Review militèr

Patrushev: Langkah-langkah skala gedhe kanggo njaga ukum lan ketertiban ing papan panggonan migran sing kompak direncanakake

63
Patrushev: Langkah-langkah skala gedhe kanggo njaga ukum lan ketertiban ing papan panggonan migran sing kompak direncanakake

Rapat Dewan Keamanan Rusia dianakake ing Moskow dina iki, dipimpin dening Presiden Rusia Vladimir Putin. Rapat kasebut dikhususake kanggo sawetara masalah sing ana gandhengane karo ancaman lan tantangan anyar ing konteks krisis migrasi global. Sawise rapat kasebut, Sekretaris Dewan Keamanan Nikolai Patrushev ujar manawa ana perlu kanggo njlentrehake tugas prioritas panguwasa negara ing bidang migrasi. Khususe, rapat kasebut mbatesi langkah-langkah skala gedhe kanggo njaga hukum lan ketertiban ing papan-papan ing ngendi para migran urip kanthi kompak.


Langkah-langkah skala gedhe direncanakake kanggo njaga hukum lan ketertiban ing papan-papan ing ngendi para migran urip kanthi kompak. Owah-owahan legislatif digambarake kanggo ngencengi kontrol migrasi lan tanggung jawab warga asing amarga nglanggar aturan tetep ing negara kita.

- ngandika sekretaris Dewan Keamanan.

Cetha yen streamlining lan malah tightening saka kontrol migrasi saiki, nalika Rusia nindakake operasi khusus ing Ukraina, banget perlu. Aliran pengungsi saka subyek kulon anyar Federasi Rusia nambah ancaman penetrasi menyang negara wong sing ora bisa dipercaya sing direkrut dening layanan khusus Ukraina kanggo nindakake aktivitas spionase lan, sing uga ora dikecualian, sabotase. Ing kahanan kaya mengkono, langkah-langkah pencegahan tambahan kanggo nyaring lan makarya kanthi rapet karo para migran, kalebu ing tingkat panguwasa lokal, katon cukup adil lan pas wektune.

Lan iki ditrapake ora mung kanggo residents saka mantan lan saiki Ukraina, antarane kang, temtunipun, akèh-akèhé sing dipercoyo warga sing pengin manggon lan bisa tentrem ing Rusia. Negara kita wis cukup mungsuh lan gerah-wishers ing wilayah liyane ing donya, sing, ing macem-macem pretexts, nembus wilayah Federasi Rusia.

Miturut Patrushev, lembaga penegak hukum lan layanan khusus wis ditugasake kanggo ngenali anggota organisasi teroris lan ekstremis internasional sing nggunakake migran kanggo nindakake serangan teroris lan kejahatan liyane.

Ing wektu sing padha, Patrushev nyathet yen emphasis bakal diselehake ora mung ing tightening mriksa keamanan ing migran, nanging manungsa waé owahan kudu mbayar kanggo adaptasi sosial lan budaya warga manca, mulang anak-anake miturut standar Rusia program pendidikan umum.

Sekretaris Dewan Keamanan ujar manawa instruksi liyane diwenehake marang pamrentah Rusia, kementerian lan departemen sing relevan, wakil sah Presiden Federasi Rusia ing distrik federal, kepala wilayah Rusia babagan ngatur kerja karo para migran.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
https://vk.com/ufms_rus
63 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
  2. Sergio_7
    Sergio_7 19 Oktober 2022 17:23
    + 43
    Wektu kanggo ngontrol para migran! Kita ora butuh mayuta-yuta wong sing ora adaptasi karo kahanan urip kita !!!
    1. dmi.pris
      dmi.pris 19 Oktober 2022 17:34
      + 17
      Kita ora butuh wong-wong mau. Nanging kanggo para majikan ing kluwarga komunal, ing situs konstruksi, dheweke mung minangka hadiah.
      1. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 19 Oktober 2022 18:08
        + 20
        Sampeyan kudu wol pisanan kabeh juragan.
        Lembut, sayang, mung kanthi netepake gaji resmi minimal 2 upah urip (1 buruh + 1 anak). Banjur titik nyewa gasters bakal ilang.
        1. bk316
          bk316 20 Oktober 2022 16:48
          0
          Lembut, sayang, mung kanthi netepake gaji resmi minimal 2 upah urip (1 buruh + 1 anak).

          Apa sing 30000 utawa apa? Ya, ing Moscow gasta njaluk luwih.
          1. Smoke_in_smoke
            Smoke_in_smoke 20 Oktober 2022 18:47
            +1
            Kutipan saka: bk316
            Apa sing 30000 utawa apa? Ya, ing Moscow gasta njaluk luwih.

            Zyuganovite lan Mironovites seneng nyebutake tokoh-tokoh tartamtu saka lampu dalan lan mutter maneh lan maneh.
            Saben wilayah (amarga ora ana dhukungan negara kanggo rega regional) duwe jumlah urip lan pangopènan dhewe kanggo 1 anak (yen kanggo kulawarga, banjur loro). hi
    2. paul3390
      paul3390 19 Oktober 2022 18:01
      + 17
      Dheweke ora bakal adaptasi. Lan malah iki ora banget didhelikake. Padha teka kanggo kita supaya kita bisa dadi kaya ing tanah kelairan.. Mung sethitik luwih sugih, kanthi biaya sumber daya..
      1. Sadok
        Sadok 19 Oktober 2022 20:01
        +6
        ora ana sing bisa adaptasi ing endi wae. Brighton Beach contone, lan sabangsa kita ora nyusup metu saka dugouts, iku wong cukup beradab.
  3. Vladimir_2U
    Vladimir_2U 19 Oktober 2022 17:26
    + 26
    Ing kahanan kaya mengkono, langkah-langkah pencegahan tambahan kanggo nyaring lan makarya kanthi rapet karo para migran, kalebu ing tingkat panguwasa lokal, katon cukup adil lan pas wektune.
    Dadi pas wektune sepuluh taun kepungkur kudu diwiwiti.

    manungsa waé owahan kudu mbayar kanggo adaptasi sosial lan budaya saka warga manca, mulang anak-anake miturut standar Russian program pendidikan umum.
    Lha, tembang lawas, pamindahane warga pribumi ora ngerti sapa, ngrugekake warga pribumi.
    1. monster_lemak
      monster_lemak 19 Oktober 2022 17:30
      +5
      Lan ora ana otak manawa panggantos penduduk pribumi dening para migran bakal terus. Wong-wong sing digerakake ing papan kerja bakal diganti dening para migran, amarga ora ana gunane kanggo nampa wong Rusia sing digerakake maneh kanggo papan kasebut. Dheweke bakal njupuk wong-wong sing ora tundhuk mobilisasi.
  4. ALARI
    ALARI 19 Oktober 2022 17:27
    + 10
    In total, iku perlu kanggo njupuk rolas wong. Nalika bakal daya kanggo proactively bisa. Tekan nalika padha mati.
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 19 Oktober 2022 18:17
      +1
      Kutipan saka ALARI
      In total, iku perlu kanggo njupuk rolas wong. Nalika bakal daya kanggo proactively bisa. Tekan nalika padha mati.

      Mengkono, mesthi, nalika panguwasa "menembak dhewe sethitik" (China, Korea Utara), nanging kanggo "komunitas donya free" iki crita horor totalitarian.
  5. AdAstra
    AdAstra 19 Oktober 2022 17:27
    +9
    Apa tegese kompak, apa kita duwe ghetto? Lan sapa sing bakal nindakake kegiatan kasebut, polisi ora duwe karyawan sing cukup kanggo wektu tentrem? recourse Nyuwun
    1. dmi.pris
      dmi.pris 19 Oktober 2022 17:36
      + 10
      Bayangna, ya, ghetto. Kanthi hukum dhewe, "pemerintah" ..
    2. ALARI
      ALARI 19 Oktober 2022 17:40
      +4
      Lan sampeyan ora ngerti. Saiki aku ngerti ing ngendi kira-kira 40 wong saka Uzbekistan manggon ing wilayah kerjane lan apa sing ditindakake sawise kerja ora dingerteni. Lan iki ora Moscow. ya
      1. yuriy55
        yuriy55 19 Oktober 2022 18:40
        +1
        Kutipan saka ALARI
        Aku ngerti ngendi kira-kira 40 wong manggon

        Lan kita duwe ijol-ijolan kabeh migran ing Kuznetsky Prospekt ing sangisore jembatan (ana). Majikan teka lan milih ... (uga ora Moscow) ...
        Utawa ing kene:
        Organisasi amal umum regional Kemerovo Komunitas Armenia "Urartu". Kadhaftar tanggal 27 Desember 2002 Ketua: Argishti Buloevich Simonyan Alamat hukum: 650033, wilayah Kemerovo, Kemerovo, st. Zagorodnaya, 31, kantor 2 t.
        1. ALARI
          ALARI 19 Oktober 2022 19:18
          +1
          We duwe ijol-ijolan kuwi ing pojok Victory Park lan ana jaga ing gelding sing. Bener, ora mung migran, nanging uga 50 nganti 50, nanging tanpa kontrak. Nalika aku kerja, 20-50 wong nunggu kanthi cara sing beda-beda.
    3. Sebastian Aristarkhovich Pereira
      Sebastian Aristarkhovich Pereira 20 Oktober 2022 08:10
      +5
      Iku uga misale jek kula sing dhaftar acara iki saka seri Bla-bla-bla. Diasporas alon-alon ngambung bokong, sadurunge dikirim menyang desa, dheweke bali maneh ... kanthi cara iki, ora ana sing bakal ditanggulangi!
      1. saygon66
        saygon66 20 Oktober 2022 16:35
        +1
        Sawetara - nyekel lan ngusir, liyane - bali!
        Kabeh ana ing bisnis ... ngguyu
  6. Novik225
    Novik225 19 Oktober 2022 17:28
    + 14
    Ya, ing prinsip, mesthine ora ana "panggonan sing kompak." Ora ana Chinatowns utawa Harlems. Nalika iku asimilasi bakal ditindakake kanthi cepet lan efisien. Strictly - kanggo ngajari bocah-bocah mung miturut standar kabeh-Rusia lan urip miturut hukum umum, kalebu budaya.
    1. yuriy55
      yuriy55 19 Oktober 2022 18:34
      +1
      Kutipan: Novik225
      Ora ana Chinatowns utawa Harlems. Nalika iku asimilasi bakal ditindakake kanthi cepet lan efisien.

      Yagene organisasi konstruksi ora duwe trailer konstruksi sing (miturut norma) buruh kudu manggon (mung buruh, lan ora kabeh desa karo bojo lan anak)?
  7. Penetes
    Penetes 19 Oktober 2022 17:30
    +3
    Durung setaun! Padha ngresiki mripate lan ngresiki kupinge. AJAIB !
  8. canurodes
    canurodes 19 Oktober 2022 17:33
    + 18
    Sampeyan kudu miwiti kanthi mriksa hucksters konstruksi sing digawa lan didhelikake ing panggonan iki "urip kompak" ala asrama, sektor swasta, Booths ing situs construction, Bunch saka omah secondary mati.
    1. Alex92
      Alex92 20 Oktober 2022 16:59
      0
      Ing Moskow, dheweke manggon ing omah sing digusur kanggo direnovasi (lan padha ngadeg bobrok nganti pirang-pirang taun maneh), sawise dibongkar, dheweke pindhah menyang sing anyar, luwih cedhak karo situs konstruksi anyar)
  9. rumata-m63
    rumata-m63 19 Oktober 2022 17:35
    0
    ana sing ora tenang ing kerajaan kita..........
  10. Irit
    Irit 19 Oktober 2022 17:38
    +7
    Kanthi kita, kaya biasane, 'nganti kedadeyan' ora ana sing nindakake apa-apa. Kita ing negara kita bakal dadi wong asing kanggo para migran, 'utamane saka Asia Tengah,' minangka "beban"!
  11. RussianPatriot
    RussianPatriot 19 Oktober 2022 17:41
    +6
    Migran kudu diwajibake njupuk Ujian Negara Bersatu ing basa Rusia (utawa Ujian Negara Bersatu, luwih gampang). Ora lulus - "ayo, pamit." Lan majikane kudu mbayar pajeg kanggo saben wong migran.
    1. yuriy55
      yuriy55 19 Oktober 2022 18:28
      +3
      Kutipan: RussianPatriot
      Lan majikane kudu mbayar pajeg kanggo saben wong migran.

      Wedi marang Gusti Allah! Kepiye carane bisa ngenalake pajak kanggo para migran? Ing kene, rong puluh taun sabanjure, jutawan dikenai pajak 15%, nalika WORLD (musuh lan kanca partners) njupuk pajak wiwit saka 20% (lan AZH!!! nganti 45%)...
  12. Gardamir
    Gardamir 19 Oktober 2022 17:44
    +1
    Aku arep kerja, lan ing kana, omah teh liyane wis tuwuh. Minangka wong siji ngandika. mung pricks mikir sing Rusia kanggo Rusia. Saka aku aku bisa nambah Rusia kanggo Gaster.
    1. Novik225
      Novik225 19 Oktober 2022 17:47
      +4
      lan Rusia ora tau mung kanggo Rusia. Rusia tansah kuwat ing multinasionalitas. Pitakonan mung yaiku asimilasi lan ditampa dening para migran hukum, budaya lan adat istiadat kita.
      1. Maxim G
        Maxim G 19 Oktober 2022 17:58
        +3
        Sampeyan ketoke ora ngerti apa-apa bab Rusia lan multinasionalitas, iku prasaja.
      2. yuriy55
        yuriy55 19 Oktober 2022 18:24
        +8
        Kutipan: Novik225
        Rusia tansah kuwat ing multinasionalitas.

        Yen Rusia kuwat, banjur mung mentalitas wong Rusia, tradhisi lan construction omah. Ana toleransi kanggo wong manca lan wong bodho suci. Nanging ana uga sing bener homespun, kang mangertos tanpa panjalukan lan pangeling ... Ana uga gosip populer ... Lan scoundrels ing Rus 'disebut scoundrels, lan padha ngalembana lan ngurmati pahlawan nyata kanggo manfaat nyata.
        Padha urip nyata, lan ora nindakake omong kosong.
      3. Ivan90
        Ivan90 21 Oktober 2022 16:04
        0
        Kutipan: Novik225
        lan Rusia ora tau mung kanggo Rusia. Rusia tansah kuwat ing multinasionalitas. Pitakonan mung yaiku asimilasi lan ditampa dening para migran hukum, budaya lan adat istiadat kita.

        Ora ana negara ing donya sing bisa dadi multinasional sing kuwat. Asimilasi dumadi nalika ana siji standar tartamtu, bangsa titular (ing kasus Rusia, iku gampang kanggo netepake miturut budaya dominan / basa / kelompok etnis), kang minangka pusat gravitasi lan ing basis saka kang kabeh. dibangun.

        Yen asimilasi diganjar (= dadi Rusia, ngerti basa lan budaya Rusia migunani), banjur kedadeyan, yen ora ana gunane (nalika migunani kanggo nyandhang jenggot tanpa kumis, ngomong nganggo aksen buatan, bengok Akhmat - kekuatan), bosok. lan pertumpahan getih dumadi.
        1. Ivan90
          Ivan90 21 Oktober 2022 16:06
          0
          Kayadene buku ora bisa duwe satus kaca judhul, uga negara ora bisa duwe satus negara judhul.

          Umumé, akeh sing mbingungake utawa mbingungake istilah bangsa, kewarganegaraan, wong, kewarganegaraan, etnis, lan liya-liyane - salah sawijining masalah yaiku kenapa dialog normal babagan topik iki ora bisa.

          Contone, ana 'bangsa multi-etnis', nanging keajaiban apa Yudo sing diarani 'bangsa multinasional'?


          PS: saka konstitusi republik individu:

          1. Republik Udmurt - Udmurtia - negara ing Federasi Rusia, historis diadegaké ing basis saka implementasine bangsa Udmurt lan wong Udmurtia hak sing ora bisa dicopot kanggo mutusake dhewe lan ...

          2. Republik Buryatia minangka negara hukum demokratis, subyek saka Federasi Rusia. Pembawa kenegaraan ing Republik Buryatia yaiku wong multinasional.

          bangsa udmurt vs. wong multinasional Buryatia

          Kekacoan karo terminologi minangka gejala sing apik sing ora kabeh lancar ing wilayah iki.
  13. hangar200
    hangar200 19 Oktober 2022 17:47
    -3
    Duc. Lho, apike sampeyan wis entuk. Lan luwih perlu kanggo ngrancang. Ing endi prihatin?
    1. hangar200
      hangar200 19 Oktober 2022 17:49
      -4
      Ora ana prihatin. Sing stres. Apa dheweke arep?
  14. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 19 Oktober 2022 17:51
    +8
    Aku duwe sikap negatif marang aliran migran sing ora bisa dikontrol. Iki minangka wong sing ora duwe rencana kanggo assimilate. Dheweke ora ngerti utawa ngerti banget basa kasebut. Dheweke kerep nyoba ngetrapake adat dhewe, kalebu agama. Akeh pelanggaran hukum, standar moral lan etika. Ora jelas apa sebabe, diaspora diidini ana, iki sejatine klompok adhedhasar kewarganegaraan. Pitakonan banget akut, mung amarga saka SVO dadi kurang, nanging sawise iku bakal bali menyang kekuatan lengkap.
  15. hangar200
    hangar200 19 Oktober 2022 17:52
    -2
    uga rampung. Kita kudu ngrancang luwih lanjut. Kegiatan apa wae. Sing utama kanggo njelaske nganggo bentuk garis
  16. hangar200
    hangar200 19 Oktober 2022 17:56
    -4
    lan ora ing subyek pancasan angel. dadi. regrouping ketoke urgently needed.
    1. hangar200
      hangar200 19 Oktober 2022 18:00
      -4
      obligasi lan rearrangements. apa iku. Sapa sing nggawe keputusan? Okraintsy ing Kremlin?
  17. paul3390
    paul3390 19 Oktober 2022 17:59
    + 12
    Mungkin - iku perlu kanggo nindakake ora ngukur kaya ngramut urutan, nanging ngukur kanggo ngurangi jumlah iki migran padha kanggo sawetara nilai minimal? Lan kanthi ati-ati milih wong sing kudu diidini mlebu ing omah kita? Lan iku dudu negara, nanging sawetara jinis pekarangan. Kabeh lan macem-macem meksa, nanging kita butuh ing kene, kita ora butuh - ora ana sing nyoba ngerteni.

    Utamané - karakter saka tilas Republik Sosialis Soviet. Ing divisi Uni, kabeh padha nampa bagean saka warisan gedhe. Kayane - kanthi wiwitan, urip lan makmur, ana dhasar. Nanging ora - kanthi nggero, dheweke diwutahake menyang jamban kabeh sing dibangun negara gedhe kanggo dheweke lan saiki - dheweke wis nempel ing papan kita? Kaya, ora ana sing mangan? Supaya saiki kita ora duwe? Inggih - supaya takon banjur kanggo njupuk sampeyan bali. Lan pisanan kita bakal mikir kanthi ati-ati apa kita butuh. Lan pancen diciptakake kanthi apik - tanah lan kabecikan liyane saiki kaya sampeyan, nasional, nanging pedunung kanthi bungah pindhah menyang kita kanggo panggonan permanen .. Saiki kita duwe aturan dhewe .. Ora bakal bisa.
  18. yuriy55
    yuriy55 19 Oktober 2022 18:14
    +3
    Sekretaris Dewan Keamanan ujar manawa instruksi liyane diwenehake marang pamrentah Rusia, kementerian lan departemen sing relevan, wakil sah Presiden Federasi Rusia ing distrik federal, kepala wilayah Rusia babagan ngatur kerja karo para migran.

    Pesen utama jelas saka komentar pisanan:
    Kutipan: Sergio_7
    Wektu kanggo ngontrol para migran! Kita ora butuh mayuta-yuta wong sing ora adaptasi karo kahanan urip kita !!!

    Lan sapa sing kudu adaptasi? Paling kamungkinan lan paling èfèktif, polisi kotamadya bisa ngawasi migran ... Ya, ya, ya ... Iku siji sing kapekso kanggo ngawasi violators aturan administratif lan hukum lan mungkasi wong-wong mau karo sarana lan cara kasedhiya kanggo iku . ..
    Apa ana siji ing negara? Apa ana sel kanggo para pelanggar sementara sing ditahan (padha karo stasiun sobering Soviet)? Apa ana hakim sing, kanthi pukulan palu, nemtokake jumlah denda utawa hukuman penjara (nggawe perbaikan kutha lan pangolahan sampah)? Apa kita duwe unit kasebut ing polisi (Rosgvardia) utawa mung picketers lan wong-wong sing mutusake kanggo nganakake demonstrasi protes sing nglanggar serius?
    Apa standar pilihan ing babagan kawruh basa Rusia sing diucapake bisa ana kanggo para migran, yen ing antarane peserta forum kanthi pangkat dhuwur, gething sekolah saka grammar lan sintaksis overflows?
    Apa kahanan urip, panganan lan standar istirahat sing diwenehake dening majikan kanggo karyawan sing teka? Utawa kabeh gumantung saka gedhene sogokan marang pejabat?
    *****
    Ing Moskow, ora ana cukup janitors ... Lan kenapa omah layanan klelep menyang lalen? Yagene ora diwenehake marang petugas kebersihan, tukang ledeng utawa spesialis liyane kanggo digunakake ing kabeh wektu kerja? Pira pecandu alkohol nganggur manggoni apartemen tanpa mbayar tagihan sarana (kira-kira ukuran omah lan layanan komunal - crita liyane) nganti pirang-pirang taun?
    Aku duwe kapercayan sing kuat yen pejabat kita wis suwe ora ana hubungane karo urip nyata. Padha manggon ing film long-term multi-part seni sing, muter peran tartamtu lan periodik katon ing ngarep kita lan saben liyane ing layar ... Kajaba iku, padha wis direkrut understudies sing sistematis nuduhake mati ing ngarepe warga, voicing wicaksana. pikirane lan tembung saka panguwasa dhuwur ... Sorry , nanging malah "Santa Barbara" teka menyang mburi.
    APA TEGESÉ RUSIA ING BASA INGGRIS?
    hi
  19. Vladimir134
    Vladimir134 19 Oktober 2022 18:24
    +1
    Ayo kula pitutur marang kowe bab pajak. Kanggo mbayar gaji 50t.r, aku isih kudu menehi negara 35t.r kanggo kabeh limo dana, tanpa guna nanging perlu kanggo gedhe. Awit anak-anake mimpin mrana. Yaiku, aku miwiti bisnis, aku nemokake kabeh sing dak lakoni lan saliyane gaji aku mbayar iuran 55% saka gajine, ora jelas kanggo sapa lan kanggo apa. Mungkin luwih apik kanggo mbantu bisnis cilik lan nyuda pajak. Lan kode pajak diadopsi kanggo sing gedhe
  20. Alexander_First
    Alexander_First 19 Oktober 2022 18:26
    -1
    Iki dudu Dewan Keamanan Rusia, nanging kumpulan wong bodho utawa mungsuh saka bangsa Rusia. (garis ngisor sing bener). Kabijakan migrasi Federasi Rusia wis suwe dikurangi dadi impor sing ora bisa dikendhaleni saka kontingen musuhan saka negara-negara kidul lan penerbitan (sale) kewarganegaraan Rusia. Tujuane kanggo njeblug negara saka njero. Yen pimpinan kepengin mbaleni nasibe M. Gaddafi, gendera ana ing tangane. Nanging apa populasi pribumi Federasi Rusia butuh iki? Yen dideleng saka asil pemungutan suara ing Pemilu, iku perlu. Banjur ing tembe....
  21. Arcady007
    Arcady007 19 Oktober 2022 18:27
    +1
    Yagene mung saiki mutusake kanggo menehi perhatian marang para migran?
    Biyen kowe pinter endi?
    Endi kawicaksanan saka partai pimpinan karo ketua kanggo karya karo migran.
    Ora ana karya pimpinan lan nuntun garis partai ing masyarakat. Aku yakin yen jeneng ketua ora ngerti kabeh. Punika asilipun.
  22. CYM
    CYM 19 Oktober 2022 18:36
    +2
    Patrushev ujar manawa ana perlu kanggo njlentrehake tugas prioritas panguwasa negara ing bidang migrasi
    Kabutuhan wis suwe. Ing pangeling-eling, iki wis dadi perusahaan katelu sing mesthine nyepetake migrasi, lan akeh migran lan kabeh luwih wani. negatif
    1. hangar200
      hangar200 19 Oktober 2022 19:31
      -3
      Dadi isih durung jelas. Ing endi wong Rusia?
      1. Roso 56
        Roso 56 20 Oktober 2022 08:12
        0
        Dheweke bakal teka ing geyropa, sampeyan bakal langsung weruh. Ora pisanan.
  23. JPV
    JPV 19 Oktober 2022 20:34
    0
    Keparenga kula ngaturaken, nyaranake .... napa kita butuh massa Uzbek, Tajik, Kyrgyz lan warga Asia Tengah liyane. Lha kok ora nggatekake warga DPRK. nggumunake
  24. JPV
    JPV 19 Oktober 2022 20:45
    +4
    Lan kenapa kita butuh akeh warga Asia Tengah, aku ngusulake kanggo menehi kompensasi Wishlist Khusnulin (3-5 yuta buruh), kalebu kanthi biaya warga DPRK, buruh sing apik banget. Sawise nggawe keseimbangan ing antarane, bakal cukup. Ayo padha mbantu wong Korea sedulur, padha ora tau ,, mbuwang kita,,. IMHO.
  25. Sedoy
    Sedoy 19 Oktober 2022 21:51
    -2
    langkah gedhe-gedhe kanggo njaga hukum lan ketertiban ing panggonan kompak saka migran

    pisanan padha nglampahi dhuwit - padha ngimpor roh-roh jahat, banjur padha nglampahi dhuwit kanggo hukum lan supaya ...
    dudu kekuatan, nanging keajaiban ...
  26. DenVB
    DenVB 19 Oktober 2022 23:04
    +3
    Lha iki... wong-wong dadi rada edan sawise wong Tajik mateni prajurit kita ing papan latihan. Dadi panguwasa kudu nuduhake prihatin. Saiki kabeh migran Tajik bakal diundang menyang kursus sing bakal diterangake yen mateni prajurit Rusia ing Rusia ora comme il faut. Kita kudu ngempet. Lan yen sampeyan pengin banget - banjur mung ing panggonan khusus.
  27. Dart
    Dart 19 Oktober 2022 23:14
    +3
    Pisanan nggawe masalah dhewe, banjur ora ngerti carane ngatasi ..........
  28. Roso 56
    Roso 56 20 Oktober 2022 08:10
    +1
    Apa sing bisa dakkandhakake, keputusan sing pas wektune, sanajan kanca-kanca iki butuh kontrol sing tetep, supaya mengko ora lara banget. keprungu
  29. buslaif
    buslaif 20 Oktober 2022 10:56
    +1
    Ora ana rahasia manawa ing sawetara kutha ana wilayah kanthi hukum dhewe, sing diadegake dening warga negara liya. Warga lokal wedi kanggo safety. Ing kutha kita, iki Khilok (ora ana hubungane karo kutha ing Wilayah Trans-Baikal, nanging mung pasar sing dijenengi sawise Khilokskaya Street, ing ngendi panggonane), sing terus-terusan dadi sumber berita kriminal. Lan migran ilegal sing paling lugu. Lingkungan dhewe, jejer karo pasar, bisa kasebut "ghetto migran". Ing sakubenge uwuh, rereget, ora ana dalan, ora ana papan dolanan, ora ana lampu, kejahatan saya tambah akeh. Para migran ngowahi wilayah microdistrict dadi desa, pasar spontan wis diatur, kios-kios dagang ilegal disambungake listrik liwat apartemen ing bangunan pemukiman, pedagang motong daging kanggo didol langsung ing mbucal sampah sing saiki ana ing endi-endi. Salah sawijining kedadean sing misuwur yaiku tawuran penembakan gedhe ing cedhak pasar sing melu akeh wong saka Asia Tengah. Klompok kriminal ètnis tartamtu padha ngedol dhuwit saka bakul lan sopir truk sing nggawa woh ing kana. Konflik kasebut dadi perang dalan sing nglibatake udakara 100 wong. Sawise pertempuran tangan-tangan-tangan, pihak lawan malah nggunakake senjata api. Nanging kasus pidana paling dhuwur sing ana hubungane karo pasar sing nandhang lara yaiku nalika pasukan keamanan nutupi para pengedar narkoba nalika ngirim udakara 80 (!) Kilogram heroin Afghan lan 27,5 kilogram hashish. Racun kasebut didhelikake ing ngisor truk. Dadi ora telat, nanging overripe perlu kanggo harden karya panguwasa umum ing hubungan kanggo criminalization lingkungan migran.
  30. George Miloslavsky
    George Miloslavsky 20 Oktober 2022 12:10
    +2
    Kontrol iku apik, nanging luwih gampang ora nggawe papan sing kompak.
    1. Mantan prajurit
      Mantan prajurit 20 Oktober 2022 16:37
      +1
      Kontrol iku apik, nanging luwih gampang ora nggawe papan sing kompak.

      Georges. Setuju banget. Napa kita butuh potensial "Pantai Brighton" iki?
  31. uga-dokter
    uga-dokter 20 Oktober 2022 16:28
    -1
    Kita butuh mobilisasi total para migran lan rekrut menyang garis ngarep. Ukrainians ing ngarep, bedhil mesin kita ing mburi. Ayo padha gelut. Kewarganegaraan kanggo slamet, pakunjaran kanggo deserters.
    1. Mantan prajurit
      Mantan prajurit 21 Oktober 2022 13:18
      0
      Kita butuh mobilisasi total para migran lan rekrut menyang garis ngarep.

      Iku bakal kaya arep mburu karo serigala. Sampeyan ora ngerti sapa sing bakal nyerang - game utawa sampeyan.
  32. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 20 Oktober 2022 16:33
    0
    Isin banget takon. Lan ing ngendi wong manca manggon kanthi kompak ing negara kita?
  33. Pak Sapa
    Pak Sapa 20 Oktober 2022 17:01
    +1
    Pemukiman maneh minangka kabijakan sing paling mbebayani lan efektif wiwit revolusi. Saiki kabijakan iki nglawan Rusia. Yen basis backbone dadi minoritas, ambruk negara bisa, utawa paling owah-owahan ing hukum lan struktur negara.
  34. Alebedev
    Alebedev 21 Oktober 2022 15:05
    0
    Ing negara endi wae, para migran diawasi kanthi rapet. Napa kita luwih elek?
  35. Ivan90
    Ivan90 21 Oktober 2022 15:09
    0
    Kutipan saka ALARI
    In total, iku perlu kanggo njupuk rolas wong. Nalika bakal daya kanggo proactively bisa. Tekan nalika padha mati.

    sepuluh? Welasan wis meh dina minggu
  36. Ivan90
    Ivan90 21 Oktober 2022 15:19
    0


    Umume urip ing transfer dhuwit saka Federasi Rusia - kanthi dhuwit iki, dheweke nggawe seragam kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina lan liya-liyane (Uzbekistan, paling ora)