Review militèr

Ing pers AS: Volume ekspor pesawat militer Rusia mudhun

75
Ing pers AS: Volume ekspor pesawat militer Rusia mudhun

Volume ekspor militer Rusia penerbangan tiba kanthi cepet. Lan rencana kanggo pangiriman pesawat Su-57 lan Su-75 paling anyar menyang para panuku manca wis dilanggar. Pakar pertahanan Amerika Peter Wilson lan John Parachini nulis babagan iki ing artikel sing diterbitake dening majalah Defense News. Kajaba iku, padha nulis tanpa nemtokake, nanging Su-57 lan Su-75 wis sawetara panuku tartamtu.


Kepemimpinan Rusia dimaksudake kanggo ngedol pesawat tempur-bomber abot Su-57 lan versi sing luwih entheng, Su-75 (iki interpretasi media) menyang sawetara panuku militer asing. Nanging jangkah produksi Su-57, miturut pers AS, kurang banget. Penulis percaya yen ekspor pesawat kasebut ora bisa ditindakake sadurunge pungkasan dekade. Minangka kanggo cahya siji-mesin Su-75, uga dikenal minangka "Checkmate", ahli Western ngandika iki dipun ginakaken mung ing model lan grafis komputer. Nganti saiki, ujare, durung ana siji-sijine pesawat uji coba kendaraan tempur iki.

Mangkono, Wilson lan Parachini nyathet, mung Su-35 sing isih kasedhiya kanggo para panuku manca, amarga ana ing produksi massal. Nanging sanajan dheweke, miturut ramalan para ahli Amerika, ora bakal bisa diekspor kanthi volume sing signifikan ing dekade iki.

Iki bisa uga dihalangi dening sanksi sing diadopsi dening Kongres AS marang negara-negara sing tuku senjata Rusia. Mula, sawetara wong wis mbatalake kontrak karo Federasi Rusia lan nglamar produk sing padha karo manufaktur saka negara liya.
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
75 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 21 Oktober 2022 11:55
    +6
    Ing pers AS: Volume ekspor pesawat militer Rusia mudhun
    Mengkono ... "Nanging aja bungah-bungah, ula. Ora suwe dheweke bakal nglilani aku metu "(Vysotsky) Lan nalika kita katon ing pasar, isih durung dingerteni bal sing bakal luwih gedhe. aran Kita bakal ngedol pesawat kanthi "run-in" ing kahanan perang, malah luwih larang.
    1. kredo
      kredo 21 Oktober 2022 12:00
      + 13
      Pouring slop ing mungsuh iku suci, lan banjur carane kertu bakal tiba.
      1. marchcat
        marchcat 21 Oktober 2022 12:09
        + 16
        Sampeyan bisa uga kudu ngobong geni perang ing negara-negara lan ayo ndeleng apa sing bakal ditindakake kanthi ekspor lan produksi.
        1. kredo
          kredo 21 Oktober 2022 12:19
          + 16
          Kutipan saka marchcat
          Sampeyan bisa uga kudu ngobong geni perang ing negara-negara lan ayo ndeleng apa sing bakal ditindakake kanthi ekspor lan produksi.

          Kepinginan sampeyan bisa dingerteni, nanging ora bisa ditindakake saiki.
          Bab liyane yaiku sukses kita ing "substitusi impor" ing bidang teknologi dhuwur ora katon sanajan liwat mikroskop, nanging kerugian sing diumumake Rosnano katon kanthi mripat langsung.
          1. marchcat
            marchcat 21 Oktober 2022 12:26
            +9
            Logika pangembangan Rusia sing ditindakake dening Kulon ngasilake woh. Saka iku lan "sukses" kuwi.
            1. UAZ 452
              UAZ 452 22 Oktober 2022 09:43
              -1
              Mesthine, Barat sing disalahake. Lan sapa maneh? Inggih, kita dudu awake dhewe.
              1. Mauritius
                Mauritius 22 Oktober 2022 16:23
                0
                Kutipan: UAZ 452
                Mesthine, Barat sing disalahake. Lan sapa maneh? Inggih, kita dudu awake dhewe.

                Aku setuju, kita uga kudu disalahake. Dheweke ngasilake bajingan-liberal, kolom kaping 5, balung mburi, penyayang urip sing ayu .... Nyuwun
                1. UAZ 452
                  UAZ 452 22 Oktober 2022 17:09
                  +1
                  Persis. Ora mung dheweke "pegatan", nanging awake dhewe, paling ora akeh, dadi dheweke. Ngomong-ngomong, apa sampeyan ngelingi yen tangisan sing sadurunge populer babagan topik "lan menehi aku bagean saka kasugihan lemah ing kene" tiba-tiba mudhun? Uga slogan sing ora kurang populer babagan "Rusia minangka negara sosial", sing dimangerteni minangka "kabeh wong duwe utang marang aku, nanging aku ora duwe utang marang sapa wae." Ketergantungan sosial, thirst kanggo freebies, parasitism permeated kabeh gesang negara saka ndhuwur kanggo ngisor, kabeh bagean saka masyarakat dadi korban kanggo wong-wong mau. Ayo dadi ngrampungake karo iki, miwiti makarya maneh, nggawe, tanggung jawab kanggo awake dhewe, kutha kita, negara kita, lan ora mung dadi konsumen insatiable, panampa keuntungan, "khataskrayniks" - negara bakal urip lan tuwuh, ora - iku tegese negara lan kita ora pantes kanggo masa depan.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. yowis
      yowis 21 Oktober 2022 12:47
      -6
      Kutipan saka Mauritius
      Kita bakal ngedol pesawat kanthi "run-in" ing kahanan perang, malah luwih larang.

      Nanging pisanan sampeyan kudu paling sethithik golek tanah kanggo pambangunan pabrik kanggo produksi alat mesin, ngajar perancang, ngajari spesialis ... Bali maneh ing sèket taun - kita bakal ngomong.
      1. Zamira
        Zamira 21 Oktober 2022 13:23
        0
        Kutipan saka iouris
        Nanging pisanan sampeyan kudu paling sethithik golek tanah kanggo pambangunan pabrik kanggo produksi alat mesin

        Babagan "golek tanah" - sampeyan bisa njlentrehake? Apa sampeyan mikir yen sampeyan kudu nggoleki? Apa ora cukup tanah ing Rusia?
        Aku yen ana kangelan, banjur bakal kangelan karo pilihan saka
        akeh opsi
        kanggo mulang desainer, kanggo ngajari spesialis ...

        Ing kene bisa uga luwih angel, nanging pengawal sing lawas durung mati, mula bakal ana sing "ngajari" lan "ngajari". Ya, lan spionase industri durung dibatalake. :)
        Bali menyang seket taun

        Ayo, sampeyan ... Apa jenis 50? Elinga, suwene wektu kanggo ngrampungake masalah karo bom atom? Inggih, punika sami...
        Dadi, nalika tekanan aktif, tenggat wektu kanggo ngrampungake masalah dikompres banget.
        1. yowis
          yowis 21 Oktober 2022 13:32
          +1
          Rusia duwe akeh wilayah, nanging ora ana tanah. Lan crita iki bali menyang abad kaping XNUMX.
          Kenapa 50 taun? Amarga "kita durung miwiti," lan sistem Soviet kabeh wis dirusak biyen.
          Kanggo ngatasi masalah "kaya karo bom atom", sampeyan kudu duwe USSR karo ideologi komunis, CPSU (b), Gosplan, Stalin lan Beria. Lan sampeyan duwe Siluanov lan Nabiullina. Dhuwit dikirim menyang luar negeri.
          Kita bisa uga ora duwe limang taun, apa maneh sèket.
          Turu wae.
          1. Stanislav Ponomarev
            Stanislav Ponomarev 22 Oktober 2022 05:45
            +2
            Dhuwit kasebut wis suwe ditarik, miturut perkiraan macem-macem, saka $1 nganti $1,5 triliun
        2. Popandos
          Popandos 21 Oktober 2022 17:35
          +2
          Dadi, nalika tekanan aktif, tenggat wektu kanggo ngrampungake masalah dikompres banget.

          Sampeyan kerja ing wilayah apa?
          Temenan ora ing produksi, nyoba kanggo golek turner saka paling 3 rangking antarane Managers lan pengacara. Aku nyoba golek sopir sing nyukupi, aku ora bisa, saiki aku nyopir dhewe.
        3. MS260
          MS260 21 Oktober 2022 17:49
          -2
          Ora ana wong sing bisa ngrampungake masalah babagan penerbangan, paling ora ing pamrentah saiki
        4. Cvgt23
          Cvgt23 22 Oktober 2022 21:09
          +2
          Pengawal lawas iki paling sethithik luwih saka 60. Lan amarga hubungan ekonomi ing negara kita. Dhuwit iki ora nglatih para mudha supaya ora dipecat. Lan kanthi cara, dhuwit iki saiki luwih elek tinimbang ing serikat pekerja. Dhewe ing, ..... Saka ngendi asale kekuwatane
    4. Pilot Nyata
      Pilot Nyata 22 Oktober 2022 14:24
      0
      Negara iki perang, pesawat dhewe dibutuhake.
      Ana akeh obrolan ing VO sing kabeh kanggo ekspor, nanging ora ana apa-apa kanggo tentara kita dhewe, nanging senjata sing ora tau perang karo karakteristik parade didol. Wektu wis diganti kanthi cara sing paling alami - tes ing perang nyata lan nyuda ekspor.
  2. kor1vet1974
    kor1vet1974 21 Oktober 2022 11:57
    -4
    Nganti saiki, ujare, durung ana siji-sijine pesawat uji coba kendaraan tempur iki.
    padha tenan? Utawa apa Amerika ngapusi yen ora ana penerbangan uji coba Su-75?
    1. UAZ 452
      UAZ 452 22 Oktober 2022 09:46
      +2
      Apa dheweke nuduhake Su-75 ing logam? Ora. Lha, kepiye carane pesawat sing durung ana bisa nggawe penerbangan uji coba?
  3. Uprun
    Uprun 21 Oktober 2022 11:59
    + 15
    Apa ana wong bodho tenan? Wes perang...., awake dhewe butuh peralatane.....Yen iki ora ketok, pancen ana wong bodho sing lungguh ana....
    1. ZIF122
      ZIF122 21 Oktober 2022 12:04
      +6
      Aku setuju! Nalika ana permusuhan gedhene iki, ekspor sirna menyang latar mburi!
  4. rotmistr60
    rotmistr60 21 Oktober 2022 12:00
    +6
    Ya, urip "pakar" Amerika pancen angel. Tugas Rusia lan Angkatan Bersenjata mung diatur kanthi kaku, mula, nalika nggarap gaji, ndeleng langit-langit, sampeyan kudu nyedhot kabar ala babagan "agresor" saka driji sampeyan.
    1. Uprun
      Uprun 21 Oktober 2022 12:03
      +6
      Siji Amerika ngendika yen Rusia ora ana ahli, ana macem-macem tingkat incompetence ....., ora nambah, ora nyuda.
      1. UAZ 452
        UAZ 452 22 Oktober 2022 09:47
        +2
        Sayange, ora ana ahli babagan Rusia ing Rusia dhewe. Yen ora, ora bisa nerangake total incompetence ing kabeh wilayah.
  5. trafllot1832
    trafllot1832 21 Oktober 2022 12:01
    +5
    Iki dudu sing dadi perhatian para wartawan. Ora ana ICBM ing nomenklatur Rosoboronexport, nanging kita duwe.
  6. Jean Baptiste
    Jean Baptiste 21 Oktober 2022 12:03
    -6
    Kanggo ngimbangi kerugian kasebut, kanthi kecepatan konstruksi pesawat saiki, aku rumangsa nuwun banget yen Su 25 ora ana ing jalur perakitan.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. UAZ 452
      UAZ 452 22 Oktober 2022 09:52
      0
      Lan kepiye produksi massal mbantu akeh? Kanggo dhuwit sing dibutuhake kanggo ngasilake lan njaga operasi siji skuadron pesawat, kalebu Su-25, bisa njamin introduksi lan produksi massal saka pengintaian lan serangan UAV tingkat taktis (yen, mesthi, jumlah nyolong diwatesi ora luwih saka 50%).
      1. Jean Baptiste
        Jean Baptiste 22 Oktober 2022 11:55
        +3
        panggunaan Su 34 sing larang banget minangka pesawat serangan sajrone penerbangan saka wilayah Kharkov paling mungkin disebabake kekurangan penerbangan khusus, kerugian sing ora bisa dibayar sanajan ing jangka panjang. Menapa malih, aku setuju karo sampeyan sing nggunakake serangan UAV saka kelas bayraktar bakal luwih nyoto
        1. UAZ 452
          UAZ 452 22 Oktober 2022 12:41
          +2
          Ing konflik saiki, panggunaan pesawat berawak katon minangka penetrasi jero menyang wilayah mungsuh pesawat sing ora katon kanggo radar kanthi mateni obyek sing paling penting, nanging malah Su-57 kita, ora kanggo sebutno pesawat lawas, ora katon. cukup kanggo radars kanggo pindhah jero menyang zona pertahanan udara Ukrainia , lan ing perang karo NATO, ing bab iki, iku dadi metu sing padha ora duwe apa-apa kanggo nyekel ing kabeh.
          Lan liwat medan perang, panggunaan penerbangan minangka sistem interaksi antarane peralatan pengintaian lan AWACS, operator amunisi udhara lan amunisi dhewe, luwih becik diluncurake (dicemplungake) ing njaba zona pertahanan udara musuh. Ing triad kita, paling ora sawetara perhatian mung dibayar kanggo komponen liya. Nanging kanthi pengintaian normal lan sebutan target ing wektu nyata, sampeyan bisa miwiti roket, utawa malah nyelehake bom gliding saka pesawat kuna, lan malah saka transporter, kanggo ngganggu karakteristik kinerja pesawat operator, lan, kanthi mangkono, biaya, ana mung ora perlu, lan syarat kanggo pilot kanggo misi kuwi, adoh ngisor apa sing dianggep perlu kanggo pilot militèr, lan kang padha arang banget diaktifake metu tenan perlu ing lolongan iki ... NBO. Nanging kanggo iki, sampeyan kudu duwe intelijen operasional, lan amunisi sing cocog. Nanging bom sing tiba kanthi gratis, sing ngemot arsenal kita kanthi kapasitas, ora bisa digunakake kanthi efektif nglawan mungsuh, amarga efektifitase ora kalah karo kerugian pasukan udhara kita, ora bisa dihindari nalika nggarap pertahanan udara Angkatan Bersenjata sing ora ditindhes. Ukraina. Utamané yen bagean pinunjul saka jotosan tiba "ing susu."
  7. Lesovik
    Lesovik 21 Oktober 2022 12:04
    + 13
    Volume ekspor penerbangan militer Rusia kanthi cepet mudhun.
    Yen mung volume produksi ageng, lan kita bakal slamet tiba ing ekspor.
  8. Max1995
    Max1995 21 Oktober 2022 12:05
    -10
    Ngapusi apa.
    Sanadyan SU 57 utawa 75 Rusia sing ora ana sing ngrancang kanggo adol marang sapa wae. Resmi.
    Bener, India lan teroris Endogan dhewe nolak tanggal 57, miturut media.
    Lan wong Arab lan Asia ora gelem nandur modal ing 75, lan malah kita dhewe, sing ora ana analog saka Kementerian Pertahanan Rusia - salah siji dheweke ora gelem, utawa ora nandur modal, dheweke nulis ....

    Iki MIG 35, sing dipromosekake ing taun-taun pungkasan (ing 41 uga dadi media palsu) - ya, ana masalah. Nanging koyone wis entek, bebarengan karo biro desain.

    Sisa seri SU yaiku carane CBO bakal nuduhake ... kabeh wong, IMHO, nyimpen dhuwit kanggo UAV ....
  9. yuriy55
    yuriy55 21 Oktober 2022 12:08
    +3
    Yen kita ora mandheg melu kupluk goyang, mbayar manungsa waé kanggo lolongan saka sabrangé segara lan dagang karo mungsuh saka negara Rusia, contributing kanggo pangembangan ekonomi, kita bisa nemokake dhéwé ing kahanan ora nyenengake.
    Iku wektu kanggo elinga yen Amerika Serikat nyatakake kita mungsuh lan tumindak ing basis iki. Lan karo macem-macem warga lan purun sing njaga hubungan karo wakil saka mungsuh, iku wektu kanggo menehi hasil karo hukum perang.
  10. Evgeny Ivanov_5
    Evgeny Ivanov_5 21 Oktober 2022 12:10
    -2
    Inggih, dhasar kabeh bener. SU-57 lan SU-75 minangka Armata. Kayane ana, nanging ora ana sing weruh. Lan nyatane, malah luwih.
    1. Komentar wis dibusak.
  11. bingo
    bingo 21 Oktober 2022 12:19
    + 12
    Ora fantasi piye wae. Vaughn Dialog.UA luwih ngerti industri penerbangan Rusia:

    Sinau, para putra!
    1. Nexcom
      Nexcom 21 Oktober 2022 12:35
      +6
      Aku isin takon (s), nanging kita ora ndhelikake kamera saka interkom video ing sisih kulon (turis kita) supaya kita bisa nggunakake ing pandelengan mengko? lol
      Ora, nanging apa, saben turis saka Rusia duwe beban - kanggo lelungan ing luar negeri saka paling ora 10 lawang ing kana kanggo mbukak kamera saka interkom, ya. wassat
      1. bingo
        bingo 21 Oktober 2022 12:55
        +6
        Sampeyan luwih apik mbayangno apa sing dipangan nalika nulis iki kanthi serius. Kajaba iku, dheweke dhewe percaya!
        1. Yura
          Yura 21 Oktober 2022 13:30
          0
          Kutipan saka bingo
          Sampeyan luwih apik mbayangno apa sing dipangan nalika nulis iki kanthi serius. Kajaba iku, dheweke dhewe percaya!

          Dheweke menehi panganan karo otak serangga sing garing, yaiku, mabur kotoran, akibate jelas.)))
      2. Yura
        Yura 21 Oktober 2022 13:21
        +2
        Kutipan saka Nexcom
        Ora, nanging apa, saben turis saka Rusia duwe beban - kanggo lelungan ing luar negeri saka paling ora 10 lawang ing kana kanggo mbukak kamera saka interkom, ya. wassat

        Kita bakal menehi adoh kamera ing sawetara Smartphone, 2-3 bêsik, siji utawa loro saben, lan kabeh bakal nggoleki, kita duwe idea global liyane, sijine Kripik saka kulkas ing drones lan kita bakal miwiti beku global kanggo negara glaciation ing. Eropa lan AS, wiwit Nopember-Desember kita miwiti proses kasebut. ngguyu
        1. Nexcom
          Nexcom 21 Oktober 2022 13:48
          +3
          Shh, meneng! Mesin cuci wis mbatesi pasokan supaya kripik ora dipilih, saiki uga bakal mandheg nyedhiyakake kulkas. Kepiye roket kita bakal mabur tanpa kulkas lan mesin cuci ???

          Ancaman Ide apik - ayo mbuwang smartphone kita - ayo MO milih kamera saka kana. wassat
      3. Arkadich
        Arkadich 21 Oktober 2022 13:46
        0
        Kita duwe cadangan dhewe, yen sampeyan mikir babagan iki. Kamera fiksasi foto ing dalan Chris, Strelka, lan sapiturute. Lan apa babagan comrade motorists kita bakal bantuan ing / industri karo kamera (koyone ora ala), lan kanggo awake dhewe setengah taun dalan free. Aku ora mikir ana sing ora setuju. Amarga jumlah petugas polisi lalu lintas sing sithik, kita ora bisa ngetung.
        1. Nexcom
          Nexcom 21 Oktober 2022 13:58
          +1
          Dadi pengendara motor uga duwe fixer tampilan - sampeyan uga bisa milih saka kono wassat
  12. Zaurbek
    Zaurbek 21 Oktober 2022 12:30
    +8
    Yen kita mundur saka sanksi, mula sing paling tuku yaiku pejuang ringan. Kita ora duwe.
    1. Ora kabeh wong butuh pejuang sing abot, larang regane larang regane...
    2. Ora ana proposal kanggo IBO lengkap lan wadhah kanggo ...
    3. Ora ana pejuang karo Afar ... lan ora ana upgrade saka generasi kaping 4 karo


    Dadi, langsung, tanpa ndemek hubungan sistem karo AWACS. lsp
    1. lis-ik
      lis-ik 21 Oktober 2022 14:38
      +1
      Kajaba iku, kabeh pesawat isih ndemek USSR, pinten sampeyan bisa mabur ing iki? Cetha yen ing salawas-lawase ora bakal bisa. Iku ora worth sebutno kabeh limo SU-57-75s ana, nyatane padha ora ana.
      1. Zaurbek
        Zaurbek 21 Oktober 2022 15:51
        0
        Su30 lan Su35, nalika ditingkatake menyang level Su57 (kabin, avionik), dheweke isih bakal berjuang nganti 10-20 taun.
        1. lis-ik
          lis-ik 21 Oktober 2022 15:59
          +1
          Kutipan saka Zaurbek
          Su30 lan Su35, nalika ditingkatake menyang level Su57 (kabin, avionik), dheweke isih bakal berjuang nganti 10-20 taun.

          Nanging sapa sing mbantah? Ing negara-negara, umur sing padha karo F-16 uga dimodernisasi, nanging kita ora duwe apa-apa sing anyar lan ora dikarepake. uga mikir babagan negara.
          1. Zaurbek
            Zaurbek 21 Oktober 2022 19:49
            +2
            F15 setengah generasi luwih tuwa lan luwih urip tinimbang kabeh urip ing wangun f15EX
  13. sgrabik
    sgrabik 21 Oktober 2022 12:31
    +2
    Tugas strategis sing paling penting kanggo kompleks industri militer kita yaiku nyuplai pesawat anyar sing cukup, pisanan kabeh, menyang Angkatan Aeroangkasa kita, banjur kita bisa ngomong babagan ekspor, senjata sing paling apik, paling modern lan efektif kudu pisanan. kabeh ketik tentara kita en masse, lan wis banjur, yen volume output ngidini, kanggo didol kanggo ekspor, nanging ora kosok balene.
  14. OLEG 61
    OLEG 61 21 Oktober 2022 12:32
    -3
    loro saka peti nganti rattle kepingin ethok-ethok pinter yen mburi, kita bakal nyekel wong lanang, kita licik.
  15. Dmitrii
    Dmitrii 21 Oktober 2022 12:37
    +3
    Mratelakake panemume, sawise wiwitan operasi ing Ukraina, dadi jelas kanggo kabeh wong yen pesawat sing diawaki ing perang modern wis nggunakake winates. Malah pesawat lawas antediluvian iku larang banget, lan pilot kompeten malah luwih. Masa depan milik drone. Cetha manawa pesawat berawak bakal tetep, nanging segmen kasebut bakal dikompres banget.
  16. Komentar wis dibusak.
    1. Efimiuch
      Efimiuch 21 Oktober 2022 12:59
      +2
      Yagene kowe dadi andhap asor marang awakmu dhewe? Sampeyan kudu paling ora ngormati dhewe.
    2. mitrich
      mitrich 21 Oktober 2022 13:03
      0
      Apa sampeyan ngomong babagan sampeyan dhewe? Apik banget, kritis dhewe. Apa sampeyan nyolong saka Ivano-Frankivsk utawa Lviv?
  17. bali
    bali 21 Oktober 2022 12:42
    +2
    hi Kompetisi ora tau adil ... Ember telek mesthi dadi kertu trump!
  18. Efimiuch
    Efimiuch 21 Oktober 2022 12:55
    +1
    Sing mangu-mangu iki, ekonomi Rusia wis ambruk wiwit jaman Obama.
  19. Ulan.1812
    Ulan.1812 21 Oktober 2022 12:56
    -3
    Amerika kudu dirungokake kanthi skeptisisme gedhe.
    Aku bakal ngomong apa aku wis ngandika kaping pirang-pirang. Daya tambahan dibutuhake.
  20. Osipov9391
    Osipov9391 21 Oktober 2022 13:03
    +2
    Su-30MK2 didol ing pirang-pirang negara, contone, lan wis suwe didol, wiwit wiwitan taun 2000-an.
    Iki katon minangka alternatif murah kanggo Strike Eagle.
    Nanging wis suwe ora digawe.
    Ora ana kapentingan ing Su-34 lan kemungkinan ora ana sing duwe - suwene 30 taun mesin iki ora nampa kontrak ekspor siji.
    Su-30MKI, kaya MiG-35, ora dadi kapentingan kanggo India. Lagi nyawang Rafal.
    Nanging nyatane, ora ana sing bisa diekspor - Su-35S digawe kanthi winates lan dibutuhake dening Rusia dhewe.
    Su-57 lan Su-75 durung ana ing produksi massal. Sing terakhir ora ana ing prototipe penerbangan.
    1. Vladimir80
      Vladimir80 21 Oktober 2022 13:21
      -3
      Aku setuju karo kabeh kajaba mung siji - kenapa kita butuh ekspor senjata iki? terusan saka kabijakan Chubais saka 90s "kabeh sing bisa kita adol - kita bakal ngedol, kita bakal tuku kabeh sing kita butuhake kanthi hasil", ing masalah ekspor senjata kita kudu njupuk conto saka Iran - nganti kita nyedhiyakake 150% kanggo awake dhewe. saka perlu, kita kudu lali bab ekspor senjata!
      1. Osipov9391
        Osipov9391 21 Oktober 2022 13:42
        +2
        Iki kabeh akibat saka 90s lan 00s, nalika tentara domestik ora tuku apa-apa.
        Lan pabrik-pabrik ora mung urip, nanging uga nganyari peralatan, taman mesin.
        Biro desain kudu berkembang, dhuwit dibutuhake kanggo pangembangan anyar.
        Mulane padha ngedol peralatan ing luar negeri supaya bisa urip lan nerusake.
        Miturut cara, Su-30SM minangka variasi saka model Su-30MKI India taun 2004.
    2. Maxim G
      Maxim G 22 Oktober 2022 04:11
      +1
      Ora mung apa-apa, nanging ora ana ing endi wae, amarga kahanan saiki.

      Lan ana akeh tawaran ing pasar.

      Saka UBS nganti Rafales, kalebu pesawat bekas, kanthi gaman modern lan avionik.

      Kajaba iku, ing India, ing konteks konflik jangka panjang, pesawat Rusia nindakake kanthi kurang dibandhingake karo Mirages (serangan lan kesiapan).
      1. Osipov9391
        Osipov9391 22 Oktober 2022 13:05
        +2
        Sawetara F-35 wis diprodhuksi luwih saka ALL pejuang Rusia sajrone 20 taun, loro-lorone diwenehake menyang Angkatan Udara / Angkatan Laut lan kanggo ekspor.
        Ana pemain anyar ing pasar senjata - Korea Kidul umpamane. Sawetara negara liyane.
        Contone, klon Italia Yak-130 kanthi jeneng M-346 luwih sukses didol lan tingkat kacilakan luwih murah.
        Tionghoa uga nggawe klon Su-27, Su-30 lan Su-33. Kajaba iku, sing terakhir digawe ing modifikasi rong kursi kanthi sukses.
        1. Maxim G
          Maxim G 22 Oktober 2022 13:11
          +1
          Kutipan: Osipov9391
          Tionghoa uga nggawe klon Su-27, Su-30 lan Su-33. Kajaba iku, sing terakhir digawe ing modifikasi rong kursi kanthi sukses.

          Lan dheweke nggawe pesawat dhewe, cedhak karo Yak-130.

          Lan kita butuh penerbangan, yen Yak-130, MiG-29, Su-30, Su-35 bakal duwe avionik lan gaman modern, adol menyang DPRK, Iran, rezim liyane sing padha - iki minangka dalan USSR sing dilalekake. , dhukungan kanggo rezim anti-Amerika lan anti-NATO supaya ora nyedhaki kita.
          1. Osipov9391
            Osipov9391 22 Oktober 2022 18:23
            0
            Njupuk malah Su-33s ing layanan.
            Peralatan elektronik kasebut bisa dibandhingake karo Su-27P taun 1991.
            Ora ana sing dimodernisasi babagan radar lan uga lapangan informasi kokpit.
            Senjata sing dipandu udhara lan rudal R-77 ora bisa digawa dening pesawat.
            Sing, padha ora malah digawa munggah menyang tingkat saka Su-27SM.

            Lan Cina ngormati pesawat iki, nambah peralatan lan diprodhuksi loro versi siji lan pindho, ing basis kang digawe pesawat perang elektronik basis operator.
            1. Maxim G
              Maxim G 22 Oktober 2022 18:26
              0
              Apa kita duwe kesempatan kanggo mulihake produksi elektronik radio menyang tingkat sing luwih modern? Piye menurutmu?
              1. Osipov9391
                Osipov9391 22 Oktober 2022 18:58
                +3
                Aku wis. Nanging ora ana sing butuh. Saben uwong kepengin ngrebut, lan entuk bagean saka tatanan negara. Kabeh kanggo kickbacks wis rampung ana.
                Altimeter radio A-035, dikembangake ing awal 80-an lan adhedhasar basis unsur ing periode kasebut, regane udakara 2 yuta rubel. Iku dadi kanggo Su-30SM lan Tu-160.
                Cocog karo pelanggan, pabrikan uga.
                Lan yen ana wong sing pengin nambah gadget iki kanthi nransfer paling ora menyang pemroses Voronezh DSP modern, banjur militer langsung duwe pitakonan:
                Kanggo apa? Lan kanggo apa? Lan mekaten.
                Pangembang isih kudu mbayar R&D lan kabeh tes piranti anyar.
                Lan kenapa dheweke kudu nindakake apa sing diduweni lan pelanggan puas?

                Amarga samubarang isih ana.
                Lan pelanggan mung ngidini "dhewe" liwat Rostec kanggo nindakake iki.
  21. isv000
    isv000 21 Oktober 2022 16:07
    -1
    Mung Saxon sing ora sopan sing bisa dagang klub ing wayah wengi Great Hunt ...
  22. Alexander_Schlidt
    Alexander_Schlidt 21 Oktober 2022 17:08
    -2
    Lan saiki ing donya (kajaba AS) apa ana sing ngekspor pesawat generasi kaping 5? Pira negara ngasilake dhewe? Kita duwe produksi (paling ora sawetara) pesawat kasebut. Ekspor mesthi penting, nanging anane produksi akeh banget. Yen apa sing dikandhakake babagan kemampuan pesawat iki bener (lan utamane babagan kauntungan saka f35), yen sambungan karo s-70 apik, kaya sing dikandhakake, mula Amerika bakal tuku su57 saka kita. . Dheweke bakal nuduhake panggunaan pertempuran. Luwih becik dipasangake karo sawetara c70s. Bakal ana bom informasi.
  23. MS260
    MS260 21 Oktober 2022 17:45
    -2
    Jujur, penerbangan Federasi Rusia ing perang karo Ukrainia ora katon banget, aku ngarepake liyane. Apa ora jelas, apa ciri teknis ora cocog karo sing diumumake utawa prentah
    1. Osipov9391
      Osipov9391 21 Oktober 2022 18:09
      +1
      Dadi pesawat paling modern ing layanan lan diprodhuksi massal mung bisa disebut Su-35S.
      Liyane iku kabeh pembangunan Soviet. Mulane, avionik kasebut ana ing tingkat periode kasebut lan ing basis unsur wektu kasebut.
      Lan senjata uga.
  24. Sedoy
    Sedoy 21 Oktober 2022 19:37
    +1
    kanthi demonstrasi sing jelas babagan "superioritas udara lengkap", kenapa dheweke ora tiba ...
    ing kana, ora mung penerbangan, kabeh spektrum impor senjata bakal mudhun ...
    kabeh wong weruh gambar nyata saka level dheweke ...
  25. Arsi55
    Arsi55 21 Oktober 2022 20:47
    0


    Teks komentar sampeyan cendhak banget
    1. minger
      minger 21 Oktober 2022 21:36
      0
      Kutipan: Arsi55
      Teks komentar sampeyan cendhak banget


      Pancen, gambar bodho saka wong bodho. Pesawat kasebut wiwitane dirancang kanggo kerjasama internasional ing produksi. Rong shift pisanan sing nyegah wiwitan produksi massal yaiku kompetisi sing ora adil saka Amerika Serikat kanggo komposit lan larangan pasokan menyang Rusia. Kapindho loro yaiku mandek kabeh pasokan asing ing umum. Saiki iki bener mobil Rusia ing syarat-syarat konfigurasi - iku wektu kanggo nggawe maneh. Kabeh wis siyap kanggo produksi serial, iku tetep kanggo nggawa mesin kanggo test.

  26. MSG363
    MSG363 22 Oktober 2022 10:30
    -1
    Ing kasunyatan, iki banget meh podho goroh dicampur karo angkoro. Wiwit ora ana sebutno tartamtu saka pihak kanggo transaksi. Lan sakperangan alesan, manungsa waé digatèkaké ing sisih topik iki minangka nyuda umum ing tuku senjata, kalebu saka wong-wong mau. Dheweke mung janji bakal ngedol akeh, nanging nyatane duwe langit-langit produksi kuantitatif. Dadi iki kabeh upaya kanggo nyedhot kaya informasi serius metu saka driji.
  27. bortitrambler.ru
    bortitrambler.ru 22 Oktober 2022 10:34
    +1
    Panggunaan pesawat generasi 5, lan luwih akeh produksi massal, mung ora perlu kanggo sapa wae. Kanggo operasi militer, 4 ++ wis cukup. Kepiye Su-35 luwih murah tinimbang 5 pok. Ya ora ana apa-apa. Pertahanan udara, dheweke bakal ndeteksi lan nembak pesawat apa wae. Pilot wis ora bisa ngatasi jumlah informasi lan kacepetan. AI nindakake sebagian besar pakaryan kanggo dheweke. Iku AI sing dadi prioritas. Yaiku pesawat generasi kaping 2 . siluman (suspensi, lapisan, mesin, lsp). Umumé, UAV lagi dikembangaké. Lan kanggo dangu. Aku maca babagan iki ing taun 15-an. Mesthi, yen ana sing pengin tuku Su-6 utawa F -5, gendéra punika Ing wayahe, pertahanan udhara luwih kuwat tinimbang aviation.Sembarang pesawat bisa miwiti rudal saka kadohan saka 80 kilometer utawa luwih, iki ora mbutuhake generasi kaping 57.
  28. iki odessy
    iki odessy 22 Oktober 2022 11:31
    0
    ... Pakar pertahanan Amerika Peter Wilson lan John Parachini nulis babagan iki ing artikel sing diterbitake dening majalah Defense News. Kajaba iku, padha nulis tanpa nemtokake, nanging Su-57 lan Su-75 duwe sawetara panuku tartamtu ... apa worth "nganalisis" parachini? lan sing nomer loro, piye kabare? kita duwe akeh liyane Gasparyans kuwi ing udhara
  29. Eug
    Eug 22 Oktober 2022 14:23
    0
    Sawetara negara mung Indonesia utawa liyane?
  30. Fangaro
    Fangaro 22 Oktober 2022 23:27
    0
    Apa ekspor pesawat militer saka Amerika Serikat saiki saya akeh? Sampeyan ora bisa malah perang kanggo pasar dodolan, nanging mung padu karo pemain liyane?
    Apa Amerika Serikat bakal padu karo negara liya?
    WB karo Irlandia?
    Israel karo Mesir?
    Tajikistan karo Afghanistan?
    Turkmenistan karo Iran?
  31. renyah
    renyah 23 Oktober 2022 04:23
    +2
    Kutipan: Popandos
    Dadi, nalika tekanan aktif, tenggat wektu kanggo ngrampungake masalah dikompres banget.

    Sampeyan kerja ing wilayah apa?
    Temenan ora ing produksi, nyoba kanggo golek turner saka paling 3 rangking antarane Managers lan pengacara. Aku nyoba golek sopir sing nyukupi, aku ora bisa, saiki aku nyopir dhewe.

    Lan sampeyan wong bodho. Sampeyan lagi nunggu hadiah, ing wangun operator kompeten. Dadi, nalika BISNIS bakal mbiayai latihan wong enom sing JANJI, diikat karo dhuwit kanggo latihan, lan, kanthi otomatis, kanggo nyelehake wong-wong mau ing proyek, lan ora dibayar kanthi ala, kaya sing ditindakake ing ngendi wae, mung banjur bakal ana ketertiban. Sekolah menengah dadi perhatian umum. Urusan anggaran. Latihan kejuruan kanggo sing mbutuhake spesialis kasebut. Yen ora, kabeh kita bakal dadi pengacara, amarga ana, ing layanan, sampeyan ora bakal nandhang kadhemen. Kita duwe Vyshakov luwih akeh tinimbang Amerika, nanging ora ana sing bisa digarap.