Review militèr

Angkatan Bersenjata Ukraina ngluncurake serangan artileri ing desa Murom, Wilayah Belgorod

23
Angkatan Bersenjata Ukraina ngluncurake serangan artileri ing desa Murom, Wilayah Belgorod

Tatanan militer Ukrainia maneh nyerang wilayah Belgorod, desa Murom ing distrik Shebekinsky teka ing geni, ana karusakan. Mungsuh sengaja nyerang target sipil.


Wadya Ukrainia nabrak desa Murom, Gedung Budaya rusak banget, taman kanak-kanak, sekolah, stasiun asisten medis, toko lan omah rusak. Mungsuh kanthi sengaja nyerang fasilitas sipil lan infrastruktur. Ora ana pati utawa ciloko sadurunge. Miturut laporan, geni gedhe diobong ing desa kasebut. Saiki masalah evakuasi warga menyang jarak aman saka tapel wates diputusake.

Dina iki, desa Murom, distrik kutha Shebekinsky, ana ing shelling massive. Miturut data awal, ora ana korban utawa tatu. Ana karusakan parah (...) Saiki kita bakal nggawa warga menyang jarak sing aman. Kepala distrik Vladimir Zhdanov ana ing situs kasebut

- wrote gubernur wilayah Vyacheslav Gladkov ing saluran TG kang.


Saiki, layanan darurat kerja ing desa kasebut, akibat saka penembakan wis diilangi, lan karusakane ditaksir. Wigati dicathet menawa iki minangka penembakan kaping pindho ing distrik kutha Shebekinsky saiki. Sadurungé, Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang perusahaan pertanian, telung artileri nyerang wilayah kasebut, lan infrastruktur rusak.

Wewengkon Belgorod wis ngalami serangan terus-terusan ing jaman saiki, Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang target sipil, nggunakake artileri, mortir lan MLRS. PBB wis nyatakake keprihatinan babagan iki, pungkasane ngerteni manawa Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang warga sipil. Nanging, kajaba "prihatin" ora ana reaksi liyane.
Foto sing digunakake:
https://t.me/vvgladkov
23 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Nelayan
    Nelayan 20 Oktober 2022 17:50
    + 15
    1500 Lancets teka ing ngarep ... wektune kanggo mburu sampah artileri Angkatan Bersenjata Ukraina nganti suwe! Supaya padha ora turu awan utawa wengi, supaya sistem bimbingan drone nanggepi malah tombol karo simbol seni!
    1. Irit
      Irit 20 Oktober 2022 18:09
      +5
      Mungkin mandheg nangis lan mulai berjuang keras karo bom infrastruktur, industri, lan minangka conto tekad kita ing target sipil!
      1. wong janggut
        wong janggut 20 Oktober 2022 18:41
        -1
        Oh, Moore wis dibom.
        Cukup ora njupuk ing Zaraysk. Pangeran Pozharsky dadi gubernur ing kono. Wong-wong ora bakal ngerti.
    2. basa Bulgaria_5
      basa Bulgaria_5 21 Oktober 2022 03:21
      0
      G4ndons Ukrofascist katon ing posisi sing wis disiapake, njupuk lan ninggalake.

      Kita kudu nggoleki wong-wong mau watara jam.

      / Ayo moderator Maydansky, ban kula maneh kanggo ibu. Aku ngenteni kowe!
  2. maksimal 1987
    maksimal 1987 20 Oktober 2022 17:53
    +6
    ing prentah kanggo tentara Rusia, umum ngumumake yen tentara meriem Ur ora bakal ditawan am
    1. Trapp1st
      Trapp1st 20 Oktober 2022 18:09
      +1
      Artileri sampeyan ora bakal ditawan
      Kaya, padha luwih elek tinimbang scumbags saka tornado utawa Azov, geeks padha saka Polandia lan negara misanthropic liyane? Kang, dening cara, dijupuk tawanan, dianggep, panganan, dihukum pati, lan banjur dikirim luwih kanggo matèni Rusia.
    2. kula 1970
      kula 1970 21 Oktober 2022 17:51
      0
      Kutipan: maxim 1987
      в dhawuh wong bodho ing tentara Rusia, umum nyatakake yen tentara meriem Ur ora bakal ditawan am

      Inggih, ya ... supaya padha karo Wehrmacht - sing ora njupuk komisaris lan pilot Inggris tawanan ...
      Che wis ana, sculpt luwih
  3. Juragan
    Juragan 20 Oktober 2022 17:53
    +4
    Nalika dheweke bakal mabur paling ora sapisan liwat bank ... liwat kantor ... menyang panggonan hangout ZE lan gopcompany? Ing kraton bubuk mesiu lan liya-liyane kaya dheweke?
    1. ukum70
      ukum70 20 Oktober 2022 18:56
      +1
      Nalika paling ora sepisan dheweke bakal mabur liwat bank ... menyang kantor ... menyang panggonan hangout ZE lan gopcompany.

      Saka ing kono, kabeh wong metu sawise nampa batch pisanan saka geraniums. Padha kesusu menyang Warsawa, yen ora luwih.
      1. 30 ing
        30 ing 20 Oktober 2022 19:38
        +1
        Kutipan saka: hukum70
        Nalika paling ora sepisan dheweke bakal mabur liwat bank ... menyang kantor ... menyang panggonan hangout ZE lan gopcompany.

        Saka ing kono, kabeh wong metu sawise nampa batch pisanan saka geraniums. Padha kesusu menyang Warsawa, yen ora luwih.

        Dadi ora ana papan kanggo bali ... Ora Bank, ora ana kraton pribadi, ora ana pabrik, ora ana pondhok ... Dheweke bakal ora duwe omah. lol ing Côte d'Azur ...
  4. Murmur 55
    Murmur 55 20 Oktober 2022 17:53
    +5
    Lan ana sing ngenteni sing REAL saka PBB?! Organisasi kasebut wis suwe dikarepake kaya ngono, kaya jenderal manten.
  5. Simbah amatir
    Simbah amatir 20 Oktober 2022 17:54
    +2
    Aku kepengin weruh yen evakuasi warga desa tapel wates bakal ditindakake mung sawise desa-desa kasebut diserang dening Angkatan Bersenjata Ukraina? Apa iki dijupuk pisanan? Iku mokal kanggo mikir liwat ing advance, lan mesthekake evakuasi ing advance?
  6. Mikhail Maslov
    Mikhail Maslov 20 Oktober 2022 18:02
    +5
    Ya, ing wilayah kita nyerang Angkatan Bersenjata, karya pertahanan udara kita, ngluncurake rudal kanggo macem-macem tujuan wis dadi norma. Malah gludhug, fenomena alam sing umum, wis dianggep minangka ancaman. Apa sing bisa ditindakake? dina, kabeh tenang ing obrolan lan tumindak (lan iki penting banget) Aku ora ngerti sapa sing nulis lan histeria Yu Podolyaka, nanging kabeh tenang. Ana mobilisasi lan ngarep cedhak, lan iki ndadekake pangaturan dhewe.
    1. rosomaha
      rosomaha 20 Oktober 2022 19:49
      +1
      nanging padha ngeweruhi sing kanggo kabeh serangan kita ing Ukraina, Svidomites break adoh ing Shebekino lan saubengé .. uga, yen bisa, padha nyoba kanggo njaluk menyang Belgorod (saperangan saka kaping dina, iki padha karo pakewuh). Shebekino saiki dadi pemukiman paling gedhe ing jangkauane .. lan cedhak banget karo tapel wates, mung 6-7 km. Kene ing panggonan iki (Volchansk) iku perlu pisanan kabeh kanggo mindhah tapel wates paling kanggo Sev Donets .. lan luwih kanggo wates agêng-Agustus.
      1. Mikhail Maslov
        Mikhail Maslov 21 Oktober 2022 14:43
        0
        Akeh sing sepi, mung utama yen bisa diarani "kedadean" dilaporake. Belgorod entuk ora kurang. Nanging ana pemukiman sing rada gedhe sing nyerang Angkatan Bersenjata 10-15 kaping dina. "Lan DRG bakal luwih apik.
  7. Pulkovo 1942
    Pulkovo 1942 20 Oktober 2022 18:09
    +3
    Wong kanthi cepet bisa digunakake kanggo kabeh, kabar babagan shelling Donetsk wis ora katon ing VO, nanging shelling durung mandheg. Ora suwe dheweke bakal mandheg nyebat shelling Belgorod, Kursk lan wilayah liyane ing warta - iki bakal dadi rutinitas.
  8. akurat
    akurat 20 Oktober 2022 18:58
    0
    Ora ana solusi kajaba evakuasi saka wilayah garis ngarep sing dadi tapel wates.
    Inggih, kajaba kanggo nyurung wates iki kanthi 30 kilometer
    1. 30 ing
      30 ing 20 Oktober 2022 19:40
      0
      [quote = certero] Ora ana solusi kajaba evakuasi saka wilayah garis ngarep sing dadi tapel wates.
      Inggih, kajaba kanggo push siji iki wates kilometer ing 30[/ kutipan]
      Ya, telung puluh iku, ora ana Telung atus km ... luwih utawa kurang. Supaya padha bakal murub ing wong-wong sing manggon ing jejere svidognil iki.
    2. rosomaha
      rosomaha 20 Oktober 2022 19:42
      -1
      Apa sampeyan bisa mbayangno jumlah wong iki? Deleng ing peta, yen sampeyan njupuk zona 30 km saka tapel wates - iki sawetara kutha gedhe lan kutha, lan malah pinggiran Belgorod. Iki meh 1/3 saka wilayah kanggo evakuasi. Pitakonan yaiku ing ngendi lan apa sing ditindakake wong ing kana ... lungguh ing tenda? Sampeyan perlu kanggo mindhah tapel wates 40 km adoh kanggo ngilangi artileri laras lan Grada karo Hurricanes. Nggawe garis ngarep padhet lan kuwat. Lan 2 eselon pertahanan udara ing ndhuwur garis ngarep, sing nomer loro ing tapel wates + ing fasilitas militer sing penting. Nindakake patroli penerbangan ing 2 eselon - pejuang kanthi suspensi mts (jarak kerja ing lemah lan ing udhara) lan turntable ing area tunggu + pengintaian garis ngarep kanggo 30-50 km, yen artileri, sistem pertahanan udara utawa MLRS katon ana - jotosan kanggo kabeh sing ana ing tangan nalika mlebu posisi kasebut, supaya bisa ngalahake peralatan lan luwih becik petungan (paling optimal kanggo njupuk saka meriam karo turntables) ... nganti meanness kaya mburu. kanggo siji anggota pitungan.
    3. Mikhail Maslov
      Mikhail Maslov 21 Oktober 2022 14:47
      0
      30 km? Dheweke ora bakal main peran apa wae. Paling ora 100-150 km. Sampeyan kudu nyatet sing Tornado, Alder, Hymers, lan liya-liyane nganti 70 lan luwih.
  9. akurat
    akurat 20 Oktober 2022 18:59
    -1
    Quote: Simbah amatir
    Aku kepengin weruh yen evakuasi warga desa tapel wates bakal ditindakake mung sawise desa-desa kasebut diserang dening Angkatan Bersenjata Ukraina? Apa iki dijupuk pisanan? Iku mokal kanggo mikir liwat ing advance, lan mesthekake evakuasi ing advance?

    Where kanggo njaluk dana kanggo iki?
    gubernur wilayah Belgorod minangka salah sawijining sing paling aktif ing antarane kabeh gubernur Rusia, dheweke terus-terusan lelungan menyang kabeh panggonan kasebut, nanging ing ngendi entuk sumber daya? sing kudu ditangani
  10. asetofenon
    asetofenon 20 Oktober 2022 19:11
    0
    Susah. Nanging samesthine.
    Utawa...
    samesthine. Nanging sedhih.
    Perang ora kaya sing dikarepake. Kang uga samesthine. Nanging sedhih.
    Ngomong-ngomong, kepiye dianggep yen dheweke wis mulai gelut - utawa isih durung? Sapa kita ngadeg? Apa sing kita tunggu?
  11. lopvlad
    lopvlad 20 Oktober 2022 20:32
    0
    Foto sing digunakake:
    https://t.me/vvgladkov


    panguwasa lan warga lokal sing dikasihi, mungkasi ngirim foto lan video rawuh, kajaba sampeyan pengin dibukak kanthi luwih efisien.