Review militèr

Para penegak hukum Latvia nuduh mantan Sekretaris Jenderal NATO minangka kejahatan finansial

18
Para penegak hukum Latvia nuduh mantan Sekretaris Jenderal NATO minangka kejahatan finansial

Anders Fogh Rasmussen, mantan Sekretaris Jenderal NATO lan Perdana Menteri Denmark, lagi diselidiki pidana. Para penegak hukum Latvia nuduh mantan Sekretaris Jenderal NATO minangka kejahatan finansial.

Iki dilaporake ing koran Swedia Nya Dagbladet.

Ing Latvia, Rasmussen njabat minangka wakil ketua dewan independen lembaga keuangan lokal PNB Banka. Jaksa penuntut, ngrujuk marang manajer anti-krisis, mbantah manawa langkah-langkah "banget ora tanggung jawab" nyebabake bangkrut bank kasebut. Miturut karyawan liyane, Rasmussen menehi idin kanggo nindakake transaksi gedhe sing regane milyaran tanpa jaminan. Akibaté, bank mundhut akèh dhuwit lan bangkrut.


Mantan kepala NATO nolak kesalahane lan janji bakal ndeleng kahanan saiki. Dheweke lan sawetara karyawan bank liyane saiki diselidiki. Leres, polisi Latvia ora ngandhani apa peran Rasmussen ing acara-acara sakbanjure lan ngrusak PNB Banka, amarga penyelidikan durung rampung.


Mbokmenawa, ing kahanan iki, sampeyan kudu mikir babagan masa depan sampeyan lan Sekretaris Jenderal NATO saiki Jens Stoltenberg. Sawise metu saka kantor, dheweke uga duwe rencana kerja ing sektor perbankan.
Foto sing digunakake:
NATO
18 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. apoteker
    apoteker 20 Oktober 2022 09:25
    +7
    Balts iki wis rampung kena pengaruh, padha babakan ing saben saurutan! ngguyu
    1. Luenkov
      Luenkov 20 Oktober 2022 09:53
      +1
      Wis mesthi ngono. Padha malah dicokot, nanging padha ora nindakake vaksinasi rabies. Teorema!
    2. Egoza
      Egoza 20 Oktober 2022 09:53
      +1
      Kutipan saka Apoteker
      Balts iki wis rampung kena pengaruh, padha babakan ing saben saurutan!

      Iku ora duwe daya! Yen wong ora digigit - dina wis ilang, pencernaan ora bisa!
  2. kor1vet1974
    kor1vet1974 20 Oktober 2022 09:26
    +1
    Anders Fogh Rasmussen, mantan Sekretaris Jenderal NATO lan Perdana Menteri Denmark, lagi diselidiki pidana.
    Aku dadi sombong, turu, mambu, ilang..
  3. tetembungan
    tetembungan 20 Oktober 2022 09:31
    +4
    Ing geng Euro-Atlantik, ora ana cara tanpa kriminalitas. Anak lanangmu ora bakal diajeni.
    1. Luenkov
      Luenkov 20 Oktober 2022 09:55
      0
      Hermansky Stolz uga dituduh penipuan ing yard. Kuwi fashion.
  4. Uprun
    Uprun 20 Oktober 2022 09:31
    +2
    Pungkasane - padha nyopot ilat ...., miturut pangarsa Nata saiki - calon bankir .... , dalane diidak-idak, wiwit saka kursi pangarsane Nata tumuju ing kursi bankir . ..., minangka praktik ing EU nuduhake - pengalaman pendidikan khusus ora dibutuhake (borean, ursulka) ......
  5. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 20 Oktober 2022 09:33
    +2
    Para penegak hukum Latvia nuduh mantan Sekretaris Jenderal NATO

    ***
    - Tim iki yapping, supaya padha yapped ...
    ***
  6. ZIF122
    ZIF122 20 Oktober 2022 09:34
    +1
    Ya, kepemimpinan NATO kabeh ana hubungane karo bankir ing kana! Ing kana, dhuwit kaya ngono muter ing pasokan senjata, penipuan ing kana, sehat! Mesthine, sambungan ing bunderan perbankan ndadekake bisa urip kanthi nyaman sawise mundur! Ingkang utama ora kejiret, nanging ora kabeh wong bisa!
  7. Yaro Polk
    Yaro Polk 20 Oktober 2022 09:38
    +4
    iki sing nggambar .. sing, nalika rapat pribadi karo Putin, sijine piranti rekaman ... lan banjur nransfer rekaman menyang mbucal sampah fasis ing jeneng DW?
    *muka goblok... tenan ngguyu
    1. Egoza
      Egoza 20 Oktober 2022 09:55
      +2
      Kutipan: Yaro Polk
      *muka goblok... tenan

      Kenging punapa? Mung gambar cetha saka tembung "Apa bab kita?" Ing kasus iki, "Lan kula kanggo sho?" )))
  8. Bonifasius
    Bonifasius 20 Oktober 2022 09:57
    +2
    O! Tikus sing apik banget ing tong minyak wiwit mangan saben liyane! apik
    1. aakvit
      aakvit 20 Oktober 2022 10:46
      0
      Ora, aja mangan, nanging mung ngidoni. Nanging iki ora apa-apa - wiwitan masalah ala! wassat
  9. Juragan
    Juragan 20 Oktober 2022 10:14
    +1
    Kanthi kacepetan iki, para perwira penegak hukum sing kuat Latvia bakal nggawa Bobama menyang pengadilan.
  10. rotmistr60
    rotmistr60 20 Oktober 2022 10:48
    0
    Aku langsung ngelingake sing maca komentar liwat baris sing iki ironi.
    Sapa sing ngomong yen Latvia ora bisa ditemokake ing peta? Ora mung dheweke "kanthi nentang" Rusia lan nyatakake minangka "sponsor terorisme," dheweke ngayunake sing suci - sanajan mantan, nanging Sekretaris Jenderal NATO. Iki ngendi "demokrasi lan keadilan" ing ndhuwur, wong Amerika iri.
  11. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 20 Oktober 2022 10:58
    0
    Aku uga bakal mriksa dheweke kanggo kejahatan seksual ... dheweke duwe pasuryan pedofil!
  12. Mini Mokik
    Mini Mokik 20 Oktober 2022 12:26
    0
    Kutipan: Yaro Polk
    iki sing nggambar .. sing, nalika rapat pribadi karo Putin, sijine piranti rekaman ... lan banjur nransfer rekaman menyang mbucal sampah fasis ing jeneng DW?
    *muka goblok... tenan ngguyu


    Ing tembung, gypsies. Nanging dheweke wong Norwegia? - Ya? Apa bedane ngguyu
  13. koralevviktor
    koralevviktor 20 Oktober 2022 14:02
    0
    Ing kene sampeyan diwenehi kamardikan. Angkuh ngliwati kabeh wates. Latvia ana ing sisih. Asil saka kawicaksanan short-sighted saka aliansi.