Review militèr

Mantan Duta Besar Armenia: Versi perjanjian perdamaian Armenia-Azerbaijan sing diwenehake dening Barat minangka bencana kanggo kita

43
Mantan Duta Besar Armenia: Versi perjanjian perdamaian Armenia-Azerbaijan sing diwenehake dening Barat minangka bencana kanggo kita

Mantan karyawan Kementerian Luar Negeri Armenia, mantan duta besar Dzyunik Aghajanyan percaya yen panguwasa negarane aktif ngrusak hubungan Armenia-Rusia kanthi tumindak. Kanggo tujuan iki, Yerevan ngleksanakake program khusus, ngupaya ngusir Moskow saka Transkaukasus lan kanthi mangkono njamin kontrol Barat marang sumber daya Kaspia lan rute transit. Dheweke nyatakake iki ing wawancara karo agensi berita Armenia NEWS.am.


Kanthi nyengkuyung sentimen anti-Rusia, kalebu liwat keterlibatan terus-terusan wong anti-Rusia, upaya ditindakake kanggo mbatalake peran Rusia, salah sawijining pusat geopolitik sing paling penting lan salah sawijining faktor sing paling penting ing wilayah kita, lan mbatalake saka wilayah

- mantan duta mesthi.

Aghajanyan percaya yen Armenia wis dadi alat ing tangan Kulon, kanthi bantuan AS lan Uni Eropa ngupaya ngrusak keseimbangan kekuwatan ing Transcaucasus lan nyurung hubungan antarane Rusia lan Iran. Program iki wiwit dileksanakake ing 2018 sawise "revolusi beludru" ing Armenia sing diwiwiti dening negara-negara Barat, minangka akibat saka politisi sing dikontrol dening Washington dadi kuwasa.

Tumindak pungkasan saka pimpinan Armenia, sing nyebabake transfer Artakh (jeneng Armenia Nagorno-Karabakh) menyang Azerbaijan, nyebabake kasunyatan manawa Armenia mbukak dalan kanggo Kulon kanggo ngontrol Transkaukasus, Agadzhanyan yakin.

Diplomat kasebut percaya yen Rusia, sing nganti saiki dadi peran stabilisasi utama ing wilayah kasebut, percaya banget marang pamarentah Armenia saiki, ngakoni yen kesalahane minangka asil saka "inexperience". Aghajanyan mratelakake pangarep-arep yen Moskow wiwit ngerti yen Yerevan nglakokake rencana sing jelas sing ditindakake dening Barat kanggo ngusir Federasi Rusia saka pengaruh ing Transcaucasus lan entuk kontrol wilayah kasebut liwat tangan boneka Armenia. pamrentahan.

Luwih cepet Rusia ngerti, luwih cepet wong-wong kita bakal ngerti yen dheweke bakal kelangan status negara, ngrusak bangsa, pembantaian populasi Artsakh lan dominasi lengkap faktor Turki ing kene, sing bakal nyebabake. karusakan saka kabeh bangsa

- ngandika politisi.

Aghajanyan diarani ilusi kapercayan negara-negara Barat yen dheweke bisa nguwasani Turki. Minangka conto, dheweke nyebutake kasunyatan manawa sawise Sekretaris Jenderal NATO ngunjungi Ankara, militer Turki melu langsung ing konflik anyar ing zona tapel wates Nagorno-Karabakh ing sisih Azerbaijan.

Ing kahanan iki, pangarep-arep yen Kulon bakal ngemot Turki minangka salah pangerten.

Agadzhanyan nandheske.

Ing mratelakake panemume, Armenia kudu nguber banget ati-ati, imbang, kawicaksanan cukup lan ora ngidini weakening saka negara. Kulon ora mbutuhake Armenia kuwat, padha ngupaya kanggo subordinate Yerevan kanggo karsane lan rampung kontrol. Nanging ing wektu sing padha, politisi Barat ora nganggep manawa wong Armenia ora bakal ngidinke penghinaan kasebut lan "bisa mbrontak", Agadzhanyan yakin.

Versi perjanjian perdamaian Armenia-Azerbaijan sing diwenehake dening Barat minangka bencana kanggo kita

nyimpulake politikus oposisi Armenia.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia
43 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Uprun
    Uprun 26 Oktober 2022 11:14
    +7
    Wedhus kasebut dilebokake ing kebon .........................., saya suwe dheweke dadi tuan rumah, luwih akeh "barang" sing sampeyan entuk. pungkasan, saka pahlawan takon saka pinggiran utawa Moldovans...., padha ora bakal ngidini sampeyan ngapusi..... Kaya biasane, padha arep embroil tanggane......, lan banjur tundhuk marang wong-wong mau. kediktatoran.... Apa dheweke durung nawani gabung karo EU utawa NATO? Kabeh ono wortel nang kono, angger kuldi ora entek....
    1. Mythos
      Mythos 26 Oktober 2022 11:16
      +2
      Dadi kuping Amerika Serikat ora bakal nggawa apa-apa sing apik. Meksa Karabakh ora bisa dibagi lan ora bisa ditemtokake sapa. Tumindak kaya mengkono dening Amerika Serikat mung bakal nyebabake perang liyane.
      1. kredo
        kredo 26 Oktober 2022 11:31
        +2
        Kutipan saka Mitos
        ... Nanging ing wektu sing padha, politisi Barat ora nganggep manawa wong Armenia ora bakal ngidinke penghinaan kasebut lan "bisa mbrontak," Agadzhanyan yakin ...

        Kapercayan Aghajanian mung ora cukup.
        Ya, lan durung katon ing pasukan Armenia sing bisa kraman.
        Kesel "pemberontak".
        1. Dauria
          Dauria 26 Oktober 2022 11:36
          0
          Ya, lan durung katon ing pasukan Armenia sing bisa kraman.

          Dadi kudu digawe. Saka rada kaliren
          uga-pangan nggawe revolusioner banget. Iku dipriksa ing akeh wong.
          1. marchcat
            marchcat 26 Oktober 2022 11:44
            +4
            Versi perjanjian perdamaian Armenia-Azerbaijan sing diwenehake dening Barat minangka bencana kanggo kita
            Lan ora mung bilai, nanging paling kamungkinan karusakan lengkap lan erasure saka Armenia saka peta donya.
        2. insafufa
          insafufa 26 Oktober 2022 12:43
          +1
          Inggih, punika misunderstanding Armenia, minangka wis cetha, padha wiwit nggabung menyang Federasi Rusia, iku saiki luwih duwe bathi kanggo nggawe hubungan apik karo Azerbaijan kanggo Federasi Rusia. Kaya sing dikandhakake, pepadhamu sing bisa ditebak luwih apik tinimbang kantor sing ora bisa ditebak ing tapel wates karo Turki. nglirik
        3. wong janggut
          wong janggut 26 Oktober 2022 13:17
          +5
          Orientasi Armenia ing sisih kulon bakal nyebabake kasunyatan manawa Rusia ora duwe pilihan liya kajaba ndhukung Azerbaijan, sing bisa nyebabake ilang negara Armenia. Minangka sekutu Rusia, Azerbaijan luwih nguntungake tinimbang Armenia. Azerbaijan duwe sumber daya sing bisa transit ing arah sing beda-beda. Armenia, kajaba agama Kristen, ora ana sing menarik kanggo Rusia. Sanajan, tlatah Armenia ana sawetara kapentingan kanggo ngatur koridor transportasi menyang Turki. Saiki, sawise perang nemen antarane Azerbaijan lan Armenia, wis ana koridor transportasi tipis menyang Turki. Yen ana perang liyane, Azerbaijan bakal ngliwati koridor lengkap menyang Turki lan ngilangi Armenia saka Iran.
          Dadi tingkat kepemimpinan Armenia ing Kulon kanggo njamin keamanan dhewe minangka dalan langsung menyang pembantaian wong Armenia.
          1. Komentar wis dibusak.
        4. isv000
          isv000 27 Oktober 2022 00:29
          0
          Quote: kredo
          Kapercayan Aghajanian mung ora cukup.
          Ya, lan durung katon ing pasukan Armenia sing bisa kraman.
          Kesel "pemberontak".

          Saka ngendi? Nalika Karabakh lagi nggegirisi, kabeh wong sing bisa ing Rusia lungguh, lan, amarga mambu gorengan, dheweke mlayu menyang tanah air! Iku menarik saiki kanggo ndeleng wong-wong mau, antarane loro geni! am
      2. Anatolia 288
        Anatolia 288 26 Oktober 2022 14:51
        0
        Ora ketompo carane wong Armenia ngapusi awake dhewe! Armenia ora bakal ngadeg liyane poto-ngapusi lan mung bakal ilang saka peta politik donya. Kamangka terserah warga dhewe.
    2. AVG
      AVG 26 Oktober 2022 11:55
      +8
      Kutipan saka uprun
      Kabeh ono wortel nang kono, angger kuldi ora entek....

      Ana cukup kuldi nang endi wae, masalahe kabeh kuldi ana ahli strategi. Malah penulis artikel kasebut nulis:
      Luwih cepet Rusia ngerti, luwih cepet wong-wong kita bakal ngerti yen dheweke dituntun menyang ambang ilang negara, ngrusak bangsa ...
      Lan iku bakal luwih apik kanggo miwiti ora karo Rusia, nanging karo wong Armenia, sing mung kudu teka menyang pikiran sehat lan mandheg, singing karo Kulon, kuwat pracaya sing Rusia mung kapekso kanggo nyimpen wong.
  2. Sergey39
    Sergey39 26 Oktober 2022 11:15
    + 11
    Armenians ngidini Pashinyan digawa menyang kuwasa, saiki supaya padha nandhang sangsara lan rake - jurang tanpa dasar iki "Karabakh" !!!
    1. amunisi
      amunisi 26 Oktober 2022 12:21
      -1
      Kutipan: Sergey39
      diijini nguwasani Pashinyan

      Kene, mayoritas "diijini" kanggo nggawa Yeltsin kanggo daya .. lan ngidini construction saka pusat Yeltsin .. ngatur (loro sirah lan pusat) saka Amerika Serikat.
      Kutipan: Sergey39
      saiki padha nandhang sangsara lan rake

      Kita isih ora bisa ngresiki (((luwih elek saka iku .. kita pancene kaancam bakal punah, preduli saka sembarang pasukan nuklir strategis .. lan menehi kritik dening pluss kanggo komentar .. ana gloating. Ehma!
  3. Murmur 55
    Murmur 55 26 Oktober 2022 11:15
    0
    Aku arep mangsuli mantan iki, sayangé ora krungu, nanging apa sampeyan pengin West "beradab" iki kanggo muter mung ing sih dhewe, ora bakal ana podo lan ngormati kanggo wong kaya Armenia (yen mung ing tembung), presiden sampeyan nindakake akeh kanggo nggawe Rusia kelangan lan ilang kapentingan ing paseduluran, plus kepemimpinan sampeyan dhewe njupuk kursus menyang master anyar, supaya njaluk lan mlebu.
  4. Silver99
    Silver99 26 Oktober 2022 11:19
    + 11
    Lan kenapa kanca-kanca saka segara ora mbantu wong Armenia? Sawise kabeh, Pashinyan ngambung gusi ing gusi, dheweke kudu lungguh kanthi tenang lan ora kelet, yen ora kekancan karo Amerika Serikat kaya ngono, nanging carane nyimpen kaya iki menyang Rusia. Ayo wong-wong mau nangani wong-wong Turki dhewe lan ora melu Rusia, wong sing ora ngucapke matur nuwun, ora ana sing ngelingi yen dheweke urip amarga Rusia.
    1. idunava
      idunava 26 Oktober 2022 13:03
      0
      Lan yen sampeyan nulungi, mung minangka bagéan saka Rusia!
    2. tihonmarine
      tihonmarine 26 Oktober 2022 14:32
      +1
      Kutipan saka Silver99
      Ayo wong-wong mau nangani wong-wong Turki dhewe lan ora melu Rusia, wong sing ora ngucapke matur nuwun, ora ana sing ngelingi yen dheweke urip amarga Rusia.

      Padha lali bab rasa syukur, lan padha lali sing Persia lan Turki prakteke numpes remnants saka negara Armenian, lan kabeh wong Armenia padha kasebar ing saindhenging donya, lan mung Kakaisaran Rusia bisa kanggo menehi wong Armenia ing tanah.
      Dekrit paling dhuwur kanggo Senat sing ngatur tanggal 21 Maret 1828, No. 1888.
      Ing jeneng khanates Erivan lan Nakhichevan dicaplok menyang Rusia dening Wilayah Armenia.
      Kanthi daya prajanjen, karo Persia, khanate Erivan lan khanate Nakhichevan dicaplok saka Persia, Kita dhawuh ing kabeh prakara supaya disebut wiwit saiki Wilayah Armenia lan kalebu ing judhul Ours. Babagan struktur wilayah iki lan urutan manajemen.
      Senat Pamrentah bakal nampa pesenan sing tepat ing wektu sing tepat.

      mlebu "Nikolai"

      Kakaisaran Rusia lan USSR ora ngidini wong Armenia mati rampung. Iki dilalekake ing Armenia lan dilalekake amarga negara-negara Eropa ora nanggapi panyuwunan bantuan wong Armenia ing abad 16-17. Yen terus kaya mangkene, Armenia bakal mandheg ana ing peta donya, lan iki bakal langgeng.
      1. isv000
        isv000 27 Oktober 2022 00:37
        +2
        Kutipan saka tihonmarine
        Dekrit paling dhuwur kanggo Senat sing ngatur tanggal 21 Maret 1828, No. 1888.
        Ing jeneng khanates Erivan lan Nakhichevan dicaplok menyang Rusia dening Wilayah Armenia.

        Federasi Rusia, minangka sing ditugasake Republik Ingushetia, nduweni hak kanggo nglakokake Keputusan iki kanggo nganyari maneh, kanthi keterlibatan sumber daya administratif lan militer!
        ps Kita mung bakal ngerteni ing pinggiran kidul-kulon lan ...
  5. Fon Elia
    Fon Elia 26 Oktober 2022 11:23
    + 10
    piye maneh? 30 taun mudhun saluran. Wong Armenia mung ninggalake reruntuhan ing Karabakh. Lan 300 ewu pengungsi Azerbaijan saka Armenia? Apa dheweke ora duwe hak sing padha karo wong Armenia Karabakh? Gorbachev lan Yeltsin ngedol negara. Vova, Gusti mberkahi dheweke, pengin nyawiji kabeh wong. angel, Amerika lan sabar ora diijini. Ukraina diijini lunga menyang sampah. Luwih luwih. Tentrem kanggo kabeh wong. ✌️
  6. kor1vet1974
    kor1vet1974 26 Oktober 2022 11:33
    +1
    Kulon ora butuh Armenia sing kuwat
    Dadi Kulon, ora ana sing kuwat, ing papan tilas USSR.
    1. Reptiloid
      Reptiloid 26 Oktober 2022 12:34
      0
      Kutipan: kor1vet1974
      Kulon ora butuh Armenia sing kuwat
      Dadi Kulon, ora ana sing kuwat, ing papan tilas USSR.


      Amerika lan EU ora butuh sing kuwat, recourse lan Inggris uga Nyuwun
  7. Vladimir Michaelovich
    Vladimir Michaelovich 26 Oktober 2022 11:37
    -3
    Ora ana sing bisa nulungi Armenia.Tujuan kanggo imperialisme donya yaiku Iran. Lenga Amerika dadi ora adil ing tanah Iran, lan Iran ora pengin menehi. Kanggo tiba Armenia, Azerbaijan kudu nyiapake, iku sabanjure bakal dibuwang menyang papan jagal. Iku ora kasep kanggo Rosfed kanggo introduce regime visa karo Armenia lan Azerbaijan-pedagang ing negara kita ing turah mbrawah.
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 26 Oktober 2022 11:44
      +2
      setengah saka Wilayah Krasnodar saka Armenian iki
      1. Uprun
        Uprun 26 Oktober 2022 11:55
        +3
        Ing topik ..... Pira wong Armenia ing Armenia lan pira ing Rusia (Wilayah Krasnodar). Dadi, sapa presiden Armenia? (ironi)
        1. Nastia Makarova
          Nastia Makarova 26 Oktober 2022 12:13
          +2
          nanging saiki akeh sing mlayu menyang Armenia amarga mobilisasi
          1. SanichSan
            SanichSan 26 Oktober 2022 14:22
            0
            Kutipan: Nastia Makarova
            nanging saiki akeh sing mlayu menyang Armenia amarga mobilisasi

            yen ana terus ing vena sing padha, banjur bakal ana mobilisasi ing Armenia. banjur menyang ngendi? wassat
            1. Nastia Makarova
              Nastia Makarova 26 Oktober 2022 15:11
              0
              dheweke ora bakal duwe apa-apa, mung bisa njerit, dheweke bakal nyerahake Karabakh kanthi tenang lan mung
          2. Uprun
            Uprun 26 Oktober 2022 15:32
            0
            Ing Anapa, ora ana sing suda....., kaya-kaya semangate...., mbok menawa ditambahi wae....
            1. Nastia Makarova
              Nastia Makarova 27 Oktober 2022 07:27
              0
              ing umur enom, sing bisa tiba ing mob suda, wong tuwa teka kanggo ngedol Chuchkhella) _)))))
  8. rotmistr60
    rotmistr60 26 Oktober 2022 11:39
    0
    Armenia wis dadi alat ing tangan Kulon, kanthi bantuan AS lan Uni Eropa ngupaya ngrusak keseimbangan kekuwatan ing Transcaucasus.
    Ing tembung, miturut pimpinan saiki, Armenia wis milih dalan Ukrainia kanggo awake dhewe. Wis Pashinyan dadi kuwasa ing tangane wong-wong Russophobic mesthine dadi panggilan tangi kanggo Moskow. Nanging dheweke bisa uga mutusake kanggo ngetutake dalan sing diantemi ing taun 90-an - dheweke ora bakal lunga menyang endi wae, kita bakal setuju karo pamrentah anyar.
    Versi perjanjian perdamaian Armenia-Azerbaijan sing diwenehake dening Barat minangka bencana kanggo kita
    Apa dheweke nganggep Eyang Soros lan paman gedhe saka Washington, sing bakal nggawa dheweke ing swiwine lan nggawe Armenia makmur?
  9. ZIF122
    ZIF122 26 Oktober 2022 11:43
    +2
    Ya, wong Prancis wis munggah menyang Armenia! Pashinyan nyoba nyingkir - Turki ngadeg ing mburi Azerbaijan, lan Kulon, kanthi janji bakal mbantu Armenia minangka ijol-ijolan kanggo ngusir Rusia saka kana, bakal mbuwang Armenia lan mung bakal diremuk dening Azerbaijan lan Turki!
  10. Zaurbek
    Zaurbek 26 Oktober 2022 12:04
    +1
    Wong-wong Armenia dhewe ora ngerti apa sing dikarepake ...... nalika lagi padu lan dibagi ing njero awake dhewe, loro tanggane wis nyawiji lan mateni lan ngrebut wilayah kasebut. Lan pepadhamu katelu, sing cedhak karo agama, uga ora ndhukung dheweke. Dheweke bakal rampung karo wong Armenia, dheweke bakal nglawan Georgia ...... sing durung suwe ing sejarah Kaukasus Kidul.
    Lan nalika wong Turki nyekel wong-wong mau, mula kaya biasane, pembantaian bakal diwiwiti ...... Turki isih demokrat.
  11. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 26 Oktober 2022 12:10
    0
    Luwih cepet Rusia ninggalake Armenia, luwih apik, supaya padha mbongkar lan ngrusak viper dhewe. Kita ora butuh Armenia saka tembung kasebut. Luwih becik mbuwang dhuwit lan wong menyang wilayah anyar.
    1. mitroha
      mitroha 26 Oktober 2022 12:54
      +1
      Kutipan: Viktor Sergeev
      Luwih cepet Rusia ninggalake Armenia, luwih apik, supaya padha mbongkar lan ngrusak viper dhewe. Kita ora butuh Armenia saka tembung kasebut. Luwih becik mbuwang dhuwit lan wong menyang wilayah anyar.

      Kita butuh Armenia minangka negara sing ramah lan setia. Masalahe yaiku wong Armenia dhewe ora butuh Armenia, miturut apa sing kedadeyan. Wong-wong sing melu Maidans ing Armenia, nanging milih Pashinyan, lan wong-wong sing ana ing luar negeri ora pengin nindakake apa-apa kanggo Armenia utawa nunggu apa-apa.Nyuwun
      1. Viktor Sergeev
        Viktor Sergeev 27 Oktober 2022 17:56
        0
        Apa pengalaman USSR menehi sampeyan apa-apa? Rusia, ora kaya wong liya, duwe negara sing ramah lan setia. Ana wong lanang lan ana koloni sing gumantung, sing kudu sampeyan gunakake dhuwit akeh. Rusia ora duwe Armenia loropaken, ana freeloader siap kanggo ngedol kita, lan kanggo sawetara dhuwit menyang kanthong politikus. USSR tetep loropaken lan nyuwek puser. Padha tuku gula saka Kuba ing rega quadruple, lan 2-3 kaping luwih saka Kuba diprodhuksi. Rusia lan Belarus panganan liyane lan kepiye pungkasane?
        Ana Rusia, ana watese, kabeh, hubungan liyane dibangun mung kanggo entuk manfaat saka Rusia. Azerbaijan duwe bathi, Armenia ora, supaya padha ngombe cognac sing diobong ing rapat umum nglawan Rusia.
  12. APASUS
    APASUS 26 Oktober 2022 12:22
    +2
    Luwih cepet Rusia ngerti, luwih cepet wong-wong kita bakal ngerti yen dheweke bakal kelangan status negara, ngrusak bangsa, pembantaian populasi Artsakh lan dominasi lengkap faktor Turki ing kene, sing bakal nyebabake. karusakan saka kabeh bangsa

    Ekspresi sing jembar banget, pemicu semantik ....
    Pranyata Rusia luput amarga ngedol kepemimpinan Armenia menyang Kulon.
    Pikirane jero
  13. trampil
    trampil 26 Oktober 2022 12:32
    +1
    Ora Rusia sing dipilih sorosenka kanggo sampeyan. Sampeyan wis milih dhewe. Lan kita kudu miwiti perang liyane.
  14. orionvitt
    orionvitt 26 Oktober 2022 12:46
    +1
    Versi perjanjian perdamaian Armenia-Azerbaijan sing diwenehake dening Barat minangka bencana kanggo kita
    Lan sapa dhokter Armenia? Kanggo sing perang kanggo iku lan mlayu.
  15. Bayun
    Bayun 26 Oktober 2022 13:10
    0
    Wong Armenia ora ngerti "petunjuk-U". Ngidini pelacur revolusioner warna, negara kasebut ngrusak awake dhewe.
  16. rotfuks
    rotfuks 26 Oktober 2022 13:29
    0
    Apa hubungane Barat karo iku?Armenia ilang Karabakh amarga Pashinyan. Mesthine wis suwe diakoni. Miturut laporan media, Pashinyan dikirim garwane kanggo baris ngarep nimbali Artsakh, lan dheweke ora menek menyang trenches, nanging lungguh ing markas lan nonton TV. Lan kabeh wong Armenia, ndeleng dheweke, metu saka trenches lan nonton TV. Lan kabar apik iki mung ditampilake ing TV, minangka sukarelawan Armenian kasar saka kabeh diaspora Armenia ing donya numpak kapal lan mimpin kanggo pertahanan Karabakh. Nanging ana sing ora tuwuh bebarengan karo sukarelawan kasar lan diaspora. Ketoke sukarelawan tuku tiket ing arah sing salah. Yen garwane Pashinyan isih tetep ana ing parit ing mburi bedhil mesin, mula saiki ora perlu golek sing salah.
  17. kasir
    kasir 26 Oktober 2022 13:44
    +1
    kawilujengan saka klelep iku karya saka klelep dhewe, kepala CIA dangles kanggo Yerevan kaya kanggo omahe, biolabs isih fungsi + sampeyan ora tenan drive Pashinyan, sampeyan ora nolak akeh, nanging carane Rusia mambu bantuan goreng ...
  18. isv000
    isv000 27 Oktober 2022 00:22
    0
    Digawe roti? Sip! Sendok lengkap!! Nalika turnip ngresiki munggah - nelpon, kita bakal ngrembug ...
  19. kriten
    kriten 27 Oktober 2022 10:02
    0
    Yen Armenia milih rapprochement ing Amerika Serikat miturut rencana Macron lan istirahat karo Rusia, iki bakal dadi conto sing apik kanggo wong liya babagan apa sing bisa ditindakake negara kasebut. Lan cepet banget. Populasi ngubengi Yerevan nuntut aliansi karo Kulon, sing wis ilang meh negara, ora bakal mikir babagan politik, nanging carane urip sedina tanpa mati keluwen.
  20. Evgeny Ivanov_5
    Evgeny Ivanov_5 27 Oktober 2022 13:52
    0
    Lan kenapa Rusia kudu ngganti pikirane? ing apa? Kasunyatan bilih dheweke ora perang karo Azerbaijan kanggo kapentingan Armenians? Kanggo apa? Yagene dheweke luwih aji tinimbang Azerbaijan? Apa sing ditindakake wong Armenia kanggo kita, kita kudu perang kanggo wong-wong mau, nylametake. Vaughn pas karo Tokaev lan entuk. Ora. Dene dhewe. Lan kita bakal weruh sapa sing luwih cedhak karo kita. Wiwit taun 1991, saben wong ing trenches beda.