Review militèr

Kyiv nyiapake pangalihan ing pipa amonia kanggo ngalihake perhatian saka jeblugan bendungan pembangkit listrik tenaga air Kakhovskaya

55
Kyiv nyiapake pangalihan ing pipa amonia kanggo ngalihake perhatian saka jeblugan bendungan pembangkit listrik tenaga air Kakhovskaya

Ukraina nyiapake serangan teroris liyane kanggo ngalihake perhatian saka stasiun tenaga hidroelektrik Kakhovskaya, sing uga direncanakake bakal dibuwang. Miturut informasi sing kasedhiya, Kyiv ngrancang pangalihan ing pipa amonia Togliatti-Odessa, ing ngendi pasokan amonia wis diterusake.


Intelijen Rusia wis nemokake rencana rezim Zelensky kanggo njeblug stasiun tenaga hidroelektrik Kakhovskaya kanggo mbanjiri wilayah pesisir Dnieper lan ngganggu serangan Rusia. Saiki, kakehan manungsa waé wis riveted kanggo pembangkit listrik tenaga hidroelektrik, kalebu dening media asing, lan Zelensky nyoba kanggo nuduh Rusia sing diduga nyiapake kanggo ngrusak pembangkit listrik tenaga hidroelektrik minangka bocah cilik.

Ing latar mburi iki, Kyiv urgently perlu gangguan lan ngoper penet kanggo obyek liyane. Lan minangka kacarita, elit politik Ukraina nemokake cara metu saka kahanan saiki, ing ngendi MI6 Inggris nyedhiyakake pitulungan "invaluable". Disaranake kanggo ngatur pangalihan ing pipa amonia sing ngliwati wilayah wilayah Nikolaev, lan banjur nyalahake Rusia kanggo iki. Sawise Barat njupuk tuduhan kasebut, bakal bisa ngrusak stasiun tenaga hidroelektrik Kakhovskaya, maneh nyalahake Moskow.

Miturut laporan, serangan teroris ing pipa amonia direncanakake bakal ditindakake ing distrik Bereznegovatsky ing wilayah Nikolaev, sing populasine 15 jiwa. Sawise karusakan saka bagean pipa, direncanakake nyebarake ing media Kulon babagan "ngluwari" pedunung kanthi tuduhan terorisme Rusia. A nomer akeh wartawan asing wis teka ing Nikolaev, mung nunggu printah. Ing wektu sing padha, karyawan Layanan Darurat Negara Ukrainia wis operasi ing distrik Bereznegovatsky, nyebarake instruksi nalika nggunakake bahan peledak.

Sanajan tumindak teroris iki diakoni ing Kulon minangka cukup kanggo nuduh Rusia, mung bakal dadi tutup kanggo sing utama - nyebul stasiun tenaga hidroelektrik Kakhovskaya. Serangan teroris ing reservoir minangka tujuan utama Kyiv. Kajaba iku, wong-wong edan iki, kaya sing diarani Lukashenka, ora ndhelikake rancangane, ngarep-arep yen Barat bakal nutupi dheweke. Miturut Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional Ukraina Danilov, siji sing njeblug bendungan bisa mateni rong manuk kanthi siji watu. Kaping pisanan, kanggo ngganggu serangan saka tentara Rusia, lan sareh, kanggo maneh nyuda Crimea saka banyu saka Dnieper. Miturut dheweke, yen bendungan njeblug, ora bakal bisa nerusake pasokan banyu menyang Crimea sajrone 5-7 taun.

Ukraina wis suwe dadi negara-teroris, dipimpin dening teroris, mula sikap kasebut kudu cocog. Iku wektu kanggo ngganti operasi khusus kanggo counter-teroris, karo kabeh jalaran.
55 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. SKVichyakow
    SKVichyakow 21 Oktober 2022 14:02
    + 16
    Sing kabeh, lan ana inti saka UKRAINE. Ing kabeh wektu.
    1. lis-ik
      lis-ik 21 Oktober 2022 15:54
      -2
      Kutipan: SKVichyakow
      Sing kabeh, lan ana inti saka UKRAINE. Ing kabeh wektu.

      Iki dudu inti saka panguwasa Federasi Rusia. Waca kanthi bener - "suplai diterusake", rampokan ana ing ngarep.
  2. Irit
    Irit 21 Oktober 2022 14:03
    + 14
    Apa ora wektu "amarga kemungkinan dhuwur saka serangan teroris" kanggo mungkasi transit gas liwat Ukraina Lan ing umum, iku perlu kanggo rampung break mati kabeh hubungan karo pipo durung rampung iki, loro perdagangan lan diplomatik, lan mbatalake teken Panjenengan miturut Memorandum Budapest!
    1. wong lanang
      wong lanang 21 Oktober 2022 14:12
      + 11
      Quote: Irit
      Apa ora wektu "amarga kemungkinan dhuwur saka serangan teroris" kanggo mungkasi transit gas liwat Ukraina Lan ing umum, iku perlu kanggo rampung break mati kabeh hubungan karo pipo durung rampung iki, loro perdagangan lan diplomatik, lan mbatalake teken Panjenengan miturut Memorandum Budapest!

      Diplomatik dheweke wis bejat karo kita.
      Nanging dagang ...
      Aku rada wedi - ternyata saben tank Ukraina kaping 10, kanthi kiasan, nyopir bahan bakar diesel kita:
      https://tass.ru/ekonomika/16105233
    2. Zoldat_A
      Zoldat_A 21 Oktober 2022 14:18
      +4
      Quote: Irit
      Apa ora wektu "amarga kemungkinan gedhe saka serangan teroris" kanggo mungkasi transit gas liwat Ukraina?

      Mlayu - mandeg.
      We ngerti carane iku rampung - padha ngenteni nganti "gludhug nyerang", lan banjur padha miwiti kanggo dibaptis.
      1. ora utama
        ora utama 21 Oktober 2022 21:04
        0
        Kutipan saka: Zoldat_A
        Quote: Irit
        Apa ora wektu "amarga kemungkinan gedhe saka serangan teroris" kanggo mungkasi transit gas liwat Ukraina?

        Mlayu - mandeg.
        We ngerti carane iku rampung - padha ngenteni nganti "gludhug nyerang", lan banjur padha miwiti kanggo dibaptis.

        Alexei Sampeyan mbukak perusahaan konstruksi Lan ora kanggo kula nerangake apa kontrak, utamané long-term lan apa force majeure. Ikhlas.
        1. Zoldat_A
          Zoldat_A 22 Oktober 2022 04:51
          +2
          Quote: non-principal
          iku ora kanggo kula kanggo nerangake apa kontrak, utamané long-term lan apa force majeure. Ikhlas.

          Aku setuju, Andrey.
          Sembarang kontrak sing ditandatangani minangka perbudakan kanthi cara dhewe.
          Ing tangan liyane - bab sing perlu kanggo nyegah wasir.
          Lan ana siji liyane integral "lampiran" kanggo kontrak - Isaac Abramovich. Pengacara sing wis kerja kanggo kulawarga kita luwih saka 25 taun. Sapa sing nyipta perjanjian kasebut lan menehi prescribe kabeh ing force majeure, nganti invasi wong asing (lol).
          Aku mikir dheweke bakal nulis bebaya tumindak teroris ing force majeure ing salah sawijining subparagraf pisanan.
          Aku durung maca perjanjian Gazprom karo Eropa. Kajaba iku, aku ora ngerti yen dheweke duwe "Isaac Abramich" dhewe.
    3. BrTurin
      BrTurin 21 Oktober 2022 14:26
      +7
      apa ana transit - Togliattiazot nundha transit amonia liwat pipa amonia Togliatti-Odessa, sijine sawetara kapasitas menyang operasi nganggur, perusahaan ngandika. https://www.interfax.ru/business/824218 supply, lan kedadean kosong - Republik Rakyat Donetsk nyatakake yen ora ana bocor saka pipa amonia sing rusak ing cedhak kutha Bakhmut, Ukraina, amarga wis kosong wiwit 2014. https://www.interfax.ru/world/843723 Dadi lan iku kudu kene.
      1. BrTurin
        BrTurin 21 Oktober 2022 18:40
        +3
        sawise kabeh, ngendi resume pumping - dagang lagi ditindakake minangka bagéan saka menehi hasil Grosir - 15 Oct. - Koordinator PBB kanggo Inisiatif Gandum Segara Ireng Amir Mahmoud Abdullah ... ujar manawa Moskow lan Kyiv njaluk panjaluk nganyari persetujuan kasebut. Utamane, Rusia njaluk ekspor amonia maneh, lan Ukraina pengin ngluwihi kesepakatan luwih saka setahun lan kalebu pelabuhan Nikolaev. https://1prime.ru/state_regulation/20221015/838474360.html. Banjur ing ngendi ngirim, apa sing bakal didol marang sapa - 28 Sep. - Jumlah total amonia sing ditahan, miturut ARMA, yaiku 40 ewu ton. Iki minangka loteng nomer loro sing didol. Saiki, amonia disimpen ing Pabrik Pelabuhan Odessa. .. Ing sasi September, ana laporan yen wakil PBB wis nganakake serangkaian rembugan karo Moskow lan Kyiv babagan nerusake pasokan amonia liwat pipa. Publikasi "Bisnis. Novoye Vremya" nyathet yen, yen sukses, kesepakatan kasebut bakal ngidini saben taun ngirim 2 yuta ton amonia saka Rusia sing kira-kira $ 2,4 milyar. Diterusake lan langsung babagan serangan teroris ... Rungokake! Sawise kabeh, yen lintang-lintang wis padhang, tegese ana sing butuh?
  3. trafllot1832
    trafllot1832 21 Oktober 2022 14:04
    + 15
    Nanging, panguwasa sing kompeten bakal mangsuli pitakon kenapa amonia ora lunga menyang Novorossiysk sajrone pirang-pirang taun? Ora mungkin nggawe pipa nganggo kapal, iki sing bakal ngadili.
    1. Panemu 55
      Panemu 55 21 Oktober 2022 14:21
      +6
      Aku uga kepengin weruh kenapa amonia isih dipompa.
      Babagan bendungan Kakhovka.
      Ing kene Fokus nulis yen Zelensky nuduh Rusia nyoba njeblug bendungan.
      Iku kaya karo pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye, iku ing tangan Rusia, lan padha! padha murub ing awake dhewe kanggo nyalahke pinggiran kanggo iki.
      Kawulo ing jaringan kuwi, balok ing bend langit-langit.
      Kajaba iku, pancen kabeh ngapusi. Ya, ya, lan sisih Rusia bisa kejiret ngapusi.
      Inggih, utawa ing disagreement.
      1. Zoldat_A
        Zoldat_A 22 Oktober 2022 05:10
        0
        Kutipan: Blacksmith 55
        lan sisih Rusia bisa kejiret ngapusi.
        Inggih, utawa ing disagreement.

        Ing dhasar beda.

        Aku tansah mulang anakku supaya ora ngganggu ibu maneh, luwih becik ora ngomong kabeh. NANGING OJO NGAPUSI! Kaping pisanan, katon meh langsung. Kapindho, sanajan ora langsung katon, banjur bakal muncul. Lan piye wae ora bakal banget ...
  4. Buyan
    Buyan 21 Oktober 2022 14:06
    +6
    Kutipan: SKVichyakow
    Sing kabeh, lan ana inti saka UKRAINE. Ing kabeh wektu.

    Banderostan, ora ana tembung
  5. nellyjuri
    nellyjuri 21 Oktober 2022 14:13
    +2
    Aku ora ngerti kenapa kalen kudu ditinggal tanpa banyu? Aku nyekseni manawa reservoir tiba-tiba garing, lan dadi mokal kanggo njupuk banyu liwat intake banyu statis, pompa submersible dipasang lan banyu diwenehake maneh menyang kanal. ya wis. Konsumen diwenehi jatah kelaparan, nanging ana banyu.
  6. Leshak
    Leshak 21 Oktober 2022 14:13
    +6
    Pinten bestialitas ing ukreoykha. Iki ora wong, Aku malah ora ngerti carane nelpon jalmo iki ing daya dill.
  7. roket757
    roket757 21 Oktober 2022 14:13
    +3
    Ukraina nyiapake serangan teroris liyane kanggo ngalihake perhatian saka stasiun tenaga hidroelektrik Kakhovskaya, sing uga direncanakake bakal dibuwang. Miturut informasi sing kasedhiya, Kyiv ngrancang pangalihan ing pipa amonia Togliatti-Odessa, ing ngendi pasokan amonia wis diterusake.
    Kanthi Kukuevsky, kabeh wis jelas, malah logis ...
    Nanging karo kita, kabeh aneh banget ... nanging, kita ora duwe perang, NWO.
  8. Suslik_2
    Suslik_2 21 Oktober 2022 14:13
    -11
    A ngipi elek, nanging carane padha bisa sak "perang" - tenan "kewan". wassat Saben dina wiwit 24.02.2022/XNUMX/XNUMX maca TopWar, aku entuk biaya positif kanggo dina saka apa sing diomongake wong tuwa lokal ing komentar.
  9. Zoldat_A
    Zoldat_A 21 Oktober 2022 14:15
    +7
    Sawise karusakan saka bagean pipa, direncanakake nyebarake ing media Kulon babagan "ngluwari" pedunung kanthi tuduhan terorisme Rusia. A nomer akeh wartawan asing wis teka ing Nikolaev, mung nunggu printah.
    Piye wae, aku langsung kelingan yen mung ora adoh saka menara kembar tanggal 11 September, petugas pemadam kebakaran saka kabeh Nuerk ditarik bebarengan "kanggo latihan" lan ana kamera saka akeh media Amerika "kanggo nutupi acara gedhe iki. "
    Thanks kanggo iki, petugas pemadam kebakaran Nuerk entuk kesempatan kanggo nuduhake katrampilan ing kahanan pertempuran sajrone evakuasi sadurunge "ambruk" WTO, lan kabeh jagad weruh "ambruk" sing padha.

    Aku curiga yen media bakal nyiyapake kamera ing sadawane pipa amonia sawetara jam sadurunge "serangan teroris Rusia." Amarga sawise "Arus Lor" lan Jembatan Krimea, Anglo-Saxon lan Ukraina "nganti titik" kudu ditampilake "sifat teroris Rusia."
  10. Optimus Prime Kab
    Optimus Prime Kab 21 Oktober 2022 14:16
    +2
    APU Kherson bakal diserang kajaba kanggo tujuan numpes kanggo nul kaya Mariupol. Dheweke ora butuh kutha iki maneh minangka kutha ....
    1. Trapp1st
      Trapp1st 21 Oktober 2022 14:40
      +2
      Dheweke ora butuh kutha iki maneh minangka kutha ....
      Bersama warga...
      1. Optimus Prime Kab
        Optimus Prime Kab 21 Oktober 2022 15:21
        +1
        Ya, Ukraina wis suwe ora butuh warga !!!
  11. wong biasa
    wong biasa 21 Oktober 2022 14:16
    +4
    Inggih bebek urgently mungkasi transit amonia lan kabeh.
    1. Trapp1st
      Trapp1st 21 Oktober 2022 14:41
      -3
      Inggih bebek urgently mungkasi transit amonia lan iku
      Wis ana gas ing pipa
  12. Zamira
    Zamira 21 Oktober 2022 14:17
    +5
    Miturut laporan, serangan teroris ing pipa amonia direncanakake bakal ditindakake ing distrik Bereznegovatsky ing wilayah Nikolaev, sing populasine 15 jiwa.

    Dhuh Gusti, wonten pundi watesanipun manungsa? Utawa ora, watesan iki? Utawa wong-wong sing bisa iki mung ora wong maneh?
    Iku wektu kanggo ngganti operasi khusus kanggo counter-teroris, karo kabeh jalaran.

    Aku uga ora weruh opsi liyane.
    1. Ampere
      Ampere 21 Oktober 2022 15:08
      +1
      Wis suwe dikenal yen kewan sing paling nggegirisi (luwih monster) yaiku manungsa. belay
  13. 16112014nk
    16112014nk 21 Oktober 2022 14:18
    +6
    Kyiv ngrancang pangalihan ing pipa amonia Togliatti-Odessa, ing ngendi pasokan amonia wis diterusake.

    Pangiriman diterusake. Kanggo apa? Sapa sing pengin entuk bathi? Nalika perang, "Wishlist" saka oligarki kudu diatur dening panguwasa. Mungkasi pangiriman, lan ora ana kemungkinan sabotase.
  14. Tukang Pasang65
    Tukang Pasang65 21 Oktober 2022 14:18
    +2
    pipa amonia "Tolyatti - Odessa", liwat kang pasokan amonia diterusake.
    Iki kaya apa? Apa iki? Pancen mandegake Bumi sing bakal dakbuwang. Utawa penulis salah ngomong?
  15. prahara
    prahara 21 Oktober 2022 14:19
    +1
    Amarga ana risiko sabotase ing pipa, perlu kanggo mungkasi kabeh transit liwat Ukraina, nyuda tekanan nganti nol lan, yen bisa, ngompa isi pipa menyang panyimpenan ....
  16. trampil
    trampil 21 Oktober 2022 14:19
    +3
    Lan sampeyan ora bisa mungkasi pumping. Ammonia serius. Ngilangi tekanan lan, yen bisa, kosongake pipa.
    1. Kapten Pushkin
      Kapten Pushkin 21 Oktober 2022 17:53
      +1
      Kutipan saka tralmaster
      Ammonia serius.

      Dadi serius yen topeng gas filter tentara ora bakal nylametake dheweke.
  17. apoteker
    apoteker 21 Oktober 2022 14:19
    +4
    Carane apik banget. Kita ora mung ngompa gas lan lenga liwat Ukraina, sanajan perang, nanging uga amonia isih menyang Odessa. Lan kanthi kasempatan, kita ora nyuplai kalium sianida menyang Kyiv? Lan omong-omong, apa sing kita ngarepake - yen Nazi bakal maca paparan rencana lan ngganti pikirane, "Oh, kabeh wis dingerteni"? Countermeasures kudu dijupuk!
    1. ettore
      ettore 21 Oktober 2022 19:19
      +1
      Iki minangka pendekatan multi-vektor sing teladan, Lukashenka, dibandhingake karo dheweke, ora salah dhewe.
  18. dzvero
    dzvero 21 Oktober 2022 14:20
    +4
    Aku ora ngerti - kenapa amonia pindhah saka Rusia menyang Ukraina?
  19. prahara
    prahara 21 Oktober 2022 14:22
    +1
    Kanggo ngindhari risiko ngrusak bendungan pembangkit listrik tenaga air Kakhovskaya lan mbanjiri wilayah Kherson, perlu kanggo nindakake pembuangan banyu sing direncanakake dhewe.
    Napa panguwasa wilayah Kherson ora nindakake iki minangka pitakonan gedhe ....
    1. nPuBaTuP
      nPuBaTuP 21 Oktober 2022 15:20
      +3
      Sak ngertiku, banyu wis dibuwang....
  20. bingo
    bingo 21 Oktober 2022 14:22
    +1
    kanggo nyebarake ing media Barat babagan "ngluwari" pedunung
    Yen mung kawilujengan. Iki amonia, lan ana pirang-pirang ton ing pipa ... Ing kasus keracunan, pusat pernapasan dipotong - lan ale.
  21. vadim_ivanov
    vadim_ivanov 21 Oktober 2022 14:25
    -1
    kanggo pipa iki (karyane) ana ijol-ijolan kabeh Geeks saka Azov
  22. Tukang sihir Goodwin
    Tukang sihir Goodwin 21 Oktober 2022 14:25
    +3
    Kita butuh bom gedhe lan gedhe kanggo kantor Zelensky.
  23. Voronezh
    Voronezh 21 Oktober 2022 14:29
    +4
    Wong lanang mati lan bisnis terus pompa gas, amonia ...... x.z. carane nyebataken tembung ingkang prayogi
    1. Suslik_2
      Suslik_2 21 Oktober 2022 14:31
      -2
      Sadurunge sampeyan, tembung iki wis suwe diciptakake: kapitalisme lan bisnis.
      1. Trapp1st
        Trapp1st 21 Oktober 2022 14:42
        -3
        kapitalisme lan bisnis.
        Miturut Russian.
        1. Suslik_2
          Suslik_2 21 Oktober 2022 15:23
          -4
          Sinau bab anyar, aja nganggo arkaisme ...
  24. renyah
    renyah 21 Oktober 2022 14:36
    +3
    Aku pengin takon pimpinan kita - KENAPA ALL saluran transportasi, finansial lan hubungan liyane karo negara sing kita perang ora diblokir? Kenging punapa boten "DONGENG" persiapan jeblugan, nanging mung ing wilayah sing durung dibebasake? Amonia kosong nyebar ing bocah wadon cilik sing mandiri. Kita bakal nulis babagan iki lan bela sungkawa karo kulawarga para korban.
  25. bali
    bali 21 Oktober 2022 14:40
    +6
    hi Lan kepiye cara pipa amonia sajrone perang? Maneh politico-barrynye sisipan? Kanggo referensi - ing bagean potong (katup - katup) bisa nganti 500 ton amonia cair ing pipa. Apa Abramovich mbantu maneh? keprungu
  26. Juragan
    Juragan 21 Oktober 2022 14:43
    0
    bakal ana sing nerangake marang aku stasiun pembangkit listrik tenaga air Kakhovka lan bendungan dhewe sing dikuasai?
    1. Suslik_2
      Suslik_2 21 Oktober 2022 15:07
      -2
      Ing kontrol Gusti Allah, kaya sing dikarepake - dadi ...
  27. Arcady007
    Arcady007 21 Oktober 2022 15:28
    +3
    Ayo ngomong yen ngrusak bendungan ora bakal nyuda banyu Crimea, nanging mung nyuda. Dheweke urip tanpa saluran suwene 7 taun.
    Bakal ana masalah karo Kherson, nanging uga bisa ditanggulangi.
    Garis ngarep ora mandheg.
    Nanging apa sing bakal ditindakake Ukraina tanpa Segara Ireng malah menarik.
    1. Suslik_2
      Suslik_2 21 Oktober 2022 15:51
      +1
      Golek anyar... ____________________
  28. iwak735
    iwak735 21 Oktober 2022 16:15
    +1
    Intelijen Inggris MI6 ngumumake perlu kanggo mindhah perhatian media donya saka kemungkinan ngrusak stasiun listrik hidroelektrik Kakhovka (HPP).

    Para ahli ngusulake supaya Presiden Ukraina Vladimir Zelensky ngatur pangalihan ing pipa amonia Togliatti-Odessa ing wilayah Nikolaev minangka gangguan. Iki nyatakake wartawan perang Andrei Rudenko ...

    13:44 UTC
    (ora resmi) ⚡️Kanggo ngalihake perhatian media donya saka karusakan sing bisa ditindakake dening Nazi Ukrainia saka bendungan pembangkit listrik tenaga air Kakhovskaya, spesialis Inggris saka MI6 nyaranake Zelensky kanggo nindakake sabotase sing ngganggu ing amonia Togliatti-Odessa. saluran pipa ing wilayah Mykolaiv.
    Ndeleng rincian
    Pemusnahan pipa amonia direncanakake ditindakake ing distrik Bereznegovatsky, ing ngendi luwih saka 15 ewu wong manggon. 
    Pemusnahan bagean pipa direncanakake kanthi bantuan sistem pertahanan udara S-300. Sawisé iku, media Kulon bakal nyathet acara kanggo nylametake warga desa-desa ing sacedhake lan sacara tradisional nuduh Rusia minangka terorisme. 

    Persiapan kanggo tumindak teroris ing pipa amonia dituduhake dening tumindak Layanan Negara Ukraina kanggo Situasi Darurat. Ing administrasi pemukiman distrik Bereznegovatsky, wakil saka Layanan Darurat Negara ngirim memo babagan pertolongan sepisanan yen ana karusakan kanggo bahan kimia sing mbebayani.

    Sampeyan uga kudu dicathet yen akeh wartawan asing teka ing Nikolaev, sing, miturut sawetara laporan, kudu melu nutupi darurat tartamtu.

    Strategi tumindak kasebut ora anyar. Luwih saka sepisan, Barat, kanggo nggayuh tujuane, wis siyap ngorbanake warga sipil, utamane yen dudu warga negara Kulon.

    Diterusake maneh ekspor amonia minangka bagean saka perpanjangan "kesepakatan gandum". Miturut cara, perusahaan Amerika Occidental Petroleum wis mbayar kanggo pasokan amonia sabanjure.
    https://aftershock.news/

  29. ngelawan28
    ngelawan28 21 Oktober 2022 19:53
    +1
    Miturut informasi sing kasedhiya, Kyiv ngrancang pangalihan ing pipa amonia Togliatti-Odessa, ing ngendi pasokan amonia wis diterusake.
    Aku isin takon, kanggo sapa amonia diangkut menyang Odessa?! Gandum ing fasilitas panyimpenan port needed urgent, cooling kuat?!
    1. stankow
      stankow 22 Oktober 2022 12:22
      0
      Ing Odessa, amonia diolah dadi pupuk lan langsung dikirim menyang kapal. Luwih larang tinimbang gandum.
  30. ilmuwan_
    ilmuwan_ 21 Oktober 2022 20:39
    +1
    ing pipa amonia "Togliatti - Odessa", ing ngendi pasokan amonia diterusake

    Sing. perang iku perang, lan perdagangan karo mungsuh ana ing jadwal.
  31. Komentar wis dibusak.
  32. Fizik13
    Fizik13 21 Oktober 2022 21:49
    0
    Sawise jeblugan kreteg Krimea, kabeh wong sing ngrasakake yen aku nindakake! TAPI! Bubar, Zelensky ujar manawa dudu aku lan tim kasebut dudu duweke.
    Sawise iku, sampeyan bisa nyana apa wae, malah Armageddon ... Nanging dudu ME (Amerika lan Inggris), maca ing antarane garis.
  33. rica1952
    rica1952 22 Oktober 2022 10:39
    0
    Iki minangka SVO kontrak kabeh ing tihar kanggo nyuplai gas karo amonia, titanium, uranium sing diperkaya, lan liya-liyane, lan bocah-bocah bakal ngetokake getih kanggo nenek-nenek Abramovich.
  34. UAZ 452
    UAZ 452 22 Oktober 2022 10:41
    +1
    Lan yen pipa amonia sing rusak dibanjiri banyu amarga bendungan sing diunekake, mula bagian ngisor Dnieper bakal kebanjiran amonia.