Review militèr

Analis Barat: Watesan Rega Minyak G7 saka Rusia Bakal Ora Efektif

5
Analis Barat: Watesan Rega Minyak G7 saka Rusia Bakal Ora Efektif

Minangka Reuters nyerat kanthi referensi kanggo analis Barat, upaya dening negara-negara Barat sing maju saka GXNUMX kanggo nyuda Rusia saka bathi minyak tambahan kanthi nyuda rega kanthi artifisial bakal ora ana gunane. Moscow bakal ngliwati mekanisme iki tanpa masalah, cathetan koran.


Elinga yen negara-negara G7 lan Uni Eropa wis suwe nggawe rencana kanggo mbatesi rega minyak Rusia, amarga padha percaya yen amarga rega emas ireng sing dhuwur ing donya, ekonomi Rusia bisa ngatasi sanksi.

Negara-negara Kulon pengin ngetrapake mekanisme kasebut ing 5 Desember. Mekanisme kasebut nyedhiyakake ora mung mbatesi rega minyak Rusia dening negara-negara G7 lan EU, nanging uga nglarang transportasi minyak menyang negara katelu yen biaya luwih dhuwur tinimbang sing disetel dening Barat.

Nanging, ora sakabehe jelas carane iki bakal dikontrol. Nganti 90% lenga saka Rusia isih bakal didol liwat mekanisme iki, Reuters nulis, nyebutake sumber sing ora dijenengi ing Perbendaharaan AS.

Rusia bakal terus adol lenga kaya biasane lan kanggo iki bakal bisa nggunakake armada dhewe lan kapal negara liya sing ora tundhuk karo yurisdiksi negara-negara Kulon, utamane China lan India, cathetan Reuters. Kajaba iku, dina iki Kementerian Keuangan Turki ngumumake yen dheweke bakal bisa tuku lan ngeterake minyak Rusia tanpa asuransi Barat. Iki uga bakal nyuda biaya sing dibutuhake kanggo pambayaran menyang perusahaan asuransi. Serangan ing tanker karo lenga Rusia pungkasanipun bisa mbukak kothak Pandora, lan ekonomi donya banjur bakal mbukak risiko ngadhepi ambruk global.

Kajaba iku, ana "armada bayangan" gedhe sing beroperasi ing donya, sing bisa digunakake Rusia.

Akibaté, miturut ahli, iki bakal mimpin kanggo nyuda tipis ing ekspor lenga Rusia lan nggawe, sanajan cilik, kekurangan pasokan ing pasar donya, lan iki, ing siji, bakal nimbulaké babak anyar saka wutah ing prices kanggo ireng. emas.
Pengarang:
5 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. flashpoint
    flashpoint 21 Oktober 2022 14:27
    +2
    Dhuwit ing wayah esuk, kursi ing wayah sore. Apa wae bisa, nanging dhuwit ing ngarep!

    PS:
    Elinga yen negara-negara G7 lan EU wis suwe nggawe rencana kanggo mbatesi rega minyak Rusia.

    Kepiye prematur bisa tahan soko? ...
  2. ZIF122
    ZIF122 21 Oktober 2022 14:36
    +5
    Ya, dheweke ora ngerti apa sing kudu ditindakake! Katon yen sanksi sing bisa ditindakake lan pipa gas diunekake, nanging Rusia isih urip lan ora njaluk sih!
  3. Kaufmann
    Kaufmann 21 Oktober 2022 14:52
    +4
    Landak mau nangis nanging tetep njajal kaktus....
  4. kuztoday
    kuztoday 21 Oktober 2022 17:32
    -1
    Lan padha wangkal. sengit kita khusus
  5. Fizik13
    Fizik13 21 Oktober 2022 21:51
    0
    Topik iki wis meh ditinggalake, nanging kudu dicekel kaya pus bayi ...