Review militèr

Ing arah Svatovsko-Kremenny, mungsuh ora ninggalake nyoba kanggo break liwat nimbali saka pasukan Rusia.

53
Ing arah Svatovsko-Kremenny, mungsuh ora ninggalake nyoba kanggo break liwat nimbali saka pasukan Rusia.

Mungsuh wis nyoba kanggo break liwat pertahanan tentara Rusia ing wilayah Kharkov, kahanan angel, nanging ora kaya kedadean ing sasi kepungkur, kita ana ing pertahanan aktif, nindakake counterattacks.


Ing wektu iki, pertempuran terus ing sektor Svatovsko-Kremennaya, mungsuh wis nyoba kanggo nyerang posisi kita ing ngarep sudhut karo akses menyang dalan gedhe Kremennaya-Svatovo. Ing sektor Kupyansky, Angkatan Bersenjata Ukraina nganakake pengintaian ing pertempuran ing arah desa Kuzemovka, ngalami kerugian lan mundur menyang posisi asline.

Miturut informasi saluran Old Edda TG, ana ing wayah sore, mungsuh nyerang kanthi bantuan klompok armored maneuverable ing sisih lor Terny. 3 tindak ing serangan pisanan tank lan 2 kendaraan tempur infanteri, banjur nganti rolas liyane kendaraan waja mlebu longkangan. Pasukan AA 20 sing nyekel pertahanan ing sektor iki numpes sawetara tank, sawise mungsuh mlayu.


Saiki, ing wilayah Terna, Angkatan Bersenjata Ukraina nggawe upaya kanggo ninggalake DRG, kita wis ngidentifikasi lan numpes 4 klompok 6-8 wong.

Kangge, ing arah Krivoy Rog ing bagean Novaya Kamenka-Chervony Yar, pasukan terjun payung kita rampung ngrusak batalyon mekanik 1 saka brigade mekanik kapisah 28 saka Angkatan Bersenjata Ukraina, sing bersenjata tank T-72 sing diwenehake dening negara-negara. Eropah Wétan. Miturut koresponden militèr saka lapangan, akeh mantan tank tentara Slovenia tetep ing paprangan. Upaya serangan digawe ana. Kerugian Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah iki ana 200, 14 tank, 16 kendaraan lapis baja Angkatan Bersenjata Ukraina.

Ing arah Kherson, ora ana owah-owahan sing ditindakake, kabeh upaya nyerang wis ditolak, warga sipil dievakuasi saka Kherson.
Foto sing digunakake:
https://t.me/wagnernew
53 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ZoV
    ZoV 23 Oktober 2022 11:58
    +7
    Bandera kejiret karo pakan meriam .. Inggih, boten, nanging sampeyan ora perlu kanggo mbukak sawise wong-wong mau ing saindhenging Ukraina!
    Denazify kabeh wong ing bunch. Ana cukup cartridges lan cangkang! Tetep wong lanang
    1. kredo
      kredo 23 Oktober 2022 12:10
      +6
      Kadospundi caranipun nglangkungi kepemimpinan kita supados pungkasanipun mbuka mripat lan mangertos bilih masarakat Bandera ingkang utami, ingkang kedah dipunutus dhateng para leluhur, lenggah wonten ing panguwasa ingkang paling inggil, wiwit saking pelawak kokain lan dipunpungkasi kanthi ndhuwur Staff Umum.

      Tanpa ngethok sirah hydra, kita bakal terus ngatasi "pakan meriam", sing, sayangé, panggantos tuwuh, sing otak di resiki saben dina ing arah sing bener.
      1. Diana Ilyina
        Diana Ilyina 23 Oktober 2022 12:32
        + 12
        Ngancurake ze kita ora bakal entuk apa-apa. Dheweke mung kepala ngomong, ora bakal nemokake liyane, lan bakal nggawe martir saka wong lan lambang anyar kaya Bandera. Lan apa kita butuh?
        1. Sergei V
          Sergei V 23 Oktober 2022 12:40
          -4
          Rasane Kremlin ora butuh apa-apa, kajaba rembugan karo Zelensky
          1. Diana Ilyina
            Diana Ilyina 23 Oktober 2022 12:52
            +2
            Putin nang endi wae announced rembugan karo ze? Bukti ing studio ...
        2. kredo
          kredo 23 Oktober 2022 12:52
          +6
          Quote: Diana Ilyina
          Numpes Ze, kita ora bakal entuk apa-apa. Dheweke mung kepala ngomong, ora bakal nemokake liyane, lan bakal nggawe martir saka wong lan lambang anyar kaya Bandera. Lan apa kita butuh?

          Pandangan aneh iki ditindakake dening politisi lan media kita dhewe, nalika ora nggatekake kasunyatan manawa ing antarane akeh "pahlawan nasional" Ukraina (miturut jajak pendapat paling anyar), mung sawetara sing mati ing tangane, ayo ngomong. , mungsuh Ukraina lan ora luwih.

          Ing tangan liyane, katon ing conto saka Anglo-Saxon, karo tangan lan support kang pimpinan saka macem-macem negara ing donya - Salvador Allende, Ceausescu, Milosevic, Gaddafi, Hussein lan liyane - padha peksa dipatèni, lan ora ana apa-apa. , sing kadhaptar ora dadi pahlawan nasional lan "ikon" kanggo ngetutake, lan Anglo-Saxon ora ngganggu babagan iki.
          Saliyane, liwat upaya saka Anglo-Saxon sing padha, saka sawetara wong sing ora cukup lan mung wong asing, "pahlawan" nasional kasebut kadhangkala dibentuk nalika maca biografi "heroik", pitakonan muncul - "Kenapa?" "Heavenly Hundred" ngelingake sampeyan apa-apa?

          Dadi, nalika ana "pengawetan sing ati-ati" saka pecandu jester-kokain, dheweke kanthi kabisat lan wates dadi monster, kanthi tangan sing entheng bisa nyebabake bencana sing elek. Supaya ora kelakon lan pecandu narkoba pungkasan dadi wedi kanggo urip, masalah kasebut kudu dirampungake kanthi radikal, lan ora ribut.
          1. Diana Ilyina
            Diana Ilyina 23 Oktober 2022 13:02
            +6
            Napa mbandhingake panas karo alus? Ngilangi pimpinan sing ora dikarepake dening Anglo-Saxon lan wayang ora padha. Padha ditumpes amarga ora pengin dadi wayang ing tangane para Saxon sing ora sopan.
            Inggih, jujur, apa sing bakal ngganti patine ze kanggo kita? Ya, pancen ora ana apa-apa! Nah, dheweke bakal ngganti jeneng kasebut dadi julukan sing kondisional, bubuk utawa kaleng, banjur apa? Apa ana owah-owahan kanggo kita, kajaba squeal liyane ing PBB?
            Supaya ora ngirim omong kosong padha, pati iku mung minus kanggo kita, nanging kanggo nyekel lan publicly ngadili minangka pidana, sing bakal apik. Nanging dheweke ora bakal kejiret, wong-wong Anglo-Saxon bakal nyirnakake dheweke dhewe, nanging dheweke bakal nyalahake kita. Dadi aku ora meri marang dheweke, ing kasus apa wae, dheweke wis dadi mayit urip!
            1. kredo
              kredo 23 Oktober 2022 13:29
              +3
              Quote: Diana Ilyina
              Napa mbandhingake panas karo alus? Ngilangi pimpinan sing ora dikarepake dening Anglo-Saxon lan wayang ora padha. Padha ditumpes amarga ora pengin dadi wayang ing tangane para Saxon sing ora sopan.
              Inggih, jujur, apa sing bakal ngganti patine ze kanggo kita? Ya, pancen ora ana apa-apa! Nah, dheweke bakal ngganti jeneng kasebut dadi julukan sing kondisional, bubuk utawa kaleng, banjur apa? Apa ana owah-owahan kanggo kita, kajaba squeal liyane ing PBB?
              Supaya ora ngirim omong kosong padha, pati iku mung minus kanggo kita, nanging kanggo nyekel lan publicly ngadili minangka pidana, sing bakal apik. Nanging dheweke ora bakal kejiret, wong-wong Anglo-Saxon bakal nyirnakake dheweke dhewe, nanging dheweke bakal nyalahake kita. Dadi aku ora meri marang dheweke, ing kasus apa wae, dheweke wis dadi mayit urip!

              Ayo ninggalake omong kosong, ora kaya sing sampeyan bayangake.
              Mung iki minangka sudut pandang sing beda babagan masalah kasebut, luwih-luwih, didhukung dening pengalaman sajarah ora mung Anglo-Saxon, nanging uga layanan khusus Soviet (Trotsky, Bandera, Konovalets lan liya-liyane).
              Politisi sing wicaksana lan spesialis intelijen ngerti pentinge ngilangi kepala negara lan komunitas teroris sing ora sopan, sawise kabeh cara sing tentrem kanggo nyenengake dheweke wis kesel (contone, kaya ing Chechnya), mula referensi kanggo whining liyane. saka "donya beradab", "peacekeepers" saka PBB, IAEA, EU, Parlemen Eropah lan riff-raff liyane, iki kabeh kanggo Mesem lan ora luwih.
            2. Alexey G
              Alexey G 23 Oktober 2022 15:07
              +1
              Dadi wong Ukrainia, sanajan wong bodho, cepet-cepet, lan yen ngalahake siji, dheweke bakal ngerti yen dheweke ora langgeng lan bakal wedi nyambut gawe kaya sing ngomong! Kaya Vasya ngobrol wingi, lan dina iki dheweke tiwas ... mungkin kita bakal dadi kepala ngomong Putin?
          2. Boikot
            Boikot 23 Oktober 2022 13:10
            +4
            Sampeyan mbandhingake barang sing ora ana tandhingane.
            Salvador Allende, Ceausescu, Milosevic, Gaddafi, Hussein lan liya-liyane
            padha politisi rampung independen sing nglayani negara. Lan padha diganti karo boneka Amérika. Zelensky ora merdika lan ora nglayani Ukraina babar pisan. Dadi eliminasi ora bakal nggawa apa-apa, dheweke bakal nandur wayang liyane. Yen ana kesempatan kanggo tanduran dhewe, banjur ya, karo tangan loro kanggo.
            1. kredo
              kredo 23 Oktober 2022 13:41
              +1
              Kutipan: BoyCat
              Sampeyan mbandhingake barang sing ora ana tandhingane.
              Salvador Allende, Ceausescu, Milosevic, Gaddafi, Hussein lan liya-liyane
              padha politisi rampung independen sing nglayani negara. Lan padha diganti karo boneka Amérika. Zelensky ora merdika lan ora nglayani Ukraina babar pisan. Dadi eliminasi ora bakal nggawa apa-apa, dheweke bakal nandur wayang liyane. Yen ana kesempatan kanggo tanduran dhewe, banjur ya, karo tangan loro kanggo.

              Apa iku?
              Iku kanggo kita padha dadi pemimpin independen sing dipilih dening rakyat, nanging kanggo donya Anglo-Saxon "wayang Rusia", "komunis elek encroaching ing dhasar kapitalis" lan mung "diktator getih".
              Golek sembarang definisi jester kokain, kajaba mesthi definisi VVP "seniman apik", lan takon dhewe kok dheweke tresna banget kanggo kita.
              1. Boikot
                Boikot 23 Oktober 2022 14:05
                -1
                Yagene dheweke tresna banget marang kita?
                Ya, dheweke ora tresna marang kita, umume. Saben tumindak kudu nduweni makna. Kanggo ngganti siji boneka liyane ... Aku ora weruh titik. Minangka wong, aku setuju, dheweke entuk menara. Muga-muga dheweke entuk sawise perang.
                1. kredo
                  kredo 23 Oktober 2022 14:31
                  +5
                  Kutipan: BoyCat
                  Yagene dheweke tresna banget marang kita?
                  Ya, dheweke ora tresna marang kita, umume. Saben tumindak kudu nduweni makna. Kanggo ngganti siji boneka liyane ... Aku ora weruh titik. Minangka wong, aku setuju, dheweke entuk menara. Muga-muga dheweke entuk sawise perang.

                  Sampeyan ora mung siji sing ora weruh makna, nanging iki ora negate kasunyatan sing ana makna, paling ing psikologi lan perjuangan psikologis karo mungsuh.

                  Sing sabanjure bakal luwih medeni lan bisa uga, kita bakal ujar, luwih wicaksana tinimbang sing sadurunge. Lan supaya lengkap impunity, judhul kehormatan saka "Yahudi pengaruh ing donya", aman umur tuwa ing sawetara panggonan secluded ing Israel utawa Amerika Serikat lan nggarap memoar bab carane dheweke entuk ing gesang warga Ukraina.
        3. Mar.Tira
          Mar.Tira 23 Oktober 2022 13:13
          +1
          Quote: Diana Ilyina
          Dheweke mung kepala ngomong

          Kepala sing ngomong yaiku Arestovich. Zelensky mung wayang sing ditarik tali. Ing kasunyatan, dheweke wis mati minangka wong. Narkoba lan keamanan sing terus-terusan, apa wae sing dibuwang, bakal ngancani dheweke nganti mati. sampeyan bener, nyatane penyelenggara ana ing luar negeri, lan kudu ditindakake supaya ora nguntungake lan mbebayani kanggo ndhukung konflik iki, contone, ilang dhukungan saka Eropa amarga kerusuhan lan protes ing kana.
      2. isv000
        isv000 23 Oktober 2022 13:01
        +6
        Quote: kredo
        Tanpa ngethok sirah hydra, kita bakal terus ngatasi "pakan meriam", sing, sayangé, panggantos tuwuh, sing otak di resiki saben dina ing arah sing bener.

        Hydra ora lungguh ing Kyiv, mung ana bagean saka tentakel ...
      3. dementor873
        dementor873 24 Oktober 2022 15:59
        0
        Kepemimpinan kita kudu nyedhaki warga biasa ing Outskirts, ngrusak kesejahteraan ekonomi liwat pembangkit listrik termal, sepur, lan Internet. Supaya padha ora bisa ing Internet kanggo ideologi saka Reich Ukrainia, nanging pindhah menyang pemimpin ing wilayah karo pitakonan saka ngendi banyu lan listrik. Yen sampeyan duwe anak lan bojomu ing omah, kabeh apik karo wong-wong mau, sampeyan bakal perang. Lan yen seminggu ora ana banyu utawa listrik, lan padha teka kanggo sampeyan karo panggilan, akeh bakal Pethel panggilan iki menyang untune sing nggawa.
    2. poquello
      poquello 23 Oktober 2022 12:13
      +6
      Kutipan saka ZOV
      Bandera entuk pakan meriam..

      ya, tawanan pungkasan kabeh terbatovtsy, Aku wonder ngendi iwak swims ing cara liyane serius
      1. Terenin
        Terenin 23 Oktober 2022 12:18
        +8
        mungsuh ora ninggalake nyoba kanggo break liwat nimbali saka pasukan Russian

        Nganti 8 November 2022 pemilihan Dewan Perwakilan Rakyat AS, aku percaya.
        1. poquello
          poquello 23 Oktober 2022 12:31
          +4
          Kutipan: Terenin
          mungsuh ora ninggalake nyoba kanggo break liwat nimbali saka pasukan Russian

          Nganti 8 November 2022 pemilihan Dewan Perwakilan Rakyat AS, aku percaya.

          uga, dadi tanpa ngandika, wong awam Amérika kudu ngerti sing Amerika Serikat melu ing planning kabeh dill operasi gagal, lan ora mung ing saperangan saka sukses.
        2. Sergei V
          Sergei V 23 Oktober 2022 12:42
          -1
          rzhaka, apa sampeyan mikir yen subsidi bakal dipotong? Saranku kanggo sampeyan, aja maca koran Soviet ing wayah esuk
          1. Terenin
            Terenin 23 Oktober 2022 12:58
            +3
            Kutipan: Sergey V
            gumuyu
            Aku langsung weruh iki nglirik

            Kutipan: Sergey V
            Apa sampeyan mikir yen subsidi bakal dipotong?
            Iku mung bisa ditambahake. Intine yaiku para pelobi bakal ganti.
            Rusia ora kadhemen utawa panas saka iki.
          2. ZoV
            ZoV 23 Oktober 2022 13:48
            -1
            Kutipan: Sergey V
            rzhaka, apa sampeyan mikir yen subsidi bakal dipotong? Saranku kanggo sampeyan, aja maca koran Soviet ing wayah esuk

            Lan sapa sing maca Bandera? Utawa Angkatan Udara? ngguyu Utawa Radio Liberty? ha ha ha Aku maca kabeh lan malah akeh .. Ngguyu piyambak saka nesu Russophobic ana lan ora ana liyane ..
            Dina diwiwiti karo ngrungokake kabeh jinis stasiun radio Russophobic lan situs liyane .. Iku ora nyekel, siji Nuh lan screams.
            Ing pungkasan 89-90s, sampeyan kejiret wong Rusia prasaja ing kabeh limo palsu, minangka saiki adat .. Padha pracaya sampeyan lan kabeh ambruk bebarengan Tragedi paling gedhe ing abad kaping 20!
            Wektu iki sampeyan ora bakal ngapusi kita Gusti "Tashkent ngarep" Diwulang dening pengalaman pait. negatif
            PS Saiki aku katon maneh ing "elit liberal" kesusu preian menyang Asia, ngarep-arep kanggo njagong metu lan banjur padha bali, njupuk panggonan sing perang, uga, uga.
      2. Terenin
        Terenin 23 Oktober 2022 12:20
        +7
        Kutipan saka poquello
        Kutipan saka ZOV
        Bandera entuk pakan meriam..

        ya, tawanan pungkasan kabeh terbatovtsy, Aku wonder ngendi iwak swims ing cara liyane serius

        Bisa uga ajiné kejut Angkatan Bersenjata Ukraina dikonsentrasi ing negara-negara NATO sing cedhak (Polandia, Negara Baltik ...).
    3. CombatSnail
      CombatSnail 23 Oktober 2022 13:20
      0
      600 ewu kudu denazified kanggo dangu ing jangkah kuwi.
      1. ZoV
        ZoV 23 Oktober 2022 14:01
        -5
        Kutipan saka CombatSnail
        600 ewu kudu denazified kanggo dangu ing jangkah kuwi.

        Iki minangka pakan meriam sing prasaja, sing didorong kanggo mateni ing sangisore tong minyak bayaran lan detasemen NATO liyane.
        Kita ora bakal tega marang dheweke saiki.!
        Sampeyan bakal weruh ing pungkasan taun iki bakal mbukak kanggo Kyiv saka keluwen lan kadhemen.
        Rusia nesu.
        PS Malah prajurit mobilized paling isin, ndeleng kendaraan waja manca karo salib lan wicara Inggris lan seragam sing dudu kita .. Dheweke bakal ngerti apa lan karo sapa kang perang. hi
        1. CombatSnail
          CombatSnail 23 Oktober 2022 14:50
          -4
          Aku bakal nyingkirake Shoigu karo geng-genge supaya bisa nglumpukake tentara bayaran saka Suriah lan nyebar. Korea.
          1. ZoV
            ZoV 23 Oktober 2022 15:12
            +1
            Kutipan saka CombatSnail
            Aku bakal nyingkirake Shoigu karo geng-genge supaya bisa nglumpukake tentara bayaran saka Suriah lan nyebar. Korea.

            Roma jangan kasar... keprungu
  2. Buyan
    Buyan 23 Oktober 2022 11:58
    +5
    Terus wong lanang lan mow dill, liyane. Kita bangga karo sampeyan hi
    1. ZoV
      ZoV 23 Oktober 2022 14:10
      0
      Kutipan saka Buyan
      Terus wong lanang lan mow dill, liyane. Kita bangga karo sampeyan hi

      Iku luwih apik kanggo ngomong, aku .. MOW THE NATO NAZI HANCHONDS, kanggo mbah kakung lan mbah buyut kita!
      Sebab kita adil, Kamenangan bakal dadi milik kita. prajurit
  3. ZIF122
    ZIF122 23 Oktober 2022 12:03
    0
    Inggih, bisa dingerteni yen lagi nyelidiki, nggoleki kelemahane, wektune nganti 8 November saya suwe, sing duwe kesusu, yen ora Demokrat bakal kalah ing pemilihan!
    1. Nikolai 310
      Nikolai 310 23 Oktober 2022 12:08
      +2
      lan sawise 8. November, SVOina bakal rampung utawa apa? oh ya, kanca-kanca gedhe kita sing trumps bakal menang ... apa wektu kanggo pour sampanye ???
    2. Kronos
      Kronos 23 Oktober 2022 12:31
      +2
      Inggih, padha kalah, banjur apa? Dheweke ora bakal nyuda dhukungan kanggo Ukraina.
  4. Carlos Hall
    Carlos Hall 23 Oktober 2022 12:04
    +6
    Kanthi tekane Surovikin, kabeh diganti dadi luwih apik. Aku ninggalake link kanggo carane rudal Russian maneuvered lan diganti dalan kanggo ndeteksi pertahanan udara Ukraina, kang ambruk menyang sworo cangkem, makarya lan numpes. Iki minangka gerakan master. https://avia-es.com/news/iz-za-manyovra-rossiyskih-krylatyh-raket-vsu-vydali-polozhenie-svoih-sredstv-pvo
    1. Nikolai 310
      Nikolai 310 23 Oktober 2022 12:09
      -6
      Surovikin ngajari roket kanggo maneuver??? ngguyu

      luwih apik ... ya ... Shebekino wis dievakuasi ... Kherson digantung ing benang ... sawetara dandan langsung
      1. Terenin
        Terenin 23 Oktober 2022 12:27
        +5
        Kutipan: Nikolai 310
        Surovikin ngajari roket kanggo maneuver???

        Kanggo jenderal normal, nalika katon, malah manuk mandheg ngoceh ngguyu (film DMB General Talalaev "bapak")
  5. ZIF122
    ZIF122 23 Oktober 2022 12:10
    0
    Padha ora bisa nindakake apa-apa, ora ketompo carane padha teka munggah karo sawetara jenis muck! Otak dhewe ora bakal cukup, mula Anglo-Saxon bakal menehi saran!
    1. Terenin
      Terenin 23 Oktober 2022 12:29
      +5
      Kutipan: ZIF122
      Otak dhewe ora bakal cukup, mula Anglo-Saxon bakal menehi saran!

      Iki, kanthi getihen, yaiku Herodes sing ora bisa ditandingi.
  6. hellcos
    hellcos 23 Oktober 2022 12:11
    0
    Belogorovka jenis bewitched. Lan nyebrang gerah sadurunge, lan saiki banderlogs wis bejat liwat ana
  7. roket757
    roket757 23 Oktober 2022 12:14
    +3
    Ora ana wektu akeh sadurunge thaw ...
    Sadurunge nguatake klompok Rusia, uga ora suwe ngenteni ...
    Pitakonan yaiku ... apa sing bakal kelakon dhisik?
    1. Terenin
      Terenin 23 Oktober 2022 12:35
      +4
      Kutipan saka roket757
      Ora ana wektu akeh sadurunge thaw ...
      Sadurunge nguatake klompok Rusia, uga ora suwe ngenteni ...
      Pitakonan yaiku ... apa sing bakal kelakon dhisik?

      Kabeh iku prasaja. Stabilisasi ngarep. Njupuk inisiatif. Nggawe kondisi (kantor registrasi lan pendaftaran militer, seragam, peralatan, senjata ... persiapan ...) kanggo mobilisasi sabanjure. Terobosan ngarep lan pangembangan serangan.
      Lan kita kudu ngomong tanpa mangu-mangu.

      Hello Victor hi
      1. roket757
        roket757 23 Oktober 2022 13:05
        0
        Hello Gennady prajurit
        Ora mungkin prasaja, nanging luwih bisa dingerteni, logis.
        Aku kesel ndeleng operasi aneh, aku ora waspada.
        Kanthi biaya mobilisasi ... ya, kudu ditindakake, lan ora mung ing tentara!
        Sing kabeh iku njupuk kanggo menang.
  8. rotmistr60
    rotmistr60 23 Oktober 2022 12:18
    +6
    pasukan terjun payung kita rampung ngrusak batalyon mekanik 1 saka brigade mekanik kapisah 28 saka Angkatan Bersenjata Ukraina
    Nanging preduli saka losses, wektu sawise wektu padha nyoba kanggo golek titik banget ing pertahanan. Cetha yen Amerika wis nemtokake tugas sing angel - paling ora siji cilik, nanging "kamenangan" kanthi pemilihan. Lan iki nyoba kringet, ilang wong kanggo mbantu Demokrat ing pemilihan midterm. Sing luwih digiling dina iki, sesuk bakal luwih gampang.
    1. Terenin
      Terenin 23 Oktober 2022 12:37
      +5
      Kutipan: rotmistr60
      pasukan terjun payung kita rampung ngrusak batalyon mekanik 1 saka brigade mekanik kapisah 28 saka Angkatan Bersenjata Ukraina
      Nanging preduli saka losses, wektu sawise wektu padha nyoba kanggo golek titik banget ing pertahanan. Cetha yen Amerika wis nemtokake tugas sing angel - paling ora siji cilik, nanging "kamenangan" kanthi pemilihan. Lan iki nyoba kringet, ilang wong kanggo mbantu Demokrat ing pemilihan midterm. Sing luwih digiling dina iki, sesuk bakal luwih gampang.

      Bener, Gennady ya

      Apa sampeyan dibatalake? belay ora bisa nolak nglirik
      1. rotmistr60
        rotmistr60 23 Oktober 2022 12:41
        +7
        hi jenenge. Ana kepinginan, nanging bakal ana alesan. Ayo miwiti saka ngeruk.
        1. Terenin
          Terenin 23 Oktober 2022 12:50
          +5
          Kutipan: rotmistr60
          Ayo miwiti saka ngeruk.

          Aku iki uga hi
          1. Diana Ilyina
            Diana Ilyina 23 Oktober 2022 13:09
            +2
            Ing kene, akeh wong sing duwe iki lan luwih saka sepisan, aku pribadi direset kaping telu ... Nyuwun
  9. Kalih
    Kalih 23 Oktober 2022 12:22
    +2
    Napa ora miwiti nggunakake amunisi vakum kanthi daya dhuwur nglawan akumulasi Angkatan Bersenjata Ukraina.
  10. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 23 Oktober 2022 12:30
    -1
    Kutipan: ZIF122
    Inggih, bisa dingerteni yen lagi nyelidiki, nggoleki kelemahane, wektune nganti 8 November saya suwe, sing duwe kesusu, yen ora Demokrat bakal kalah ing pemilihan!

    Aku uga ngarep-arep. Mungkin tingkat panas bakal mudhun lan pendanaan senjata bakal mulai mudhun. Ing Amerika, uga ora ana wong bodho sing ora entuk bathi saka konflik kaya ngono, nanging nganti saiki dadi minoritas.
    1. Sergei V
      Sergei V 23 Oktober 2022 12:47
      -1
      aja kandha, saka ngendi sampeyan entuk iki? Omong-omong, omong-omongan sadurunge pemilu ora ana gunane, nanging Republik saiki ngritik, mung amarga perebutan kekuwatan.
  11. Voronezh
    Voronezh 23 Oktober 2022 12:44
    0
    Elinga carane akeh bantalan perlindungan ing tank ...
    1. Anyar-pechkin
      Anyar-pechkin 23 Oktober 2022 13:25
      0
      Elinga carane akeh bantalan perlindungan ing tank ...
      Lan sing ora biasa ing kene, yaiku T72B kanthi pin 1.

  12. dmitri
    dmitri 23 Oktober 2022 14:11
    0
    pemimpin kita kabeh ngarep-arep kanggo persetujuan karo partners, mulane, kabeh Kepemimpinan Ukraina wis ora numpes, lan iku bisa kanggo wedi kanggo nindakake iki, kaya akeh liyane, nindakake semi-perang, mbayar urip kita.
  13. zenion
    zenion 23 Oktober 2022 14:31
    0
    Pepatah Yahudi lawas ngandika iki - sampeyan ora bakal duwe mungsuh nganti sampeyan Feed wong. Panganan Ukraina. Loro negara mlebu ing kana, sedulur!