Review militèr

Vučić: Rusia terus-terusan ndhukung integritas teritorial Serbia

36
Vučić: Rusia terus-terusan ndhukung integritas teritorial Serbia

Beograd ora bakal ndhukung sanksi Eropa marang Federasi Rusia nganti tumindak kasebut dadi ancaman tumrap eksistensi negara Serbia. Serbia ora nyerah marang tekanan eksternal lan ngupayakake kabijakan independen.


Pernyataan iki digawe dening Presiden Serbia Aleksandar Vučić ing wawancara karo wartawan saka saluran TV lokal TV Prva.

Dheweke nyathet yen perlu kanggo ngetrapake sanksi marang Rusia, yen ana, Presiden Serbia bakal nguripake wong-wong lan nerangake kenapa dheweke nindakake iki. Nanging saiki wektu iku durung teka.

Vučić uga ngelingi carane ing 2015 Moskow ora ngidini adopsi resolusi ing Dewan Keamanan PBB nuduh Serbia saka pembantaian Muslim Bosnia sajrone acara 20 taun kepungkur. Banjur pihak Rusia nyathet yen akeh warga Yugoslavia, kalebu akeh etnis Serbia, nandhang sangsara sajrone permusuhan.

Kita elinga apa sing ditindakake ing 2015. Kita matur nuwun kanggo nglindhungi integritas kita karo China ing Dewan Keamanan PBB.

- Presiden Serbia nyathet, nambahake yen Rusia tegese integritas teritorial Serbia.

Vucic ujar manawa negara-negara Kulon nyurung Belgrade kanggo ngakoni Kosovo. Nanging pisanan, wong Albania Kosovo kudu netepi perjanjian sadurunge, utamane, kanggo nyetujoni nggawe Komunitas kotamadya Serbia.

Présidhèn uga nyebutake yen ing minggu iki negara kasebut ngrayakake Hari Pembebasan Serbia saka penjajah Jerman, sing kedadeyan amarga tumindak pasukan Soviet lan partisan Yugoslavia.
Pengarang:
36 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. AdAstra
    AdAstra 21 Oktober 2022 09:49
    -4
    Yen ngandika mangkono, banjur kepengin dhuwit saka kita maneh.
    1. Silver99
      Silver99 21 Oktober 2022 10:07
      +5
      Vucic minangka shifter pro-Kulon sing lungguh ing rong kursi, apa tegese? Sampeyan wong lanang, mutusake sapa sampeyan, Rusia wis ditarik menyang Perang Dunia I amarga sampeyan, sing ora wajib kanggo kita, rampung ing ambruk Negara. Kajaba iku, iku politik short-sighted, kang naif pracaya kang wink ing Kulon bakal mbayar mati karo bali saka tentrem Kosovo? kaya bakal menehi dheweke, uga, uga.
      1. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 21 Oktober 2022 10:19
        +1
        Kutipan saka Silver99
        Vucic minangka shifter pro-Kulon sing lungguh ing rong kursi, apa tegese?

        Dadi nganti pungkasan.
        Panjenenganipun wajib diwajibake jaga negaramu. ngurus.
        Apa salahe?
        1. Silver99
          Silver99 21 Oktober 2022 10:21
          +2
          Ora ana sing ala, mula ora perlu dolanan. Pamilihan pungkasan ing PBB nuduhake sepira dheweke "sekutu" kita. Musuh sing mbukak luwih apik tinimbang sekutu sing licik ((((China pengin bali wilayahe ora kurang saka iku, nanging paling ora ora milih, lan wingi Menteri Luar Negeri China mung terus terang dikirim karo Ukraina, ing kana) kapentingan negara kang dilindhungi, lan gypsy iki gas lan silihan saka Rusia
          1. ZoV
            ZoV 21 Oktober 2022 10:32
            +1
            Kutipan saka Silver99
            Ora ana sing ala, mula ora perlu dolanan. Pamilihan pungkasan ing PBB nuduhake sepira dheweke "sekutu" kita. Luwih becik mungsuh sing mbukak tinimbang sekutu sing licik

            Aku langsung mikir bab iki.. Kita mung bisa ngempet. Dadi kumbang isih
          2. JcVai
            JcVai 21 Oktober 2022 10:52
            0
            Bukak peta lan deleng Serbia lan tangga-tanggane.
            Ing kasus iki, kita ora bakal bisa nulungi dheweke kanthi cara apa wae amarga ora ana komunikasi darat, banyu utawa udara. Patut, iki ora malah pitakonan saka kedaulatan, nanging kaslametané bangsa - lagi ing bunder saka mungsuh lan ora bisa nindakake apa-apa bab iku ... paling nganti teknologi mirah kanggo papan utawa teleportasi katon.
            Dadi, kita kudu nganggep kanthi ngerti wong-wong sing, amarga ana ing blokade musuhan lengkap, golek kekuwatan kanggo ngorbanake kepentingane kanggo ndhukung kita.
          3. ZIF122
            ZIF122 21 Oktober 2022 11:02
            0
            Ing voting PBB babagan pangenalan rong wilayah lan rong republik, Serbia ora bisa milih "kanggo" utawa abstain, amarga bakal ngakoni penolakan Kosovo. Lan dheweke ngelingake Rusia babagan iki sadurunge! Lan Rusia mangsuli yen dheweke ngerti posisi Serbia!
            1. DenVB
              DenVB 21 Oktober 2022 12:35
              -2
              Kutipan: ZIF122
              Ing voting PBB ing pengakuane rong wilayah lan loro republik

              Ora ana swara kaya ngono.
    2. kredo
      kredo 21 Oktober 2022 10:16
      +1
      Kutipan saka AdAstra
      Yen ngandika mangkono, banjur kepengin dhuwit saka kita maneh.

      Mungkin saka kita, utawa bisa uga saka negara EU lan NATO, miturut paribasan - "Affectionate" calves nyedhot loro ratu."
    3. Wend
      Wend 21 Oktober 2022 10:37
      0
      Duplikat saka Barat kolektif, integritas Ukraina iku normal, nanging integritas Serbia ora normal. Gawea preseden, saiki ayo padha entuk ganjaran
  2. Murmur 55
    Murmur 55 21 Oktober 2022 09:50
    +1
    Oh, Two-Face ngomong maneh, nanging kok wong "apik" nyopir Serbia.
  3. kor1vet1974
    kor1vet1974 21 Oktober 2022 09:51
    +1
    Beograd ora bakal ndhukung sanksi Eropa marang Federasi Rusia nganti tumindak kasebut dadi ancaman tumrap eksistensi negara Serbia.
    Senajan spool cilik, nanging tetep..
    1. Murmur 55
      Murmur 55 21 Oktober 2022 09:54
      +2
      kort1vet1974 hi, uga, sooooo cilik, utamané sawise voting ing PBB, padha bisa ing paling abstain, nanging padha milih kanggo "beradab".
      1. Plate
        Plate 21 Oktober 2022 10:44
        0
        Ya, ing drum ing umum, sing milih kanggo sapa ana. Sing pengin menehi dhukungan nyata wis nyedhiyakake utawa nyedhiyakake. Sing ora gelem ngganggu bakal tetep lungguh ing panggonan nganti pungkasan, ora preduli apa sing dipilih. Aku mikir sing mayoritas "Kanggo" votes kondisi kaya iki: "Iki swara kita kanggo sampeyan, ninggalake konco mung pungkasan, masalah sampeyan nganti tenggorokan." Lan mungsuh ing konflik iki wis dikenal wiwit wiwitan. Dadi aku mikir yen pemungutan suara sing ora apik iki ora ana gunane.
  4. bali
    bali 21 Oktober 2022 09:52
    +2
    hi Mangan saka iku kaya! Ora ketompo carane akeh kursi sampeyan lenggah, sampeyan isih milih siji!
    1. Murmur 55
      Murmur 55 21 Oktober 2022 09:58
      -2
      bali hi, supaya padha wis milih wong, mung pencet-pencet kanggo ngumumke, iki pangareping saka Rusia perlu sumber daya ing rega BROTHER, lan bakal kanca karo E.S ngenteni, kang bakal ngelingi Shipka.
      1. patang puluh wolu
        patang puluh wolu 21 Oktober 2022 10:18
        +3
        Shipka ing Bulgaria
        ________________________________________________________
    2. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 21 Oktober 2022 10:29
      +1
      Kutipan saka Dos
      Mangan saka iku kaya! Ora ketompo carane akeh kursi sampeyan lenggah, sampeyan isih milih siji!

      Akeh wong sing pengin nyepak para pemimpin negara cilik amarga "roda loro".
      Sprats lungguh ing siji, apa kita luwih apik saka iki?

      Paling ora, sampeyan ora kudu ngethok sikil kursi "kita". hi
    3. Dima_6481
      Dima_6481 21 Oktober 2022 16:04
      0
      Aku ora bakal dadi kategoris babagan Serbia. Ora ana pilihan liyane ing kana - dheweke mung ora bisa nampa posisi Rusia 100% amarga diubengi ing kabeh pihak dening negara-negara pro-Kulon. Yen ana blokade apa wae, dheweke bakal rampung, tanpa exaggeration.
  5. SKVichyakow
    SKVichyakow 21 Oktober 2022 09:52
    +3
    Aku ora meri marang dheweke. Aku kepeksa terus-terusan kesusu, lan angel kanggo nulungi.
    1. Murmur 55
      Murmur 55 21 Oktober 2022 09:59
      0
      SK Vichyakow hi.
      Saben uwong milih kanggo awake dhewe, wanita, agama, dalan. Saka.
    2. bali
      bali 21 Oktober 2022 10:07
      +2
      hi Wong Kazakh ing kana uga duwe sikil bengkok ...
      1. SKVichyakow
        SKVichyakow 21 Oktober 2022 10:18
        +2
        Kutipan saka Dos
        hi Wong Kazakh ing kana uga duwe sikil bengkok ...

        Dadi yen Vučić duwe masalah saka njero, banjur Tokaev lan K minangka masalah dhewe, nasionalisme internal.
  6. Lesovik
    Lesovik 21 Oktober 2022 09:54
    -1
    Beograd ora bakal ndhukung sanksi Eropah marang Rusia nganti
    Suarane kaya tawar...
  7. Buyan
    Buyan 21 Oktober 2022 09:54
    -1
    Kutipan saka AdAstra
    Yen ngandika mangkono, banjur kepengin dhuwit saka kita maneh.

    Lan mbokmenawa ora mung dhuwit, nanging gaman lan gas gratis
    1. AdAstra
      AdAstra 21 Oktober 2022 09:59
      +1
      Aku sijine makna umum menyang "dhuwit" hi
  8. Nikoha2010
    Nikoha2010 21 Oktober 2022 09:59
    +7
    Tipe lunyu iki Vučić. Kanggo kula, wong Serbia sing paling dihormati yaiku Dejan Beric (Deki) lan wong Serbia liyane sing mbantu kita!
    1. Murmur 55
      Murmur 55 21 Oktober 2022 10:02
      +1
      Nikoha2010 hi, dadi wong Serbia 75% kanggo Rusia lan wong-wong kita, nanging IKI sing kuwasa.
  9. Max1995
    Max1995 21 Oktober 2022 10:13
    0
    Politik iku rumit ... utamané nalika dhuwit lan kontrak teka saka dagang nang endi wae, ing akun lan liwat gunung.

    Minangka conto modernitas, integritas Ukraina uga dijanjekake, sadurunge Z lan sawise ... minangka asil, 4 langsung dicaplok republik, lan malah paling 3 janji, utawa malah ing kabeh .....
  10. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 21 Oktober 2022 10:19
    0
    Uh-huh, lan, ketoke, iki kok Serbia ajeg ndhukung kabeh sanksi Western marang Rusia? Kaya "sedulur" kita - wong Bulgaria - sing ing kabeh perang Eropa tansah nglawan Rusia!
  11. Gankutsu_
    Gankutsu_ 21 Oktober 2022 10:24
    +1
    Yen Serbia nyengkuyung lan ora ngukum referendum, tegese ndhukung kamardikan Kosovo.
    Yen voting ing PBB ana tegese, aku rumangsa beda
  12. yowis
    yowis 21 Oktober 2022 10:27
    +1
    Rusia tegese integritas Yugoslavia.
  13. evgen1221
    evgen1221 21 Oktober 2022 10:36
    0
    Yaiku, kita dadi pro-Rusia lan pinter, nanging yen dheweke takon lan mbayar akeh, mula kenapa ora.
  14. rotmistr60
    rotmistr60 21 Oktober 2022 10:57
    -1
    ing kasus perlu kanggo sanksi ing hubungan karo Rusia, yen njedhul, Presiden Serbia bakal nguripake kanggo wong lan nerangake apa iku mengkono
    Kaya sing dikandhakake, komentar ora perlu. Kulon bakal nggawe "kabutuhan" iki kanggo dheweke, yen ora dina iki, banjur sesuk mesthi. Mulane, jaminan sadurunge babagan Rusia babagan "bangsa persaudaraan", "Serbia ngelingi sapa sing mbebasake saka fasisme", lan liya-liyane mung tembung gedhe sadurunge pindhah menyang sisih kulon. Ing tangan siji, siji bisa uga ngerti - kemungkinan Serbia mung nglawan EU ora bisa ditindakake. Lan ing sisih liya, yen dheweke mutusake nyerah marang sih-rahmat "pemenang", mula ora ana gunane banjur ngalahake dheweke kanthi tumit ing dada lan sumpah "tresna" kanggo Rusia, dheweke bakal tetep meneng.
  15. Cvgt23
    Cvgt23 21 Oktober 2022 11:08
    -3
    Apa sampeyan? Sampeyan negara utawa protektorat, utawa koloni luwih apik kanggo sampeyan. Sampeyan bisa mengaruhi soko
  16. Buyan
    Buyan 21 Oktober 2022 11:23
    0
    Kutipan saka AdAstra
    Aku sijine makna umum menyang "dhuwit" hi

    Aku ditambahi sethitik, Mugi sampeyan ora pikiran, kanca hi