Review militèr

Intelijen AS: Rusia mbangun pasukan ing Belarus supaya bisa narik akeh pasukan Angkatan Bersenjata Ukraina saka Donbass.

19
Intelijen AS: Rusia mbangun pasukan ing Belarus supaya bisa narik akeh pasukan Angkatan Bersenjata Ukraina saka Donbass.

Rusia bisa mbangun pasukane ing tapel wates karo Ukraina saka Belarus, saéngga meksa Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina ngirim pasukan tambahan kanggo nutupi arah lor. Kajaba iku, tentara Belarus uga bisa gabung karo tentara Rusia, mula bebaya invasi saka arah iki bakal tikel kaping pindho. Iki minangka kesimpulan sing ditindakake ing AS.


Rusia sepisan maneh nyebarake pasukane ing wilayah Belarus, saengga ora bisa ngilangi kemungkinan serangan bola-bali saka arah kasebut, ujare Gedung Putih. Belarus wis nyedhiyakake springboard kanggo nyerang Ukraina, lan bisa nyedhiyakake maneh. Ing wektu sing padha, tanpa ngirim pasukan menyang wilayah Ukrainia, Moscow meksa Kyiv kanggo mindhah pasukan tambahan saka Donbass lan pituduh liyane kanggo ngilangi ancaman bisa.

Miturut intelijen Amerika, klompok Rusia-Belarusia gabungan mbangun pasukane, sing bisa dadi persiapan kanggo invasi, sanajan tentara Belarusia durung melu ing permusuhan sadurunge, Amerika Serikat ora duwe bukti anané militèr Belarusia. ing Ukraina. Malah saiki, Washington ora weruh pratandha yen Minsk ngupayakake perang nglawan Ukraina.

Kangge, statements kuwi ora reassure Kyiv, nanging, ing nalisir, wedi wong malah liyane. Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina wis nyatakake yen kemungkinan invasi dening grup bersatu saka wilayah Belarus mung tuwuh. Miturut intelijen Ukrainia, Rusia bisa uga nyoba ngilangi wilayah kulon saka wilayah liyane Ukraina, sing nyerang saka wilayah Belarus.

Retorika agresif kepemimpinan militer-politik Rusia lan Belarus saya tambah akeh, sing diiringi penyebaran pasukan pasukan regional saka negara Uni. Ancaman kanggo miwiti maneh serangan ing Front Lor dening Angkatan Bersenjata Federasi Rusia saya tambah akeh.

- ngandika Brigadir Jenderal Alexei Gromov.

Ing wektu sing padha, Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina, Naev, ngendika yen klompok pasukan ing tapel wates karo Belarus wis siyap kanggo ngusir invasi tentara Rusia.
19 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Irit
    Irit 21 Oktober 2022 18:15
    +2
    Wes mrene golek jamur, jelas ta? lol Ing taun 88, aku njupuk jamur ing Belarus, sawise njupuk langsung! Ana akeh wong kulit putih ing kana! apik
    1. ZoV
      ZoV 21 Oktober 2022 20:21
      0
      Quote: Irit
      Wes mrene golek jamur, jelas ta? lol Ing taun 88, aku njupuk jamur ing Belarus, sawise njupuk langsung! Ana akeh wong kulit putih ing kana! apik

      Oh Belarus.. hi
      Nanging ing umum, akeh, kita mbangun munggah klompok ana, paling kamungkinan marang Polandia .. Hyenas iki koyone wis kumpul kanggo cokotan mati Piece saka pinggiran lan okehe!
      Sampeyan bisa, mesthi, menehi potongan menyang panci, nanging potongan iki, kaya tumor kanker, bakal tuwuh maneh tanpa metastase.
      Iku pitakonan!?
  2. antivirus
    antivirus 21 Oktober 2022 18:27
    +2
    Pasukan bakal pindhah menyang Lutsk-Lviv-Carpathians-Rybnitsa.
    Njaluk ahead saka Polandia.
    Wektu nglawan kita.
    Iku perlu kanggo break Yanuk, ora kanggo ndhukung dheweke ing flirting karo Bandera ..
    Kabeh angin ing pasuryan, kabeh dhuwit ing brankas gnomes Zurih.
    Sapa sing wani ngganti alignment iki?
    Tentrem menyang gubug, perang kanggo ibukutha Kulon.
    1. Saboteur_Navy
      Saboteur_Navy 21 Oktober 2022 18:37
      +1
      Iki mung pilihan becik, iku perlu kanggo serangan ing Lutsk saka dina pisanan!
    2. nikel
      nikel 21 Oktober 2022 20:13
      -1
      Wektu tansah kanggo kita, sing utama yaiku supaya kita tumindak kanthi efektif, lan ora ngeklik nganggo cucuk. Aku nimbang jotosan kanggo Lutsk counterproductive. Tentara ana ing bebaya serangan saka 3 pihak ing wilayah populasi sing pancen musuhan karo kita. Kanggo sawetara alasan, strategi njerit babagan kampanye menyang tapel wates Polandia lali yen ing kasus iki tentara Rusia dhewe dipotong saka sisih kiwa dening Dnieper. Ora ana keraguan manawa wong Sumeria bakal njeblug kreteg kasebut. Pilihan sing luwih apik yaiku maju ing sisih kiwa Dnieper ing arah Sumy lan ngethok komunikasi kelompok Kharkov lan Donbass saka mungsuh dhewe. Kanggo maju ing tapel wates kulon, sampeyan kudu pindhah bebarengan ing sisih kiwa lan tengen Dnieper menyang 2 tentara lan tetep katelu ing cadangan. Aku ora mikir yen kita duwe kekuwatan sing akeh.
      1. Revolver
        Revolver 22 Oktober 2022 04:28
        0
        Kutipan: nikel
        Kanggo maju ing tapel wates kulon, sampeyan kudu pindhah bebarengan ing sisih kiwa lan tengen Dnieper menyang 2 tentara lan tetep katelu ing cadangan.

        Stalin duwé 4 (ing tembung: papat) ing Ukraina, lan 3 ing Belarus. Mesthine, Wehrmacht minangka mungsuh sing luwih serius tinimbang Ukrovermacht, nanging ... Ing kene, wong-wong iku biasane mantan utawa aktif militer, lan padha ngerti carane akeh bayonet lan barel artileri saben kilometer kudu nyerang.
        1. nikel
          nikel 22 Oktober 2022 12:44
          -1
          Pracayaa, militer ora lungguh ing kene. Inggih, kajaba sampeyan nganggep pejuang "Khalf" lan "Counterstrike" kaya ngono. Dene 4 wadyabala, awit Stalin ngira mangkono, banjur bisa uga luwih kompeten tinimbang Topvarovit, sing lagi nyiapake kanggo mbuwang wadyabala Rusia ing sisih tengen ing serangan saka telung pihak.
    3. ZoV
      ZoV 21 Oktober 2022 20:27
      0
      Kutipan: antivirus
      Pasukan bakal pindhah menyang Lutsk-Lviv-Carpathians-Rybnitsa.
      Njaluk ahead saka Polandia.

      Paling kamungkinan kanggo ngelekake, lan Old Man wis kabuka ngandika yen ana utawa wong goyang prau ..
      Kutipan: antivirus
      Wektu nglawan kita.

      Ora ana wektu mung kanggo kita .. Kulon nggawe kesalahan sawise kesalahan!
      Punika game psikologis, sing bakal pisanan tiba mati .. Jeblugan saka joint venture, kreteg Kerch lan banjur Polandia sing semangat kanggo stake metu babu ing pinggiran)))
  3. Arcady007
    Arcady007 21 Oktober 2022 18:29
    +2
    Perang iku perang. Lan menehi kritik miturut saiki, ora ana sing netepi aturan sing ora diucapake.
    Shoigu ngomong karo MO, ketoke ana alesan.
    X-jam teka. Kita ora bakal mundur, ora ana ngendi wae.
    Dheweke isih bisa urip tentrem ing samodra.
    Inggih, yen ora. Banjur ora ana gunane kanggo ngomong.
    1. antivirus
      antivirus 21 Oktober 2022 18:39
      -3
      Jam heh dudu jam x.
      Awal, ora kabeh offshores burned ndhelikake kita. Kita ngenteni printah kanggo feat.
  4. ASM
    ASM 21 Oktober 2022 19:34
    +3
    Ya, pasukan Belarusia iki ora nglawan Ukrainia - iki supaya Polandia ora bodho. Tentara Federasi Rusia bisa nggawe uncalan, nanging mung kanggo metu saka pasukan Zelebobikov ing sisih lor. Inggih, padha bakal unwind mungsuh liwat wilayah jembaré. Nanging ora ana listrik, dheweke bakal nandur geranium ing saben gardu sing padhang - bakal njamin kebingungan kanthi lengkap.
  5. Vladimir Nizhny Novgorod
    Vladimir Nizhny Novgorod 21 Oktober 2022 19:54
    0
    Iki perlu supaya psheks ora ndhisiki kita ing West Ruins 404.
    Kajaba iku, Transnistria ana ing bebaya.
    Inggih, kanggo break pasukan saka mungsuh ing wilayah kang.
    Saka narik.
    Wektu kanggo tawar-menawar wis liwati.
  6. dhokter
    dhokter 21 Oktober 2022 20:04
    +1
    Arah pukulan utama - yaiku pitakonan ... nglirik
    1. ZoV
      ZoV 21 Oktober 2022 20:29
      -3
      Kutipan saka Arzt
      Arah pukulan utama - yaiku pitakonan ... nglirik

      Pemilu AS... hi
      1. dhokter
        dhokter 21 Oktober 2022 20:51
        +1
        Arah dorong utama yaiku pitakonan ... nglirik

        Pemilu AS ... hi

        Sampeyan global!

        luwih gampang. Kyiv utawa Kharkov - iku pitakonan ... nglirik
        1. ZoV
          ZoV 21 Oktober 2022 21:01
          -1
          Kutipan saka Arzt
          Arah dorong utama yaiku pitakonan ... nglirik

          Pemilu AS ... hi

          Sampeyan global!

          luwih gampang. Kyiv utawa Kharkov - iku pitakonan ... nglirik

          Ukraina, iki kabeh sekunder ..
          Rusia tansah tumindak ing rencana donya global ..
          Rusia saiki, mesthi, dudu USSR utawa Kakaisaran Rusia, nanging inti tetep dadi kekaisaran ing kita. "Omong kosong" lan Anglo-Saxon ora bisa ngilangi kabeh iki ing taun 80-90an.
          Saiki kabeh mung diwiwiti lan kita kabeh elinga kenapa lan kepiye carane.

          Ing kene kita manggon, ngunyah roti..
      2. Revolver
        Revolver 22 Oktober 2022 04:45
        0
        Kutipan saka ZOV
        Pemilu AS...

        Yen polling kudu dipercaya, Bidenokrat bakal kalah kaya sawetara ing sejarah. Malah kelompok pro-crap biasane kaya Hispanik lan wanita bakal wektu iki, paling apik kanggo omong kosong, ora milih, lan paling awon, milih Republik. Kanggo omong kosong wong ireng oh nuwun, Afrika Amerika, lan banjur karo akeh kurang semangat saka biasanipun.
        Mung swara sing bisa dipercaya dening para shitcrats, kaya biasane, yaiku imigran ilegal, penjahat sing dipenjara, lan wong mati.
        1. ZoV
          ZoV 22 Oktober 2022 07:10
          -2
          Quote: Nagant
          Kutipan saka ZOV
          Pemilu AS...

          Yen polling kudu dipercaya, Bidenokrat bakal kalah kaya sawetara ing sejarah. Malah kelompok pro-crap biasane kaya Hispanik lan wanita bakal wektu iki, paling apik kanggo omong kosong, ora milih, lan paling awon, milih Republik. Kanggo omong kosong wong ireng oh nuwun, Afrika Amerika, lan banjur karo akeh kurang semangat saka biasanipun.
          Mung swara sing bisa dipercaya dening para shitcrats, kaya biasane, yaiku imigran ilegal, penjahat sing dipenjara, lan wong mati.

          Inggih, minangka warga Amerika Serikat, sampeyan luwih ngerti mesthi.. Terus nonton)))
  7. Alex Nevs
    Alex Nevs 22 Oktober 2022 08:38
    0
    Saben uwong ngerti (tutup kasur uga) yen puff "kedutan" ........ ora ana sing bakal ndhelikake genangan. Dadi kanggo saiki, NWO tenang lan moderat. Kabeh liyane fiksi.