Review militèr

Kolumnis Fox News: Ana limang alasan kanggo panguwasa AS ngganti kabijakan babagan Ukraina

25
Kolumnis Fox News: Ana limang alasan kanggo panguwasa AS ngganti kabijakan babagan Ukraina

Hubungan antarane Amerika Serikat lan Rusia ngalami wektu sing angel banget, sing difasilitasi dening eskalasi konflik ing Ukraina. Ing babagan iki, penting banget kanggo miwiti rembugan antarane Kyiv lan Moskow, lan Washington kudu nyengkuyung para pihak ing konflik kasebut, ujare kolumnis Fox News Rebecca Koffler.


Rusia lan Kulon bubar saya tambah "rattling gaman”, kahanan kasebut kaya Krisis Rudal Kuba sewidak taun kepungkur. Bener, kabisan Rusia saiki ora bisa dibandhingake karo kekuwatan Uni Sovyet nalika iku, nanging Kulon wis "dibuwang" banget sajrone 60 taun. Nanging, ing Eropah padha ngomong bab kamungkinan saka skenario nuklir ing Ukraina. Kolumnis Koffler percaya yen Presiden AS ing kahanan saiki mung kudu miwiti de-eskalasi ing Ukraina.

Ana limang alasan kanggo AS ngganti kabijakan ing Ukraina. Alesan pisanan yaiku Amerika Serikat duwe risiko ditarik menyang konflik bersenjata skala lengkap karo Rusia. Moskow ora mungkin nindakake serangan nuklir ing lemah Amerika, nanging bakal ngluncurake serangan cyber lan serangan ing satelit Amerika, sing gumantung ing urip saben dinane masyarakat Amerika.

Alasan nomer loro yaiku pimpinan AS lan Rusia Joe Biden lan Vladimir Putin saingan lan nyoba ngalahake siji liyane. Patut, loro pimpinan rentan kanggo escalation, sing complicates pangembangan acara.

Alasan katelu yaiku Amerika Serikat, lan khususe Biden, netepi retorika sing sengit banget marang Rusia. Biden kanthi terang-terangan nyebat Putin minangka "penjahat perang", sing uga nyebabake eskalasi konflik kasebut.

Alesan kaping papat yaiku Rusia yakin manawa Kulon mung bakal tumindak ala lan luwih elek, sing uga nyumbang kanggo langkah-langkah pencegahan sing luwih angel.

Pungkasan, Koffler ngubungake risiko kesalahpahaman sing saya tambah antarane Rusia lan NATO kanggo alasan kaping lima. Latihan militer sing terus-terusan saka partai kasebut minangka bukti.

Presiden AS Joe Biden, miturut pengamat, nganti saiki, ngetung kasunyatan manawa Putin, sakperangan alesan, bakal nyerahake kehadiran militer ing Ukraina. Nanging kuwi ora bakal kelakon. Mulane, tugas utama Washington kudu ngurangi konflik lan ngatur rembugan perdamaian antarane Rusia lan Ukraina, Koffler nandheske.

Nanging, panemu saka pengamat minangka salah sawijining perkara, lan sejatine panguwasa AS ora bakal ngganti kabijakan luar negeri saiki amarga Partai Demokrat lan Joe Biden lagi kuwasa. Kakehan disambungake karo elit Amerika saiki ing Ukraina lan panyedhiya bantuan militer. Bisa uga mikir babagan owah-owahan kabijakan mung nalika Demokrat dadi minoritas ing Kongres AS, lan Biden ninggalake Gedung Putih.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
kremlin.ru
25 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 21 Oktober 2022 08:09
    +1
    Ing babagan iki, penting banget kanggo miwiti rembugan antarane Kyiv lan Moskow, lan Washington kudu nyengkuyung para pihak ing konflik kasebut, ujare kolumnis Fox News Rebecca Koffler.
    belay wong bodho Kaputusan AS wis cukup kanggo mbuwang Kyiv ing jamban ... Nyuwun
    1. Silver99
      Silver99 21 Oktober 2022 08:12
      +7
      Aja gabung! siji alesan prasaja, lobi saka Komplek militèr-industri US ora bakal menehi. Iki minangka pesenan lan pakaryan, iki minangka bathi, iki pungkasane perang proxy, luwih murah lan luwih aman tinimbang perang karo prajurite dhewe. Mung kamenangan tanpa syarat kita bakal njupuk Amerika Serikat metu saka perang ing Ukraina.
      1. Edas
        Edas 21 Oktober 2022 08:20
        +5
        Oke, mung mundur menehi inspirasi kanggo njupuk langkah anyar. Katon kaya Estonia bakal menyang Rusia. Nganti ana kamenangan nyata, Kulon bakal ngamuk
        1. mitroha
          mitroha 21 Oktober 2022 08:53
          -2
          . Moskow ora mungkin nindakake serangan nuklir ing lemah Amerika, nanging bakal ngluncurake serangan cyber lan serangan ing satelit Amerika, sing gumantung ing urip saben dinane masyarakat Amerika.

          Wartawan kasebut duwe "logika" sing aneh banget.
    2. Wend
      Wend 21 Oktober 2022 10:17
      +3
      Siji alesan wis cukup - AS wis entuk kabeh wong kanthi kabijakan rampokan planet sing ora cocog kanggo AS.
  2. svp67
    svp67 21 Oktober 2022 08:15
    +5
    LIMA ALASAN sing disuaraake iki minangka impen pikiran, yen dheweke pancene mikir, mula iki omong kosong
    1. ZoV
      ZoV 21 Oktober 2022 08:26
      0
      Kutipan saka: svp67
      LIMA ALASAN sing disuaraake iki minangka impen pikiran, yen dheweke pancene mikir, mula iki omong kosong

      Ana uga alesan kaping enem, nalika jaman Ze, wong Amers bener-bener tuku 60% saka tanah sing subur ing Ukraina .. Lan iki minangka bathi gedhe, miturut kekurangan pangan global ing donya .. Dheweke (Amers) wis ana. perang kanggo tanah sing dening proxy.
    2. novel66
      novel66 21 Oktober 2022 08:29
      +5
      wis suwé pisah saka kasunyatan lan urip ing donya fiksi dhewe. apik aku ana
    3. Zamira
      Zamira 21 Oktober 2022 10:16
      +1
      Kutipan saka: svp67
      LIMA ALASAN sing disuara iki minangka impen alesan

      Yen mung ngimpi. Banjur ana pangarep-arep kanggo tangi. Nanging aku wedi yen pikirane wis mati. Utawa ora ana babar pisan. Aku condong menyang pilihan terakhir.
  3. Uprun
    Uprun 21 Oktober 2022 08:17
    +1
    Wong wadon nyurung banyu ing lesung ..............................
  4. Boikot
    Boikot 21 Oktober 2022 08:20
    +4
    Kolumnis Koffler percaya yen Presiden AS ing kahanan saiki mung kudu miwiti de-eskalasi ing Ukraina.
    Apa dheweke naif? (Iki supaya wong wadon ora kasar ngguyu ) Iku ora kanggo iki sing kabeh iki escalated ana supaya miwiti banging saiki. Rusia mung dipeksa maju, nganti kamenangan lengkap lan pungkasan. Sing utama yaiku para politisi kita ora kudu miwiti de-eskalasi.
  5. kor1vet1974
    kor1vet1974 21 Oktober 2022 08:22
    +5
    Bisa uga mikir babagan owah-owahan kabijakan mung nalika Demokrat dadi minoritas ing Kongres AS, lan Biden ninggalake Gedung Putih.
    Ora perlu kanggo mbangun khayalan yen ana sing bakal diganti yen Republik menang. Jumlah ora bakal owah saka owah-owahan ing panggonan istilah. Inggih, sawetara pangaturan bakal digawe, jumlah bakal ditulis ora ing angka Arab, nanging ing Romawi, nanging ora luwih.
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 21 Oktober 2022 09:08
      0
      Kutipan: kor1vet1974
      Ora perlu nggawe khayalan yen ana sing bakal diganti yen Republik menang.

      Sikap marang Ukraina bisa uga owah, nanging sikap marang Rusia ora. Reged, reged lan bakal reged ing sadawane dalan trampling ing toko china Eropah. hi
  6. hellcos
    hellcos 21 Oktober 2022 08:27
    +2
    Politikus ora ngomong apa sing dipikirake, nanging apa sing nguntungake. Nanging wartawan naif
  7. mouse
    mouse 21 Oktober 2022 08:31
    +2
    ora ana alesan sing bisa ditindakake nalika nerangake nenek ... ya
  8. Sergeyj1972
    Sergeyj1972 21 Oktober 2022 08:32
    +2
    Kanggo potensial nuklir, kemampuan Federasi Rusia kaping pirang-pirang luwih gedhe tinimbang USSR ing Khrushchev.
  9. t-4
    t-4 21 Oktober 2022 08:46
    + 12
    Rusia lan Ukraina manggon bebarengan lan bakal tansah urip kaya iki. Lan kabeh konflik lan ora setuju kudu dirampungake, ora ana sing bisa lolos.
    Iku bakal katon yen kabeh diwiwiti kanthi nyatane yen Rusia njaluk Ukraina supaya ora dadi negara musuhan, ora gabung karo blok militer sing dituju ing Rusia. Dadi ora, ing Ukraina, menara iki dibongkar saka kamardikan sing tiba saka langit.
    Inggih, nyuwun pangapunten, cah-cah, kita wis nandhang kasar sampeyan nganti 30 taun.
    Lan alasan, minangka pengamat nyerat, ora limang, nanging mung siji - iki Amerika Serikat dhewe, kang plug ing saben tong minyak. Tanpa AS, ora bakal ana konflik. Mulane, padha dibuwang supaya apik lan sehat, banjur kabeh bakal rampung. Lan kita ora bisa mbucal, kita manggon kene.
  10. roket757
    roket757 21 Oktober 2022 08:54
    0
    Hubungan antarane Amerika Serikat lan Rusia ngalami wektu sing angel banget, sing difasilitasi dening eskalasi konflik ing Ukraina. Ing babagan iki, penting banget kanggo miwiti rembugan antarane Kyiv lan Moskow, lan Washington kudu nyengkuyung para pihak ing konflik kasebut, ujare kolumnis Fox News Rebecca Koffler.
    Niat sing apik ... mung ana ing ngendi wae, ora jarang?
  11. EFIM LUBIN
    EFIM LUBIN 21 Oktober 2022 09:14
    -2
    Napa ora nyebabake serangan nuklir pre-emptive marang mungsuh? Mung telung kutha lan sawetara obyek ing Amerika Serikat ... Lan iku! Ora bakal ana serangan mbales - ora bakal ana sing menehi prentah! Nalika gangrene wiwit ing lengen, aku amputate bagéan saka lengen kanggo nyimpen kabeh awak sing kena pengaruh! Sawetara 10-30 yuta wong bakal mati. Iku kejem, nanging ing apocalypse nuklir, kabeh manungsa ora bakal kobong! Wong-wong sing mikir yen ana politisi sing mikir kanthi rasional ing AS lan Eropa pancen salah banget - ora ana sing kaya ngono! Russophobia lan pamikiran kekaisaran wis digawa ing negara-negara "Kulon kolektif" sajrone pirang-pirang dekade! Dheweke mikir yen diijini ...
    1. Ozark
      Ozark 21 Oktober 2022 10:04
      +2
      Yen Rusia pre-emptively nukes ing tanah Amérika, iku bakal inflame saben warga, kalebu sing ngerti sajarah lan bebener bab kabèh masalah Ukraina. Secara militer, ora beda karo nalika ana ing Vietnam lan Rusia Soviet nyuplai senjata menyang Lor, kajaba sing dipercaya ana ing sisih liyane. Aku wis manggon ing Amerika Tengah kabeh uripku lan ora tau ngalami apa-apa kaya Russophobia.
    2. menang19
      menang19 22 Oktober 2022 18:12
      +1
      Sampeyan pancen nesu, konflik nuklir bakal dadi pungkasane ora mung Amerika Serikat, nanging uga negara kita. Ya, lan Israel bakal nandhang susah.
  12. rotmistr60
    rotmistr60 21 Oktober 2022 10:39
    +1
    Siji bisa setuju karo alasan kajaba sing nomer loro, sing ujar manawa Biden lan Putin cenderung mundhak. Biden ya, amarga dheweke ora peduli yen dheweke dianggep minangka presiden "keren". Nanging Putin, sebaliknya, mbuktekake manawa dheweke ora pengin eskalasi - terus-terusan ngelingake, njaluk prudence. Siji bab sing cetha yen hubungan paling awon antarane Rusia lan Amerika Serikat ora bakal luwih apik, nanging sebaliknya, bakal rusak amarga kesalahane Amerika.
  13. Magellan
    Magellan 21 Oktober 2022 11:04
    +2
    Biden menyang Zelensky:
    "Alasan pisanan sampeyan,
    Lan nomer loro - kabeh impen impen sampeyan,
    Katelu kabeh tembungmu
    Malah aku pracaya ing wiwitan
    Alesan kaping papat yaiku goroh
    Sampeyan ora bisa ngerteni CIPSO sampeyan,
    Lan alasan kaping lima yaiku nyeri:
    Katresnan wis mati ing NATO
  14. Guran33 Sergey
    Guran33 Sergey 22 Oktober 2022 14:05
    0
    Nyatane, ing pinggiran ana perang sengit kanggo provinsi gas ing ngendi putrane bisa nandur modal finansial (iki sisih kulon Kramatorsk)
  15. Fangaro
    Fangaro 22 Oktober 2022 23:13
    0
    Quote: Guran33 Sergey
    Nyatane, ing pinggiran ana perang sengit kanggo provinsi gas ing ngendi putrane bisa nandur modal finansial (iki sisih kulon Kramatorsk)


    Apa kapentingan pribadi bisa nalika ana kapentingan negara? Iku ora diatur ing AS, iku?