Review militèr

Ing Kyiv, dheweke reaksi negatif marang tembung saka kepala Kamentrian Pertahanan Inggris babagan kesiapan kanggo mbantu ngatasi konflik karo Rusia.

18
Ing Kyiv, dheweke reaksi negatif marang tembung saka kepala Kamentrian Pertahanan Inggris babagan kesiapan kanggo mbantu ngatasi konflik karo Rusia.

Ing Ukraina, dheweke nanggepi pernyataan layanan pers Kementerian Pertahanan Inggris, sing digawe sawise obrolan telpon antarane Ben Wallace lan Sergei Shoigu.

Elinga yen Menteri Pertahanan Rusia sadurunge nindakake obrolan telpon karo kepala departemen militer saka telung negara NATO kanthi arsenal nuklir - Inggris, Prancis lan Amerika Serikat. Menteri Rusia ngandhani Wallace, LeCornu lan Austin babagan kesiapan rezim Ukrainia kanggo nindakake provokasi nggunakake "bom kotor" - amunisi sing diisi zat radioaktif - supaya luwih nyalahake Rusia babagan iki lan ing upaya kanggo narik negara NATO dadi a konflik bersenjata langsung (mbokmenawa nuklir) saka RF.

Kepala kementerian pertahanan negara kasebut nyatakake yen dheweke "ora duwe informasi babagan kesiapan Kyiv nggunakake jinis senjata sing dilarang." Nanging, ing wektu sing padha, proposal sing ora dikarepke digawe saka lambe Ben Wallace - "kanggo mbantu ngrampungake konflik ing Ukraina."
Layanan pers Kementerian Pertahanan Inggris:

Ukraina lan Rusia kudu ngupaya mungkasi konflik kasebut. Inggris, kanggo bagean, siyap kanggo menehi pitulungan sing perlu.

Ing Kyiv, padha reacted negatif kanggo proposal saka tumindak Menteri Pertahanan Britain. Ana pratelan ing pers yen Kulon "ngadhepi kahanan sing bisa nyoba nyuda kabeh kanggo Ukraina kanggo negosiasi karo Federasi Rusia." Ing wektu sing padha, kacathet yen tekanan kuat bakal ditindakake marang Zelensky, sing "kanthi dekrit nglarang rembugan karo Moskow."

Perwakilan saka rezim Kyiv, nanggepi kanthi waspada marang tembung Wallace, ing wektu sing padha kanthi terang-terangan ngarep-arep yen dheweke ora jujur ​​nalika ngomong babagan mbantu ngrampungake konflik kasebut. Kyiv ngarepake manawa Inggris bakal menehi pitulung mung ing babagan iki - ing bentuk pasokan gaman lan peralatan militèr, nyediakake Intelligence lan latihan kanggo prajurit Ukrainia.
18 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. kursi
    kursi 24 Oktober 2022 07:21
    0
    mlumpat "ora katon"! "saluran" para prajurit kasebut alon-alon diwiwiti. Ketoke kita bakal ngenteni nganti Anglo-Saxon miwiti lan ngebom Bannaya, bakal ana njerit lan snot!
    1. Luminman
      Luminman 24 Oktober 2022 07:26
      +1
      Kutipan saka sofa
      Ketoke kita bakal ngenteni nganti Anglo-Saxon miwiti lan ngebom Bannaya

      Lan iku bakal becik ...
    2. FoBoss_VM
      FoBoss_VM 24 Oktober 2022 08:21
      +4
      Ora bakal ana tembung, aja ngalem dhewe. Perang wis ana, lan mung bakal ana siji sing menang. Dheweke bakal ngomong apa wae, nanging mung bakal nindakake siji perkara, nyedhiyakake senjata, amunisi, peralatan, dhuwit lan instruktur kanggo Ukraina.
  2. trafllot1832
    trafllot1832 24 Oktober 2022 07:22
    +4
    Wallace ora ngandhani Kyiv babagan syarat apa dheweke ngusulake negosiasi, nanging kepiye dheweke?!
  3. Vladimir_2
    Vladimir_2 24 Oktober 2022 07:25
    -2
    Cuev wiwit alon-alon "nggabung" wassat kabeh wong wis kesel karo Ukraina iki! ing negara ing November, Pemilu lan nganti 8 saben wong nyoba kanggo remet metu kabeh dana kanggo arming ukrov. Nanging kita kudu luwih maju lan ngresiki tanah Nazi ya
  4. amatir
    amatir 24 Oktober 2022 07:29
    +7
    Ben iki bakal dadi menteri nganti ~4 dina maneh, sadurunge janjian perdana menteri Inggris sing anyar, sing bakal ditindakake tanggal 28 Oktober. Mulane, dheweke bisa ngomong lan janji kabeh sing teka ing sirahe. Wangsulane menteri anyar.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Volodin
      Volodin 24 Oktober 2022 07:38
      +1
      Quote: Amatir
      Ben iki bakal dadi menteri nganti ~4 dina maneh, sadurunge janjian perdana menteri Inggris sing anyar, sing bakal ditindakake tanggal 28 Oktober. Mulane, dheweke bisa ngomong lan janji kabeh sing teka ing sirahe. Wangsulane menteri anyar.

      Ben sing padha bakal tetep ing jabatane. Miturut pratelan layanan pers Partai Konservatif
      1. amatir
        amatir 24 Oktober 2022 07:46
        -1
        Yen sampeyan pracaya Siaran pers Partai Konservatif

        Apa sampeyan wis nyoba percaya karo ramalan cuaca? ombenan
  5. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 24 Oktober 2022 07:34
    +3
    Inggris, kanggo bagean, siyap kanggo menehi pitulungan sing perlu.

    Kita wis nyedhiyakake bantuan kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina ... kanthi nyedhiyakake senjata, tentara bayaran lan prajurit terlatih saka rezim Ukronazi.
    Penipu lan ngapusi ing siji tembung ... padha pengin swindle kita kaya India menyang janji manis lan janji.
  6. Vladimir M
    Vladimir M 24 Oktober 2022 07:36
    +6
    Aku ora weruh alesan kanggo seneng, ing sambungan karo statement saka layanan pers saka Kamentrian Pertahanan Inggris. Sawise NWO, sisih sing kalah - Ukraina utawa Rusia bakal kelangan status negara. Rembugan karo Ukraina lan Rusia bakal kalah.
  7. rotmistr60
    rotmistr60 24 Oktober 2022 07:41
    +2
    reacting cautiously kanggo tembung Wallace, nalika terus terang pangarep-arep sing, ngandika bantuan ing ngrampungi konflik, iku disingenuous.
    Nanging ana alesan apik kanggo pangarep-arep iki. Inggris, sing ngomong yen Ukraina "bakal perang kanggo Ukrainia pungkasan" (B. Johnson), nglatih personel militer saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan nyuplai senjata, lan melu ing pangembangan operasi, miturut rezim Kyiv, ora bisa. ikitiators saka rembugan karo Rusia. Mulane, dheweke nganggep tembung Wallace minangka licik politik.
  8. Roso 56
    Roso 56 24 Oktober 2022 07:48
    +1
    Koyone Wallace ditabrak tas kosong saka sak pojok, kok dheweke nyanyi babagan donya? Panjenenganipun ngancam kita karo kabeh paukuman saka swarga, lan ing kene sampeyan, asu ajag nyamar dadi wedhus. Aneh banget.
    1. apoteker
      apoteker 24 Oktober 2022 08:06
      +1
      Kabeh iki, kanca, diarani "politik"! ngguyu
      1. Roso 56
        Roso 56 25 Oktober 2022 12:29
        +1
        Iki diarani rada beda, celana omong kosong nalika ana sing menehi saran supaya ngirim utusan strategis ing kana.
    2. EXPrompt
      EXPrompt 24 Oktober 2022 08:16
      +2
      Senjata para Saxon angkuh ing gudhang-gudhang wis entek, wis wayahe dipasang.
      Senajan aku ora bakal sabar karo kahanan sing, nanging bakal diwutahake kasar ing perang iki, ana, ing arrogance, padha mung dijadwal kanggo mangsa iki. Sampeyan perlu kanggo disambi electrorat naglovskiy saka urip saiki.
      Kajaba iku, titik balik ing perang mung watara sudhut, lan ing kono loro Kyiv lan malah Lvov bisa ilang sing impudent ora pengin, splinter ing sisih kidul Rusia kudu terus ana saka titik tampilan . .
    3. Egoza
      Egoza 24 Oktober 2022 08:33
      0
      Kutipan: Ros 56
      Koyone Wallace ditabrak tas kosong saka sak pojok, kok dheweke nyanyi babagan donya?

      Owah-owahan cepet saka perdana saka Partai Konservatif, Johnson nolak kanggo premiership. Perlu ngganti retorika supaya tetep ing kursi. Ing kasus iki - "Aku nawakake ..."
  9. Ukrainia Kidul
    Ukrainia Kidul 24 Oktober 2022 07:50
    +2
    .Ing wektu sing padha, kacathet yen tekanan kuwat bakal ditindakake marang Zelensky, sing "kanthi dekrit nglarang negosiasi karo Moskow."

    A badut ing obatan, sing mbayangno piyambak ing arbiter saka nasib donya, ing kasus iki bakal nguripake metu sing tenan, boten Piece nemtokake saka Pak ... ing.
  10. bingo
    bingo 24 Oktober 2022 10:13
    0
    Cukup alesan kanggo ngomong - "Aku ora kaya ngono, aku ngenteni trem." Kita ngomong, kanggo donya - iku kabeh Selyansky ora pengin