Review militèr

Kongres AS: Pentagon kudu menehi prioritas maneh amarga China nyepetake persiapan kanggo njupuk alih Taiwan

21
Kongres AS: Pentagon kudu menehi prioritas maneh amarga China nyepetake persiapan kanggo njupuk alih Taiwan

China ngarahake nyepetake garis wektu kanggo ngontrol Taiwan nganti 2027, nuwuhake keprihatinan ing Kongres babagan modernisasi militer AS, sing alon banget. Iki ditulis ing portal US Naval Institute (USNI).


Artikel kasebut ujar pejabat Angkatan Laut AS wis nunjukake 2027 minangka tanggal kemungkinan China bakal nyoba ngrebut Taiwan. Ing babagan iki, mantan Marinir, anggota Komite Layanan Bersenjata House Mike Gallagher, ujar manawa Pentagon kudu cepet modernisasi tentara lan armadaduwe wektu kanggo nyiapake konflik karo China ing wilayah Indo-Pasifik.

China nandur modal akeh kanggo modernisasi militer lan wis nyepetake jadwal kanggo njupuk alih Taiwan sing direncanakake nganti 2027. Kita kudu cepet-cepet nyiapake ancaman iki.

Gallagher ngandika.

Kacarita uga anggota kongres kasebut ngritik pendekatan Angkatan Laut AS marang proses modernisasi. Utamane, rencana kanggo ngilangi sawetara kapal, uga rencana 30 taun kanggo industri galangan kapal.

Usul Angkatan Laut yaiku nyuda pasukan dadi 280 kapal ing taun 2027, ing wektu sing paling ora cocog. Akibaté, angkatan laut kita bakal dadi sing paling lemah sajrone pirang-pirang dekade, dene PLA, sebaliknya, dadi luwih kuwat. Iku ndadekake pancen ora ana pangertèn

- ngutip tembung saka kongres USNI.

Pungkasan, Gallagher nyatakake yen teknologi anyar kayata energi terarah, hipersonik gaman lan Inisiatif Komando lan Kontrol Gabungan kanggo kabeh wilayah ora bakal dilayani karo militer AS sadurunge China nyoba nguwasani Taiwan. Mulane, miturut kongresman kasebut, Pentagon kudu fokusake upaya ing wilayah liyane sing luwih prioritas, ngarahake dana anggaran kanggo modernisasi lan produksi senjata sing wis digunakake dening Angkatan Bersenjata AS.
21 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ruha
    ruha 19 Oktober 2022 20:41
    -2
    Sampeyan bisa nggawe sejuta geranium detik lan tekan target penting, lan ing kana Taiwan ora bakal duwe apa-apa
    1. mitroha
      mitroha 20 Oktober 2022 07:10
      0
      Teka tanggal serangan dhewe, baleni asring, percaya tanggal iki lan nuduh sing liyane saka serangan kasebut .... Kelakuan asu (censorship), siji-siji.
  2. pelaut
    pelaut 19 Oktober 2022 21:01
    +4
    Ing teori, China saiki duwe jendhela kesempatan. Sawise kongres karo kakuwasan dikonfirmasi saka Xi, nalika AS bogged mudhun ing Ukraina.
    1. poquello
      poquello 19 Oktober 2022 22:15
      +1
      Quote: Sailor
      Ing teori, China saiki duwe jendhela kesempatan. Sawise kongres karo kakuwasan dikonfirmasi saka Xi, nalika AS bogged mudhun ing Ukraina.

      kongres Cina wis arep kanggo minggu, iku bakal mungkasi ing Oktober 22, Nanging, carane Biden-invisibles iku sosis - salah siji senjata nuklir ing dill, utawa serangan urgent ing Taiwan, saiki hostages kita ing Italia wis. dijupuk
  3. Juragan
    Juragan 19 Oktober 2022 21:03
    +8
    Tionghoa, yen ora rem, ya wis wayahe njupuk Taiwan kanthi peksan.. dene Amerika lagi ngempet karo Rusia. Lan yen dheweke kantun kasempatan, banjur bakal angel banget lan angel.
  4. agoran
    agoran 19 Oktober 2022 21:07
    +4
    Gallagher ora ngandhani kabeh bebener.
    Saiki AS gumantung marang pasokan chip saka Taiwan.
    Yen saiki China nyerang Taiwan, banjur kirdyk kabeh elektronik negara.
    Lan ing taun 2027, paus minke bakal ngasilake kripik ing omah.
    1. VPK-65
      VPK-65 19 Oktober 2022 22:35
      -3
      Saiki AS gumantung marang pasokan chip saka Taiwan.
      Yen saiki China nyerang Taiwan, banjur kirdyk kabeh elektronik negara.

      Alas, nanging ora mangkono (ing wayahe). Ora suwe, aku nulis ing komentar babagan substrat sapir kanggo kripik (Federasi Rusia nyathet 80 persen pasar donya), mula iki: mesthine, apa sing kedadeyan saiki (penyedhiya senjata saka Amerika Serikat) ora bakal wis kedaden yen negara wis ora aman piyambak. Dheweke duwe paling ora (!) Pasokan Kripik 2 taun (Taiwan wis nyambut gawe suwene 2 taun tanpa nyedhiyakake apa-apa menyang China utawa negara liya ing donya).
      China ora perlu Taiwan tanpa Kripik (karo TSMC numpes), padha nindakake emulations invasi atusan kaping lan ... lagi diganggu dening satelit US. Dheweke uga ngganggu kita luwih saka 404 ... umume, kabeh wong ngerti))
  5. Krivotykin
    Krivotykin 19 Oktober 2022 21:09
    0
    Taiwan kudune kena nalika Pelosi dolan ing kana. Umumé, wis wektune kanggo wong Tionghoa kanggo mbanting, lan kanggo wong Serbia - Kosovo. Lan Amerika ora bakal ngerti sapa sing bakal nulungi.
  6. Komentar wis dibusak.
  7. Codett
    Codett 19 Oktober 2022 21:10
    +2
    Dhiskusi sing terus-terusan babagan kasunyatan manawa kompleks industri militer AS butuh dhuwit luwih akeh, isih napsu ora suda, yen ora ana ancaman, mesthine bakal teka.
    1. sapi
      sapi 19 Oktober 2022 23:57
      +1
      Dheweke wis nindakake iki kanggo wektu sing suwe. Mung "perang nglawan terorisme" iku worth soko, banjur ana "pemanasan global", lan omong kosong liyane kanggo warga kutha sing gelem pracaya kabeh iki.
  8. notingem
    notingem 19 Oktober 2022 21:12
    +1
    Dipikir maneh ojo dipikir maneh, China arep mbanting Taiwan bakal mbanting
  9. VLAD-96
    VLAD-96 19 Oktober 2022 21:48
    -1
    Sampeyan kudu nyawiji lan mbanting AS lan bakal ana kamenangan ing kabeh planet!
    1. ruha
      ruha 20 Oktober 2022 07:37
      -3
      Kepiye babagan tatanan donya? Saben uwong bakal nindakake apa sing dikarepake. lol
      1. Mantan prajurit
        Mantan prajurit 21 Oktober 2022 16:08
        0
        Kepiye babagan tatanan donya? Saben uwong bakal nindakake apa sing dikarepake. lol

        Kanggo nglakokake sawetara konferensi kaya Helsinki ing taun 70-an ing tapel wates Eropa, lan uga babagan aturan ekonomi lan politik. Kaya biasane, pesenan relatif cukup kanggo 20 taun. Banjur maneh aggravation lan kabeh maneh. Manungsa tumindak kaya bocah cilik, mung nganggo lading lan bedhil gergaji ing tangane.
        1. ruha
          ruha 21 Oktober 2022 18:25
          -1
          carane tatanan donya? Saben uwong bakal nindakake apa sing dikarepake. lol
          Sing dadi sarkasme
        2. NG inform
          NG inform 21 Oktober 2022 20:40
          +1
          Banjur iku bisa kanggo nglakoake munggah, amarga ana USSR kuwat. Finca sing padha nyamar dadi sapu lan nggambarake negara sing beradab. Saiki ora ana sing kaya ngono, mung bisa rembugan sawise nyekel Ukraina. Yen sampeyan ora nyekel, sampeyan ora bakal bisa rembugan maneh, amarga. Wong Eropa mung bakal maju.
          1. Mantan prajurit
            Mantan prajurit 21 Oktober 2022 21:41
            0
            Banjur iku bisa kanggo nglakoake munggah, amarga ana USSR kuwat.

            Apa ana. Iku angel mbayangno yen pipa gas USSR diunekake. Ya, ing telung panggonan bebarengan. Senajan trik reged padha rampung ing trifles ing sepi. Lan aku ora bisa mbayangno manawa tim kasebut bakal dipeksa nganggo sandhangan mouse abu-abu tanpa gendera. Dheweke mung ora bakal nindakake, iku kabeh.
    2. mitroha
      mitroha 20 Oktober 2022 08:01
      -1
      Kutipan: VLAD-96
      mbanting AS lan bakal ana kamenangan ing kabeh planet!

      Ya, kamenangan alam nglawan manungsa, sawise mangsa nuklir ngguyu
  10. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 21 Oktober 2022 16:00
    0
    Apa wong Cina bakal terus lungguh ing pinggir kali lan ngenteni nganti mayit mungsuh ngambang utawa mutusake kanggo mundhak? Mungkin bakal dadi ora ana kesempatan liyane. Utawa isih ngenteni 20 taun.
  11. Suslik_2
    Suslik_2 21 Oktober 2022 19:37
    -1
    Soko uga padha mecut munggah tantrum. China mung puffs metu pipi ing gaya, digunakake iku ringkih ing syarat-syarat bahan mentahan, teknologi lan ilmu, lan utamané, pracaya sing ora perlu allies, iku dhewe, lan sing bakal njaluk mati karo 1001 bebaya. utawa ngenteni mati mungsuh dening kaliren. Donya kabeh wis umum ngusapi sikile babagan dheweke, sanksi wis diluncurake ing industri elektronik lan basis sumber daya ing sisih kulon dibasahi tanpa alangan, lan dheweke terus ngunyah snot. Inggih, muga-muga dheweke sukses, apik yen komunis ing USSR, ora kaya wong Tionghoa, aktif lan ora wedi karo sapa wae, sayangé mung mati awal ...
  12. Fangaro
    Fangaro 22 Oktober 2022 23:21
    0
    Napa AS prihatin banget babagan status Taiwan?
    Pengin tulus supaya kabeh wong bakal sehat lan tentrem ing planet kita?
    Utawa kepinginan kanggo ngontrol kabeh ing planet?