Review militèr

Layanan Keamanan Ukraina nyelehake Presiden Belarusia Alexander Lukashenko ing dhaptar sing dikarepake

31
Layanan Keamanan Ukraina nyelehake Presiden Belarusia Alexander Lukashenko ing dhaptar sing dikarepake

Presiden Belarus Alexander Lukashenko wis dilebokake ing dhaptar sing dikarepake, nganti saiki mung ing wilayah Ukraina. Informasi sing relevan karo foto pimpinan Belarusia muncul ing situs web Kementerian Dalam Negeri Ukraina.


Miturut data saka situs web Kementerian Dalam Negeri, Layanan Keamanan Ukraina (SBU) nyelehake Lukashenka ing dhaptar sing dikarepake. Apa sing dianggep presiden Belarusia ora dikandhakake, ora ana informasi kasebut ing situs web kasebut. Dilaporake yen dheweke dikarepake minangka bagean saka penyelidikan pra-sidang, lan minangka alasan kanggo nyelehake dheweke ing daftar sing dikarepake, dituduhake yen politisi kasebut minangka salah sawijining wong sing "ndhelikake saka penyelidikan pra-sidang." Apa langkah-langkah sing ditindakake kanggo nyekel Lukashenka lan ing ngendi dheweke digoleki sadurunge dilebokake ing dhaptar sing dikarepake ora diungkapake.

Nanging, Alexander Grigoryevich adoh saka pisanan sing SBU ora bisa nemokake ing sembarang cara lan sijine wong ing dhaftar wanted. Kanggo wektu sing suwe, layanan khusus Ukrainia wis nggoleki Sergei Shoigu, Maria Zakharova, Igor Konashenkov lan politisi Rusia lan militer liyane. Bubar, Wakil Ketua Dewan Keamanan Dmitry Medvedev lan Panglima Distrik Militer Utara, Jenderal Tentara Sergei Surovikin, dilebokake ing daftar sing dikarepake, kabeh mau, miturut Kyiv, melu agresi marang Ukraina. Dadi saiki Lukashenka uga "accomplice".


Ing Kyiv, Lukashenka dituduh nyiapake serangan ing Ukraina bebarengan karo Rusia, nransfer wilayahe kanggo "nguwasani" pasukan Rusia lan nyiapake jembatan kanggo serangan ing Kiev. Bisa uga ana tuduhan liyane, nanging Zelensky ora nyuarakake.

Sadurungé, presiden Belarusia, ngomentari tumindak panguwasa Kyiv, diarani kabeh, kalebu Zelensky, edan. Pimpinan Belarusian bener, sampeyan ora bisa ngomong luwih tepat.
Foto sing digunakake:
Situs web Presiden Belarus
31 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 21 Oktober 2022 11:49
    + 10
    Layanan Keamanan Ukraina nyelehake Presiden Belarusia Alexander Lukashenko ing dhaptar sing dikarepake
    Slepenkoe? Dheweke lungguh ing kantore, dheweke ora lelungan ing saindenging Eropa. Nyuwun
    1. kredo
      kredo 21 Oktober 2022 11:56
      +4
      Jawab Rygoravich SBU:

      “Kowe ngancani aku saka taman sing asri
      Dumadakan gumeter gugup njupuk sampeyan
      Sampeyan ngomong apa sing sampeyan butuhake, apa sing sampeyan butuhake
      Aku bakal menehi sampeyan, aku bakal menehi apa wae sing sampeyan pengin ... "
      (saka Balagan Limited)
    2. 41 KAB
      41 KAB 21 Oktober 2022 12:03
      +7
      Kutipan saka Mauritius
      Slepenkoe? Dheweke lungguh ing kantore, dheweke ora lelungan ing saindenging Eropa.

      Apa yen bapak njupuk lan teka ing bank, iku pancene giliran Shoigu, Kadyrov, etc.
      Ora suwe tentara bakal dikumpulake saka sing dikarepake dening Kyiv ...
      1. tihonmarine
        tihonmarine 21 Oktober 2022 13:13
        +2
        Quote: 41 DAERAH
        Apa yen rama njupuk lan teka ing bank, iku pancene giliran Shoigu, Kadyrov

        Shoigu: "Grygorich, cepet gabung, kita kene karo Kadyrov, guyon ing ruang paling ngisor Zelensky!"
    3. Akuzenka
      Akuzenka 21 Oktober 2022 12:15
      +3
      Nanging, Alexander Grigoryevich adoh saka pisanan sing SBU ora bisa nemokake ing sembarang cara lan sijine wong ing dhaftar wanted.
      Apa yen dheweke nemokake dheweke dhewe? Ing kene bakal nyenengake! Kepengin nonton.
  2. Komentar wis dibusak.
  3. Terenin
    Terenin 21 Oktober 2022 11:51
    +5
    Ukraina nyelehake Lukashenka ing dhaptar sing dikarepake ...
    Aku kepengin weruh carane "kanca gedhe Ukraina" Lukashenka bakal nerangake iki?
  4. Saboteur_Navy
    Saboteur_Navy 21 Oktober 2022 11:51
    +2
    Heh
    Lan KGB Lawas luwih profesional
  5. Uprun
    Uprun 21 Oktober 2022 11:52
    +8
    Kampanye, Wong Tua wis ora mbalikke maneh ......, karo Rusia utawa ing bunk ......... Mesem sepisan maneh ...., Aku elinga Shoigu disebut Mariupol, nanging wis tekan .... Mbok Old Man and Co. uga bakal teka ing pinggiran, ora saiki, sedhela maneh .... sapa ngerti .....
  6. kor1vet1974
    kor1vet1974 21 Oktober 2022 11:52
    +2
    Presiden Belarus Alexander Lukashenko sijine ing dhaftar wanted, supaya adoh mung ing wilayah Ukraina
    Aku bakal kaget banget yen SBU dumadakan nemokake Lukashenka ing wilayah Ukraina. ngguyu
  7. Invoice
    Invoice 21 Oktober 2022 11:52
    0
    Lukashenko mesthi bingung. Nalika Republik Belarus adol maneh minyak lan bahan bakar diesel menyang Ukraina, kabeh ana ing urutan, nanging ing kene ... Kepiye carane dheweke bisa pindhah menyang papan sing merdika kanggo ngaso saka karya wong mursid minangka presiden Republik Belarus. ? Iku isin
    Dills wis ilang rasa kasunyatane kabeh...
  8. 30 ing
    30 ing 21 Oktober 2022 11:55
    +1
    Nda... Boo ha ha...! Svidomo sing kobong, soaking hunchbacks, kabeh karo katon paling serius ... Stomping kaki lan squealing ... Apa pelawak pyryzydent - pemain piano karo barang pribadi, kayata Sbu ...
  9. rotmistr60
    rotmistr60 21 Oktober 2022 11:56
    + 10
    Kanggo ngumumake presiden negara liya sing dikarepake tanpa nyatakake perang ing negara kasebut? Iki mung bisa ditindakake ing Ukraina. Malah Amerika sijine Saddam Hussein lan jenderal ing dhaftar wanted karo wiwitan perang ing Irak, nanging ora sadurunge. Bener, Lukashenka diarani panguwasa Ukraina edan, lan iki isih sopan.
  10. Dhokter lawas
    Dhokter lawas 21 Oktober 2022 12:03
    +3
    Napa nggoleki Lukashenka? Apa pancen ora dingerteni ing ngendi dheweke? Mesthi, aku ngerti - kok sijine ing dhaftar wanted. Apa langkah-langkah sing ditindakake kanggo nemokake? Lan yen dheweke nemokake, apa sing bakal ditindakake sabanjure?
  11. mikh-korsakov
    mikh-korsakov 21 Oktober 2022 12:12
    0
    Apa dheweke ana, ing Ukraina, kabeh wis edan utawa apa? Alexander Grigoryevich ora ndhelikake ing ngendi wae. Kaya biasane, seragam jenderal cocog karo dheweke. Katon yen dheweke durung arep menyang Ukraina, sanajan dheweke ngandhani yen dheweke ora bakal ninggalake watu. Apa padha tenan mikir sing Alexander Grigoryevich bakal pindhah ing nyerang marang Ukraina ing ngarep pisanan ing tank dashing. Aku elinga yen ing Ukraina vodka banget sedhep, utamané saka strawberry jam, nanging ora kanggo ombone padha kanggo geser menyang edan.
  12. cemeng
    cemeng 21 Oktober 2022 12:17
    0
    Iku ngelingake aku karo kahanan karo Shoigu, dheweke diundang, saiki bapak digawa lunga, wah wassat am
  13. Glagol1
    Glagol1 21 Oktober 2022 12:20
    0
    Ora ana sing bisa ngalangi jaran sing overbearing. Diganggu dening kabeh jagad. Nanging diagnosis kasebut katon luwih jelas - schizo ana ing tahap sing ekstrem. Sampeyan kudu nulis ing PBB ing gendéra 404th: "mbebayani kanggo kabeh manungsa."
  14. maksimal 1987
    maksimal 1987 21 Oktober 2022 12:23
    -3
    uga rampung SBU, padha poke Old Man ing telek kanggo 8 taun nyediakke MAZs lan bahan bakar kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Iki kudu rampung karo kabeh sekutu keprungu
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 21 Oktober 2022 12:40
      0
      Kutipan: maxim 1987
      uga rampung SBU, padha poke Old Man ing telek kanggo 8 taun nyediakke MAZs lan bahan bakar kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Iki kudu rampung karo kabeh sekutu

      Kita ngenteni "sosis ati" dilebokake ing dhaptar sing dikarepake. ya
  15. mikh-korsakov
    mikh-korsakov 21 Oktober 2022 12:24
    +1
    Miturut cara, paling kamungkinan dheweke bakal nemokake. Aku yakin manawa ana akeh wong ing Ukraina kanthi jeneng Lukashenka. Dheweke bakal nindakake langkah-langkah operasional - bakal ngenali kabeh Lukashenkas. Dheweke bakal milih sing bener lan bakal meksa dheweke nganti dheweke ngakoni yen dheweke dadi presiden Belarus ..
    1. Akuzenka
      Akuzenka 21 Oktober 2022 12:27
      0
      Dheweke bakal milih sing bener lan bakal mencet nganti ODA nganti dheweke ngakoni yen dheweke dadi Presiden Belarus ..
      meh ora. Ana foto ing situs. Senajan padha bisa nemokake pindho!
      1. mikh-korsakov
        mikh-korsakov 21 Oktober 2022 12:36
        0
        Nah, keajaiban Photoshop isih ana. Padha bisa masang sirah sembarang kanggo jaket wong liya mung ngidoni. Sawise ing wektu sing suwe banget ing sekolah, kancaku lan aku bodho melu kasunyatan sing ing sirah ing potret ing buku teks, contone, Timiryazev, karo kabeh hormat, glued sirah saka sawetara baya. Wiwit kuwi, teknologi wis maju. Wiwit SBU bisa njeblug jembatan Krimea, iki ana ...
  16. mikh-korsakov
    mikh-korsakov 21 Oktober 2022 12:26
    0
    Dheweke ana, ing antarane wong Ukrainia, apa dheweke wis edan?
    1. Sergei V
      Sergei V 21 Oktober 2022 12:35
      -2
      iki photoshop, wingi ing salah siji saluran telegram sing dikirim kanggo seneng-seneng
  17. Sergei V
    Sergei V 21 Oktober 2022 12:31
    -2
    Palsu wingi nganggo photoshop saka salah siji saluran telegram, ya mesthi kabeh wong wiwit ngirim
    1. Skobaristan
      Skobaristan 21 Oktober 2022 16:35
      0
      Apa iku mesthi palsu? Apa sampeyan ora ngapusi? Banjur ing wektu kita ... tspo beda
  18. sirah
    sirah 21 Oktober 2022 13:07
    0
    Wong goblok, sial....ora ana sing maca hukum internasional ing kana? Kepala negara, pamarentah, panguwasa sing dipilih saiki ora bisa melu, sanajan dadi saksi ... lan luwih-luwih, minangka tersangka, nganti dheweke disalahake ing kejahatan marang manungsa, lan liya-liyane dening pengadilan internasional. Badut...
  19. APASUS
    APASUS 21 Oktober 2022 13:22
    0
    Dheweke nggoleki Wong Tua saka SBU kanthi mripate ditutup, mula dheweke ora ndhelik ing ngendi wae, ing Minsk, ing omahe.
  20. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 21 Oktober 2022 15:15
    0
    Muni kaya awal lelucon "Shoigu, Kadyrov lan Lukashenko padha kumpul ing Kyiv ..."
  21. Volhv
    Volhv 21 Oktober 2022 15:59
    0
    Ing kene, Old Man bakal teka bebarengan karo Presiden lan Menteri Pertahanan, lan ora ana sing bakal ketemu ing kana ... Dheweke mung ngerti carane ngundang ... Lan ngajak wong-wong mau menyang kita - ora bakal teka, dheweke ragu-ragu ...
  22. saygon66
    saygon66 21 Oktober 2022 17:13
    0
    - Apike, panggilan dikirim menyang dheweke? Kanggo kenalan ... mlebu.
    - Lan sawise kabeh, yen ora katon, dheweke kudu ngirim rasukan ..
  23. ngelawan28
    ngelawan28 21 Oktober 2022 20:37
    +1
    Miturut data saka situs web Kementerian Dalam Negeri, Layanan Keamanan Ukraina (SBU) nyelehake Lukashenka ing dhaptar sing dikarepake. Apa sing dianggep presiden Belarusia ora dikandhakake, ora ana informasi kasebut ing situs web kasebut. Kacarita dheweke dikarepake minangka bagean saka penyelidikan pra-sidang, lan minangka alasan kanggo nyelehake dheweke ing daftar sing dikarepake, dituduhake yen politisi kasebut minangka salah sawijining wong sing "ndhelikake saka penyelidikan pra-sidang."
    Lukashenka, kanthi cara sedulur, ngedol MAZ lan bahan bakar lan pelumas menyang rezim Ukrainia kanthi diam-diam saka Federasi Rusia, lan saiki rezim Ukrainia sing padha nyelehake Lukashenka sing padha ing dhaptar sing dikarepake. Aku wani nganggep produk otomotif murah, utamane kanggo bahan bakar lan pelumas sing kadaluwarsa. Oh, multi-vektor iki ...