Review militèr

Perwakilan Partai Demokrat mbatalake layang menyang Biden, sing nawakake kanggo miwiti negosiasi karo Rusia.

26
Perwakilan Partai Demokrat mbatalake layang menyang Biden, sing nawakake kanggo miwiti negosiasi karo Rusia.

Foto saka situs web Gedung Putih



Klompok 30 wakil saka Partai Demokrat AS terus terang nuduhake apa inisiatif politik ing Amerika Serikat bisa biaya lan pinten pamilih umume bisa dipercaya wong-wong sing pengin njaluk votes. Klompok kasebut mutusake kanggo mbatalake surat kasebut, sing sadurunge dikirim menyang Presiden Biden lan njaluk rembugan karo Rusia.

Kaping pisanan, telung rolas wakil Kongres iki nyatakake inisiatif kanggo ngatasi krisis kasebut, sing dianggep utamane kanggo pertempuran ing Ukraina. Penekanan kasebut kanggo nyegah konflik nuklir.

Nanging ora sedina wis liwati, nalika wong-wong mau dumadakan mutusake yen dheweke bungah.

Alesane yaiku, kaya sing saiki dicritakake ing komunitas pemuda, 30 anggota kongres Partai Demokrat iki "dibenci" - yaiku, dheweke dikritik banget. Kajaba iku, dheweke dikritik amarga nyebutake telpon kanggo negosiasi karo Federasi Rusia ora mung ing Amerika Serikat dhewe (utamane anggota partai sing padha), nanging uga, sing menarik, ing Kyiv.

Ing pers Amerika, gegayutan karo penarikan surat kasebut, ujar manawa Demokrat "ganti posisi amarga kasunyatan manawa tekanan kuat marang Presiden Biden bisa ditindakake sadurunge pemilihan kongres." Kaya-kaya nalika layang iki ditandatangani, dheweke ora ngarep-arep iki ...

Nyatane, layang saka kanca partai menyang Presiden Biden katon kaya mriksa lemah dening Demokrat Amerika lan pesen sing aneh banget yen dheweke, ing prinsip, pengin miwiti negosiasi, nanging amarga "umum nglawan", mula kabeh diterusake. cara sing ana saiki. Lan sakperangan alesan, malah bebaya konflik nuklir karo Rusia wis mandheg ngganggu iki "telung puluh demokratis".
26 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Irit
    Irit 25 Oktober 2022 21:07
    + 11
    Luwih becik yen dheweke nulis layang supaya dheweke langsung lunga saka papan presiden Amerika Serikat!
    1. SKVichyakow
      SKVichyakow 25 Oktober 2022 21:58
      +2
      Mung tangan kiwa ora ngerti apa sing ditindakake tangan tengen.
      1. Mythos
        Mythos 26 Oktober 2022 00:08
        +2
        Dheweke mung pengin ngunggahake swara. Nanging sing ngontrol panguwasa ngancam wong-wong mau.
  2. Loro diploma
    Loro diploma 25 Oktober 2022 21:07
    +7
    Dheweke ora perlu ngirim layang, nanging geranium ... telung potong.
    1. ZVeroby
      ZVeroby 25 Oktober 2022 22:08
      +3
      Ora, luwih apik "Sarmat" lan ora siji.
  3. faterdom
    faterdom 25 Oktober 2022 21:11
    +5
    Simbah sing daktresnani, gawanen aku saka kene!
    1. Alex_1973
      Alex_1973 25 Oktober 2022 22:20
      +5
      Ya, mandheg Bumi, aku bakal mudhun ...! Dheweke pancen ilang pesisir, aku ora percaya, nanging saiki aku ngerti kanthi jelas yen wiwit dheweke wiwit ngomong babagan bom reged lan bendungan Kakhovka, mula kabeh iki bakal diwujudake ing kasunyatan. Zvizdets kanggo kucing diarani. De Bills mrentah donya edan iki.
      Lan sawise kita, nggawe bisu (motto pasukan nuklir strategis Federasi Rusia)! Pichalka... recourse
    2. isv000
      isv000 25 Oktober 2022 22:36
      +5
      Kutipan saka faterdom
      Simbah sing daktresnani, gawanen aku saka kene!

      Eyang kakung, metu saka kene!
  4. MrFYGY
    MrFYGY 25 Oktober 2022 21:12
    +1
    Ora bakal ana solusi sing tentrem. Mung pasrah salah siji pihak
  5. Optimus Prime Kab
    Optimus Prime Kab 25 Oktober 2022 21:13
    +8
    "Nanging yen" umum nglawan, mula kabeh terus kaya saiki. Lan sakperangan alesan, malah bebaya konflik nuklir karo Rusia wis mandheg ngganggu "telung puluh demokratis" iki.


    Mesthine, masyarakat nglawan, kabeh pengin perang nuklir, kabeh wong kepengin banget. Ayo AS nganakake REFERENDUM APA PERLU PERANG NUKLIR?
    1. alexoff
      alexoff 26 Oktober 2022 02:12
      +4
      Saben uwong ngerti yen referenda mung kedadeyan ing totalitarianisme. Ing negara demokrasi, para pemilih utawa partai sing wis dilatih khusus dipilih, banjur pamrentah sing dipilih wis ngomong apa sing dikarepake rakyat.
      1. Optimus Prime Kab
        Optimus Prime Kab 26 Oktober 2022 04:07
        +1
        Aku ora peduli karo wong-wong mau, aku ngguyu karo kahanan sing diterangake ing artikel kasebut. Lan aku njupuk kamardikan kanggo nggawe guyon babagan kutipan aku disorot. Luwih tepate, maknane.
  6. Buyan
    Buyan 25 Oktober 2022 21:28
    + 13
    Brezhnev Amerika, Mugi sing sabanjuré bakal Gorbachev
  7. Juragan
    Juragan 25 Oktober 2022 21:36
    + 24
    Kamus politik singkat basa Inggris - interpretasi tembung lan ekspresi sing bener:
    ➢ Kabeh donya beradab - kabeh koloni AS
    ➢ Nilai peradaban global - kahanan vassalage ing kedaulatan AS
    ➢ Demokrasi - kekuwatan Anglo-Saxon nglawan demo
    ➢ Kita duwe demokrasi - kita duwe kabeh kekuwatan sing ana ing Anglo-Saxon
    ➢ Sampeyan ora duwe demokrasi - sampeyan duwe apa sing dianggep Anglo-Saxon dhewe
    ➢ Sampeyan duwe totalitarianisme - sampeyan duwe apa sing dianggep Anglo-Saxon dhewe lan sampeyan ora pengin menehi dheweke.
    ➢ Sampeyan nglanggar hak asasi manungsa - sampeyan nglanggar hak-hak Anglo-Saxon kanggo njupuk saka sampeyan apa sing disenengi ...
    ➢ Kita perang kanggo hak asasi manungsa - kita perang kanggo hak-hak Anglo-Saxon kanggo mateni wong-wong sing ora pengin menehi apa-apa.
    ➢ Kita duwe kebebasan ngomong - kita mung bisa ngomong apa sing disetujoni dening Departemen Luar Negeri AS
    ➢ Sampeyan ora duwe kabebasan ngomong - sampeyan ngidini dhewe kakehan apa sing Departemen Luar Negeri AS ora sarujuk.
    ➢ Rusia ngancam kabeh masyarakat beradab - sakperangan alesan Rusia ora pengin dadi koloni AS
    ➢ Kabeh donya beradab nglawan Rusia - kabeh koloni AS nglawan Rusia
    ➢ Tumindak kita ora ditujokake marang Rusia - kabeh tumindak kita ditujokake marang Rusia
    ➢ Kita ndhukung perjuangan hak asasi manungsa ing Rusia - kita ndhukung karusakan saka Rusia ing kabeh cara kasedhiya
    ➢ Kita kuwatir babagan hak asasi manungsa ing Rusia - kita kuwatir yen pemusnahan wong Rusia ora ditindakake kanthi cepet
    ➢ Propaganda Rusia ngapusi - Anglo-Saxon ngapusi lan ora isin
  8. Komentar wis dibusak.
  9. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 25 Oktober 2022 22:14
    +1
    Sawise konflik iki, umume warga Rusia bakal ngerti komposisi Kongres AS lan Dewan Perwakilan Rakyat. Sing ana ing kantor lan kanggo apa drowns. Sapa presiden lan perdana menteri lan para priyayi liyane. Sapa sing lunga menyang endi, apa sing diomongake lan nalika wahing. Uga pikiran kolektif kanggo nemtokake pangembangan luwih saka acara. Sing apa NWO menehi urip kanggo pikiran.
  10. Ulan.1812
    Ulan.1812 25 Oktober 2022 22:21
    +1
    Siji-sijine sing jelas, ana sing nyelidiki reaksi kasebut ora mung saka masyarakat, nanging uga saka partai politik. Lan Musk uga ana ing kene.
    Ketoke, akeh ing Amerika Serikat sing kesel karo bodyaga iki, lan sawetara ngalami kerugian.
    Ukraina ing papan umum AS mung ana ing posisi kaping lima.
    Akeh sing ora ngerti apa sing dadi perhatian Amerika Serikat babagan Ukraina lan ngapa dhuwit kasebut ora digunakake kanggo warga AS, nanging ing sawetara jinis Ukraina. Tucker Karlsson murub. Lan yen Musk tuku Twitter ...
    Ing ngendi Ukraina lan ing ngendi Amerika.
    Umumé, ing ngisor kaleng, kanthi jelas diobong. Kongres Demokrat mesthi bakal kalah, kajaba padha ngatur rigging ngagetake, kang padha master, utawa ngatur game perang lan, ing pretext iki, mbatalake Pemilu. Lan ing wektu sing padha, presiden, sing kayane ora ana sing sumunar kanggo dheweke. Nanging Demokrat jelas ora pengin nyerahake kekuwatan.
    Nanging ing kene sampeyan kudu alesan lan carane ora bisa karo Clinton. Monica Lewinsky kaloro kanggo mbah kakung ora bisa ditemokake. Lan ora ana sing bakal pracaya.
    Nanging provokasi karo bom reged ing Ukraina mung tengen.
  11. opuonmed
    opuonmed 25 Oktober 2022 22:24
    +1
    dadi tanggung jawab kanggo tutup sing ditampa lan dijupuk, iku kabeh!
  12. paul3390
    paul3390 25 Oktober 2022 22:31
    +4
    DEMOKRASI LAN WINDOWS! AMERIKA LAN MICROSOFT!

    Sapa wae sing wis maca perjanjian lisensi kanggo Windows ora bakal ngidini sampeyan ngapusi:

    Windows iku proprietary kanggo Microsoft
    Microsoft bakal ngetutake sampeyan yen sampeyan ora mbayar Windows.
    Microsoft ora tanggung jawab kanggo incompatibility Windows karo sampeyan
    Microsoft ora tanggung jawab kanggo gawe piala sing disebabake dhewe saka Windows
    Microsoft ora tanggung jawab kanggo gawe piala kanggo pihak katelu kanthi ngeklik Windows
    Microsoft ora tanggung jawab kanggo kesalahan ing Windows
    Microsoft nduweni hak kanggo nggawe owah-owahan ing Windows
    Microsoft nduweni hak kanggo ngowahi apa wae menyang Windows tanpa kabar.
    Microsoft nduweni hak kanggo ngontrol carane sampeyan nggunakake Windows
    Microsoft nduweni hak kanggo ngontrol cara sampeyan nggunakake Windows tanpa ngelingake sampeyan babagan kontrol kasebut
    Sadurunge nggunakake Windows, sampeyan kudu ndhaptar Microsoft
    Microsoft ora tanggung jawab kanggo apa sing sampeyan ora ngerti babagan owah-owahan ing Windows
    Sampeyan ora duwe hak nggunakake Windows kaya sing dikarepake.
    Sampeyan ora duwe hak kanggo nemtokake cara kerja Windows
    Sampeyan ora duwe hak kanggo ngganti Windows
    Sampeyan kudu nggunakake Windows tanpa nglanggar hak Microsoft
    Sampeyan ora diijini nglaporake bug Windows menyang sapa wae kajaba Microsoft.
    Yen sampeyan wis mbenerake kesalahan ing Windows dhewe, sampeyan wis nglanggar hak Microsoft

    Lan saiki kita ngganti Windows dadi Demokrasi lan Microsoft menyang AS!

    Kudu golek bedane...
  13. yowis
    yowis 25 Oktober 2022 22:53
    +1
    Iki minangka upaya kanggo nylametake awake dhewe sadurunge pemilihan, sing bakal dimenangake dening Republik kanthi wates sing amba (kajaba kedadeyan sing ora bisa ditindakake, sanajan kenapa "ora bisa dipikirake"?)
    Masalah iku menang masalah, lan masalah iku tugas sing ora duwe solusi.
    1. opuonmed
      opuonmed 25 Oktober 2022 23:24
      +3
      lan ora Che ora bakal ngganti sawise Pemilu, malah yen wong liya teka, sampeyan bakal weruh!
  14. bombong
    bombong 25 Oktober 2022 23:26
    +1
    Koyo-koyo ngorok-ngorok nang kathoke, trus isih mutuske kudu WC, ngusap bokonge.
  15. Simbah amatir
    Simbah amatir 26 Oktober 2022 04:25
    0
    Kaya-kaya nalika layang iki ditandatangani, dheweke ora ngarep-arep iki ...
    Mula ora padha ngira. Sapa sing ngomong yen ana, ing AS, kabeh wong ngerti carane mikir? Banjur aku mikir kaya mangkene:
    - John, aku nulis layang kene, teken dibutuhake.
    - Ayo mlebu, ngendi?
    Sampeyan bisa uga mikir yen kabeh penandatangan iki maca apa sing ditandatangani! ..
  16. Hagen
    Hagen 26 Oktober 2022 06:53
    0
    Nyatane, layang saka kanca partai menyang Presiden Biden katon kaya investigasi lemah dening Demokrat Amerika.

    Ing kasunyatan, iki bisa dadi pratondo yen ana pasukan katelu sing uga bisa ngontrol kongres. Sawise kabeh, ora rahasia yen anggota kongres "didhukung" dening pamilih ing pemilihan. Temenan, "dukungan pemilih" minangka cara TNC bisa lan nindakake politisi "tuku". Grosir lan eceran. Lan nalika politisi kasebut nuduhake kekarepane dhewe, dheweke dilebokake ing panggonane lan jelas sapa sing ngatur negara kasebut. Mung kabeh iki ora ditindakake kanthi umum, ing ngisor "karpet".
  17. spektrum
    spektrum 26 Oktober 2022 09:15
    0
    Paling kamungkinan, Demokrat lan Republik sarujuk ing soko lan layang wis ora perlu maneh.
  18. Jafar
    Jafar 26 Oktober 2022 11:36
    0
    katon nyelidiki lemah ....... "masarakat nglawan",

    IMHO, kanggo mriksa reaksi masarakat, interval saben dina rada sithik
  19. Ozark
    Ozark 26 Oktober 2022 23:10
    0
    Aku ngerti crita iki, lan aku ora kaget. Yagene sapa bakal ngarep-arep apa-apa beda saka partai sing tresna kabeh queer, lan aktif dipun promosiaken matèni bayi. Aku kaget karo jumlah wong sing milih wong-wong iki, utamane sing duwe bocah cilik.
    Rata-rata Amerika ora pengin perang, lan ora bisa nemokake Ukraina ing peta sadurunge Februari. MSM digunakake kanggo ngobong demokrat lan pamilih informasi sing kurang kanthi prentah saka kompleks industri militer.
    Langkah paling apik Rusia yaiku nggunakake PBB kanggo mbabarake kemungkinan pelanggaran NATO / AS babagan laboratorium biologi ing Ukraina.
    Kita ora bakal duwe katentreman sejati ing jagad iki, mula aku ndedonga kanggo keadilan.