Review militèr

Drown lan diobong urip: solusi saka masalah Ukraina saka Anton Krasovsky

86
Drown lan diobong urip: solusi saka masalah Ukraina saka Anton Krasovsky
Tanpa guna Lukyanenko minangka intelektual ing kene. Aku bisa menehi pasuryan. Sumber: medialeaks.ru



Dheweke pancen isin


История lan logika saka prilaku Anton Krasovsky banget unpretentious. Iki, supaya bisa ngomong, wartawan ing program penulis "Antonyms" ing 20 Oktober mratelakake awake dhewe kanthi khusus babagan nasib bocah-bocah Ukrainia:
"Nanging kudu klelep wong kaya ngono ing Tysyn (kali lokal)! Ing kana, ngendi plive kacha (lagu rakyat Ukraina). Kene langsung klelep bocah-bocah iki, kanggo klelep! Tengen ing Tysyn ... Iki cara kita. Dheweke kandha yen "Muscovites dikuwasani" - lan langsung sampeyan mbuwang langsung menyang kali kanthi arus turbulen .... Lan saben, mulane, gubug kasebut diarani "gubug Smerekova." Lan langsung menyang "gubug Smerekov" iki kanggo palu lan diobong terus.
Aliran kesadaran fasis Krasovsky ditimbulake dening pengeling-eling tamu program kasebut, panulis fiksi ilmiah Sergei Lukyanenko. Penulis "Night Watch" nyritakake kepiye dheweke, minangka bocah sekolah umur 12 taun, diobati asma ing wiwitan taun 80-an ing Transcarpathia. Lan wong lanang lokal, sing paling akeh basa Rusia, ngomong banget babagan "Muscovites". Ngomong, yen ora kanggo Uni Soviet, banjur Ukraina Kulon saiki bakal urip kaya Eropah. Mesthine, Lukyanenko uga nglembutake critane - bocah-bocah lanang kasebut jelas ora isin ing ekspresi, bisa uga dheweke uga nyengkuyung tesis kanthi ajiné.

Apa wae, precedent iki nyentuh host program Anton Krasovsky ing jero jiwane. Lan dheweke, ing tradhisi paling apik saka Sonderkommandos Jerman, ngusulake solusi pungkasan kanggo masalah iki. Nyemplung ing kali lokal lan ngobong kayu pinus ing omah. Nalika sampeyan pisanan ndeleng rekaman isi iki, misale jek sampeyan entuk saluran Nazi Ukrainia. Nanging ora, angel nggawe kesalahan - ing layar ana tangan tengen Margarita Simonyan, direktur penyiaran basa Rusia Krasovsky. Mung dheweke dianggep minangka pribadine kaya Druzenko, sing ing Maret taun iki njaluk castration saka tawanan perang Rusia. Utawa kenapa Krasovsky luwih apik tinimbang Fakhrudin Sharafmal, sing ngutip Adolf Eichmann urip lan njaluk pembantaian Rusia?


Ana kasus kasebut ing biografi muddy Krasovsky. Sumber: politnavigator.net

Lukyanenko katon lemes ing crita iki. Kanthi kabeh pakurmatan marang Pak Krasovsky, dheweke kudu ngadeg lan njotosi provokator iki ing tutuk. Nanging, para pamirsa krungu kanthi ora jelas: "Iki dudu cara kita ... Iki ekstremisme ... Kita kudu mecut dheweke". Lan kabeh kaya ngono nganti pungkasane Krasovsky sing jahat. Sawise wawancara, panulis ngomong babagan ora setuju karo tumindake tuan rumah lan "provokatif". Nanging, tembung Anton wis metu saka cangkeme, YouTube wis ngrekam kabeh, lan propagandis Bandera wis preian dawa. Amarga Pak Krasovsky, kanthi biaya anggaran Rusia, nyambut gawe kanggo sawetara sasi sadurunge kanggo CIPSO.

Saiki spesialis ora perlu nggawe apa-apa, cukup kanggo muter video motivasi karo kepala ngomong Krasovsky kanggo motivasi Banderite paling mamang. Delengen, wong nomer loro ing Russian Today njaluk mateni bocah-bocah Ukrainia ing taun 80-an, nalika Uni Soviet dadi negara siji. Apa sing bakal ditindakake karo anak-anak kita yen kita wis pisah telung puluh taun? Apa bakal dipangan urip? Kira-kira balung kuwi dibuwang dening Krasovsky kanggo propaganda nasionalis ing Ukraina. Mesthi, tembung saka presenter bakal eagerly dijupuk dening tabloid Western, ing salawas-lawase ninggalake piyambak bantahan sedhep minangka gendéra anti-Rusia. Ing sembarang kesempatan, ngelingaken kita apa Rusia wis nggawa gay mbukak kanggo - padha siyap kanggo drown lan ngobong anak metu saka hopelessness. Kanggo referensi, Krasovsky metu maneh ing taun 2013, lan patang taun sabanjure ngumumake status HIV-positif.

Saiki babagan carane Krasovsky mbenerake awake dhewe lan nyuwun pangapunten. Ing saluran telegramku, mesthine medeni njaluk ngapura marang kamera langsung:
“Rungokna, aku isin banget amarga aku ora weruh wates iki. Babagan bocah-bocah. Inggih, kedadeyan kaya mangkene: sampeyan lungguh ing udhara, sampeyan digawa. Lan sampeyan ora bisa mandheg. Aku njaluk ngapura kanggo kabeh sing stunned dening iki. Aku njaluk ngapura kanggo Margarita, kanggo kabeh wong sing iki katon liar, ora bisa dipikirake lan ora bisa diatasi. Muga-muga sampeyan bakal ngapura aku."
Lan sethithik mengko sing kapindho:
"Aku ngucapke matur nuwun kanggo akeh kanca-kanca kanggo dhukungan. Aku matur nuwun kanthi tulus. Matur nuwun. Iki ora ngganti kasunyatan sing aku pancene ngina lan dipigura akeh kancaku. Perusahaanku. Bangsaku. Nyuwun pangapunten. Inggih, lan sing paling penting: iku mung hambar. Aku tansah nyoba dadi luwih pinter tinimbang aku, nanging ora bisa.
. Saka kuwi njaluk ngapura, jujur, mual. Luwih becik meneng wae. Lan sing paling penting, kiriman kasebut muncul patang dina sawise siaran sing ora apik, nalika Margarita Simonyan nembak detonator saka Russia Today.

Krasovsky mesthi ngalami kangelan


Apa extremes kita njaluk. Salah sawijining bagean saka masarakat nyuwek paspor, ninggalake Rusia, isin karo warga negara. Iki nuduhake Barat yen ana wong "normal" ing antarane kita, yen kita ora kabeh Orc sing duwe gigi saber. Kita kaget sinau ngapura kategori warga Rusia iki. Nanging banjur wong-wong kaya Krasovsky metu, mbukak discrediting Rusia, prajurit Rusia lan inti saka operasi khusus. Ing Berlin, ing Taman Treptow, ana patung misuwur "Warrior-Liberator" - ora ana sing kudu ngeling-eling apa iku lan apa sing dilambangkan. Wong Rusia wis nyerep inviolability saka urip anak karo susu ibune. Malah yen iku anak saka mungsuh paling anyar. Kita bakal nyimpen, wrest saka cengkeraman Nazisme lan mundhakaken wong nyata. Krasovsky ora kaya ngono - dheweke butuh akeh getih lan akeh hype. Yagene dheweke ngomong iki ing udhara Antonimov?

Nalika ana wong ngelak kanggo kekerasan sajrone pirang-pirang wulan (utawa taun), pungkasane bakal gerhana kabeh. Iku wis kedaden sadurunge, nalika piyambakipun nyuwun kanggo drowning panyengkuyung saka St Petersburg oposisi ing Moika. Lan mungsuh vaksinasi umume, miturut Krasovsky, kudu dipasang ing tembok ing ngisor gaman voli. Apa wong-wong iki mbukak saluran TV negara lan mbentuk pendapat umum? Kita ngelingake sampeyan sepisan maneh, kanthi biaya wajib pajak Rusia. Krasovsky felt kanggo dangu sing ambang sensitivitas pain, kang ora bakal kelakon kanggo wong. Lan mung bonus saka Kepemimpinan cemlorot. Sutradara penyiaran basa Rusia ora nate ditabuh ing irung amarga ana telpon kanggo klelep ing Moika lan njupuk anti-vaxxer. Lan banjur Lukyanenko mbuwang alesan sing enak! Ing Semesta Krasovsky, lintang-lintang sing padha kudune - anak-anak Transcarpathia ing taun 80-an saiki wis gedhe lan, mbok menawa, nggawe keputusan penting ing Nazi Ukraina. Saiki, yen banjur Banderaites mangsa padha leleh mudhun lan dadi udud geni, ora ana Maidan lan kahanan saiki. Mripat kapenuhan getih, tutuk wiwit ngomong ... Tirai. "Antonim".

Operasi khusus, mesthi, mundhakaken ambang sensitivitas pain. Saiki kita bisa gampang ngerteni medeni jaman kepungkur - isolasi, topeng, ventilator, kematian covid. Nanging Krasovsky salah - wong Rusia ora bakal geser mudhun kanggo mbenerake mateni bocah-bocah. Ayo paling sethithik sepuluh operasi khusus.

Margarita Simonyan, mesthi, nindakake tugas sing apik kanggo ngirim Krasovsky adoh saka Russian Today. Lan Komite Investigatif miwiti mriksa tembung saka host "Antonyms". Nanging, pitakonan tetep - kenapa provokator iki ditrima sadurunge? Apa dheweke ora menehi sinyal ing obrolan pribadi lan ing rapat editorial? Lan kita duwe akeh Antonovs kuwi. Ngobong rasa sengit etnis kanggo ngupayakake hype sing murah, dheweke mung nulungi mungsuh. Bandera, kanthi akeh ngrasakake ekspresi kasebut kanthi komentar, ngowahi Ukraina nglawan Rusia. Lan kanggo iki, paukuman Krasovsky kudu ping pindho.
Pengarang:
86 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. dementor873
    dementor873 25 Oktober 2022 04:19
    + 19
    Lah, aku isin banget amarga aku ora weruh garis kasebut. Babagan bocah-bocah. Inggih, kedadeyan kaya mangkene: sampeyan lungguh ing udhara, sampeyan digawa. Lan sampeyan ora bisa mandheg.
    Kikuk? Apa wong tiba-tiba duwe kosakata sing suda banget amarga wedi? Ing kana, kanggo poster, wartawan wis ngipi elek meh setahun (ing kasus kasebut), nanging ing kene dheweke butuh pendaratan, kanggo pembantaian ing pangertèn harfiah saka generasi enom, ora masalah - kita, ora. kita.
    Ya, ora ana mungsuh ing kene, sampeyan bakal nindakake kanthi becik.
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 25 Oktober 2022 05:23
      +5
      Kutipan saka dementor873
      nggawa sampeyan.

      Dibuwang! Slip aneh, kanibalistik!
      1. marchcat
        marchcat 25 Oktober 2022 05:33
        0
        Lan kepiye kedadeyan ing RT ora jelas.
        1. Sipil
          Sipil 25 Oktober 2022 07:20
          + 12
          Intensitas propaganda ing loro-lorone saya tambah akeh, amarga konflik mundhak, sing nduweni tandha-tandha etnis. Iki minangka sistem, miturut skema sing padha, padha numpes Yugoslavia, pitted wong Armenia marang Azerbaijan.
          Iki Anton asli am nuduhake yen ana wong ing Rusia sing pengin ngowahi NWO dadi pembantaian etnis. Diganti kapital. Nanging, ora, ora, lan ing komentar ing VO, antons kasebut muncul. Iki dudu cara kita.
        2. 1939_1940
          1939_1940 25 Oktober 2022 16:17
          -1
          Lan kepiye Scott Ritter, pedofil sing lolos saka AS, nyelip ing RT?
          1. Alex Nevs
            Alex Nevs 26 Oktober 2022 19:49
            0
            Dheweke mangan bocah-bocah, lan ngrusak nenek, lan umume keturunan saka macem-macem perogol Epstein. Katon kompas Arya ing tangan sampeyan "ora nemu panggonan." Ya, lan valtsman "..anakmu ana ing pidvals .." iku ora babras mripatmu.
        3. Paul Siebert
          Paul Siebert 26 Oktober 2022 16:16
          0
          Kutipan saka marchcat
          Lan kepiye kedadeyan ing RT ora jelas.

          Kajaba iku, dheweke kanthi terbuka nyatakake:
          "Aku homoseksual, lan aku ora bakal ndhelikake!"
          Praaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
      2. Komentar wis dibusak.
      3. mamang
        mamang 26 Oktober 2022 07:58
        +2
        Kutipan saka Pakdhe Lee
        Kutipan saka dementor873
        nggawa sampeyan.

        Dibuwang! Slip aneh, kanibalistik!

        Iki dudu drift - iki inti saka piala iki. Kaya ing tentara, utawa ing masyarakat tertutup liyane, kabeh inti saka wong dicethakaké. Kanthi santai, dheweke nuduhake batine sing ala.
      4. tukang kayu
        tukang kayu 26 Oktober 2022 19:54
        +1
        lan ora aneh, nanging duwe tujuan - saiki kabeh wong lan sapa wae bakal ngutip pederast iki minangka konfirmasi ngelak getih saka Rusia.
      5. insafufa
        insafufa 29 Oktober 2022 14:10
        0
        Inggih, kanggo wiwitan, iki provokator P .. ing pangertèn harfiah lan secara harfiah ing saham ing Red Square, bebarengan karo Margot, kanggo nyimpen geek kuwi ing RT dheweke, utawa dheweke sengaja, minangka wong sing sinau ing USA, tumindak sabotase, menehi sarwa dumadi malah liyane alesan kanggo zombify wedhus ing Ruin. am ala ing kabeh nonentities iki ora cukup.
    2. Akuzenka
      Akuzenka 25 Oktober 2022 09:36
      +3
      Lan dheweke, ing tradhisi paling apik saka Sonderkommandos Jerman, ngusulake solusi pungkasan kanggo masalah iki. Nyemplung ing kali lokal lan ngobong kayu pinus ing omah.
      Sawetara taun kepungkur, ing program karo Svanidze, Nikolai Starikov ngandika: "Aja ngganggu liberal, dheweke bakal ngomong kaya ngono marang awake dhewe yen rambutmu bakal mandheg." Aku ora bisa njamin akurasi kutipan kasebut, nanging tegese iki. Banjur Svanidze ngandika iki ing udhara, malah ora Getun bapakne dhewe, nelpon wong (antara liya) rapist lan rampokan. Bapakne, sing tindak liwat kabeh perang lan rampung ing Berlin. Lan dheweke disebut prajurit kita-liberators, supaya rama ana ing antarane wong-wong mau.
      Lan bab anak wong liya, liberal nyata ora bisa ngomong apa-apa. Ora kaget. Apa maneh dididik nalika sampeyan bisa "rendhem"! Tumrapku dhewe dheweke wis pantes nampa nasib kaya mangkono.(Ngapunten para moderator). Wis telat anggone nyekolahke maneh.
      1. penasehat level 2
        penasehat level 2 26 Oktober 2022 07:59
        +2
        Miturut pendapatku, dheweke dudu liberal nyata utawa dolanan, nanging fasis biasa, miturut pratelan kasebut ..
        1. Akuzenka
          Akuzenka 26 Oktober 2022 08:52
          0
          Iki carane fasisme tuwuh saka liberalisme. Njupuk negara apa wae sing duwe fasisme lan sampeyan bakal kaget weruh yen sadurunge liberalisme (menehi utawa njupuk sepatu bast).
          1. penasehat level 2
            penasehat level 2 26 Oktober 2022 12:12
            0
            Kutipan saka AKuzenka
            Iki carane fasisme tuwuh saka liberalisme. Njupuk negara apa wae sing duwe fasisme lan sampeyan bakal kaget weruh yen sadurunge liberalisme (menehi utawa njupuk sepatu bast).

            ora sarujuk. fascism mundak akeh metu saka nasionalisme ing Panggonan pisanan .. apa ana ing Jerman, apa ing Italia utawa Jepang .. kang ana liberalisme ana, idea paling penting ana, luwih saka nasionalisme nemen? iku saka nasionalisme ing wangun murni, minangka basis, sing fascism bisa tuwuh ing Jerman, contone, ing basis saka nesu kanggo asor kepungkur, asor saka kekaisaran, kayata, kaya, revanchism ... Nanging liberalisme minangka kuwi wis ora ditemokake ing ngendi wae ing sajarah ing wangun murni .. iki utopia ..
        2. Mantan prajurit
          Mantan prajurit 26 Oktober 2022 19:49
          +1
          Miturut pendapatku, dheweke dudu liberal nyata utawa dolanan, nanging fasis biasa, miturut pratelan kasebut ..

          Paling kamungkinan, dudu liberal utawa fasis, nanging mung wong sing wicaksana, tukang curhat cuaca lan pengecut.
    3. pinter bokong
      pinter bokong 26 Oktober 2022 16:12
      +1
      Ing kasus apa wae, kita kudu ora stoop menyang tingkat ukrov kuna lan Nazi.
  2. mbah kakung
    mbah kakung 25 Oktober 2022 04:20
    +4
    lan apa, Komite Investigatif saka Federasi Rusia quietly bakal nguripake adoh, kaya padha ora weruh utawa krungu? pigura negara kanggo donya kabèh, iki paling eksekusi.
    1. Simbah amatir
      Simbah amatir 25 Oktober 2022 04:51
      0
      lan apa, IC RF quietly bakal nguripake adoh, kaya padha ora weruh utawa krungu?

      Lan Komite Investigatif miwiti mriksa tembung saka host "Antonyms"
    2. mamang
      mamang 26 Oktober 2022 08:12
      +1
      Quote: Dedkastary
      pigura negara kanggo donya kabèh, iki paling eksekusi.

      Kanggo apa? Ngusir lan nyabut kewarganegaraan.
  3. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 25 Oktober 2022 04:23
    + 18
    Kita duwe akeh Krasovskys kuwi ing forum ... willingly utawa unwittingly ngewangi Ukronazi propaganda ... sampeyan ngerti, padha kurban kanggo nyelehake bom atom ing Kyiv, banjur padha nuntut kanggo njupuk everyone indiscriminately.
    Sayange, ana akeh wong edan ing loro-lorone konfrontasi.
    Iku ala nalika padha njaluk daya ing tangan lan banjur kita weruh pit eksekusi ing Kupyansk lan jotosan dening Haimars ing kolom pengungsi ... saiki ancaman anyar saka nggunakake bom reged dening wong edan wis nyedhak lan Krasovsky mung main bareng karo wong-wong mau kanthi sukses ... ana sing najis ing kene.
    1. Stirbjorn
      Stirbjorn 25 Oktober 2022 08:11
      + 10
      Quote: Lech saka Android.
      Kita duwe akeh Krasovskys ing forum kasebut ... kanthi sukarela utawa ora sengaja mbantu propaganda Ukronazi ..
      Ya, aku bubar mbantah babagan iki. Lan ora ana sing, sampeyan ngerti, nglarang dheweke, malah mbuwang plus
      Kutipan: Alexandr2637
      kamenangan lengkap kanggo Moscow

      Lan karusakan lengkap kabeh tanah kadhemen kulon! Amarga wis ora ana wong sing isih ana.
      Mung kewan, fasis lan geeks sing!
      Ya, swarane ora apik. Nanging bener.

      https://topwar.ru/203170-bolgarskij-jekspert-u-putina-tolko-odin-variant-pobedy-na-ukraine.html#comment-id-12962262
  4. parusnik
    parusnik 25 Oktober 2022 06:07
    +2
    Ing kene, dheweke minangka pesona kapitalisme lan nasionalisme.
    1. Lech saka Android.
      Lech saka Android. 25 Oktober 2022 06:15
      +6
      Kutipan saka parusnik
      Ing kene, dheweke minangka pesona kapitalisme lan nasionalisme.

      Orban iku nasionalis, dadi apa?
      Ing kene kita kudu ngomong babagan nikmate radikalisme ing partai, pemerintah, gerakan, lan banjur.
      Lan ing antarane komunis lan nasionalis lan liberal ana kanca radikal sing ngusulake kanggo ngrampungake masalah kanthi bantuan bom lan eksekusi massal ... dibuwang kanthi cara sing bisa diakses.
      Sampeyan ora bakal bisa nglarang pandangan komunisme, nasionalisme, liberalisme ing pikirane wong kanthi tindakan punitive ... imbangan dibutuhake ing kene lan ora perlu adoh banget.
      1. dmi.pris
        dmi.pris 25 Oktober 2022 10:19
        0
        Ora wong sing kudu dirusak, nanging ideologi bosok, nasionalisme radikal-Ukrainisme ing pikiran
        1. aars
          aars 25 Oktober 2022 17:39
          0
          Sirah mung bisa dirusak bebarengan karo sirah.
          Delengen kanthi realistis - sampeyan ora bakal bisa "mbujuk" wong kaya ngono.
          1. dmi.pris
            dmi.pris 25 Oktober 2022 18:00
            0
            Pernyataan sing kontroversial .. Ayo dadi contone wong Chechen. Sapa sing bakal ngira kita ing taun 1995 bakal dadi "luwih Rusia", mbandhingake karo sawetara sadulur kita saiki.
            1. aars
              aars 25 Oktober 2022 18:21
              +2
              Aku ragu karo wong Chechen ...
              Ngobrol karo sawetara.
              Aku iku kahanan kanggo wong-wong mau, kanggo pas karo Rusia.
              Lan padha kandel sadurunge, amarga padha kawangun ing kahanan skirmishes pancet, raids, ora serfdom.
              Nanging aku bakal bungah yen sampeyan bener.
  5. Nikolay Malyugin
    Nikolay Malyugin 25 Oktober 2022 06:08
    +7
    Mung wae wartawan iki mutusake kanggo nyoba banyu. Apa durung tekan wektune, pranyata durung teka.
    1. Lech saka Android.
      Lech saka Android. 25 Oktober 2022 06:22
      0
      Kutipan: Nikolai Malyugin
      Nampa pamirsa, liyane mikir yen dheweke wis dadi oracle.

      Ya ... topi Monomakh abot kanggo wartawan iki ... dheweke ora bisa nyimpen ing sirahe.
    2. penasehat level 2
      penasehat level 2 25 Oktober 2022 08:34
      +4
      Kutipan: Nikolai Malyugin
      Nanging, malah Zakharova ngadeg kanggo wong.

      lan sapa dheweke? saka kantor jaksa - ngawasi selaras karo hukum? dheweke jelas nglanggar Kode Pidana Federasi Rusia lan kudu mangsuli .. utawa apa dheweke ngluwihi hukum karo kita?
      1. aars
        aars 25 Oktober 2022 17:40
        +2
        Iki jenis guyon?
        Kita duwe akeh, akeh sing ngluwihi hukum.
        Dheweke ora bakal nyelehake sampeyan ing kunjara, 100%
    3. Vitaly Gusti
      Vitaly Gusti 26 Oktober 2022 14:18
      +2
      Kutipan: Nikolai Malyugin
      .Njupuk penonton, liyane mikir yen dheweke wis dadi oracle. Lan vulgarity wiwit teka menyang fashion.

      Lan luwih tepat, tes kasebut sukses lan wis suwe.

  6. svp67
    svp67 25 Oktober 2022 06:33
    +6
    Yen wong iku IDIOT, iki mesthi langgeng ... sanajan apa maneh sing diarepake saka wong sing terang-terangan nyatakake yen dheweke iku GAY. Dheweke mung ora butuh wong liyo, dudu anak-anake ...
    1. penasehat level 2
      penasehat level 2 25 Oktober 2022 08:36
      +3
      lan uga nyatakake yen dheweke duwe AIDS .. lan minangka larangan propaganda LGBT - saiki dheweke bisa kerja ing RT - menehi conto gay "sukses" ing organisasi negara.. sing nyatane uga propaganda.. lan miturut pratelan, dheweke ngidini sadurunge - mateni kabeh wong, nyumerepi, tenggelam .. apa dheweke mesthi kerja kanggo Federasi Rusia? saiki dheweke bakal nuduhake ing saindenging jagad lan ujar manawa ing Federasi Rusia kabeh wong kaya ngono.
  7. utara 2
    utara 2 25 Oktober 2022 06:55
    -2
    kok ora ana sing nulis bab utama sing Krasovsky ngaku nilai liberal kuwi
    cangkem mungsuh Rusia kaya Nezavisimaya Gazeta lan, sing paling penting, Ekho Moskvy Venedikt.
    Ing anak perusahaan Venedikt Ekho Moskvy, saluran televisi RTVi, Krasovsky asring dadi tamu ing program Opini Khusus. Sawise nonton program iki karo Krasovsky kaping pirang-pirang, aku yakin yen angel golek Russophobe sing luwih gedhe sing ngrusak Rusia lan Rusia. Lan ing kana dheweke ngoyak Rusia kira-kira limang utawa enem taun.
    Temenan, Krasovsky, provokator misguided, minangka peserta ing serangan umum saka perang hibrida nglawan Rusia, supaya tuduhan saka panguwasa Bandera babagan, padha ngomong, medeni Rusia ing Ukraina, digawa ing basis filosofis wong liya. Gampang banget kanggo Bandera nggawe palsu karo bocah-bocah sing klelep ing Ukraina kaya wong Amerika sing duwe anak keracunan ing Suriah. Lan dhasar palsu Bandera bakal, ing kene, telpon wis saka Republik Tatarstan dhewe! Ora jelas carane Krasovsky iki tekan Simonyan ing RT. Kanggo kula, Krasovsky wis suwe dadi wong sing paling nggegirisi ...
    1. Stirbjorn
      Stirbjorn 25 Oktober 2022 08:07
      +7
      Quote: utara 2
      kok ora ana sing nulis bab utama sing Krasovsky ngaku nilai liberal kuwi
      cangkem mungsuh Rusia minangka "Nezavisimaya Gazeta" lan, sing paling penting, "Echo of Moscow" Venedikt.

      Oh oh, sampeyan ngomong apa. Mangkene kutipan liyane babagan protes ing St. Petersburg ing musim semi 2021. Darmabakti kanggo bocah-bocah Rusia.
      "Bocah-bocah padha teka, nguwuh-uwuh: "We are power here!". Aku pengin menehi tanggung jawab marang sampeyan: kita minangka kekuwatan ing kene! Lan kita ora bakal nyerahake kekuwatan iki marang sampeyan. Sampeyan malah ora bakal nemokake. Lan amarga kita ora bakal menehi sampeyan, lan kita wong sing apik lan apikan lan ora kaya sampeyan utawa kanca-kanca saka Black Lives Matter, sampeyan diijini mlaku-mlaku ngubengi kutha-kutha kita, bengok-bengok yen sampeyan kuwasa ing kene, Putin pembunuh, kaya saiki ing Moika. Bungah yen Vladimir Vladimirovich Putin sing kuwasa, lan dudu wong kaya aku. Yen aku dadi kuwasa, aku mesthi bakal ngiket sampeyan kabeh lan nglelebke sampeyan ing Moika iki.
      Lan aku ora mangu sing turbopatriots kuwi mung applauded, amarga padha ngandika "bulk". dadi ora perlu nerjemahake panah saiki. Krasovsky dipupuk ing RT
  8. rotmistr60
    rotmistr60 25 Oktober 2022 06:57
    +4
    Kaping pisanan, kaya reaksi saka apa sing dirungokake saka mitra tutur, kanthi gampang nindakake provokasi, banjur "nyadari tumindake" njaluk ngapura? Lan media Kulon wis ngrasakake, nampilake wong awam minangka setelan Rusia sing kuat kanggo pembantaian. Ora, siji PHK ora cukup. Sengaja menehi jotosan informasi kanggo gambar Rusia, menehi alesan kanggo nerusake denigrasi.
  9. Ilmuwan
    Ilmuwan 25 Oktober 2022 07:08
    +5
    Dheweke asline ekstremis lan provokator. Dheweke duwe akeh pernyataan ing ambang KUHP. Nanging, amarga sawetara alasan dheweke ditoleransi.
  10. Curt
    Curt 25 Oktober 2022 07:42
    0
    "Kadhangkala luwih becik ngunyah tinimbang ngomong"
  11. Alex66
    Alex66 25 Oktober 2022 07:43
    0
    A provokasi khas, tentara ngadeg nglawan saben liyane lan ora njupuk, padha ngerti sing padha sedulur, banjur provokator saka sisih liyane (kasengsem ing konflik) katon, bang ing siji arah, bang ing liyane lan kesusu. Ing Spasi Informasi, uga perlu kanggo mriksa Krasovsky, mungkin dheweke ora ana hubungane karo Slavs, dheweke sengit banget.
  12. viktor_ui
    viktor_ui 25 Oktober 2022 07:45
    +2
    Yen sampeyan ketemu nang endi wae - tanpa ngomong karo rebana, karo nyawa, orane katrangan lan luwih saka sapisan. Iki dudu manungsa.
    1. tukang kayu
      tukang kayu 26 Oktober 2022 20:03
      0
      nanging mung karo kelet, amarga karo tangan kanggo holey siji supaya zapadly
  13. roket757
    roket757 25 Oktober 2022 07:51
    +2
    Drown lan diobong urip: solusi saka masalah Ukraina saka Anton Krasovsky
    Uga ora kaget. ojo nesu, ORA!!! Babagan "wong ganteng" kuwi, nyatane, moral freaks !!! sing sakperangan alesan padha direkrut ing saluran budget, ing media, wis ngomong sing tenan WARTAWAN, ILMU POLITIK, patriot, ing expression paling bener saka tembung ... padha ngandika, padha nesu, nuding metu kanggo kepemimpinan saka saluran lan media kasebut !!!
    Ora ana gunane!
    Sapa sing nindakake kaya ngono karo kita saiki, sing nglindhungi, menehi panganan aneh ...
    kuwi kudu ditarik metu kanggo kabeh kanggo ndeleng, GADIFIED!
    karo RT? ketoke cetha, Simonyan .... kayane ora bodho, cukup, dheweke ... banjur sing ngandhani dheweke?
  14. antipesawat
    antipesawat 25 Oktober 2022 08:20
    -2
    Antosh kudu dipasrahake menyang pendhidhikan maneh tanpa nyoba utawa diselidiki. Kanggo setengah taun.
  15. ALARI
    ALARI 25 Oktober 2022 08:26
    + 14
    Napa kita nesu banget? Apa sampeyan mikir dheweke mung siji-sijine propagandis sing duwe pandangan kaya ngono? Aku mung ora mbangun maneh ing wektu, Aku ora aran wayahe aku lunga adoh banget. Pira saka kita sing wis pipis ing kuping wiwit umur 14 ing kabeh saluran? Apa sing wis dilalekake utawa luwih apik tinimbang dheweke? Padha manggon ing titik sing padha nggegirisi karo apa sing disebarake kanggo kita, lan iki kedadeyan nalika ora ana alternatif kanggo entuk informasi.
  16. Dedok
    Dedok 25 Oktober 2022 08:49
    0
    Kathah turbiditas ing crita iki: apa sing diomongake lan dening sapa
    Pitakonan kanggo wong-wong sing nemtokake agenda informasi kita - sawise kabeh, padha manggon ing prinsip: "... prajurit turu, nanging layanan wis arep?"
    dadi, pitakonan ora kanggo Krasovsky, nanging kanggo wong-wong sing sijine wong ing "kunci" panggonan!
  17. Snoop
    Snoop 25 Oktober 2022 08:50
    +1
    Dadi nuwuhake kebencian etnis ... apa maneh sing dirembug?
    1. aars
      aars 25 Oktober 2022 17:43
      -4
      Ojo dumeh
      Dadi kritik marang Amerika bisa diarani perselisihan antaretnis
  18. Nikolay Malyugin
    Nikolay Malyugin 25 Oktober 2022 09:07
    +4
    Kene sampeyan menyang toko, lan carane trip iki refreshes sirah. Sampeyan katon ing prices lan mikir - "We duwe set borscht tanpa daging, nanging kanggo awake dhewe ..." Lan ing wektu sing padha padha scold kanggo weteng lan muter. Aku ora ngomong bab iwak maneh. ora duwe raja. Loro-lorone sosis lan kepiting. Wong-wong mau dikunjara, dipateni, nanging kaya sing diucapake - "Raja wis mati, urip raja." Para ratu kuwi apa ya wartawan, dadi getih daginge masyarakat kita, ora ana liyane.
  19. Stirbjorn
    Stirbjorn 25 Oktober 2022 09:26
    -1
    Lukyanenko katon lemes ing crita iki. Kanthi kabeh pakurmatan marang Pak Krasovsky, dheweke kudu ngadeg lan njotosi provokator iki ing tutuk.
    Ya, iku apik kanggo menehi saran kanggo penulis artikel saka kursi. Apa dheweke kerep menehi untu? Aneh yen artikel kasebut dimoderasi nganggo teks kasebut. Kanggo ngantem muzzles umum, sampeyan bisa njaluk artikel - sampeyan ngerti, hooligan. Lan apa sing kedadeyan ing acara dhiskusi kita kabeh minangka pagelaran.
    "Ing endi kabeh wong ing jiwa yaiku Sid Vicious, nanging nyatane Joseph Kobzon"
    1. gromit
      gromit 26 Oktober 2022 00:14
      0
      Iku saiki apik kanggo bengok-bengok sing iku perlu kanggo ngalahake ing pasuryan. Sawise printah saka ndhuwur.
      Lan neraka mangerténi, sampeyan bakal menehi kuwi "gay lan liberal" ing pasuryan.
      Lan dheweke bakal dadi patriot sing semangat, direktur RT sing pantes lan pembela negara saka roh jahat Nazi.
      Lan "ukroliberast lemak" Lukyanenko bakal ngliwati panggung.
      Ing ngisor melolong lan hooting. Lan Pak Medinsky bakal nuntut kanggo njupuk bajingan iki.
      Kaya bubar? Apa garis partai wis diganti?
      Utawa mung ora bisa klelep bocah-bocah 80-an sing ala, nanging bisa lan kudu dadi bocah-bocah saiki?
  20. Max1995
    Max1995 25 Oktober 2022 09:55
    0
    Dadi, akeh sing duwe foto nganggo kaos bordir ...
    Iku mung ora comme il faut kanggo elinga "wong kinurmatan" sing tau ndhukung nasionalisme sing ... Para elit.

    Lan Krasnovsky, miturut statements saka telegrams saka kaknals, didhukung dening akeh ... utamané Simonyan.
    Ana sadurunge, padha wrote, padha mbayar kanggo inciting gething, lan ora ala ......
    1. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 25 Oktober 2022 10:47
      +4
      Kutipan: Max1995
      Dadi, akeh sing duwe foto nganggo kaos bordir ...

      Krasovsky duwe foto sing luwih adhem saka "motret" sing padha.

      Apa sing kudu ditindakake - wong liya patriot ing payroll kita ora duwe.

      Nanging, ing sisih liya, gambar kasebut padha.
  21. DenVB
    DenVB 25 Oktober 2022 10:14
    -4
    Aku ora weruh sing ala. Ya, kanggo matèni mungsuh, iku seng di pengeni kanggo pisanan dehumanize wong. Yen ora, ing wayahe sing paling nemtokake, sampeyan bakal gumeter sedhela, terus driji ing pemicu, lan mungsuh, sing wis dehumanized sampeyan, ora bakal flinch, lan bakal duwe wektu kanggo narik pemicu.

    Sampeyan ora bisa perang karo sedulur. Operasi khusus isih bisa ditindakake, nanging ora bisa dilawan. Salah siji kita tega marang bocah-bocah Ukrainia, nanging banjur kita kudu mungkasi perang kanthi tentrem - lan kanthi cepet sabisa, utawa kita mandheg tega lan perang kanthi nyata, tanpa nangisi bocah cilik.

    Kita kudu njupuk conto saka wong-wong beradab. Amerika ngeculake rong bom atom ing Jepang. Gagasan kaya rasa welas asih marang bocah-bocah Jepang jelas ora kedadeyan. Dadi apa? Wong Jepang saiki lagi njilat sepatu bot Amerika, lan ora kanthi paksa, nanging kanthi seneng.
  22. lisyara
    lisyara 25 Oktober 2022 10:48
    -9
    iya kang ngandika iku bener.
    wong tuwa saiki isih butuh, bebarengan karo anak ...
    --
    cukup kanggo muter beradab, kanggo tune saka West?
    We are Asian, lan worldview cocok.
  23. yuriy1863
    yuriy1863 25 Oktober 2022 13:03
    0
    Ketoke, wektu sesuci wis teka, amarga guises bener sawetara kapribaden wiwit katon. Mungkin sing paling apik. Iku bakal luwih gampang kanggo nemtokake sapa sing.
  24. Diver jero
    Diver jero 25 Oktober 2022 13:38
    +3
    Ing tutuk, kabeh wong kaya ngono. 100%. Mung wae dheweke ngempet awake dhewe, nanging kadang-kadang bisa nembus
  25. yowis
    yowis 25 Oktober 2022 17:32
    0
    Kutipan: "Bandera, ing gilirane ... ngowahi Ukraina nglawan Rusia." Pungkasan kutipan.
    Saderengipun panjenengan tindak pundi, waspada? Sawise kabeh, wiwit telung puluh taun kepungkur.
    Wis suwe ora ana sing bisa "nguripake". Yen lan nalika pasukan kita tekan tapel wates kulon USSR, sampeyan olèh - nguripake maneh, lan nganti wayahe wong kudu perang, njaluk cacat lan mati kanggo kamenangan. Lan numpes mungsuh. Ing perang kuwi ora ana watesan lan aturan. 24.02 taun iki nyoba kanggo matesi piyambak, stupidity iki (utawa?) Entailed jalaran serius kanggo sisih kita. Ya, lan kanggo wong-wong sing tetep ing sisih liyane.
  26. asetofenon
    asetofenon 25 Oktober 2022 17:42
    -1
    Sampeyan ngerti, saiki kita ngadeg ing titik bifurcation. Utawa utawa. Climbing menyang wit Natal lan ora peeling mati - iku ora bakal bisa.
    Sepisan maneh - AJA GET IT.
    Kanggo kabeh dadi apik - MUSTAHIL.
    Apa sampeyan peduli karo bocah-bocah pinggiran? Tinimbang ngurus kita. Amarga bocah-bocah iku ora bakal dadi duweke kita. Kabeh. Sepur lunga. Dheweke dadi mungsuh kita lan mung bakal dadi mungsuh.
    Yen kita malah ora sinau saka kesalahane dhewe (ora kanggo sebutno kesalahane wong liya), kita bakal duwe HRC. Penghargaan Darwin ana ing kanthong kita. Dheweke ora njabut infeksi PURE Bandera sawise Perang Patriotik - saiki kita raking.
    1. Komisaris NKVD
      Komisaris NKVD 25 Oktober 2022 20:36
      +1
      Sampeyan ngomong omong kosong, nuwun sewu. Bocah-bocah isih bisa dididik maneh. Ora tansah bisa kanggo nyelehake otak diwasa iki ing panggonane. Ora ana wong sing njaluk ngurus anak-anak negara - kita wis cukup. Nanging ora bisa ditrima kanggo mateni amarga dheweke dadi anak negarane.
      1. yowis
        yowis 26 Oktober 2022 12:51
        0
        Kutipan: Komisaris NKVD
        mateni merga anak negara, ora kena ditrima

        Lan sapa sing mateni bocah-bocah "amarga bocah-bocah negara Y"? Rincian liyane kene ..
        1. Komisaris NKVD
          Komisaris NKVD 29 Oktober 2022 19:44
          -2
          Krasovsky nelpon iki.
          Kepiye carane njupuk kutipan iki?
          Apa sampeyan peduli karo bocah-bocah pinggiran? Tinimbang ngurus kita. Amarga bocah-bocah iku ora bakal dadi duweke kita. Kabeh. Sepur lunga. Dheweke dadi mungsuh kita lan mung bakal dadi mungsuh.
  27. 16112014nk
    16112014nk 25 Oktober 2022 18:11
    +3
    Lan makhluk iki nampa 600 rubel saben wulan kanggo kegiatan sing diarani?
    Kepiye carane iki bisa ditindakake? Nyuwun
  28. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 25 Oktober 2022 18:30
    +1
    Aku bakal mbusak tembung "anak" lan ora bakal ana skandal, mung klelep kabeh wong, yen ora ana diskriminasi.
  29. wis Muscovite
    wis Muscovite 25 Oktober 2022 18:43
    -3
    Lan Krasovsky bener, lan Lukyanenko bener.
  30. wis Muscovite
    wis Muscovite 25 Oktober 2022 19:48
    -3
    Sampeyan lan Krasovsky entuk, sing nyata. Ora ana telpon ana, dheweke ora nelpon, nanging ngandika bab laku jina, lan luwih saka setengah saka sampeyan (kalebu kula) ngandika padha morally, utawa malah Samsaya Awon, saka bombing kutha kanggo lynching, lan mung telpon. Aku ngerti yen Krasovsky dipecat, ditegur, lan liya-liyane, nanging ngreset ing lapangan informasi kanthi jangkoan media maksimal? Serius? Jancok, padha ketemu durjana. Deleng, bajingan Sukhanov nesu serangan teroris ing jembatan Krimea, lan apa lan ing ngendi? Dibuwang kanthi sepi. Ana akeh kasus kelalaian utawa sabotase langsung, ing ngendi wong mati - meneng lan meneng. Banjur Krasovsky nate ujar ing jaman kepungkur babagan bocah-bocah mungsuh - ahhh, soton, eksekusi, hakim, mateni !!! Apa sing ditindakake, apa cilaka sing ditindakake? Pasuryan moralitas? Dadi gambar mungsuh manungsa wis suwe diciptakake kanggo kita kabeh, kanggo kita kabeh, tanpa kecuali, ora bakal ana welas asih, aja ngarep-arep. Nemokake kriminal, wong bodho utawa apa? Simonyan ora ngerti apa-apa, bodho. Lan kanthi pribadi, aku ora peduli babagan Krasovsky saka menara lonceng gedhe, yen ana. Dheweke dilebokake ing kunjara utawa mbebasake dheweke, ora masalah. Kahanan dhewe ngganggu aku.
    1. Komisaris NKVD
      Komisaris NKVD 25 Oktober 2022 20:33
      0
      Ing mratelakake panemume, telpon kanggo matèni anak ora nindakake apa-apa elek ing piyambak?
  31. Komisaris NKVD
    Komisaris NKVD 25 Oktober 2022 20:32
    0
    Apa dheweke duwe otak kabeh? Utawa apa dheweke, kaya wong mendem, nggawa barang abu-abu sing durung dirumusake?
  32. detractor lawas
    detractor lawas 25 Oktober 2022 20:36
    +2
    Penulis fiksi ilmiah ing crita iki paling simpatik, pembawa acara program kasebut kaya wong gila pembunuh alami, penulis artikel ora adoh saka host. Apa wektu menarik
  33. Torvlobnor IV
    Torvlobnor IV 25 Oktober 2022 20:50
    +1
    Bocah-bocah, dudu bocah-bocah ... Ayo dadi jujur ​​karo awake dhewe lan takon marang awake dhewe: pira akeh wong ing Ukraina sing bisa dipateni tanpa penyesalan yen mbantu mungkasi NWO?
    Minangka panguwasa lan pamimpin pendapat marang kita, ana ora mung pertahanan militèr, nanging perang kabèh karo NATO, nanging padha matèni utamané pedunung Ukraina, kalebu prajurit saka Angkatan Bersenjata Ukraina, lan prajurit saka Angkatan Bersenjata saka Russian Federation. Sanajan pancen kabeh wong Ukrainia tiwas, apa perang karo NATO bakal rampung? Lan yen sampeyan mateni cukup kanggo nggawe pembantaian, nanging isih sawetara banget kanggo ngrampungake CBO, banjur apa karo kalbu?
  34. DKuznecov
    DKuznecov 25 Oktober 2022 23:42
    -1
    Ngadili wong saka tumindake, dudu tembunge.
    bla-bla-bla dudu tumindak. Lan ora malah niat.
    Lan provokasi ... sing apa kekuatan roh,
    ora nyerah.
    Panemuku mesthi.
  35. Kanca Kim
    Kanca Kim 26 Oktober 2022 00:17
    0
    Penulis nulis, kanthi ati-ati, mbokmenawa wedi marang bebendune wong sodomi:
    "Kanggo referensi, Krasovsky metu maneh ing 2013".
    Lan kudu nulis langsung, tanpa isin, frase dikebiri: Krasovsky minangka sodomite, homoseksual.
    Nanging dheweke bisa nindakake apa wae, amarga dheweke ....

    Muga-muga penulis artikel kasebut bakal nemokake keberanian ing awake dhewe lan bakal nampilake versi kenapa Krasovsky, homoseksual sing dipaten, kabeh bisa.
  36. Sergey Drozdov
    Sergey Drozdov 26 Oktober 2022 01:02
    0
    Kepiye carane wong-wong p ... tic iki lara ...
  37. landasan pacu-1
    landasan pacu-1 26 Oktober 2022 17:51
    +1
    Drown lan diobong urip: solusi saka masalah Ukraina saka Anton Krasovsky
    Iku mung salah siji saka pasuryan propaganda (dibayar banget) ...
    1. landasan pacu-1
      landasan pacu-1 26 Oktober 2022 18:25
      +1
      ps Iku angel ora kanggo sok dong mirsani sing ana wong sing padha-minded antarane komentator kene ...
  38. Nikolai 310
    Nikolai 310 26 Oktober 2022 19:43
    0
    Uni Soviet wis ora ana 30 taun ... Eropa ora teka ing endi wae, sanajan ing negara Baltik ...
  39. tukang kayu
    tukang kayu 26 Oktober 2022 19:57
    0
    Kutipan: 1939_1940
    Lan kepiye Scott Ritter, pedofil sing lolos saka AS, nyelip ing RT?

    nanging carane sampeyan entuk forelock ing VO?
  40. tukang kayu
    tukang kayu 26 Oktober 2022 20:10
    0
    Quote: Lech saka Android.
    Kutipan: Nikolai Malyugin
    Nampa pamirsa, liyane mikir yen dheweke wis dadi oracle.

    Ya ... topi Monomakh abot kanggo wartawan iki ... dheweke ora bisa nyimpen ing sirahe.

    ya ora nganggo kupluk, nanging wajan saka ing ngisore ubun-ubun ngintip
  41. lokasi
    lokasi 27 Oktober 2022 12:16
    0
    Wong diwasa ora sugih kaya ngono. Malah pengkhianat. Permata iki bakal ngganggu dheweke ing salawas-lawase. Diagnosis; mung "aneh". Koyone wong diwasa, nanging otak anak.
    1. michael3
      michael3 31 Oktober 2022 10:17
      0
      Kutipan saka ort
      Malah pengkhianat. Permata iki bakal ngganggu dheweke ing salawas-lawase.
      bener. Bantuan gedhe dheweke ing AS lan Eropa.
  42. wis Muscovite
    wis Muscovite 27 Oktober 2022 13:49
    0
    Kutipan: Komisaris NKVD
    Ing mratelakake panemume, telpon kanggo matèni anak ora nindakake apa-apa elek ing piyambak?

    ora. ora tega. saben wong mikir nganti ambane alane.
  43. ZAV69
    ZAV69 28 Oktober 2022 14:53
    +1
    Ya, ing televisi lan kumpul-kumpul kreatif bisa uga ana 90% wong kaya ngono. Sabotase ideologis minangka shoal. Telung conto langsung:
    1 Bapake prajurit sing wis mati tuku mobil. CIPSO lulus meme
    2. Pawarta kasebut nuduhake ana pengungsi sing cukup mangan sing pengin dadi investor (kanthi sengaja nemokake kampanye kaya ngono), warga ing kene bakal nyepetake perkara kasebut.
    3. Film "Heart of Parma". Dheweke ngaco plot asli, pikirane ngliwati kabeh film "Muscovites minangka kewan, Permian gratis wis teka kanggo ngethok"
    Mung weruh iki bubar. Carane akeh sing durung weruh?
    1. michael3
      michael3 31 Oktober 2022 10:16
      0
      "Pesta kreatif" minangka lingkungan sing paling trep kanggo ngumbah barang sing dicolong. Lan kaya ngono - ora duwe bakat lan cidra. Iki luwih gampang kanggo ngontrol. Sampeyan ndemek, lan langsung telpon zaposhenny saka ndhuwur miwiti. Lan wong-wong iki nelpon ...
  44. Petrov-Trofim
    Petrov-Trofim 29 Oktober 2022 03:07
    -1
    Ing negara kita ora ana sing bakal takon Simonyan lan liya-liyane - Apa sampeyan, nggunakake sumber daya negara, supaya sapi bisa nglawan negara dhewe? Kok dereng ucul babar pisan kanthi wara-wara kekirangan?
    Lan iki amarga Negara ora duwe sarana (kepinginan) kanggo mengaruhi anggota Kolom Kalima, yaiku Krasovsky lan anggota kolektif liyane sing ideologi kasebut bisa urip.
  45. michael3
    michael3 31 Oktober 2022 10:13
    0
    Krasovsky mesthi ngalami kangelan
    Apa sampeyan ngomong babagan! Umumé, departemen FSB, sing nggarap sektor media iki, kudu ngalami kesulitan. Lan kudu mandheg mung nalika wong lanang iki pungkasane ngerti sapa, kapan lan pira Krasovsky mbayar! Amarga kedadeyan 146% kasebut minangka provokasi sing dibayar. Sawetara wong lanang ing FSB kerja ing 300%, ngenali klompok teroris sawise klompok. Dene wong liya lagi santai. Aku kira wong-wong sing carelessly ngalahake Krasovsky, ora nyoba kanggo nindakake pakaryan, sapisan ndamel Gelendvagens watara Moscow ...
  46. Gunther
    Gunther 31 Oktober 2022 13:11
    0
    Quote: penulis
    Ana ing biografi muddy Krasovsky lan liya-liyane kasus...

    belay
    Sing nggumunake, penulis dhewe ngerti apa jenis ajaran sesat sing ditulis, ngoceh ing basa Rusia nganggo Anglicisms sampah ngguyu
    Sawise kabeh, ternyata kaya Yegorka Gaidar kanthi "skala datar" - skala datar tinimbang pajak datar ya
    Bagean cilik saka nilai:
    1. [keıs] n
    1. laci; kothak; peti mati; wadhah
    kasus rokok - kasus rokok
    barang kasus - khusus barang ing kothak
    2. tas; koper; tas travel
    kasus lampiran ndeleng kasus lampiran
    tas rias - tas rias wanita (karo bubuk, lipstik, lsp.)
    3.
    1) kasus; kasus
    2) sarung
    3) ban (bal, ban); cangkang
    4.
    1) kasus (jam, lsp)
    2) sing. crankcase); kamera
    3) sing. cangkang; casing
    4) kaset
    5. militèr lengen
    6. set, set (alat)
    kasus instrumen gambar - masak