Review militèr

Amarga sepur mandheg ing Ukraina, lokomotif diesel cadangan ditarik saka depot

173
Amarga sepur mandheg ing Ukraina, lokomotif diesel cadangan ditarik saka depot

Perusahaan Ukrainia Railways (Ukrzaliznytsia) negesake ambruk esuk ing sawetara jalur sepur bebarengan. Ambruk iki disambungake karo kekalahan fasilitas infrastruktur energi ing sawetara wilayah sing dikontrol dening rezim Kyiv: saka wilayah Dnepropetrovsk lan Kyiv menyang sisih kulon Ukraina, kalebu wilayah Ternopil, Volyn lan Lviv.


A bagean pinunjul saka rolling saham mandegake tengen ing proses. Ing wektu sing padha, kanggo alasan sing jelas, wakil saka rezim Kyiv ngomongake babagan sepur penumpang, bisu babagan kasunyatan manawa sepur militer lan sepur kanthi bahan bakar lan peralatan kanggo kabutuhan Angkatan Bersenjata Ukraina wis ngadeg.

Sepur mandheg ing arah Kyiv - Uzhgorod, Kharkiv - Ivano-Frankivsk, Lviv - Zaporozhye, Kyiv - Lutsk. De-energized jalur sepur meh ing saindhenging kulon lan tengah Ukraina.

Ing babagan iki, manajemen perusahaan iki nggawe keputusan darurat kanggo narik cadangan lokomotif diesel saka depo. Saiki, paling ora 20 lokomotif diesel wis ditarik, sing kudune numpak sepur menyang panggonan sing dituju.

Mulane, informasi dianyari yen depot lokomotif karo lokomotif diesel cadangan ing Ukraina terus dienggo. Nganti saiki, obyek kasebut durung diowahi dadi target rudal lan amunisi. Apa bakal dadi tujuan kasebut, ing mangsa ngarep bakal ditampilake.
173 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Yuri Siritsky_2
    Yuri Siritsky_2 22 Oktober 2022 11:39
    + 14
    Wayahe ngrusak rel sepur supaya ora ana wesi siji sing tekan garis ngarep.
    1. mamang
      mamang 22 Oktober 2022 11:43
      + 47
      Kutipan: Yuri Siritsky_2
      Wektu kanggo ngrusak rel sepur

      Mungkin depot luwih apik ... ing akeh?
      1. Ratmir_Ryazan
        Ratmir_Ryazan 22 Oktober 2022 11:47
        + 34
        Aku setuju, Aku iku luwih efektif kanggo mencet depot saka ril.

        Rel bakal didandani kanthi cepet, nanging ora ana lokomotif diesel.
        1. Truthmaker
          Truthmaker 23 Oktober 2022 12:07
          +3
          Rel bakal didandani kanthi cepet, nanging ora ana lokomotif diesel.

          Pancen bener.
          Elinga Perang Donya II, K. Zaslonov, sing ngrusak lokomotif, uga tumindak para partisan kanggo ngrusak stock rolling.
          1. Nelayan
            Nelayan 23 Oktober 2022 13:33
            +1
            pramila aviation (luwih unmanned) lan Lancets luwih efektif (lan luwih aman) kanggo numpes sepur karo jotosan langsung menyang lokomotif diesel ing pamindhahan saka nyekel waja mengko ing ngarep.
            1. kot711
              kot711 24 Oktober 2022 10:08
              0
              Lancets luwih efektif (lan luwih aman) kanggo numpes sepur kanthi jotosan langsung menyang lokomotif diesel nalika lelungan ,,,
              Aku kepengin weruh carane lancet bakal tekan lokomotif (jarake kira-kira 40 km)?
              1. Nelayan
                Nelayan 24 Oktober 2022 12:16
                0
                sampeyan nuduhake minimal ... mabur nganti 70 km, gumantung saka hulu ledak ... lan iki mung informasi resmi.
      2. mitrich
        mitrich 22 Oktober 2022 13:00
        + 21
        Ya, kabeh wis rampung karo wektu tundha gigantic. Apa sing nyegah iki rampung, supaya sepur bakal mandheg, sanajan ing musim semi? Saiki, kanggo numpes komponen diesel, bakal padha ngenteni nem sasi?
        1. ramzay21
          ramzay21 22 Oktober 2022 18:17
          + 23
          Ya, kabeh wis rampung karo wektu tundha gigantic. Apa sing nyegah iki rampung, supaya sepur bakal mandheg, sanajan ing musim semi? Saiki, kanggo numpes komponen diesel, bakal padha ngenteni nem sasi?

          Iku misale jek sing ana akeh wreckers lan saboteurs ing pimpinan kita, lan padha tansah muter kanggo wektu.
          Kaping pisanan, dheweke ngenteni 8 taun kanggo Ukraina nggawe tentara sing ora kompeten, banjur ngenteni pitung sasi nganti mobilisasi lan nyiapake mobilisasi kanthi lengkap ing sawetara wulan, saiki lagi ngenteni supaya bisa diwenehake sistem pertahanan udara. lan padha bakal nutupi kreteg tengen Dnieper lan depot karo wong-wong mau. Lan kabeh iki dibayar kanthi nyawa para prajurit lan wong-wong sing dilatih kanthi cepet.
          Ora preduli apa sing dikandhakake para propagandis saiki, SVO duwe kesempatan kanggo mudhun ing sejarah minangka operasi militer sing paling biasa-biasa wae ing kabeh sejarah Rusia.
          1. Kabupatèn katelu
            Kabupatèn katelu 22 Oktober 2022 18:51
            +9
            Kutipan saka: ramzay21
            Ora preduli apa sing dikandhakake para propagandis saiki, SVO duwe kesempatan kanggo mudhun ing sejarah minangka operasi militer sing paling biasa-biasa wae ing kabeh sejarah Rusia.

            Ing wiwitan operasi militer, akeh ing kene cepet-cepet nulis yen dheweke (SVO) bakal kalebu ing buku pelajaran. Mung dheweke bakal mlebu minangka conto carane ora nindakake. Ora ana wonder yen diarani "operasi militer aneh" lan akeh "aneh", nanging tanpa huruf (t).
            1. ramzay21
              ramzay21 23 Oktober 2022 00:16
              +3
              Mung dheweke bakal mlebu minangka conto carane ora nindakake. Ora ana wonder yen diarani "operasi militer aneh" lan akeh "aneh", nanging tanpa huruf (t).

              Iku mung, duwe saben kasempatan kanggo menang ing perang fleeting, Kepemimpinan kita nindakake operasi aneh lan tenan tanpa huruf t.
              1. alexandre II
                alexandre II 24 Oktober 2022 08:47
                +2
                Ya kowe ora duwe pimpinan, akeh wong sing ngrumat sing ngidoni wong bajingan, ora nggatekake apa-apa, angger kanthonge kebak, Tsar Vladimir dudu Stalin, mesthi ngrampungi iki. masalah dangu ago ing Bud
          2. sgrabik
            sgrabik 24 Oktober 2022 07:33
            +1
            Iki bener, ana luwih saka cukup liberal ing pamaréntahan, lan bab sing paling pisanan kanggo nindakake iku kanggo ngresiki bunderan pamaréntah, tanpa iki, sabotase, nyeret metu lan countering efforts saka politisi progresif lan pemimpin kita ing kabeh wilayah bakal terus, iku perlu kanggo miwiti njaluk nyisihaken saka liberal sing wis mapan ing posisi Kepemimpinan lan karakter setya Kulon, padha ora ngidini owah-owahan positif kanggo nindakake lan ngalangi Adoption saka pancasan perlu lan pas wektune.
            1. tikhonov66
              tikhonov66 24 Oktober 2022 08:53
              -3
              Iku misale jek sing ing Internet kita duwe akeh omo kursi, kabeh-metu saboteurs lan saboteurs - kayata kabeh limo "ramsayers" sing arep kanggo ngadili apa padha ora ngirim kanggo hakim.
              - Ora kanthi kesadaran, ora kanthi pendhidhikan, utawa kanthi pangkat, utawa jabatan.
              - asu barks, lan kafilah (operasi khusus) - GOES. Alon-alon nanging mesthi
              - Lan "cepet" - mung kucing sing bakal lair, kaya sing dikandhakake Ostap Bender ... putrane warga Turki.
              wolung-)))
          3. Komentar wis dibusak.
        2. Jackson
          Jackson 23 Oktober 2022 06:15
          +4
          Ora perlu ngrusak depot lokomotif diesel. Dheweke uga pindhah menyang solarium. Kajaba iku, dheweke ngonsumsi kanthi apik ... Ayo nyirnakake pemurnian minyak sing isih ana lan peternakan tank lan kabeh bakal ngadeg dhewe ... Lan ora mung lokomotif diesel ... Ing ngarep uga butuh bahan bakar, akeh bahan bakar ... Tank sing padha tanpa ngisi bahan bakar cepet dadi target stasioner.
          1. saigon
            saigon 23 Oktober 2022 08:45
            +1
            Lokomotif diesel kanthi mesin diesel nguripake generator listrik lan nganggo mesin listrik (utama lan shunting TM ki. Mbokmenawa dheweke ora cepet-cepet njupuk industri minyak amarga ana alesan lingkungan (sayang lan alasan liyane).
        3. Truthmaker
          Truthmaker 24 Oktober 2022 08:28
          +1
          A informasi sethitik babagan lokomotif Ukrainia. (Referensi lawas nanging bener)
          Ing taun 2018, ana 550 lokomotif penumpang ing Ukraina, 71 lokomotif diesel, 479 lokomotif listrik. Armada lokomotif kargo utama - 609 lokomotif diesel, 1149 - lokomotif listrik; ing operasi - 945 unit dumadi saka 202 lokomotif diesel - 21,3% lan 743 lokomotif listrik - 78,6%. Rusak, lagi didandani utawa pangopènan - 782 lokomotif barang (393 lokomotif diesel, 389 lokomotif listrik). 14 lokomotif diesel lan 17 lokomotif listrik - cadangan Ukrzaliznytsia.
          Ing September 2018, kepala Ukrzaliznytsia, Yevhen Kravtsov, ujar manawa nganti 40% lokomotif utama ora bisa dipulihake. Dadi, bener 945x04 = 378 unit. Njupuk proporsi ing komposisi lokomotif diesel lan lokomotif listrik: saka 378 unit. - 80 lokomotif diesel, 297 lokomotif listrik.
          Kanthi nyolong sing terus-terusan, bisa dianggep yen lokomotif diesel sing paling apik, wis suwe didol ing palu kanggo tugriks ijo. Iku. jumlah total lokomotif diesel luwih suda.
          Ringkesan:
          Sawise decommissioning gardu daya tarik sing njamin operasi lokomotif listrik, dismantling 80 (mungkin kurang) digunakake lokomotif diesel kanggo bagean ora masalah kanggo tentara. = kanggo tentara kita. Apa sawise sing bakal nggawa peralatan saka Polandia wani lan Romania ing Ukraina ora cetha. Sawise kabeh, sampeyan ora bisa entuk jaran sing cukup, lan sampeyan ora bisa nyiyapake akeh suket ...
      3. sgrabik
        sgrabik 23 Oktober 2022 21:32
        +3
        Sampeyan perlu kanggo numpes depot railway kang basis lan dilayani lokomotif Ukrainia lan lokomotif diesel, tanpa sepur bakal pindhah menyang ngendi wae.
    2. Volodin
      Volodin 22 Oktober 2022 11:45
      + 28
      Kutipan: Yuri Siritsky_2
      Wis wayahe ngrusak rel sepur supaya ora ana wesi siji-sijia sing tekan garis ngarep

      Wis rusak. Usaha sing ora ana gunane. Pemugaran trek yaiku sawetara jam (maksimal - sawetara dina). Nanging depot lokomotif lan langsung lokomotif (lokomotif diesel) dhewe ora bakal katon ing "zaliznytsia" sajrone sedina.
      1. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 22 Oktober 2022 11:58
        -10
        Kutipan: Volodin
        Nanging depot lokomotif lan langsung lokomotif (lokomotif diesel) dhewe ora bakal katon ing "zaliznytsia" sajrone sedina.

        Depot - ya, nanging dheweke bakal ngikis lokomotif diesel ing saindenging Eropa.
        1. lopvlad
          lopvlad 22 Oktober 2022 12:07
          + 28
          Kutipan: Smoky_in_smoke
          lan bakal scrape lokomotif diesel ing saindhenging Eropah.


          padha ora scrape bebarengan, wiwit ukuran beda, lan ora ana siji bakal menehi lokomotif diesel kanggo Ukraina siji cara.
          1. pemotong bolt
            pemotong bolt 22 Oktober 2022 12:16
            +5
            ora ana sing bakal menehi lokomotif diesel kanggo "salah siji cara" menyang Ukraina.
            Bisa "zapozychaty" (nyilih eseman ) ing Negara-negara Baltik, ing ngendi ora ana kabutuhan maneh.
            1. Sergey250455
              Sergey250455 22 Oktober 2022 13:16
              + 10
              Lan carane ngirim saka negara Baltik? Mung liwat Polandia lan malah banjur ing platform. Trek kasebut beda
              1. pemotong bolt
                pemotong bolt 22 Oktober 2022 13:38
                +3
                Iki luwih angel tinimbang karo gerbong, nanging misale jek cukup layak.
                1. vitvit123
                  vitvit123 22 Oktober 2022 13:46
                  +5
                  tembung kunci - kaya..
                  Yen ora ana, banjur - ya, lan liya-liyane.
                  1. pemotong bolt
                    pemotong bolt 22 Oktober 2022 14:08
                    +1
                    Iku cukup bisa kanggo nguripake iku teknis.
                    1. vitvit123
                      vitvit123 22 Oktober 2022 18:40
                      +3
                      Secara teknis, bisa uga mabur menyang Mars, Bulan .., uga? ..
                      Senajan mungkin aku cling karo tembung lan kabeh ing urip kita bisa ditondoi kanthi cara sing padha.
                      Ya, iku lokomotif diesel kanggo diangkut, lan kita bakal ngebom, kaya sing duweke .. iki bisa uga ora ana gunane maneh, amarga kerumitan pangiriman lan kemungkinan kerugian ..
                2. saigon
                  saigon 23 Oktober 2022 08:56
                  +3
                  Dibandhingake karo gerbong, iku tugas banget angel kanggo narik mati engine saka poros wheelset lan sijine alangan konco mata ing poros anyar lan ngendi kanggo njupuk as kanggo 6 "trek.
                  1. Sergey A_3
                    Sergey A_3 23 Oktober 2022 10:03
                    +1
                    Ora ana sing rumit, dheweke bakal nggulung kreto dhewe, nyeret menyang Polandia, nyoba maneh ing Ukraina lan lunga. hi
              2. ora utama
                ora utama 22 Oktober 2022 21:16
                +1
                Kutipan: Sergey250455
                Lan carane ngirim saka negara Baltik? Mung liwat Polandia lan malah banjur ing platform. Trek kasebut beda

                Sampeyan bisa liwat segara kanggo Odessa! Kita duwe persetujuan "gandum"! Utawa menyang Romania yen ora nglilani aku menyang Odessa. (Sing aku ragu banget). Iku teknis lan babagan logistik. Nanging nyatane, ana pirang-pirang lokomotif iki sing isih ana ing suku? Aku jujur ​​ora ngerti.
              3. alex967
                alex967 23 Oktober 2022 12:56
                0
                Carane Peregrine Falcons dikirim menyang Rusia, ing troli transportasi.
          2. KCA
            KCA 23 Oktober 2022 03:35
            0
            Kajaba iku, dheweke ora ngganti bogies kanggo lokomotif diesel lan lokomotif listrik, ora mungkin, mung kanggo mobil, lan traksi mung dilebokake ing ambane Eropa utawa gay, padha nyopir siji, masang liyane.
            1. alex967
              alex967 23 Oktober 2022 12:58
              0
              Tem2 kita isih kerja ing Polandia. Padha ngarani tamars.
              1. Grancer81
                Grancer81 24 Oktober 2022 06:34
                0
                Ana ukuran Eropa lan lokomotif diesel iki digawe kanggo iku. Ana 1435mm, ing Ukraina 1520mm, sampeyan bakal aran prabédan.
        2. ycuce234-san
          ycuce234-san 22 Oktober 2022 19:02
          0
          Kutipan: Smoky_in_smoke
          lan bakal scrape lokomotif diesel ing saindhenging Eropah


          Lokomotif diesel luwih cenderung diganti ing mangsa ngarep kanthi ngimpor produk alternatif - listrik Eropa kanggo lokomotif listrik.
          1. saigon
            saigon 23 Oktober 2022 08:58
            0
            Ing kene, ayo padha nggawa trek karo kita saka AS, meh kabeh bertepatan.
            1. ycuce234-san
              ycuce234-san 23 Oktober 2022 11:05
              -3
              Mundhut kabel, ndhukung, otomatis elektrik luwih gampang kanggo nggawe, lan trances luwih gampang kanggo nggawe saka lokomotif. Mula, logis kanggo nggawe akeh garis ekspor energi saka luar negeri. Isih ana penurunan produksi industri lan downtime, lan malah transisi energi menyang kendaraan listrik diluncurake kanthi nambah daya jaringan lan generasi.
        3. Sadok
          Sadok 23 Oktober 2022 01:49
          +2
          apa bakal padha scrape? trek iku beda. Sampeyan bisa narik kreta ing cedhak gerbong (aku dhewe menyang Federasi Rusia - Bulgaria lan nonton), nanging kepiye lokomotif uap? tegalan
          1. Sergey A_3
            Sergey A_3 23 Oktober 2022 10:06
            -2
            Cukup lan gampang. Kaya karo mobil, mung copot sawetara kabel ekstra.
        4. sgrabik
          sgrabik 24 Oktober 2022 07:37
          0
          Dheweke ora bisa nindakake iki kanthi cepet.
          1. Smoke_in_smoke
            Smoke_in_smoke 24 Oktober 2022 09:09
            0
            Kutipan saka sgrabik
            Dheweke ora bisa nindakake iki kanthi cepet.

            Ing Georgia, Finlandia, Strotia, ukuran kita ..
            lan saka Rusia lan liwat Rusia, ukram ora diwenehake apa-apa. hi
        5. Truthmaker
          Truthmaker 24 Oktober 2022 08:31
          0
          padha bakal scrape lokomotif diesel ing saindhenging Eropah.

          Ora ana lokomotif diesel ing geyrop, kabeh wis dialihake menyang traksi listrik kanggo energi ijo ...
          Lokomotif diesel tetep mung karo kita lan ing negara-negara sing durung berkembang, sing ora dianggep wong Eropa Gay minangka ..
      2. Ulan.1812
        Ulan.1812 22 Oktober 2022 17:43
        +4
        Kutipan: Volodin
        Kutipan: Yuri Siritsky_2
        Wis wayahe ngrusak rel sepur supaya ora ana wesi siji-sijia sing tekan garis ngarep

        Wis rusak. Usaha sing ora ana gunane. Pemugaran trek yaiku sawetara jam (maksimal - sawetara dina). Nanging depot lokomotif lan langsung lokomotif (lokomotif diesel) dhewe ora bakal katon ing "zaliznytsia" sajrone sedina.

        Ngancurake trek ing haul pancene minangka usaha kosong.
        Dheweke bakal cepet nutup corong, nyetel tracklayer lan drive maneh.
        Nanging kanggo numpes simpul railway mung tengen. Ana akeh panah, otomatisasi, telemekanik, komunikasi, kamar kontrol karo komputer kontrol, sentralisasi, pamblokiran, lan liya-liyane.
        Kanggo dangu sampeyan bisa mungkasi pesen.
        Lan mesthi titik depot lan peralatan kanggo lokomotif. Ayo gerbong ditarik dening sapi.
        Lan saiki pitakonane, yen sepur-sepur padha ngadeg, mula iki target sing apik lan ora obah.
        Ana sing ora krungu yen ana pukulan ing komposisi.
        1. Grancer81
          Grancer81 24 Oktober 2022 06:37
          +2
          Tekan ing wilayah shunting, yard marshalling, ing ngendi sepur dibentuk lan dibubarake.
          1. Ulan.1812
            Ulan.1812 24 Oktober 2022 10:53
            0
            Kutipan: Grancer81
            Tekan ing wilayah shunting, yard marshalling, ing ngendi sepur dibentuk lan dibubarake.

            Bener, sing dakkandhakake.
      3. Smirnov Sergey
        Smirnov Sergey 22 Oktober 2022 18:57
        0
        Carane numpes. Ing bagean lurus - ya, aku mbenerake tanggul, ngganti rel. Nanging yen panah wis numpes, luwih bebarengan karo weker lan kontrol, kabeh iku Luwih rumit karo. Ora akeh barang sing ana ing saham)
    3. IgorIP
      IgorIP 22 Oktober 2022 11:56
      +6
      Kutipan: Yuri Siritsky_2
      Wayahe ngrusak rel sepur supaya ora ana wesi siji sing tekan garis ngarep.

      Iku praktis ora ana gunane!
      Kita kudu numpes lokomotif.
      1. Alex Nevs
        Alex Nevs 22 Oktober 2022 12:08
        +6
        ya... ngguyu dig kabeh crutches lelungan .... supaya ora ana apa-apa kanggo ndandani ... Inggih, sampeyan menehi.
        1. EULA
          EULA 22 Oktober 2022 14:24
          +6
          Bukak titik koleksi kanggo kruk sepur saka populasi. Menapa malih, pilihan kanggo mbayar karo vodka lan daging babi, lan ora mung hryvnia lan rubles
          1. Ulan.1812
            Ulan.1812 22 Oktober 2022 18:01
            -1
            Kutipan saka eule
            Bukak titik koleksi kanggo kruk sepur saka populasi. Menapa malih, pilihan kanggo mbayar karo vodka lan daging babi, lan ora mung hryvnia lan rubles

            Aku ora ngerti carane iku ing Ukraina, nanging ing dalan gedhe kita, sleepers beton lan fasteners khusus wis digunakake kanggo dangu.
            Nanging uga bisa diklumpukake.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. qqqq
      qqqq 24 Oktober 2022 13:47
      0
      Kutipan: Yuri Siritsky_2
      Wektu kanggo ngrusak rel sepur

      Omong kosong lengkap. Trek sepur lagi dibalekake ing wektu (perang rel ing Belarus nalika Perang Donya II nuduhake iki). Bab liyane yaiku rusake lokomotif, kreteg sepur. Kerugian kasebut luwih angel dipulihake. Lan ril regane dhuwit. Aku mikir yen kita mencet trek, banjur malah saka Amerika Serikat padha krungu ngguyu saka asil.
  2. Arcady007
    Arcady007 22 Oktober 2022 11:39
    + 20
    Inggih, target katon immobilized. Sampeyan bisa dadi sawetara shooting kanggo milih saka.
  3. pemotong bolt
    pemotong bolt 22 Oktober 2022 11:39
    + 20
    Perlu kanggo nutupi sepur sing mandheg. Isih ora ana penumpang.
    1. mitrich
      mitrich 22 Oktober 2022 13:02
      +4
      Target stasioner sing apik kanggo buket geranium.
  4. rotmistr60
    rotmistr60 22 Oktober 2022 11:39
    +8
    lokomotif diesel cadangan ditarik saka depot
    Nalika aku ngerti, lokomotif uap sabanjure? Yen ana masalah serius karo bahan bakar diesel, sing mesthi kudu digawe, lokomotif diesel bakal mandheg, lan kanggo lokomotif uap mbutuhake batu bara, sing akeh banget ing Donbass, nanging ora ana ing antarane wong Kulon.
    1. paul3390
      paul3390 22 Oktober 2022 11:47
      + 16
      lokomotif uap butuh batu bara

      Saliyane batu bara, infrastruktur dibutuhake. Carane, contone, kanggo mbukak menyang bunker tanpa overpass? Sing wis suwe ilang? Mesthi, sampeyan bisa nindakake soko, kayata loading karo excavator, utawa ngendi kanggo meneng conveyor sabuk saka, nanging sampeyan ora bakal mesthekake gerakan pancet .. Maneh, pump banyu. Nanging kepiye carane yen ora ana pompa banyu kanggo wektu sing suwe lan ora ana listrik kanggo pompa? Iki tegese saben stasiun uga duwe generator diesel kanggo wong-wong mau. Lan sakteruse..
      1. Technician_Harlan
        Technician_Harlan 22 Oktober 2022 12:00
        +7
        Kutipan saka paul3390
        lokomotif uap butuh batu bara

        Saliyane batu bara, infrastruktur dibutuhake. Carane, contone, kanggo mbukak menyang bunker tanpa overpass? Sing wis suwe ilang? Mesthi, sampeyan bisa nindakake soko, kayata loading karo excavator, utawa ngendi kanggo meneng conveyor sabuk saka, nanging sampeyan ora bakal mesthekake gerakan pancet .. Maneh, pump banyu. Nanging kepiye carane yen ora ana pompa banyu kanggo wektu sing suwe lan ora ana listrik kanggo pompa? Iki tegese saben stasiun uga duwe generator diesel kanggo wong-wong mau. Lan sakteruse..

        Aku uga ndeleng wayahe minangka nglanggar koordinasi sepur. Tanpa semaphore, alangan, interlocks lan panah, sampeyan ora bakal adoh ing lokomotif listrik utawa ing lokomotif uap. Iki dudu dalan gedhe, sampeyan ora bakal pisah ing kene. Lan kabeh iki ing Donya modern disambungake karo komunikasi lan listrik. Aku wis suwe ora weruh wong wadon nganggo gendéra ing sub-stasiun tanpa jeneng.
        1. GO-TO-GO-GO-GO
          GO-TO-GO-GO-GO 22 Oktober 2022 15:34
          0
          Aku wedi takon: ngendi sampeyan ndeleng semafor?
          1. Technician_Harlan
            Technician_Harlan 22 Oktober 2022 16:44
            0
            Quote: GO-TO-GO-TO-GO
            Aku wedi takon: ngendi sampeyan ndeleng semafor?

            Ana sawetara liyane. Nanging, yen penting banget kanggo sampeyan, mula dadi ALS (sinyal lokomotif otomatis)
            1. GO-TO-GO-GO-GO
              GO-TO-GO-GO-GO 23 Oktober 2022 14:44
              +1
              Aku ora pengin ngukur apa-apa, nanging amarga sampeyan wis duwe kawruh babagan PTE, IDP, ISI, mula sampeyan ngerti yen lalu lintas sepur bisa ditindakake sanajan kabeh cara komunikasi mandheg, R / S ora bisa. ora ana lampu lalu lintas, panah sing ora diterjemahake kanthi jarak jauh, nanging sepur-sepur kasebut - bakal ana rel, lokomotif uap lan wong. Kajaba iku, sistem MPS kita isih ana.
              1. Technician_Harlan
                Technician_Harlan 31 Oktober 2022 00:58
                0
                Я не утверждал, что невозможно, я сказал, что сильно затруднено и требует определенных навыков для обеспечения скоординированного движения.
          2. Ulan.1812
            Ulan.1812 22 Oktober 2022 17:45
            -1
            Aku pengin takon pitakonan sing padha.
            Sampeyan ora bakal nemokake semafor karo geni ing wayah awan.
        2. Sergey A_3
          Sergey A_3 23 Oktober 2022 10:13
          +1
          Nanging sampeyan muspra, sepur bisa mlaku tanpa komunikasi, ing kertas lol lan bakal bisa digunakake kanthi efisien sajrone seminggu.
      2. begemot20091
        begemot20091 22 Oktober 2022 12:32
        +3
        Lokomotif (akeh) wis suwe diowahi dadi bahan bakar minyak lan lenga. Nanging banyu kudu ditambahake kanthi rutin "ngambang". Ing saben - luwih utawa kurang - stasiun gedhe (malah ora hub) - gardu lan kontrol turnouts. Sampeyan ora perlu akeh - siji "Geranium" cukup
        1. Ulan.1812
          Ulan.1812 22 Oktober 2022 17:56
          0
          Kutipan saka: begemot20091
          Lokomotif (akeh) wis suwe diowahi dadi bahan bakar minyak lan lenga. Nanging banyu kudu ditambahake kanthi rutin "ngambang". Ing saben - luwih utawa kurang - stasiun gedhe (malah ora hub) - gardu lan kontrol turnouts. Sampeyan ora perlu akeh - siji "Geranium" cukup

          Ora, maksimal setengah ditransfer menyang lenga. Deleng foto ing pangkalan saham. Kajaba iku, lokomotif uap tetep minuscule. A sawetara atus ora bakal nindakake.
          Lan ing umum, sampeyan ora bakal nemokake machinists ing afternoon karo geni. Po wis mati.
          Saiki lokomotif uap mung nyopir sepur subway. Ana mung sawetara ing uap.
          Kita duwe ing cabang Bologoe-Polotsk. Ana sawetara bêsik ing depot Podmoskovnaya.
          Ing Ukraina, meh padha. Miturut cara, sampeyan bener, pompa banyu, kanggo pour kabeh menyang banyu, wis dawa wis ngilangi.
          Nanging iki bisa ditanggulangi, banyu uga diwutahake menyang mobil penumpang, mesthi, kurang. Lan padha pour ing ndhuwur.
          Umumé, ora mungkin kanggo ngatur gerakan lokomotif.
          1. Ulan.1812
            Ulan.1812 22 Oktober 2022 17:58
            +1
            Kutipan: Ulan.1812
            Kutipan saka: begemot20091
            Lokomotif (akeh) wis suwe diowahi dadi bahan bakar minyak lan lenga. Nanging banyu kudu ditambahake kanthi rutin "ngambang". Ing saben - luwih utawa kurang - stasiun gedhe (malah ora hub) - gardu lan kontrol turnouts. Sampeyan ora perlu akeh - siji "Geranium" cukup

            Ora, maksimal setengah ditransfer menyang lenga. Deleng foto ing pangkalan saham. Kajaba iku, lokomotif uap tetep minuscule. A sawetara atus ora bakal nindakake.
            Lan ing umum, sampeyan ora bakal nemokake machinists ing afternoon karo geni. Po wis mati.
            Saiki lokomotif uap mung nyopir sepur subway. Ana mung sawetara ing uap.
            Kita duwe ing cabang Bologoe-Polotsk. Ana sawetara bêsik ing depot Podmoskovnaya.
            Ing Ukraina, meh padha. Miturut cara, sampeyan bener, pompa banyu, kanggo pour kabeh menyang banyu, wis dawa wis ngilangi.
            Nanging iki bisa ditanggulangi, banyu uga diwutahake menyang mobil penumpang, mesthi, kurang. Lan padha pour ing ndhuwur.
            Umumé, ora mungkin kanggo ngatur gerakan lokomotif.

            Ya, yo-my nulis sepur RETRO, lan proofreader mbenerake "metro".
            1. KCA
              KCA 23 Oktober 2022 03:57
              +2
              Aku lelungan ing sepur retro, cedhak, ing provinsi Tver, Savevo-Uglich, Sepur lagi wae obah, trek kikuk, lan aku katon ing nameplate ndhuwur lawang - Tver Carriage Works, 1898, apupet
          2. Smoke_in_smoke
            Smoke_in_smoke 22 Oktober 2022 18:36
            +3
            Kutipan: Ulan.1812
            Ing Ukraina, meh padha. Miturut cara, sampeyan bener, pompa banyu, kanggo pour kabeh menyang banyu, wis dawa wis ngilangi.
            Nanging iki bisa ditanggulangi, banyu uga diwutahake menyang mobil penumpang, mesthi, kurang. Lan padha pour ing ndhuwur.

            Mobil-mobil kapenuhan banyu saka ngisor, saka antar-trek.
            Kasunyatan bilih banyu asring mili saka ndhuwur liwat mobil mung tandha sing kapenuhan kapasitas.
            1. Ulan.1812
              Ulan.1812 22 Oktober 2022 19:18
              +1
              Kutipan: Smoky_in_smoke
              Kutipan: Ulan.1812
              Ing Ukraina, meh padha. Miturut cara, sampeyan bener, pompa banyu, kanggo pour kabeh menyang banyu, wis dawa wis ngilangi.
              Nanging iki bisa ditanggulangi, banyu uga diwutahake menyang mobil penumpang, mesthi, kurang. Lan padha pour ing ndhuwur.

              Mobil-mobil kapenuhan banyu saka ngisor, saka antar-trek.
              Kasunyatan bilih banyu asring mili saka ndhuwur liwat mobil mung tandha sing kapenuhan kapasitas.

              Nuwun sewu, sampeyan bener, dheweke kerja dadi kondektur dhewe lan mesthi ... kelalen.
          3. saigon
            saigon 23 Oktober 2022 09:02
            +1
            Ing kene, banyu ora diwutahake menyang mobil penumpang saka ndhuwur, sirah ngisi saka ngisor mobil tetep metu ing area boiler, lan ing loro-lorone mobil.
        2. Sergey A_3
          Sergey A_3 23 Oktober 2022 10:16
          +1
          Ana ing railway, iku diarani kurbel, ing kene mung kanggo kasus kaya mengkono nalika komunikasi saka stsb (suplai daya panah) mandheg.
          1. Grancer81
            Grancer81 24 Oktober 2022 06:43
            0
            Pira giliran sing kudu ditindakake kanggo mindhah saklar turnout saka posisi siji menyang posisi liyane sapisan lan supaya bisa ngunci? 42,5 giliran! Lan pira sing kudu ditindakake saben shift? bakal luwih adhem tinimbang gabungan Schwarzenegger lan Stallone ...
            1. Sergey A_3
              Sergey A_3 25 Oktober 2022 09:46
              0
              Aja ngomong omong kosong, usaha ana minimal, ora ana sing nggegirisi, dheweke kerja sajrone pambangunan stasiun. hi
              1. Grancer81
                Grancer81 8. november 2022 14:51
                0
                При строительстве, это не на манёврах...А при манёврах, это не очень радостное занятие... Это из моего личного опыта... Когда на посту ЭЦ вырубили электроэнергию на три часа...
      3. alex967
        alex967 23 Oktober 2022 13:09
        0
        Loading batu bara ora masalah. Cocog kanggo sembarang loader utawa excavator. Nanging lokomotif uap nganggo banyu sing akeh banget. We kudu ing kolom vszhd ngadeg ing rata-rata sawise 50 km. Sepur retro ing rong lokomotif uap diisi bahan bakar saka sepur geni sawise 200 km.
    2. pemotong bolt
      pemotong bolt 22 Oktober 2022 12:19
      + 10
      lokomotif uap sabanjuré?
      Aku Suspect sing kanggo 30 taun kabeh tembaga lan tembaga bagean wis ngaco saka wong-wong mau, kang ana akeh, nanging tanpa wong-wong mau ora ana cara.
    3. kucing Rusia
      kucing Rusia 22 Oktober 2022 18:15
      +1
      Kutipan: rotmistr60
      Lan lokomotif uap butuh batu bara, sing akeh banget ing Donbass, nanging ora ana ing antarane wong Kulon.
      Ukraina wis cekungan batubara Lviv-Volyn - Total 1% saka kabeh batu bara saka SSR Ukrainia, ing 2000 pertambangan batu bara nganti 4 yuta ton ing taun ...
      hi
    4. Nyrobsky
      Nyrobsky 22 Oktober 2022 21:12
      +3
      Kutipan: rotmistr60
      lokomotif diesel cadangan ditarik saka depot
      Nalika aku ngerti, lokomotif uap sabanjure? Yen ana masalah serius karo bahan bakar diesel, sing mesthi kudu digawe, lokomotif diesel bakal mandheg, lan kanggo lokomotif uap mbutuhake batu bara, sing akeh banget ing Donbass, nanging ora ana ing antarane wong Kulon.

      Batu bara becik, nanging kanggo lokomotif uap, bahan bakar apa wae sing bisa ngowahi banyu dadi uap bakal ditindakake. Ing sajarah, ana kasus nalika lokomotif uap kanggo pangiriman kargo kritis tenggelam karo iwak garing.
      Punika rincian liyane hi
      https://berdskasloboda.ru/i-ryba-dvigala-parovozy/
  5. penasehat level 2
    penasehat level 2 22 Oktober 2022 11:43
    +3
    Aku kepengin weruh yen saben dina, ing macem-macem panggonan, siji Geranium bakal ngrusak jalur sepur? kanggo mbenakake, kaya aku ngerti, mesthine wiwit awan.. lan sepur kabeh bakal nglumpukake lan nglumpukake-gabus.. nganggep bakal ana dalan lan lokomotif diesel ora bakal mbantu.. nah iki tambahan apa. wis kelakon.. lan yen ditambahake maneh ing wektu ndandani, dadi ora suwe ora ana sing arep ndandani..
    1. wong
      wong 22 Oktober 2022 11:49
      + 11
      Sadawane trek Geranium, iku dadi-dadi prasetya, bebarengan trek sampeyan kudu bom 1000 kg, supaya corong ageng, kabeh struktur trek wis Smashed. Ing depot karo drone. Lokomotif diesel kobong banget.
      1. begemot20091
        begemot20091 22 Oktober 2022 12:40
        +6
        Mesthine luwih apik tinimbang lokomotif listrik. Ana uga akeh "bahan bakar", nanging ... Punika bahan bakar diesel lan mentega. Lan solariums ... Aku ora pengin kabeh. Volume tank bahan bakar yaiku 7300 liter, nanging ngisi bahan bakar 6800 liter. Konsumsi bahan bakar ing kaping 11 yaiku saka 21l / jam nganti 30l / jam, gumantung saka kondisi cuaca (sing paling mateni bisa mangan 2 liter saben, lan nalika dimuat, bahan bakar mabur kaya pipa). Lokomotif Diesel 116TE7U duwe rong bagean, masing-masing, rong tangki bahan bakar, ana ing sangisore awak lokomotif lan volume 860 liter, tikel loro, entuk - 15 liter
        1. wong
          wong 22 Oktober 2022 13:25
          +5
          Lan lemah ing depot lokomotif diesel biasane jenuh karo bahan bakar minyak lan solar. Gol apik.
        2. alex967
          alex967 23 Oktober 2022 13:12
          0
          Dheweke ora duwe 2te116u, mung ana ing Rusia. Padha duwe puluhan lan prasaja 116. Kita uga bisa tuku sawetara te33a.
      2. pemotong bolt
        pemotong bolt 22 Oktober 2022 13:33
        +4
        Lokomotif diesel kobong banget.
        Lan reprogramming tambang anti-helikopter ("Boomerang" bisa diselehake saka udhara) ora bisa? Ing radius 150 meter menyang lokomotif amba.
    2. EULA
      EULA 22 Oktober 2022 14:27
      +5
      IMHO bunch kudu mabur liwat trek menyang lokomotif diesel, sadawane dalan salah, sing, lan tengen menyang kaca ngarep. Kelangan sopir lan lokomotif diesel. Ditambah panik.
      Lan yen ana lowongan kanggo mesin ing Primorye ing situs web panelusuran proyek, banjur mundhut saka mesin bakal akselerasi kaping pirang-pirang.
  6. ZIF122
    ZIF122 22 Oktober 2022 11:43
    +6
    Ya, pungkasane, akibat saka swotting-railway sing ditargetake munggah, pasokan senjata paling sithik!
  7. dnestr74
    dnestr74 22 Oktober 2022 11:43
    +4
    kreteg sepur, kanggo kula sing paling penting. Ayo ngenteni OTRK Iran, lan dheweke bakal hack
    1. Volodin
      Volodin 22 Oktober 2022 11:47
      +3
      Kutipan saka: dnestr74
      Ayo ngenteni OTRK Iran, lan dheweke bakal hack

      Ana uga OTRK kanggo iki. Titik ing kene yaiku apa kreteg kasebut minangka target ing peta militer kita utawa durung
      1. saigon
        saigon 23 Oktober 2022 09:04
        0
        Kreteg bab sing perlu ing nyerang.
  8. Alexander Rasmukhambetov
    Alexander Rasmukhambetov 22 Oktober 2022 11:46
    +7
    Lan kenapa kita wis ngenteni wolung sasi, kok kreteg durung dirusak lan klelep ing tapel wates karo Ukraina, apa isih nunggu lan looking ing, apa bakal padha mikir bab kita ing Eropah lan Amerika Serikat.
  9. paul3390
    paul3390 22 Oktober 2022 11:49
    +8
    depot lokomotif karo lokomotif diesel cadangan ing Ukraina terus dienggo.

    Aku heran kenapa? Sanajan katon - mesthine ana ing dhaptar target prioritas .. Nanging - kaya jembatan kanthi terowongan ..
  10. Ru_Na
    Ru_Na 22 Oktober 2022 11:49
    +6
    Sampeyan ora mung perlu kanggo de-energize railways, nanging uga kanggo mencet depot karo lokomotif diesel, sampeyan ora bisa perang hard karo railway mandegake.
    1. alex967
      alex967 23 Oktober 2022 13:16
      0
      Lan sampeyan ora bakal perang akeh karo lokomotif diesel. Bejo kurang, kurang kacepetan. Ngawula luwih.
  11. trafllot1832
    trafllot1832 22 Oktober 2022 11:51
    +9
    Nanging dudu pilihan kanggo pindhah menyang traksi lokomotif?
    1. tihonmarine
      tihonmarine 22 Oktober 2022 12:00
      +4
      Kutipan saka: tralflot1832
      Lan dudu pilihan kanggo pindhah menyang traksi lokomotif?

      Dadi lokomotif uap, bali ing awal 2000s padha diijini kanggo scrapped.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 22 Oktober 2022 12:19
        +3
        Apa bantuan saka museum lokomotif Jerman? hi ombenan
        1. tihonmarine
          tihonmarine 22 Oktober 2022 12:34
          +2
          Kutipan saka: tralflot1832
          Apa bantuan saka museum lokomotif Jerman?

          Dadi, saka kabeh museum ing Eropa, sampeyan bisa uga saka AS.
    2. Andrey Nikolaevich
      Andrey Nikolaevich 22 Oktober 2022 12:00
      +2
      Sampeyan wis direkrut brigade. apik. Lan babagan bahan bakar?.. Kayu bakar, batu bara, ing ngendi entuk?)
      1. trafllot1832
        trafllot1832 22 Oktober 2022 12:22
        +4
        Kaya kang dadi karsaning Allah, kayu iku kareben padha nyuwil-nyuwil, banjur padha bengok-bengok: Ora ana owah-owahan!
      2. mitrich
        mitrich 22 Oktober 2022 13:06
        +2
        Lan banyu, saben 70-100 km. Iku kabeh infrastruktur.
  12. ratoborets
    ratoborets 22 Oktober 2022 11:54
    +6
    Eh, ayu!
    Yen iki wis rampung wiwit wiwitan NMD, iku bakal dadi rumit banget logistik lan transfer pasukan saka Angkatan Bersenjata Ukraina, lan ing wektu iki cukup realistis kanggo njupuk Bank Kiri (nglereni saka klompok Donbass). saka Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo njagong ing trenches tanpa persediaan), Odessa lan Nikolaev.
    Sayange, wayahe wis ilang lan ora bakal bisa entuk efek sing bisa ditindakake ing wiwitan SVO. Nanging apa sing kedadeyan saiki ora bisa bungah.
    1. mitrich
      mitrich 22 Oktober 2022 13:08
      +4
      Lan apa iki, paling ora incompetence saka elit politik lan militèr saka Federasi Rusia? Kaya sing diucapake: apa iku salah utawa niat jahat?
      1. Lukachevsky
        Lukachevsky 23 Oktober 2022 02:37
        +1
        Aku ora mikir yen jenderal ing Wilayah Moskow utawa Putin luwih bodho tinimbang kita, wong biasa, sing bisa dingerteni. Supaya kita ngilangi pilihan kanthi kabodhoan, lan mung pilihan kapindho sing isih ana.
  13. Centurion pungkasan
    Centurion pungkasan 22 Oktober 2022 11:57
    +3
    Raskhrenyachit kabeh lokomotif diesel. Kanggo wong Eropa, dheweke pengin ukuran sing beda, dheweke ora bakal bisa menehi sepur. supaya peralatan diangkut saka tapel wates ing kolom utawa ing traktor ... kanggo penak saka bombing. Banjur nyopot traktor. Kanggo nyeret pengangkut tongkang :)
    1. trafllot1832
      trafllot1832 22 Oktober 2022 12:27
      +5
      Ayo padha njupuk conto saka RRC jaman MAO, ing kono brigade padha perang kanggo judhul "Reaktif".
    2. begemot20091
      begemot20091 22 Oktober 2022 12:43
      +2
      Sampeyan bener, trek beda. Ing Polandia ana potongan kanthi ukuran sing padha. Nanging lokomotif Ukrainia dibutuhake Lan lokomotif diesel dudu gerbong - sampeyan ora bisa ngganti bogies kaya ngono.
    3. alex967
      alex967 23 Oktober 2022 13:19
      0
      Lithuania, Latvia, Estonia bakal dibuwang. AS isih bisa. Lokomotif ora masalah.
  14. Andrey Nikolaevich
    Andrey Nikolaevich 22 Oktober 2022 11:59
    +1
    Aku weruh rolling stock saka UZ. Kabeh wis lawas lan mati. Mobil penumpang mung kethokan. Angkut barang isih kaya-kaya ... Lokomotif listrik, lokomotif diesel umume sampah.
    1. pemotong bolt
      pemotong bolt 22 Oktober 2022 12:22
      +8
      Mobil penumpang mung kethokan.
      Nanging sampeyan bisa milih jamur tanpa ninggalake mobil (foto 2019).
  15. tihonmarine
    tihonmarine 22 Oktober 2022 11:59
    +3
    Mulane, informasi dianyari yen depot lokomotif karo lokomotif diesel cadangan ing Ukraina terus dienggo. Nganti saiki, obyek kasebut durung diowahi dadi target rudal lan amunisi.

    Iki kudu dirusak dhisik, lokomotif listrik ngadeg, nanging lokomotif diesel bisa digunakake. Perlu ngrusak depot lokomotif diesel, banjur sepur bakal dadi.
  16. bingo
    bingo 22 Oktober 2022 11:59
    +1
    Saiki, kene dadi nyenengake banget. Kasunyatane yaiku nglereni lokomotif diesel kanggo logam kethokan ing Ukraina persis, wiwit taun 16th, nanging pira sing diombe - lan apa ana lokomotif diesel sing digunakake - dudu kasunyatan. Ing kene kita bakal weruh nglirik
    1. Alex Nevs
      Alex Nevs 22 Oktober 2022 12:10
      +1
      Ana banget "apik" (licik) game karo ukrokolonnaya kalima!
    2. pemotong bolt
      pemotong bolt 22 Oktober 2022 13:36
      +3
      nglereni lokomotif diesel kanggo kethokan logam ing Ukraina ana persis, saka 16 taun kira-kira
      Ing taun 2000 (kaya) sepur lokomotif diesel - paling sethithik sèket - teka ing Liepaja saka Ukraina kanggo nglereni. Padha ngadeg ing kabeh arah. Satpam nyoba ngoyak kita, nanging kita isih nyusup ing njero ya .
      1. bingo
        bingo 22 Oktober 2022 14:02
        +1
        Mariupol, saka Ilyich, uga ngandhani yen dheweke didorong menyang Ilyich kanggo nglereni, lan kanggo remelting - menyang Jerman - produksi murni, iki ora dilebur saka bijih. Lan baja, dibandhingake karo kethokan, larang. Lan dheweke mung ngomong babagan volume lokomotif sing dianggep atusan
      2. kucing Rusia
        kucing Rusia 22 Oktober 2022 18:32
        +2
        Quote: pemotong baut
        nglereni lokomotif diesel kanggo kethokan logam ing Ukraina ana persis, saka 16 taun kira-kira
        Ing taun 2000 (kaya) sepur lokomotif diesel - paling sethithik sèket - teka ing Liepaja saka Ukraina kanggo nglereni. Padha ngadeg ing kabeh arah. ya .
        Ing 2018, Poros (Poroshenko) tuku lokomotif diesel kargo saka AS General Electric ТЭ33А Evolution, saka Agustus 2018 kanggo Maret 2019 padha overtakes Ukraina kanggo 30 lokomotif diprodhuksi ing pabrik ing Kazakhstan, supaya luwih gedhe, sadurunge 175 lokomotif mengko, nanging ora ana data sing tepat babagan masalah iki ...
        hi
        Banjur ing 2018, ana akeh gangguan babagan nglereni $ sajrone kesepakatan kanggo tuku lokomotif diesel.
  17. ilmuwan_
    ilmuwan_ 22 Oktober 2022 12:05
    +5
    Quote: Alexander Rasmukhambetov
    Lan kenapa kita wis ngenteni wolung sasi, kok kreteg durung dirusak lan klelep ing tapel wates karo Ukraina, apa isih nunggu lan looking ing, apa bakal padha mikir bab kita ing Eropah lan Amerika Serikat.

    Perang iku perang, lan perdagangan karo mungsuh ana ing jadwal. Ing sumber sing padha: "Kyiv ngrancang pangalihan ing pipa amonia Togliatti-Odessa, ing ngendi pasokan amonia wis diterusake."
    Cepet utawa mengko, xoxly bakal njeblug ing cedhak pemukiman kanggo nuduh kita nggunakake WMD marang warga sipil. Nanging oligarki kita ora peduli, mung dhuwit sing penting.
  18. ruwet
    ruwet 22 Oktober 2022 12:07
    +1
    Apa sing arep ngisi sampah Soviet iki!?
    1. begemot20091
      begemot20091 22 Oktober 2022 12:46
      +3
      Sampah SOVDEPOVSKAYA iki dibuwang ing kabeh Sepur Trans-Siberia. Gusti Allah ngapura yen ora dicolong.
      1. Vadim Topal-Pasha
        Vadim Topal-Pasha 22 Oktober 2022 13:55
        +1
        Gusti Allah mesthi ora bakal nulungi. Kabeh tembaga wis dawa wis dibusak saka 3.14.
  19. Saboteur_Navy
    Saboteur_Navy 22 Oktober 2022 12:10
    +9
    Kabeh padha, trowongan Beskydy kudu diturunake! Ya, penting banget kanggo nyerang eselon sing dimuat, utamane ing posisi sing ngadeg, ing kene Geran-2 ora dadi asisten sing kuwat, mula kudu mundur SU-34 lan SU-24 kanthi klompok.
    1. komvap
      komvap 22 Oktober 2022 12:28
      +5
      Kutipan: Saboteur_Navy
      Terowongan Beskydy kudu ambruk!

      Kanggo Ukraina, trowongan Beskydy anyar penting banget, amarga rute iki ngangkut barang menyang tapel wates kulon negara kasebut, uga luwih saka 60% kargo transit menyang Eropa Kulon lan Tengah.
      1. Saboteur_Navy
        Saboteur_Navy 22 Oktober 2022 12:42
        +8
        Dadi aku ngomong babagan iki, nanging ora ana pukulan siji-sijine, iki misteri kanggo kabeh wong, kenapa?
        1. mitrich
          mitrich 22 Oktober 2022 13:11
          +5
          Kene lan Zircon ora tega. Mung amarga energi kinetik bisa nggawe karusakan gedhe.
    2. begemot20091
      begemot20091 22 Oktober 2022 14:16
      +4
      Sampeyan perlu kanggo bang ing trowongan ing wayahe Sepur karo amunisi liwat. Lan ... bolongan ing gunung kanggo wektu sing ora ditemtokake. Ya, lan terminal kargo ing Odessa. Lan mergo Reni turu tentrem
  20. Adagka
    Adagka 22 Oktober 2022 12:14
    +9
    Kutipan saka: ratoborets
    Eh, ayu!
    Yen iki wis rampung wiwit wiwitan NMD, iku bakal dadi rumit banget logistik lan transfer pasukan saka Angkatan Bersenjata Ukraina, lan ing wektu iki cukup realistis kanggo njupuk Bank Kiri (nglereni saka klompok Donbass). saka Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo njagong ing trenches tanpa persediaan), Odessa lan Nikolaev.
    Sayange, wayahe wis ilang lan ora bakal bisa entuk efek sing bisa ditindakake ing wiwitan SVO. Nanging apa sing kedadeyan saiki ora bisa bungah.

    Yen iki wis rampung wiwit awal NWO, kabeh bakal rampung ing Maret, lan kabeh limo mongrels Baltik-Polandia wis dawa wiwit huddled ing bench lan whined pitifully saka ing kono. Nanging kanggo iki sampeyan kudu duwe soko ing celonone.
    Maneh, ing ukreoykha, properti lan aset wong dihormati (IE crooks) sing sawed gas geshefts karo crooks Svidomo padha telung puluh taun.
    Akibaté, SVO teka ing kasunyatan sing ora njupuk ana, ora bom, ora jotosan munggah. Akibaté, ewu pejuang padha kakubur, padha kelangan Bunch saka gaman, lan paling Jahwéh wektu, lan padha mlayu mung nalika bokong wis ing geni, ora kaya bocah, lan ora ana panggonan liya kanggo pindhah - utawa kanggo bom. kaya wong diwasa, utawa ing bench ing Den Haag, utawa menyang talang karo gagang saka shovels ing bokong minangka hadiah parting saka Pamilih ngucapke matur nuwun.
  21. Radikal
    Radikal 22 Oktober 2022 12:15
    -1
    Mulane, informasi dianyari yen depot lokomotif karo lokomotif diesel cadangan ing Ukraina terus dienggo. Nganti saiki, obyek kasebut durung diowahi dadi target rudal lan amunisi.
    Nah, apa sing bisa dikandhakake babagan iki? Kabeh kaya biasane. Apa lokomotif diesel iki bakal kejiret siji-siji ing trek? am
  22. Joker62
    Joker62 22 Oktober 2022 12:24
    0
    Kutipan: Smoky_in_smoke
    Kutipan: Volodin
    Nanging depot lokomotif lan langsung lokomotif (lokomotif diesel) dhewe ora bakal katon ing "zaliznytsia" sajrone sedina.

    Depot - ya, nanging dheweke bakal ngikis lokomotif diesel ing saindenging Eropa.

    Lan bahan bakar kaya diesel, ngendi bakal dijupuk ing Eropah? wong bodho Wong-wong mau padha kekurangan banget, banjur ana ngisi bahan bakar kanggo Bandera. am
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 22 Oktober 2022 13:22
      0
      Kutipan saka Joker62
      Lan bahan bakar kaya diesel, ngendi bakal dijupuk ing Eropah? Wong-wong mau padha kekurangan banget, banjur ana ngisi bahan bakar kanggo Bandera.

      Sheriff ora peduli apa sing ora ana ing Eropa.
      Menehi printah - scrape.
  23. APASUS
    APASUS 22 Oktober 2022 12:25
    +6
    Ing kana dibutuhake Orion lan UAV jarak jauh liyane, wektune mburu lokomotif diesel
  24. gsev
    gsev 22 Oktober 2022 12:30
    +2
    Kutipan: Yuri Siritsky_2
    Wektu kanggo ngrusak rel sepur

    Iki mung mbuwang kekuwatan lan sumber daya sing ora ana gunane. Kita kudu terus ngrusak struktur energi Ukraina kanthi intensif. Serangan ing sektor energi, contone, mateni produksi drywall Knauf ing Ukraina. Saiki pambangunan parlemen anyar ing Tajikistan wis dilereni soko tugas. Drywall Rusia nduweni kapadhetan 30% luwih murah tinimbang sing dibutuhake dening Tajik (salah siji Knauf nginstal pabrik sing wis lawas ing kene, utawa sawise kekalahan produksi ing Ukraina, Knauf mutusake kanggo mungkasi produksi sing padha ing Rusia). Mesthine, ekonomi Ukraina diarahake menyang kerjasama karo Eropa, lan ora karo Tajikistan, lan saiki, saliyane logistik industri Ukrainia lan Eropa, utamane ambruk. Wong Turki duwe kesempatan sing apik kanggo manggoni ceruk ing pasar industri. Saiki, thanks kanggo geraniums, padha wis dijupuk pasar drywall ing CIS, lan yen padha sijine Beiraktars lan Anki ing Rusia kanggo serangan ing sektor energi Ukraina, padha bisa ngatasi kabeh masalah ekonomi lan stabil lira Turki.
  25. roket757
    roket757 22 Oktober 2022 13:48
    -1
    Amarga sepur mandheg ing Ukraina, lokomotif diesel cadangan ditarik saka depot
    . Dheweke duwe cadangan, dheweke duwe kemampuan kanggo ngirim barang kanthi sepur. Iki minangka omission gedhe ing bagean kita.
  26. Vadim Topal-Pasha
    Vadim Topal-Pasha 22 Oktober 2022 13:53
    +1
    Quote: Alexander Rasmukhambetov
    Lan kenapa kita wis ngenteni wolung sasi, kok kreteg durung dirusak lan klelep ing tapel wates karo Ukraina, apa isih nunggu lan looking ing, apa bakal padha mikir bab kita ing Eropah lan Amerika Serikat.

    Iku misale jek kanggo kula sing ora bab reaksi wong. Lan kasunyatan manawa sing nggawe berita, dheweke bisa entuk dhuwit akeh ing bursa saham. sopo wae. sing ngerti ing advance apa jotosan lan apa jalaran bakal inflicted, malah ora bisa dadi sugih, nanging dadi sarwa!
  27. Guran33 Sergey
    Guran33 Sergey 22 Oktober 2022 13:55
    0
    Lha kok rusak banget rel sepur.. luwih gampang kanggo nyimpen bahan bakar ...
  28. alexr2005
    alexr2005 22 Oktober 2022 15:05
    +2
    Depot kasebut kudu dirusak bebarengan karo pembangkit listrik. Sing jelas kanggo sapa wae, senjata bakal digawa nganggo lokomotif diesel sawise karusakan jaringan listrik.
  29. Oleg Ogorod
    Oleg Ogorod 22 Oktober 2022 15:26
    +2
    Pancen, lokomotif diesel ora ngisi bahan bakar ing SPBU. Lan nggunakake jumlah gedhe saka bahan bakar diesel. Simpenan bahan bakar ora didhelikake. Mesthi, aku ngerti yen truk bahan bakar bakal nyopir lan ngisi bahan bakar lokomotif diesel, nanging ora saka Eropah, bakal nyeret solarium.
    Pancen, iki kudu rampung maneh ing spring, aku bengok-bengok kanggo dangu sing perlu kanggo mateni struktur energi mungsuh. Akhire bubar krungu lan ngerti.
    Nanging pancen kasep.
    Ing sisih liya, Kulon wis suwe ngenteni apa sing diimpiake pirang-pirang abad - perang internal gedhe ing wilayah Rusia. Lan ngenteni.
    Lan iki minangka kekalahan paling gedhe Rusia ing perencanaan kabijakan internasional lan domestik.
    Nanging saiki sampeyan wis entuk dhewe ing iki, iku ora idea ala kanggo muter bangsawan.
    Pragmatisme sing angel.
    Lan luwih tanpa bantuan saka Kaukasus.
  30. Victor_Jeneng
    Victor_Jeneng 22 Oktober 2022 15:48
    +1
    Wis suwe jelas kanggo wong bodho manawa nganti kita ngrusak sepur lan truk lan ngrusak dalan, ora bakal ana kamenangan.
  31. Carlos Hall
    Carlos Hall 22 Oktober 2022 16:39
    -1
    Ing dina liyane kanca saka railway ngandika yen perlu kanggo nyerang lokomotif diesel. Dheweke kudu nggunakake lokomotif diesel amarga sistem listrike gagal. Nalika jaringan listrik gagal lan mesin diesel diobong, kuldi lan bagal bakal dadi bintang ing sirkus Zelensky. Terus tekan kanthi iman.
    1. Alex Nevs
      Alex Nevs 22 Oktober 2022 19:22
      -1
      Aku dodol kuldi.. akeh... massal... sak gerobak... larang banget. Isine mung nganti suwe, nganti mendem.
  32. yowis
    yowis 22 Oktober 2022 16:44
    0
    Apa sing bisa nyegah lan nyegah?
  33. Cooper
    Cooper 22 Oktober 2022 19:03
    -1
    Putin, Staf Umum! Lan hard kanggo unravel kabeh konsentrasi saka pasukan Ukronazi, komunikasi, komunikasi, listrik, etc karo bombing permanen lan serangan rudal - iki ora, ora takdir ??
    1. Alex Nevs
      Alex Nevs 22 Oktober 2022 19:20
      -1
      Kowe kabeh kesusu ngendi? Durung miwiti apa-apa. Iki mung gagasan. Kabeh wis ana ing ngarep - "TINGGAL PERPISAHAN" saka rollman ing ngarep (ing arti ngarep).
      1. RoTTor
        RoTTor 22 Oktober 2022 20:10
        0
        Mrenea dhewe, kirim anak-anakmu, sampeyan bakal teka, kenapa sampeyan ora kudu narik kucing kanthi bal
    2. RoTTor
      RoTTor 22 Oktober 2022 20:13
      -1
      Dadi kanggo iki sampeyan kudu duwe sirah ing pundhak, lan ora bokong, lan "sinau urusan militer kanthi cara sing nyata."
      Lan ngerti yen tanggung jawab kanggo kegagalan serius lan ora bisa dihindari, lan ora "pindhah menyang posisi liyane"
      1. Anatoly Podurazhny
        Anatoly Podurazhny 23 Oktober 2022 08:47
        -2
        Nanging kepiye carane nyirnakake rel sepur lan depot lokomotif diesel? - Sawise kabeh, BIG BAND ing STAFF UMUM nandur modal ing infrastruktur iki. Sampeyan ora bisa ngethok cabang sing sampeyan lenggah, ing wit iki yen sampeyan
    3. Mantan prajurit
      Mantan prajurit 22 Oktober 2022 21:28
      0
      Lan angel banget kanggo ngrusak kabeh konsentrasi pasukan Ukronazi kanthi bombardment permanen lan serangan rudal,

      Sampeyan bakal kaget, nanging bajingan iki ora konsentrasi lan ndhelikake sawise sawetara serangan musim semi ing barak lan klompok liyane ing mburi. Lan dheweke ngupayakake maju menyang garis ngarep kanthi cepet lan kanthi wicaksana.
  34. odisey3000
    odisey3000 22 Oktober 2022 19:24
    +4
    mesakake wong-wong kita sing bubar mati, pira akeh nyawa sing bisa disimpen yen infrastruktur Ukraina wis diisi luwih dhisik, aku ora ngerti apa-apa, pimpinan negara kita wis mikir, nanging mesthi ora babagan. pejuang lan komandhan perang lan ngwutahake getih ing Ukraina, iku isin, piye wae, lan sedih kanggo katon ing kabeh iki, piye wae kabeh ing perang iki wiwit rampung ora miturut negara, nanging miturut prinsip tutup saka denunciation.
  35. RoTTor
    RoTTor 22 Oktober 2022 20:07
    +1
    Untunge tokoh Ukain sing maling ngedol lokomotif saka cadangan / pangkalan panyimpenan kanggo kethokan.
    Lan ana akeh - kuat lan ing negara saged.
  36. Wbond
    Wbond 22 Oktober 2022 22:08
    0
    .... wis wayahe njaluk lokomotif uap .... yen ana ing panyimpenan ... Aku elinga 15-20 taun kepungkur ing sawetara stasiun kita buruh hard iki ngadeg ing baris ing panyimpenan lan penjarahan (((.. . ngguyu ... saiki ora ketemu ... lan dumadakan kita bakal mbutuhake (Gusti Allah ora) - nanging padha ora ana ... mung mikir ...
  37. Campanella
    Campanella 22 Oktober 2022 23:07
    0
    Iku mung ing sepur karo bahan bakar macet ing railway lan iku perlu kanggo mogok. Lan ora bakal ana bahan bakar lan infrastruktur.
  38. Sergey A_3
    Sergey A_3 23 Oktober 2022 10:28
    0
    Ora ana gunane ngrusak dalan, ing endi wae ana rute detour duplikat lan serep, utawa ing cabang liyane, nanging karusakan depot lan titik minangka keputusan sing tepat. Lokomotif diesel tanpa T / O, kanthi muatan kebak maksimal sewulan, yen mung diisi bahan bakar. Maksimal telung dina tanpa lenga.
  39. Ponimatel
    Ponimatel 23 Oktober 2022 10:31
    -1
    Kutipan saka: ramzay21
    Iku misale jek sing ana akeh wreckers lan saboteurs ing pimpinan kita, lan padha tansah muter kanggo wektu.

    Luwih kaya kesepakatan.
  40. renyah
    renyah 23 Oktober 2022 10:48
    0
    Umume turnover kargo ing Ukraina tumiba ing transportasi ril. Miturut data sing mbukak, dawane rute utama yaiku 19 kilometer. 787 ewu lokomotif dioperasikake, 1,9 lokomotif listrik lan 1,6 lokomotif diesel utama. Yaiku, umume transportasi ditindakake kanthi traksi listrik. Lokomotif listrik nyeret peralatan militer lan khusus, stok sumber daya material ing sisih wétan Ukraina saka negara tetanggan. Kajaba iku, eselon meh ora ana alangan, nganti Kharkov.

  41. renyah
    renyah 23 Oktober 2022 10:55
    0
    Kutipan saka Campanella.
    Iku mung ing sepur karo bahan bakar macet ing railway lan iku perlu kanggo mogok. Lan ora bakal ana bahan bakar lan infrastruktur.

    Mikir sadurunge nulis .... Dawane total jalur sepur Ukraina meh 20 ewu kilometer. Golek sepur ngadeg kanggo sawetara jam / puluhan jam, karo kargo kapentingan. Saka atusan. Kajaba iku, kargo campuran + mobil penumpang sing disusun dening para dermawan. Apa, kanggo pisanan padha ndhelikake konco sipil? Listrik kudu dirusak. Iki minangka getih kabeh industri, komunikasi, lan transportasi. Mungkasi ora mung jaringan listrik - lokomotif listrik, mandhegake sistem kontrol sepur - turnouts, komunikasi dispatcher, lampu lalu lintas, sistem pamblokiran. Saiki ora bisa kanthi manual.
  42. renyah
    renyah 23 Oktober 2022 11:01
    0
    Kutipan saka WBond
    .... wis wayahe njaluk lokomotif uap .... yen ana ing panyimpenan ... Aku elinga 15-20 taun kepungkur ing sawetara stasiun kita buruh hard iki ngadeg ing baris ing panyimpenan lan penjarahan (((.. . ngguyu ... saiki ora ketemu ... lan dumadakan kita bakal mbutuhake (Gusti Allah ora) - nanging padha ora ana ... mung mikir ...

    Asyik nglebokake lokomotif uap sewu ing rodha sing karat. Langsung nglatih tim. Penting kanggo mulihake sistem nyuplai batu bara, banyu, bahan bakar lan pelumas. Penting kanggo mulihake kontrol lalu lintas manual kanthi bantuan tombol sing dibuwang ing stasiun, lan nyekel tombol sabanjure ing pamindhahan, ngidini gerakan luwih lanjut. Ganti panah menyang kontrol terjemahan manual. Penting kanggo mulihake komunikasi telegraf antarane dispatcher lan kepala stasiun. Pita kasebut kanthi huruf. Teknik iki nganggo baterei.
    1. alex967
      alex967 23 Oktober 2022 13:39
      0
      Apa maneh panah? Kanggo nindakake iki, ana kurbel, dilebokake lan corak kaya gilingan daging. Ora ana tombol sing dibutuhake. Pamblokiran ora bisa digunakake, bakal liwat telpon utawa kanthi watesan wektu.
  43. Goldmitro
    Goldmitro 23 Oktober 2022 11:53
    0
    ... depot lokomotif karo lokomotif diesel cadangan ing Ukraina terus dienggo. Nganti saiki, obyek kasebut durung diowahi dadi target rudal lan amunisi.

    Nanging iki ora jelas. Apa ora iku tenan cetha sing banderlogs sawise de-energizing zhel. lokomotif diesel bakal langsung mbukak dalan lan terus nyedhiyakake Angkatan Bersenjata Ukraina. Yagene dheweke "lali" kanggo mencet jaringan listrik lan depot lokomotif ing wektu sing padha supaya bisa nglumpuhake pasokan lan transportasi Angkatan Bersenjata Ukraina? Efek ngrusak saka serangan kasebut ing tumindak Angkatan Bersenjata Ukraina ora bisa dikira-kira! Maneh, wong sing kita butuhake zhel. dalan kanggo ngekspor soko menyang Kulon miturut kontrak "suci" kanggo wong-wong mau?
  44. Haji Murat
    Haji Murat 23 Oktober 2022 12:41
    0
    Dheweke duwe akeh lokomotif diesel, kudu ngalahake jembatan, terowongan, depot.
  45. renyah
    renyah 23 Oktober 2022 13:48
    0
    Kutipan saka: alex967
    Apa maneh panah? Kanggo nindakake iki, ana kurbel, dilebokake lan corak kaya gilingan daging. Ora ana tombol sing dibutuhake. Pamblokiran ora bisa digunakake, bakal liwat telpon utawa kanthi watesan wektu.

    Apa sampeyan ndeleng carane kru sepur ijol-ijolan pesenan karo petugas stasiun? Asisten ing ngarep lawang mlebu ing gerbong, lan nyekel sampah ing tangane, diwenehake dening petugas, banjur mbuwang dhewe ing platform. Ana pesenan. Aku ora ngerti carane padha dirancang. Bisa uga, iki mung potongan nomer sing menehi hak kanggo ngenggoni trek kasebut. Ora ana telpon sing dipasang ing kasus pidana, yen. Sanadyan brigade mati kacilakan, kanthi ana kunci ing kabin, utawa ing sisa-sisa, bakal katon lokomotif kasebut bener apa ora.
    ketemu. Barang-barang kasebut diarani tongkat. Lan sistem ijol-ijolan yaiku sistem tongkat.
    https://ru.wikipedia.org/wiki/Жезловая_система
    Watesan wektu. Iku ora njamin yen ora ana mandeg ing dalan, ing angkut. Nyekel utawa teka, karo trek siji..... Oke, nguripake kurbel ing stasiun. Lan, apa ora ana terjemahan ing hauls? Sampeyan mikir, penemu ....
    1. alex967
      alex967 23 Oktober 2022 17:23
      0
      Aku kok kudu mikir. Kabeh wis dipikir sadurunge kita. Ana instruksi kanggo gerakan sepur. Aku ora mikir sing beda banget karo kita, TC asalé saka USSR. Ora ana sing bakal ngalangi sistem rod listrik nalika bisa digunakake kanthi cara komunikasi telpon. Kanggo nindakake iki, driver diwenehi cathetan travel. Kanggo operasi militer, uga bakal ana watesan wektu.
      Kanggo kiriman EC ing PTE kita, ana aturan kanggo ana sumber daya cadangan. Aku padha duwe banget.
  46. Vladimir Dmitrievich Burtsev
    Vladimir Dmitrievich Burtsev 23 Oktober 2022 15:01
    0
    Dear Pasukan Aerospace Rusia. Apa sampeyan mbuwang wektu?! Sepur sepur Bandera kanthi gaman lan pejuang saka VFU ngadeg ing rel sepur lan ngenteni YOU kanggo bang. Ayo wong lanang, aja mbuwang wektu!
  47. renyah
    renyah 23 Oktober 2022 16:58
    0
    Quote: Haji Murat
    Dheweke duwe akeh lokomotif diesel, kudu ngalahake jembatan, terowongan, depot.

    Dheweke duwe sekitar 300 lokomotif diesel ing saindenging negara lan luwih saka 1,5 ewu lokomotif listrik. Kabeh manajemen ril didhukung dening listrik. Lokomotif diesel beroperasi ing wilayah kulon lan kidul, ing ngendi rel kasebut ora ana listrik. Salajengipun. Lokomotif nyeret beban luwih sithik tinimbang lokomotif listrik utama. Sepur kudu dipisahake lan disambungake maneh kanggo traksi diesel. Sepur cendhak minangka kerugian liyane saka lokomotif diesel. Pangopènan lokomotif diesel luwih rumit tinimbang tukang listrik.
  48. renyah
    renyah 23 Oktober 2022 17:50
    0
    Kutipan saka: alex967
    Aku kok kudu mikir. Kabeh wis dipikir sadurunge kita. Ana instruksi kanggo gerakan sepur. Aku ora mikir sing beda banget karo kita, TC asalé saka USSR. Ora ana sing bakal ngalangi sistem rod listrik nalika bisa digunakake kanthi cara komunikasi telpon. Kanggo nindakake iki, driver diwenehi cathetan travel. Kanggo operasi militer, uga bakal ana watesan wektu.
    Kanggo kiriman EC ing PTE kita, ana aturan kanggo ana sumber daya cadangan. Aku padha duwe banget.

    Daya serep. Lokal mlaku. Manajemen end-to-end carane ngetrapake, paling ora ing situs kasebut, ora ana sambungan, ora ana Internet, ora ana komunikasi seluler. Ora ana manajemen kabel listrik sing digunakake dening insinyur tenaga. Cathetan lelungan. Tampilake. please, paragraf instruksi sing ngijini sampeyan kanggo menehi pesenan ing kertas utawa liwat telpon, tanpa bisa mriksa isi ing acara saka kacilakan. Rod ing kokpit, utawa ing Sisa kokpit, lan, dening ngarsane lan isi, durjana ditemtokake. Tongkat kasebut ora diciptakake dening wong bodho. Kalebu, lan utamané kanggo ngilangi pesenan palsu lan perfidious. Kanthi kamungkinan tumindak investigasi obyektif.
    1. alex967
      alex967 24 Oktober 2022 03:50
      -1
      Apa sampeyan wis tau maca IDP? Ana titik kasebut: gerakan sajrone istirahat ing kabeh sarana komunikasi. Maca banjur nulis.
      Lan kenapa sampeyan nyebutake rod iki ing endi wae? Sistem tongkat listrik wis suwe. Malah ora kasebut ing PTE Rusia taun iki.
  49. prahara
    prahara 23 Oktober 2022 17:53
    -1
    Kahanan energi lan e. transportasi nyedhaki titik nalika APU bakal njagong ing "jatah keluwen" tanpa cangkang, bahan bakar, replenishment, padha ora bakal duwe kesempatan kanggo regroup pasukan ing arah liyane .....
    Kabeh kudu ditindakake ing wulan Februari-Maret, nanging luwih becik telat tinimbang ora nate.
    Iku urutan gedhene luwih gampang kanggo numpes rong rolas lokomotif diesel karo drones saka atusan lokomotif listrik, lan durung. d. transportasi bakal mandheg..
    Tansah munggah lan methodically terus nganti lengkap nyerah.
  50. vvn_vl
    vvn_vl 23 Oktober 2022 19:08
    +1
    Apa sing nyegah sampeyan nindakake sadurunge? urusane wong liya?
    1. prahara
      prahara 23 Oktober 2022 20:26
      -1
      Takon pengusaha apa sing nyegah dheweke ngebom gardu...