Review militèr

Loro jenderal IRGC tiwas ing Iran

82
Loro jenderal IRGC tiwas ing Iran

Korps Pengawal Revolusi Islam (IRGC) Iran ngalami kerugian ing struktur komando paling dhuwur. Laporan teka saka Iran manawa ana upaya kanggo wakil jenderal IRGC.

Minangka asil saka nyoba mateni, Jendral Javad Kikha lan Mehdi Mollashakhi tiwas.

Sumber informasi Iran nglaporake manawa perwira senior IRGC dipateni dening wong sing ora dingerteni ing kutha Zahedan, sing ana ing salah sawijining provinsi Iran sing paling bermasalah - Sistan lan Balochistan. Provinsi iki wewatesan karo Pakistan, lan udakara sewulan kepungkur, kelompok separatis lokal bentrok karo pasukan keamanan ing wilayah kasebut. Akibat saka bentrokan kasebut, puluhan wong mati. Banjur para ekstremis nindakake serangan ing sawetara kantor polisi.

Miturut IRGC, uga Kementerian Dalam Negeri Republik Islam Iran, penyelidikan babagan pembunuhan jenderal Korps wis diluncurake. Rekaman kamera video lagi dipriksa, saksi mata shooting lagi diinterogasi.



Sauntara kuwi, foto muncul ing jaringan, ing ngendi sampeyan bisa ndeleng manawa paling ora ana siji jenderal ing mobil nalika nyoba mateni.
Foto sing digunakake:
Kamentrian Dalam Negeri Iran
82 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Buyan
    Buyan 25 Oktober 2022 20:43
    + 54
    Mugi sing padha bakal mbales, lan ora nyatakake keprihatinan
    1. 30 ing
      30 ing 25 Oktober 2022 20:59
      + 34
      Kutipan saka Buyan
      Mugi sing padha bakal mbales, lan ora nyatakake keprihatinan

      Tanpa isyarat apik lan garis abang?
      1. Syurik70
        Syurik70 25 Oktober 2022 21:10
        + 30
        Malah yen Israel pancene wis boten apa karo, lan iku warga sing nyoba ing inisiatif dhewe, ora ana kang pracaya marang.
        Nanging aku iki Israel.
        Tangan lokal.
        Gayane.
        Lan ing kene sampeyan ora bakal mbales - sampeyan ora bakal nemokake pungkasan.
        Luwih tepate, sampeyan bisa mbales, nanging mung kanggo Israel. Lan dudu penyelenggara khusus pembunuhan kasebut.
        1. Babermetis
          Babermetis 25 Oktober 2022 21:19
          -42
          Quote: Shurik70
          Malah yen Israel pancene wis boten apa karo, lan iku warga sing nyoba ing inisiatif dhewe, ora ana kang pracaya marang.
          Nanging aku iki Israel.
          Tangan lokal.
          Gayane.
          Lan ing kene sampeyan ora bakal mbales - sampeyan ora bakal nemokake pungkasan.
          Luwih tepate, sampeyan bisa mbales, nanging mung kanggo Israel. Lan dudu penyelenggara khusus pembunuhan kasebut.


          Apa bab Israel? Ukrainia iki mbales geranium
          1. Syurik70
            Syurik70 25 Oktober 2022 21:53
            + 28
            Kutipan: Babermetis
            Apa bab Israel? Ukrainia iki mbales geranium

            Kanggo ngatur loro nyoba mateni ing wektu sing padha, lan ing jenderal - iku perlu kanggo duwe Intelligence VERY apik.
            Dadi ora ana wong liya.
            Mung ing Israel ing wilayah iki intelijen diatur kaya ngono.
            Dheweke meh ninggalake kertu bisnis.
            1. Lan Kita Host
              Lan Kita Host 26 Oktober 2022 03:11
              -5
              Quote: Shurik70
              Dadi ora ana wong liya.

            2. Smoke_in_smoke
              Smoke_in_smoke 26 Oktober 2022 05:40
              -3
              Quote: Shurik70
              Kanggo ngatur loro nyoba mateni ing wektu sing padha, lan ing jenderal - iku perlu kanggo duwe Intelligence VERY apik.

              Aja cepet-cepet nggawe kesimpulan.
              Pesen ngandika bab siji nyoba mateni lan loro korban-umum.
              1. Syurik70
                Syurik70 26 Oktober 2022 18:48
                +3
                Loro target karo siji hit, iku malah luwih adhem saka loro target karo loro hit.
                Sampeyan ora mung kudu ngerti rute jenderal, nanging uga ngerti kapan bakal bebarengan.
          2. solois2424
            solois2424 25 Oktober 2022 23:02
            + 13
            Ukraina duwe senjata cendhak kanggo ngatur upaya pembunuhan kasebut.
        2. ZIF122
          ZIF122 25 Oktober 2022 22:51
          + 11
          Mesthi Israel! Padha purposefully lan methodically numpes printah saka IRGC.
          1. litium17
            litium17 26 Oktober 2022 06:45
            -7
            Kutipan: ZIF122
            Mesthi Israel!

            Dadi wong Ukrainia!
        3. Lara Croft
          Lara Croft 25 Oktober 2022 23:39
          +4
          Quote: Shurik70
          Aku iku Israel.

          Sampeyan nindakake perkara sing bener. Tangan bony saka rezim Zionis, sing mlaku bareng karo persiapan militer saka militer Amerika lan Inggris ing BV ... nyebar pati ing antarane warga Iran ...
          sampeyan bisa mbales, nanging mung kanggo Israel

          Dheweke wis takon marang awake dhewe wiwit taun 1947 ... nanging wong-wong sing kerja ing negara-negara Arab kabeh nglipur awake dhewe kanthi khayalan yen wong Yahudi Israel bakal ganti lan wiwit tresna ora mung awake dhewe ...
          1. Lan Kita Host
            Lan Kita Host 26 Oktober 2022 03:14
            -17
            Kutipan: Lara Croft
            rezim Zionis

            Kutipan: Lara Croft
            militèr

            Kutipan: Lara Croft
            wong kerja

            Apa aku ngganggu, utawa mambu kaya komisaris politik? opo
            1. stankow
              stankow 26 Oktober 2022 09:29
              +1
              ironi...
              ......................
        4. Nyrobsky
          Nyrobsky 25 Oktober 2022 23:56
          +8
          Quote: Shurik70
          Lan ing kene sampeyan ora bakal mbales - sampeyan ora bakal nemokake pungkasan.
          Luwih tepate, sampeyan bisa mbales, nanging mung kanggo Israel. Lan dudu penyelenggara khusus pembunuhan kasebut.

          Kenging punapa? Mesthine IRGC ngerti jeneng-jeneng pimpinan lokal saka kelompok separatis, sing bakal digarap kanthi teladan, kalebu sanak keluarga, apa wae kanggo wong liya. Lan kanthi karsane sing tumindak utawa dhawuhe sing ditindakake, ora masalah, amarga Iran isih bakal nyalahake Israel. Yen ing mangsa cedhak sawetara atus Khasams ngunjungi tanah prajanji, banjur Iranians duwe alesan kanggo curiga wong-wong Yahudi saka keterlibatan, lan yen mung pemimpin lokal "oposisi" dipenggal, banjur ora ana alesan kanggo nyerang Israel. Tindakake kabar hi
          1. Lan Kita Host
            Lan Kita Host 26 Oktober 2022 03:23
            -5
            Kutipan: Nyrobsky
            Iran isih bakal nyalahake Israel

            Mesthi.

            Kutipan: Nyrobsky
            saperangan atus Khasam bakal ngunjungi tanah prajanji

            Kasamov, liwat K.
            Yen dheweke ora ngunjungi, dhuwit Hamas liwat Hizbullah, sing banjur goyangake perjanjian Libanon-Israel babagan wates maritim. Israel mutusake kanggo menehi lan nyedhiakke sawetara gas "tanah" kanggo Libanon. Kanggo Hizbullah, iki minangka kesempatan kanggo mandheg gumantung marang Iran lan njupuk kekuwatan ing Libanon.
            Israel pungkasanipun mikir kanggo mbaleni pengalaman Rusia ing Chechnya - kanggo tuku mungsuh tinimbang nyoba kanggo numpes wong lan menehi soko kanggo ilang. Hizbullah saiki bakal njagong kanthi tenang, dheweke duwe apa-apa kanggo ngurmati.
            Owah-owahan radikal ana ing BV, lan kanthi cepet.
            1. Nyrobsky
              Nyrobsky 26 Oktober 2022 08:52
              +2
              Quote: Lan Kita Tikus
              Dheweke ora bakal ngunjungi, dhuwit kanggo Hamas liwat Hizbullah, kang, ing siji, goyang liwat persetujuan antarane Libanon lan Israel ing wates maritim. Israel mutusake kanggo menehi lan nyedhiyakake sawetara "tanah" gas menyang Libanon.Kanggo Hizbullah, iki minangka kesempatan kanggo mandheg gumantung marang Iran lan njupuk kekuwatan ing Libanon.
              Israel pungkasanipun mikir kanggo mbaleni pengalaman Rusia ing Chechnya - kanggo tuku mungsuh tinimbang nyoba kanggo numpes wong lan menehi soko kanggo ilang. Hizbullah saiki bakal njagong kanthi tenang, dheweke duwe apa-apa kanggo ngurmati.
              Owah-owahan radikal ana ing BV, lan kanthi cepet.

              Mbok menawa sampeyan bener.
            2. orionvitt
              orionvitt 26 Oktober 2022 09:17
              +1
              Quote: Lan Kita Tikus
              Owah-owahan radikal ana ing BV, lan kanthi cepet.

              Mesthi, kanthi tibane gendarme donya, Israel uga bakal tiba. Wiwit negara karo basis sumber nul, rampung diubengi dening mungsuh sing turu lan ndeleng pati saka Israel, iku mung ora saged kanggo confrontation dawa tanpa support external. Apa maneh komisaris politik mambu? ngguyu
              1. Lan Kita Host
                Lan Kita Host 26 Oktober 2022 18:19
                -3
                Kutipan saka orionvitt
                karo tiba gendarme donya, Israel uga bakal tiba

                Omong kosong.
                Bakal ana China tinimbang Amerika Serikat, wong Cina ngerti carane nglindhungi investasi, lan wis nandur modal lan terus nandur modal LOT dhuwit lan sumber daya ing Israel. Pelabuhan saiki mbangun sing anyar, contone.
                Angkatan Udara IDF ora bakal mabur ing F-35, nanging ing J-20, iku kabeh.

                Kutipan saka orionvitt
                negara karo basis sumber daya nul

                Rave. Israel duwe gas, fosfat, tembaga, sawetara uranium lan swasembada pangan lengkap (yen perlu). Nanging sing paling penting yaiku produksi berteknologi tinggi sing kuat kanthi tingkat kompetisi sing kurang, produk sing dibutuhake dening EVERYONE. Lan para panuku utama yaiku ekonomi utama ing planet iki, China, Jepang, India, Rusia, Brazil, Korea, lsp. Kabeh donya meh, kajaba kanggo saperangan outcasts.

                Kutipan saka orionvitt
                babar pisan diubengi mungsuh

                Apa sampeyan wis tangi saka hibernasi? Mung 2 wayang Iran sing tetep dadi mungsuh ing wilayah kasebut - Suriah tiwas dening perang lan Libanon tiwas amarga korupsi, perdamaian, persahabatan, perdagangan lan kerjasama macem-macem karo liyane.

                Kutipan saka orionvitt
                sing turu lan ndeleng

                Israel nduweni kunci kanggo masa depan wilayah kasebut, sing bisa mbantu ngilangi stigma stasiun bensin ing donya sing dipanggoni dening wong Papua setengah liar.

                Kutipan saka orionvitt
                kanggo urip ing confrontation dawa tanpa support external, mung ora saged

                Konfrontasi dawa karo sapa??? Ana meh ora dibenturi watu kiwa, lan sing - bab apa-apa piyambak, Gusti Allah ora menehi sungu kanggo sapi vigorous.
                Wong-wong sing pengin berkembang, ing nalisir, ditarik menyang Israel, lan sawetara degraders isih ora bakal nggawe cuaca.
                Ya, lan roti sing kuat minangka argumentasi sing apik yen luwih becik kekancan tinimbang gelut.
        5. Vitaly Gusti
          Vitaly Gusti 26 Oktober 2022 10:46
          0
          Quote: Shurik70
          Malah yen Israel pancene wis boten apa karo, lan iku warga sing nyoba ing inisiatif dhewe, ora ana kang pracaya marang.

          Aku ngerti sampeyan, aku pengin banget, nanging sanajan ing Iran ora ana pernyataan kaya ngono.
          Saiki, apa sing isih ana ing antarane garis.
          Ing tengah administratif provinsi Sistan-Baluchistan
          pasukan keamanan matèni paling 66 wong, kalebu bocah-bocah, lan tatu atusan liyane sak crackdown sawise shalat Jum'at ing Zahedan.
          Molavi Abdulhamid, Ulama Sunni paling dhuwur ing Iran lan pimpinan shalat Jum'at Zahedan, ujar minggu kepungkur yen pejabat, kalebu Pemimpin Tertinggi Ali Khamenei, "tanggung jawab marang Gusti Allah" kanggo pembunuhan kasebut.

          IRGC paring wangsulan Abdulhamid, peringatan: "Pak. Abdulhamid, dorongan lan agitasi para pemuda nglawan Republik Islam Iran sing suci bisa larang regane! Iki minangka bebaya pungkasan!
          Lan respon banjur.
          Lan kanggo Mossad, iki minangka scumbag lokal lan ora ana sing bakal ngganggu.
        6. bisnisv
          bisnisv 26 Oktober 2022 22:46
          0
          Quote: Shurik70
          Malah yen Israel pancene wis boten apa karo
          Iku ora malah worth ngimpi bab, apa maneh nulis! Israel mung goyang saka tumindak Iran, supaya padha nindakake kabeh bisa kanggo numpes saben wong sing nuduhke bebaya kanggo wong-wong mau ing pangerten.
      2. Galleon
        Galleon 25 Oktober 2022 21:40
        0
        Sikep lan larik kabeh dadi omongane wong cilik.
    2. Romanovski
      Romanovski 27 Oktober 2022 15:42
      0
      Dheweke mesthi bakal mbales dendam ... Aja ragu ...
  2. Ngimpi elekIvanych
    Ngimpi elekIvanych 25 Oktober 2022 20:43
    -3
    Apa bener mbales dendam kanggo drone? Nanging Iran kudu luwih ati-ati ....
    1. monster_lemak
      monster_lemak 25 Oktober 2022 22:13
      -11
      Ora, iki dudu Srail ... Dheweke mesthi "ora ana apa-apa" ... Dheweke dhewe nglalu amarga kaluputan ing ngarepe Sion ......
      1. Lan Kita Host
        Lan Kita Host 26 Oktober 2022 03:28
        -3
        Kutipan saka Monster_Fat
        Dheweke dhewe nglalu amarga kaluputan ing ngarepe Sion ......

        Lan dadi! Punika sing salib! wassat
    2. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 26 Oktober 2022 05:58
      0
      Kutipan: Nightmare Ivanych
      Bener mbales dendam kanggo drone?

      Yen mbales dendam kanggo drone, mula Israel lan Ukraina ora ana hubungane, amarga sistem pertahanan udara Israel utawa Ukraina ora didiskreditasi dening drone. Dheweke ngrusak lan nyuda daya tarik pasar sistem pertahanan udara ing negara sing beda-beda. hi
  3. Arcady007
    Arcady007 25 Oktober 2022 20:45
    + 11
    Saliyane Amerika, sawetara wong sing mbutuhake.
    1. K._2
      K._2 25 Oktober 2022 21:00
      +4
      Utawa wong Amerika, utawa wong sing dipilih, utawa bebarengan.
    2. filibuster
      filibuster 26 Oktober 2022 00:07
      0
      Mungkin, utawa bisa uga perjuangan internal, cepet utawa mengko ing negara totalitarian, proses kasebut dadi ora bisa dihindari.
  4. RoninO
    RoninO 25 Oktober 2022 20:46
    + 11
    Kita bisa ngomong: Ora ana jejak siji-sijia sing nuntun menyang Israel ...
  5. Sergei V
    Sergei V 25 Oktober 2022 20:54
    +1
    Mossad ngerti carane bisa, sampeyan ora bisa njupuk adoh saka wong-wong mau
    1. aars
      aars 25 Oktober 2022 21:34
      -5
      Cukup aja nggawe supermen saka wong-wong mau!
      Apa sampeyan ngerti manawa para pelaku lan pimpinan serangan teroris sing kondhang ing Munich ora nandhang sangsara saka wong Yahudi?
      Pimpinan, Abu Daoud, banjur nulis buku From Jerusalem to Munich.
      Sawisé iku dhèwèké diusir saka Ramallah ing taun 2006.
      Lan ing negara Arab, wong Yahudi ora bisa tumindak amarga. tansah gumantung ing diaspora lan ora ngerti carane nindakake liyane.
      Aku pancene ora ngerti babagan Iran.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Komentar wis dibusak.
        1. aars
          aars 26 Oktober 2022 04:33
          -2
          Mati kaya asu
          Lan meh ora kaya ngono.
          Padha seda amarga tuwa.
          Salah sijine malah wawancara...
          Sawetara wong sing sayap kiwa mati, kaya pelayan ing Norwegia.
          Yahudi mung apik ing PR.

          Sapa ing antarane wong normal sing bakal percaya yen teroris sing kondhang, diubengi dening pakurmatan lan pakurmatan saka wong-wong ing saubengé, bakal pindhah menyang Norwegia kanggo sawetara alasan, kanggo kerja minangka pelayan?
          Wong Yahudi padha pracaya!
          Lan padha banged sawetara pengemis Arab.
          Lan padha kejiret!
          Dadi ora ana dongeng babagan "Mossad sing kuwat"
          Dimainake ora peran liyane saka yelping
          Inggih, mesthi, carane bisa dadi liya!
          Peran gedhe, mung gedhe dimainake dening pelayan tartamtu! ngguyu ngguyu ngguyu
          Lan siji iki ora, ora, ora ana cara ..
          bengok-bengok!
          Lan duweke dhewe, amarga dheweke lara
          Sialan maneh, dheweke diusir amarga panjaluke Israel.
          Ora ana diaspora Yahudi ing negara Arab,
          Persis!
          Mulane wong-wong Yahudi ora bisa nindakake apa-apa ana ing kono.
          Mulane padha "nggoleki ing lampu", kabeh "bendune Gusti Allah" digawa metu ing Eropah, marang wong acak.
          Istiméwa mung Beirut, nanging ora ana siji-sijia ing kana ...
          Nanging ana akeh squealing lan muji "kakuwatane" Yahudi.
          1. Lan Kita Host
            Lan Kita Host 26 Oktober 2022 18:44
            0
            Kutipan saka aar
            Padha seda amarga tuwa.

            ngapusi. ya
            Wail Zuyter - Ditembak mati dening rong agen sing ora dingerteni ing ngarep lawang. 16 Oktober 1972.
            Mahmoud al-Hamshari - jeblugan bom sing didhelikake ing telpon omah. 8 Desember 1972.
            Hussein Abd al-Shir - jeblugan bom sing didhelikake ing amben. 24 Januari 1973.
            Basil al-Qubayshi - Ditembak mati dening rong agen sing ora dingerteni ing dalan. 6 April 1973.
            Muhammad Yousef al-Najjar - ditembak mati nalika operasi khusus "Spring of Youth". 10 April 1973.
            Zayad Muhasi - tiwas ing kamar hotel kanthi detonasi volumetrik. 11 April 1973.
            Mohammed Budia - minangka asil saka bledosan bom nandur ing mobil. 28 Juni 1973.
            Ali Hassan Salameh - bledosan bom mobil. 22 Januari 1979.
            Atef Bseiso - Shot point-blank. 8 Juni 1992.
            Mohammed Safadi lan Adnan al-Gashi (para pelaku sing isih urip) dipateni dening Mossad, ora ana rincian.

            Kutipan saka aar
            Panjenengané diusir saka panyuwuné Israèl

            Nanging dhewe. sedulur

            Kutipan saka aar
            ana akeh squeals lan muji "kekuwatan" Yahudi.

            Saka Israel? belay Apa srengenge wis manggang sirahmu? Israel umume ora menehi komentar resmi babagan perkara kasebut. Kabeh squeals babagan topik kasebut saka wartawan asing, kalebu sampeyan! wong bodho
  6. Irit
    Irit 25 Oktober 2022 20:55
    +1
    Sampeyan kudu tumindak harder marang mungsuh internal, amarga liberalisme ora cecek kene!
  7. 30 ing
    30 ing 25 Oktober 2022 20:57
    + 11
    Yen ora ana banyu ing kran ......Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani. Dadi dalan menyang Israel ... ora
  8. Gandum
    Gandum 25 Oktober 2022 20:59
    -4
    Iki carane kita bisa mbantu wong Iran ngatur layanan keamanan kanggo wong sing penting, lan malah jenderal, wong Iran bisa mbayar mobil layanan sing didhelikake.
    1. Lan Kita Host
      Lan Kita Host 26 Oktober 2022 03:53
      -3
      Kutipan: Graz
      kita bisa mbantu Iran kanggo ngatur layanan keamanan kanggo VIP

      ora bisa. Ora ana wong sing kebal, sapa wae sing bisa diilangi - pitakonan kasebut ana ing sumber daya lan kemanfaatan.
      Pengawal bisa mblokir peluru sapisan, nanging rudal bakal mabur saka drone.
      Pertahanan paling apik yaiku otak nalika milih mungsuh.
      1. Gandum
        Gandum 26 Oktober 2022 04:40
        0
        pertahanan paling apik yaiku nanggepi karusakan sing ora bisa ditampa lan mung kanthi cara iki, mungsuh mateni salah siji saka sampeyan, mateni 10 saka mungsuh.
        1. Lan Kita Host
          Lan Kita Host 26 Oktober 2022 18:47
          -1
          Kutipan: Graz
          pertahanan paling apik yaiku nanggepi karusakan sing ora bisa ditampa lan mung kanthi cara iki, mungsuh mateni salah siji saka sampeyan, mateni 10 saka mungsuh.

          Mulane aku ngomong: Pertahanan paling apik yaiku otak nalika milih mungsuh. Malah wedhus gembel duwe utek ora arep njabut baya, jebule wedhus gembel iku luwih perspicace tinimbang para ayatollah.
          Nanging Iran ora nanggepi, amarga yen padha mangsuli 10 kanggo 1, padha bakal nampa 1000 kanggo 10. Paling padha duwe otak cukup kanggo iki. Dheweke ngerti manawa Israel duwe wates sing luwih gedhe kanggo eskalasi. Luwih akeh pengalaman, luwih akeh sumber daya, pelatihan lan teknis sing luwih apik, luwih akeh sekutu, lan pertahanan sing luwih apik kanggo target sing dilindhungi. Ing lomba kanggo munggah ante, Iran bakal tekan watesan akeh cepet, lan Israel spesialis ing respon disproportionately cupet, lan Persia uga weruh iki.
          1. Gandum
            Gandum 26 Oktober 2022 19:44
            0
            Lan Kita Host
            sampeyan wong Yahudi banget percaya diri. lan nimbang everyone liya ngisor dhewe, iki bakal numpes sampeyan ing pungkasan
      2. lucul
        lucul 26 Oktober 2022 09:15
        +2
        ora bisa. Ora ana wong sing kebal, sapa wae sing bisa diilangi - pitakonan kasebut ana ing sumber daya lan kemanfaatan.

        Pancen - Fidel Castro slamet 600 nyoba mateni dheweke lan tilar donya kanthi alami, wiwit umur tuwa - luwih bukti yen ora kabeh didol kanggo dhuwit.
        1. stankow
          stankow 26 Oktober 2022 10:23
          +1
          600? Apa sampeyan bisa dibagi 30?
          ...........
        2. Lan Kita Host
          Lan Kita Host 26 Oktober 2022 19:01
          0
          Kutipan saka lucul
          bukti liyane sing

          Tujuan kasebut ora mbenerake investasi sumber daya ing ndhuwur level tartamtu. Ana tansah cara - pitakonan iku biaya.
  9. Bonifasius
    Bonifasius 25 Oktober 2022 21:08
    +2
    ora gelem mangan kue Bu Nuland!
  10. Buyan
    Buyan 25 Oktober 2022 21:16
    0
    Kutipan: 30 vis
    Kutipan saka Buyan
    Mugi sing padha bakal mbales, lan ora nyatakake keprihatinan

    Tanpa isyarat apik lan garis abang?

    Mung untu kanggo untu tanpa tembung
  11. nicolas-bourbaki
    nicolas-bourbaki 25 Oktober 2022 21:17
    +4
    Minangka wong Iran, aku kudu ngomong yen mung siji sing dadi kolonel lan liyane minangka "Basiji" saka unit liyane sing diarani "Basij" sing dudu kolonel. Upaya iki sayangé ditindakake dening sawetara klompok teroris cilik ing saubengé tapel wates. Kita wis padha sadurunge lan kita paling kamungkinan bakal terus masalah iki amarga akeh alasan kaya Pakistan menehi papan perlindungan lan pangayoman kelompok iki. Dheweke nambah upaya pembunuhan kanggo nggawe kekacauan lan ora aman ing provinsi iki. Iki ora ana hubungane karo kita ngirim drone menyang Rusia. Dheweke bakal ditangani kanthi cepet.
    1. Nexcom
      Nexcom 26 Oktober 2022 06:10
      +1
      Aku pengin negara sampeyan nemokake lan ngrusak pembunuhan. Iran minangka negara merdika lan duwe kabeh kemungkinan kanggo nindakake politik independen. Ora ana sing duwe hak kanggo mencet Iran. Pembunuh reged iki kudu entuk paukuman. Aku ngormati wong Iran sing wis suwe urip ing sunctions nanging ora rusak.
  12. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 25 Oktober 2022 21:20
    +5
    Jendral operasi tanpa perlindungan, ing wilayah sing tegang. Dheweke bakal terus ngalami kerugian kanthi pendekatan iki.
    1. Lan Kita Host
      Lan Kita Host 26 Oktober 2022 03:57
      -3
      Kutipan: Mint Gingerbread
      Dheweke bakal terus ngalami kerugian kanthi pendekatan iki.

      Dheweke ora sinau lan ora pengin sinau.
  13. Centurion pungkasan
    Centurion pungkasan 25 Oktober 2022 21:31
    0
    Ing kendaraan tanpa senjata, para jenderal ...
  14. Vladimir Michaelovich
    Vladimir Michaelovich 25 Oktober 2022 21:46
    +2
    Kutipan saka aar
    Lan ing negara Arab, wong Yahudi ora bisa tumindak amarga. tansah gumantung ing diaspora lan ora ngerti carane nindakake liyane.

    Ana diaspora Yahudi ing Iran, paling ora nganti saiki, wong Yahudi malah duwe kuota ing parlemen lokal.
    1. aars
      aars 25 Oktober 2022 21:50
      -2
      Lan kuota iki dialokasikan kanggo dheweke sawise Revolusi Islam?
      Yèn mangkono, iku apik tenan!
      Lan nyuwun pangapunten...
      1. Lan Kita Host
        Lan Kita Host 26 Oktober 2022 04:01
        -2
        Kutipan saka aar
        Lan kuota iki dialokasikan kanggo dheweke sawise Revolusi Islam?

        Ana wong Yahudi kanthong sing ora ngakoni Israel (kanggo dhuwit utawa ing ancaman).
        Loro manuk karo siji watu, lan kanthong Yahudi delegitimizing Israel, lan balung kanggo Western "Liberal" marga saka perdagangan, kaya - katon, kita ora nindhes wong Yahudi.
  15. Vladimir Michaelovich
    Vladimir Michaelovich 25 Oktober 2022 21:47
    +3
    Paling kamungkinan, nasionalis Baloch sing manggon ing Iran lan Pakistan lan Afghanistan ditembak.
  16. Ratmir_Ryazan
    Ratmir_Ryazan 25 Oktober 2022 21:52
    -2
    Kendaraan kasebut ora cocog kanggo wilayah sing mbebayani.

    Iku apik kanggo ngowahi pickup sipil dadi kendaraan lapis baja.

    Murah lan praktis. Ora bakal nglindhungi tambang lan RPG, nanging bisa nylametake sampeyan saka senjata cilik.

    Kita kudu miwiti nggawe iki wingi. Macan, Taiyaueov lan Lensa ora cukup kanggo kabeh wong lan larang banget.

    Iki mungsuh wis -

    1. stelltok
      stelltok 25 Oktober 2022 22:08
      0
      Macan, Taiyaueov lan Lensa ora cukup kanggo kabeh wong lan larang banget.

      Ana UAZ patriot wojo.
      1. Ratmir_Ryazan
        Ratmir_Ryazan 25 Oktober 2022 22:55
        +1
        Ana UAZ patriot wojo.


        Ana - iki nalika ana akeh, lan ora nalika ana sawetara bêsik lan sing karo pasukan khusus saka Pengawal Rusia. Ora ana peralatan sing cukup ing ngarep, ana uga UAZ sing ora nganggo waja sing cukup prasaja lan truk pickup kanggo njupuk sing tatu, lan ora ana sing bisa ngomong babagan kendaraan lapis baja.

        Lan wojo UAZ Patriot akeh rodok olo kanggo analog saka mungsuh.

        Iku salah siji bab nalika Unit saka truk pickup sipil karo engine kuat dipasang menyang lambung waja, lan iku cukup liyane nalika waja dipasang menyang truk pickup sipil sing ora banget frisky. luwih apik mesthi saka ora waja ing kabeh, nanging kita duwe kamar kanggo berkembang ing arah iki loro ing kualitas lan jumlahe.
  17. ASM
    ASM 25 Oktober 2022 21:58
    +4
    Iku Rumit. Ing kana, ana wong wadon sing bubar dipateni (Machs), lan Ksir minangka struktur sing konservatif lan religius. Secara pribadi, aku duwe sikap negatif banget marang wong edan agama saka denominasi apa wae! Dadi bisa uga kedadeyan tanpa intervensi langsung saka Israel, mung kanthi ora langsung.
    1. Vladimir Michaelovich
      Vladimir Michaelovich 25 Oktober 2022 23:58
      +1
      Kutipan saka A.S.M.
      Secara pribadi, aku duwe sikap negatif banget marang wong edan agama saka denominasi apa wae!

      Iranians Syi'ah, Balochi biasane Sunni, liyane padha nomaden lan pindhah liwat wilayah Afganistan, Pakistan lan Iran, supaya padha dadi alat banget atraktif kanggo spionase lan separatisme.
  18. VIK1711
    VIK1711 25 Oktober 2022 22:24
    -6
    Lan nalika padha nglaporake marang pimpinan Layanan Intelijen Asing: "Oh, dheweke ketemu karo Allah ing Iran sawetara pus ..." ....
  19. APAHAKC
    APAHAKC 25 Oktober 2022 22:40
    0
    Tilak Turki, Israel, Amer
  20. Zaurbek
    Zaurbek 25 Oktober 2022 22:41
    0
    Saiki dheweke bakal mateni Protestan ... .. mbayangno ing ngendi wae ing negara kita loro jenderal Departemen Dalam Negeri bakal mati ?!
    1. Charik
      Charik 25 Oktober 2022 23:43
      -4
      IRGC ora tau dadi Kementrian Dalam Negeri. Delengen pirang-pirang perwira senior sing dirusak ing pimpinan Putin, aku kelingan setaun yen aku nembak dhewe, kena serangan jantung lan pangkat dhuwur.
      1. Zaurbek
        Zaurbek 26 Oktober 2022 09:35
        0
        Satemene aku ngerti, dheweke dipateni dening pemberontak ing wilayah pemberontak ......
  21. Vladimir61
    Vladimir61 25 Oktober 2022 22:51
    +1
    Ing wayahe, iku paling migunani kanggo AS. Nanging, ora kudu karo tangane dhewe.?
  22. TermiNakhTer
    TermiNakhTer 25 Oktober 2022 23:31
    -3
    Loro jenderal, tanpa pengawal, nitih ngubengi kutha sing ora tenang, ing provinsi sing tansah misuwur amarga separatisme lan duwe sikap negatif marang Teheran?))) Aku isih bisa pracaya ing sawetara opera enom lan mulane bodho, nanging ora. ing rong jenderal.
  23. Vladimir Michaelovich
    Vladimir Michaelovich 25 Oktober 2022 23:54
    +2
    Kutipan saka aar
    Lan kuota iki dialokasikan kanggo dheweke sawise Revolusi Islam?
    Yèn mangkono, iku apik tenan!
    Lan nyuwun pangapunten...

    Kabeh minoritas, sing aku ngerti, duwe kuota - Iran minangka negara multinasional.
  24. Kanca Kim
    Kanca Kim 26 Oktober 2022 00:06
    -2
    Kutipan saka aar
    Pimpinan, Abu Daoud, banjur nulis buku From Jerusalem to Munich.


    Saiki wong-wong sing nandhang lara bakal mlayu, bakal nguwuh-uwuh ing swarga kanggo para Zionis.
    Dheweke bakal nuduh sampeyan Holocaust, dheweke bakal menehi pitunjuk marang sampeyan kanthi minus.
    Dadi, para antek Zionisme, miturut pakulinan lawas, bakal ngatur masturbasi kolektif kanthi tarian lan lagu-lagu, ngipat-ipati Iran.
    1. Krasnodar
      Krasnodar 26 Oktober 2022 00:35
      +4
      Quote: Kawan Kim
      ngatur masturbasi bebarengan karo njoget lan songs, ngipat-ipati Iran.

      Apa sampeyan bakal ngawasi siji iki kanthi sing rata utawa mung ngrungokake lagu? ))
      1. Lan Kita Host
        Lan Kita Host 26 Oktober 2022 04:05
        -1
        Kutipan saka Krasnodar
        Apa sampeyan bakal ngawasi siji iki kanthi sing rata utawa mung ngrungokake lagu? ))

        Dheweke bakal nyenengake .... lol
        1. Krasnodar
          Krasnodar 26 Oktober 2022 09:21
          +1
          Quote: Lan Kita Tikus
          Dheweke bakal nyenengake ....

          Lan tari))
  25. likana
    likana 26 Oktober 2022 06:57
    +1
    Kutipan: K._2
    Utawa wong Amerika, utawa wong sing dipilih, utawa bebarengan.

    Luwih tepate milih dhewe
  26. Antey
    Antey 26 Oktober 2022 07:20
    0
    Quote: Lan Kita Tikus
    Kutipan: Graz
    kita bisa mbantu Iran kanggo ngatur layanan keamanan kanggo VIP

    ora bisa. Ora ana wong sing kebal, sapa wae sing bisa diilangi - pitakonan kasebut ana ing sumber daya lan kemanfaatan.
    Pengawal bisa mblokir peluru sapisan, nanging rudal bakal mabur saka drone.
    Pertahanan paling apik yaiku otak nalika milih mungsuh.

    Ana luwih saka 600 upaya pembunuhan ing Fedel Castro lan kabeh ora kasil.
  27. Alexey_Kalashnikov
    Alexey_Kalashnikov 26 Oktober 2022 09:29
    0
    Aku maca komentar lan ngguyu. Ek Yahudi clucked. Apa kowe seneng? urusanmu. Ayo ngenteni. Kanggo kita, serangan teroris iki bisa luwih apik. Wong-wong Iran salah nalika dilebokake ing ndhuwur Federasi Rusia. Ana wong Israèl sing padha. Iran bakal luwih apik kanggo pindhah menyang wong Rusia. Kita duwe apa-apa kanggo nuduhake karo wong-wong mau, lan kita duwe mungsuh umum. Ayo kita sekutu. Ing perang iki, kita bakal tansah nulungi sampeyan. Ikhlas lan jujur.
    1. serafimamurian
      serafimamurian 26 Oktober 2022 10:51
      +1
      Apa sampeyan bakal mbantu? kepriye? Tembung ala?
    2. Lan Kita Host
      Lan Kita Host 26 Oktober 2022 19:07
      0
      Kutipan: Alexey_Kalashnikov
      Kita ora duwe apa-apa kanggo nuduhake karo wong-wong mau

      Nanging padha duwe - sampeyan kafir.
  28. serafimamurian
    serafimamurian 26 Oktober 2022 10:50
    +1
    Amerika nyurung Baluch kanggo netepake dhewe lan nggawe negarane dhewe. Ngobongi Iran. Telek minangka ciri khas wong Amerika.
  29. Vladimir Michaelovich
    Vladimir Michaelovich 26 Oktober 2022 11:30
    0
    Kutipan saka Krasnodar
    Quote: Kawan Kim
    ngatur masturbasi bebarengan karo njoget lan songs, ngipat-ipati Iran.

    Apa sampeyan bakal ngawasi siji iki kanthi sing rata utawa mung ngrungokake lagu? ))

    Zionis eling, lan padha katon.
    1. Lan Kita Host
      Lan Kita Host 26 Oktober 2022 19:08
      0
      Kutipan: Vladimir Michailovich
      Zionis eling, lan padha katon.

      Bener, aja lali. ya
  30. ruwet
    ruwet 27 Oktober 2022 15:38
    0
    Nuwun sewu, lan nyuwun pangapunten dhumateng Persia. We kudu sinau saka Wree, padha nindakake, padha ora ngomong.