Review militèr

Gubernur Kursk: Ing wektu penandatanganan dekrit dening Presiden, kita wis setengah nggawe cadangan seluler kanggo pertahanan

28
Gubernur Kursk: Ing wektu penandatanganan dekrit dening Presiden, kita wis setengah nggawe cadangan seluler kanggo pertahanan

Sawise Presiden Federasi Rusia mlebu dekrit ing introduksi (utawa rodo, bali) saka hukum martial ing papat subyek anyar lan introduksi saka tingkat medium nanggepi ing wolung wilayah wewatesan Ukraina, sing kepala, sing nampa kakuwasan tambahan. wis wiwit tumindak. Dadi, gubernur wilayah Kursk Roman Starovoit ngandhakake yen setengah saka cadangan mobilisasi dibentuk ing wilayah kasebut kanggo njamin pertahanan wilayah. Sampeyan bisa ngatasi masalah sing rumit kasebut kanthi cepet amarga kasunyatane "karya wis ditindakake luwih saka sasi".


Kepala wilayah kasebut nerangake manawa direncanakake bakal nggedhekake karya ing arah kasebut ing mangsa ngarep. Miturut Starovoit, kanggo mbentuk cadangan seluler lan nggawe pertahanan teritorial, personel direkrut, karo sing, kaya karo militer, kontrak rampung. Kanggo durasi latihan jangka pendek, cadangan bakal diwenehi pribadi gaman, sawise latihan, bakal disimpen ing gudang sing dijaga.

Wong-wong iki diwenehake seragam, ing wektu sing ditemtokake, ing sinyal sing ditemtokake, dheweke kudu teka ing titik perakitan kanggo nggawe pertahanan wilayah.

- ngandika kepala wilayah Kursk.

Gubernur ngandika yen markas regional pertahanan teritorial wiwit kerja ing wilayah kasebut wiwit dina pisanan, amarga shelling diwiwiti saka Ukraina. Saiki, sawise ditandatangani keputusan presiden, kekuwatan markas bakal ditinjau lan ditambahi, lan komposisi uga bakal diganti.

Rapat pisanan markas eksekusi Keppres bakal dianakake sesuk. Ing tingkat kasebut, langkah-langkah respon cepet sing ana gandhengane karo keamanan ing wilayah kasebut bakal ditindakake.

- kepala wilayah Kursk nulis ing saluran Telegram.

Gubernur ujar manawa saiki ora ana rencana kanggo ngenalake larangan anyar, kalebu gerakan ing saindenging wilayah lan liya-liyane. Kabeh langkah sing dibutuhake kanggo njamin keamanan warga ing wilayah kasebut wis ditindakake, tumindak luwih lanjut saka panguwasa bakal gumantung karo kahanan saiki. Ing wilayah tapel wates, kaya sadurunge, ana rezim ijin.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Saluran TG saka Gubernur wilayah Kursk
28 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Irit
    Irit 20 Oktober 2022 15:06
    0
    Luwih beda yen ana 400 wong liyane sing direncanakake dadi tentara telung wulan kepungkur. Saiki, ngilangi woh-wohan sing ora gelem ngetung kahanan, lan ngerti sing jelas - kekurangan tenaga kerja ing garis ngarep - bakal suwe, sayangé. sad
    1. filibuster
      filibuster 20 Oktober 2022 15:14
      0
      Akeh bakal beda yen NWO iki wis nyedhaki tanggung jawab ing kabeh, miwiti karo kabutuhan nyata, gol nyata lan pungkasan karo pasukan melu.
    2. Leonov
      Leonov 20 Oktober 2022 15:55
      -3
      Aku pracaya iku ana kesalahan kanggo pindhah adoh saka Kyiv sadurunge tondo asto saka asil rembugan. Maneh, kebecikan kita disalahake minangka kekirangan lan mutusake kanggo nusuk. Kabeh bisa diputusake banjur.
  2. Uprun
    Uprun 20 Oktober 2022 15:13
    +3
    Nang endi wae wis ....., banjur, ing singsot, koleksi, dekrit lan ......., aku ora pengin nerusake luwih ....., kabeh ngerti kabeh ... .. Biyen ana sing liwat sayang iki, ana sing lagi arep nglakoni ..... Mugo-mugo ojo nganti tekan iki...., opo meneh ora guyon.... Ora ono gupuh, nanging kok nindakake mobilisasi winates nalika wis cetha yen pasukan kanggo ngrampungake NMD isih ora cukup, njupuk menyang akun cadangan mobile mungsuh lan pumping senjata .... Ora bakal ana koordinasi pertempuran pertahanan wilayah. , ing paling apik, mesthi medicine taktik lan njupuk kanggo siji sungu ...., mesthi, kanggo nuduhake, padha bakal laporan ing lengkap , nanging nyatane .... Yen sampeyan wis mbentuk eselon kapindho ing wilayah kita, banjur sampeyan kudu nerusake telpon lan nyiapake ahead saka wektu cadangan mobile, mesthi, lan mbayar, sanajan ora ing cara sing padha ing ngarep. Perang ing negara, dudu NWO .......
    1. dmi.pris
      dmi.pris 20 Oktober 2022 15:21
      +1
      Bener. Lan telpon (telung atus kilo bayonet terus terang ora cukup) lan nyiapake cadangan. Lan pungkasane, ngumumake tujuan akhir lan wates sing bisa kita mandheg. Kidul kudu dibebasake kanthi lengkap, kaya wetan.
      1. Barberry25
        Barberry25 20 Oktober 2022 15:44
        +2
        nanging apa gunane narik luwih saka 300 K saiki? paling ora nglatih lan nglengkapi wong-wong mau ing wektu sing cendhak, utamane amarga miturut data saiki, dheweke bakal nyuplai unit saiki, sing bakal ngidini nutup garis ngarep, nanging sawise NG Aku iku bakal terus mobilisasi, nanging luwih sepi lan tanpa pumping lan kurang ... Aku maksimum 25-50 ewu sasi bakal ditarik alon-alon, sanajan padha bisa uga supaya 300 K kanggo nelpon, sing ngerti, nanging iki bakal wis mlumpat ing rake
        1. Uprun
          Uprun 20 Oktober 2022 15:51
          -3
          Rencana sing kaya ngono kuwi mung kanggo pertahanan..... terus piye?
          1. Barberry25
            Barberry25 20 Oktober 2022 16:00
            -1
            для обороны?ну давайте считать вместо 150 тысяч мы получим 450 тысяч на фронте в первой волне мобилизации.потом мы получим возможность планомерно увеличивать численность войск с учетом промышленных мощностей и учебных центров,что позволит увеличить численность войск на ЛБС к середине лета до 550 тысяч минимум,что по факту уже создаст паритет,для понимания на всей Украине сейчас под ружьем стоит порядка 700 тысяч.Имея 550К на ЛБС мы полностью перехватываем инициативу т.к. для удержания лбс по учебнику нужно максимум до 200 К с учетом ротации регулярной.
            1. Uprun
              Uprun 20 Oktober 2022 16:12
              -2
              Перехватить инициативу 550 тыс. супротив 700 тыс..... , это да..... По учебнику фронт в 1,5 тыс. км. удержать 200 тыс. супротив 700 тыс., это да..... Суворов?
              1. Barberry25
                Barberry25 20 Oktober 2022 16:19
                -2
                1) 550 у нас на фронте, у врага же будет значительно меньше так как у них ВСЕГО 700 тысяч. Далее-фронт у нас порядка 1 100 км, Далее...Схема "батальон в обороне",у вас конечно под рукой найдется сейчас такая же,только про значительно большее количество войск?Или снова про Суворова задвигать будете?
                1. RusGr
                  RusGr 20 Oktober 2022 16:35
                  0
                  Кароче, 150 тысяч на передке только.
                  1. Barberry25
                    Barberry25 20 Oktober 2022 16:40
                    -1
                    +50 тысяч для ротации,но даже если делать по стронгу и ещё 150 К держать во второй линии для ротации то это все равно выходит что 200-250 тысяч можно направить на штурмовые операции
                    1. RusGr
                      RusGr 20 Oktober 2022 16:49
                      0
                      В наступление, всё равно в местах прорыва, развития глубины и фронта продвижения, войск нужно вдвое-трое больше, чем у врага. Плюс арта, авиация, разведка, тыл. Так и выйдет 3-х, 4-х кратное превосходство в местах наступления необходимо.
                      1. Barberry25
                        Barberry25 20 Oktober 2022 17:01
                        -1
                        ну вот скажем можно использовать 70 тысяч для наступления и ещё 70 во второй волне и удержании фронта,тут главное не просто призвать людей,а обучить,экипировать,Технику выдать и обеспечить логистику.Оно и сейчас видно что 300 к в месяц для МО-это пупок развязывается...
                2. Uprun
                  Uprun 20 Oktober 2022 16:37
                  -1
                  Что-то БУСВ подзабывать стал..... Можно дискутировать до бесконечности, улыбнуло, у нас 550 тыс. на фронте, а у них меньше будет.... потому что у них всего 700 тыс......, я так понимаю, что по вашей логике они будут использовать гораздо меньше, про их мобресурс я не говорю, он еще далеко не исчерпан...
                  1. Barberry25
                    Barberry25 20 Oktober 2022 16:45
                    0
                    1)а вы думаете что у них сплошная линия обороны?у них как и у нас опорники раскиданы где и как,что и приводит к ситуациям что на опорник может взвод пехоты навалиться и его зачистить-нехват сил у них тоже есть,про мобресурс ВСУ-он может и не исчерпан,но он вполне себе конечен,если брать стандартные схемы,то государство может выдать до 10 % от населения в армию т.е. с учетом численности в 30 млн,даже не рассматривая сколько сбежало,то выходит что реально ВСУ могло бы рассчитывать на 3 млн..из которых уже до 1 млн либо в войсках,либо в могиле.поставить большое количество в ружье-это убить солдат об ЛБС.Нужно время,поэтому я писал про то что будет вторая волна или плановый призыв,чтобы постоянно иметь преимущество в силе перед врагом.
                    1. ada
                      ada 21 Oktober 2022 00:48
                      +1
                      Kutipan: Barberry25
                      ... Нужно время,поэтому я писал про то что будет вторая волна или плановый призыв,

                      Поддержу. Весьма вероятно, только слово "волна" надо заменить на "резервы второй очереди" и т. д., так как "волн мобилизации" не бывает - это невозможно технически и мы все (очевидно) говорим о "призыве по мобилизации".
                      Плановый призыв неизбежен также чисто технически, здесь возможны только изменения в балансе источников людского ресурса - призывного и мобилизационного.
  3. RusGr
    RusGr 20 Oktober 2022 15:16
    +1
    Apa dheweke bakal ngrekrut pertahanan teritorial liwat registrasi militer lan kantor enlistment utawa apa perusahaan dhewe nganakake sukarelawan?
    1. Uprun
      Uprun 20 Oktober 2022 15:26
      -1
      Ana pranatan, nanging kepriye kaleksanane ..... pikiren dhewe .... , bakal padha mutusake , mesthine . ..
      1. RusGr
        RusGr 20 Oktober 2022 15:33
        0
        Aku ngerti kedadeane, sapa sing mlaku-mlaku wis duwe barang ...
        1. ada
          ada 21 Oktober 2022 00:57
          0
          ТерО сильно не касался, но призыв на военную службу и привлечение к работе (направление на работу) в ВС и формирования ведомств и органов, в которых предусмотрена военная служба, организуется и дооформляется в ВК.
  4. Dmitry Potapov
    Dmitry Potapov 20 Oktober 2022 15:23
    +2
    Luwih becik tangi Rusia kanthi tenang, yen ora, sampeyan bisa tangi lan nimbang dhewe! Ora sengaja...
  5. Sergey Drozdov
    Sergey Drozdov 20 Oktober 2022 15:33
    0
    Apa gubernur lincah - dheweke mung ngumumake, lan kabeh wis siyap kanggo dheweke. Inggih, iku dianggo ing tradhisi kekaisaran kita.
  6. zloybond
    zloybond 20 Oktober 2022 15:58
    0
    Sing utama yaiku ora nganggo tangan kaya ragamuffin karo Berdanks, nanging kanthi lengkap. Banjur sampeyan mung bisa krungu kepiye tikus-tikus gudang nyurung aset sing ora cair. Lan kabeh liyane iku dhewe. Lan aku ora krungu apa negara senjata sing bakal diduweni dening unit pertahanan teritorial.
    Ya, lan gubernur, ketoke ing gelombang mobilisasi, dhawuh kanggo njupuk keluwihan wong, amarga iku wis ana sawetara jenis kit ing kono. Iki ngendi topik dicethakaké - 300 padha dhawuh, nanging padha ngetung karo wates.
    1. Uprun
      Uprun 20 Oktober 2022 16:16
      0
      Штат вооружения - АК и школьный автобус....., всё............. чем могу..............сарказм. А на что еще можно рассчитывать?
  7. GO-TO-GO-GO-GO
    GO-TO-GO-GO-GO 20 Oktober 2022 16:48
    -1
    Я уже говорил в одной из веток, раз объявлено военное положение то не только по факту и «дэ юре» наша страна воюет, т.е ВОЙНА! А значит на военные рельсы всё надо ставить. Всю страну. И в первую очередь мобилизационные планы и т.д.. Т.е. всех военнообязанных прогнать через военкоматы и обновить всю информацию; здоров ли, семья, образование, работа, место жительства, долги, и тд. и т.п.. Далее на сборы\переподготовку всех, планово, поочерёдно. Что бы готовы были уже в час икс. Склады мобрезерва (что хоть осталось). Производства, больницы, жд, и далее по списку. Ну раз уж взялись то сделайте до конца то едри-переядри (админ прости).
    1. penasehat level 2
      penasehat level 2 20 Oktober 2022 20:01
      0
      про де-юре, почитайте все таки ФЗ, до коммента, там военное положение отдельно от войны определено, со всеми подробностями.. а про де-факто- и так всё понятно..
  8. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 20 Oktober 2022 17:58
    0
    Вот это правильно. Территориальная оборона - это грамотный подход, аналог Национальной Гвардии в Штатах. Это должно прилично разгрузить работу кадрированных территориальных силовых и армейских структур в решении задач по обеспечению ОП в неспокойное время.