Review militèr

Pangembang wis miwiti nggawe prototipe kapindho SLA 2S42 "Lotos" kanggo tes negara

22
Pangembang wis miwiti nggawe prototipe kapindho SLA 2S42 "Lotos" kanggo tes negara

Pangembang paling anyar 120-mm poto-propelled meriem bedhil 2S42 "Lotos", dikembangaké ing kapentingan saka Airborne Forces, wiwit nggawe prototipe kapindho SLA kanggo partisipasi ing tes negara. Tahap tes awal rampung ing wulan Agustus taun iki.


Prototipe SLA Lotos, sing wis ngrampungake tes awal, saiki didandani kanggo kekurangan sing diidentifikasi. Miturut sumber informed, elektronik ing Papan, sistem kanggo mbikak cangkang lan sasis perlu dandan. Ing wektu sing padha, produksi prototipe liya saka bedhil self-propelled diwiwiti, sing uga bakal melu tes negara, sing dijadwalake ing pungkasan taun 2023.

(...) sampel kapindho lagi digawe kanggo testing negara. Pelanggan kudu mriksa kemampuan "Lotus" kanggo bisa "ing spike", mulane, loro bedhil poto-propelled bakal njupuk bagéyan ing tes negara bebarengan, kang bakal nindakake tugas ing kerjasama karo saben liyane.

- nuntun RIA News tembung sumber.

Kaya sing wis dilaporake ing TsNIITochmash, sistem kontrol Lotos bakal dirampungake kanthi njupuk pengalaman operasi khusus ing Ukraina.

Senapan artileri self-propelled udhara paling anyar "Lotos" digawe ing sasis BMD-4M lan ditrapake kanggo Angkatan Udara Federasi Rusia. Bobot - 18 ton, kacepetan - nganti 70 km / h, sawetara njelajah - paling 500 km. kru pertempuran - 4 wong. Tingkat geni - 6-8 babak saben menit. Jarak tembak - nganti 13 km.

SAO "Lotos" dimaksudaké kanggo ngganti 120-mm self-propelled artileri lan mortir gunung 2S9 "Nona" lan modifikasi, kang ana ing layanan karo Angkatan Udhara.
22 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. bali
    bali 25 Oktober 2022 08:18
    +1
    hi Mangga nyepetake iki! Kita bakal nyopir Svidomites menyang jugangan luwih cepet!
  2. Arhat
    Arhat 25 Oktober 2022 08:18
    +4
    Aku ora ngerti "SLA 2S42 Lotus" - kepiye tegese SLA?)))
    1. hellcos
      hellcos 25 Oktober 2022 08:28
      +3
      Aku uga kasengsem, kemungkinan typo. Ana SAO, meh ora ana sing diganti ing 2 taun https://topwar.ru/173677-perspektivnoe-120-mm-sao-lotos-dlja-vdv-vyshlo-na-priemo-sdatochnye-ispytanija.html
    2. Pereira
      Pereira 25 Oktober 2022 08:30
      +1
      Alat universal self-propelled................................
      1. Nikolaevich I
        Nikolaevich I 25 Oktober 2022 09:11
        +4
        Quote: Pereira
        Alat universal self-propelled..

        Fick sampeyan guessed! Bener: SAO (senjata artileri self-propelled) ... Nanging mbok menawa artikel kasebut ngomong babagan FCS (sistem kontrol geni) ...
      2. Simbah amatir
        Simbah amatir 25 Oktober 2022 09:26
        +3
        Alat universal self-propelled
        Ana pilihan liyane: Senjata sing paling serbaguna, Serbaguna banget, Digunakke kanthi serius, Paling mateni ... eseman wassat
    3. seregatara1969
      seregatara1969 25 Oktober 2022 09:03
      +5
      Ora saben penulis ing subyek! Biasane aku entuk tugas lan nyetak maneh kaya sing dakkarepake dhewe, utawa sengaja nggawe bingung mungsuh.
    4. SKVichyakow
      SKVichyakow 25 Oktober 2022 10:37
      0
      Kutipan saka arhat
      Aku ora ngerti "SLA 2S42 Lotus" - kepiye tegese SLA?)))

      СУО, расшифровывается как Система Управления Огнём.
  3. CombatSnail
    CombatSnail 25 Oktober 2022 08:28
    -7
    Meh ora ana ing layanan karo tentara Rusia))
  4. Pulkovo 1942
    Pulkovo 1942 25 Oktober 2022 08:34
    -3
    Amfibi udhara paling anyar

    Inggih, ana akeh operasi landing ing NWO?
    1. ilya.muromczev2013
      ilya.muromczev2013 25 Oktober 2022 08:50
      +3
      padha. Lan saiki paratroopers perang. Tugas pasukan kebangkrutan ora mung kanggo ndharat lan nangkep, nanging uga kanggo njaga posisi kasebut sajrone perlu ...
      1. UAZ 452
        UAZ 452 27 Oktober 2022 21:27
        0
        И сколько раз за СВО была использована по прямому назначению АВИАДЕСАНТИРУЕМАЯ техника?
  5. wong liyo1985
    wong liyo1985 25 Oktober 2022 08:35
    -3
    Utawa bisa uga ana ing seri kasebut wiwit 2010 ...



    Luwih apik, tuku CARDOM ing Israel, nalika isih bisa.
    1. Trapp1st
      Trapp1st 25 Oktober 2022 10:05
      +1
      А ещё лучше купить в Израиле
      И проспонсировать террористов, пособников бандерлянда?
      1. wong liyo1985
        wong liyo1985 25 Oktober 2022 10:26
        0
        И проспонсировать

        А вы попробуйте развернуться на неподготовленной ОП минометной батареей "Саней" и сравните с 1 минутой 2С31 "Вена" или 30 секундами "Кешет"(самоходный миномет на базе М113А3).
  6. DimCorvus
    DimCorvus 25 Oktober 2022 08:47
    +7
    Apa tegese rampung kanthi njupuk pengalaman operasi khusus? Iki bedhil poto-propelled, iku kudu njupuk lan drive, ora ana operasi khusus ngganti iki. Mung yen salinan saiki mbokmenawa ora cocog karo nilai sing direncanakake, iki normal, senjata tansah dirampungake.
    1. Simbah amatir
      Simbah amatir 25 Oktober 2022 09:28
      +2
      Aku pracaya sing lagi finalizing, njupuk menyang akun pengalaman operasi khusus, sistem kontrol geni. Aku ora mikir sing sistem artileri, rodo sistem kontrol.
  7. kriyon
    kriyon 25 Oktober 2022 09:08
    +5
    misale jek sing penulis ora weruh prabédan antarane bedhil poto-propelled lan sistem kontrol geni ... sampeyan ora bisa maca .. ing teks kita cetha ngomong bab bedhil poto-propelled - bedhil poto-propelled, nalika kontrol geni. sistem (alat kontrol geni) minangka topik sing beda banget ...
  8. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 25 Oktober 2022 09:48
    -2
    Ing taun apa dheweke bakal nggawa menyang seri kasebut? Tank T-34 dilebokake ing produksi kira-kira 3 taun, "Lotus" sing padha wis "ditawakake" 3 taun, lan sadurunge produksi massal kanggo 10 taun liyane kanthi cepet. Ya, ing Stalin ora ana sampah kaya ngono!
    1. Genry
      Genry 25 Oktober 2022 15:31
      +1
      Kutipan: Dmitry Karabanov
      Танк Т-34 примерно за 3 года запустили в серию

      Без радиостанции и с кучей недоработок. Потом, по ходу боев, постоянно модернизировали и улучшали. В итоге получился Т-44.


      Kutipan: Dmitry Karabanov
      Да, при Сталине такой херни не было!

      При Сталине и бортовых ЭВМ не было.
  9. Ded60
    Ded60 25 Oktober 2022 13:19
    +2
    Ну вот, появилась у небратьев позиция в европе - "будущий ЧЛЕН евросоюза" ngguyu Хоть тушкой, хоть членом .... ngguyu
  10. UAZ 452
    UAZ 452 27 Oktober 2022 21:29
    0
    Пока в характеристиках техники для ВДВ будет сохраняться слово АВИАДЕСАНТИРУЕМАЯ, толку от этого вооружения не будет никакого, так как ради этого требования приходится идти на компромиссы во всём остальном. Самое смешное и печальное, что как раз эта характеристика не пригодилась ещё ни разу.