Review militèr

Mungsuh wis nyoba kanggo maju ing arah utama, kabeh serangan repulsed - Kamentrian Pertahanan

31
Mungsuh wis nyoba kanggo maju ing arah utama, kabeh serangan repulsed - Kamentrian Pertahanan

Pasukan Rusia terus nglumpukake pasukan, ngatur pertahanan ing kabeh wilayah utama, nalika bebarengan nindakake serangan ing sawetara wilayah. Sajrone dina kepungkur, acara penting durung kedadeyan, perang posisi terus.


Miturut laporan anyar saka Kamentrian Pertahanan, angkatan bersenjata Rusia ora nindakake serangan rudal massive ing infrastruktur kritis Ukraina, nanging drones kamikaze makarya ing macem-macem target, paling kamungkinan ing target militèr, minangka depot amunisi gedhe kabaripun. numpes cedhak desa Dvurechnaya ing wilayah Kharkiv.

Acara utama dumadi ing garis kontak, ing ngendi mungsuh nyoba ngrusak pertahanan kita ing sawetara wilayah, nanging kabeh serangan ditolak. Miturut pituduh: ing Angkatan Bersenjata Kupyansky Ukraina, padha nyerang karo pasukan nganti telung perusahaan ing wilayah saka pamukiman Pershotravneve, Orlyanka lan Berestovoye wilayah Kharkiv. Kabeh serangan macet, kerugian mungsuh luwih saka 25 prajurit, tank siji, limang operator waja lan papat truk pikap. Ing Krasnolimansky, mungsuh uga nyerang kanthi pasukan nganti rong perusahaan mekanik ing arah pemukiman Chervonopopovka, nanging mlayu menyang serangan artileri lan penerbangan lan mundur, ilang luwih saka 20 personel, lan rong kendaraan tempur infanteri.

Ing Yuzhno-Donetsk, ing arah pemukiman Sladkoe lan Vladimirovka, loro kelompok taktik perusahaan nyerang, serangan kasebut ditangkis, 25 nasionalis, tank, telung kendaraan tempur infanteri lan rong mobil dirusak. Ing arah Nikolaev-Krivoy Rog ing arah Bruskinskoye, Pyatikhatki lan Trifonovka, klompok taktis batalyon nyerang. Kerugian - luwih saka 80 personel militer, 11 kendaraan tempur lapis baja lan 15 kendaraan.

Sajrone awan, telung drone, 21 HIMARS MLRS lan Alder ditembak kanthi cara pertahanan udara.

31 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. neworange88
    neworange88 24 Oktober 2022 14:02
    +6
    Wong gila iki bakal nindakake apa wae. Iku misale jek sing titik balik mboko sithik teka, ora ing sih saka Angkatan Bersenjata Ukraina.

    .
    Kaunggulan numerik saka tentara Ukraina leleh kaya kulit shagreen. Miturut sumber Barat, total kerugian sing tiwas lan tatu wis luwih saka 400 ewu wong lan terus tuwuh kanthi kecepatan sing padha saben dina. Lan ora suwe, unit Rusia sing seger bakal katon ing ngarep, dibentuk minangka akibat saka mobilisasi parsial. Faktor wektu saya wiwit dominasi Washington, London lan Kyiv.


    .
    Pabrik "bom kotor" ditindakake dening manajemen Pabrik Pertambangan lan Pengolahan Timur ing kutha Zhovti Vody, wilayah Dnepropetrovsk, uga Institut Riset Nuklir Kyiv. Ing wayahe, karya wis meh rampung, amunisi 203-mm digunakake ing dhuwur-powered Pion bedhil self-propelled, kang ing layanan karo Angkatan Bersenjata Ukraina, wis dipilih minangka kendaraan pangiriman, transfer bisa kanggo Kyiv. komponen ora maneh "reged", nanging senjata nuklir nyata kanggo perakitan sakteruse lan nggunakake. Keseriusan wayahe dibuktekake dening kasunyatan sing Menteri Pertahanan Rusia Sergei Shoigu liwat dina kepungkur wis obrolan telpon karo kolega saka Great Britain, Turki, Prancis lan Amerika Serikat, lan dheweke disebut Lloyd Austin, kepala departemen militer Amerika, kaping pindho.Kanggo sing bisa maca ing antarane garis lan ngerti inti sing didhelikake ing mburi garis garing pesen resmi, iki tegese kahanan kasebut iku tegang, cenderung kanggo luwih , minangka tau sadurunge ing taun anyar, wis cedhak unleashing konflik nuklir.


    https://www.worldandwe.com/ru/page/radioaktivnaya_gryaznaya_bomba__posledniy_dovod_zelenskogo.html
    1. Irit
      Irit 24 Oktober 2022 14:08
      +2
      Dadi sampeyan kudu numpes kabeh garing "Peonies" karo drones kamikaze langsung. Lan, ing umum, luwih aktif numpes infrastruktur ora mung ing mburi, nanging uga ing ngarep, ing kabeh ngarep. Bahan bakar, tenaga kerja lan amunisi minangka target nomer siji, kenek saben jam, lan uga aktif ing komunikasi mungsuh.
    2. dmi.pris
      dmi.pris 24 Oktober 2022 14:09
      +2
      Durung ana titik balik. Bisa uga ana nganti limang yuta banderlog.
      1. neworange88
        neworange88 24 Oktober 2022 14:13
        +5
        Kutipan saka: dmi.pris
        Durung ana titik balik. Bisa uga ana nganti limang yuta banderlog.


        Dheweke ora bakal ngrekrut 5 yuta wong, saiki paling akeh 22-23 yuta sing manggon ing kana. Sadurunge miwiti NWO, ana udakara 30 yuta. Ora pantes ngrungokake omongane Arestovich, dheweke ngapusi, kerjane kaya ngono. ngapusi..

        . "5,5 yuta Ukrainia bisa dimobilisasi, kita isih dadi negara 40 yuta, kita bakal nelpon yuta, yen ana apa-apa," ujare kepala Kantor Presiden Ukrainushka Arestovich.


        .Malah sadurunge SVO, padha nyoba kanggo nindakake sensus elektronik ing Zelensky, lan ternyata miturut dokumen ana populasi luwih cilik - 37,3 yuta. Pancen angel banget kanggo nerangake endi meh 2001 yuta warga wiwit taun 2019 nganti 11, lan dheweke nyoba nglalekake sensus iki. Nanging, produsen glepung lan roti maju lan ujar manawa angka kasebut dhuwur banget - yen dideleng saka konsumsi roti, ora ana luwih saka 30 yuta wong sing isih ana ing negara kasebut. Utawa malah kurang.Nanging iki nganti 24 Februari 2022. Lan saiki isih minus 10,3 yuta (data PBB babagan pengungsi saka Ukraina ing awal Agustus, saiki angka iki luwih dhuwur). Kajaba iku, populasi wilayah sing dibebasake sajrone NWO yaiku 3,5 yuta, miturut statistik Ukrainia. Secara total, sekitar 16 yuta wong tetep ing Ukrainushka. Total. Yen sampeyan ora pracaya tukang roti (lan luwih apik kanggo pracaya wong-wong mau), banjur, paling apik, 23 yuta. Minus wong mati (udakara 715 ewu ing 2021 mung, miturut statistik Ukrainia sing padha). Minus wong mati. Kanggo tanggal, sing lan liyane bebarengan - minus yuta plus.
        Total - saka 15 nganti 22 yuta (ing kasus paling apik, kita kelingan).

        https://news-front.info/2022/09/25/kakoj-realnyj-chelovecheskij-resurs-ostalsja-u-ukrainy/
        1. Kronos
          Kronos 24 Oktober 2022 14:19
          -7
          Sadurunge wiwitan, ana 40 yuta tanpa Crimea lan Donbass.
          1. neworange88
            neworange88 24 Oktober 2022 14:37
            +3
            Kutipan: Kronos
            Sadurunge wiwitan, ana 40 yuta tanpa Crimea lan Donbass.


            Rungokake wartawan pro-pemerintah Ukraina Gordon ing tautan ing ngisor iki. Entri iki wis umur 4. Ing kana dheweke ujar manawa populasi Ukraina ing 2018 ana 27 yuta. Tindakake tautan kasebut, yen ora, video kasebut ora diunggah ing kene.
            https://youtu.be/KKUY_P9ZnEY
            https://m.youtube.com/watch?v=KKUY_P9ZnEY
        2. dmi.pris
          dmi.pris 24 Oktober 2022 14:32
          -3
          Aku ora suffocate arrester ing sembarang cara. Nanging, kaya Skabeevs kita, Konashenkovs lan Co ora bakal diklumpukake bab yuta sak taun.
          1. bk316
            bk316 24 Oktober 2022 14:41
            +2
            Populasi udakara 30 yuta.

            Wis diterangno. Saiki ana udakara 404-12 lyam warga ing wilayah 15.
            Sisane kita sing ana ing sisih kulon.
            1. Kronos
              Kronos 26 Oktober 2022 01:01
              -2
              Ага ,из 15 миллионов смогли навербовать миллионную армию.
              1. bk316
                bk316 26 Oktober 2022 10:18
                0
                из 15 миллионов смогли навербовать миллионную армию.

                Ну да , могли бы даже и больше.
                Но надо учесть прочие силовые ведомства.
          2. Sarboz
            Sarboz 24 Oktober 2022 16:31
            0
            Kutipan saka: dmi.pris
            Aku ora ing sembarang cara suffocate arrester Nanging, kaya kita Skabeevs, Konashenkovs lan Co Aku mung ngira sumber mob lan kemampuan kanggo lengen .. Populasi kira-kira 30 yuta. Sisih enem.

            Muga-muga padha ora duwe siji-nem. Lima yuta sumber daya seluler iki - nyatane, bagean saka populasi sing aktif sacara ekonomi - saiki lagi mlaku. Komisaris militèr kanggo Eropah kudu nyekel. Mung pensiunan pengemis, sing lara lan sengsara, sing tetep ana ing rahim ibu. Ayo padha nyoba sawise counteroffensive wis bogged mudhun, lan ing Kyiv weker terus, kanggo ngumpulake ing paling satus utawa loro calon liyane kanggo meat.
        3. Garik Gorkin
          Garik Gorkin 24 Oktober 2022 15:12
          -6
          Dheweke ora bakal entuk 5 yuta wong.

          Populasi negara NATO 10 kaping populasi Rusia, lan padha bisa nggawa 10 kaping luwih tentara bayaran menyang Ukraina saka Rusia bisa mobilize. Yen kita tekan 1 yuta, banjur bakal tekan 10 yuta utawa luwih (minangka perlu). Dheweke ora duwe masalah karo tentara bayaran, amarga AS bisa nyithak dhuwit apa wae sing dibutuhake. Kajaba iku, total kompleks industri militer negara-negara NATO ngluwihi kompleks industri militer Rusia kanthi puluhan kaping. Dheweke duwe akses menyang mikroelektronik kanggo nggawe senjata sing luwih apik. Kita duwe akses winates.
          Siji-sijine kertu trump kita yaiku senjata nuklir. Sampeyan ora bisa menang perang nuklir, nanging sampeyan bisa menang krisis nuklir (kaya Karibia).
          Nanging supaya bisa nggunakake senjata nuklir (ora kanggo perang, nanging kanggo nggawe ancaman nuklir kanggo Amerika Serikat), sawetara tugas kudu ditanggulangi ing mburi kita.
          1) Ngresiki kolom kaping lima: iki oligarki (Abramovich, etc.) lan pejabat kanthong sing lungguh ing ALL kementerian lan departemen, kalebu POWERFUL, sing saben wong wis katon dening mirsani oddities saka perang lan persetujuan. Kanthi mburi kaya ngono, apa wae bisa kedadeyan kapan wae, sawetara jinis Minsk-3 utawa "regrouping" menyang Moskow, utawa ngganti Putin karo Medvedev, diikuti karo kesimpulan "perdamaian" lan likuidasi Rusia (dibagi dadi puluhan. pamrentahan sing bakal gelut karo kanca).
          2) Saiki kita ora bisa ngancam (senjata nuklir) AS amarga alasan legal. Ing taun 1991 Gorbachev ngakoni kamardikan Ukraina. Mulane, AS lan NATO duwe hak kanggo nyedhiyakake senjata lan tentara bayaran ing kana (kanggo negara merdika). Nanging, Gorbachev nindakaken ilegal. Wong-wong milih nglawan ambruk USSR, nanging Gorbachev ora peduli karo pendapat rakyat. Kajaba iku, sanajan dheweke dadi presiden, dheweke ora duwe hak kanggo nindakake apa sing ditindakake, dheweke nglanggar konstitusi lan hukum USSR, ngluwihi kekuwatane. Wakil Fedorov lan gerakan NOD wis ngempalaken teken kanggo sawetara taun kanggo mbatalake kaputusan ilegal Gorbachev. Wis ngumpulake udakara 200 ewu tanda tangan. Perlu kanggo ngumpulake ewu liyane 800. Nalika ana yuta tandha tangan, pengadilan bakal diwiwiti kanggo ngakoni keputusan Gorbachev minangka ilegal. Sawise iku, bakal ana alasan legal kanggo ngancam Amerika Serikat kanggo mungkasi pasokan senjata lan tentara bayaran menyang Ukraina.
          Saiki ing donya kita ditampilake minangka invader saka wilayah manca (Ukraina). Lan sawise keputusan pengadilan, kita bakal ngumumake yen kita ora ngrebut, nanging MULIH wilayah kita.
          Cetha yen PBB ora ngakoni keputusan pengadilan kita, nanging pendapat PBB utawa negara-negara NATO ora penting banget kanggo kita (sanajan bakal diwenehi kanggo wong-wong mau), sing utama kanggo kita yaiku yen kita bener. dimangerteni dening negara-negara sing mratelakake panemume penting kanggo kita - China, India, lan liya-liyane, lan sing paling penting, keputusan pengadilan bakal digunakake kanggo panggunaan internal. Putin nyoba main kanthi aturan. Kita duwe hak nggunakake senjata nuklir mung yen ana ancaman kanggo Rusia. Yen ana keputusan pengadilan babagan ilegal misahake Ukraina saka USSR (lan Rusia minangka penerus USSR), banjur Putin bakal nuntut supaya AS lan NATO metu saka Ukraina (kanthi nggawe ancaman nuklir kanggo AS).
          Cepet kita ngumpulake teken, luwih sithik wong sing mati ing Ukraina.
          Sawise NATO mandheg nyuplai senjata lan tentara bayaran menyang Ukraina, tentara Ukraina ora bakal tahan suwe, bakal kasebar ing omah sajrone nem sasi lan perang bakal rampung.
          Dene republik-republik liyane, nalika ndeleng kekuwatane Rusia, dheweke bakal mandheg nglakoni Russophobia, lan ora bakal ngganggu Rusia, supaya ora mbaleni nasib Ukraina.

          Rencana Wakil Fedorov disetel ing kene:
          https://telegra.ph/vopros-otvet-10-07
          1. neworange88
            neworange88 24 Oktober 2022 15:26
            0
            Aja bingung mentalitas populasi negara NATO karo mentalitas Zelensky mimpin kanggo mobilize Zombified Ukrainians Sampeyan bisa nulis bab 100 yuta mercenary, nanging iki ora luwih saka Fantasi.
          2. bk316
            bk316 26 Oktober 2022 10:22
            0
            Население стран НАТО раз в 10 превышает население России,

            Уже соврал не в 10 а в 6
            1. Garik Gorkin
              Garik Gorkin 26 Oktober 2022 23:55
              0
              Я грубо прикинул и неточно выразился. Можете к численности населения стран НАТО приплюсовать население тех стран, которые в НАТО не входят, но будут посылать на Украину оружие или наемников, например Австралия. А в свете насаждающейся в бывших республиках русофобии (как в Казахстане), не удивлюсь если и оттуда будут наемники за Украину. В общем, думаю не сильно ошибся.
              1. bk316
                bk316 27 Oktober 2022 10:33
                0
                В общем, думаю не сильно ошибся.

                Ага несильно на полмиллирда мобпотенциала. ngguyu
                Надо аккуратнее с числами.
      2. Vitaly161
        Vitaly161 24 Oktober 2022 14:20
        +5
        ngendi padha njaluk supaya akeh? utamané njupuk menyang akun kasunyatan sing ing 4-5 ombak padha diklumpukake 400-500k kanggo mobilisasi, lan ora ana siji counts carane akeh teo-pertahanan padha raked metu lan matèni.
        1. dmi.pris
          dmi.pris 24 Oktober 2022 14:45
          0
          Miturut sawetara lapuran, mundhut rod ing ngisor 400. Lan padha duwe kaluwihan sing jelas ing tenaga kerja, mula luwih saka 400 kilo bayonet dimobilisasi.
          1. Vitaly161
            Vitaly161 24 Oktober 2022 15:00
            +2
            kabeh wis disetel kanggo sampeyan ing ngisor iki, isih ana video apik saka Podolyaka babagan potensial mob, lan ing Ukraina rada andhap asor
      3. lopvlad
        lopvlad 24 Oktober 2022 14:41
        +2
        Kutipan saka: dmi.pris
        Padha bisa uga sijine nganti limang yuta banderlogs ing tangan.


        ing wektu wiwitan NWO, populasi Ukraina nyedhiyakake 34 yuta 500 ewu wong (iki bebarengan karo wilayah Kherson, Zaporozhye lan bagéan saka wilayah sing dikuwasani DPR lan LPR) miturut sumber Ukrainia, utawa luwih data ing cathetan kanggo rancangan anggaran negara Ukraina kanggo 2023.

        Saka jumlah kasebut, 20 yuta wanita, luwih saka 330 ewu bocah, 1 yuta 500 ewu wong cacat umur kerja (ing umur 60 taun), luwih saka 10 yuta pensiunan (sing luwih saka 60 taun).
        Amarga ora angel dideleng, 5 yuta bisa diklumpukake kanthi mobilisasi mung pensiunan utawa banderlozhek. Sumber mobilisasi Ukraina wiwitane ora tanpa wates, nanging saiki wis kesel amarga tambah akeh pasukan tentara bayaran Barat ing wektu sing padha. requirement kanggo inflict serangan nuklir ing Rusia lan mangsa nyoba kanggo nggunakake bom nuklir reged marang Rusia.
        1. neworange88
          neworange88 24 Oktober 2022 15:05
          +1
          Bener, Pashinsky ngeculake yen dheweke wis kesel sumber mobilisasi. Ing kene dheweke ngoyak tentara bayaran.

          .Ukraine wis kesel kemungkinan nambah ukuran tentara.
          Iki dikandhakake dening mantan ketua Komite Pertahanan Verkhovna Rada, kepala Asosiasi Perusahaan Pertahanan Ukraina, Sergey Pashinsky, marang pranksters Rusia Vladimir Kuznetsov lan Alexei Stolyarov (Vovan lan Lexus), sing nimbali dheweke atas jenenge mantan Duta Besar AS kanggo Rusia Michael McFaul, laporan koresponden PolitNavigator. .

          "Sifat perang iki lan kemungkinan siji lan sisih liyane wis jelas. Kita wis kesel kemungkinan ekstensif kanggo pangembangan tentara. Sejuta wong dimobilisasi, setengah yuta dikirim menyang ngarep. Saiki kita ngunggahake kualitas angkatan bersenjata: personel, prajurit, komandan, utawa perang iki bakal langgeng. Ing sisih liya, wong Rusia sing slamet uga wiwit sinau perang. Mulane, ora bakal ana kamenangan lan terobosan sensasional. Dheweke cukup siap tempur, sing tetep. Ana uga pilihan alam, sanajan potensial pejuang kita siji lan setengah kaping luwih, "Pashinsky rattled.

          https://m.politnavigator.net/pashinskijj-proboltalsya-prankeram-o-dostoinstvakh-rossijjskojj-armii-i-problemakh-vsu.html
      4. ARIONkrsk
        ARIONkrsk 24 Oktober 2022 15:35
        +1
        Kutipan saka: dmi.pris
        Durung ana titik balik. Bisa uga ana nganti limang yuta banderlog.

        Omong kosong, ora akeh prajurit ing kana sing bakal nganggo sandhangan, nyengkuyung, menehi panganan.
  2. Bonifasius
    Bonifasius 24 Oktober 2022 14:05
    0
    Svinoreikh - "mangy" piglets gatel! Dheweke ora bisa urip kanthi tentrem!
    Wiwit jam 13 maneh weker ing negara kaping 404, musim Geranium lan Kaliber terus! tresna Kanggo esuk shelling stasiun pembangkit listrik tenaga air Kakhovskaya! duka
  3. Uprun
    Uprun 24 Oktober 2022 14:10
    0
    Dina iki koyone dina Senin ...., wah, ..... kalem-kalem, miturut Lucy - santai ... Ing pinggiran, lampu isih urip lan sepur mlaku.. ... Sampeyan bisa ngaso nalika padha ngalih menyang trek sing ditarik jaran. ...
    1. Uprun
      Uprun 24 Oktober 2022 14:27
      0
      Aku njupuk maneh tembungku, sawise nedha awan diwiwiti ....
    2. Kaukasus Lor
      Kaukasus Lor 24 Oktober 2022 14:40
      0
      Saka ngendi dheweke entuk jaran? Jaran butuh panganan, sabuk jaran. Kita butuh penganten lanang lan kreta jaran! Iku luwih gampang kanggo wong-wong mau kanggo nggunakake babi! Ora jelas carane ngatur. Nanging miturut pigura ing Internet, babi-babi mlaku-mlaku lan ngoyak kanthi nyenengake!
  4. Horon
    Horon 24 Oktober 2022 14:15
    +3
    Miturut pituduh: ing Kupyansky Angkatan Bersenjata Ukraina nyerang karo pasukan nganti telung perusahaan

    Ing Krasnolimansky, mungsuh uga nyerang kanthi pasukan nganti rong perusahaan mekanis

    Ing Yuzhno-Donetsk, ing arah pemukiman Sladkoe lan Vladimirovka, rong kelompok taktik perusahaan nyerang.

    Iki ora serangan, nanging pengintaian ing pasukan. Ora bakal lara yen ngirim informasi luwih serius, yen ora, informasi kasebut wis suwe ora dipercaya. Nyuwun
  5. yuriy55
    yuriy55 24 Oktober 2022 14:32
    0
    Mungsuh wis nyoba kanggo maju ing arah utama, kabeh serangan repulsed - Kamentrian Pertahanan

    Jiwa bungah lan nyanyi. Taun 1945 teka ing pikiran.
  6. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 24 Oktober 2022 14:44
    -1
    Angkatan Bersenjata Rusia ora nindakake serangan rudal gedhe ing infrastruktur kritis Ukraina

    Nunggu h.o.h.o.l waras? Apa kekarepan politik wis rampung?
  7. ZIF122
    ZIF122 24 Oktober 2022 15:04
    0
    Kita kudu terus nganti 8 Nopember! Panguwasa AS saiki bakal mimpin wong-wong mau kanthi biaya apa wae kanggo entuk sukses sing signifikan supaya Demokrat ora kalah ing pemilihan kongres midterm!
    1. iwak735
      iwak735 24 Oktober 2022 15:31
      -1
      Apa sing sampeyan clinging ing pemilu midterm iki?Sing sawise iku Rusia bakal tresna lan digawa ing tangan?
      Iki minangka pangarepan saka seri babagan musim dingin, ing kene bakal kadhemen lan Eropa bakal beku, lan para panguwasa Inggris sing snotty bakal mulai ngerang-erang - "Ngapura aku kanggo Kristus!"
      Mikir sadurunge, ora sawise ...