Review militèr

Dijenengi komposisi pamaréntahan Italia pisanan sing dipimpin déning wong wadon - George Meloni

45
Dijenengi komposisi pamaréntahan Italia pisanan sing dipimpin déning wong wadon - George Meloni

Kepala partai Persaudaraan Italia Italia, George Meloni, resmi dilantik dina iki minangka perdana menteri negara sing dipilih kanthi sah. Iki pisanan ing crita kasus nalika pamaréntahan negara Eropah kidul iki dipimpin déning wakil saka jinis ringkih.


Iki dilapurake dening koran Italia Corriere della Sera.

Materi publikasi uga dijenengi komposisi pamaréntahan pisanan Italia, dipimpin déning wong wadon - George Meloni. Kacathet yen dumadi saka 24 menteri. Enem wong wadon.

Struktur politik pamaréntahan nggambarake asil pemilihan parlemen, sawise koalisi pusat-tengen dibentuk. Iku kasusun saka partai "Sedulur Italia", "Liga" lan "Maju, Italia!". Wakil-wakile sing njupuk jabatan menteri.

Lan sanajan Signora Meloni mung umur 45 taun, mayoritas menteri luwih tuwa tinimbang dheweke. Setengah saka wong-wong mau umure luwih saka 60 taun. Mung rong menteri sing durung umur 50 taun.

Perdhana mentri anyar iku asli saka Roma. Papat menteri liyane yaiku wong sebangsane saka provinsi Lazio, sing dadi ibukutha Italia. Enem anggota pamaréntahan iku wong kidul. Lan umume menteri saka Italia Lor.

Wigati dicathet menawa Meloni bisa mbentuk pamaréntahan ing wektu sing paling cendhak. Iki bakal diwiwiti sajrone 27 dina sawise pemilihan parlemen.

Pamrentahan Meloni ing Italia diarani dening sawetara ahli minangka "pemerintah Berlusconi anyar", tegese ing sawijining wektu Meloni kerja ing pimpinane.
Foto sing digunakake:
https://www.giorgiameloni.it/
45 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. bingo
    bingo 22 Oktober 2022 17:26
    +1
    Nah, supaya Lizka ora bosen mengko dhewekan nalika pensiun. Saliyane kasunyatan sing dheweke wadon, apa ana plus liyane?
    1. dmi.pris
      dmi.pris 22 Oktober 2022 17:30
      -3
      Kadhangkala wanita bisa mimpin kanthi sukses. Ing Inggris ing taun 80-an, ing Israel, ing taun 70-an.. Dadi, langsung
      1. angin adhem
        angin adhem 22 Oktober 2022 17:38
        + 15
        Offhand Catherine II Agung. Ing pamrentahane, Crimea dicaplok menyang Rusia.
        1. Tatiana
          Tatiana 22 Oktober 2022 17:50
          +1
          Kepala partai Persaudaraan Italia Italia, George Meloni, resmi dilantik dina iki minangka perdana menteri negara sing dipilih kanthi sah.

          Apa dheweke ngomong saiki. Nanging delengen apa sing bakal kelakon karo dheweke sabanjure!

          Perdhana Mentri Italia Giorgia Meloni ing masa depan babagan demonisasi institusi kulawarga
        2. pelaut senior
          pelaut senior 22 Oktober 2022 19:17
          +1
          Kutipan saka angin adhem
          Offhand Catherine II Agung. karo dheweke

          Kanggo meh telung kwartal abad kaping wolulas (karo istirahat cendhak) Rusia dikuwasani dening jinis adil ... kita wis tau perang dadi luwih!
      2. bingo
        bingo 22 Oktober 2022 18:14
        +2
        Ya, aku ora mbantah, mung miturut tren saiki, dheweke ora ana amarga Catherine Agung, nanging amarga dheweke wanita.
    2. Zoldat_A
      Zoldat_A 22 Oktober 2022 17:47
      +5
      Kutipan saka bingo
      Nah, supaya Lizka ora bosen mengko dhewekan nalika pensiun.

      Luwih kaya Boris. Kekacoan padha. Dheweke ora ngerti manawa manungsa wis nyipta sisir lan penata rambut, iki ora diwulangake nalika isih cilik kanggo nyelehake blus ing rok lan nganggo sabuk sing amba, utawa kanggo mbenerake blus supaya ana ing rok ing ngarep. lan konco.
      Piye wae dheweke bakal metu kanggo tampil - dheweke bakal lali nganggo rok. aran
      Aku ora bakal menehi perhatian marang iki, nanging sekretarisku ora ngidini dheweke, lan ing kene, sawise kabeh, wong pisanan saka negara. Dheweke ora ngurus awake dhewe - apa wong sing duwe status kaya ngono duwe wong khusus sing ditugasake kanggo iki?
      1. tihonmarine
        tihonmarine 22 Oktober 2022 18:14
        +5
        Kutipan saka: Zoldat_A
        Aku ora bakal nggatekake, nanging sekretarisku ora ngidini dheweke,

        Perdana menteri bisa nindakake apa wae, nanging sekretaris minangka pasuryan perusahaan.
        1. Zoldat_A
          Zoldat_A 22 Oktober 2022 19:45
          +2
          Kutipan saka tihonmarine
          Perdana menteri bisa nindakake apa wae, nanging sekretaris minangka pasuryan perusahaan.

          Sekretaris iki warisan saka bapakku bebarengan karo jabatan. Wanita liwat 50, ibu saka telung anak diwasa, "nenek enom" saka loro putu. Kita wis karo kita luwih saka 20 taun lan padha nyewo dheweke ora minangka "pasuryan" utawa "sikil" saka perusahaan, nanging amarga dheweke ngerti bisnis dheweke.

          Lan pasuryan aneh kasebut ...
          pasuryan UK


          Pasuryan Kanada


          pasuryan AS


          Ya, kabeh wis jelas karo terwelu Ukraina ...


          Aku bisa nganggo busana kanthi normal, aku ngethok kabeh uripku "ing mesin tik", aku nindakake tanpa produsen gambar.
          Nanging "wajah negara", yen duwe ekspresi bodho, kudu ana sing mbenerake, ta?
          1. tihonmarine
            tihonmarine 22 Oktober 2022 19:52
            +3
            Kutipan saka: Zoldat_A
            Lan pasuryan aneh kasebut ...
            pasuryan UK

            Nalika aku sinau lan kerja part-time ing rumah sakit jiwa Kaliningrad, saben shift ketemu, nanging ana sawetara, luwih prayoga lan well-groomed saka ing foto. Malah putrane Patrice Lumumba.
            1. Zoldat_A
              Zoldat_A 22 Oktober 2022 20:17
              +2
              Kutipan saka tihonmarine
              Malah putrane Patrice Lumumba.

              Nyata utawa saka pendhapa sing padha karo Napoleon?
              Yen nyata, terus terang, aku ora ngerti - ora ana apa-apa babagan kulawarga Lumumba ing endi wae.

              Miturut cara, aku panginten sing "Napoleon saka kamar kaping lima" mung expression pesawat.
              Ing dina mahasiswa, kanca, mahasiswa kedokteran, ana ing institusi kuwi ing laku. Aku piye wae lunga kanggo ndeleng dheweke ing "panggonan latihan porsi" - Aku weruh loro "Napoleons". Kajaba iku, saka bangsal sing padha, lan, cukup kaget, dheweke uga dadi kanca paling apik ing rumah sakit ...
              1. tihonmarine
                tihonmarine 24 Oktober 2022 09:58
                +1
                Kutipan saka: Zoldat_A
                Nyata utawa saka pendhapa sing padha karo Napoleon?

                Dadi ing "rumah sakit jiwa" kabeh bangsal karo Napoleon, putrane Letnan Schmidt lan malah Lenins. Nanging wong-wong kuwi luwih gampang digarap, nanging yen Trotsky katon, kamar dadi ora bisa dikendhaleni.
          2. IlgizL
            IlgizL 23 Oktober 2022 02:30
            +2
            Bravo, pilihan apik banget conto kekurangan.
      2. Plate
        Plate 22 Oktober 2022 18:19
        +2
        Iku lucu. Nganti sampeyan nunjukake panah, aku ora nggatekake. Aku guess paling wong uga. Serius, sampeyan peduli apa sing ana lan ing ngendi rok? Kepiye carane dheweke dadi manajer?
        1. Zoldat_A
          Zoldat_A 22 Oktober 2022 19:56
          +3
          Quote: piring
          Serius, apa sampeyan peduli apa sing ana lan ing ngendi rok? Kepiye carane dheweke dadi manajer?

          Iki bisa mbayar guru sekolah. Bocah-bocah ing kelas padha ngguyu lan iku. Wong sing ditonton jutaan ora duwe hak kanggo ngidini dheweke.

          Minangka kanggo fitur ...
          Iki minangka ciri dheweke minangka wong sing ora sopan, ora peduli, ora peduli karo rincian. Lan wong sing katon kaya babi, dheweke nindakake kanthi cara sing padha.

          OK. Dheweke "mung" ...
          Lan kepiye sampeyan seneng karo siji iki, sing "kauntungan" wis dikenal akeh? Aku ing kantor malah nalika aku ora ngidini dhewe iki. Pendidikan, sampeyan ngerti ... Ya, lan boots, kang menehi kritik dening sawijine, aku luwih apik.
          Miturut cara, foto dijupuk saka situs Arab. Kanggo Muslim kanggo nuduhake wong sawijine sepatu - kanggo nuduhake negativity nemen, kepinginan kanggo nyinggung.
          1. Plate
            Plate 22 Oktober 2022 21:32
            0
            Kutipan saka: Zoldat_A
            Aku ing kantor malah nalika aku ora ngidini dhewe iki.

            Ora mung aku ora ngidini dhewe bab kuwi, nanging aku uga ora aran kepinginan slightest kanggo nindakake ing ngendi wae. Nanging yen iki ora kelakon ing meja utawa ora ing meja umum, nanging ing Furnitur pribadi saka wong sing nindakake, please, aku ora weruh masalah. Dheweke ora nyopot kathoke ing umum.
            Kutipan saka: Zoldat_A
            Ya, lan sepatu bot, miturut sawijine, aku luwih apik.

            Pancen bener. Iku aneh kanggo ndeleng tunggal kuwi ing boots presiden. Ora duwe dhuwit?
            Kutipan saka: Zoldat_A
            Miturut cara, foto dijupuk saka situs Arab. Kanggo Muslim kanggo nuduhake wong sawijine sepatu - kanggo nuduhake negativity nemen, kepinginan kanggo nyinggung.

            Inggih, ingkang pungkasan ingkang kedah dipun tuntun dening présidhèn inggih punika adat-istiadat ing nagari-nagari sanès-sanèsipun, wontên ing kantoripun (kajaba, mêsthi mêsthi nampi tamu ingkang prayogi, tamtu botên wontên pilihanipun). Kuwi yen marani wong-wong mau, ya wis ana, kudu ngati-ati lan ing endi-endi kudu nututi supaya ora munggah apa-apa.
            1. Zoldat_A
              Zoldat_A 22 Oktober 2022 22:17
              +5
              Quote: piring
              Nanging yen iki ora kelakon ing meja utawa ora ing meja umum, nanging ing Furnitur pribadi saka wong sing nindakake, please, aku ora weruh masalah.

              Aku duwe perusahaan. Kantorku, amarga gedhong sing ana kantore kuwi aku. Mejo ing kantor iki uga duweke.
              Secara teori, aku bisa nindakake apa wae sing dakkarepake ing kana.
              Ing laku, aku ngerti yen aku ana ing karya, ana wong sing teka ing aku, sing kudu dihormati kanthi penampilan lan prilaku. Lan ora kanggo mamerake sol sepatu Deshman sing wis rusak saka pasar Vietnam.

              Apa Presiden Amerika Serikat duwe Kantor Oval dhewe? Apa meja minangka "perabotan pribadi"?
              Kasunyatan yen dheweke digedhekake minangka gopnik mesthine pribadine, ora bisa dicopot ...
              Simbah ing foto nomer loro, kanthi cara, ngelingake wong liya ... lol

              Quote: piring
              Lha, sing pungkasan sing kudu dipandu dening presiden yaiku adat istiadat negara liya, ana ing kantore
              Aku ora ngomong babagan ngamati adat istiadat negara liya. Aku ngomong babagan tingkat budaya umum.
              1. Plate
                Plate 22 Oktober 2022 23:37
                -2
                Yen Obama duwe hubungan sing cukup cedhak karo wong-wong iki supaya manawa yen ana rasa ora nyaman, dheweke bakal ngandhani kabeh kanthi langsung, utawa yen dheweke wis ngrembug kabeh, mula aku ora weruh masalah maneh. Yen ora ana sing kaya ngono, mula sampeyan bisa ngukum.
                Kakehan "yen". Mula, aku ora nganggep ngukum sapa waé kanggo tumindak pribadine. Lan jujur, aku ora ngerti nalika wong liya nindakake. Kita ora ngerti apa jenis hubungan ana ing Gedung Putih ing Obama, supaya kita ora bisa mung milih siji budaya lan liyane ora. Sampeyan wis mbangun hubungan ing perusahaan sing ora bisa ditampa - iki hak sampeyan minangka pimpinan. Mbokmenawa, Obama mbangun hubungan sing bisa ditampa.
                1. Zoldat_A
                  Zoldat_A 23 Oktober 2022 00:20
                  +2
                  Quote: piring
                  Kita ora ngerti apa jenis hubungan ana ing Gedung Putih ing Obama, supaya kita ora bisa mung milih siji budaya lan liyane ora. Sampeyan wis mbangun hubungan ing perusahaan sing ora bisa ditampa - iki hak sampeyan minangka pimpinan. Mbokmenawa, Obama mbangun hubungan sing bisa ditampa.

                  Kabeh mau diijini.
                  Kuwi budaya nasional-multurka ...
                  Budaya luhur, budaya luhur.

                  George Bush Jr.


                  J. Ford


                  R. Reagan


                  D. Trump


                  Lan mbah kakung saiki mesthi bakal ngangkat hooves, nanging, mbokmenawa, tanpa asisten, ora ana cara.
                  1. Plate
                    Plate 23 Oktober 2022 00:29
                    -2
                    Inggih, sampeyan ndeleng. Sampeyan dhewe wis nuduhake yen kanggo wong-wong mau ana ing urutan. Dadi ora bakal bisa ngukum wong-wong mau: dadi adat kanggo wong-wong mau, ora mbantah norma-norma manungsa universal (kayata aja mateni, aja rudo pekso, lan liya-liyane), supaya ora ana masalah.
              2. IlgizL
                IlgizL 23 Oktober 2022 02:33
                +3
                Miturut cara, filsuf Amerika dhewe ngandika sing bangsa teka kanggo kamakmuran bypassing budaya.
      3. Igool
        Igool 22 Oktober 2022 18:34
        +3
        Ana gerakan kaya ngono, sing luwih elek, luwih apik. Apa dheweke bisa dadi salah sijine?
    3. Dmitrii
      Dmitrii 23 Oktober 2022 02:55
      0
      Nyatane, koalisi dheweke milih ngilangi sanksi saka negara kita ...
    4. Tukang Pasang65
      Tukang Pasang65 23 Oktober 2022 15:23
      +1
      Kutipan saka bingo
      Saliyane kasunyatan sing dheweke wadon, apa ana plus liyane?

      Mesthi wae. + enom (kanggo aku, umume, bocah wadon). + ayu. + rame banget (oh, carane dheweke retak ing basa Italia ngguyu ngguyu) Inggih, kita bakal mangerteni kang dadi kepala negara ing sawetara minggu, yen dheweke luwih ayu tinimbang Lizka, kene liyane 1 +. ngguyu ngguyu ngguyu
  2. marchcat
    marchcat 22 Oktober 2022 17:27
    0
    Sing nggumunake, bakal tahan suwe ... Meloni lan pamrentah dibentuk ing wektu sing paling cendhak?
    1. tihonmarine
      tihonmarine 22 Oktober 2022 18:15
      0
      Kutipan saka marchcat
      Sing nggumunake, bakal tahan suwe ... Meloni lan pamrentah dibentuk ing wektu sing paling cendhak?

      Yen dadi tangan ing tangan karo Yankees, iku ora bakal suwé, iku bakal miwiti burrow, iku ora bakal urip dawa.
  3. dnestr74
    dnestr74 22 Oktober 2022 17:27
    +2
    Ora ana sing apik, Ursula kesurupan, wong Inggris edan ... Wong wadon bakal nggawa masalah)
    1. tihonmarine
      tihonmarine 22 Oktober 2022 18:17
      +1
      Kutipan saka: dnestr74
      Ya ora ana sing apik, Ursula kesurupan, wong Inggris edan ... Wong wadon bakal nggawa masalah


      Kaya sing diomongake guru-guruku - "Tikhon, rok ana ing papan, ayo menyang ngisor!"
    2. Sing nyetir pesawat
      Sing nyetir pesawat 22 Oktober 2022 18:19
      -1
      Kaya sing diomongake pakdhe, nyopir pstar (tembung sing rada beda), iki ora numpak. ngguyu Taksi Eropa nganggo rok ngonfirmasi tesis paman kanthi 100% sedulur
  4. Ural_engineer
    Ural_engineer 22 Oktober 2022 17:28
    +4
    Eropa bali menyang jaman kepungkur sing kita ngarep-arep ora bakal diuripake maneh. Iku wektu kanggo milih sisih. Kulon lan masyarakat internasional manunggal ing njupuk sembarang ngukur perlu kanggo ndhukung Kyiv lan tundhuk karo hukum internasional.

    Punika statement dheweke. Italia, sampeyan wis nggawe pilihan sampeyan. Saiki, miturut perdana menteri sampeyan, sampeyan wis bali menyang jaman biyen. Oh inggih. Deleng karo Duce anyar, kaya sampeyan ora kudu nutup maneh karo Nazi.
    Miturut cara, bakal Duce ing gender feminin Duchita utawa Duchiha?
    1. Zoldat_A
      Zoldat_A 22 Oktober 2022 18:07
      0
      Kutipan: Ural_engineer
      Oh nggih. Deleng karo Duce anyar, kaya sampeyan ora kudu nutup maneh karo Nazi.

      Gelombang ing saindenging Eropa wis ditindakake. Nganti saiki, Amerika Serikat sing mimpin. Kita butuh "fuhrer" utawa "fuhrer" anyar. Cepet. Saka "dheweke", lokal.
      1. Mauritius
        Mauritius 23 Oktober 2022 06:52
        +1
        Inggih, godhong punika kethul lan obliquely macet. Lem dill sing ora duwe omah ing kabeh pager. Nyuwun
        1. Zoldat_A
          Zoldat_A 23 Oktober 2022 18:06
          -1
          Kutipan saka Mauritius
          Inggih, godhong punika kethul lan obliquely macet. Lem dill sing ora duwe omah ing kabeh pager. Nyuwun

          Ayo uropy ... jamur lokal.
  5. dmi.pris
    dmi.pris 22 Oktober 2022 17:29
    -1
    Sing nggumunake, apa sing dibutuhake saka iki? Saka owah-owahan ing panggonan istilah ...
  6. Leshak
    Leshak 22 Oktober 2022 17:30
    0
    Aku, miturut dawa layanan minangka perdana menteri, lizka kudu ngubengi trek. Pasuryan katon luwih pinter. Ngatur ing 44 dina ora kanggo kabeh wong.
  7. trafllot1832
    trafllot1832 22 Oktober 2022 17:42
    +1
    Meloni, kaya sing kudu ana ing sisih tengen, ngadeg ing posisi: Ukraina nganti Ukrainia pungkasan ing konfrontasi karo Rusia. Reptil sing nutupi pinggiran Tentara 6 ing cedhak Stalingrad dilalekake.
    1. Kapten Pushkin
      Kapten Pushkin 22 Oktober 2022 18:59
      0
      Kutipan saka: tralflot1832
      Bajingan lali sapa sing nutupi pinggiran Tentara kaping 6 ing cedhak Stalingrad.

      Nanging, reptil ora lali yen ing taun 1943, sawise Italia ninggalake perang, Jerman nglucuti senjata lan nembak wong Italia ing Front Wétan.
      Dheweke ngerti yen dheweke nyoba njagong ing grumbulan sajrone perang iki, "sedulur" sing luwih tuwa bakal ngethok pizza dadi irisan cilik bebarengan karo Italia.
  8. Ham
    Ham 22 Oktober 2022 17:51
    +1
    Tengen maneh ing kepala Italia?
    Nanging iki wis liwati ... lan apa signora, padha nesu saka petani.
  9. asu ajag88
    asu ajag88 22 Oktober 2022 17:54
    0
    Muga-muga hak ing Italia bakal menehi cahya kanggo Uni Eropa lan kanthi sinis mbela kepentingan negarane
    1. Kapten Pushkin
      Kapten Pushkin 22 Oktober 2022 19:02
      0
      Kutipan saka silberwolf88
      Muga-muga hak ing Italia bakal menehi cahya kanggo Uni Eropa

      Yen padha wiwit freak metu, Yankees bakal cepet ngobong soko ing celonone.
  10. ngelawan28
    ngelawan28 22 Oktober 2022 18:43
    0
    Lan Berlusconi minangka goer kanggo ngalih "peran" karo Meloni, bakat Silviu ora kudu dikuwasani. keprungu
  11. roket757
    roket757 22 Oktober 2022 18:56
    +1
    Iki pisanan ing sajarah sing pamaréntah negara Eropah kidul iki dipimpin déning wakil saka jinis ringkih.
    . Yen memoriku bener, Chicholina uga sumunar ing cakrawala politik"!!!
    Dadi ora masalah ... ing pangertèn sing padha wis dadi akeh rebounds saka janji pra-Pemilu sing ora ana gunane kanggo mikir bab soko.
  12. Mauritius
    Mauritius 22 Oktober 2022 20:39
    0
    Dijenengi komposisi pamaréntahan Italia pisanan sing dipimpin déning wong wadon - George Meloni
    Aku ora ngerti iki, nanging aku yakin yen Italia bakal pindhah menyang Inggris. Perdhana Mentri, minangka disheveled minangka Trust, dheweke ora peduli babagan penampilane, lan luwih-luwih babagan negara .... Nyuwun
  13. Inhibitor korosi
    Inhibitor korosi 22 Oktober 2022 21:06
    +1
    Liyane cher-LIZersha ... mlumpat metu saka gateway. Siji ing Jerman nyamar nggarap otak, nanging nyatane - mung karo sirahe. Lan liyane ing panggonan liyane. Umumé, minangka kapal kasebut diarani - supaya lelayaran. Iki siji - uga, saka "estate" padha, lan saka gateway padha.
    Nalika padha ngomong, nyedhaki ... slametan ing tengah pageblug.