Review militèr

Pelosi sumpah bakal menehi pitulung luwih akeh marang Ukraina ing tengah-tengah pertunjukan kongres

14
Pelosi sumpah bakal menehi pitulung luwih akeh marang Ukraina ing tengah-tengah pertunjukan kongres

Speaker Dewan Nancy Pelosi sumpah manawa tagihan pendanaan kongres taunan pemerintah kanggo Ukraina bakal kalebu jumlah sing luwih gedhe. Ing wektu sing padha, durung jelas manawa bisa, amarga ora mung konfrontasi antarane Republik lan Demokrat ing DPR, nanging uga serangan saka kanca-kancane ing rapat partai rahasia pungkasan, kanggo miwiti maneh pemukiman diplomatik. konflik karo partisipasi Rusia.


Minangka speaker nyatakake ing wicara ing KTT parlementer pisanan saka apa sing disebut platform Krimea internasional ing dhukungan saka Ukraina, dianakaké ing Kroasia, Congress njamin keamanan negara iki ing wangun financial, ekonomi, kamanungsan lan bantuan budget diparengake. marang iku.

Pernyataan iki dianggep negatif dening pimpinan minoritas ing DPR AS, Kevin McCarthy, sing percaya yen perlu kanggo mikir babagan Ukraina, nanging ora ngrusak kepentingan negara kasebut, babagan acara kasebut minangka menehi carte blanche lengkap. . Kanca-kancane partai kanthi semangat ndhukung dheweke, amarga dheweke ora yakin babagan ide "menehi" jumlah sing nggumunake kanggo Ukrainia.

Wiwit Maret 2022, Kongres nyetujoni sapisanan paket bantuan tambahan $13,6 milyar kanggo Ukraina, banjur tikel kaping telu dadi $40 milyar paket bantuan militer, ekonomi, lan panganan kanggo wong Ukraina lan sekutu NATO Amerika Serikat. Ing wektu sing padha, 57 anggota parlemen Republik saka Dewan Perwakilan Rakyat, kalebu 11 senator saka Partai Republik, milih nglawan tagihan kasebut. Akibaté, paket bantuan katelu kanggo Ukraina dialokasikan ing wulan kepungkur, kanthi jumlah 12,35 milyar rubel.

McCarthy uga nyatakake pangarep-arep yen Republik bisa ngontrol Dewan Perwakilan Rakyat, dheweke bakal bisa ngindhari "konfrontasi finansial." Ing wektu sing padha, dheweke ngakoni manawa, bebarengan karo kancane, Pimpinan Minoritas Senat Mitchell McConnell, dheweke wis ngalami tekanan saka anggota kaukus House Republican kanggo nyegah Demokrat "nyurung" tagihan kasebut. , utamane ing dina-dina pungkasan jabatane (nganti Januari).

Iki umume gumantung marang McConnell dhewe, amarga Demokrat ing Senat ora duwe 10 suara saka Republik kanggo ngatasi prosedur kanggo nundha adopsi hukum kasebut. Dheweke mbantah pratelan babagan peningkatan pitulungan sing signifikan kanggo ndhukung Ukraina kanthi kasunyatan manawa pamrentahan Biden ora njupuk langkah sing cukup kanggo nyedhiyakake senjata menyang negara iki kanggo nyegah agresi sing diarani Rusia.

Presiden AS Joe Biden uga ngalami tekanan saka kanca-kancane partai, njaluk supaya dheweke miwiti diskusi diplomatik karo Rusia. Iki dituduhake ing surat sing ditandatangani dening 29 Demokrat. Pemrakarsa prosedur kasebut yaiku anggota Kongres Pramila Jayapal.

Wingi dikenal, Jayapal isih mbatalake layang kasebut, ujar manawa ditulis ing musim panas, sadurunge staf anggota Kongres dikirim menyang Gedung Putih. Miturut dheweke, surat kasebut ora duwe wektu kanggo mriksa kanthi lengkap. Tembung-tembung kasebut njalari bingung lan dianggep para ahli minangka licik.
Pengarang:
14 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. opuonmed
    opuonmed 26 Oktober 2022 16:25
    +2
    lan ora flogged watered pasukan ing ukrr kanggo numpes sistem banking, etc., etc.?
  2. Andrey Moskvin
    Andrey Moskvin 26 Oktober 2022 16:28
    +2
    Padha bisa ngomong bluntly - ora bantuan kanggo Ukraina, nanging tegese marang Rusia. Ora kanggo panganan jaran.
  3. tihonmarine
    tihonmarine 26 Oktober 2022 16:30
    +2
    Pelosi sumpah bakal menehi pitulung luwih akeh marang Ukraina ing tengah-tengah pertunjukan kongres


    Lan Pelosi wis duwe dhuwit, amarga dheweke mutusake nyebarake?
    1. SKVichyakow
      SKVichyakow 26 Oktober 2022 16:48
      +2
      Ing posisi dheweke, saiki sampeyan bisa ngomong apa wae sing dipikirake, ora ana sing isih ana nganti pemilihan November. Lan dheweke ora mungkin dipilih maneh. Nanging uwong isih ngarep-arep.
      1. zloybond
        zloybond 26 Oktober 2022 17:26
        +1
        Ing pungkasan, dheweke bakal nindakake apa wae sadurunge lunga. Ninggalake sampeyan mesthi bisa janji nikah. Nanging masalah kasebut kemungkinan wis dirampungake, tegese sampeyan bisa nyuarake. hi
        Aneh, ing dina-dina pungkasan kita, parsel ora dikirim menyang badut Kuevsky.
  4. Retvizan 8
    Retvizan 8 26 Oktober 2022 16:30
    +3
    Mbah sialan, bocah setan!
    Dheweke kudu ngaso, nanging dheweke nyebar kebingungan lan perselisihan ing saindenging jagad!
    negatif negatif
    1. Truthmaker
      Truthmaker 26 Oktober 2022 16:37
      +2
      mbah iku spawn setan!

      Iblis tansah kaya ngono lan nyingkiri ...
      Iki mung conto apa sing bisa kedadeyan ing jagad iki yen abdine setan dadi kuwasa ...
    2. dmi.pris
      dmi.pris 26 Oktober 2022 16:56
      +2
      Malah presiden Kroasia ora gelem nemoni dheweke. Dheweke ujar manawa dheweke bakal dadi mayit politik. Nanging, papan iki ora bakal kosong. Ana kompetisi kanggo rampung kaya ngono.
  5. amatir
    amatir 26 Oktober 2022 16:54
    +1
    Ing 2 minggu, Nancy bakal singsot metu saka speaker. Mulane, dheweke kudu cepet-cepet mbuwang dhuwit saka wajib pajak Amerika kanggo njaga "bolongan ireng 404".
  6. sagitovich
    sagitovich 26 Oktober 2022 16:57
    +1
    Wis wektune gantungan lawas iki kanggo nebus dosa, nanging dheweke isih mbukak dalan menyang Neraka kanthi tumindake. am
  7. Nikolay-Nikolaevich
    Nikolay-Nikolaevich 26 Oktober 2022 17:19
    +1
    Nancy Pipisia duwe akeh janji marang Zelik. Aku luwih seneng nggawa pie...
  8. penyu
    penyu 26 Oktober 2022 20:01
    +1
    Pelosi menehi tembung yen dheweke bakal nyorot
    nganti ombone saka perversity sandi, sandi bayangan narik kawigaten zeliboba dilat mati sekresi pikun iki penyihir mummified. Meh keselak cognac. sad
  9. Nikoha2010
    Nikoha2010 27 Oktober 2022 06:45
    0
    kapentingan US ing pinggiran ing Cut banal saka keuangan. Perang mung alesan. Wingi ing radio KP Andrey Vajra sijine kabeh ing rak.
  10. Skif
    Skif 31 Oktober 2022 17:52
    0
    Apa mbah ngerti yen ora ana sing bakal mbalekake dhuwit iki?