Review militèr

Rekaman kasebut muncul ing jaringan kanthi upaya sing gagal dening para pejuang Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nembak rudal jelajah Rusia.

64
Rekaman kasebut muncul ing jaringan kanthi upaya sing gagal dening para pejuang Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nembak rudal jelajah Rusia.

Bengi iki khusus kanggo infrastruktur alun-alun. Minangka Ukrenergo dipeksa ngakoni, minangka akibat saka serangan roket sing ditindakake ing 22 Oktober, ukuran karusakan bisa dibandhingake utawa ngluwihi akibat saka fasilitas energi ing 10-12 Oktober.


Ukuran winates sistem pertahanan udara adhedhasar lemah, efektifitas tempur sing kurang ing perang nglawan drone lan rudal jelajah, uga kepinginan Angkatan Bersenjata Ukraina supaya ora "suar" sistem anti-pesawat lan karusakan sabanjure, meksa perintah Ukrainia supaya aktif nggunakake armada tempur sing isih ana kanggo numpes target udara. Kang menehi kritik dening materi video bubar diterbitake, pertempuran mburu penerbangan ora keganggu tenan.

Video kasebut nuduhake pesawat tempur Su-27 nguber rudal jelajah sing mabur liwat Odessa - iki wis dadi gambaran umum nalika nyoba nyegat senjata sing diluncurake saka wilayah Rusia. Rong video liyane nuduhake cuplikan panggunaan rudal saka pesawat tempur ing target udara ing wilayah Odessa lan Chernivtsi. Ing kasus loro, pluru ora nemokake target lan diunekake ing udhara tanpa guna.

Iku misale jek sing nyoba gagal kanggo nyegat rudal jelajah Rusia mabur ing dalan meh langsung dening aviation disebabake obsolescence saka peralatan onboard pejuang Ukrainia, kang ora bisa èfèktif nyekel target cilik.

Saksi mata Ukrainia sing njupuk rekaman kasebut percaya yen rudal jelajah kasebut ditembak mudhun, amarga salah sijine rudal udara-ke-udara minangka serangan sing sukses ing target:

Pengarang:
64 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Evgenius
    Evgenius 22 Oktober 2022 14:26
    + 10
    Mbok ana sing komentar ing video kasebut. Ora kabeh aviator ...
    Mangga! nglirik
    1. neland
      neland 22 Oktober 2022 14:49
      0
      Iku misale jek sing nyoba gagal kanggo nyegat rudal jelajah Rusia mabur ing dalan meh langsung dening aviation disebabake obsolescence saka peralatan onboard pejuang Ukrainia, kang ora bisa èfèktif nyekel target cilik.

      "Para saksi mata Ukraina sing njupuk rekaman kasebut percaya yen rudal jelajah ditembak mudhun, njupuk rudal udara-ke-udara minangka serangan sing sukses ing target:"
      1. ruha
        ruha 22 Oktober 2022 14:58
        + 18
        Lan aku ora ngerti. Self-detonation katon sawise wektu tartamtu, lan ora sawetara detik. ora?
        1. tukang nyopet
          tukang nyopet 22 Oktober 2022 15:09
          +6
          Yen target ilang, banjur apa gunane roket mabur luwih?
          Kemungkinan ngrusak awake dhewe dadi luwih gedhe lan mula ngrusak awake dhewe ...
          1. Lan Kita Host
            Lan Kita Host 24 Oktober 2022 02:40
            -2
            Kutipan saka bootlegger
            Yen target ilang, banjur apa gunane roket mabur luwih?

            Ing roket lawas, ya. Iku apik sing padha ora duwe modern saged kaping re-capture.
        2. alexoff
          alexoff 22 Oktober 2022 15:23
          +5
          Inggih, iki minangka rudal gegeran, dicekel sawise 300 meter
      2. Sergey Valov
        Sergey Valov 22 Oktober 2022 15:54
        -9
        "Obsolescence saka peralatan onboard" - ora ana siji nyegah pilot saka nggunakake bedhil, kanggo MiG - 29 KR target gampang, bab utama iku kanggo ndeteksi. Inggris ing WWII ing pejuang luwih primitif banget kasil nglawan KR Jerman.
        1. Alexander Lysenko
          Alexander Lysenko 22 Oktober 2022 17:20
          +2
          Apa babagan katrampilan shooting? Neraka, iku dudu target sing gampang. Nanging, kedadeyan roket kasebut dadi.
          1. Sergey Valov
            Sergey Valov 22 Oktober 2022 18:22
            -3
            "Keahlian tembak?" Apa tegese shooting skill? Mratelakake panemume, tembak rudal ditularake ing tingkat gen, nanging sampeyan kudu sinau nggunakake bedhil? belay
            "Ora telek, iki dudu target sing gampang" - sampeyan salah, CD - kacepetan kurang (kacepetan cedhak karo kacepetan jelajah pejuang), target non-maneuvering.
            "Iku kedadeyan roket dadi" - kedadeyan kasebut katon kanthi sampurna ing video kanggo artikel kasebut. Lan kedadeyan roket ora weruh target, kadhangkala mabur menyang ngendi wae, nanging kadhangkala .... Umumé, teknik sing luwih gampang, luwih dipercaya.
            1. DrMadfisher_2
              DrMadfisher_2 23 Oktober 2022 03:47
              0
              Kayane kethokan, kanggo sampeyan, minangka teknik sing paling dipercaya.
            2. Ilanatol
              Ilanatol 23 Oktober 2022 13:38
              0
              Rudal dhewe ngarahake target, nanging cangkang ... sayang.
              KR utamané target cilik-ukuran.
              Reliabilitas minangka salah sawijining perkara, nanging efisiensi rada beda.
        2. Ilanatol
          Ilanatol 23 Oktober 2022 09:16
          +1
          Nah, dadi V-1 uga ora "kaliber", nanging.
          Pira barel ana ing Spitfire? Piye kabare Mig?
          Saka kadohan apa Inggris lan ing kacepetan apa nyedhaki V-1?
          Nanging, saiki kacepetan luwih dhuwur (loro kanggo KR lan kanggo fighter) lan kanggo narik mati trick kuwi, siji kudu pilot ace nyata. Apa ana akeh iki ing Angkatan Udhara Ukrainia?
          1. Sergey Valov
            Sergey Valov 23 Oktober 2022 09:52
            0
            Perbandingan karo V-1 bener banget. Ayo ndeleng.
            Kacepetan V-1 rada luwih murah tinimbang para pejuang Inggris nalika iku, dadi angel tekan buntut, Inggris duwe bedhil 4-20 mm, stasiun tuntunan banget primitif.
            Saiki. Persenjataan saka MiG-29 yaiku meriam 1 - 30 mm, kacepetan ora dibandhingake karo KR, kacepetan jelajah rada luwih dhuwur. Meriam 30 mm luwih efektif nglawan target udara tinimbang meriam 4 - 20 mm, amarga kekuwatan proyektil lan akurasi geni. Pandhuan saka bawang, saiki luwih apik, nanging aku ora ngerti yen ana ing antarane wong Ukrainia. Minangka pilot ace, iki amarga ora ngerti babagan topik kasebut. Kanggo pindhah menyang buntut target non-monitor, ngarahake lan njupuk, tugas lulusan sekolah penerbangan. Babagan kacepetan, penerbangan sing paling gampang yaiku penerbangan kanthi kacepetan sing cedhak, sing ora ana regane mutlak. hi
        3. CombatSnail
          CombatSnail 23 Oktober 2022 14:03
          +1
          Iku bakal menarik kanggo ndeleng carane letak nyoba kanggo njupuk mudhun cr saka mriem lan crumbles ing ngisor sipil lan bangunan ing kutha)))
    2. ruha
      ruha 22 Oktober 2022 15:01
      +3
      Yen ditembak mudhun, jejak kasebut kudu ngliwati lintasan ora mung rudal saka pejuang. Plus, yen ora undermining warhead kaliber, banjur paling pecahan lan geni saka bahan bakar. Hukum fisika durung dicabut.
      1. alexoff
        alexoff 22 Oktober 2022 15:27
        +5
        Yen wong ditembak mudhun, banjur ana sing cilik kaya elang-10 utawa malah drone kaya pesawat komersial, iki asring mabur menyang Odessa kanggo mriksa pertahanan udara lokal. Yen wis ana geranium utawa bledosan kaliber, Gusti Allah ngalang-alangi, pilot bakal meh ora bali menyang omah sawise detonasi sing cedhak.
    3. yowis
      yowis 22 Oktober 2022 16:39
      +3
      Kutipan saka Evgenius
      Mbok ana sing menehi komentar babagan video kasebut.

      Komentar header.
      Ing cuplikan - "perang ing Crimea: kabeh ana ing kumelun" ...
      Siji bab bisa ngandika yen rudal gegeran tindak ing pesawat menyang zona mati, ngendi pilot ora bisa ndeleng liwat ngarsane, lan prakteke lay mudhun ing dalan mbalikke.
      Bab liya bisa dikandhakake: para pejuang wis entuk sebutan target saka pos komando udara AS sadurunge, bisa njupuk lan nguber rudal jelajah.
      Katelu, kita bisa ngomong: mungsuh duwe pejuang, sanajan kasunyatane "serangan presisi dhuwur ditindakake ..." (Kolonel Jenderal Konoshenkov!)
  2. Aerodrome
    Aerodrome 22 Oktober 2022 14:27
    -24
    iki "hantu Kiev" nir dijupuk mudhun dening Konoshenkov.
    1. Vladimir_2U
      Vladimir_2U 22 Oktober 2022 14:56
      +4
      Apa sampeyan duwe pranala menyang "downed"? Banjur, sawise kabeh, sing dijupuk mudhun mung ing udhara, lan bisa numpes ing lemah. Khikhlov wis pirang-pirang atus litaks sing dibongkar ing lendhut, malah mock-up ora kudu dipageri, wis siyap. Apa sampeyan mikir apa sing dakkarepake?
      1. BMP-2
        BMP-2 22 Oktober 2022 17:58
        +3
        Miturut cara, ya, yen video kuwi "konfirmasi downing", iku ora bakal ngagetne yen "Memedi Kyiv" rauh ngluwihi Hartman piyambak ing kinerja. ngguyu
  3. T.A.V.
    T.A.V. 22 Oktober 2022 14:29
    -20
    Lan pesawat loro mabur lan mabur. Lan ora ana sing nutup langit kanggo wong-wong mau ... nanging padha nembak mudhun 100500 ewu
    1. Yaro Polk
      Yaro Polk 22 Oktober 2022 14:35
      + 10
      Kutipan: T.A.V.
      Lan pesawat loro mabur lan mabur. Lan ora ana sing nutup langit kanggo wong-wong mau ... nanging padha nembak mudhun 100500 ewu

      merengek ... apa sampeyan bakal ngatasi flyer iki ing komputer ... 100%?)
      * padha dirusak nalika teka ... saka kabeh jinis Republik Ceko, Slavia, Bulgaria lan Polandia.
      1. Aerodrome
        Aerodrome 22 Oktober 2022 14:53
        -4
        Kutipan: Yaro Polk
        Kutipan: T.A.V.
        Lan pesawat loro mabur lan mabur. Lan ora ana sing nutup langit kanggo wong-wong mau ... nanging padha nembak mudhun 100500 ewu

        merengek ... apa sampeyan bakal ngatasi flyer iki ing komputer ... 100%?)
        * padha dirusak nalika teka ... saka kabeh jinis Republik Ceko, Slavia, Bulgaria lan Polandia.

        karo sampeyan uryakls, sampeyan wis dadi perang posisi, kanthi saling nggiling - Ora bisa mbayangno luwih elek.
        1. Yaro Polk
          Yaro Polk 22 Oktober 2022 15:38
          +1
          sampeyan kudu nyelehake sampeyan tinimbang Surovikin .. sampeyan bakal nuduhake dheweke .. carane ..
        2. meandr51
          meandr51 22 Oktober 2022 21:14
          -1
          Sampeyan muspra, sampeyan mung duwe imajinasi sing winates.
      2. T.A.V.
        T.A.V. 22 Oktober 2022 17:28
        -1
        Kekel...
        Apa sampeyan katon liwat kaca tingal mawar-colored ngendi Ukrainians salam kita karo kembang?
        Mungkin sampeyan kudu ngomong sing bener marang wong-wong sampeyan supaya ora ana spekulasi? Lan banjur Kyiv - apik bakal, Raisins - regrouping. Lan aviation dirusak, lan tenaga kerja dirusak, lan peralatan. 2 kaping, lan ing saurutan. Perasaan yen kita main basket, sing bakal entuk poin luwih akeh.
        Sampeyan kudu nindakake dialog karo wong-wong sampeyan, lan ora nganggep kabeh wedhus bisu.
        Lan ing ngendi aku ngomong yen aku ngerti carane ngatasi iki? Sampeyan ora ngganti pikirane wong liya karo gagasan sampeyan dhewe ...
        1. meandr51
          meandr51 22 Oktober 2022 21:16
          -2
          Apa sampeyan mikir yen dheweke isin karo wong? Padha wedi marang panguwasa, lan mulane padha ngapusi, nanging ora akeh. Durung ana sing ditembak.
    2. Roso 56
      Roso 56 22 Oktober 2022 14:36
      -1
      Ya, dheweke mabur, iki preian. wong bodho
      1. Ludmila Myshkina
        Ludmila Myshkina 22 Oktober 2022 16:32
        -4
        sak ngertiku saben dina mabur. utamané tresna arah tenggara. sanajan Kuev dilindhungi
        1. Roso 56
          Roso 56 23 Oktober 2022 11:20
          +1
          Sing mabur, kita ditembak mudhun, Banderlogs mung mabur, banjur ana ing tangane Gusti Allah lan pilot kita karo penembak anti-pesawat.
          1. Ludmila Myshkina
            Ludmila Myshkina 23 Oktober 2022 11:26
            -2
            mabur kabeh wengi dina iki. lan carane asil ora dingerteni. sawise kabeh, nalika vushniki njupuk mudhun padha tau nulis. nanging padha nggunakake lapangan info. kamenangan 20-30 akurat lantaran
            1. Roso 56
              Roso 56 23 Oktober 2022 11:31
              +1
              Nalika sampeyan ngapusi, mlumpat, yen ora kabeh wong ngerti. Pati menyang Banderastan.
              1. Ludmila Myshkina
                Ludmila Myshkina 23 Oktober 2022 11:48
                -2
                saka ngendi sampeyan entuk iki? Aku ngerti ana cukup pasien ing loro-lorone. nanging amarga saka wong kaya sampeyan, normal sawise tabrakan, iku apik sing mung ing Internet. ilang mesthi. Aku dicet gambar nyata. apa sing dakrungu lan dakdeleng. nanging yen otakmu sing rame ora diparingi dicerna lan dimangerteni. banjur ora ana sing bakal nulungi. lan yen sampeyan kabeh nimbang banderlogs ing tlatah Ukraina. sapa sing ngalangi sampeyan dadi sukarelawan. tembak kabeh
                1. Roso 56
                  Roso 56 23 Oktober 2022 12:54
                  +2
                  Ora ana sing normal, sing normal ditinggal ing taun 2014, adoh saka wong-wong aneh Bandera iki. Lan omong-omong, aja nganggep wong omong kosong sing ora ana, bojoku yaiku Khokhlushka murni, sampeyan kudu krungu pendapate babagan ghouls Bandera iki, moder kita bakal dilarang ing salawas-lawase, lan ing 2013. ponakan nikah putriné kanggo wong saka Odessa lan wedding dianakaké ing Moscow, ngendi padha manggon. Lan babagan arep, aku wis tuwa, kurang saka 70 ton. Nanging muga-muga aku bakal urip ndeleng karusakane Bandera, supaya sanak-sedulurku ing Valuyki ora bakal dicemplungake, ing kana aku ngentekake liburan musim panas sing seneng karo sedulur-sedulurku.
                  1. Ludmila Myshkina
                    Ludmila Myshkina 23 Oktober 2022 16:52
                    -3
                    mulane ora budhal. akeh sing ora kudu ngganti soko kanggo macem-macem alasan. akeh sing isih ngenteni. aja nyembul. amarga pancen mbebayani. Aku ngerti sawetara sing nyata. nanging aku ngerti akeh sing kudu adaptasi lan ndalang. lan arep menyang ngendi? kanggo ngumbah panci ing Polandia? ing Rusia? ora banget Rusia ndhukung malah kanggo milisi. carane akeh dissidents dibuwang langsung menyang clutches saka SBU!
    3. kuztoday
      kuztoday 22 Oktober 2022 17:14
      -3
      Sapa sing nabrak? Skrotum? Tugase kanggo nerangake carane kabeh wong lara ing ngarep.
  4. Komentar wis dibusak.
    1. Yaro Polk
      Yaro Polk 22 Oktober 2022 14:39
      -2
      Sampeyan ngerti saka ngendi wae ....... lan liyane ngerti.
      1. Pulkovo 1942
        Pulkovo 1942 22 Oktober 2022 14:39
        +1
        Ya wis diterbitake.
        Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.
  5. roket757
    roket757 22 Oktober 2022 14:52
    +1
    Rekaman kasebut muncul ing jaringan kanthi upaya sing gagal dening para pejuang Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nembak rudal jelajah Rusia.
    . Video kasebut ora nuduhake manawa rudal jelajah ditembak mudhun.
    1. Askold65
      Askold65 22 Oktober 2022 15:32
      +3
      Wingi dheweke nawakake video kanthi sukses ngilangi CD kita lan ditolak. Aku uga ora seneng, nanging isih ...
      Kene saka 2:25 min. crita cekak babagan topik iki:
      https://www.youtube.com/watch?v=Nx7X5SkJLi4
      1. alexoff
        alexoff 22 Oktober 2022 15:43
        +2
        Dideleng saka "asring" video kasebut katon, ora ana sing kudu kuwatir, ora ana sing ngarep-arep XNUMX% hit
      2. roket757
        roket757 22 Oktober 2022 15:53
        +2
        Ora ana senjata sing ora bisa dikalahake ...
        Kadhangkala iki ora bisa ditindakake kanthi cepet, nanging banjur, paling ora sebagian, dheweke bakal sinau kanggo nglawan.
        1. VitaVKO
          VitaVKO 22 Oktober 2022 16:34
          +3
          Kutipan saka roket757
          Ora ana gegaman sing ora bisa dikalahake.

          Biasane ana kekurangan. Saiki lan saiki, kekurangan pesawat AWACS ing Angkatan Udara Rusia kena pengaruh. Rudal pelayaran lan drone dudu produk sing murah, kudu ditutupi, nyuda posisi pertahanan udara lan penerbangan musuh anyar. Muga-muga kesimpulan sing bener bakal ditindakake amarga overexpenditure rudal.
          1. roket757
            roket757 22 Oktober 2022 19:26
            0
            Proses rumit sing ditindakake ing negara kasebut ... kok dadi, aku ora ngerti, aku ora pengin guess.
          2. KCA
            KCA 23 Oktober 2022 03:24
            +1
            Perang nyata karo negara, lan ora karo ragamuffins kaya ing Chechnya, Rozunia, Syria, nuduhake akeh shortcomings ing wadyabala, nanging nganti sampeyan njaluk menyang taek, sinau kanggo ngusap sepatu, kabeh bakal apik, ya, banjur. nanging saiki sing utama ora santai lan push, lan overexpenditure rudal, kepiye? Apa ana standar kanggo konsumsi rudal ing kahanan pertempuran? Tipe 10 bisa, nanging 11 overspending? Ana tugas, kanggo nggayuh target, lan pirang-pirang rudal sing bakal ditindakake, dheweke bakal takon komandan unit.
            1. VitaVKO
              VitaVKO 24 Oktober 2022 07:11
              0
              Kutipan saka KCA
              Apa ana standar kanggo konsumsi rudal ing kahanan pertempuran?

              Mesthi, akeh gumantung ing kahanan taktik. Nanging umume, yen biaya konsumsi amunisi ngluwihi karusakan sing disebabake dening mungsuh, mula operasi kanggo numpes obyek kasebut dianggep ora cocog. Kita kudu golek taktik liyane.
          3. Ilanatol
            Ilanatol 23 Oktober 2022 13:42
            +1
            Sajrone operasi NATO nglawan Yugoslavia, Amerika Serikat duwe akeh pesawat DLRO lan radar basis darat (ing negara tanggane). Nanging iki ora nyimpen saka overrun saka "tomahawks".
      3. T.A.V.
        T.A.V. 22 Oktober 2022 17:54
        +2
        Lan ing kene dheweke asring ora siap ngevaluasi video utawa pendapat. Iku luwih apik kanggo nyumerepi sirah ing wedhi lan bengok-bengok yen kabeh iku apik. Saka nyoba kanggo njelasno soko impartially.
  6. jepang-k
    jepang-k 22 Oktober 2022 14:56
    +7
    Wong, lan kene sampeyan ora kudu dadi pilot profesional kanggo ngerti, pisanan, minangka salah siji saka komentator ngandika, sing padha dijupuk mudhun, nanging dikirim ajeg, padha diklumpukake saka kabeh tilas USSR, Eropah. lan saiki lagi ngomong karo negara-negara ing Asia Tenggara entuk, Amerika ngumpulake kabeh ndonya. Aku wonder nalika padha bakal mungkasi malah ana, nanging isih bakal mungkasi arang-arang. lan 1, lan sing malah marang sing iki dipun damel film, contone, ora nang endi wae ing wilayah Lviv, atusan kilometer saka garis ngarep ???
    Lan ya, ing video sampeyan ora bisa ndeleng roket sing diduga ditembak mudhun, lan aku ora ahli, nanging misale jek yen roket mudhun, biaya kasebut kudu njeblug. Lan ora ana sing jelas.
    1. KCA
      KCA 23 Oktober 2022 03:29
      0
      Nah, yen mung "Kaliber" ora mabur nganggo TYa SBCh, mula ora ana detonasi, guyon, mesthine, nanging ing ngisor 500kg hulu ledak bakal mbanting relish, lan kaca ing omah-omah bakal dibuwang. , lan atap bisa dibongkar, "Kaliber" mabur ing dhuwur minimal, maksimal 50-100m
  7. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 22 Oktober 2022 15:12
    +1
    Saka video iki, kita mung bisa ngomong yen tumindak kasebut luwih cedhak karo Ukraina kulon amarga "lali!" belay
  8. Carlos Hall
    Carlos Hall 22 Oktober 2022 16:15
    +2
    Dheweke kepengin banget supaya ora kena pengaruh ing infrastruktur energi. Kesempatan kanggo nembak apa sing isih ana ing armada udara lan ngukum pertahanan udara. Rusia kudu menehi prioritas mutlak kanggo produksi drone bunuh diri lan misil hipersonik.
  9. Charik
    Charik 22 Oktober 2022 17:52
    -1
    apa bledosan rudal udara-ke-udara?yen ora tekan target, mesthine bakal mabur nganti bahan bakar rampung?
    1. meandr51
      meandr51 22 Oktober 2022 21:20
      0
      Kenapa dheweke mbuwang bahan bakar? Ora ana target akuisisi - ngrusak. Banjur sawise 5 detik. bisa nangkep pesawat sampeyan utawa ngobong fasilitas lemah.
  10. Charik
    Charik 22 Oktober 2022 17:53
    -1
    CR arep ing Course langsung malah luwih gampang kanggo njupuk mudhun?
  11. Charik
    Charik 22 Oktober 2022 17:56
    0
    paling siji komentar kompeten bakal?
  12. Charik
    Charik 22 Oktober 2022 18:01
    0
    Kanthi wedi apa roket ngrusak awake dhewe, sawetara omong kosong, sanajan R-73 sing paling cilik ora kena target kanthi inersia, bakal mabur paling ora 10 km (?), Su27 lan MIG29 bisa nggunakake Teshki sing ora bisa. kudu ngiringan (?), Aku iku kenek sapisan iku bledosan cedhak Bukak, kang ora cetha.
  13. Charik
    Charik 22 Oktober 2022 18:03
    -1
    Ing kasus loro, pluru ora nemokake target lan diunekake ing udhara tanpa guna. Dadi, miturut pendapatku, sampeyan ora bisa ngluncurake tanpa nyekel target, ora?Yen diluncurake, tegese target kasebut kecekel, ora?
  14. Charik
    Charik 22 Oktober 2022 18:07
    0
    Apa ana sing wis krungu babagan bledosan roket V-V sing diluncurake
  15. Charik
    Charik 22 Oktober 2022 20:09
    -1
    sawetara jenis UAV iki dijupuk mudhun, sawetara jenis R-60-73
  16. Ilanatol
    Ilanatol 23 Oktober 2022 09:19
    +1
    Kutipan saka iouris
    Katelu, kita bisa ngomong: mungsuh duwe pejuang, sanajan kasunyatane "serangan presisi dhuwur ditindakake ..." (Kolonel Jenderal Konoshenkov!)


    Ya. Mung jumlahe cilik, amarga ditrapake dening potongan kasebut.
    Interception - biasane ing pranala, uga, ing saperangan ... sampeyan kudu ora nyana sembarang nggunakake pesawat siji.
  17. renyah
    renyah 24 Oktober 2022 06:15
    0
    Kutipan saka ruha
    Lan aku ora ngerti. Self-detonation katon sawise wektu tartamtu, lan ora sawetara detik. ora?

    Yen rudal ora nyekel target, mula bakal langsung ngrusak awake dhewe. Yen ora, nalika mabur, pesawat kasebut bisa mateni pesawat sing diluncurake, utawa ngrusak bangunan omah.
  18. litium17
    litium17 24 Oktober 2022 06:24
    -1
    Kutipan saka KCA
    Perang nyata karo negara, lan ora karo ragamuffins kaya ing Chechnya, Rodentia, Suriah, nuduhake akeh shortcomings ing Angkatan Bersenjata

    Kanggo ragamuffins, aku bakal meneng. Utamané ing Chechnya. Padha bakal katon ing guardsmen kita, utamané ing siji ... Dadi kita menang perang ana dening tuku Kadyrov. Ing Georgia, ana analog sing padha karo NWO Georgia, kita mlaku ing kana, lan ing Suriah kita ora dadi pemenang ... Ngringkes perang saiki, miturut informasiku, ana cukup "ragamuffins" ing sisih kita, kita nandur modal. dhuwit ing swindler Medvedchuks, Zelensky ora Saakashvili supaya mlaku-mlaku ora njupuk Panggonan. Lenggah wong Siria uga bakal gagal!
  19. Charik
    Charik 25 Oktober 2022 05:43
    -1
    R-73 ora duwe self-liquidator, kang tegese iku kenek soko.