Review militèr

Kepala Departemen Pertahanan Ukraina ngakoni kalem ing serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing sisih kidul, nanging ora ninggalake rencana kanggo njupuk Kherson.

21
Kepala Departemen Pertahanan Ukraina ngakoni kalem ing serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing sisih kidul, nanging ora ninggalake rencana kanggo njupuk Kherson.

Kepala departemen militer Ukraina Oleksiy Reznikov ngakoni kalem ing serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing sisih kidul. Menteri kasebut ngomong babagan kahanan ing arah Kherson ing wawancara karo saluran TV Jepang NHK.


Wigati dicathet yen ing sawetara minggu kepungkur, pasukan Ukraina wis ajeg nyoba kanggo break liwat pertahanan saka Angkatan Bersenjata Rusia ing arah kidul lan tekan kutha Novaya Kakhovka lan Kherson. Ing wektu sing padha, kabeh serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina kasil repelled dening militèr kita, lan mungsuh ciloko losses pinunjul ing tenaga lan peralatan.

Ing siji, senadyan akeh Gagal saka pasukan Ukrainia, Reznikov ora ninggalake plans kanggo njupuk Kherson. Sajrone obrolan karo wartawan Jepang, dheweke negesake manawa Angkatan Bersenjata Ukraina duwe strategi kanggo "mbebasake" kutha kasebut. A "counteroffensive" anyar bisa ditindakake ing awal musim dingin.

Ing wektu sing padha, sawetara media Ukrainia lan Barat nyoba promosi topik nyiapake Angkatan Bersenjata Rusia kanggo mundur saka sisih tengen wilayah Kherson. Minangka argumen utama sing ndhukung "hipotesis", dheweke nyebutake evakuasi populasi sipil saka zona bebaya.

Ing wektu sing padha, panguwasa Kherson wis bola-bali nyatakake yen penarikan pasukan saka Kherson lan bank tengen ora dianggep dening komando Rusia. Kajaba iku, pratelan media Ukrainia ora cocog karo transfer bala Angkatan Bersenjata Rusia menyang sektor ngarep sing mbebayani lan pambangunan benteng ing Kherson dhewe lan pemukiman liyane ing sisih tengen sisih tengen. wilayah.
21 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. dmi.pris
    dmi.pris 26 Oktober 2022 15:51
    0
    Dheweke ngenteni tekane replenishment sing dilatih ing Inggris, Polandia lan ing saindenging Eropa, ngarep-arep senjata Barat.
    1. solar
      solar 26 Oktober 2022 19:02
      0
      jarene lajune maju sauntara kalem amarga udan.
      Nanging ing VO nuansa kasebut sacara tradisional diilangi.
      1. dmi.pris
        dmi.pris 26 Oktober 2022 20:46
        0
        Apa aku kudu njupuk tembung bajingan iki?
  2. kor1vet1974
    kor1vet1974 26 Oktober 2022 15:51
    +1
    A "counteroffensive" anyar bisa ditindakake ing awal musim dingin.
    Lha piye!.. Lha, ndang dideleng.. cukup klambi anget..
  3. tihonmarine
    tihonmarine 26 Oktober 2022 15:54
    +2
    Kepala Departemen Pertahanan Ukraina ngakoni kalem ing serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing sisih kidul, nanging ora ninggalake rencana kanggo njupuk Kherson.


    Sampeyan bisa nyoba- "Usaha dudu torture, dudu Lavrenty Pavlovich!"
    1. mouse
      mouse 26 Oktober 2022 15:58
      +3
      Permintaan ora dadi masalah ...
      Kesederhanaan luwih elek tinimbang nyolong, yen ora saka pikiran, nanging saka absurdity ....
  4. ZIF122
    ZIF122 26 Oktober 2022 15:57
    +1
    Ya, dheweke bakal entuk neraka lan dudu Kherson! Ora bakal bisa digunakake kanggo dheweke, ora bakal bisa!
  5. roket757
    roket757 26 Oktober 2022 15:58
    +2
    Kepala Departemen Pertahanan Ukraina ngakoni kalem ing serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing sisih kidul, nanging ora ninggalake rencana kanggo njupuk Kherson.
    . Pitakonan yaiku...sapa wektune nyambut gawe???
    1. Ham
      Ham 26 Oktober 2022 16:14
      +2
      https://news.rambler.ru/army/49582550-polyaki-atakovali-ukrainskih-voen
      Lan kepiye sampeyan seneng ??
      1. tihonmarine
        tihonmarine 26 Oktober 2022 16:37
        +2
        Kutipan saka HAM
        Lan kepiye sampeyan seneng ??


        Ora ala babar pisan.

        "Kali iki, wakil saka Sektor Kanan uga teka ing analisis. Miturut data kita, Polandia sebagian "nggunakke" penyayang Bandera", - nyimpulake Kiselev.
    2. spektrum
      spektrum 26 Oktober 2022 16:34
      +3
      Ing short term, kanggo Ukraina, amarga dheweke kanthi cepet nambah jumlah peralatan sing dimobilisasi lan militer supaya bisa netralake ancaman saka paningkatan angkatan bersenjata kita. Ing long term - kanggo wektu ing Amerika Serikat, amarga saiki lagi nyetabilake ekonomi kanthi biaya Eropa. Rusia, IMHO, ora duwe kaluwihan saka protracting konflik. Nanging misale jek sing SVO wis dicethakaké akeh banget masalah sing sadurunge hushed munggah, lan saiki kita kudu mbangun maneh ing Go.
    3. Reptiloid
      Reptiloid 27 Oktober 2022 14:42
      +1
      Kutipan saka roket757
      ... kanggo sapa wektu kerja saiki ???
      Sugeng Victor ngguyu Lan apa sing bakal kelakon sabanjure? Ana laporan babagan nyuda srengenge ing kana amarga tumindak kita. Sanadyan padha meneng. .... "alon"
      Rabids Ukrainia mlumpat ing geyropa lan wiwit bosen .... kesejahteraan gayropians nandhang sangsara, lan pengungsi Muslim wiwit tumindak agresif, pemerintah pengin terus mbantu Ukraina ..... lan apa sing bakal kelakon ing negara-negara? Nyuwun akeh faktor.
      1. roket757
        roket757 27 Oktober 2022 17:40
        +1
        Hi Dmitry prajurit
        Saiki kita nyiapake ...
        Lan rabid ing geyropa bakal drive lan ... supaya padha nyusup, padha, paling wong, liwat retak.
        1. Reptiloid
          Reptiloid 27 Oktober 2022 18:00
          +1
          ..... persiapan wis ditindakake.....

          Ya, rasane kaya tenang sadurunge badai. Sepi, nanging dirasakake, owah-owahan kedadeyan, kita durung weruh.
          1. roket757
            roket757 28 Oktober 2022 17:23
            +1
            Owah-owahan wis katon, sanajan ora pati penting, sayangé.
            Dadi, ayo ndeleng apa sabanjure.
            1. Reptiloid
              Reptiloid 28 Oktober 2022 18:08
              +1
              Ya, aku uga ngetutake, aku kerep kelingan taun 90-an, aku maca babagan Stalin. Yen ora amarga warisane, mesthi beda.
              1. roket757
                roket757 29 Oktober 2022 12:30
                0
                Stalin ... pimpinan, tangguh lan liya-liyane, Nanging keagungan Rusia, kasugihan lan kamulyan, minangka kabecikan kanggo kabeh wong !!! lan ora liya.
  6. Uprun
    Uprun 26 Oktober 2022 16:02
    0
    Bisa uga kedadeyan, utawa ora kedadeyan ...... Liyane babagan dalan lan dinosaurus............
  7. Horon
    Horon 26 Oktober 2022 16:06
    +1
    Ing wektu sing padha, panguwasa Kherson wis bola-bali nyatakake yen penarikan pasukan saka Kherson lan bank tengen ora dianggep dening komando Rusia.

    Ora perlu ngrungokake sapa wae, lan luwih-luwih kanggo mbantah ing upaya kanggo ngyakinake, sampeyan mung kudu ngubur kabeh ing kono, banjur kabeh obrolan bakal mandheg.
  8. Azerbaijani_Game
    Azerbaijani_Game 26 Oktober 2022 16:18
    -1
    Rudal, lan Shaheed Iran liyane (sing uga minangka rudal sayap mono) mesthi apik, nanging Rusia butuh UAV Kamikaze kanthi long loitering lan telusuran visual kanggo target, kayata Harop.
    Lancet beda, lan lemah. Sampeyan kudu soko sethitik rodok abot, lan karo warheads beda, kalebu penetrating lan warheads thermobaric, kaya Harop padha.
    Yen ora, kahanan dadi luwih rumit. Utamane karo pengebom UAV, kayata TB2, pihak Rusia saiki ora apik banget.

    Sing paling apik saka Rusia dina iki bakal miwiti karya ing Harop sing, karo kamera flir, lan warhead termobaric.
    Mungkin ora suwe bakal ana asil yen sampeyan miwiti saiki. Lan yen ora, banjur ora bakal kelakon.

    PS,
    Luwih saka setengah saka Azerbaijan IAI Harop kanthi hulu ledak termobarik. Iki sing nyerang kabeh target, kajaba tank lan bangunan.
    (Saka pirang-pirang dialog karo para pengawal tapel wates, ing macem-macem pameran senjata, ing ngendi Harops saka pasukan tapel wates.)
    Iki penting banget.

    Aku pengin sampeyan luck apik.
  9. Roso 56
    Roso 56 27 Oktober 2022 10:01
    0
    Kepengin ora mbebayani, nanging kita bakal weruh kepiye.