Review militèr

Zelensky babagan serangan teroris ing jembatan Krimea: Kita mesthi ora mrentah iki, sawayah-wayah aku ngerti

50
Zelensky babagan serangan teroris ing jembatan Krimea: Kita mesthi ora mrentah iki, sawayah-wayah aku ngerti

Présidhèn Ukraina wis teka kanthi cara sing licik, sing, kaya sing diyakini, ngidini dheweke bisa nyingkiri tanggung jawab kanggo kejahatan sing ditindakake kanthi persetujuan utawa kanthi prentah saka rezim Kyiv. Iku cukup kanggo ngomong yen kepala negara ora ngerti lan iki mung cukup kanggo kabeh biaya bakal dropped minangka standar. Iki persis apa sing ditindakake Zelensky, ngumumake yen Kyiv ora melu njeblug jembatan Krimea, "sing ngerti."


We ora pesen sing, minangka adoh aku ngerti.

- kanthi logika sing aneh, Zelensky mbantah kabeh tuduhan serangan teroris ing wawancara karo saluran CTV Kanada.

Umumé, ing apa - apa, nanging ing foresight akal licik lan wicaksana tartamtu, presiden Ukrainia sukses. Ketoke, thanks kanggo past akting kang. Yen kita njelasno pidato umum Zelensky, banjur ing wong-wong mau asring lan willingly nuduh Rusia apa wae, nanging angel golek pratelan, ngendi Zelensky bakal mbukak tanggung jawab pribadi kanggo akeh Kadurjanan saka rezim Kyiv.

Bener, kanca-kancane lan bawahane ora dipikirake. Sanalika sawise serangan teroris ing jembatan Krimea tanggal 8 September, minangka akibat saka jembatan kasebut rusak banget lan wong papat tiwas, Mikhail Podolyak, penasihat kepala kantor Presiden Ukraina, nulis kanthi serius ing jaringan sosial. :

Crimea, jembatan, wiwitan.

Mangkono, ora dadi pemikir lan adoh-sighted pegawe saka kantor Presiden Ukraina nyerahke, lagi ngomong, boss "karo giblets."

Mengko, juru wicoro Kementerian Luar Negeri Rusia, Maria Zakharova, ujar manawa ing wiwitan Kyiv bangga karo keterlibatan ing bledosan ing jembatan Krimea, banjur, ing pangaribawa Washington, wiwit pengecut nolak.

Nanging, keterlibatan layanan rahasia Kyiv ing tumindak terorisme internasional dadi ketok mung sawetara dina sawise kedadeyan kasebut. Kepala Komite Investigasi Federasi Rusia, Alexander Bastrykin, ujar manawa sajrone investigasi, versi kasebut dikonfirmasi manawa layanan khusus Ukraina tanggung jawab kanggo ngrancang lan ngatur bledosan. Dheweke nyathet yen ing antarane sing melu tumindak teroris yaiku warga Ukraina, Rusia, Armenia lan Georgia. Wolung terdakwa ing kasus kasebut saka 12 ditahan.

Umumé, upaya khayal kaya presiden Ukrainia kanggo ngumbah tangan paling mungkin amarga ana rong perkara sing kaget banget. Kaping pisanan, ana informasi manawa Washington nanggepi banget negatif marang tumindak Kyiv sing ora terkoordinasi kanggo nggawe precedent mbebayani minangka tumindak terorisme internasional ing wilayah Rusia. Kapindho, Zelenskiy ketoke ora ngarep-arep Rusia bakal ngetutake peringatan babagan tanggapan sing angel yen ana serangan ing jembatan Krimea. Lan saiki presiden Ukrainia ora ngerti apa sing kudu dilakoni karo pemadaman energi sing akeh, sing minangka akibat saka keputusan sing rame lan provokatif. Kajaba, saka kabeh kanggo nolak, nanging iki mesthi ora bakal bantuan.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Saluran TG saka Presiden Ukraina
50 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 20 Oktober 2022 19:07
    +7
    Kita, kaisar lan pecandu narkoba ing kabeh Ukraina, ora mrentah iki. Apa sirah ngomong iki ngerti apa-apa kajaba carane nyolong lan sniff?
    1. ruha
      ruha 20 Oktober 2022 19:11
      +3
      Dheweke mikir yen dheweke bisa pesen musik apa wae, nanging jinis iki ora mlebu lan saiki ora gelem pesen. Ana overdosis.
      1. boric
        boric 20 Oktober 2022 19:14
        +9
        Kasunyatan bilih piyambakipun boten dhawuh kreteg Crimean, tembung iki ora bab apa-apa. Apa ana serangan teroris? Was. Lan sapa sing menehi dhawuh babagan iki ora kuwatir banget kanggo kita. Sapa sing dadi kepala ing Ukraina? dheweke kudu disalahake, lan uga kurator asing.
        1. Viktor Sergeev
          Viktor Sergeev 20 Oktober 2022 19:41
          +1
          Lan apa hubungane karo pemerintahan nyata ing Ukraina? Dheweke ora dhawuh, dhawuh marang kanca-kancane. Wong pengecut wedi yen wong-wong sing nesu karo wangsulan, bisa uga nesu marang dheweke.
          1. SKVichyakow
            SKVichyakow 20 Oktober 2022 19:47
            +5
            Kutipan: Viktor Sergeev
            Lan apa hubungane karo pemerintahan nyata ing Ukraina? Dheweke ora dhawuh, dhawuh marang kanca-kancane. Wong pengecut wedi yen wong-wong sing nesu karo wangsulan, bisa uga nesu marang dheweke.

            Wong-wong ngakoni dheweke minangka pimpinan "ukronatsiya", ing babagan popularitas dheweke ana ing posisi kaping pindho sawise Shevchenko.
            1. Tatiana
              Tatiana 21 Oktober 2022 00:29
              +6
              Zelensky babagan serangan teroris ing kreteg Krimea: Kita mesthi ora pesen iki, sawayah-wayah aku ngerti.

              Aku gelem percaya! Yaiku.
              DIPUTUS London lan Washington, lan Ukrainians mung dileksanakake!
              1. Pertapa
                Pertapa 21 Oktober 2022 13:52
                +1
                Ya, sing mbayar pesenan. Lan Ukraina ngrampungi utang sing paling apik - kanthi ngrusak tanggane lan rakyate dhewe. Zelik ing wektu iku ing trance lan mulane ora weruh.
      2. Cottondraton
        Cottondraton 21 Oktober 2022 14:00
        0

        Bener, iku kabeh titik wicara Zelensky
    2. 30 ing
      30 ing 20 Oktober 2022 19:34
      +5
      Shaw bisa ngerti, iki makhluk kaya tikus ... Sampeyan bisa uga mikir yen pecandu narkoba bakal nglaporake perkara sing serius ... A jenis boneka parsley. Wong-wong mau nganggo alis ing tangan lan sumpah kanthi swara dudu manungsa, nggulung mripate ... tikus wayang.
      1. wong pribadi
        wong pribadi 20 Oktober 2022 19:42
        -11
        Sampeyan bisa uga mikir kecanduan narkoba

        Infa saka ngendi? Mungkin dheweke mung guyon ing biru, apa dheweke isih dadi pelawak? Utawa sampeyan dadi kurir?
        1. 30 ing
          30 ing 20 Oktober 2022 19:57
          +6
          Quote: wong pribadi
          Sampeyan bisa uga mikir kecanduan narkoba

          Infa saka ngendi? Mungkin dheweke mung guyon ing biru, apa dheweke isih dadi pelawak? Utawa sampeyan dadi kurir?

          Delengen kelakuane wong bodho. Irunge nyenyet, nyebul, mripate mlayu, ndhelikake tangane ing mburi, kadang aktif, kadang pasif ... Dheweke mlaku ora dicukur, nganggo kaos ijo sing kotor lan kringet .... Kaya kewan, bakal. nguwuh,
          Dheweke bakal nangis kaya bocah. Ing sawijining wektu dheweke ora gelem njupuk tes narkoba.. Ana regejegan karo Poroshenko.
      2. Rostov Papa
        Rostov Papa 20 Oktober 2022 19:48
        +3
        Kasep kanggo cepet-cepet fraer, sing paling peteng ora bakal ngapura ...
    3. PCF
      PCF 21 Oktober 2022 04:24
      +1
      Shaw sampeyan mlayu menyang pelawak bakat? Bocah kasebut bisa nindakake kanthi maksimal (uga, doping), nggawe pasuryan serius kanthi kabeh kekuwatane, makarya miturut naskah, maca teks, menehi tandha pesenan, ngenteni pitulungan.
      Aja ngormati bakat! Jahat kowe!!!
      95 seprapat!
    4. Pertapa
      Pertapa 21 Oktober 2022 14:23
      0
      - Bapak Ketua, kula ngaturaken atur pambagyaharja ingkang sampun kacathet saking Bapak Volodymyr Zelensky. - Kuleba ing rapat PBB pungkasan.
      Kim Jong Un wae.
      Ing bisnis Zelik, dheweke kudu dikontak dening Vileness Panjenengan.
      Lan dheweke kabeh kerja lan kabeh kuwatir - lengen klambi tansah digulung ...
    5. Komentar wis dibusak.
  2. akurat
    akurat 20 Oktober 2022 19:08
    +8
    Cetha kanggo kabeh Kulon sing Rusia dhewe nyebul jembatan kanthi cara sing padha karo pipa gas.
    Saben uwong ngerti yen wong Rusia edan, apa maneh sing bisa dikarepake?
    1. ukum70
      ukum70 20 Oktober 2022 19:40
      +7
      Cetha kanggo kabeh Kulon sing Rusia dhewe nyebul jembatan kanthi cara sing padha karo pipa gas.
      Saben uwong ngerti yen wong Rusia edan, apa maneh sing bisa dikarepake?

      Saiki dheweke dhewe nyerang Belgorod lan arep nyerang Kherson kanggo ngatur Babi Yar 2.0 saka wong-wong sing milih gabung karo Rusia. Barbarians, apa sing kudu dijupuk saka kita.
  3. trafllot1832
    trafllot1832 20 Oktober 2022 19:09
    +5
    Bodho. Kowe ngerti guyon babagan manten? Scuffle wis dibayar, sampeyan sadurunge.
  4. ruha
    ruha 20 Oktober 2022 19:09
    +3
    Nah, saiki bawahane bakal ngatur sing peteng kanggo dheweke .... wassat
  5. bingo
    bingo 20 Oktober 2022 19:09
    +8
    Pungkasan, langsung sawise serangan teroris, dheweke bisa murub, kurator wong bodho telat ngelingake yen kita kudu pura-pura "ora ana apa-apa, mangan matzah, dolanan bal"
  6. MVG
    MVG 20 Oktober 2022 19:10
    +3
    "... ngumumake yen Kyiv ora melu ngrusak jembatan Krimea, "sampeyan ngerti." - lan ditambahake: "nanging iki ora akurat")))))))))))))))))
    Ya, dheweke mesthi njupuk kelas master saka Klitschko)))))))))))))
  7. Komentar wis dibusak.
  8. Leshak
    Leshak 20 Oktober 2022 19:11
    +1
    Zelya ora kena uwal saka paukuman. Rusia kudu nggawe kabeh gaweyan kanggo nggawa badut getih iki menyang pengadilan utawa dirusak, nanging kanthi bukti likuidasi.
    1. bingo
      bingo 20 Oktober 2022 19:23
      +4
      Ora saiki. Kaya sing dikandhakake Putin babagan mata-mata Inggris sing dicekel - kita ora nahan dheweke - kenapa? dumadakan bakal ngirim liyane, pinter)))
      Umumé - Google ing panjalukan "piye umure wong bodho" - menehi biografi Selyansky
      1. Leon68
        Leon68 21 Oktober 2022 06:44
        +3
        Kutipan saka bingo
        pira umure wong bodho

        Dipriksa. tenan
    2. IBRShB
      IBRShB 20 Oktober 2022 20:02
      +1
      dirusak, nanging kanthi bukti likuidasi.

      Lan kudu dibubarake dening wong sing ora dingerteni.
  9. Doccor18
    Doccor18 20 Oktober 2022 19:11
    0
    Aku ngerti

    Tambahan sing penting ...
  10. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 20 Oktober 2022 19:13
    +2
    Dheweke duwe wektu wiwit 8 nganti 10 Oktober kanggo ngumumake ora melu serangan kasebut. Kok meneng wae?
  11. Ukrainia Kidul
    Ukrainia Kidul 20 Oktober 2022 19:14
    +4
    TK apa? Sampeyan kudu tanggung jawab kanggo tumindak sampeyan.
  12. Komentar wis dibusak.
  13. bingo
    bingo 20 Oktober 2022 19:22
    +3
    Um. Ora kabeh babagan topik, nanging uga babagan kecukupan kekuwatan. SBU nyelehake Lukashenko ing dhaptar sing dikarepake))) Medvedev lan Surovikin, uga)))
  14. mateni fasis
    mateni fasis 20 Oktober 2022 19:23
    +1
    Carane sang. Ketoke, zelibobiku ora seneng yen infrastruktur energi 404 dirusak. Dadi kita kudu terus tanpa alon-alon.
  15. sabakina
    sabakina 20 Oktober 2022 19:29
    +5
    Lan saiki presiden Ukrainia ora ngerti apa sing kudu ditindakake kanthi pemadaman energi sing saya akeh,

    Ya, dheweke ngerti kabeh!
  16. K-50
    K-50 20 Oktober 2022 19:29
    +4
    Zelensky babagan serangan teroris ing jembatan Krimea: Kita mesthi ora mrentah iki, sawayah-wayah aku ngerti

    Badut spuzhalsi, sculpts alesan! sedulur lol
    Ketoke dheweke mikir yen dheweke digantung amarga kejahatan perang kanggo Faberge, bakal luwih gampang kanggo dheweke. Naif!! Iblis ing Neraka karo wajan lan ketel nunggu sampeyan. Sampeyan bakal dadi salah siji saka klien VIP, bebarengan karo Petka babi coklat lan liyane saka camarilla Panjenengan!!!
  17. Darurat
    Darurat 20 Oktober 2022 19:33
    +2
    Apa sing dilebokake ing kana? Apa titik kaping lima mambu masalah?
  18. amatir
    amatir 20 Oktober 2022 19:35
    +1
    We ora pesen sing, minangka adoh aku ngerti.

    Kaya iki;
    Ora salahku, dheweke teka
  19. ilpine
    ilpine 20 Oktober 2022 19:42
    -2
    wah. Wis 8 wulan, Rusia ora nemokake teroris lan Nazi sacara resmi ing Ukraina. Pranyatan babagan uji coba internasional Nazi Ukrainia wis ilang ing endi wae. Kekuwatan Ukraina diarani Nazi, nanging ora ana jeneng siji-sijine ing kekuwatan Ukraina, sing dadi Nazi utawa teroris, ora. Lavrov ujar manawa Zelensky dudu Nazi lan dudu teroris. Zelensky malah naif ora krungu apa-apa bab kreteg Crimean. Lan sing Nazi ing Ukraina? Lan sapa teroris ing Ukraina? Ing endi dhaptar? Kepiye carane bisa denifikasi yen ora ana jeneng Nazi ing Ukraina? Nalika panguwasa ing Rusia pungkasane ngumumake jeneng Nazi lan teroris ing Ukraina? Banjur padha bisa numpes minangka mungsuh peradaban. Ing sawetoro wektu, dheweke wong normal, kekuwatan normal, militer normal!
  20. Bonifasius
    Bonifasius 20 Oktober 2022 19:42
    +2
    Iku ing kemampuan kanggo njupuk tanggung jawab sing ana beda antarane wong lanang lan wadon, antarane POLITIK lan jester (badut lan wayang)! duka
  21. IBRShB
    IBRShB 20 Oktober 2022 19:44
    +1
    Pancen, ana kemungkinan non-nol yen Zelensky lan Co. Mung dhawuh kanggo wong-wong mau, saka sebrang samodra. Sawise kabeh kedaden, administrasi Zeli pisanan bungah (wong-wong padha bungah-bungah!), Lan sawise shelling saka pembangkit listrik termal, padha sedhih banget. Yen aku dadi Zelya, aku ora bakal takon karo mitraku kanggo senjata jarak jauh, kayata ATAKMS - bakal luwih elek kanggo dheweke!
    Aku kelingan anekdot:
    Ing restoran, pelayan kanggo klien:
    -- Aku nyaranake supaya sampeyan pesen steak daging sapi khas!
    - Aku ora mangan daging sapi.
    "Nanging, aku menehi saran banget. Yen sampeyan ora pesen steak kita, steak kita bakal pesen sampeyan!
  22. Lptsk
    Lptsk 20 Oktober 2022 19:49
    +2
    Lha, dheweke dudu pelanggan, dheweke dadi pemain
  23. Ulan.1812
    Ulan.1812 20 Oktober 2022 20:06
    -1
    Cukup soko sing otak wis dadi jeli.
    Oh, Zelya, sampeyan kudune ora melu ing perusahaan tanpa pengarep-arep iki.
  24. Revolver
    Revolver 20 Oktober 2022 20:25
    0
    Wolung terdakwa ing kasus kasebut saka 12 ditahan.

    Tampilake wesi soldering. Ora, malah ora kelet, yaiku apa kanggo nuduhake, lan kanggo kurban kanggo mikir bab carane padha kudu manggon karo. Tanpa nemtokake apa persis "iku". Lan ngrungokake carane padha lomba nembang kaya jago.
  25. agoran
    agoran 20 Oktober 2022 20:55
    0
    Tzks, ora ngakoni, supaya kita bakal nulis.
    Sabanjure, sampeyan kudu nyopir 404 menyang jaman watu, ngancurake kabeh sumber daya.
    Nalika kabeh populasi ing kueva bakal telek ing jamban karo bolongan, jejere bangunan 9-lantai, banjur bisa uga bakal ngakoni.
    1. sifgame
      sifgame 21 Oktober 2022 12:49
      +2
      Tumraping pangadilan babar pisan ora prelu, ana kadurjanan, ana rencang-rencange kang pasrah (kuntul bungah-bungah mlumpat ngakoni tumindake), tegese paukuman ora kena.
  26. TermiNakhTer
    TermiNakhTer 20 Oktober 2022 21:03
    +1
    Lan apa sing dipesen banjur - pizza utawa gulungan?
  27. Komentar wis dibusak.
  28. Anadyrean
    Anadyrean 20 Oktober 2022 22:55
    0
    Apa dheweke ngerti yen buzz bakal mandheg?
  29. uga-dokter
    uga-dokter 20 Oktober 2022 22:56
    0
    apa, kita kudu melas marang dheweke? Dheweke siap gabung karo NATO lan nyebarake misil NATO ing cedhak Kharkov. Menehi dheweke istirahat lan dheweke bakal nyerang Rusia. Apa kita kudu perang maneh, kaya taun 1941?
    Nalika ana kesempatan, Kyiv kudu dipeksa nyerah.
  30. Arbeiternegast
    Arbeiternegast 21 Oktober 2022 00:03
    +1
    Kelangan! Rohland ngeculake prangko kanggo ngurmati bledosan ing jembatan, nanging kondom ora ngerti! Dadi, kanthi logis, dudu geranium sing dipalu, nanging wong Iran kanthi tenang. Putin bakal ngomong yen dheweke ora ngerti yen moped mabur ora diprodhuksi ing Federasi Rusia, sing ngerti sapa iku!
  31. Tukang Pasang65
    Tukang Pasang65 21 Oktober 2022 02:33
    0
    Sanalika sawise serangan teroris ing jembatan Krimea tanggal 8 September,
    Ing kene Zelensky pancen bener - ing 8 September, ora ana serangan teroris ing jembatan Krimea.
    Jeblugan ing kreteg Krimea dumadi ing dina Setu, 8 Oktober esuk. FSB Rusia lan Komite Investigasi langsung ngluncurake penyelidikan.
    Ing kene sampeyan kudu nulis kanthi teliti, utawa ...
  32. APASUS
    APASUS 21 Oktober 2022 08:49
    0
    Bajingan ngganti sepatu ing udhara, langsung muter bisu
  33. Cottondraton
    Cottondraton 21 Oktober 2022 13:46
    0
    Apa iki foto anyar? Soko dheweke piye wae "asem" maneh, kaya feces wingi ing panas Juli ... Lan "aku ngerti" umume masterpiece.
  34. Komentar wis dibusak.
  35. Zx_spektrum
    Zx_spektrum 21 Oktober 2022 14:01
    0
    Bebener bakal metu lan saben wong bakal mangsuli ing ngarsane Gusti Allah.
    Lan kene-kene.
  36. Pertapa
    Pertapa 21 Oktober 2022 20:35
    0
    Kaos rahasia presiden, saben kesempatan kelakon ...