    2. Vladimir80
      Vladimir80 19 Oktober 2022 10:37
      -1
      lan dheweke uga bakal menyang Ukraina, ora kabeh - nanging Khokhls uga bakal entuk ...
      lan tumindak kita kaya dongeng babagan pahlawan lan keajaiban Yudo, kita pedhot sirah - lan padha tuwuh maneh ... nganti suwene para pahlawan ???
    3. Zoldat_A
      Zoldat_A 19 Oktober 2022 10:56
      0
      Kutipan saka Mauritius
      Ya, iku menang lengkap!

      Mangkono, rencana perusahaan kanggo nambah produksi MLRS kabeh ana hubungane karo acara ing Ukraina.

      Aku entuk!
      Iki "rencana licik Ukraina."
      First, nggawe Komplek militèr-industri lan ekonomi AS bisa kanggo awake dhewe, banjur annex kabeh 50 negara, terus referendum "ing gunpoint saka bedhil mesin Ukrainia" antarane "dirudopekso lan dipatèni" Amerika, lan banjur - entri saka United Negara menyang Ukraina.

      wah! Aku digawa menyang ngendi... wassat
  4. Astra55
    Astra55 19 Oktober 2022 10:34
    + 10
    Sapa sing bakal mangu-mangu yen Amerika, kanthi latar mburi konflik apa wae, duwe dhuwit akeh saka dodolan senjata.
  5. bingo
    bingo 19 Oktober 2022 10:38
    0
    Napa lobi senjata, sing promosi Bidon, ndhukung perang iki
    1. donavi49
      donavi49 19 Oktober 2022 13:04
      +3
      Takon perusahaan apa ing AS sing diarani dompet Republik. Dadi sawise pemilihan F-35 lan Tomahawk ing ngisor kuning-blakite?
  6. GAndr
    GAndr 19 Oktober 2022 10:51
    +1
    Kabar kasebut pancen ala ... kita weruh apa sing ditindakake 20 chimera ing bekas Ukraina, kaya sing dakmangerteni, dheweke tambah akeh amarga pasokan babi?
    Nah, apa kita? Apa kita, kaya biasane, bakal nyatakake keprihatinan utawa bakal kita bakal miwiti perang kanthi nyata kanthi ngilangi kabeh infrastruktur peternakan babi, ora nggatekake kerugian finansial kita, saka ora bisa nyedhiyakake ekspor menyang Eropa?
    Kanggo sing ora ngerti, aku nerangake yen ing jaman NWO, kanggo sawetara jinis produk, ekspor kita karo Eropa tambah 45 persen. Lan kabeh iki saka kita menyang Eropa ngliwati dalan peternak babi ... Mulane kita ora ngrusak dalan lan jembatan :(
    1. skeptik2
      skeptik2 19 Oktober 2022 11:04
      +3
      Sampeyan ngerti kanthi bener.
      Ayo dipikirake: nganti saiki Lockheed wis ngasilake 60 unit HIMARS MLRS. Lan Amerika Serikat lan sekutu NATO wis cukup kanggo nambah lan nganyarke armada. Saiki, miturut rencana perusahaan, produksi MLRS HIMARS bakal ditambah dadi 96 unit saben taun. Ngendi tambahan 36 instalasi? Ing taun? Pitakonan kasebut retorika.
  7. rotmistr60
    rotmistr60 19 Oktober 2022 10:51
    0
    nambah produksi MLRS HIMARS dadi 96 saben taun ... Amerika Serikat mindhah 38 MLRS HIMARS menyang Ukraina
    Yen padha mutusake kanggo nambah produksi, banjur wis digawe dowo cadangan. Lan yen ana panjaluk, bakal ana pasokan. Lockheed Martin ora sambat babagan kahanan, bathi katon akeh.
  8. ZIF122
    ZIF122 19 Oktober 2022 10:53
    -3
    Sampeyan perlu kanggo numpes wong-wong mau luwih saka Amerika Serikat durung bisa gawé! Sampeyan kudu mburu, ndeteksi saka satelit lan numpes kanthi rudal sing akurat!
    1. Sergei V
      Sergei V 19 Oktober 2022 10:59
      0
      TK. Wis meh 8 sasi maca iki. Apa sampeyan ora kesel? Kayane slogan-slogan kaya ngono isih ditulis mung dening bot.
      1. ZIF122
        ZIF122 19 Oktober 2022 11:11
        -1
        Apa sampeyan rumangsa pinter? Aku ora mikir!
    2. GAndr
      GAndr 19 Oktober 2022 11:31
      +1
      Masalahe yaiku chimeras angel banget kanggo numpes ... Utawa apa sampeyan mikir Staff Umum ora pengin ngalahake kabeh chimeras? Dheweke mung ora bisa, sayang ... nganti dheweke njupuk kunci chimeras :(
  9. mouse
    mouse 19 Oktober 2022 10:59
    +1
    nyerang nalika wesi panas
  10. FoBoss_VM
    FoBoss_VM 19 Oktober 2022 11:09
    0
    Inggih sial, apa sing bisa dakkandhakake. Muga-muga kita nindakake perkara sing padha, mung kaping pindho lan luwih cepet kaping setengah. Lan uga kanthi nggunakake teknologi anyar
  11. roket757
    roket757 19 Oktober 2022 11:43
    0
    Perusahaan Amerika mutusake kanggo nambah produksi MLRS HIMARS dadi 96 saben taun kanthi latar mburi acara ing Ukraina
    Mesthi, bathi dijamin.
    Nanging ora jelas kenapa kompleks iki mobile banget ???
    Kabeh mau, kabeh, meh padha, ing babagan mobilitas, mesthi.
    Amunisi ... iki crita sing beda banget, ing kene dheweke ora mandheg lan asile luwih apik tinimbang liyane, iku kasunyatan.
    1. Alexander Emris
      Alexander Emris 19 Oktober 2022 18:30
      0
      Kauntungan utama Chimera ing mobilitas yaiku dirancang kanggo nyerang ing wilayah sing wis direkonotasi. sing, nyatane, iki ajiné kejut intelijen militèr lan strategis, lan dudu kendaraan tentara.

      mula mobilitas - godhong chimera menyang wilayah sing dituju, cocog lan langsung muter kanthi arah sing sewenang-wenang. amarga iku angel mbedakake saka truk biasa, lan ora linger ing situs impact, iku dadi unit banget mobile.
      1. Serap
        Serap 20 Oktober 2022 20:18
        0
        Kauntungan liyane yaiku kacepetan. Dheweke nyopir kanthi cepet.
  12. ada
    ada 19 Oktober 2022 15:56
    +1
    Laju lan wektu pambangunan Angkatan Bersenjata Polandia ndadekake bisa nguatake kemampuane, kalebu ing WTO, kanthi cara sing direncanakake lan kanthi cepet kanthi transfer senjata lan peralatan militer sing ana ing Eropa saka ana ing Angkatan Bersenjata negara NATO utawa ditransfer menyang Amerika Serikat, banjur diganti karo sing anyar.
    "Tuku HIMARS sawetara sistem roket peluncuran (MLRS) dening Polandia dimaksudake kanggo ngganti artileri tradisional lan pesawat serang," ujare mantan Kepala Staf Umum Angkatan Bersenjata Rusia, Jenderal Angkatan Darat Yuri Baluyevsky, tanggal 11 Agustus.
    Miturut dheweke, Polandia entuk 500 sistem HIMARS Amerika kanthi GMLRS, GMLRS ER, ATACMS, lan pluru PrSM kanthi presisi dhuwur. ... "
    https://iz.ru/1378379/2022-08-11/polsha-zakupit-himars-dlia-zameny-artillerii-i-udarnoi-aviatcii