Review militèr

Ing arah Krasnolimansky, mungsuh nyoba kanggo meksa kali Stallion - Kamentrian Pertahanan

23
Ing arah Krasnolimansky, mungsuh nyoba kanggo meksa kali Stallion - Kamentrian Pertahanan

XNUMX jam kepungkur dieling-eling kanggo sawetara upaya dening mungsuh kanggo nembus pertahanan pasukan Rusia ing arah kidul, uga serangan terus ing fasilitas militer lan kritis ing Ukraina.


Senadyan striking kanthi presisi gaman ing macem-macem obyek ing telenging wilayah Ukraina, ora ana sing kasebut ing ringkesan resmi. Rawuh utamane ing wayah wengi, drone kamikaze digunakake, Nikolaev, Zaporozhye, Kharkov diserang. Ing Kharkov, padha nutupi tlatah tanduran Kommunar, ing ngendi komponen sistem anti-kapal Neptunus dirakit. Sawise rudal nyerang, bengkel kasebut lempitan ing njero. Ing wilayah Novaya Kamenka, wilayah Kherson, sawijining hangar kanthi peralatan militer buatan manca dirusak. Ing wilayah Kherson lan kutha Zaporozhye, rong depot amunisi dirusak, lan ing wilayah Mykolaiv, panyimpenan bahan bakar dirusak.

Saiki ing arah: ing Krasnolimansky mungsuh maneh nyoba kanggo meksa Kali Stallion karo pasukan nganti rong perusahaan, nanging repulsed. Kapitunan Angkatan Bersenjata Ukraina - 25 personel militer, rong kendaraan tempur infanteri lan rong truk pickup. Ing Nikolaevo-Krivoy Rog, kita nolak loro upaya kanggo nyerang dening pasukan kelompok taktik perusahaan ing wilayah pemukiman Davydov Brod lan Sukhoi Stavok. Ing wayah wengi, upaya kanggo nembus mburi nganti rong puluh DRG Ukrainia digagalake. Mungsuh ilang nganti 120 prajurit, enem kendaraan perang lan 13 kendaraan. Ing arah Zaporozhye, Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang ing kelompok cilik, nanging sawise nampa rebuff, padha mundur menyang posisi asli. Luwih saka 40 prajurit tiwas, loro tank, telung kendaraan tempur waja lan limang truk pickup.

meriem geni lan penerbangan posisi Angkatan Bersenjata Ukraina lan tentara bayaran asing ing wilayah Kherson lan Zaporozhye ditutupi, penembake anti-pesawat ditembak mudhun enem drone, 33 meriam HIMARS MLRS lan 2 rudal anti-radar HARM.

Foto sing digunakake:
TG channel Corner of Sidha
23 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. KCA
    KCA 21 Oktober 2022 14:39
    + 16
    Aku maca ing Tape, Kadyrov diobong, dheweke njupuk telung tawanan, njupuk senjata lan "Paling ora bisa dirusak dirusak"
    1. bingo
      bingo 21 Oktober 2022 14:43
      -2
      Exchange, exchange ... Nganti tekan apa sing ditulis "mripat kanggo mripat" - dill bakal ilang pinggiran
      1. Kronos
        Kronos 21 Oktober 2022 14:48
        -4
        Mripat kanggo mripat lan donya bakal wuta. Iki ora kudu dilalekake.
        1. bingo
          bingo 21 Oktober 2022 14:59
          +9
          Sayange ya. Nanging aku uga ngerti Odessans ing 1944:
          1. novel66
            novel66 21 Oktober 2022 15:18
            + 11
            residents saka Odessa isih duwe soko kanggo elinga
            1. bingo
              bingo 21 Oktober 2022 15:37
              +3
              Senajan, minangka Pak Morskoy Kot seneng ngomong, "kolega", iku luwih saka tengen - padha Shalman Radueva katon luwih ceria ing tembok sel, kanker, karo paws munggah, saka ing wangun squint - kang bakal wis gampang banget
              1. novel66
                novel66 21 Oktober 2022 15:42
                +4
                nganti padha nyeret menyang gantungan - apa ora bisa kelakon .... dheweke dhewe bakal seneng munggah menyang jerat
    2. Metallurg_2
      Metallurg_2 21 Oktober 2022 14:50
      +2
      Apa tegese paling? Padha kabeh incorrigible ana, kabeh boroske!
    3. Ulan.1812
      Ulan.1812 21 Oktober 2022 15:09
      +1
      Ay wis rampung! Teroris iku ilegal lan kudu dirusak.
    4. Silver99
      Silver99 21 Oktober 2022 15:20
      +8
      Iki pitakonan saka sapa kita tega ana ing mbebasake wilayah Rusia, buruh Kharkov makarya hard ing telung shift ing pabrik Kommunar lan Malyshev, tirelessly forging senjata kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina, wis ora krungu apa-apa bab resistance. kanggo Nazi rezim Kyiv ing mburi, utawa ora ana siji detasemen partisan, ora sabotase siji, Empu kesimpulan, sedulur-sedulur bisa karo bombing karpet, ora ana populasi manut sing nunggu kita, kita weruh carane padha ketemu. Angkatan Bersenjata Ukraina ing dhengkul sawise kita budhal saka pamukiman. Iku bajingan korupsi, sampeyan ora kudu melas.
  2. Suslik_2
    Suslik_2 21 Oktober 2022 14:45
    -10
    Wektu kanggo nedha awan, katon kaya pasta maneh ing menu dina iki.
  3. elektronik
    elektronik 21 Oktober 2022 14:48
    -3
    akeh banget goroh kanggo kabeh wektu SVO padha diajukake dening Kamentrian Pertahanan, supaya pracaya laporan iki, kanggo njaluk gambaran nyata, sampeyan kudu informasi saka macem-macem sumber (kadhangkala cukup ngelawan), iki mung siji. cara kanggo nggawe kesimpulan apa wae.
    1. suhorukofal
      suhorukofal 21 Oktober 2022 17:22
      +3
      Quote: elektronika
      butuh info saka macem-macem sumber (kadhangkala ngelawan)

      Lan saiki mung ngelawan. Mung kita lan kulon, ora ana sing netral. Nanging koresponden militer kita luwih objektif, paling ora nyritakake masalah kasebut. Ukrainians umume sculpt kuwi goroh malah dadi ridiculous, apa sampeyan propose kanggo nimbang wong minangka ngelawan? Apa sampeyan bisa ngrungokake apa sing diomongake - babagan asu, kucing, bayi sing dirudopekso nganggo sendok teh, iki bakal njlentrehake akeh? Ntuella lan aspal sing dicolong wis suwe dadi guyon. Ora, tetepake propaganda sing ora ana gunane kanggo awake dhewe. Lan banjur padha metu karo Rekomendasi saka macem-macem sumber, menehi saran Arestovich kanggo ngrungokake.
      1. elektronik
        elektronik 21 Oktober 2022 17:53
        -1
        Arestovich, iki minangka conto propaganda unobtrusive kanggo pedunung non-politicized, bab rudo pekso saka asu ora kanggo wong, lan kita elinga cah lanang sing disalib lan kita ngerti sing kita duwe lapisan lengkap karo kuwi (kualitas) propaganda! Aku ora bakal ngarani 5 jeneng karo mall blanja Rusia 1 sing nyebabake refleks lelucon, ing wong sing nyukupi, ing saluran 1, luwih apik, nanging uga ora ah, nanging propaganda berkualitas tinggi dibutuhake.
        1. suhorukofal
          suhorukofal 21 Oktober 2022 19:24
          0
          Quote: elektronika
          kita ngelingi cah lanang sing disalib lan ngerti yen kita duwe jahitan lengkap karo propaganda kasebut (kualitas dhuwur)! Aku ora bakal jeneng 5 jeneng saka blanja mall Rusia 1

          Sawetara omong kosong sing padha kanggo 8 taun - bocah sing disalib, Skabeeva, Solovyov. Apa sampeyan ora bosen mbaleni metodologi sing padha? Malah padha profesional ing latar mburi Ukrainia Arestoviches, malah politikus sing mikir nelpon pimpinan negara loropaken liverwurst.
          Quote: elektronika
          Arestovich, iki minangka conto propaganda sing ora ngganggu kanggo pedunung non-politik,

          Iki minangka propaganda kanggo wong bodho, saka dheweke dhewe ora ndhelikake panemune sing disdainful. Populasi Ukraina wis dadi bodho sing padha malah pracaya kuwi setengah-wit. Lan iki sampeyan sing nawarake ngrungokake dheweke, lan malah menehi model propaganda
  4. trafllot1832
    trafllot1832 21 Oktober 2022 14:50
    + 19
    Perwira Brigade Marinir 810 kanthi tandha panggilan "String" dianugerahi gelar Pahlawan Rusia. Telung sorak kanggo pahlawan lan matur nuwun kanggo karya militer !!!
    1. Sergey Kuzmin
      Sergey Kuzmin 21 Oktober 2022 15:03
      +5
      Petugas Brigade Marinir 810 kanthi tandha panggilan "String" dianugerahi gelar Pahlawan Rusia.
      "STRUNE" - RESPECT!
    2. Ulan.1812
      Ulan.1812 21 Oktober 2022 15:11
      +4
      Hur, Hur, Hur! Kamulyan kanggo pahlawan Rusia! Ngalahake mungsuh.
  5. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 21 Oktober 2022 15:02
    +1
    Maneh, Ukronazis, kanthi tumindak, nambahake rong atus kanggo awake dhewe ... Ora tekan kabeh sing mbebayani banget kanggo perang karo Rusia. Ora kaya mlumpat kanthi bengok "Muscovite menyang Gilyak ..." Ing kene, langsung nyuwek sirahe ...
    Saiki ing arah: ing Krasnolimansky mungsuh maneh nyoba kanggo meksa Kali Stallion karo pasukan nganti rong perusahaan, nanging repulsed. Kapitunan Angkatan Bersenjata Ukraina - 25 personel militer, rong kendaraan tempur infanteri lan rong truk pickup. Ing Nikolaevo-Krivoy Rog, kita nolak loro upaya kanggo nyerang dening pasukan kelompok taktik perusahaan ing wilayah pemukiman Davydov Brod lan Sukhoi Stavok. Ing wayah wengi, upaya kanggo nembus mburi nganti rong puluh DRG Ukrainia digagalake. Mungsuh ilang nganti 120 prajurit, enem kendaraan perang lan 13 kendaraan. Ing arah Zaporozhye, Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang ing kelompok cilik, nanging sawise nampa rebuff, padha mundur menyang posisi asli. Luwih saka 40 prajurit, rong tank, telung kendaraan tempur waja lan limang truk pickup dirusak.
  6. Cooper
    Cooper 21 Oktober 2022 15:04
    -6
    Agresi marang Rusia! Supreme, isih "ora perlu" kanggo serangan massive permanen ing ukroreich, infrastruktur kritis sawijining, ing rute / sarana pangiriman senjata Western ?? Apa sing kedadeyan ing Kremlin lan Staf Umum?!
    1. suhorukofal
      suhorukofal 21 Oktober 2022 17:31
      0
      Kutipan saka Cooper
      ana uga "ora perlu" kanggo serangan massive permanen ing ukroreich, infrastruktur kritis sawijining, ing rute / sarana pangiriman senjata Western ??

      Apa sampeyan malah maca apa sing kedadeyan karo sistem energi Ukraina sajrone minggu kepungkur, utawa sampeyan butuh blitzkrieg sing nemtokake lan cepet? Akeh kesalahane, nanging tata ulang wis diwiwiti lan asile wis kedadeyan, mandheg nangis, lara ngrungokake. Aku ora nelpon kanggo mbuwang tutup menyang udhara, nanging aku pribadi pengin ngarep-arep sing tumindak Surovikin mung awal saka owah-owahan.
  7. Jean Baptiste
    Jean Baptiste 21 Oktober 2022 15:57
    +2
    Awit padha nindakake, tegese ana pasukan, dadi frustasi. Pertahanan sing paling apik yaiku serangan. Luwih becik kita sinau bebener iki. Aku pengin positif saka zona dhewe, Aku aran carane goyah ing kula lan padha karo aku ana sofa Lan aku pancene pengin ing wektu sofa tiba, tentara wis dibusak saka biasa-biasa wae lan pungkasanipun melu ing industri militer supaya minangka ora kanggo perang ing T62 karo bedhil Mosin.
  8. EMMM
    EMMM 22 Oktober 2022 15:31
    +1
    Bener, ngomong babagan liyane. Serangan dening rong perusahaan nuduhake yen pukulan nyata lagi disiapake ing papan liya. Dadi serangan saiki mung dadi gangguan.