Review militèr

Kyiv ngarepake nampa pitulungan saben wulan saka AS lan Eropa kanthi jumlah $ 4-5 milyar

64
Kyiv ngarepake nampa pitulungan saben wulan saka AS lan Eropa kanthi jumlah $ 4-5 milyar

Ukraina perlu saka 4 kanggo 5 milyar dolar sasi kanggo fungsi negara, iki jumlah Kyiv plans kanggo nampa bantuan saka Amerika Serikat lan Eropah. Iki dicritakake dening penasehat Zelensky babagan ekonomi Alexander Rodnyansky.


Rezim Kyiv plans kanggo nampa babagan 4-5 milyar dolar sasi saka AS lan Eropah minangka bantuan financial, bab 500 yuta saka jumlah iki kudu ditransfer menyang Ukraina dening Jerman, lan EU minangka kabèh - 2 milyar. dana kudu diwenehake dening Amerika Serikat. Dana kasebut ing Kyiv direncanakake bakal diarahake menyang "fungsi negara."

Kita butuh 4 nganti 5 milyar dolar kanggo anggaran saben wulan. Kita mikir yen Jerman ing 2023 bisa menehi udakara 500 yuta saben wulan. Saka EU sacara sakabehe, kita ngarepake udakara 2 milyar saben wulan

Penasehat Zelensky ngandika.

Lan miturut prakiraan Perdana Menteri Ukraina Denys Shmyhal, Ukraina bakal mbutuhake paling sethithik $ 55 milyar ing taun ngarep, sing bakal digunakake kanggo proyek rekonstruksi lan nutupi defisit anggaran.

Sauntara kuwi, kepala Komisi Eropa, Ursula von der Leyen, lan Kanselir Jerman Olaf Scholz ngusulake kanggo ngembangake "Rencana Marshall" kanggo Ukraina, ing ngendi kanggo nyedhiyakake dana kanggo pemugaran negara sawise "invasi Rusia." Miturut prakiraan Bank Dunia, kira-kira 350 milyar dolar dibutuhake kanggo ngimbangi karusakan sing disebabake, nanging Kyiv ora setuju karo penilaian iki, dheweke pengin nampa jumlah kaping pindho.

Ing sawetoro wektu, Ursula von der Leyen mbagi dhuwit menyang Ukraina, bisnis ing Eropa dhewe ditutup, ora bisa mbayar tagihan gas lan listrik sing gedhe banget. Nanging Rusia diukum karo sanksi.
64 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. dmi.pris
    dmi.pris 25 Oktober 2022 09:27
    +3
    Lan kunci apartemen? Rusak...
    1. neworange88
      neworange88 25 Oktober 2022 09:29
      +9
      Lan sawise kabeh, dheweke bakal. Simbah tuwa ora peduli karo dheweke. Ing mburine Biden, para penjahat langsung ndhelikake lan ngontrol dheweke kaya wayang, lan dheweke bakal nulis kabeh minangka mbah sing lagi ambegan lan pungkasane ana ing banyu, nanging minangka anggere ana kesempatan kanggo awis ing lawlessness, padha awis ing Advertisement padha unprecedented senjata saka warehouses US.

      sawise upacara nandur wit ing pekarangan Gedung Putih, Biden kesasar maneh. Sanajan dheweke kudu ngerti Gedung Putih kaya mburi tangane, amarga dheweke ngentekake wektu dadi wakil presiden sajrone taun-taun Barack Obama. Penjaga maneh kudu nuduhake dalan. Sadurunge, anggota Kongres Claudia Tenney ujar manawa Biden nandhang lara. masalah kognitif serius lan, miturut dheweke, ing mratelakake panemume, "pamaréntah bayangan lan personel dhewe" wis kontrol. Wingi, Biden ngandika ing wawancara karo MSNBC sing "ing wangun apik, nanging bisa mati ing sembarang wektu. ."

      https://rusvesna.su/news/1666676506
      1. dmi.pris
        dmi.pris 25 Oktober 2022 09:36
        +5
        Simbah wis tuwa, dheweke dhewe dadi wayang, aku ora mangu-mangu yen dheweke bakal menehi, amarga dheweke ora duwe dhuwit kanggo ngrusak Rusia.
        1. neworange88
          neworange88 25 Oktober 2022 09:45
          -5
          Kutipan saka: dmi.pris
          Simbah wis tuwa, dheweke dhewe dadi wayang, aku ora mangu-mangu yen dheweke bakal menehi, amarga dheweke ora duwe dhuwit kanggo ngrusak Rusia.


          Amerika Serikat saiki kaya Rusia ing jaman Yeltsin pungkasan.
      2. sanja.grw
        sanja.grw 25 Oktober 2022 10:13
        +4
        Kutipan saka: neworange88
        sawise upacara nandur wit ing pekarangan Gedung Putih, Biden kesasar maneh.

    2. Nelayan
      Nelayan 25 Oktober 2022 09:33
      +4
      sawetara wong wis maca Ilf lan Petrov lan ora bakal ngerti sarcasm Panjenengan, decipher kanggo generasi enom. Adhuh, sastra, bebarengan karo patriotisme, wis 30 taun kepungkur, lan saiki daya patriotisme lan kawruh nuntut saka wong. Mungkin saiki dheweke bakal ninggalake sistem Bologna lan para pemuda bakal ngunggahake cakrawala lan kita bakal tenang kanggo masa depan negara. Supaya Badut kuwi ora digawa munggah, sing, karo nangis saka gulls menehi-menehi, "bakal eagerly katon ing tangan dipakani saka Yankees.
      1. Kutipan Lavrov
        Kutipan Lavrov 25 Oktober 2022 09:45
        -5
        Apa hubungane karo sistem Bologna? Iku mung tenan kelangan - lan pendekatan individu kanggo siswa, lan kemampuan kanggo ngganti arah sinau malah ing pendidikan sing luwih dhuwur minangka kakehan sing kaya (yen sampeyan ngerti sing iku ora kanggo sampeyan), lan kemampuan kanggo milih tambahan kanggo subyek sing dibutuhake, adhedhasar kabisan lan kapentingan, etc.
        Cukup, pitakonan ora carane ana sing diwulangake marang sampeyan, nanging APA sing diwulangake, lan sing paling penting, apa tembung ing pawulangan beda karo conto nyata saka urip ing njaba tembok kelas, institut ....
        PS lan bab ujian ora perlu - ujian wis apik nalika sadurunge guru pancene pengin ngerti kawruh saka siswa, siswa. Saiki aku malah ora pengin mbayangno carane ujian bakal dianakaké ing sawetara universitas ndhuwur ing karcis .... ing umum, ara sing, kajaba kanggo anak saka wong "perlu", bakal mlebu.
        1. Nelayan
          Nelayan 25 Oktober 2022 09:51
          +1
          kanggo masyarakat konsumen Bologna - Mungkin kelangan, nanging sistem Soviet ana BEST, kang diakoni dening ilmuwan ing saindhenging donya.
          1. Kutipan Lavrov
            Kutipan Lavrov 25 Oktober 2022 12:52
            0
            Ngerti argumen sampeyan. Nanging saliyane pathos, sayangé, sampeyan ora ngagetake apa-apa. Dheweke paling apik kanggo wektu SING, wong, masyarakat, negara. Lan saiki sampeyan pengin ngomong yen dheweke mung ora bakal metu saka kasunyatan? Ya, ing setahun bakal persis kaya saiki, ora adhedhasar kasunyatan ing sakubenge lan misahake kanggo kelas ndhuwur lan masyarakat. Dadi pathos ora tansah cocok.
        2. neworange88
          neworange88 25 Oktober 2022 09:52
          +1
          Apa hubungane karo sistem Bologna? Iku mung tenan kelangan - lan pendekatan individu kanggo siswa, lan kemampuan kanggo ngganti arah sinau malah ing pendidikan sing luwih dhuwur minangka kakehan sing kaya (yen sampeyan ngerti sing iku ora kanggo sampeyan), lan kemampuan kanggo milih tambahan kanggo subyek sing dibutuhake, adhedhasar kabisan lan kapentingan, etc.


          Lan minangka asil, lack lengkap kawruh lan ujian terus-terusan.Sistem pendidikan Soviet paling apik, nanging peduli iku, ana wong mutusaké kanggo nggabungake menyang Kulon ing sembarang biaya, malah ing biaya degradasi.
          1. Nelayan
            Nelayan 25 Oktober 2022 10:31
            +1
            Para "bangsawan anyar" mutusake yen rakyat minangka "minyak kaping pindho" lan mutusake yen luwih becik rakyat dadi bodho, supaya luwih gampang dimanfaatake tanpa swiwi saka sisihe. Nanging "elit anyar" pancen bodho, padha teoritis, amarga plebs stupefied dudu "lenga kapindho" utawa "emas katelu", nanging dadi mung telek manungsa, kang crops pangan ora bisa thukul.
          2. Kutipan Lavrov
            Kutipan Lavrov 25 Oktober 2022 12:54
            0
            Aku mung bakal nyalin, kanggo wong-wong sing lemak saka pathos ngalangi maca apa sing ditulis, lan luwih saka mikir:
            Ngerti argumen sampeyan. Nanging saliyane pathos, sayangé, sampeyan ora ngagetake apa-apa. Dheweke paling apik kanggo wektu SING, wong, masyarakat, negara. Lan saiki sampeyan pengin ngomong yen dheweke mung ora bakal metu saka kasunyatan? Ya, ing setahun bakal persis kaya saiki, ora adhedhasar kasunyatan ing sakubenge lan misahake kanggo kelas ndhuwur lan masyarakat. Dadi pathos ora tansah cocok.
        3. Reindeer
          Reindeer 25 Oktober 2022 10:35
          +1
          Sistem Bologna apik banget kanggo wong sing pengin sinau :) Nanging kanggo wong kaya ngono, sistem apa wae bakal ditindakake. Lan sistem Soviet digawe kanggo mesthekake yen - ora ketompo carane hard sampeyan nyoba kanggo slop mudhun - sampeyan bakal secara harfiah hammered menyang sampeyan karo kawruh perlu; lan praktik nuduhake yen latihan massa menehi asil sing luwih apik tinimbang Bologna ... Inggih, misale jek, pitakonan ing kene yaiku apa sing dilatih - sawetara spesialis elit utawa massa sing luwih gampang. spesialis.
        4. srengenge sampeyan 66-67
          srengenge sampeyan 66-67 25 Oktober 2022 10:41
          +1
          Aku ora setuju babar pisan! Putuku wis taun 4 ing universitas. Ora ana owah-owahan khusus! Mlebet - sinau! Sinau sacoro prakteke Soviet, lan maneh, ora sarjana. Limang taun lan kualifikasi - insinyur sepur! Mungkin ing universitas liyane iku beda, aku ora ngerti, nanging universitas ngendi putu sinau iku sawijining negara!
        5. Smoke_in_smoke
          Smoke_in_smoke 25 Oktober 2022 15:44
          0
          Aku ora bakal minus. Nanging ing kene:
          Kutipan: Kutipan Lavrov
          ... Kanthi gampang, pitakonane dudu kepiye carane dheweke ngajari sampeyan, nanging APA sing diwulangake, ..

          - kesalahan utama sampeyan.
          Wangsulan: Bab ingkang utama - carane padha mulang lan apa basis ideologi lan filosofis.
          Ingkang utama ing pendidikan yaiku ngajari wong kanggo mulangdheweke. awake dhewe. Kabeh urip.
          Banjur dheweke bakal nemokake lan nguwasani aplikasi kasebut kanthi spesifik.
          Ngupaya sertifikat lan "lencana" ora bakal nggawa kabecikan.

          Kutipan: Kutipan Lavrov
          PS lan bab ujian ora perlu - ujian wis apik nalika sadurunge guru pancene pengin ngerti kawruh saka siswa, siswa. Saiki aku malah ora pengin mbayangno carane ujian bakal dianakaké ing sawetara universitas ndhuwur ing karcis .... ing umum, ara sing, kajaba kanggo anak saka wong "perlu", bakal mlebu.

          Lan ing kene, nuwun, "tusukan".
          Ing jaman Soviet lan saiki, "wong sing butuh" mlebu universitas lan isih mlebu, TAPI:
          Sadurunge, supaya bocah bisa mlebu kanthi yakin, dheweke kudu lulus sekolah elit utawa tambahan sinau karo tutor. Saiki luwih gampang - cukup kanggo mbayar utawa "sponsor" universitas. Semono uga ing proses sinau.
          Asil latihan kasebut yaiku vtyashenny oxyoma "rampasan ngidini kabeh."
          Ora ana sing wicaksana karo kader sing wis sinau gagasan kaya ngono ora bakal dibangun.
          hi
      2. suhorukofal
        suhorukofal 25 Oktober 2022 10:24
        0
        Kutipan saka Fisherman
        muda bakal ngunggahake cakrawala lan kita bakal tenang kanggo masa depan negara

        Sampeyan optimis. Masyarakat kanthi gagasan patriotisme lan kawruh gampang rusak, nanging bakal angel dibangun. Sapa sing bakal mbangun, ora ana ideologis, ora digawa munggah. Ing kene ing VO tembung Motherland isih nduweni teges, wong sing nduweni prinsip sing beda karo konsumsi. A masyarakat wis kawangun ngendi tembung patriot minangka jeneng-panggilan lan sukarelawan dianggep ora normal, nanging apa sukarelawan, padha wedi tentara-sanatorium, dawa sadurunge SVO, padha nganggep wong-wong sing dadi bodho. Ing endi dheweke nyetujoni wong-wong sing ngungsi ing luar negeri, nanging bisa uga paling apik, sanajan masyarakat bakal ngresiki awake dhewe saka wong-wong mau.
        1. Nelayan
          Nelayan 25 Oktober 2022 10:37
          +1
          Sampeyan pesimis. A masyarakat karo gagasan patriotisme lan kawruh ora supaya gampang break, kita urip, kanggo break iku - sawetara generasi saka stupidity dibutuhake, iku ora prakara cepet. Lan uga angel kanggo mulihake, uga generasi kudu ditangani. Nganti saiki, ora ana masyarakat sing kabeh sing diarani patriot lan sukarelawan nyebar busuk, bagean iki sing nampa hibah nyoba nyebut awake dhewe "elit" lan "masyarakat", nanging iki mung feces saka organisme sing diarani MASYARAKAT, sing ngadeg metu lan nyoba kanggo njaluk nang saka ing kono ... iku perlu ora nglilani telek iki nang awak kita lan ventilate iku luwih kerep.
          1. suhorukofal
            suhorukofal 25 Oktober 2022 10:52
            +1
            Kutipan saka Fisherman
            Masyarakat kanthi gagasan patriotisme lan kawruh ora gampang rusak

            Kaya sing diucapake "Omonganmu, ya ...". Nanging iku ora malah bab hibah, Aku wong krungu saka kabeh bakul ing Pyaterochka sing apa neraka iki Ukraina, kita ora perlu. Iki dudu hibah, iki minangka asil pendidikan ing nilai-nilai Barat, kaya ing kartun "tresna marang awake dhewe, wahing ing saben wong ...". Kosok baline, aku seneng yen udakara udakara 100 ewu wis nulis lamaran kanggo sukarelawan, mung ing kantor pendaftaran militer lan pendaftaran militer, dheweke ujar manawa wis rekrut 80 wong. Ing asas, sampeyan sapunika bakal jotosan adoh kabeh husks, liyane pantes wong bakal nuduhake piyambak sing masyarakat perlu, lan ora kabeh limo bloggers semi-poker
          2. Kutipan Lavrov
            Kutipan Lavrov 25 Oktober 2022 12:57
            0
            Lan sapa sing bakal mbentuk program patriotisme? Kanca oligarki, anake dadi jurusan, lsp???
            Ya, ing kasunyatan nyata, ing masyarakat, sampeyan nyumerepi propaganda paling ora 24/7 - mateni TV, ninggalake sekolah, institusi, wong mung plunges sirah liwat tumit menyang kasunyatan temen beda, kang cepet utawa mengko bakal sober munggah.
    3. basa Bulgaria_5
      basa Bulgaria_5 25 Oktober 2022 11:00
      0
      Lan sampeyan bisa nindakake tanpa foto saka madat tamba .... Aku kesel moncong Ukrainia kene looking
  2. Arcady007
    Arcady007 25 Oktober 2022 09:27
    +1
    Cetha yen lagi ngetung. Lan sapa sing bakal menehi? Apa Zelensky?
  3. Bonifasius
    Bonifasius 25 Oktober 2022 09:27
    +2
    endi junkie iki duwe impudence? Iki, Ghoul ... kabeh wong duwe utang!
  4. ASAD
    ASAD 25 Oktober 2022 09:30
    +1
    Jarene pengin ora cilaka, cilaka pengin sing akeh, Kulon bakal kesel nyeponsori negara tanpa henti. Negosiasi bakal dijaluk, nanging apa sing bakal kelakon, ayo ngarep-arep tekad GDP kanggo nggawa apa sing wis diwiwiti nganti pungkasan!
  5. apoteker
    apoteker 25 Oktober 2022 09:31
    -1
    Njaluk liyane, liyane! Supaya wong Eropa cepet-cepet arep nyerahake Ukraina, freeloader permanen, kanthi pangarep-arep yen Rusia bakal terus ngatur kabeh kanthi biaya dhewe.
  6. t-4
    t-4 25 Oktober 2022 09:31
    + 11
    Ya mung preian!
    Jerman kudu, EU kudu. USA kudu.
    Kayane Zelensky wis ngalahake kabeh jagad kanthi kertu, lan saiki kabeh wong duwe utang.
  7. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 25 Oktober 2022 09:31
    +1
    Rezim Kyiv rencanane bakal nampa bantuan finansial udakara $4-5 milyar saka AS lan Eropa saben wulan, kira-kira $500 yuta saka jumlah kasebut. kudu Jerman kanggo nransfer menyang Ukraina, lan EU minangka kabèh - milyar 2. Liyane saka dana kudune menehi Amerika Serikat

    ***
    - Eropa lan AS duwe utang menyang Ukraina, kaya sutra ...



    ***
    1. tihonmarine
      tihonmarine 25 Oktober 2022 09:59
      0
      Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
      - Eropa lan AS duwe utang menyang Ukraina, kaya sutra ...

      **** Muga-muga tangane sing menehi aja nganti garing, lan tangane sing njupuk ora garing. ****
  8. Leonidich
    Leonidich 25 Oktober 2022 09:33
    0
    "Lambe ora bodho", nenek-nenek kuwi lan Eropa dhewe bakal migunani ing posisi saiki. lan Amerika ora bakal garpu metu akeh, utamané sawise Pemilu yen Republik menang. Kajaba iku, ora dingerteni apa sing bakal kedadeyan ing Ukraina taun ngarep.
  9. Lesovik
    Lesovik 25 Oktober 2022 09:34
    +4
    Rezim Kyiv ngrancang nampa udakara $4-5 milyar saka AS lan Eropa saben wulan

    "Tuan, iku ora mange pa sis jour ..."
  10. Ru_Na
    Ru_Na 25 Oktober 2022 09:38
    +1
    Ya, lambe dudu wong gemblung, Ukraina kanthi naif mikir njagong ing gulu AS lan EU, mung:
    Nang endi wae sampeyan lungguh, sampeyan bakal mudhun.
    - Kulon ora nandhang sangsara marga saka altruisme, lan kanggo saben dollar ngginakaken, paling 3 dolar bakal dijupuk saka Ukraina.
  11. Artillerieunteroffizier
    Artillerieunteroffizier 25 Oktober 2022 09:38
    +2
    5 milyar saben wulan, sing murah. Mung tetep saka muffles Afghan lan Somali, sing Merkel dileksanakake ing kita kaya Wewelak, biaya padha.
  12. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 25 Oktober 2022 09:39
    +6
    bab 350 milyar dolar dibutuhake kanggo ijol kanggo karusakan sing disebabake

    Saiki wis jelas ing ngendi dana "beku" NWF kita bakal dituju, kanthi tekun disimpen dening "blok ekonomi" kanthi biaya ekonomi Rusia! Lan wayang saka Kulon - Silyanovo-Nabiullins - nerusake aktivitas wrecking!
    1. pandhu arah777
      pandhu arah777 25 Oktober 2022 09:43
      -1
      Kutipan: Dmitry Karabanov
      bab 350 milyar dolar dibutuhake kanggo ijol kanggo karusakan sing disebabake

      Saiki wis jelas ing ngendi dana "beku" NWF kita bakal dituju, kanthi tekun disimpen dening "blok ekonomi" kanthi biaya ekonomi Rusia! Lan wayang saka Kulon - Silyanovo-Nabiullins - nerusake aktivitas wrecking!

      Ora ana basis legal kanggo njupuk dhuwit iki lan menehi menyang Ukraina, yen padha nindakake iki, iki bakal rampung ngrusak kapercayan ing dollar, lan liya, Rusia bisa uga mung njupuk adoh saka properti lan pabrik sing kita duwe. Inggih, yen padha isih njupuk langkah iki, banjur kita kudu nggawe cetha yen ing kemitraan iki karusakan bakal dadi ekonomi sing bakal njupuk kaping pirang-pirang kanggo mulihake.
      1. Nexcom
        Nexcom 25 Oktober 2022 09:55
        0
        Ya, dheweke bakal ngusulake lan nggunakake sawetara amandemen hukum, kayata pangecualian amarga kahanan kasebut - lan bakal menehi dana sing dicolong. Maling hukum ora ditulis. Suwene suwene kanggo nampa amandemen? Lan padha chkhali ing hukum nyata. tansah cali.
        Dheweke ora nulis hukum.
  13. nellyjuri
    nellyjuri 25 Oktober 2022 09:40
    0
    Apa ana kanggo trifle? Langsung njaluk dhuwit triliun. Lan prabédan 650 gajih apik kanggo dibagi ing antarane kabeh pimpinan junta, lan kickbacks kanggo menehi sing menehi kudu unfastened.
  14. pandhu arah777
    pandhu arah777 25 Oktober 2022 09:40
    0
    Yen industri energi rusak lan perusahaan mandheg, mula butuh bantuan liyane, supaya Eropa menehi panganan
  15. bali
    bali 25 Oktober 2022 09:43
    0
    hi Nanging sadurunge wong Ibrani iki nuntut 9 lard! Shaw napsu suda? keprungu
  16. Egoza
    Egoza 25 Oktober 2022 09:44
    -1
    Loro-lorone AS lan Uni Eropa nguwuh: "Kita bakal menehi, kita bakal nyedhiyakake ..." Sing bakal nyanyi nalika Ukraina kalah?
    1. Sasha1979
      Sasha1979 25 Oktober 2022 09:46
      -1
      Gampang. Dheweke bakal bengok-bengok: "Sawise menang - menehi, nyedhiyakake ..."
    2. Nexcom
      Nexcom 25 Oktober 2022 09:52
      0
      Kepiye carane dheweke bakal nyanyi? Vestimo bakal nyanyi yen Rusia gedhe kaya aggressor ngidak-idak Ukraina cilik nglawan aturan kasebut. Kaya chkhali kita ana ing kabeh konvensi internasional lan liya-liyane. Iki carane bakal mambu.

      Pitakonan nyata kabeh ora bakal mambu (iki wis kira-kira cetha) - apa sing bakal ditindakake, sing nyekel ... Kutub sing padha karo Balts - sampeyan ora perlu ngomong apa-apa - kaya asu ajag sing mlayu menyang kita. Sampeyan malah ora kudu ngomong "fas".
  17. Sasha1979
    Sasha1979 25 Oktober 2022 09:44
    0
    Kita ora kaya kaya AS. Kita kudu menehi Kyiv Lyuli.
  18. tihonmarine
    tihonmarine 25 Oktober 2022 09:47
    +1
    Kita butuh 4 nganti 5 milyar dolar kanggo anggaran saben wulan. Kita mikir yen Jerman ing 2023 bisa menehi udakara 500 yuta saben wulan. Saka EU sacara sakabehe, kita ngarepake udakara 2 milyar saben wulan


    Impudence lan napsu saka junta fasis lan "Yahudi duweke" tansaya kuwat. Wis impudently njaluk - "Dhuwit, dhuwit, dhuwit !!!" Nanging dheweke bakal entuk, utamane saka Eropa, sing langsung wiwit goyangake "nggero" pemilik lan mbukak kancing dompete (mbokmenawa ora ana sing lali babagan 18 lard, sing dilebokake Volkswagen tanpa gangguan).
    1. Nexcom
      Nexcom 25 Oktober 2022 09:59
      +1
      Dadi Liverny wis ngandika - mustache, kaya kabeh sing numpes kudu dibalèkaké, kaya Krajina dadi anggota EU mangsa lan sampeyan kudu bash kanggo iki "apik" sabab.
      Sampeyan ngenteni - dheweke bakal mbukak akun kanggo kita lan wiwit nuntut dhuwit. Iku bakal dadi saka wong-wong mau.
      1. tihonmarine
        tihonmarine 25 Oktober 2022 10:06
        +1
        Kutipan saka Nexcom
        Sampeyan ngenteni - dheweke bakal mbukak akun kanggo kita lan wiwit nuntut dhuwit. Iku bakal dadi saka wong-wong mau.

        Panjaluk kasebut kudu langsung dijawab kanthi kasar - "metu asu sing mambu" lan ora ana lisping, yen ora, dheweke bakal njagong ing sirahmu.
        1. Nexcom
          Nexcom 25 Oktober 2022 10:09
          +2
          supaya padha wis lungguh ing saindhenging EU, padha ora nimbang Liverny kanggo wong sing pengin soko lan tryndya. Topeng Elon malah dibahas kanthi lisan, sanajan dheweke menehi Skylink kanthi gratis kanthi jumlah sing akeh. Pirsawan iki rampung dumbfounded lan oborzela - ora mung terus-terusan karo tangan outstretched, nanging ing umum kabeh limo rem dirilis.
          1. tihonmarine
            tihonmarine 25 Oktober 2022 13:27
            0
            Kutipan saka Nexcom
            Pirsawan iki rampung dumbfounded lan oborzel

            Rudeness lan greyhound, iku kabeh saka lair.
    2. BrTurin
      BrTurin 25 Oktober 2022 13:02
      0
      EU allocates utamané silihan, malih, ing jaminan saka 70% persen, yen jaminan kuwi diwenehi - "" kanggo nggero " saka pemilik langsung wiwit goyangake lan unfastens dompet "
      Miturut Komisi Eropa, apa wae alokasi utangan anyar menyang Ukraina kudu diiringi jangkoan 70% amarga risiko tambah, dheweke njlentrehake babagan kemungkinan nyedhiyakake tambahan nganti 8 milyar euro. https://1prime.ru/state_regulation/20220801/837665369.html
  19. Ham
    Ham 25 Oktober 2022 09:50
    0
    Eropah durung njupuk kabeh freeloaders saka USSR ing neraca negara Baltik, Moldova, Georgia bakal katon kaya trifles dibandhingake appetites Ukraina, nanging nalika padha ngerti, iku bakal kasep ... brazen Eropah bakal dicelupake ing kulit....

    Kaya ing "Pedhet Emas" Ilf lan Petrov: "... menehi kula yuta, menehi kula yuta!"
    1. tihonmarine
      tihonmarine 25 Oktober 2022 10:10
      +1
      Kutipan saka HAM
      Negara-negara Baltik, Moldova, Georgia, bakal katon sepele dibandhingake karo napsu Ukraina, nanging nalika padha ngerti, bakal kasep ... Eropa brazen bakal diudani menyang kulit ....

      Padha bisa "njupuk kabeh menyang tangan", padha mecat ing Uni - "Pasang Sumeria ing pangisian daya saka gudang, ing sasi gudang kosong."
  20. Fizik13
    Fizik13 25 Oktober 2022 09:52
    +1
    Wow gaji, uga, Zelensky duwe napsu!
    Miller entuk luwih sithik saben wulan. Lan aku bakal bungah malah siji yuta saka jumlah iki!
    1. tihonmarine
      tihonmarine 25 Oktober 2022 10:12
      +2
      Kutipan saka Fizik13
      Lan aku bakal bungah malah siji yuta saka jumlah iki!

      Lan apa, pindhah menyang asisten kanggo Zele, lan sampeyan bakal tiba (nanging aku sing nolak).
  21. roket757
    roket757 25 Oktober 2022 09:55
    +1
    Nalika lagi gelut, ngrancang intrik Rusia, bisa / bakal didhukung.
    Kabeh kekacoan iki kudu rampung sapisan lan kanggo kabeh ...
  22. Ulan.1812
    Ulan.1812 25 Oktober 2022 09:57
    +2
    Inggih mapan. Kulon wis dadi gila, ngemot kabeh negara.
    Mungkin sapisan taun padha bakal njupuk kabeh Ukrainians kanggo ngaso ing Bahama utawa Canaries?
  23. ZIF122
    ZIF122 25 Oktober 2022 10:04
    +2
    Ukraina kuwat lungguh ing jarum dhuwit Western! Lan nalika padha mandheg menehi dhuwit iki, dheweke bakal miwiti ngrusak dheweke kanthi cara bocah-bocah!Ukraina mung ora bisa ana tanpa dhuwit iki! Lan wayahe bakal teka cepet utawa mengko!
  24. rotmistr60
    rotmistr60 25 Oktober 2022 10:05
    +1
    Kyiv ngarepake nampa pitulungan saben wulan saka AS lan Eropa kanthi jumlah $ 4-5 milyar
    Tembung "menehi", "sampeyan wajib" wis dadi tembung kunci ing politik Ukrainia. Sing paling menarik yaiku dheweke yakin karo kepuasan sing ora ana watese saka Wishlist. Dina iki, saben wulan 4-5 milyar, sesuk njaluk 7, lan sesuk, mbok menawa West bakal kesel lan dilebokake ing lapak? Senajan ora mungkin. Sanalika Angkatan Bersenjata Ukraina lan negara sing diarani Ukraina ana, Amerika lan Eropa bakal nerusake masochisme militer-politik iki nganti ngrugekake.
  25. opuonmed
    opuonmed 25 Oktober 2022 10:12
    +1
    lan sing paling lucu sing bakal diwenehake yaiku greenery bakal terus nyebutake pati wargane nglawan Rusia! Eropa lan AS entuk bathi!
  26. Retvizan 8
    Retvizan 8 25 Oktober 2022 10:14
    +1
    Yagene dheweke ora nganggo Obsos iki kanthi cara normal?
    Kabeh nganggo T-shirt kanggo menek, isih nganggo kathok cendhak kulawarga.
    wassat
  27. APASUS
    APASUS 25 Oktober 2022 10:21
    +1
    Apa ana Ukrainians ing situs?
    Aku wonder yen Ukrainians saiki njaluk paling soko, apa negara mbayar keuntungan lan pensiun?
    1. Egoza
      Egoza 25 Oktober 2022 11:08
      0
      Kutipan saka APAS
      Aku wonder yen Ukrainians saiki njaluk paling soko, apa negara mbayar keuntungan lan pensiun?

      Pensiun dibayar. Lan malah nindakake program 70+ i.e. ditambahi sethithik. Nanging ing kene dheweke seneng, sanajan 10-15 UAH. bakal nambah.
  28. atus22
    atus22 25 Oktober 2022 10:26
    +1
    300 dibagi 5 padha karo 60 lan 12 padha karo 5, kita bakal perang maneh, nalika ana dhuwit, kok lungguh sedih)
  29. Uprun
    Uprun 25 Oktober 2022 11:20
    +1
    Lan wong-wong ing geyropa setuju ..... kanggo nyimpen ocarina kanggo dhuwit recehane .... Sing jelas para panguwasa ora bakal takon .... , nanging sing sampeyan weruh, dheweke uga nulis. jalan-jalan kanggo wong-wong mau ....., kene sampeyan ora bisa noleh maneh, iku sing ing Bulgaria, Italia, Inggris padha tangi ...., kene wis padha kelingan ursulka ing dalan ..... The psheks sing paling ramah bakal dadi sing pertama nguwuh ... nalika roti jahe kuwi ngambang liwat cangkeme ...., lan wong Hungaria kaya ngono prospek mesem sithik ... Kita bakal ndeleng kesatuan Eropa gay nalika dheweke bakal nggantung iki. ngubengi gulu....
  30. Metallurg_2
    Metallurg_2 25 Oktober 2022 11:42
    +1
    Kanggo 32 taun berturut-turut, kabeh wong duwe utang negara 404.
  31. yowis
    yowis 25 Oktober 2022 13:55
    0
    Iki ora bantuan, nanging isi. Anggaran BU diisi maneh kanthi biaya bathi internal mung 20%. Suwene organisme sing sehat bisa urip kanthi penghasilan kasebut?
  32. Ivanov_Savely
    Ivanov_Savely 25 Oktober 2022 17:18
    0
    2+2=4? utawa 3,7? utawa 4,3? kudu digatekake tingkat korupsi, nggih, teori relatif khusus utawa umum.