Review militèr

Fungsi anti-kapal selam lan sistem pertahanan rudal: nyiapake proyek kapal universal CSC kanggo Angkatan Laut Kanada bakal rampung ing pungkasan taun

4
Fungsi anti-kapal selam lan sistem pertahanan rudal: nyiapake proyek kapal universal CSC kanggo Angkatan Laut Kanada bakal rampung ing pungkasan taun

Lockheed Martin ngrancang ngrampungake pra-desain kapal permukaan Kanada ing pungkasan taun iki, sing diarani minangka tonggak sejarah utama ing program pembuatan kapal.


Kanada milih proyek perusahaan kasebut ing Februari 2019 lan rencana tuku 15 kapal nganti 60 milyar dolar Kanada (nganti 3,4 triliun rubel), miturut informasi ing situs web program pembuatan kapal pemerintah. Kapal kasebut, sing kudu nindakake sawetara tugas - saka perang anti-kapal selam nganti partisipasi ing operasi kamanungsan, bakal ngganti kapal perusak kelas Iroquois lan fregat kelas Halifax.

Glenn Copeland, manajer umum sistem target ing Lockheed Canada, ujar manawa wektu tundha antarane pilihan lan pertimbangan proyek kasebut nggambarake pentinge program kasebut kanggo Royal Naval. armada Kanada. Kajaba iku, miturut dheweke, pertimbangan desain awal penting banget, amarga wiwit refinement "struktur holistik" kapal.

Kanada ora duwe kemewahan duwe telung platform beda, nanging kita siyap kanggo mbangun 15 kapal. Supaya padha njupuk wektu kanggo nggawe iku bener

Manajer umum Lockheed Martin Kanada ngandhani klompok wartawan Rebo ing Euronaval 2022.

Penting kanggo Kanada njaluk rancangan program CSC sakdurunge amarga prau anyar bakal makili mayoritas daya lumahing negara, lan program wis ing nliti kanggo biaya lan jadwal domestik.

Desain sing diusulake Lockheed kanggo kapal anyar adhedhasar varian BAE Systems Type 26. Canadian Irving Shipbuilding, kontraktor utama kanggo CSC, menehi Lockheed subkontrak desain ing Februari 2019, miturut situs web pemerintah Kanada.

Copeland ujar manawa sanajan Kanada duwe syarat khusus kanggo kapal anyar, penekanan ing perang anti-kapal selam ndadekake pilihan awal desain kelas sarana.

Kajaba iku, Kanada nggawe keputusan yen dheweke pengin dadi bagian saka kemampuan pertahanan rudal, sing nyebabake Lockheed ngusulake sistem senjata Aegis, radar SPY-7 lan CMS 330, turunan saka sistem tempur sing digunakake ing Kanada. Kelas Halifax.

CSC pisanan dijadwalake bakal dikirim, diuji lan operasional ing awal 2030-an.
Pengarang:
4 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ZIF122
    ZIF122 22 Oktober 2022 09:26
    +1
    Dheweke wedi karo kapal selam nuklir kita! Utamane "Poseidon" bakal bisa digunakake!
  2. Krimea partisan 1974
    Krimea partisan 1974 22 Oktober 2022 09:54
    0
    mdyaya ... lucu banget .. lan jender Prancis enom duwe paling ora target hipersonik kanggo nyoba kapal pro ... ing dalan, uga, ing mangsa ngarep ... nanging // Zircon bakal ing drum saka sembarang NATO pro wis saiki kanggo 500 km
  3. KCA
    KCA 22 Oktober 2022 10:06
    0
    Apa ana akal kanggo Kanada nggawe kapal anti-kapal selam? Sapa sing Kanada nyerah? Yen rocks, sawise saperangan saka "Yars" utawa "Sarmatian" bakal ngubur piyambak, ing Kanada ana, ngomong, Magadan, sing manggon ing jo dhewe, ing Kanada padha manggon ing garis lintang pinggiran kita, lan ing lor ora ana siji, sijine Chukchi ing prau landing lan nyekel Alaska lan setengah saka Kanada tanpa perang.
  4. Ryaruav
    Ryaruav 22 Oktober 2022 16:16
    +1
    nindakake perkara sing bener, langsung 15 saka unit tempur sing padha