Review militèr

Sumber kasebut nyebat alasan kanggo tiba saka pengebom garis ngarep Su-34 ing Yeysk

76
Sumber kasebut nyebat alasan kanggo tiba saka pengebom garis ngarep Su-34 ing Yeysk

Penyelidikan babagan kacilakan pesawat pengebom garis ngarep Su-34 ing Yeisk, Wilayah Krasnodar, diterusake, panyebab kemacetan mesin pesawat, sing nyebabake tiba, wis ditemtokake. Iki dilaporake dening sumber ing lembaga penegak hukum.


Miturut informasi sing kasedhiya, alesan kanggo ignition saka mesin Su-34 iku ingress manuk menyang wong. Miturut sumber kasebut, nalika lepas landas saka bom saka lapangan udara, rong seagull mlebu ing mesin, sing nyebabake geni, banjur kacilakan pesawat ing wilayah pemukiman kutha. Anane sisa manuk ing mesin ditemokake dening komisi khusus sing nyelidiki kacilakan pesawat kasebut.

Ing wektu lepas landas, loro gull kenek mesin Su-34. Sisa-sisane ditemokake dening para ahli nalika mriksa reruntuhan pesawat kasebut.

- nuntun TASS tembung sumber ing struktur daya.

Elinga yen kacilakan saka tukang ngebom garis ngarep ing Yeysk kedaden ing 17 Oktober ing wayah sore, pesawat, sing nindakake latihan latihan, ambruk ing jejere bangunan omah sangang lantai. Miturut saksi mata, mesin Su-34 kobong sanajan nalika lepas landas, nyegah kru saka dhuwur lan njupuk pesawat adoh saka wilayah omah. Senadyan kabeh usaha pilot kanggo ngarahake pesawat menyang Segara Azov, tabrakan tengen ing plataran bangunan omah. Pilot nyoba nganti pungkasan kanggo nyimpen mobil lan ejected cedhak lemah.

Akibat saka kacilakan montor mabur, ana geni, sing nyebabake nyawa 15 wong, luwih saka patang puluh tatu lan ana ing institusi medis. Wiwit pesawat kasebut nindakake latihan penerbangan, ora nggawa senjata rudal lan bom, yen ora bakal ana urutan gedhene korban liyane. Ing wektu sing padha, pesawat kasebut nduweni amunisi kanggo meriam, saengga jeblugan amunisi kasebut ora ngidini layanan darurat bisa cepet mateni wabah geni.
Foto sing digunakake:
https://t.me/WarDonbass
76 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. pinter bokong
    pinter bokong 24 Oktober 2022 09:04
    -22
    Umumé, kepiye cara ngebom liwat kutha? Sapa sing nggawe rute udara ngebom ing kutha?
    1. trafllot1832
      trafllot1832 24 Oktober 2022 09:10
      + 11
      Iki wis satus rembugan, amarga saka angin, lepas landas menyang utawa saka kutha, manuk iki, utamané guwak sampah, wis kesel, luwih saka siji generasi gull wis netes, sing ora ngerti carane nyilem menyang segara kanggo iwak. Nanging pesawat lan helikopter - tansah please. Ing wayah wengi ing desa Olympic, swara manuk terus-terusan nguwuh-uwuh saka pengeras suara. Dadi seagulls karo gagak ngatur perang kuwi kanggo swara iki lan banjur wareg ing payon.
      1. ASAD
        ASAD 24 Oktober 2022 09:17
        +3
        Persis, ing landfills Novosibirsk kita padha ora nglangi luwih jero tinimbang puddle.
        1. Vitaly161
          Vitaly161 24 Oktober 2022 09:21
          +5
          ya kaya ngono ing saindenging negara, seagulls uga mbuwang manuk gagak ing TPA, dheweke nglindhungi wilayah kasebut.
      2. Vladimir_2U
        Vladimir_2U 24 Oktober 2022 09:18
        +4
        Kutipan saka: tralflot1832
        Manuk iki entuk, utamane gull sampah.

        Aku ora ngerti apa sing isih bisa ditemokake sawise geni ing udhara, banjur geni liyane ing lemah? Kecuali patah tulang bahu...
        1. sing174
          sing174 24 Oktober 2022 10:38
          -8
          loro seagulls, langsung menyang loro mesin. karo kesimpulan dubious ing dina kapindho. Aku jumlah wong bodho ing negara arep liwat gendheng
          1. Bad_gr
            Bad_gr 24 Oktober 2022 10:48
            +2
            Kutipan saka yang174
            loro seagulls, langsung menyang loro mesin. karo kesimpulan dubious ing dina kapindho. Aku jumlah wong bodho ing negara arep liwat gendheng
            Kita ngomong babagan mesin sing bener. Kanggo terus mabur ing mode lepas landas kanthi tank lengkap, siji mesin ora cukup.
            1. sing174
              sing174 24 Oktober 2022 11:03
              -4
              Apa ora ana sing ngganggu sampeyan? Ing komentar sing ditulis ing ngisor iki - rombongan seagulls ditemokake? Ing dina kapindho, entuk kesimpulan kaya ngono ...
              kesel goroh kanggo alesan apa wae saka kabeh eselon panguwasa
              1. Puzoter
                Puzoter 24 Oktober 2022 14:02
                +1
                Lan apa jenis masalah, pisanan ngerti bab masalah karo engine, katon menyang lan ndeleng karusakan karakteristik? Plus kesaksian saka pilot lan kontrol lepas landas njaba.
                1. sing174
                  sing174 24 Oktober 2022 19:10
                  -2
                  kesaksian pilot sing tiwas? karusakan karakteristik sawise tabrakan karo lemah lan bledosan?
                  1. Arisaka
                    Arisaka 25 Oktober 2022 01:43
                    0
                    Sampeyan wis dicampur kabeh. Dheweke tiwas ing Su-30, ing kene kita ngomong babagan bencana sadurunge.
                    1. sing174
                      sing174 1. november 2022 20:33
                      0
                      ngendi padha mati ing Su 30? Apa padha slamet ing Yeysk? tatu bilai ngendi iku?
                  2. Komentar wis dibusak.
        2. rotfuks
          rotfuks 24 Oktober 2022 11:30
          +2
          Aku elinga ing Amerika Serikat ana kasus sing disebut "Ajaib liwat Hudson." Ing kana, geese nabrak mesin penumpang Boeing lan pesawat kasebut ndharat kanthi aman ing Hudson. Dadi ing kono para penumpang ora dicopot saka pesawat, nanging dheweke ngumumake babagan geese ing mesin lan menehi pilot kanggo wani. Manuk lan penerbangan minangka barang sing ora cocog.
          1. Genry
            Genry 24 Oktober 2022 13:16
            +2
            Kutipan saka: rotfuks
            Dadi ing kono para penumpang ora dicopot saka pesawat, nanging dheweke ngumumake babagan geese ing mesin lan menehi pilot kanggo wani.

            Apa sampeyan langsung entuk penghargaan? wong bodho
            Dheweke langsung dipecat lan diadili, amarga ana versi sing kudu bali menyang lapangan terbang keberangkatan.
            Mung sawise nyoba dawa lan penerbangan virtual, dheweke dibebasake (lan mung).
            1. Charik
              Charik 24 Oktober 2022 18:03
              0
              ana film saka Ikhno babagan kasus iki
            2. rotfuks
              rotfuks 24 Oktober 2022 23:05
              +1
              Mungkin dheweke pengin ngukum dheweke mengko. Nanging aku kelingan awal crita. Pesawat kasebut ngambang ing Hudson lan para penumpang ngadeg ing swiwi. Lan versi babagan geese ing mesin wis disuarakake ing media. Lan banjur-Presiden Bush Jr. dianugerahi pilot Jantung Ungu. Lan penumpang isih ngadeg ing swiwi saka liner.
      3. Revolver
        Revolver 24 Oktober 2022 09:20
        +2
        Punapa mawon ingkang dipun tindakaken, lan panjeriting peksi ingkang cilaka kabucal lumantar pamicara, lan mburu falcons padha nyewa, kabeh padha, manuk mabur ing ngendi kang dikarepake lan dispatchers ora manut. Ing taun 2009, kawanan angsa Kanada nyerang Airbus 320 lepas landas saka LGA. Loro kamikaze nabrak mesin lan kudu nabrak ing kali.
    2. AAK
      AAK 24 Oktober 2022 10:17
      +4
      Pitakonan kasebut dudu kanggo wong-wong sing nggawe rute udara, nanging kanggo wong-wong sing menehi ijin kanggo pambangunan lapangan udara lan bandara ing cedhak landasan pacu nalika lepas landas lan landing ...
      1. Plate
        Plate 24 Oktober 2022 10:24
        +1
        Yen ora dilarang, mula ora ana pitakonan. Nanging banjur pitakonan kanggo wong-wong sing kudu wis begalan.
        Iki carane kita dadi luwih dhuwur lan luwih dhuwur.
      2. bar
        bar 24 Oktober 2022 17:35
        0
        Kutipan: AAK
        Pitakonan kasebut ora kanggo wong sing nggawe rute udara, nanging kanggo wong sing ...

        Nanging aku isih duwe pitakonan kanggo wong-wong sing laying. Yen sampeyan ndeleng peta Yandex, landasan pacu ing Yeysk ditandhani kanggo lepas landas saka kutha, lan ora nyedhaki. Apa sebabe pesawat kasebut "nglawan gandum"? Link menyang angin ora saluran. Kanggo pejuang kanthi rasio thrust-to-weight afterburner kira-kira siji, angin ora penting. Kajaba iku, miturut ramalan, meh ora ana angin ing dina kacilakan kasebut. Lan paling gampang kanggo nyalahke kabeh babagan manuk ... negatif
        1. Vitaly161
          Vitaly161 24 Oktober 2022 22:42
          0
          sampeyan luwih percaya peta Yandex, ing lapangan udara militer, pungkasane ditutup minangka dongeng sing padha karo babi sing ngomong lan bruwang ing kartun sing misuwur, ing ngendi RP dhawuh menyang kono, lan nalika ndharat, angin gedhe bakal mbantu para pejuang. rasio tikaman-kanggo-bobot saka 1+ babagan fighter, nanging bab ngebom garis ngarep
          1. bar
            bar 25 Oktober 2022 07:52
            0
            Mesthi, sampeyan luwih ngerti babagan babi karo bear, aku ora bakal mbantah. Aku ora bakal mbantah babagan kebangkrutan uga, amarga obrolan ora babagan dheweke. Lan sampeyan bener eling bab RP, Mugi ganjaran bakal nemokake pahlawan, lan ora nulis kabeh ing manuk.
    3. yowis
      yowis 24 Oktober 2022 12:53
      +2
      Quote: wong pinter
      carane ngebom liwat kutha?

      Ayo dadi pitakonan sing beda-beda: kepiye kutha kasebut ana ing dalan glide?!
      Nanging ana sing menehi ijin kanggo mbangun. Dadi, lapangan udara ora dibutuhake maneh.
    4. HUMANOID
      HUMANOID 24 Oktober 2022 13:40
      0
      Umumé, kepiye cara ngebom liwat kutha? Sapa sing nggawe rute udara ngebom ing kutha? Helikopter mabur liwat omahku saben dina menyang lan saka Ukraina, kadhangkala pucuk-pucuk wit-witan nyekel, mula apa?Yen saben pemukiman ing saubengé kadohan mundhak sacara signifikan, lan iki larang lan ora efisien kanggo wektu sing suwe. hi
      1. bar
        bar 25 Oktober 2022 07:55
        0
        Quote: HUMANOID
        Miturut cara, kapal sipil uga mabur liwat kutha

        Punika prabédan utama ing tembung mabur и njupuk mati
  2. Buyan
    Buyan 24 Oktober 2022 09:07
    +1
    Quote: wong pinter
    Umumé, kepiye cara ngebom liwat kutha? Sapa sing nggawe rute udara ngebom ing kutha?

    Ana bandara ing kutha ...
    1. Diver jero
      Diver jero 24 Oktober 2022 10:22
      -7
      Apa ana sethithik tanah ing Rusia? Utawa agama ora diijini mindhah lapangan terbang ing njaba kutha?
  3. Pavel73
    Pavel73 24 Oktober 2022 09:08
    -4
    Eh, eh, eh, rapuh lan rentan, mesin turbojet modern ... Peluru kenek - kenek banter, manuk kenek - kenek banter ... Kacepetan dhuwur, ladinge rapuh, sithik wae. rusak - lan pecah.
    1. trafllot1832
      trafllot1832 24 Oktober 2022 09:41
      0
      Nanging sanajan walang mangan ora keselak, padha njupuk mati ing Cape Verde ing IL 86, Aku lungguh ing jendhela, Aku weruh carane mabur menyang mesin ing droves, kita mabur kanggo Brazil biasane.
    2. Hitriy Zhuk
      Hitriy Zhuk 24 Oktober 2022 09:44
      +1
      Ing turboprops, iki ora diucapake (paling gedhe manuk kasebut bakal ditarik nganggo sekrup).
      1. trafllot1832
        trafllot1832 24 Oktober 2022 10:04
        +3
        Manuk ora mung nembak pesawat, nanging uga mateni senjata ing papan.
        1. Hitriy Zhuk
          Hitriy Zhuk 24 Oktober 2022 11:14
          +1
          belay
          Nanging. Helikopter!
          Aku panginten ana baling-baling ngunekke supaya bisa jotosan mati ora mung manuk, nanging uga peluru.

          PS> Salah siji sing bodho banget (nanging kuwat), utawa padha dilatih nang endi wae.
      2. bingo
        bingo 24 Oktober 2022 10:05
        +1
        Asu kasebut ngerti dheweke ... Ing kana, turntable nyeret ing ATGM, lan turntable malah luwih alon ...
        1. Vladimir_2U
          Vladimir_2U 24 Oktober 2022 11:50
          0
          Kutipan saka bingo
          Asu kasebut ngerti dheweke ... Ing kana, turntable nyeret ing ATGM, lan turntable malah luwih alon ...

          Iku menehi kabeh babagan rong atus kilometer, plus manuk sing teka ing sangisore satus ... Pitakonan ing kene ora karusakan, nanging carane manuk ora kejawab ...
  4. aku wani_perasan_
    aku wani_perasan_ 24 Oktober 2022 09:10
    -3
    Kanggo "sumber" ...
    Chatterbox minangka anugerah kanggo mata-mata. (karo)
  5. ohka
    ohka 24 Oktober 2022 09:14
    -2
    Lan apa, versi rampung "trep", lan ora perlu goleki guilty.
    1. Vitaly161
      Vitaly161 24 Oktober 2022 09:20
      +3
      sampeyan nulis kaya iki minangka kasus pertama ing 100 taun, bencana ora asring kedadeyan ing penerbangan amarga manuk, nanging kahanan darurat tetep lan tetep.
      1. sing174
        sing174 24 Oktober 2022 10:43
        -3
        dadi amunisi bakal mabur ing mungsuh loro seagulls loro mesin minus kru (shell-kaget amarga tabrakan karo seagulls), sipil mati lan akeh karusakan Apa kita bisa miwiti latihan seagulls kanggo pertempuran udara?
        1. Vitaly161
          Vitaly161 24 Oktober 2022 10:56
          +3
          Sampeyan ora bakal ngajari manuk camar apa-apa, manuk iki sembrono lan ora wedi karo apa wae, uga cukup gedhe.
          1. sing174
            sing174 24 Oktober 2022 11:00
            -3
            iku sarkasme kanggo versi bodho saka sumber.
  6. Alex92
    Alex92 24 Oktober 2022 09:22
    +1
    Sampeyan perlu kanggo mbalekake gril menyang intake udhara, kaya sing katon ing MiG-29, aku ora ngelingi persis.
    1. Vitaly161
      Vitaly161 24 Oktober 2022 09:29
      +1
      Ya, ora bakal nylametake saka manuk, lan durung nate digunakake utawa dirancang kanggo iki
      1. Vladimir_2U
        Vladimir_2U 24 Oktober 2022 09:45
        0
        Kutipan: Vitaly161
        Ya, ora bakal nylametake saka manuk, lan durung nate digunakake utawa dirancang kanggo iki

        MiG-29 wis gratings, nanging kanggo lepas landas saka unpaved ngudani, kabeh miber banget saka ngisor setir ngarep.
        1. Vitaly161
          Vitaly161 24 Oktober 2022 09:50
          +3
          Aku ngerti, mulane aku nulis yen ora bakal nylametake sampeyan saka manuk
          1. Alex92
            Alex92 24 Oktober 2022 22:07
            0
            Ya, manuk mung bakal nembus grate iki, ketoke, miturut pendapat sampeyan? Apa wis ana kasus kaya ngono?
            1. Vitaly161
              Vitaly161 24 Oktober 2022 22:29
              0
              ya, gampang, sampeyan katon ing kacepetan pesawat kanggo wiwitan
        2. Bad_gr
          Bad_gr 24 Oktober 2022 10:16
          +8
          Kutipan: Vladimir_2U
          Ana bar ing MiG-29 ...
          Ing model awal MiG-29, intake udara nalika lepas landas umume ditutupi tutup lan hawa kanggo mesin teka saka ndhuwur, liwat insang.
          Padha karo Yak-130
          1. Alex92
            Alex92 24 Oktober 2022 22:05
            0
            Ya, ya, aku nulis umume, nggabungake kabeh dadi siji. Supaya sampeyan bisa ngrancang lan nggunakake khusus saka manuk, apa masalahe?
  7. vladcub
    vladcub 24 Oktober 2022 09:23
    +1
    Sampeyan duwe manuk lan konsep pesawat ora kompatibel. Iki wis kedadean kaping pirang-pirang sadurunge lan aku wedi bakal kelakon kaping pirang-pirang.
  8. APASUS
    APASUS 24 Oktober 2022 09:25
    -1
    Ing kana, paling ora lapangan udara cedhak karo kutha, nanging sapa sing umume ngidini penerbangan liwat pemukiman? Kajaba iku, iki dudu sortie
    1. Vitaly161
      Vitaly161 24 Oktober 2022 09:30
      +5
      yaiku, kasunyatan manawa lapangan terbang wis ngadeg ing kono wiwit taun 1932 ora ngganggu sampeyan?)
      1. Akim
        Akim 24 Oktober 2022 09:43
        +4
        Lan sistem Ipatiev kudu diterapake ora kanggo wong-wong sing ngasilake pesawat, nanging kanggo wong-wong sing ngidini pambangunan bangunan omah ing alignment landasan.
      2. APASUS
        APASUS 24 Oktober 2022 09:45
        -1
        Kutipan: Vitaly161
        yaiku, kasunyatan manawa lapangan terbang wis ngadeg ing kono wiwit taun 1932 ora ngganggu sampeyan?)

        Sampeyan paling katon ing peta kanggo wiwitan, lokasi take-off. Apa hubungane karo taun konstruksi, yen Peter nyelehake, apa iki kanthi otomatis ngidini penerbangan liwat wilayah omah?
        1. Vitaly161
          Vitaly161 24 Oktober 2022 09:47
          +2
          piye maneh? saka ngendi angin niup menyang arah kasebut lan mangkat
          1. APASUS
            APASUS 24 Oktober 2022 10:29
            -2
            Kutipan: Vitaly161
            saka ngendi angin niup menyang arah kasebut lan mangkat

            Serius? uga sampeyan mung genius
            1. Vitaly161
              Vitaly161 24 Oktober 2022 10:40
              +3
              Aku mung isih kelingan carane layanan lapangan terbang, aku tau mulang
              1. APASUS
                APASUS 24 Oktober 2022 11:18
                +1
                Kutipan: Vitaly161
                Aku mung isih kelingan carane layanan lapangan terbang, aku tau mulang

                Kados pundi perangipun, ampun kandha. Nunggu tailwind?
                1. Vitaly161
                  Vitaly161 24 Oktober 2022 11:27
                  +3
                  lan ana database ing Yeysk? Utawa ana perlu urgent kanggo mundhakaken Papan? utawa sampeyan wis liwat pesawat latihan ngrancang? sampeyan ora mbandhingake anget karo alus lan mungkasi uncalan ing penggemar, yen ora, sampeyan bakal ngerti yen ing wektu tentrem ing suhu ndhuwur 45, penerbangan dibatalake, sampeyan bakal semaput.
                  1. APASUS
                    APASUS 25 Oktober 2022 10:29
                    0
                    Kutipan: Vitaly161
                    lan ing Yeysk ana database?

                    Pitakonan aneh: DB ora mlebu ing Yeysk, lan mulane njupuk-off menyang bangunan kutha banget percaya diri.
                    Kutipan: Vitaly161
                    Utawa ana perlu urgent kanggo mundhakaken Papan?

                    Sing persis apa ora
                    Kutipan: Vitaly161
                    sampeyan anget karo alus, aja mbandhingake lan ngrampungake uncalan ing penggemar,

                    Kowe dhewe wis bingung, ora ana kekarepan kanggo nindakake dialog, mung nolak
                    Kutipan: Vitaly161
                    ing wektu tentrem, ing suhu ndhuwur 45, penerbangan dibatalake, sampeyan bakal semaput

                    Apa ana 45 gram ing Yeysk? Ya sampeyan guyon
    2. Hitriy Zhuk
      Hitriy Zhuk 24 Oktober 2022 09:46
      +3
      Lan sampeyan isih takon karo cretins sing ngidini pangembangan kutha menyang arah bandara, pabrik / gudang sing mbebayani lan liya-liyane.
      1. AAG
        AAG 24 Oktober 2022 14:03
        0
        Kutipan: Hitriy Zhuk
        Lan sampeyan isih takon karo cretins sing ngidini pangembangan kutha menyang arah bandara, pabrik / gudang sing mbebayani lan liya-liyane.

        Akeh pilihan ing kene!
        Contone, Irkutsk!
        Landasan pacu pabrik pesawat lan bandara sipil meh sejajar, mung landasan pacu sing ana ing sisih kiwa, sisih liyane ing sisih ngelawan. Ketoke, sepisan (ing USSR) dibangun kanthi njupuk angin munggah. lan faktor liyane.Mengko obyek liyane muncul. Kaya sing wis kasebut kanthi bener "pabrik / gudang sing mbebayani lan liya-liyane ...". Ya, miturut teori, kru Sushka bisa pindhah menyang arah sing relatif aman, liwat kali. Angara. Padha njupuk wingi (aku weruh dhewe), Ing angin, saka kutha!
        Nanging, kanthi giliran ngiwa, pendakian sing luar biasa (kira-kira 45 derajat), aku ora ngerti apa jenis angin sing ana ing dhuwure (lan angel kanggo nemtokake dhuwure, - ora khusus, - lan padha munggah liwat Sun ...) Dheweke mung lunga menyang kutha! Irkutsk (!) Luwih, iku mung ora katon. Lan dheweke ora duwe akeh pilihan: kutha Angarsk (produksi petrokimia), kutha Shelekhov (tanduran aluminium) ... Ya, lan ing Irkutsk dhewe, kabeh sing sampeyan dhaptar cukup! - / ora mbukak rahasia militer , - Aku mriksa kaping pindho karo sumber mbukak /). hi
        Nuwun sewu - Aku bisa kelangan pikiran - sayangé, kolom komentar saka smartphone diwatesi kanggo TIGA (!) Garis. Aha! Dear admins, "Perang lan Damai" kanggo maca, nonton ing klip!
  9. DenVB
    DenVB 24 Oktober 2022 10:12
    0
    Miturut cara, angin ing Yeysk dina iku wétan lan lor-wétan, kang nandheske lepas landas marang angin - ing sisih wétan. Nanging kacepetan angin kira-kira 3 m/s. Iki meh ora mbenerake kabutuhan kanggo njupuk mati kanggo pesawat kanthi kacepetan paling sethithik 200 km / jam.
  10. nest
    nest 24 Oktober 2022 10:48
    0
    Iku apik yen komisi nemokake manuk ing mesin, lan ora ngambah senapan penembak jitu sing kuat, sing bisa ditembak kanthi gampang ing pesawat saka jendela lantai ndhuwur omah sing ana ing sadawane take-off.
  11. yuta
    yuta 24 Oktober 2022 10:50
    -1
    Informasi slip yen pilot, kayane, suffocated ...
    1. Sergeyj1972
      Sergeyj1972 24 Oktober 2022 11:15
      +2
      Iki babagan bencana liyane, ing Irkutsk.
  12. Buyan
    Buyan 24 Oktober 2022 13:49
    -1
    Kutipan saka Deep Diver
    Apa ana sethithik tanah ing Rusia? Utawa agama ora diijini mindhah lapangan terbang ing njaba kutha?

    Kutha bingung menyang lapangan udara) lan kenapa sampeyan takon kaya ngono?) Korban ujian?
  13. prahara
    prahara 24 Oktober 2022 14:04
    +1
    Apa pancene mokal kanggo nggawe macem-macem gril protèktif kanggo intake udara supaya sanajan sadurunge mlebu mesin, manuk kasebut dadi daging cincang sing disigar sacoro apik ....
  14. AlexFly
    AlexFly 24 Oktober 2022 17:26
    +1
    Wah, manuk camar loro nembak pesawat militer .... omong kosong, nanging miturut asil penyelidikan, bisa uga ... Utawa iki mung ditrapake kanggo penerbangan Rusia.
    1. Vitaly161
      Vitaly161 24 Oktober 2022 22:33
      0
      iki ditrapake kanggo aviation sembarang, lan pesawat sipil nyekel manuk ing mesin, lan militèr, iku mung ora asring mimpin kanggo bilai, lan ana masalah karo seagulls, manuk gedhe, ora ana mungsuh alam, pramila. dheweke ora wedi marang apa-apa
      1. AlexFly
        AlexFly 26 Oktober 2022 17:32
        0
        Sawise kabeh, ana macem-macem seagulls, sing luwih gedhe lan luwih cilik ... Ing teori, mesthine ora bisa mandheg mandheg, utamane 2
        1. Vitaly161
          Vitaly161 26 Oktober 2022 17:48
          0
          dadi mabur manuk njalari rusake kompresor mesin, bilah kompresor sing sobek bisa ngrusak mesin maneh.
          1. AlexFly
            AlexFly 27 Oktober 2022 10:54
            0
            Aneh, dheweke mabur menyang garis utama ing wedhus lan iki ora mesthi nyebabake karusakan ... Kajaba iku, ana mesin kapindho ...
            1. Vitaly161
              Vitaly161 27 Oktober 2022 15:13
              0
              Yaiku, keajaiban ing kebon jagung kedadeyan dhewe, kaya mukjizat ing Hudson, lan manuk ora ana hubungane, ta? Mungkin mung ing penerbangan sipil iki kedadeyan kurang asring amarga kasunyatan manawa layanan tartamtu melu nyebarake manuk? pangertèn saka siji dvigla ing lepas landas? ing pesawat, ya, sampeyan bisa njaluk ngarep ing siji mesin, njupuk mati karo mesin siji tanpa kasempatan
              1. AlexFly
                AlexFly 28 Oktober 2022 11:56
                0
                We nyanyi lagu kanggo manuk baja, uga kanggo gagasan fokus ing persetujuan.
                Aku duwe pakurmatan.
  15. jngus
    jngus 25 Oktober 2022 01:20
    +1
    Camar ngrokok, baton saka wajib militer sing ngrokok ditampa)
  16. Vasily Okoneshnikov
    Vasily Okoneshnikov 25 Oktober 2022 05:33
    0
    Loro seagulls mateni pengebom..... Sedhih nanging bener yen iki bisa ditindakake ing abad kaping XNUMX. Loro pitik ing mesin lan ora ana "elang".
  17. Komentar wis dibusak.