Review militèr

Pers militer AS: Tentara AS ora duwe dana kanggo ngetrapake strategi pertahanan anyar

19
Pers militer AS: Tentara AS ora duwe dana kanggo ngetrapake strategi pertahanan anyar

Bubar, administrasi Presiden Joe Biden ngrilis Strategi Keamanan Nasional AS anyar. Nanging, nyatane, tentara Amerika ora duwe dana sing cukup kanggo ngetrapake, miturut publikasi militer Amerika 19FortyFive.


"Strategi" tegese kudu duwe angkatan bersenjata sing siap nindakake tugas ing endi wae ing saindenging jagad nglawan mungsuh utawa sawetara mungsuh sekaligus. Implementasi strategi iki mbutuhake kabijakan sing tepat babagan pemilihan personel sing dibutuhake, uga dana sing akeh, cathetan koran kasebut.

Miturut Mackenzie Eaglen, peneliti ing Institut Perusahaan Amerika, strategi keamanan anyar ora adhedhasar premis palsu yen Amerika Serikat bakal terus ngluwihi kekuwatan utama ing jagad babagan pertumbuhan militer. Nyatane, wutah ing arah iki wis wiwit alon banget saiki, Eaglen nandheske.

Rintangan utama kanggo implementasine strategi anyar bakal, kaya sadurunge, birokrasi sing ora efisien, uga keterlambatan anggaran pertahanan saka inflasi nyata, Eaglen percaya.

Ngelingi carane anggaran negara dibentuk taun kepungkur, kita bisa nyimpulake yen Strategi Nasional anyar mung minangka motivasi, nyerat 19FortyFive.

Mangkono, luwih saka $ 800 milyar saben taun diarani ilang saka implementasine strategi AS anyar sing diumumake. Yaiku, anggaran militer AS kuwi.
Pengarang:
19 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. kor1vet1974
    kor1vet1974 19 Oktober 2022 12:06
    -2
    Tentara AS ora duwe dana kanggo ngetrapake strategi pertahanan anyar
    "Dhuwit, ora, nanging sampeyan terus" ngguyu
    1. Sergio_7
      Sergio_7 19 Oktober 2022 12:11
      +3
      Sarung kasur goyang! Dheweke bakal nyithak dhuwit kanggo awake dhewe yen perlu!
      1. Piramidon
        Piramidon 19 Oktober 2022 12:45
        0
        Kutipan: Sergio_7
        Sarung kasur goyang! Dheweke bakal nyithak dhuwit kanggo awake dhewe yen perlu!

        Printeré rusak, lan wong Tionghoa ora gelem ngedol. ngguyu
      2. Yura
        Yura 19 Oktober 2022 13:29
        0
        Kutipan: Sergio_7
        Dheweke bakal nyithak dhuwit kanggo awake dhewe yen perlu!

        Lan kabeh iku, wektu nalika padha ora mikir bisa nyithak dhuwit wis liwati, dina iki, ayo padha nyetak triliun ing wayah esuk, banjur ing wayah sore kabeh bakal munggah ing rega kanthi persis jumlah iki, saiki ora bisa ngreset inflasi dolar menyang donya kabèh, ora ana dikarepake kuwi kanggo dolar.
    2. kredo
      kredo 19 Oktober 2022 12:14
      +1
      "Song" babagan carane entuk dhuwit saka anggaran kanggo "njaga celana" Pentagon lan kompleks industri militer lokal.
  2. APASUS
    APASUS 19 Oktober 2022 12:07
    0
    Negara sing nyithak dolar ora duwe dana. Apa aku ngerti kanthi bener?
    1. tanpa mbalikke
      tanpa mbalikke 19 Oktober 2022 12:11
      +8
      "Strategi" tegese kudu duwe angkatan bersenjata sing siap nindakake tugas ing endi wae ing jagad iki nglawan mungsuh utawa sawetara mungsuh sekaligus. 
      Ya amer kudu nyenyet .. yen ora "Taliban" metu turnip)
      1. bingo
        bingo 19 Oktober 2022 12:15
        0
        Kutipan saka: withoutreverse
        yen ora "Taliban" entuk turnips)

        Iku dudu turnip - ujare Wolf Grey lan isin)))
    2. kredo
      kredo 19 Oktober 2022 12:20
      -1
      Kutipan saka APAS
      Negara sing nyithak dolar ora duwe dana. Apa aku ngerti kanthi bener?

      Ingkang utama yaiku para ilmuwan lan wartawan politik kita ora ngerti babagan warta iki, sing bakal umpluk ing cangkeme kanggo mbuktekake yen Amerika Serikat bakal teka kirdyk. keprungu
  3. ZIF122
    ZIF122 19 Oktober 2022 12:08
    +1
    Inggih, Fed bakal nyithak dolar sing ilang, dheweke dudu sing pertama!
  4. mouse
    mouse 19 Oktober 2022 12:09
    +1
    nggambar aja dulu... ya ....................
  5. Vladimir80
    Vladimir80 19 Oktober 2022 12:10
    0
    Edisi militer AS 19FortyFive

    iki mesthi edisi militer amerika, ta???
  6. bingo
    bingo 19 Oktober 2022 12:12
    0
    Dadi ngono. Pikir kanthi teliti babagan tembung kasebut - negara kanthi anggaran militer sing luwih gedhe tinimbang 6 bumbung 8 negara sing ngetutake babagan anggaran, BEBAS - ora duwe dana kanggo ngetrapake strategi PERTAHANAN!
    (((( ngguyu )))
    Mungkin amarga, pisanan, ora defensif, nanging predatory
    Kapindho, ing saindenging jagad
    Lan kaping telune, amarga sampeyan kebawa karo sawmill !!! Nganti saiki, RAND sampeyan ngira-ngira kesiapan tempur yen Amerika Serikat bisa nindakake perang intensitas dhuwur 1 bebarengan karo sawetara medium, saiki dheweke uga ngira - konflik intensitas medium 1, yaiku. stupidly NOTHING kanggo mlumpat ing China utawa Federasi Rusia. Kanthi anggaran 30 kaping ganjil tinimbang Rusia lan 4 kaping Cina)))
  7. Nelayan
    Nelayan 19 Oktober 2022 12:20
    +1
    Dheweke duwe dhuwit, nanging ora ana dana kanggo strategi anyar, amarga dana kasebut uga teknologi kanthi kemampuan industri.
  8. rotmistr60
    rotmistr60 19 Oktober 2022 12:22
    +1
    Tentara AS ora duwe dana kanggo ngetrapake strategi pertahanan anyar
    Lan ngendi sampeyan nuduhake? Crita babagan birokrasi sing ora efisien lan inflasi ora ngyakinake. Utawa Mungkin kabeh padha korupsi Pak Amerika?
  9. FoBoss_VM
    FoBoss_VM 19 Oktober 2022 12:25
    +2
    Ojo ngapusi ngguyu Dheweke ora duwe dhuwit ... Print liyane
  10. opuonmed
    opuonmed 19 Oktober 2022 12:32
    +1
    mungkin desa iku kabeh! iki uga bisa dadi bagéan saka informasi perang
  11. Codett
    Codett 19 Oktober 2022 13:09
    0
    Ora ana sing bakal dicithak, amarga dhuwit kasur ora masalah
  12. EFIM LUBIN
    EFIM LUBIN 20 Oktober 2022 17:44
    0
    Anggaran pertahanan AS utamane mbuwang belanja kanggo pangembangan lan produksi jinis senjata anyar! Lan "kickbacks" ing kompleks industri militer AS kaya sing ora diimpi dening pejabat korupsi sing paling licik ing Rusia! Puluhan milyar dibuwang kanggo "pembangunan" sapa sing ngerti, banjur dibuwang!