Review militèr

Intelijen AS: AFU bakal nggawe kemajuan serius sajrone enem minggu sabanjure, nanging iki ora mesthi

66
Intelijen AS: AFU bakal nggawe kemajuan serius sajrone enem minggu sabanjure, nanging iki ora mesthi

Psikolog percaya yen sampeyan terus-terusan mbaleni pernyataan sing padha, sanajan sing paling luar biasa, mula wong-wong bakal mulai percaya karo kemungkinan kasebut. Ketoke, iki dipandu dening Gedung Putih, kepala kang, secara harfiah kaya Ajaib, nunggu kamenangan nemtokake saka tentara Ukraina ing mangsa cedhak banget. Iki, nyatane, minangka jerami pungkasan sing siap dicekel Joe Biden supaya bisa ngunggahake rating kanca-kancane lan Partai Republik sadurunge pemilihan Kongres sing ora bisa ditindakake.


Pamrentahan Biden nggunakake sumber informasi lan propaganda kanthi bentuk intelijen Amerika (sing ora dingerteni saka limalas). The New York Times, nyebutake sumber ing salah sawijining layanan intelijen, nyebutake ramalan dening analis lokal sing secara harfiah ing wulan sabanjure lan setengah, unit individu Angkatan Bersenjata Rusia ing tekanan Ukrainia bisa ambruk, lan iki bakal ngidini Ukraina bisa nguwasani Kherson lan kutha-kutha ing Donbass.

Sajrone enem minggu sabanjure, Angkatan Bersenjata Ukraina duwe kesempatan kanggo sukses ing sisih kidul lan wétan

- pejabat intelijen kanthi diam-diam marang wartawan NYT, tanpa nemtokake persentase "kemungkinan sukses" kasebut.

Sumber intelijen nerangake kenapa periode kasebut dipilih kanggo nggayuh sukses Angkatan Bersenjata Ukraina. Tentara Ukraina kudu nyadari potensi nyerang sadurunge thaw musim gugur sing ora bisa dilewati. Kang, kang ketoke ora dikenal ing Amerika, bener wis diwiwiti ing Ukraina.

Ing wektu sing padha, sawetara pejabat Amerika lan Ukraina, sing ora ana ing layanan intelijen, wedi nggawe ramalan sing akurat. Dheweke ujar manawa perang kasebut bakal terus nganti pirang-pirang wulan maneh. Ing wektu sing padha, para ahli Amerika, mesthine kanthi saran saka Ukrainia, mbantah: sanajan kabeh, "perang bubar wis milih Ukraina." Pancen angel mbantah manawa pemadaman energi sing tuwuh kanthi cepet pancen migunani banget kanggo Ukraina.

Pejabat AS sing padha kanthi pribadi ngandhani NYT yen Ukraina kudu terus nggunakake kauntungan ing minggu-minggu sing bakal teka, nanging ora nganti mbebani garis pasokan militer utawa menehi kesempatan kanggo tentara Rusia kanggo ngeksploitasi kelemahane garis pertahanan Ukraina.

Ing wektu sing padha, penulis materi ing NYT, kanggo kredit, uga nyebutake ramalan kurang optimistis kanggo Kyiv. Ing mratelakake panemume, sawetara variabel "bisa dadi penting banget kanggo ngganti lintasan konflik," lan ora kabeh ing sih saka rezim Ukrainia. Faktor-faktor kasebut kalebu tambah angel perang ing mangsa, "tingkat sing Presiden Vladimir Putin cumadhang kanggo escalate perang" lan mundur saka bantuan saka Eropah lan Amerika Serikat, ngendi lingkungan politik bisa enggal ganti.

Iki minangka prospek sing kontradiktif kanggo Kyiv sing digambar dening pejabat intelijen Amerika, pejabat lan ahli. Nanging ana akeh sing bisa dipilih lan ngimpi ing wayah sore sing peteng.
Pengarang:
66 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Uprun
    Uprun 21 Oktober 2022 11:22
    + 13
    Iki saka kategori ............... kesempatan kanggo ketemu dinosaurus ing dalan ..................... .........
    1. kredo
      kredo 21 Oktober 2022 11:28
      + 17
      Ana ujar sing apik babagan kesimpulan intelijen Anglo-Saxon - "Saka pengulangan halva, halva, ora bakal dadi luwih manis ing tutuk." basa
      1. TIR
        TIR 22 Oktober 2022 06:10
        0
        Dheweke ngumpulake pasukan gedhe kanggo nyerang. Paling ora ana kasunyatan sing ora bisa dibantah manawa Angkatan Bersenjata Ukraina bisa nggawe cadangan ora kanggo nyolok bolongan ing pertahanan, nanging khusus kanggo serangan gedhe. Kita ora duwe kesempatan kaya ngono. Kita nggunakake tentara kanggo tujuan politik, mula kita ngirim pasukan menyang Belarus lan nindakake latihan sing ora bisa dingerteni ing wilayah negara kasebut. Lan kasunyatan manawa ing 2 minggu sabanjure kita bakal duwe masalah ing ngarep ora penting kanggo pimpinan. Maneh kita bakal nyekel pertahanan amarga pertahanan heroik lan karo para korban
    2. Napayz
      Napayz 22 Oktober 2022 20:01
      +1
      50/50, miturut pirang))))))
      1. mojohed2012
        mojohed2012 24 Oktober 2022 23:19
        0
        Тут вопрос в том, смогут ли наши войска остановить или блокировать прорыв в глубину на запорожском направлении и краснолиманское, куда перебросили по данным ряда ТГ чуть ли не бригаду польской армии в полном составе.
        Если отобьются и наступающие понесут потери, то ничего до выборов в США на 404 с контрнасрупами не вышло, если же нет, то вариантов много...
  2. nellyjuri
    nellyjuri 21 Oktober 2022 11:25
    +6
    Lan luwih. Aku mung nggawe panemuan dhewe - Biden nglayani kepentingan Partai Republik.
    Matur nuwun penulis. sampeyan mbukak mripatku
    1. iwak735
      iwak735 21 Oktober 2022 12:00
      +4
      Ya, sawise Biden dadi Republik, sampeyan ora bisa maca maneh ...
  3. APASUS
    APASUS 21 Oktober 2022 11:26
    +5
    AFU ngrebut maneh 288 ewu kutha, desa lan kutha
    Kang persis?
    Ya, sapa sing ngerti
  4. yowis
    yowis 21 Oktober 2022 11:27
    +3
    Intelijen Amerika ngerti kabeh (nanging ora akurat).
  5. ZIF122
    ZIF122 21 Oktober 2022 11:27
    +5
    Ora mungkin Angkatan Bersenjata Ukraina bakal sukses ing apa wae sing penting nalika wiwitan! Kahanan kasebut beda banget tinimbang sasi kepungkur!
  6. AlexFly
    AlexFly 21 Oktober 2022 11:27
    -19
    Iku cukup realistis, aku ora bakal kaget utamané yen Kherson nyerah ... Yen Donbass kamungkinan kanggo tetep karo Federasi Rusia, banjur kepinginan kanggo sunat Crimea banget kuwat ... EU meneng nalika ana lack. banyu ing Crimea ... lan iki ora bisa diganti
    1. magang_SAM
      magang_SAM 21 Oktober 2022 12:27
      +2
      Kherson bakal nyerah


      "Arestovich mbadek asil saka perang kanggo Kherson" - "Apa sampeyan, utawa apa?" (karo)

      Lucy ngimpi udan
      Baret. Kherson.
      Ora bisa turu
      badhe...
    2. cpls22
      cpls22 21 Oktober 2022 12:29
      -4
      Sanajan Angkatan Bersenjata RF mundur menyang sisih liya, ninggalake Kherson, pasokan banyu Crimea bakal tetep ana ing kontrol kita.
      1. AlexFly
        AlexFly 21 Oktober 2022 12:40
        -5
        Sampeyan saiki, nanging aku ora mikir yen Angkatan Bersenjata Ukraina bakal mandheg ing kana. Kanthi ngethok jalur pasokan, umpamane, ing Berdyansk utawa landak, kedadeyan sing padha bakal kelakon. .
    3. Dmitrii
      Dmitrii 22 Oktober 2022 00:27
      +1
      "Sunat" saka Crimea mung bisa ditindakake liwat arah Zaporozhye. Angkatan Bersenjata Ukraina temenan ora bakal nyabrang Dnieper ing wilayah Kherson. Kherson dhewe, ing kasus sing paling elek, bakal ditinggalake utawa dadi Stalingrad modern.
    4. Krimea partisan 1974
      Krimea partisan 1974 22 Oktober 2022 06:41
      +3
      yen Kherson pasrah.
      .... kanggo ndeleng ing impen telung huruf pisanan excite eling Panjenengan
    5. Krimea partisan 1974
      Krimea partisan 1974 22 Oktober 2022 06:43
      +2
      Uni Eropa meneng nalika ana kekurangan banyu ing Crimea
      ... menarik kanggo penasaran .. lan nalika ora ana banyu ing Crimea? dadi .. kanggo kepentingan ...
      1. AlexFly
        AlexFly 24 Oktober 2022 10:48
        0
        А в прошлом году, даже были ограничения в потреблении или память коротковата? И Вовчик, в моём воображении влажностей нет. Только вперёд! Кстати, готов ли ты реально партизанить в Крыму или так погоняла ради..
        1. Krimea partisan 1974
          Krimea partisan 1974 24 Oktober 2022 21:57
          0
          готов ли ты реально партизанить в Крыму или так погоняла ради..
          ...
          тебе достаточно будет самобра Крыма,ю да мой сын колпашит ваших бендерлогов ...так что утри слюни
          1. AlexFly
            AlexFly 26 Oktober 2022 17:35
            0
            Обшибся, бандерлоги не мои, просто с юных лет не люблю одобрямса... Удачи сыну!
  7. Vladimir80
    Vladimir80 21 Oktober 2022 11:28
    -11
    Urip bakal nuduhake.
    Sayange, kita netepi taktik sing padha.
  8. TermiNakhTer
    TermiNakhTer 21 Oktober 2022 11:29
    +4
    Psikologi, mesthi, iku apik, nanging strategi isih luwih apik. Sampeyan bisa ngomong babagan kamenangan gedhe kaya sing dikarepake, nanging yen ora ana, mula crita kasebut cepet bosen. Senajan, ketoke, crita iki dirancang kanggo konsumen kasur, lan ora kanggo Bandera, amarga kemungkinan saka Demokrat, ing November 8, dadi liyane lan liyane khayalan.
  9. rotmistr60
    rotmistr60 21 Oktober 2022 11:31
    +4
    Intelijen Amerika kanthi rahasia ngandhani wartawan sing wis omong kosong. Inggih, banjur nyoba liyane kanggo angan-angan.
    1. 30 ing
      30 ing 21 Oktober 2022 11:51
      +1
      Kutipan: rotmistr60
      Intelijen Amerika kanthi rahasia ngandhani wartawan sing wis omong kosong.

      Kanggo biomassa, iki ora masalah apa-apa ... Padha pracaya Wangs, preachers, gossips pepadhamu ... Lan punika American Intelligence !!!! Akeh sing bakal tuku x iki. pe wassat ..n b .
      1. iwak735
        iwak735 21 Oktober 2022 12:04
        +2
        Wingi, intelijen Inggris nuduhake wahyu, saiki Amerika ...
        Dheweke mung kelalen nglaporake kenapa Global Hawk (Forte11) nongkrong maneh ing seberang Crimea.
        1. Jafar
          Jafar 21 Oktober 2022 17:52
          0
          Miturut cara, aku ora ngerti kenapa ora ngetokake bebaya ICAO babagan larangan penerbangan ing zona iki adhedhasar sawetara latihan virtual. Yen mabur tanpa terdakwa, banjur "nyekel lan sinau"
  10. Vladimir Sedov
    Vladimir Sedov 21 Oktober 2022 11:31
    -1
    Kekaisaran goroh pengin nggawe jagad kabeh percaya yen milyaran sing digunakake kanggo VSC minangka perkara sing apik. TAPI, kabeh wong wis suwe ngerti yen rezim ijo mung didhukung dening dhuwit para pembayar pajak Ayerica lan dina-dinane wis diwilang.
  11. Suslik_2
    Suslik_2 21 Oktober 2022 11:32
    -9
    Saben uwong wis ngerti iki lan kabeh wong wis siyap kanggo iki, amarga. paling peralatan manca rodha. Iku ketok sing kanggo sawetara sasi pungkasan padha wis kumpul pasukan kanggo minimal njaga ngarep, lan sawise Gagal Kharkov, bisa uga ana surprises. Pitakonan kasebut luwih mungkin kanggo Angkatan Bersenjata RF babagan perkara iki, tinimbang dheweke bakal nolak tumindak sing ditindakake dening NATO lan langkah-langkah apa sing wis ditindakake sajrone 2 wulan kepungkur, yen kabeh jawaban mung 300.000 dimobilisasi, banjur Wishlist Biden. ora dadi dhasar ...
    1. Mantan prajurit
      Mantan prajurit 21 Oktober 2022 11:56
      +3
      Pitakonan luwih kanggo Angkatan Bersenjata RF babagan perkara iki tinimbang bakal nglawan tumindak sing ditindakake dening NATO.

      Evakuasi populasi saka wilayah Kherson. Kanggo nyimpen nalika nutupi wilayah. Sapa wae sing mlebu ing wilayah Kherson ing lendhut bakal tetep.
      1. Suslik_2
        Suslik_2 21 Oktober 2022 13:24
        -3
        "Evakuasi populasi saka wilayah Kherson." Iki dudu aksi militer NATO, iki minangka jawaban kanthi gaya "Gladiolus mekar kanthi apik ing wulan Agustus" kanggo pitakonan: "Apa sampeyan bakal weruh pojok logam iki? "...
        1. Mantan prajurit
          Mantan prajurit 21 Oktober 2022 13:38
          +1
          "Evakuasi populasi saka wilayah Kherson." Iki dudu aksi militer NATO, iki minangka jawaban kanthi gaya "Gladiolus mekar kanthi apik ing wulan Agustus" kanggo pitakonan: "Apa sampeyan bakal weruh pojok logam iki? "...

          Ngerti carane sampeyan pengin.
  12. Fizik13
    Fizik13 21 Oktober 2022 11:33
    +5
    Intelijen AS: AFU bakal nggawe kemajuan serius sajrone enem minggu sabanjure, nanging iki ora mesthi

    Kanthi sukses sing padha, aku bisa ngomong yen ana Mars ing Mars, nanging iki ora akurat.
  13. Sergey39
    Sergey39 21 Oktober 2022 11:33
    0
    Tukang crito! Ing AS, misale jek ahli sing wicaksana wis ilang! Kabeh iku subordinasi kanggo kepentingan loro pihak, ing perebutan kekuasaan!(((
  14. Boikot
    Boikot 21 Oktober 2022 11:33
    +7
    Ing kasunyatan, absurdity saka kahanan muter liwat. Bayangake: Ukraina kerja minangka lokomotif kanggo pamrentah AS, sukses presiden AS gumantung saka sukses tentara Ukraina! #Saiki aku wis weruh kabeh ngguyu
  15. Nesu66
    Nesu66 21 Oktober 2022 11:37
    +3
    Lan apa sing dikandhakake para ilmuwan Inggris babagan iki?
  16. Volhv
    Volhv 21 Oktober 2022 11:40
    -4
    Amerika nyiapake kejutan:


    [kamungkinan] Peluncuran rudal kanthi hulu ledak nuklir saka perairan Segara Arab bakal nggawe ilusi ing antarane para wayang ing Kulon yen Rusia wis ngluncurake serangan nuklir ing Ukraina, amarga jalur penerbangan ngliwati Wilayah Krasnodar lan wilayah Zaporozhye ...
    Sampeyan perlu kanggo graze bajingan iki ana, lan ing slightest nyoba kanggo mateni provokasi ...
    1. Uprun
      Uprun 21 Oktober 2022 11:46
      +1
      Lha wong kito bakal nembak saka ngisor es ing Kutub Lor, yen ana ..... lan padha ngerti iki, ............ kaget karo palung ing Segara Arab .... kaya kurang ajar, ora ana sing ora wedi ..... - wedi ...., mung pamer bengkok ....
  17. EFIM LUBIN
    EFIM LUBIN 21 Oktober 2022 11:44
    0
    Minangka klasik ngandika, "wong enom nourish pangarep-arep"! Liyane vyser amerikosov sawise riset remnants saka lemah kopi!
  18. kor1vet1974
    kor1vet1974 21 Oktober 2022 11:48
    +2
    Iki minangka prospek sing kontradiktif kanggo Kyiv sing digambar dening pejabat intelijen Amerika, pejabat lan ahli.
    "Malah utawa aneh, utawa kabeh bisa dadi" (c) xf "Kapercayan sing pecah." eseman
  19. Tagan
    Tagan 21 Oktober 2022 11:54
    +2
    Quote: Suslik_2
    Pitakonan kasebut luwih cenderung kanggo Angkatan Bersenjata RF babagan perkara iki, tinimbang dheweke bakal nolak tumindak sing ditindakake dening NATO lan langkah-langkah apa sing wis ditindakake sajrone 2 wulan kepungkur, yen kabeh jawaban mung 300.000 dimobilisasi, banjur Wishlist Biden. ora dadi dhasar ...

    300000 saliyane pira ana - mung sepele? Kaya, padha metu kanggo mlaku-mlaku ing lapangan. Oh nggih! Sampeyan piye wae ora nggatekake apa sing kedadeyan liyane. Contone, depriving Ukraina ing paling setengah saka kapasitas ngasilaken ing rong minggu. Kanggo sampeyan, ketoke, uga, acara sing ora penting.
    1. tunggal-n
      tunggal-n 21 Oktober 2022 12:03
      -1
      Kanggo tentara, mateni kabeh Ukraina sajrone 2 minggu ora fatal. Pateni ing wulan Juni, banjur ya. Lan saiki bahan bakar lan amunisi wis disimpen, peralatan wis disebar, wong wis dilatih lan dikirim menyang ngarep. Kurator saka Amerika Serikat ora peduli karo penjaga perdamaian. .Kosok baline, prajurit bakal nesu. Dadi ya. Pitakonan serius. Lan ora ana jaminan marang "maneuver" liyane ing Kherson.
    2. Suslik_2
      Suslik_2 21 Oktober 2022 12:47
      -4
      Lan apa bener mengkono? Nganti saiki, mung Angkatan Bersenjata Federasi Rusia sing wis mapan ing pertahanan jero sawise gagal, lagi ngilangi peralatan lawas saka panyimpenan, wis nglumpukake 300.000 mobilisasi kanthi skandal, sing ora ana sing bakal nglatih 2 wulan. Saka sisih mungsuh, terus-terusan unit sing wis ngalami latihan 4 wulan, tentara bayaran sing dilatih kanthi apik, peralatan modern, bahan bakar lan pelumas, cangkang, mungsuh wis dilengkapi lan bersenjata, mungsuh nuduhake inisiatif taktik lan strategis.

      Kanggo sampeyan, ketoke, uga, acara sing ora penting.

      Pancen, kanggo kula iki acara penting sethitik, amarga. iki ora bakal mengaruhi Course saka perang ing sawetara sasi sabanjuré, amarga kabeh wis disiapake kanggo wong-wong mau. Miturut cara, wong Ukrainia koyone duwe pendapat sing padha nalika ngluncurake serangan marang Kherson.

      Contone, depriving Ukraina ing paling setengah saka kapasitas ngasilaken ing rong minggu.

      Dheweke bakal ndandani kapasitas kasebut lan ngganti ing sawetara wulan sabanjure, sing nduweni duwe sumber daya kanggo iki.

      300000 saliyane pira ana - mung sepele? Kaya, padha metu kanggo mlaku-mlaku ing lapangan.

      300.000 wis dadi peran ing acara kasebut, yen mobilisasi wis diwiwiti ing Maret, ing 6 sasi wis disiapake, dilatih, dilengkapi. Saiki - iki milisi sing dibuwang kaya colokan, nggunakake conto Perang Dunia II - ora bakal nggawe cuaca. Kesimpulan saka Staf Umum ketoke ora tau digawe, amarga mobilisasi ora dipérang dadi loro, kanthi persiapan cendhak lan dawa, supaya colokan mati nalika nahan mungsuh, lan gelombang kapindho mobilisasi lan dilatih wis bisa perang kanthi lengkap. .

      Sampeyan piye wae ora nggatekake apa sing kedadeyan liyane.

      Lan apa sing kedadeyan liyane?
    3. Vladimir80
      Vladimir80 21 Oktober 2022 12:55
      -3
      miturut prakiraan obyektif, saiki pinggiran dirampas 10% saka kapasitas ngasilake, kerja ing arah iki kudu diterusake
      1. Suslik_2
        Suslik_2 21 Oktober 2022 13:01
        -8
        Ayo dipikirake pitakonan iki.
        Ukraina lungguh ing dhuwit external, i.e. ekonomine yaiku mayit. Iki dikontrol saka njaba. Populasi ora peduli karo sapa wae ing njero Ukraina utawa ing njaba. Infrastruktur kanggo kaslametané populasi - manajemen eksternal ora kasengsem. Ora ana instalasi militer utama ing Ukraina; ora ana pabrik, ora ana bengkel, ora ana pusat logistik gedhe, amarga kabeh ana ing njaba.
        Pitakonan yaiku apa sing bisa dirusak ing Ukraina, apa sing bisa mungkasi produksi, pasokan lan ndandani peralatan militer lan tenaga kerja mungsuh?
        Sing. Nyatane, iki minangka wilayah netral sing didunungi dening "kewan pribumi" sing ora ana sing peduli, lan ing ngendi unit militer dikirim dening loro-lorone kanggo nyuda unit militer asing ...
        Yen sampeyan nggawe pitakonan sing bener: "Apa bisa ngalahake lan numpes Mirage, yaiku, sing pancene ora ana"?
        1. APASUS
          APASUS 21 Oktober 2022 15:13
          +2
          Quote: Suslik_2
          Yen sampeyan nggawe pitakonan sing bener: "Apa bisa ngalahake lan numpes Mirage, yaiku, sing pancene ora ana"?

          Populasi Ukraina lungguh lan ngukir SMS ing watu kanthi kapak. (Dheweke duwe kabeh: gas, listrik, panas, Internet, telephony, sampeyan ora bisa ndeleng) langit saka EU tiba utawa bahan bakar sing padha. lan ndhuk.
          Sampeyan kaya horseradish sing nesu ing awu saka farm, ngendi roket Russian kenek lan lali kanggo mbusak kamera nalika nuduhake balung saka operator personel wojo ing hangar burned.
          1. Suslik_2
            Suslik_2 21 Oktober 2022 16:08
            -2
            Populasi Ukraina lungguh lan ngukir SMS ing watu kanthi kapak. (Dheweke duwe kabeh: gas, listrik, panas, Internet, telephony, sampeyan ora bisa ndeleng) langit saka EU tiba utawa bahan bakar sing padha. lan ndhuk.


            Lan sapa ing Pentagon sing peduli? Kanggo 8 taun, dheweke, sing duwe pendapat dhewe babagan masalah Ukraina, direndhem ing penjara SBU. Kalebu bakal lungguh lan terus ngetik SMS ...
  20. asd qwe
    asd qwe 21 Oktober 2022 12:01
    0
    Kanca-kancane mbah kakung ora ana ing Partai Republik, dheweke pancen sial.
  21. ukum70
    ukum70 21 Oktober 2022 12:38
    +1
    Ukraina kudu terus nggunakake kauntungan ing minggu-minggu sing bakal teka, nanging ora nganti overburdening garis pasokan militer.

    Nalika kita bakal bantuan kanggo kakehan garis iki?!
  22. Tagan
    Tagan 21 Oktober 2022 13:20
    0
    Kutipan saka Single-n
    Kanggo tentara, mateni kabeh Ukraina sajrone 2 minggu ora fatal. Pateni ing wulan Juni, banjur ya. Lan saiki bahan bakar lan amunisi wis disimpen, peralatan wis disebar, wong wis dilatih lan dikirim menyang ngarep. Kurator saka Amerika Serikat ora peduli karo penjaga perdamaian. .Kosok baline, prajurit bakal nesu. Dadi ya. Pitakonan serius. Lan ora ana jaminan marang "maneuver" liyane ing Kherson.

    Nanging, sanajan iki ora duwe pengaruh sedhela, mesthi bakal nyuda kemungkinan.
    Bahan bakar, amunisi, lsp. kudu diisi terus-terusan, amarga ana sing dikonsumsi kanthi intensif, ana sing dibuwang. Secara kasar, ora ana sing bakal nyimpen kabeh ing siji tumpukan ing ngarep irung mungsuh. Lan telung sasi, tentara Ukrainia ora mungkin bisa njaga semangat kanthi mandiri.
  23. Tagan
    Tagan 21 Oktober 2022 13:38
    -1
    Quote: Suslik_2
    Lan apa bener mengkono? Nganti saiki, mung Angkatan Bersenjata Federasi Rusia sing wis mapan ing pertahanan jero sawise gagal, lagi ngilangi peralatan lawas saka panyimpenan, wis nglumpukake 300.000 mobilisasi kanthi skandal, sing ora ana sing bakal nglatih 2 wulan. Saka sisih mungsuh, terus-terusan unit sing wis ngalami latihan 4 wulan, tentara bayaran sing dilatih kanthi apik, peralatan modern, bahan bakar lan pelumas, cangkang, mungsuh wis dilengkapi lan bersenjata, mungsuh nuduhake inisiatif taktik lan strategis.
    Contone, depriving Ukraina ing paling setengah saka kapasitas ngasilaken ing rong minggu.

    Dheweke bakal ndandani kapasitas kasebut lan ngganti ing sawetara wulan sabanjure, sing nduweni duwe sumber daya kanggo iki.
    .....
    Sampeyan piye wae ora nggatekake apa sing kedadeyan liyane.

    Lan apa sing kedadeyan liyane?

    Dheweke ora bakal ndandani apa-apa sajrone rong wulan. Saiki, "repair" iki kalebu redistribusi kapasitas sing isih ana (sing saiki wis ora digatekake) lan pemugaran, kira-kira, kothak trafo lan jalur transmisi. Apa sampeyan ngerti babagan penggantian yen ora ana cadangan? Saka njaba, ora ana sing takon. Pembangkit listrik termal anyar ora bakal dibangun.
  24. Komentar wis dibusak.
  25. Metallurg_2
    Metallurg_2 21 Oktober 2022 15:12
    0
    Joe Biden siyap manut kanggo ngunggahake dheweke lan kanca-kancane ing Partai Republik

    negara?
  26. Master2030
    Master2030 21 Oktober 2022 17:05
    +1
    Sawise 6 milyar taun, Srengenge bakal metu. Lan iku mesthi! Aku luwih keren tinimbang CIA.
  27. Master2030
    Master2030 21 Oktober 2022 17:06
    0
    Sesuk bakal udan, nanging durung mesthi.
  28. Born_in_Russia
    Born_in_Russia 21 Oktober 2022 21:10
    +2
    Vsu nesu, NATO nelpon. Crimea iku Rusia.
  29. isv000
    isv000 21 Oktober 2022 21:52
    0
    Intelijen AS: AFU bakal nggawe kemajuan serius sajrone enem minggu sabanjure, nanging iki ora mesthi

    Iki kabzdets carane ora persis!
  30. Aibolit-66
    Aibolit-66 21 Oktober 2022 21:54
    +2
    Kherson saiki, miturut konstitusi Federasi Rusia, pusat regional Rusia. Kanthi kabeh konsekuensi sabanjure. kahanan aneh. Mungsuh ora mung dumunung ing tlatah Rusia, nanging uga arep njupuk pusat regional saka Federasi Rusia. Dalan utama Kherson minangka dalan Laksamana Rusia Ushakov kanthi tugu kanggo Laksamana Ushakov. Iku adjoins dalan Generalissimo Suvorov karo monumen kanggo Suvorov. Omah sing didunungi dilestarekake ing kene. Potemkinskaya Street mlaku podo karo Ushakov Avenue. Ing alun-alun ana tugu Pangeran Potemkin. Ana Kutuzov Street lan Admiral Senyavin Street. Ana Katedral Catherine karo kuburan Pangeran Potemkin Tauride. Kursi sing dilenggahi Permaisuri Catherine II disimpen. Voroshilov Street, Budyonny Street, Pioneer Hero Ilya Kulik Street lan liya-liyane. Mangga wenehi jeneng jenderal Rusia sing bakal nyerahake Kherson menyang Bandera! Lan supaya wong ngomong apa. Supaya ing Kherson dheweke bakal ngliwati kabeh lan murub ing sisih kiwa saka sisih tengen?
  31. usm5
    usm5 21 Oktober 2022 22:29
    0
    Kemungkinan acara kasebut bisa ditindakake. "Wong Rusian besotted" nglawan kita, sing nyebut awake dhewe Ukrainians, sing ora nyegah wong-wong mau saka perang courageously senadyan kangelan lan kasusahan, lan malah menang ing kahanan iki. Iki minangka mungsuh serius ing kabeh babagan, sing nggunakake teknologi lan taktik canggih ing medan perang.
  32. Aibolit-66
    Aibolit-66 21 Oktober 2022 22:57
    +1
    Nikolaev-Kherson siji dalan normal - dalan aspal. Kabeh liya bumi ireng. Lan yen lemah ireng iki sawise udan? Ing trek, sampeyan bisa ngunci sawetara pasukan. Datar. Landings langka lan desa cilik. A nomer akeh pasukan mung bisa didhelikake ing Nikolaev. Paling kamungkinan, dheweke bisa nyoba metu ing wayah wengi. Akeh bebarengan. Iku uga mokal kanggo ora sok dong mirsani. Dheweke ora bakal mlaku. Ana siji dalan ing sadawane lapangan terbang militer. Iki minangka tema sing apik kanggo Hail, Hurricane lan Tornado. Nyekel wayahe lan nyampur karo lemah. Lan ana uga garis ngarep lan penerbangan taktis, ora kanggo sebutno jarak adoh.
  33. Aibolit-66
    Aibolit-66 21 Oktober 2022 23:03
    0
    A sawetara tembung liyane. Ing kene ana wong sing nyebutake tokoh Angkatan Bersenjata Ukraina 60000 pejuang ing kene. Dibagi dening 300 kilometer saka ngarep. 200 pejuang saben kilometer. Pancen angel diarani pasukan mogok. Lan yen padha menyang minefield a? Gendéra ana ing tangané.
    1. Zaurbek
      Zaurbek 21 Oktober 2022 23:18
      0
      Divisi kasebut ditrapake kanggo kabeh wong. Lan ing kita uga, lan dalan sumber bisa Cut .... lan diubengi lan dipencet marang kali.
  34. Zaurbek
    Zaurbek 21 Oktober 2022 23:17
    0
    Ing sasi sing bakal teka, kabeh wong ngarepake kegiatan Angkatan Bersenjata Ukraina menyang Kherson ... .. Lan sawetara tumindak preparatory kanggo iki saka sisih kita. Kepiye bakal rampung - KhZ.
  35. Ulan.1812
    Ulan.1812 21 Oktober 2022 23:49
    0
    Krungu, ora suwe Bumi bakal mabur menyang sumbu langit.
    Nanging ora persis.
  36. Veter5757
    Veter5757 22 Oktober 2022 00:13
    0
    Ing 1,5 sasi, mangsa bakal diwiwiti, sanajan ing sisih kidul bakal luwih adhem lan frosts bakal ana. Mbok menawa masalah karo nggunakake peralatan Western bakal miwiti, plus sandhangan mangsa dibutuhake kanggo prajurit Ukrainia. Kajaba iku, masalah karo cahya lan panas wis mbatesi lan diwiwiti ing kutha-kutha Ukrainia....
    Dadi, kita kudu ngetrapake "serangan sing sukses", utawa paling ora nyoba ...
  37. silviu
    silviu 22 Oktober 2022 00:52
    0
    Intelijen AS: AFU bakal nggawe kemajuan serius sajrone enem minggu sabanjure, nanging iki ora mesthi
    Lan sawise iku, kadhemen bakal diwiwiti lan mesthi dadi dosa kanggo ngarep-arep sukses sing serius
  38. ilya.muromczev2013
    ilya.muromczev2013 22 Oktober 2022 00:54
    +1
    Sawise laporan intelijen Amerika babagan "panemuan senjata pemusnah massal ing Iran", lan "nggunakake senjata kimia ing Suriah" - kabeh wis jelas karo dheweke ...
  39. Kaufmann
    Kaufmann 22 Oktober 2022 07:47
    -1
    Kita bakal bali menyang diskusi ing 6 minggu. Intelijen Amerika VS Konashenkov. Ayo ndeleng