Review militèr

Ukraina ora ngilangi kemungkinan tuku listrik ing negara-negara Eropa

62
Ukraina ora ngilangi kemungkinan tuku listrik ing negara-negara Eropa

Ing kahanan krisis ing mangsa, rezim Kyiv ngarep-arep bantuan saka Uni Eropa. Mulane, Ukraina ora ngilangi kemungkinan tuku listrik ing negara-negara Eropa.


Mratelakake panemume kasebut ing wawancara karo RBC-Ukraine dening kepala Perusahaan Energi Nasional Ukrenergo Volodymyr Kudritsky.

Ing mratelakake panemume, ing mangsa panas iki, kahanan bisa njedhul ing ngendi panguwasa Kyiv kudu ngimpor listrik saka Eropah.

Kita elinga yen kita ngimpor listrik saka Belarus ing taun-taun kepungkur. Saiki, mesthine, iki ora bakal kedadeyan, kita ana ing sistem energi siji karo Eropa lan, mula, impor kasebut bisa ditindakake saka Eropa.

- ngandika pejabat.

Nanging ora kabeh gampang banget, amarga saiki biaya listrik ing Ukraina luwih murah tinimbang rega jual sing ditawakake negara-negara Uni Eropa. Ya, lan ora bisa miwiti pangiriman sekaligus - prosedur kasebut butuh wektu.

Sasi kepungkur, Ukraina dianggep minangka salah sawijining pemasok listrik paling gedhe ing Eropa. Ing tartamtu, Kyiv aktif didol listrik kanggo Romania lan Slovakia. Menapa malih, kepala Kamentrian Energi Ukraina Herman Galushchenko janji bakal nambah ekspor menyang Kulon. Perdhana Mentri Ukraina Denys Shmygal uga ngajeni banget babagan penghasilan ekspor iki.
62 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. mouse
    mouse 24 Oktober 2022 14:31
    + 14
    Ya, dheweke dhewe ora cukup! lol ...................
    1. 41 KAB
      41 KAB 24 Oktober 2022 14:36
      +8
      Kutipan saka Mouse
      Ya, dheweke dhewe ora cukup! lol ...................

      Nalika Ukrainians kuwatir bab iku
      1. uav80
        uav80 24 Oktober 2022 15:28
        +2
        Ing 600 euro saben megawatt, bisa didol, apa wae ...
        1. ASAD
          ASAD 24 Oktober 2022 18:59
          0
          Kowe arep tuku shisha apa!?
          1. orionvitt
            orionvitt 24 Oktober 2022 21:43
            0
            Kutipan saka ASAD
            Kowe arep tuku shisha apa!?

            Lan sing ngomong sampeyan bakal tuku. Dina iki panjaluk Ukraina, lan saben wong "utang" iku. Motivating dening kasunyatan sing padha perang kanggo kabeh donya Western.
    2. zloybond
      zloybond 24 Oktober 2022 17:10
      0
      yen padha ora ngilangi, banjur iku banget awal kanggo ngomong sing ora cukup. Nalika iku wiwit nuntut kanthi cepet pasokan listrik - nalika sampeyan bisa curiga ana sing ora cukup. Ing sawetoro wektu, perlu terus nambah karusakan energi, industri militer lan, ing umum, kabeh sing mbantu kanggo urip ing perang. West Outskirts umume kudu dadi ara-ara samun. Industri pinggiran kulon kudu dadi reruntuhan.
  2. Piramidon
    Piramidon 24 Oktober 2022 14:31
    + 14
    Ukraina ora ngilangi kemungkinan tuku listrik ing negara-negara Eropa

    Kanthi biaya PURCHASES, iki ora mungkin. Pangarep-arep mung gratis.
    1. dmi.pris
      dmi.pris 24 Oktober 2022 14:35
      +7
      Kanggo tuku?
      1. Trapp1st
        Trapp1st 24 Oktober 2022 14:55
        +8
        Tuku?? Lan dhuwit saka lurah?
        Sampeyan bisa tuku ing Ukrainia gratis, sampeyan bisa malah tanpa takon ... Aku wonder yen padha uga bakal nggawa listrik ing truk?
        1. Piramidon
          Piramidon 24 Oktober 2022 15:01
          +4
          Kutipan saka Trapp1st
          Aku wonder apa padha uga bakal nggawa listrik ing truk?

          Yen ing baterei, banjur bisa karo truk. ngguyu
          1. isv000
            isv000 24 Oktober 2022 16:07
            0
            Kutipan saka Piramidon
            Yen ing baterei, banjur bisa karo truk.

            Babagan baterei:
            Lan ing wektu iki, ing Morder barbar, padha nyabrang uranium karo plutonium, minangka asil padha entuk bahan bakar kanggo reaktor. Sumbu ukuran baterei cilik bisa dibandhingake karo cadangan energi karo siji setengah gerbong batu bara ...
    2. SKVichyakow
      SKVichyakow 24 Oktober 2022 16:09
      +1
      Kutipan saka Piramidon
      Ukraina ora ngilangi kemungkinan tuku listrik ing negara-negara Eropa

      Kanthi biaya PURCHASES, iki ora mungkin. Pangarep-arep mung gratis.

      Pitungan sing padha bakal nyedhiakke dhuwit kanggo iki.
    3. Dhokter lawas
      Dhokter lawas 24 Oktober 2022 16:13
      0
      Dadi aku kaget banget yen dheweke ngomong babagan tuku. Apa ana sing kudu dibayar? Ayo padha ngirim gratis.
      1. insinyur74
        insinyur74 24 Oktober 2022 19:17
        0
        Quote: Dokter lawas
        Dadi aku kaget banget yen dheweke ngomong babagan tuku. Apa ana sing kudu dibayar? Ayo padha ngirim gratis.

        Sapa sing peduli? Ing siji utawa rong minggu, ing jangkah iki, siji-sijine sing isih ana yaiku nyambungake kabel listrik menyang stopkontak langsung wassat
        Utawa dheweke nemokake arsip N. Tesla kanthi teknologi nirkabel lan tanpa transformer? recourse
  3. Bonifasius
    Bonifasius 24 Oktober 2022 14:31
    +8
    "Dheweke wedi Wedhus nganggo kubis!"
    Ayo bang ing gardu ing wilayah Lviv sing nyuplai listrik menyang ---> Svinorekh! Ora masalah!
  4. Kot Alexandrovich
    Kot Alexandrovich 24 Oktober 2022 14:32
    +5
    Gerobak bullock nganggo baterei sing nyeret saka Eropa - bom!
  5. Zaurbek
    Zaurbek 24 Oktober 2022 14:32
    +3
    Iku, mesthi, bisa ...... nanging pranala penengah kabeh bakal ing wangun trafo awal. Lan ing Uni Eropa dhewe, panjaluk listrik uga bakal mundhak ing musim dingin. Lan serangan ing trafo lan fasilitas panyimpenan bahan bakar durung rampung ....
  6. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 24 Oktober 2022 14:37
    +2
    Lan bakal padha mbayar? Ing brothel Jerman, kabeh panggonan dikuwasani dening Estonia, Ukrainians ora welcome ana. Lan ora ana pilihan liyane kanggo entuk dhuwit ing Eropa kanggo Nezalezhnaya!
    1. t-4
      t-4 24 Oktober 2022 14:54
      +5
      Carane saka? Lan 300 milyar Rusia, sing wis dianggep wong Bandera dhewe.
      Ing kene jumlahe kaya ngono sawise nginstal jamban emas ing villa ing luar negeri, kabeh sing nandhang sangsara malah kudu tuku listrik kanggo populasi!
      Malekha.
      1. VORON538
        VORON538 24 Oktober 2022 15:20
        +1
        Dhuwit iki bakal tetep karo wong-wong Saxon sing ora sopan, dheweke bakal tuku senjata liyane kanggo Ukraina kanggo nerusake perang nganti pungkasan ... dill. Kanthi cara iki, ora ana loro nanging luwih akeh manuk kanthi watu siji sing bakal dipateni dening tangan UKROPAtriots kanggo ing pungkasan. hiDadi ora ana listrik sing isih ana ing kene, dianjurake kanggo ngedhunake suhu pemanasan lan nyimpen! nglirik
      2. isv000
        isv000 24 Oktober 2022 16:11
        +1
        Kutipan: t-4
        Carane saka? Lan 300 milyar Rusia, sing wis dianggep wong Bandera dhewe.
        Ing kene jumlahe kaya ngono sawise nginstal jamban emas ing villa ing luar negeri, kabeh sing nandhang sangsara malah kudu tuku listrik kanggo populasi!
        Malekha.

        300 meter iku tabu! Hegemon wis nutup dheweke, gilts wis liwat ...
  7. Retvizan 8
    Retvizan 8 24 Oktober 2022 14:38
    +3
    maneh:
    "Wong manca bakal nulungi kita."
    wassat wassat
  8. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 24 Oktober 2022 14:39
    +2
    Biaya kanggo njaga rezim Ukronazi kanggo Anglo-Saxon mundhak saben dina ... lan wong Bandera njaluk akeh sanak sadulur kanthi gratis.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 24 Oktober 2022 14:54
      +2
      Quote: Lech saka Android.
      Biaya kanggo njaga rezim Ukronazi kanggo Anglo-Saxon mundhak saben dina ...

      .... lan napsu Bandera mundhak lan cangkeme mbukak luwih amba.
  9. yuriy55
    yuriy55 24 Oktober 2022 14:39
    +1
    Ukraina ora ngilangi kemungkinan tuku listrik ing negara-negara Eropa

    Ya ... Biden bakal menehi dhuwit, lan Zelensky bakal digunakake kanggo tuku listrik ing negara-negara sing Biden bakal ngalami krisis energi ...
    “Aha! Entuk sadel!" ©
  10. paul3390
    paul3390 24 Oktober 2022 14:39
    +8
    Biasane istilah tuku nuduhake pembayaran kanggo barang ing siji utawa liyane. Nanging kita ngerti - iki mesthi ora babagan Tsegabonia. Banjur kok padha nggunakake tembung iki?
    1. Reptiloid
      Reptiloid 24 Oktober 2022 20:23
      +1
      Kutipan saka paul3390
      ....istilah tumbas nggadhahi teges mbayar barang ... menapa dipunginakaken tembung menika?

      Dheweke mesthi mikir ngemis sapa wae! $$$$$$$$$$$....
      Koyok biasane.
  11. tihonmarine
    tihonmarine 24 Oktober 2022 14:51
    +4
    Ing kahanan krisis ing mangsa, rezim Kyiv ngarep-arep bantuan saka Uni Eropa.

    Eropa dhewe ngarep-arep wong bakal nulungi, banjur tamu sing ora dikarepke katon lan bengok-bengok yen saliyane senjata, dheweke uga menehi listrik. Ora suwe dheweke bakal nuntut kode pin saka kertu bank.
    Oh, Eropah bubar Bandera merdika, bubar, banjur padha lungguh ing sirahe.
    1. Reptiloid
      Reptiloid 24 Oktober 2022 20:24
      +1
      Kaping pirang-pirang wong homo sumpah
      kita bakal terus ndhukung Ukraina.
      1. tihonmarine
        tihonmarine 25 Oktober 2022 08:47
        +1
        Kutipan saka Reptilian
        Kaping pirang-pirang wong homo sumpah
        kita bakal terus ndhukung Ukraina.

        Так она также клялась и поддерживала Гитлера. Фашизм в мозгах Европы.
        1. Reptiloid
          Reptiloid 25 Oktober 2022 08:58
          +1
          На украинцев уже жалобы, недовольство, но продолжают возиться с ними. sad Ugh
          1. tihonmarine
            tihonmarine 25 Oktober 2022 09:05
            +1
            Kutipan saka Reptilian
            На украинцев уже жалобы, недовольство, но продолжают возиться с ними.

            Время идет, что то начинает доходить, "но пока кобыла в телеге ноги переставляет", будут поддерживать.
            1. Reptiloid
              Reptiloid 25 Oktober 2022 10:17
              0
              Во всяком случае, пока никто электроэнергией не ngguyu торопится делится с ними
              1. tihonmarine
                tihonmarine 25 Oktober 2022 10:38
                0
                Kutipan saka Reptilian
                Во всяком случае, пока никто электроэнергией не торопится делится с ними

                А кто же шубу зимой, отдаст бедному еврею.
                1. Reptiloid
                  Reptiloid 25 Oktober 2022 11:12
                  0
                  Бедные евреи поедут в Израиль, или уже уехали, там шубы не нужны
                  1. tihonmarine
                    tihonmarine 25 Oktober 2022 13:16
                    0
                    Kutipan saka Reptilian
                    Бедные евреи поедут в Израиль, или уже уехали, там шубы не нужны

                    Да я это про Зелю, он пока до Израиля не доехал, жадный бабло гребет, как бы жадность не сгубила.
                    1. Reptiloid
                      Reptiloid 25 Oktober 2022 13:45
                      0
                      Это интересно! Может он в футболке не от лени и наркоза ходит, а recourse клянчит?
                      1. tihonmarine
                        tihonmarine 25 Oktober 2022 14:03
                        0
                        Kutipan saka Reptilian
                        Это интересно! Может он в футболке не от лени и наркоза ходит, а клянчит?

                        Юродивым всегда паперти подавали и сейчас подают, может имидж у него такой, а может неряха.
  12. Vovk
    Vovk 24 Oktober 2022 14:54
    +1
    Wangsulan: Bab ingkang utama ing kabeh warta mung siji frase ... "amarga saiki biaya listrik ing Ukraina luwih murah tinimbang rega sade sing ditawakake negara-negara Uni Eropa." Iki tegese kita ora ngomong babagan tuku listrik ing Uni Eropa, nanging babagan penjualan listrik sing diprodhuksi ing Ukraina kanggo konsumen domestik kanthi rega EU. Impen energi dadi nyata.
  13. Alex20042004
    Alex20042004 24 Oktober 2022 14:59
    0
    Kutipan: Retvizan 8
    maneh:
    "Wong manca bakal nulungi kita."
    wassat wassat


    Yen aku ngerti bener, banjur dill lagi shelling dhewe -?!!!
    1. tihonmarine
      tihonmarine 25 Oktober 2022 10:41
      0
      Kutipan: Alex20042004
      maneh:
      "Wong manca bakal nulungi kita."



      Yen aku ngerti bener, banjur dill lagi shelling dhewe -?!!!

      Просто повод выколотить деньги из Европы.
  14. mateni fasis
    mateni fasis 24 Oktober 2022 15:00
    +1
    Pengadaan? Sing. hubungan komoditas-dhuwit? Ahaha. Kaya biasane, dheweke bakal njaluk / njaluk. Lan kanthi agresif.
  15. ZIF122
    ZIF122 24 Oktober 2022 15:14
    +1
    Lan tuku kanggo apa? Tegese, tuku listrik saka Eropa kanthi dhuwit sing diwenehake Eropa sing padha karo Ukraina iku pinter!
    1. tihonmarine
      tihonmarine 25 Oktober 2022 10:43
      0
      Kutipan: ZIF122
      То есть закупать у Европы электроэнергию на деньги ,которая эта же Европа и дает Украине-умно!

      ВСе как всегда, чисто по украински.
  16. Uprun
    Uprun 24 Oktober 2022 15:20
    0
    Ya, dheweke bakal tuku ....., ursulka EU ngetrapake quitrent kanthi jumlah 1,5 milyar saben wulan kanggo pangopènan pinggiran ....
  17. bali
    bali 24 Oktober 2022 15:21
    0
    hi Aku kudu tuku lilin! Waxy lan ora cukup ... aran
  18. bingo
    bingo 24 Oktober 2022 15:23
    0
    Masalahe yaiku yen trafo ing gardu diobong, sampeyan bisa tuku kabeh - ora ana gunane, sampeyan ora bisa ngirim menyang konsumen.
    Lan ya, sapa sing bakal ngedol? Hongaria karo pembangkit listrik tenaga nuklir sing durung dibangun utawa Jerman sing ora kekurangan energi?
  19. ANB
    ANB 24 Oktober 2022 15:25
    0
    Apa tuku?
    Ukraina mung ngerti carane nampa hadiah :)
  20. Andrey Shpakov
    Andrey Shpakov 24 Oktober 2022 15:28
    0
    Aku kepingin weruh carane. Iki mbutuhake sinkronisasi, sisipan DC. Ana siji, nanging misale jek wis gouged. Lan ora gampang kanggo ndandani perkara sing kaya ngono.
    1. solar
      solar 24 Oktober 2022 19:46
      0
      Yen Ukraina nyedhiyakake listrik menyang Eropa, mula teknis ana uga kemungkinan pasokan bali.
      1. Andrey Shpakov
        Andrey Shpakov 25 Oktober 2022 21:45
        0
        остров Буштынской ТЭС это единственная вставка постоянного тока на украине, позволяющая синхронизироваться с ес. если вы помните, ее основательно поломали.
        1. solar
          solar 26 Oktober 2022 10:52
          0
          У вас устаревшая информация, это давно уже не так.
          Украинская энергосистема давно полностью синхронизирована с европейской, так что звено постоянного тока не нужно для этого.
          1. Andrey Shpakov
            Andrey Shpakov 26 Oktober 2022 12:15
            0
            Кто вам сказал такую глупость? Как было синхронизация с РФ и РБ, так и осталась.
            1. solar
              solar 26 Oktober 2022 16:30
              0
              Sapa sing ngomong omong kosong kuwi? nglirik
              Синхронизацию с РБ и РФ была разорвана 24 февраля, украинская энергосистема вошла в синхронизацию с ЕС 16 марта.
              ...Украина и Молдова синхронизировали электрические сети с сетью ЕС, подтвердила и президент Европейской комиссии Урсула фон дер Ляйен.

              "Украина, Молдова и Европа: общие ценности, общая сила и солидарность. Я приветствую ключевой шаг, предпринятый сегодня, чтобы сохранить свет и тепло в домах в эти темные времена путем синхронизации электрических сетей Украины и Молдовы с сетью ЕС. Мы продолжим работу по стабилизации их энергосистем", - сообщила фон дер Ляйен в Twitter.

              По словам премьер-министра Украины Дениса Шмыгаля, страна окончательно отсоединилась от энергосистемы России и Беларуси 24 февраля ...

              https://twitter.com/vonderleyen/status/1504088410897764355?s=20&t=S35taDWt_uBf16BGDyS3fQ
  21. Iku ndemek
    Iku ndemek 24 Oktober 2022 15:47
    0
    Mratelakake panemume kasebut ing wawancara karo RBC-Ukraine dening kepala Perusahaan Energi Nasional Ukrenergo Volodymyr Kudritsky.

    Pendhidhikan manajer iki, mesthi ekonomi, dudu energi. Ngrembug babagan omong kosong iki, ing prinsip, ora ana gunane
  22. Dhokter lawas
    Dhokter lawas 24 Oktober 2022 16:09
    0
    Aneh. Kaget karo tembung pengadaan. Lan kenapa ora dibutuhake kanggo nyedhiyakake listrik, kaya sing diucapake ing Odessa, "gratis"?
  23. Ulan.1812
    Ulan.1812 24 Oktober 2022 17:51
    0
    Sing, nguntal, sing. Apa sing diarani - mlumpat. Inggih, ayo nerusake.
    Sing utama luwih dhuwur, bisa dadi panas.
  24. solar
    solar 24 Oktober 2022 19:45
    0
    Nanging ora kabeh gampang banget, amarga saiki biaya listrik ing Ukraina luwih murah tinimbang rega jual sing ditawakake negara-negara Uni Eropa.

    Ora ana keraguan manawa Eropa bakal menehi subsidi kanggo iki ing sawetara bentuk liyane.
  25. Beck69
    Beck69 24 Oktober 2022 23:13
    0
    Dhuwite endi, Zel???
    Wiwit taun 1991 kanthi wicara sing ora sopan lan tangan sing ucul.
  26. Lom_l
    Lom_l 25 Oktober 2022 01:23
    0
    kita ana ing sistem energi siji karo Eropah lan, miturut, impor kuwi bisa saka Eropah
    Saperangan kalibrasi lan drone lan ora ana maneh ing siji. Apa naif ...
  27. uga-dokter
    uga-dokter 26 Oktober 2022 00:28
    0
    И что? Мы не подорвём ЛЭП, идущие с Запада? Будем благородными идиотами? Нас-то украинцы ни за что не пожалеют, если мы им дадим такую возможность. И никакая наша доброта не поможет смягчить их ненависть.
    1. solar
      solar 26 Oktober 2022 11:16
      0
      ЛЭП подорвать непросто, в отличии от подстанции, это дело авиации, а она там не летает.