Review militèr

Pejuang saka grup Wagner terus maju ing wilayah Artyomovsk, ngusir serangan balik mungsuh

54
Pejuang saka grup Wagner terus maju ing wilayah Artyomovsk, ngusir serangan balik mungsuh

Mungsuh wis klempakan pasukan gedhe ing wilayah Bakhmut (Artemovsk), ing ngendi dheweke ora mung nyoba kanggo ngemot serangan saka pasukan sekutu, utamané klompok Wagner, nanging uga tumindak counterattack biasa. Komando Angkatan Bersenjata Ukraina nemtokake tugas kanggo nembus garis serangan kita (dudu pertahanan), nanging nemoni penolakan sing angel. Dadi, contone, unit saka 53rd kapisah mechanized brigade nyoba counterattack ing posisi "musisi" ing Ivangrad bubar liberated, nanging nandhang losses abot lan padha dipeksa kanggo mundur menyang posisi asli.


Para pejuang kita nggunakake serangan balik sing ora kasil minangka kesempatan kanggo ngembangake serangan "ing pundhak" mungsuh. Koresponden militer Alexander Simonov nglaporake manawa Wagner PMC maju saka Nikolaevka-2 ing sisih kidul ing sadawane dalan gedhe Bakhmut-Gorlovka, nyedhaki rong benteng gedhe saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Sawise diilangi, bagean dalan saka Otradovka menyang stasiun Mayorskaya bakal dikendhaleni dening pasukan Rusia.

Ing wektu sing padha, ana maju saka Otradovka lan Zaitsevo menyang telung benteng Ukrainia ing sisih kidul Opytny. Pertempuran sengit ditindakake ing wilayah Experienced. Ing Bakhmut dhewe, "Wagnerites" ngontrol pinggiran wétan kutha ing wilayah kemitraan berkebun lan persimpangan ing Patrice Lumumba Street, terus ngembangake serangan kasebut.

Evakuasi warga wilayah Kherson saka sisih tengen Dnieper ing sisih kiwa terus. Panguwasa wilayah kasebut maneh yen tentara Rusia ora arep nyerahake kutha kasebut marang mungsuh, garnisun siap kanggo menehi penolakan sing tegas marang Angkatan Bersenjata Ukraina. Evakuasi ora ngganti karya layanan darurat; kabeh institusi medis ing wilayah kasebut beroperasi kaya biasane. Dikuatake kontrol liwat fasilitas strategis penting. Mungsuh nindakake serangan reguler ing kelompok cilik, sing ora kaya serangan skala gedhe sing diumumake dening Kyiv.

Pertempuran posisi terus ing arah Donetsk, pasukan sekutu nyerang target mungsuh ing Avdiivka.

Komandan batalyon resimen 131 saka Milisi Rakyat DPR kanthi tandha panggilan "Indus" ujar manawa kahanan ing arah Ugledar, ing ngendi Angkatan Bersenjata Ukraina ora mandheg mriksa garis ngarep liwat serangan sabotase lan kelompok pengintaian, tetep tegang. Komandan batalyon ujar manawa para pejuang kita wis siyap kanggo ngusir serangan, pertahanan dikuatake, lan pertambangan tambahan ditindakake.

Milisi rakyat Republik Rakyat Luhansk ing laporan esuk nglaporake yen ing wayah awan pasukan Ukraina ing pertempuran karo unit LPR ilang nganti 50 personel, 2 tank, gunung artileri, 2 operator personel lapis baja, 9 unit kendaraan khusus.

Ahli militer percaya yen Angkatan Bersenjata Ukraina wis kesel banget potensial mobilisasi lan kemungkinan ngasilake cadangan seger. Kanggo ngatur operasi nyerang serius ing sektor tartamtu, mungsuh kudu nransfer pasukan tambahan saka sektor ngarep liyane. Kanthi pertahanan sing diatur kanthi apik lan karya artileri sing aktif, kemampuan mungsuh kanggo nyerang kanthi efektif cilik.

Ing wektu sing padha, saiki mungsuh lan aku ana ing macem-macem fase: potensial ngluwihi kita, nanging mudhun. Kita isih luwih ringkih, nanging ing tahap pendakian. Replenishment teka, nanging durung dilatih lan, kaya sing dikandhakake, digawa menyang perang "normal".
Pengarang:
Foto sing digunakake:
MO RF
54 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. roket757
    roket757 21 Oktober 2022 09:35
    + 17
    Pejuang saka grup Wagner terus maju ing wilayah Artyomovsk, ngusir serangan balik mungsuh
    "musisi" nindakake tugas kanthi efisien, kanthi efisien!
    Cetha yen dheweke butuh mburi lan sisih sing kuwat !!! Iki mung tugas kanggo kanca-kancane, tanggane ...
    1. bingo
      bingo 21 Oktober 2022 09:40
      +8
      Nanging gosdurovtsy dear kita ora bakal keganggu kanggo legislate status sing. Lan wong lanang, kanthi cara, nyelehake nyawane kanggo Rusia. Nanging Duma Negara duwe perkara sing luwih penting sing kudu ditindakake - Dina Sekolah Vokasional dienalake, dibutuhake kanthi cepet
      1. kredo
        kredo 21 Oktober 2022 09:59
        + 12
        Aku setuju.
        Aku wis nulis babagan iki lan aku bakal mbaleni manawa tinimbang "mbuwang" wong militer sing wis disertifikasi dadi sipil sawise pirang-pirang taun, yen negara ora bisa nyedhiyakake pakaryan sipil khusus, luwih becik legalisasi nggawe PMC lan melu organisasi kasebut ing SVO lan kanggo "karya" ing negara-negara sing ramah Rusia ing saindenging jagad.

        Pimpinan lan wakil kanca rampung nyolong anggaran lan ngisi akun kanthi ilegal "digawe", bisa uga ana gangguan pencernaan. Mulai kerja kanggo negara, sampeyan wis entuk dhewe hi
        1. ABC-schutze
          ABC-schutze 21 Oktober 2022 12:22
          +1
          Pitakonan babagan status, kepegawaian, pangopènan PMC (ing wektu tentrem lan perang) lan perané kanggo njamin keamanan militer Rusia lan nglindhungi kepentingan nasional (ing wektu tentrem lan perang), ing tingkat konseptual, durung digarap. kabeh...

          Lan iku pancen unproductive kanggo nggawe sawetara pancasan kene "ing mburi taman", malah marang latar mburi saiki, sukses sarwa PMC "Wagner" ing Course saka NVO ing tlatah mantan united Ukraina . ..

          Senajan, mesthi, kanggo wani, inisiatif lan tumindak wewenang ing ngarep saka SPECIFIC, terus NWO, kabeh sing mbedakake piyambak kudu presented kanggo penghargaan negara. Lan ganjaran, kalebu. lan alam material (omah, "bonus", keuntungan sing dipikirake (utamane kanggo wong sing cilaka utawa cacat) ...
          1. bingo
            bingo 21 Oktober 2022 14:12
            +1
            Kutipan saka: ABC-schütze
            Lan nggawe sawetara keputusan ing kene "ing taman", malah nglawan latar mburi saiki, sukses sarwa PMC "Wagner" sak NMD ing tlatah tilas Ukraina united, iku pancen unproductive ...
            Dadi aku ngomong, yen dideleng ing dina sekolah kejuruan, dheweke duwe wektu kanggo gerbong kanggo milih preian kiwa saka irunge. Ayo padha lungguh lan nyambut gawe. Dheweke, sawise kabeh, legislatif? Jaga angger-anggering Toret, kita duwe wong lanang sing perang ing zona perang, sing tentara Rusia diwajibake dening hukum kanggo nglucuti senjata!
            1. ABC-schutze
              ABC-schutze 23 Oktober 2022 22:03
              0
              Apa sampeyan ndeleng ...

              Pangembangan mung rancangan hukum ing PMCs (kita ora ngomong babagan "adopsi hukum" durung) kudu didhisiki dening cukup pepek, ahli-profesional (ing tingkat, Staff Umum, AVN, Kamentrian Kehakiman, Federasi). Dewan, Departemen Dalam Negeri, + ahli independen, paling) diskusi konsep - t .e. peran potensial PMC kanggo njamin keamanan militer Rusia lan nglindhungi kapentingan nasional. Kalebu lan njaba" negara, ing apa sing disebut "wektu non-perang". Kalebu sinau saka pitakonan saka ngendi, kapan lan kanggo ombone, bisnis PRIVATE, gumantung ing potensial saka PMCs, bisa nggunakake potensial iki, ayo ngomong. , "tanpa preduli" kanggo negara ...
              1. bingo
                bingo 23 Oktober 2022 22:25
                +1
                Kutipan saka: ABC-schütze
                kudu ndhisiki

                Umm... Lan kepiye? Diwiwiti? Apa ana klompok kerja babagan masalah iki? Aku bakal meneng, kok nganti saiki masalah iki ora bisa rampung sanajan kasunyatan sing padha Luk-A wis ana wiwit sangang puluh ... Kapindho, misale jek? Taun ... Saiki, nalika kabeh, wilayah, wis ana ing wutah lengkap, ora perusahaan keamanan pribadi, nanging PMCs - apa masalah iki digarap, utawa ana bab sing luwih penting - teka munggah karo dina kanggo tahanan saka sekolah kejuruan?
                Mangkene sing dakkandhakake ...
                1. ABC-schutze
                  ABC-schutze 24 Oktober 2022 12:01
                  +1
                  Pitakonan sampeyan bisa dingerteni (malah + sijine ...), nanging ...

                  Yen sampeyan wis ngelingi, banjur Strategi Keamanan Nasional 2020 dhewe, sing bisa dingerteni lan objektif cukup kanggo penilaian jangka panjang lan jangka menengah babagan pangembangan kahanan kasebut, mung muncul ing taun 2010. Kanthi kabeh sing bener lan wis rampung "politik ora bener" taksiran risiko lan ancaman kanggo keamanan nasional Rusia. Lan, kanthi cara, ora ana sing "nglebokake dalan ijo" kanggo diadopsi ... Nanging, sebaliknya ...

                  Dadi, yen sampeyan mbangun hirarki dokumen konsep kanthi bener, mula UU PMC sing perlu, jelas lan dikembangake kanthi ilmiah, mesthine kudu lan bakal ana ing hirarki iki, nanging ora ana ing "telu ndhuwur" ...
                  Amarga, mung ing tingkat konseptual, LANGSUNG lan LANGSUNG disambungake karo reformasi rekrutmen Angkatan Bersenjata Rusia sing bisa lan rada kuat. Kalebu lan bali menyang layanan conscription rong taun. Lan ngganti KONTEN (karakter) layanan "urgent" iki dhewe. Utamane, dijamin dheweke dibebasake saka kesenengan kasebut, pirang-pirang dina "whitewashing curbs" dening personel ...
      2. roket757
        roket757 21 Oktober 2022 10:01
        +2
        Duma, pimpinan liyane, komandan, iki salah kita !!!
        Kita wis milih, kita nyengkuyung, kanthi pasif, ora peduli lan liya-liyane ...
        Aku ora ngerti sapa wae, nanging katon aneh banget yen sawise kabeh sing ditindakake lan ora ditindakake, dheweke dipilih maneh ing pemilihan ???
        Apa sing diomongake wong kita ... kita kudu mikir, nanging kanthi sirah ... mikir babagan masa depan.
        Aku ora ngerti wong bodho Nyuwun
        1. bingo
          bingo 21 Oktober 2022 10:38
          +1
          Kita ora duwe kolom "buyar menyang neraka" ing surat suara - mulane aku mesthi ora mlebu jajak pendapat
          1. roket757
            roket757 21 Oktober 2022 11:11
            -3
            Sampeyan kudu mlaku, sampeyan bisa milih saka ngelawan ...
            Ngenteni sing bisa/bisa dipilih tampil...prospekne yo ngono-ngono, ora linuwih.
        2. Boris55
          Boris55 21 Oktober 2022 10:40
          +7
          Kutipan saka roket757
          Kita milih dheweke ...

          Iku kaya ngomong ... Ayo ngomong ana 10 jinis sosis ing counter lan 5 ing ngisor counter. Kita diwenehi hak kanggo milih mung saka sing ana ing counter. Sing ana ing ngisor loket ora bakal ana ing loket. Pemilu mujudake khayalan kanggo menehi hak milih rakyat tanpa milih.

          Iki ing tangan siji, lan ing sisih liya, bisa wong sing buta huruf ing bidang manajemen bisa milih manajer sing pantes? Kaya ing taman kanak-kanak, ngandelake bocah-bocah kanthi pilihan guru - sapa sing janji luwih "manis" bakal menang ...
          Nanging, iki kedadeyan ing urip nyata.
          1. roket757
            roket757 21 Oktober 2022 11:13
            0
            Kutipan: Boris55
            Iku kaya ngomong ...

            Dadi sampeyan ngomong, ora ana sing bisa dipilih ... nanging nglawan sing paling akeh, ora dikarepake, sampeyan ora bisa milih kanthi cara sing beda-beda.
            Dadi kudu nyawiji, nggawe dhewe, sing dikarepake ... ora bakal maju, ora katon. Bakal angel, mesthi bakal angel, nanging ora ana cara liya.
            Kita kudu mikir babagan masa depan.
            1. kanggo
              kanggo 21 Oktober 2022 12:29
              -1
              Kutipan saka roket757
              Dadi kudu nyawiji, nggawe dhewe, sing dikarepake ... ora bakal maju, ora katon. Bakal angel, mesthi bakal angel, nanging ora ana cara liya.

              Lan ngendi padha nyoba kanggo nggawe soko, ngatur (ora ngetang akeh), sampeyan bakal pisanan ngomong (ora statement) sing lagi cepet-cepet menyang feeder.
              1. roket757
                roket757 21 Oktober 2022 12:45
                +1
                Kabeh wis kedaden ing sajarah ... ana ngrusak, dhuwit-grubbers lan nitahake.
                Kita kudu ngatasi kabeh wong kanthi luwih ati-ati, banjur nyumerepi label sapa sing pantes.
                1. kanggo
                  kanggo 21 Oktober 2022 13:01
                  0
                  Kutipan saka roket757
                  banjur nyumerepi label sing pantes apa.

                  Lan sapa sing dakkarepake?
                  1. roket757
                    roket757 21 Oktober 2022 13:25
                    0
                    sampeyan sing pisanan ngomong (ora statement) sing lagi cepet-cepet kanggo feeder.
                    mbokmenawa iku Petunjuk subtle (ora statement) aku siap kanggo label EVERYONE, tanpa ngerti luwih kasebut kanthi teliti, sing kita duwe lan kanggo apa?
            2. Boris55
              Boris55 22 Oktober 2022 08:03
              -1
              Kutipan saka roket757
              JANGAN VOTE

              Iku perlu kanggo milih, yen bakul ora bakal ngerti kang sosis, dhokter utawa ati, supaya kanggo wong. Mangkono, ing watesan produk sosis sing ditemtokake dening pabrikan, kita duwe kesempatan kanggo ngatur dalane.

              Yen kita pengin ngganti kanthi radikal, mula kita kudu ngganti konsep kasebut.
              Sembarang asosiasi populer, minangka aturan, mengko diowahi dadi partai, bakal ditulis ing konsep sing dominan, yen ora bakal ana ing sangisore counter utawa ing TPA.
              1. roket757
                roket757 22 Oktober 2022 08:54
                0
                Yen kabeh wong mikir yen dheweke bakal nyawiji, ora perlu merjuangake cita-cita, hak, ora ana gunane, mula revolusi ora bakal kedadeyan.
                Ana macem-macem conto ing sajarah manungsa, negara.
                Saiki sampeyan ora bisa ndeleng prasyarat, kahanan revolusioner, uga, yen ora ana sing ditindakake, ora ana sing bakal diganti.
                Ora kelakon dhewe.
                1. Boris55
                  Boris55 22 Oktober 2022 09:30
                  -1
                  Kutipan saka roket757
                  Ora kelakon dhewe.

                  Vektor tujuan negara bisa diganti saka ngisor (1917), saka ndhuwur (1924), lan kanthi cara evolusi. Aku kanggo path evolusi sing ora ndherek ontran-ontran karo bloodletting lan Mudhunake negara menyang Stone Age.

                  Kutipan saka roket757
                  yen sampeyan ora nindakake apa-apa, ora bakal owah

                  Kados pundi sasampunipun revolusi 1917 punika wigatos kangge ngunggahaken taraf pendhidhikan umumipun masarakat, prakawis pendhidhikan masarakat ing babagan paprentahan ugi sampun sayat ing jaman samenika. Mung sawise nguwasani kawruh manajemen, kita bakal bisa milih manajer sing pantes.
                  DOTU: https://www.vodaspb.ru/arhive/vp_sssr/knigi/dotu_2011/dotu_a4_20110626.pdf
                  1. roket757
                    roket757 22 Oktober 2022 10:17
                    0
                    Pendhidhikan apik, nanging dudu panacea kanggo kabeh penyakit, sayange.
                    Aku ora nelpon barricades, lan aku malah ora ragu-ragu kanggo nyiapake iki.
                    Aku nggusah kanggo nyawiji, kanggo nggawe pasukan politik wujud kanggo nggawe, Manajemen, CONTROL. liwat kabeh struktur pamaréntahan negara ... kita duwe insolent, overbearing birokrasi lan elit politik sing njupuk kauntungan saka lack saka kontrol saka ngisor, sibuk karo kapentingan egois dhewe ...
                    Negara iku WARGA, lan kabeh wong, nalika "pelayan rakyat" mandheg nganggep kaya sing dikarepake, teka ... ing umum, kita duwe persis. Iki kudu diganti.
                    1. Boris55
                      Boris55 22 Oktober 2022 12:42
                      -1
                      Apa sampeyan kepingin weruh kenapa para imam saka kabeh garis ora butuh pesta, lan pengaruhe ing urip masyarakat pancen penting (malah wong sing ora percaya wis krungu babagan 10 dhawuh kasebut).

                      Kitab Suci minangka konsep babagan struktur Donya sing ora adil. Konsep iki sing dominan. Kabeh pihak, asosiasi sing piye wae ngancam dominasi bakal dirusak ing kuncup. Contone: Ampilov, Limonov, KPE - kaping pirang-pirang nyoba ndhaptar minangka pesta, nanging ing kene ana pesta bir - mangga ...

                      Lan yen kita ora arep ngganti arah Rusia ing arah ngelawan saka sing ditawakake Kitab Suci, banjur apa gunane polishing sisih?

                      Perlu ngganti konsep (prinsip tatanan sosial) saka swarga kanggo individu dadi swarga kanggo kabeh. Kanggo miwiti, paling ora nuduhake wong sing ana konsep alternatif saka Alkitab - iki BER (ana akeh pranala ing Internet, kalebu sumber daya BER musuhan sing discredit iku).
                      1. roket757
                        roket757 22 Oktober 2022 14:48
                        0
                        Apa sampeyan tau mikir
                        . Standar ... sembarang pemerintah nglindhungi dhewe lan ora ngadeg ing upacara ing cara.
                        Nanging revolusi, kudeta, pemilihan maneh isih kedadeyan lan ora jarang.
                        Wonten tiyang ingkang gumedhe, gumedhe, pinter, nglewati sedaya alangan lan mimpin kathah, massa, rakyat.
                        Prakara iki ora prasaja, mbebayani, nanging ... wis dadi, lan bakal dadi ing mangsa ngarep.
      3. kanggo
        kanggo 21 Oktober 2022 10:43
        0
        Kutipan saka bingo
        legalize statuse.

        Utawa bisa uga luwih gampang kanggo dheweke mlebu ing swiwi Kementerian Pertahanan Rusia minangka prajurit kontrak lan sukarelawan.
        1. roket757
          roket757 21 Oktober 2022 11:16
          +2
          MO, banget formal, birokrasi ing struktur ... iku STATE! Iku meh ora pilihan sing paling apik.
          1. bingo
            bingo 21 Oktober 2022 14:14
            +2
            Uh-huh, iku sabenere PMCs luwih fleksibel ing sawetara kahanan, mulane padha asring banget efektif, nanging kanggo sawetara banget panah saka tugas.
  2. Buyan
    Buyan 21 Oktober 2022 09:39
    +3
    Inggih guys. Bangga kanggo sampeyan, ngalahake Bandera hi
    1. SKVichyakow
      SKVichyakow 21 Oktober 2022 09:50
      0
      Aku setuju. Sampeyan bisa langsung ngrasa yen dheweke ahli ing bidange. Puji lan pakurmatan marang wong-wong mau. Ora sombong, mung perasaan.
  3. Yuri Pravoslavny
    Yuri Pravoslavny 21 Oktober 2022 09:50
    +1
    Iku tega sing Wagner muni dadi adoh piyambak. Aku seneng ngrungokake Bach, Mozart ... Bareng padha muni supaya sampeyan ngrungokake.
    1. Uprun
      Uprun 21 Oktober 2022 10:45
      +1
      Lan aku luwih seneng Tchaikovsky, Mussorgsky, Rachmaninov, Scriabin, Borodin ...
    2. kanggo
      kanggo 21 Oktober 2022 10:56
      +1
      Kutipan: Yuri Ortodoks
      Aku pengin ngrungokake Bach, Mozart ...

      Apa sampeyan pengin ngrungokake basa Rusia?
      1. Yuri Pravoslavny
        Yuri Pravoslavny 21 Oktober 2022 12:12
        0
        Kanthi kesenengan! Iku tetep mung kanggo klumpukne musisi pantes sing bakal ndhukung virtuosos Wagner!
  4. bali
    bali 21 Oktober 2022 09:50
    +3
    hi Militèr luck kanggo YOU ​​​​wong lanang! Remuk ala iki!
  5. Bom
    Bom 21 Oktober 2022 09:54
    -3
    Wong-wong mau wis maju ing kana nganti telung sasi lan isih ora teka. Minangka Prigogine ngandika, Ukrainia duwe bal baja padha karo kita.
    1. nikel
      nikel 22 Oktober 2022 00:28
      0
      Amarga iki minangka titik kunci pertahanan. Yen ilang, dheweke bakal ngalami alangan gedhe.
    2. nikel
      nikel 22 Oktober 2022 00:30
      -1
      Ora baja, nanging plastisin. Mung mayit Sumeria sing digawa metu, padha ngirim batch anyar kanggo rojo pati. Iki ora babagan bal baja, nanging babagan akibat saka kelangan titik pertahanan utama. Dheweke ora bisa ilang. Iku bakal kenek moral hard.
    3. UAZ 452
      UAZ 452 22 Oktober 2022 16:26
      -1
      Siji cara utawa liyane, nalika njaga kecepatan serangan saiki, ing musim dingin 2024, Bakhmut bakal dibebasake. Ingkang utama yaiku, kaya ing sawetara sektor liyane ing ngarep, "ngrenggut" wilayah sing dikubengi mungsuh sajrone pirang-pirang minggu lan sasi ora kudu diganti karo regrouping pasukan kita ing sawetara dina amarga ancaman pengepungan. .
      1. DimCorvus
        DimCorvus 22 Oktober 2022 17:28
        -1
        Ing sisih mburi, wong Ukrainia ora duwe apa-apa lan ora ana siji, nalika scrapping ana, scrapping bakal fatal. Sapa sing arep digawa menyang kana nganti 2024? pinggiran kulon Eropah?
        1. UAZ 452
          UAZ 452 22 Oktober 2022 17:34
          -1
          Kita wis krungu bab steppes gundhul ing wilayah Kherson lan Nikolaev lan kasunyatan sing kabeh Angkatan Bersenjata Ukraina klempakan ing Donbass, ora ana cadangan, kabeh aviation wis numpes, amunisi pungkasan lan bahan bakar entek. Kita krungu saka spring. Saka awal. Nanging piye wae durung bisa tekan Danube, kaya-kaya ora bisa kumpul maneh saka bank tengen Dnieper.
          1. DimCorvus
            DimCorvus 22 Oktober 2022 17:41
            -1
            Dadi kabeh pasukan utama Angkatan Bersenjata Ukraina diklompokaké ing Donbass, lan saiki padha uga diklompokaké ing kuburan - kapten sampeyan ketok.
            1. UAZ 452
              UAZ 452 22 Oktober 2022 18:13
              -1
              Dadi dheweke njaga pertahanan ing Bakhmut, Izyum, Balakleya lan Liman direbut maneh, lan saiki zombie nyoba nyerang Kherson? Inggih, oke, yen mangkono ... Nanging aku pengin Wigati sing cukup apik kanggo nir Ukraina perang.
              1. DimCorvus
                DimCorvus 23 Oktober 2022 08:03
                0
                Dheweke luwih apik mati.
  6. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 21 Oktober 2022 10:00
    -7
    Musisi sing apik, pitakonane ing ngendi serangan ing infrastruktur maneh? Apa kita wis mateni s.v.i.o.r.e.ih, ngganggu logistik, utawa tangan sing ora katon maneh mandheg? Miturut cara, pitakonan iki bisa ditakoni menyang sing paling dhuwur nalika ngunjungi papan latihan.
    1. rotmistr60
      rotmistr60 21 Oktober 2022 11:45
      +1
      Ing ngendi serangan ing infrastruktur maneh?
      "Ing 21 Oktober, esuk, weker serangan udara muni meh kabeh wilayah Ukraina." Miturut cara, iki dikirim ing situs, maca.
  7. Ratibor_A
    Ratibor_A 21 Oktober 2022 10:53
    -5
    Ana mung Wagner sing maju karo kita .... Lan tentara Rusia, ing ngendi? Where kabeh mobilized lan sukarelawan?
  8. Ratibor_A
    Ratibor_A 21 Oktober 2022 10:57
    -3
    Lan aku uga pengin dicathet, iki tegese - ora ana pimpinan pemerintah kita sing lungguh ing kursi ing kantor sing anget ing Moskow ... mungkin Wagnerites kudu ditunjuk kanggo mimpin NWO lan Kementerian Pertahanan?
  9. Engineer
    Engineer 21 Oktober 2022 11:42
    +2
    Ana bab sing bisa diwaca tanpa wates.
    Contone, carane Wagner maju ing wilayah Artemovsk.
    20 september
    https://regnum.ru/news/3701969.html
    Kanggo bagean kasebut, saluran telegram "Rybar" nyathet yen PMC "Wagner" ngontrol persimpangan ing sisih wétan Artyomovsk cedhak Patrice Lumumba Street.

    Oktober 21
    Ing Bakhmut dhewe, "Wagnerites" ngontrol pinggiran wétan kutha ing wilayah kemitraan berkebun lan persimpangan ing Patrice Lumumba Street, terus ngembangake serangan kasebut.
    1. Ratibor_A
      Ratibor_A 21 Oktober 2022 11:49
      -1
      Dadi wong lanang kerja kanthi temenan ... Painstakingly, measuredly, padha ngresiki metu kabeh piala Nazi, ngirim menyang Bandera. Endi sing lagi kesusu? Dheweke ora nyekel kutu.
      1. Engineer
        Engineer 21 Oktober 2022 11:53
        +1
        Iki carane wong lanang kerja keras

        Ing departemen PR? ora mangu-mangu
        Ratibor_A
        16 Oktober 2022 10:49
        Dhaptar
  10. nesu
    nesu 21 Oktober 2022 14:34
    -2
    Urip munggah. Sekelompok prajurit militer sing wis entuk gaji saka negara sajrone pirang-pirang dekade luwih ala tinimbang PMC.
    Lan maca Prigogine, aku ngerti kenapa kaya ngono :(
    1. UAZ 452
      UAZ 452 22 Oktober 2022 16:33
      0
      Angkatan Bersenjata kita pancen ora bisa gumunggung apa-apa, nanging yen kanthi objektif - apa kasil saka Wagnerites? Dheweke wis sukses ngembangake serangan ing area persimpangan Jalan Patrice Lumumba kanggo wulan kaping pindho (ndeleng kutipan saka komentar Engineer (Denis)
      Wingi, 11:42) Kanthi apa ing paling prapatan?
    2. DimCorvus
      DimCorvus 22 Oktober 2022 17:31
      -1
      Kebangkrutan cedhak Kherson saka atusan tank groaned ing sawetara sasi, ngubur kabeh potensial nyerang Ukraina.
  11. uga-dokter
    uga-dokter 22 Oktober 2022 17:20
    -1
    Nyerang karo Kalash, kaya ing foto, mung isin kanggo para pejuang negara gedhe! Endi senjata modern. Ing endi robot tempur Rogozin? Ing endi, paling ora, jip karo grits?
  12. asetofenon
    asetofenon 22 Oktober 2022 23:11
    +1
    Quote: uga dhokter
    Ing endi, paling ora, jip karo grits?

    Jeeps - Aku ngerti ngendi, lan ngendi "gedhe-gedhe" ... rahasia militer. Mbokmenawa ing panggonan sing padha karo rasukan.