Review militèr

Rusia nganakake sesi latihan Pasukan Deterrence Strategis kanthi ngluncurake rudal berbasis darat, segara lan udhara.

55
Rusia nganakake sesi latihan Pasukan Deterrence Strategis kanthi ngluncurake rudal berbasis darat, segara lan udhara.

Pasukan Deterrence Strategis Rusia nindakake latihan serangan nuklir kanggo nanggepi panggunaan senjata nuklir dening mungsuh. Latihan kasebut dianakake ing pimpinan Panglima Tertinggi Angkatan Bersenjata Rusia Vladimir Putin. Iki diumumake dening Menteri Pertahanan negara Sergei Shoigu.


Ing wektu sing padha, Kremlin nglaporake yen tugas latihan wis rampung kanthi lengkap, latihan darat, segara lan penerbangan pasukan pencegahan strategis kanthi peluncuran tempur rudal balistik lan jelajah. Yars ICBM diluncurake saka silo ing kosmodrom Plesetsk, rudal balistik Sineva saka kapal selam nuklir saka Segara Barents, lan rudal jelajah sing diluncurake ing udara saka operator rudal strategis Tu-95MS. "Yars" lan "Sineva" makarya metu ing situs test Kura ing Kamchatka, kabeh rudal tekan target, konfirmasi ciri sing.

Tugas sing ditindakake sajrone latihan pasukan pencegahan strategis rampung kanthi lengkap, kabeh rudal tekan target, ngonfirmasi karakteristik sing ditemtokake

- layanan pers Kremlin ngandika.

Uga sajrone latihan, tingkat latihan komando lan badan kontrol militer lan katrampilan pimpinan lan staf operasional diuji.

Sadurungé, Rusia ngelingake Amerika Serikat babagan nindakake latihan rudal nuklir Thunder-2022, Pentagon nanggepi kanthi tenang babagan iki, ujar manawa latihan kasebut taunan kanthi peluncuran rudal sing dilacak militer AS. Nanging ing Kyiv padha nyoba kanggo nentang latihan, ngandika sing padha diduga nuduhke bebaya kanggo donya. Cara tradisional, Negara Baltik lan Polandia ngandika agresif marang Rusia.
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan
55 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. dmi.pris
    dmi.pris 26 Oktober 2022 15:02
    +7
    Bebarengan uga mulang lan demonstrasi kanggo non-mitra
  2. Uprun
    Uprun 26 Oktober 2022 15:03
    0
    Iki dudu sawetara peluncuran komputer belang kanggo sampeyan ....., sampeyan ndeleng, isih ana "bubuk mesiu" ing negara kasebut ... .. lan denyuka ... . minangka spesialis ing latar mburi shooting komputer ...... Politik nanging ....
  3. Andrey_Ivanovich
    Andrey_Ivanovich 26 Oktober 2022 15:10
    -19
    kanggo njupuk ing Novaya Zemlya karo pertempuran cilik dijupuk kabeh padha.
    1. Jahat 55
      Jahat 55 26 Oktober 2022 15:40
      +4
      Peluru kanggo dhewe ... loro cilik lan pertempuran .. Ana, lan kabeh wong wis shitting ing dina lawas .. hi
      1. Andrey_Ivanovich
        Andrey_Ivanovich 26 Oktober 2022 15:48
        -5
        muatan termonuklir modern praktis ora nuduhke bebaya ing syarat-syarat kontaminasi radioaktif, lan radiation ora pati penting mandheg ing sawetara jam, yen sampeyan sinau NVP ing sekolah utawa sekolah technical, sampeyan kudu ngerti iki, malah ana tugas khusus ing topik iki.
        1. Sarmat Sanych
          Sarmat Sanych 26 Oktober 2022 16:09
          0
          Andrey_Ivanovich, tengen.
          Nanging, kanca-kanca, aja lali poin liyane, umpamane, kemampuan Rosatom - pimpinan global sing ora bisa digayuh ing kabeh spektrum industri nuklir - kanggo ngasilake atusan kg Co-60 saben taun (senadyan kasunyatan manawa kemungkinan usa / fr / uk / china diwatesi mung sawetara kg saben taun), uga contone mung 400 kg Co-60 cukup kanggo nyirnakake kabeh populasi manungsa ing wilayah sing padha karo Amerika Serikat (tanpa Alaska sing meh kosong). Nanging ana titik positif, sawise 3 taun wilayah iki dadi reradioaktif. Sampeyan bisa teka lan manggon, appropriating apa kasedhiya.
  4. paul3390
    paul3390 26 Oktober 2022 15:10
    +3
    IMHO - iku bakal dadi indikatif kanggo bodho mati roti vigorous ing situs test. - dheweke terus terang nggawe kontrak apa wae sing disenengi. Yagene kita kudu tumindak beda?
    1. Andrey Moskvin
      Andrey Moskvin 26 Oktober 2022 15:22
      0
      Apa padha weruh kaya apa jamur nuklir? Sapa weruh, dawa ing kuburan.
    2. Alien Saka
      Alien Saka 26 Oktober 2022 15:57
      +3
      Kirimi kabeh kontrak kanggo wedhus ing crack! Lan sampeyan pancen bener, wong wis wiwit lali apa bledosan atom!
    3. AAG
      AAG 26 Oktober 2022 16:30
      +1
      Kutipan saka paul3390
      IMHO - iku bakal dadi indikatif kanggo bodho mati roti vigorous ing situs test. - dheweke terus terang nggawe kontrak apa wae sing disenengi. Yagene kita kudu tumindak beda?

      hi Kanggo njlentrehake komentar sampeyan:
      (IMHO, mesthi), - pitakonan ora daya saka warhead nuklir, pasukan striking, nanging irresistibility serangan iki. (!).
      Minangka wong sing njabat udakara 20 taun ing Pasukan Rudal Strategis (PGRK), aku wani ujar manawa komponen iki durung ngalami owah-owahan sing paling apik ... (aku mesthi salah - luwih saka 20 taun minangka cadangan (kanggo alasan kesehatan, - Aku ora nyerah!).
      Nanging! Aku ngerti kanthi jeneng sing ngganti kita .... Ora seneng ... jujur, prospek. (ing ngisor iki, aku mbaleni, nuwun sewu).
      Nanging (!). Subyektif, sistem Pasukan Rudal Strategis (Glory ... USSR!) Dibangun kanthi cara sing nggunakake SNABP (Aku ora ngerti babagan Armada, Angkatan Udara - supaya para veteran nuduhake pendapat, tundhuk marang Ordo 010th Wilayah Moskow, lan sanajan ing skenario paling awon, aku mikir (Muga-muga), kita bisa nyebabake "karusakan sing ora bisa ditampa" ...
  5. Osipov9391
    Osipov9391 26 Oktober 2022 15:10
    -6
    Kaping pisanan, latihan kasebut kudu nglibatake PGRK adhedhasar lemah saka jinis Topol lan Yars kanthi owah-owahan pancet situs penyebarane, uga pindhah saka pangkalan supaya bisa mundur saka serangan.
    Ing babagan komponen maritim, "Dolphins" lan "Boreas" kudu disebarake ing perairan Segara Putih lan Okhotsk nalika pasukan anti-kapal selam sing padhet ditugasake.
    Mbok iki sing utama.
    Mung operator iki luwih utawa kurang bisa tahan serangan disarming lan digunakake kanggo serangan mbales.

    Lan kabeh liyane (ICBMs tambang lan aviation strategis) mbokmenawa ora bakal digunakake ing kabeh - padha bakal dijamin langsung dening serangan flat saka SLBMs negara NATO saka posisi maju.

    Kahanan kasebut uga bisa ngganti sistem rudal sepur kanthi stabilitas tempur sing dhuwur banget.
    Nanging sing dipotong ing Putin ing periode saka 2003 kanggo 2008. Ora ana sing anyar lan ora bakal ana.
    1. Andrey Moskvin
      Andrey Moskvin 26 Oktober 2022 15:25
      +8
      Sampeyan salah. Rudal saka silo njupuk mati sadurunge tekane mungsuh. SPRN, nanging. nglirik
      1. Osipov9391
        Osipov9391 26 Oktober 2022 15:33
        -6
        Ayo dadi cetha sawetara bab. Wektu penerbangan saka ICBM jinis Minuteman saka wilayah Amerika Serikat menyang target ing bagean Eropa Rusia kira-kira 25-30 menit.
        Peluncuran kasebut uga dideteksi dening satelit kanthi lampu kilat mesin lan luwih ing sadawane rantai kanthi cara liya, kayata stasiun pelacak lemah.

        Saiki deleng Mediterania Wétan (wilayah Kreta) utawa Segara Norwegia (wilayah Spitsbergen).
        Nalika ngluncurake Trident-2 SLBM saka SSBN Inggris utawa Amerika, wektu penerbangan rudal kasebut (metode datar) ora bakal dadi 25-30 menit maneh, nanging mung 7-12 menit, yaiku 2-3 kaping kurang!
        Iki kritis nalika nangani jotosan pisanan.
        Kapabilitas sistem peringatan dini ing kasus iki suda banget amarga alasan sing jelas.
        1. Andrey Moskvin
          Andrey Moskvin 26 Oktober 2022 15:56
          0
          Nanging krisis Karibia amarga Turki? Bener, aku ora ngerti wektu nanggepi dina iki kanggo serangan sing dikonfirmasi. Nanging aku kurang saka 7-12 menit. Iki saling kirdyk.
    2. Sarmat Sanych
      Sarmat Sanych 26 Oktober 2022 16:10
      0
      Osipov9391, wong lanang, mungkasi mbaleni crita mothball. Ora mung omong kosong "flat" Amerika sing bakal ditembak kanthi tenang dening sistem pertahanan rudal Rusia sing paling apik ing donya (welasan kaping mayat cilik dicopot ing rak-rak), nanging uga jumlahe cilik, ora ana siji-sijine. "Ohaio" kuna wis suwe luwih saka salvo saka rong SLBM , ing segara saiki ana maksimal 6 ("Louisiana" ateges kirdyk sawise bledosan tank ballast ing kompartemen 1 lan 2 ing Maret. ), W-88 isih digawa menyang pikiran ateges gumantung ing varieties W-76, Inggris duwe Bukak pungkasan (lan sing siji gagal) ing ngisor iki 2016, ana maksimum 1 "strategis" ing segara, Prancis duwe plus padha, padha ora ngumumake apa-apa "flat", lan aku isih ora sebutno sing R-30 lan Yars-S paling siji lan setengah kaping luwih cepet lan Minutemen lan T2D5 / LE.
      Ing pungkasan taun 1980-an, ahli US anjog kabiji asor saka tambang Stiletto (kanggo tingkat non-fungsi) karo loro W87 pamblokiran 335 kt ing 50/50, lan loro W76 pamblokiran 100 kt - ZERO PERCENT. Ora njupuk menyang akun "Mozyr", Aku mikir, nanging saiki Fantastic "Mozyr-2" ora menehi kasempatan siji.
      Iku ora realistis kanggo numpes instalasi tambang kita, padha bisa tahan meksa paling [lan ora nganti, minangka sadurunge panginten] 200 atmosfer, kanggo comparison, bangunan ambruk ing 0,2 atmosfer. Poros dibor ing lemah sing kandhel, TPK kanthi peralatan tempur lan sistem kontrol digantung ing jero silinder ing pendulum, supaya yen ana deformasi poros, roket ora rusak lan bisa bebas metu ing njaba. wektu diluncurake, sistem penyusutan diblokir kanthi kaku. Malah amarga lokasi tambang wis dingerteni, angel banget kanggo nabrak kanthi langsung. Amerika wis entuk akurasi sing apik, nanging akurasi iki digayuh nalika diluncurake ing paralel Bumi. Nalika mabur liwat Kutub Lor, pasukan Coriolis mengaruhi roket, lan ora bisa ngevaluasi efeke, amarga ora kita utawa Amerika nembak rudal balistik ing wilayah saben liyane. Ing wektu sing padha, ora ana gunane kanggo ngarahake pirang-pirang blok ing siji tambang - ing kasus apa wae, ora bakal nyedhaki target ing wektu sing padha, lan bledosan blok pertama bakal numpes warheads sing mabur sabanjure.
      Babagan rudal jelajah AS konvensional, kecepatane sithik banget (luwih alon tinimbang Airbus penumpang) kanggo tekan tambang ing sisih tengah negara - dheweke bakal nembak pesawat pertahanan udara lan interceptor. Malah yen sawetara bisa break liwat, iku bakal njupuk nganti sepuluh rudal kanggo numpes siji "tutup" saka tambang, lan warheads nuklir kanggo "tomahawks" wis dibusak telung puluh lan ora pertempuran-siap, sebagian dibuwang. 
      Miturut cara, tambang peluncuran "Sarmatians" bakal dilindhungi kanthi luwih cepet, karya wis suwe ditindakake, wong sing kompeten (ora saka TGesheks lan Internet, mesthine) ngonfirmasi manawa paling ora pitung nuklir tliti dhuwur. serangan bakal dibutuhake kanggo rampung numpes siji tambang.
      1. Osipov9391
        Osipov9391 26 Oktober 2022 18:26
        -3
        PRO apa sampeyan ngomong bab?
        Saliyane ing distrik Moscow, kita ora duwe kabeh!
        Mung sekutu NATO AS sing duwe 8 SSBN.
        14 SSBN diduweni dening Amerika dhewe.

        Ing Inggris tansah duwe pasangan prau ing patroli - ganti lan ganti.
        Lan diwenehi sing padha bisa dumunung ing banyu saka Segara Lor, banjur ngetung wektu pesawat saka Tridents saka ing kono kanggo target paling penting ing bagéan Eropah saka Rusia.

        Prancis duwe wilayah patroli Mediterania. 1-2 SSBN dipasang ing kana. Rudal M51 paling anyar kanthi akurasi sing dhuwur banget.
    3. AAG
      AAG 26 Oktober 2022 16:43
      0
      Kutipan: Osipov9391
      Kaping pisanan, latihan kasebut kudu nglibatake PGRK adhedhasar lemah saka jinis Topol lan Yars kanthi owah-owahan pancet situs penyebarane, uga pindhah saka pangkalan supaya bisa mundur saka serangan.
      Ing babagan komponen maritim, "Dolphins" lan "Boreas" kudu disebarake ing perairan Segara Putih lan Okhotsk nalika pasukan anti-kapal selam sing padhet ditugasake.
      Mbok iki sing utama.
      Mung operator iki luwih utawa kurang bisa tahan serangan disarming lan digunakake kanggo serangan mbales.

      Lan kabeh liyane (ICBMs tambang lan aviation strategis) mbokmenawa ora bakal digunakake ing kabeh - padha bakal dijamin langsung dening serangan flat saka SLBMs negara NATO saka posisi maju.

      Kahanan kasebut uga bisa ngganti sistem rudal sepur kanthi stabilitas tempur sing dhuwur banget.
      Nanging sing dipotong ing Putin ing periode saka 2003 kanggo 2008. Ora ana sing anyar lan ora bakal ana.

      "... Kaping pisanan, latihan kasebut kudu nglibatake PGRK adhedhasar lemah saka jinis Topol lan Yars kanthi owah-owahan pancet ing situs penyebaran, uga pindhah saka pangkalan supaya bisa mundur saka serangan ..""
      Aku curiga yen sampeyan ing sawetara pangertèn cedhak topik ....
      Nanging (!), mung cedhak!
      Aku, minangka KG Cagar Alam Negara Topol, (ing abad pungkasan) tindak kanggo pengintaian ... (menyang PBSP, ora menyang BSP PU (!)) ...
      Ana pondokan (!) ... Iku medeni kanggo mikir - iku luwih saka 25 taun kepungkur!
      1. Osipov9391
        Osipov9391 26 Oktober 2022 18:28
        -2
        Yaiku, apa sing kedadeyan, PGRK "dikunci" ing pangkalan lan ora bisa lunga menyang wilayah penyebaran?
        Lan wektu kanggo iki bakal secara harfiah 4-6 menit. Kanggo metu saka dalan ...
        1. AAG
          AAG 26 Oktober 2022 20:58
          +1
          Kutipan: Osipov9391
          Yaiku, apa sing kedadeyan, PGRK "dikunci" ing pangkalan lan ora bisa lunga menyang wilayah penyebaran?
          Lan wektu kanggo iki bakal secara harfiah 4-6 menit. Kanggo metu saka dalan ...

          Ngendi sampeyan entuk nomer ing 4-6 menit? Rave!
          Lha, bisa uga mlebu saka PPD (titik penempatan permanen)... Nanging, iki dudu "tipu" PGRK. Kanggo iki, ana peluncur tambang. More dilindhungi, nanging karo koordinat panggonan seko dikenal ... First strike guys .... Yen padha duwe wektu, yen padha urip
          ...
          PGRK, ing wektu iku, (ndeleng maneh ing intelijen, pimpinan militer-politik) kudu ninggalake PPD sanalika bisa, njupuk PBSP (posisi wiwitan pertempuran lapangan), utawa, ing proses ngrebut, saka Maret, diluncurake, serangan, ing sing ditunjuk, ditapis (sanajan sajrone konflik nuklir, target bisa diganti - iki, ing hardware, ora suwe, - detik) .. hi
          Militer, Ny. ora mbukak rahasia - wiwit taun 80-an, kabeh sing kasebut ing ndhuwur wis dituduhake ing dokumen internasional ...
          1. Osipov9391
            Osipov9391 27 Oktober 2022 00:07
            -3
            Kepiye carane entuk nomer ing 4-6 menit saka ngendi?
            Ayo kula nerangake apa aku nulis ing ndhuwur.
            Wektu penerbangan Trident saka kapal selam Inggris ing Segara Lor, contone, menyang wilayah Tver (Vypolzovo) utawa menyang Ivanovskaya (Teikovo) bakal kira-kira 10 menit.
            Stasiun peringatan awal bakal bisa ndeteksi peluncuran kasebut sajrone siji utawa rong menit, kira-kira sawise misil munggah ing ndhuwur cakrawala. Lan iki paling apik.
            Nanging misil mungsuh bakal cepet banget wiwit mudhun menyang pamisahan warheads lan pamisahan warheads ing target.

            Mulane, PGRK bakal duwe secara harfiah 4-6 menit kanggo metu saka serangan saka RPM utawa nanggapi kanthi diluncurake yen weker saka sistem peringatan dini ditampa 7-8 menit sawise deteksi kemungkinan serangan mungsuh.
  6. mouse
    mouse 26 Oktober 2022 15:11
    +4
    Suvorov uga tau ngomong ...
    ................
    1. VIK1711
      VIK1711 26 Oktober 2022 18:05
      0
      ING PERANG????
      "Ing Maret". Sinau klasik.
  7. stels_07
    stels_07 26 Oktober 2022 15:14
    +1
    Pira latihan, latihan, lsp nganti 22 Februari..
    1. Osipov9391
      Osipov9391 26 Oktober 2022 15:23
      -3
      Iku mung titik sing akeh.
      Contone, latihan ing peralatan landing, kargo lan wong.
      Lan apa kasunyatane?
      Yen pertahanan udara mungsuh kuwat lan nutupi kabeh dhuwur, mula ora ana sing ngomong babagan pendaratan. Apa sing kita deleng saiki.
      Lan peralatan bobot entheng iki kanggo kebangkrutan Angkatan Udhara ora cocog kanggo perang ing ngendi mungsuh duwe kendaraan lapis baja lengkap, tank, kebak sistem anti-tank manual.
      Pasukan Airmobile bakal digawe ing ngendi Angkatan Udara bersenjata karo kendaraan lapis baja, tank, pertahanan udara militer minangka Angkatan Darat - luwih becik.
      1. stels_07
        stels_07 26 Oktober 2022 15:37
        0
        Iku Grachev sing ngomong babagan panggunaan Angkatan Udara
  8. Nexcom
    Nexcom 26 Oktober 2022 15:17
    +3
    Offtopic nanging apa!

    TG VO laporan yen Sobchak mlayu saka Rusia menyang Baltik! Gusti, yen ora ana bebek. Angger kowe ora bali!
    1. Uprun
      Uprun 26 Oktober 2022 15:18
      +3
      Sumangga kita paring panyuwunan dhumateng panjenenganipun.................
      1. Nexcom
        Nexcom 26 Oktober 2022 15:27
        +2
        Ing kene KP uga nulis - dheweke mlayu liwat Belarus menyang Lithuania. Direkture ditahan amarga pemerasan. Diperas karo janji ora bakal nerbitake sampah. Omahe Sobchak lagi digoleki. Jaran katon mlumpat...
    2. Vladimir80
      Vladimir80 26 Oktober 2022 15:28
      +2
      saiki, yen elvira, anton utawa deniska wis mlayu, mesthine bisa "tandha", nanging madam iki ora ana kapentingan kanggo sapa wae, luwih kaya PR pribadine, sanalika dheweke mlayu, dheweke bakal bali!
      1. Nexcom
        Nexcom 26 Oktober 2022 15:30
        -1
        Inggih, yen liberda rampung ngrebut daya ing Rusia (ugh kaping telu supaya iki ora kelakon) - banjur, mesthi, bakal bali. lan liyane uga bakal mlumpat
        1. Nexcom
          Nexcom 26 Oktober 2022 15:54
          -2
          Tambahan:

          TG VO nglaporake: polisi duwe keputusan kanggo nahan Sobchak, nanging sing terakhir bisa lolos, kanthi cepet ninggalake Rusia lan lunga menyang Lithuania liwat Belarus.

          heh, piye kabare? Chubais diijini gabung, Sobchak ora duwe wektu kanggo nahan .... Iki bakal dadi lagu kasebut, yen paling ora ana siji sing dikunjara. Dicoba lan dikunjara, karo ngrampas barang sing dicolong.
          1. mann
            mann 26 Oktober 2022 16:12
            -1
            TG VO nglaporake: polisi duwe keputusan kanggo nahan Sobchak, nanging sing terakhir bisa lolos, kanthi cepet ninggalake Rusia lan lunga menyang Lithuania liwat Belarus.

            heh, piye kabare? Chubais diijini gabung, Sobchak ora duwe wektu kanggo nahan .... Iki bakal dadi lagu kasebut, yen paling ora ana siji sing dikunjara. Dicoba lan dikunjara, karo ngrampas barang sing dicolong.

            Kulawarga kelas ora dikunjara
  9. Alexandr2637
    Alexandr2637 26 Oktober 2022 15:31
    -4
    Tu-95MS. "Yars" lan "Sineva" makarya ing papan latihan Kura ing Kamchatka, kabeh rudal tekan target

    Aku mung ora ngerti, apa Kementerian Pertahanan Rusia ora duwe tujuan nyata ing Ukraina saiki? Utawa misil ekstra katon? Tinimbang kothong, apa ora nasib kanggo mbukak hulu ledak non-nuklir lan ing obyek strategis Nazi? Lan piwulang iku piwulang! Apa jenis de-bils kita duwe "ing ndhuwur" lungguh?
    1. Nexcom
      Nexcom 26 Oktober 2022 15:33
      0
      Nanging ora bakal luwih kuat - akeh bahan peledak tinimbang blok nuklir? Sanadyan iki bisa dimangerteni - operator sing tanggal kadaluwarsa bisa "dibuwang" ing Krajina.
      1. mann
        mann 26 Oktober 2022 16:16
        -1
        Nanging ora bakal luwih kuat - akeh bahan peledak tinimbang blok nuklir? Sanadyan iki bisa dimangerteni - operator sing tanggal kadaluwarsa bisa "dibuwang" ing Krajina.
        Ora, aku bakal kenek Alaska. Minangka pangeling yen sewa wis kadaluwarsa. eseman
    2. lubesky
      lubesky 26 Oktober 2022 15:38
      -1
      Kutipan: Alexandr2637
      Aku mung ora ngerti, apa Kementerian Pertahanan Rusia ora duwe tujuan nyata ing Ukraina saiki? Utawa misil ekstra katon? Tinimbang kothong, apa ora nasib kanggo mbukak hulu ledak non-nuklir lan ing obyek strategis Nazi? Lan piwulang iku piwulang! Apa jenis de-bils kita duwe "ing ndhuwur" lungguh?

      Sampeyan ora ngerti bedane antarane serangan rudal lan bom lan latihan Pasukan Rudal Strategis, pasukan pencegahan? Apa sampeyan ora ngerti bedane kelas rudal, operator lan kontrol ing antarane rong pasukan sing beda-beda? Sampeyan ora ngerti pertempuran lan tugas strategis Pasukan Rudal Strategis lan pasukan liyane? Sampeyan dadi ora bisa dingerteni kanggo sampeyan singkatan Pasukan Rudal Strategis - TUJUAN STRATEGIS?
      1. Alexandr2637
        Alexandr2637 26 Oktober 2022 15:42
        +1
        Sampeyan dadi ora bisa dingerteni kanggo sampeyan singkatan Pasukan Rudal Strategis - TUJUAN STRATEGIS?

        Iki mung bisa dingerteni.
      2. stankow
        stankow 27 Oktober 2022 00:16
        0
        Liyane saben Bukak miturut perjanjian START kudu diumumake ing sisih liya - apa, kapan, ing ngendi bakal mabur. Aja mikir iku serangan. Carane njupuk ing Ukraina ing wektu sing padha?
    3. Uprun
      Uprun 26 Oktober 2022 15:39
      -1
      Saka Segara Barents .... saka kapal selam ...... strategis, nanging ing pinggiran ...... Kelas !!! Nanging ora apa-apa yen roket bakal mabur liwat Eropa Lor, Negara Baltik ....... - negara NATO, uga ............?
      1. Alexandr2637
        Alexandr2637 26 Oktober 2022 15:45
        -1
        Saka Segara Barents .... saka kapal selam ...... strategis, nanging ing pinggiran ...... Kelas !!!

        Inggih, minangka pangecualian. lol
        Nanging ora apa-apa yen roket bakal mabur liwat Eropa Lor, Negara Baltik ....... - negara NATO, uga ............?

        Wis dielingi.... ngguyu
        1. Uprun
          Uprun 26 Oktober 2022 16:08
          0
          A lack lengkap logika ..... yen sampeyan dielingake, sampeyan bisa njupuk liwat negara? Inggih, minangka pangecualian ..... Lan sesuk wong Inggris bakal nembak menyang Samudra Hindia sajrone latihan, lan roket bakal mabur liwat kita ..... - padha ngelingake .... utawa beda?
  10. lubesky
    lubesky 26 Oktober 2022 15:34
    -2
    Kadhangkala demonstrasi kesiapan luwih apik tinimbang aplikasi kasebut dhewe.
  11. ZIF122
    ZIF122 26 Oktober 2022 15:39
    0
    Sampeyan uga perlu kanggo nyoba Poseidon lan nuduhake menyang media Kulon, iku bakal langsung nyuda kepinginan kanggo escalate karo Rusia!
    1. penasehat level 2
      penasehat level 2 26 Oktober 2022 15:45
      -1
      nanging perlu .. mung ana keraguan babagan efektifitas ing antarane wong-wong sing mangu-mangu bakal ilang .. lan kaya njerit - kabeh wong sing manggon ing cedhak pesisir ing "Kulon" .. mung ora ngalami kanthi cara apa wae .. .
  12. bingo
    bingo 26 Oktober 2022 15:48
    +2
    Pasukan Rudal Strategis - omong kosong! Sampeyan ngomong tanggal gabung NATO?
    1. Uprun
      Uprun 26 Oktober 2022 16:09
      +2
      Lan iki dudu kelanjutan saka "Kekhasan Perikanan Nasional" ..........
      1. bingo
        bingo 26 Oktober 2022 16:14
        0
        Nalika film babagan mburu bubar dirilis, dheweke nonton kanthi shobla ... Singkatnya, dialog ...
        - Umumé, penting. Mung padha lunga adoh banget karo pesawat.
        - Ora, iku mung penting karo pesawat, iku gampang karo tanggi saka jinis iki. Keluwihan karo nanas ...
        - Ora, iki mung guyonan lawas karo nanas, aku dhewe ing desa kesel iki ing taun 80-an, mung ora karo nanas, nanging karo pisang ing wit hazel. Urban banjur menek kabeh alas kanggo golek gedhang
    2. mann
      mann 26 Oktober 2022 16:20
      +1
      Matur nuwun kanggo seneng-seneng ngguyu
      Teks komentar cendhak banget, aja kuwatir, komentar kasebut dudu anggota kudu dawa eseman
  13. roket757
    roket757 26 Oktober 2022 15:48
    +1
    Rusia nganakake sesi latihan Pasukan Deterrence Strategis kanthi ngluncurake rudal berbasis darat, segara lan udhara.
    . Kita ora kaya ngono, jagad iki kaya ngono.
    Nganti saiki kaya ngono.
    1. lubesky
      lubesky 26 Oktober 2022 15:52
      +1
      Kutipan saka roket757
      Kita ora kaya ngono, jagad iki kaya ngono.
      Nganti saiki kaya ngono.

      Lagi ngomong - rasio Ultima regum. Rasio triad wis telat, muga-muga bisa bunuh diri ...
      1. roket757
        roket757 26 Oktober 2022 16:00
        0
        Dheweke ngandelake ... rasa njaga diri, wedi, umume.
        Ala, kanthi akal sehat saiki angel, ing akeh panggonan.
  14. Altman
    Altman 26 Oktober 2022 16:01
    0
    YA, tuduhake apa sing ana ing Rusia lan apa sing bisa digunakake. Mung supaya padha wedi. Kamulyan kanggo tentara Rusia lan prajurite. am
  15. SEO tentrem
    SEO tentrem 26 Oktober 2022 21:40
    -1
    Kutipan: Alexandr2637
    Tu-95MS. "Yars" lan "Sineva" makarya ing papan latihan Kura ing Kamchatka, kabeh rudal tekan target

    Aku mung ora ngerti, apa Kementerian Pertahanan Rusia ora duwe tujuan nyata ing Ukraina saiki? Utawa misil ekstra katon? Tinimbang kothong, apa ora nasib kanggo mbukak hulu ledak non-nuklir lan ing obyek strategis Nazi? Lan piwulang iku piwulang! Apa jenis de-bils kita duwe "ing ndhuwur" lungguh?

    Ing MO, mung wong sing duwe otak sing lungguh, ora kaya wong bodho kaya sampeyan.
  16. Mitia68
    Mitia68 27 Oktober 2022 09:13
    +1
    Aku weruh kabeh komentator wis siyap menyang swarga malah sesuk?
    karo anak lan putu?
  17. nemez
    nemez 28 Oktober 2022 09:28
    0
    Ngelingi statement saka Amerika. Apa game pindho katon kaya. Proposal pungkasan ing sisih kulon.