Review militèr

Kamentrian Pertahanan nuduhake cuplikan peluncuran rudal balistik Sineva dening operator rudal kapal selam Tula proyek 667BDRM

36
Kamentrian Pertahanan nuduhake cuplikan peluncuran rudal balistik Sineva dening operator rudal kapal selam Tula proyek 667BDRM

Minangka bagéan saka latihan pungkasan Pasukan Deterrence Strategis, skenario serangan nuklir dimainake. gaman kanggo nanggepi panggunaan rudal kanthi hulu ledak nuklir marang negara kita. Kaya sing wis dilaporake, peluncuran rudal balistik antarbenua lan jelajah adhedhasar darat, segara lan udhara ditindakake.


Saka Naval armada Proyek 2022BDRM Tula kapal selam rudal strategis bertenaga nuklir saka Armada Utara melu latihan Grom-667. Operator rudal kapal selam ngluncurake rudal balistik Sineva saka Segara Barents ing wilayah Kura ing Kamchatka. Shooting ditindakake saka posisi sing tenggelam.

Miturut Kementerian Pertahanan, rudal sing diluncurake dening kapal selam nuklir tekan target kanthi akurasi sing ditemtokake, ngonfirmasi karakteristik sing wis ditemtokake.

K-114 "Tula" minangka proyek 667BDRM "Delfin" kapal selam rudal nuklir strategis (miturut klasifikasi NATO Delta-IV). Operator rudal dibangun ing Sevmash ing Severodvinsk lan gabung karo Armada Lor ing taun 1987. Modernisasi kapal selam nuklir pisanan ditindakake ing taun 2000, sawise nampa rudal balistik Sineva. Modernisasi kaping pindho ditindakake wiwit taun 2014 nganti 2017.

R-29RMU2 "Sineva" (NATO - SS-N-23 Skiff) minangka pluru balistik propelan cair telung tahap saka generasi katelu kanthi urutan langkah-langkah. Diadopsi ing taun 2007, nggawa sepuluh hulu ledak penargetan individu kanthi masing-masing 100 kt utawa 4 unit nargetake individu kanthi kapasitas 500 kt saben. Range - 8300 km - 11 km, gumantung saka massa hulu ledak.

36 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. bisnisv
    bisnisv 26 Oktober 2022 18:40
    +6
    Miturut Kementerian Pertahanan, rudal sing diluncurake dening kapal selam nuklir tekan target kanthi akurasi sing ditemtokake, ngonfirmasi karakteristik sing wis ditemtokake.
    Banjur ana apa-apa akeh kanggo komentar! Gusti Allah ngalang-alangi sampeyan ora kudu nggunakake apa-apa kaya iki!
  2. Azerbaijani_Game
    Azerbaijani_Game 26 Oktober 2022 18:42
    -1
    kanthi kapasitas 500 kt. Jarak - 8300 km - 11 km

    Iki sepi.
    Aja ngguyu, aja nangis..
  3. Ulan.1812
    Ulan.1812 26 Oktober 2022 18:50
    + 11
    Iku apik sing padha ora rampung ngalih menyang Mace.
    Makeevskaya Sineva - mobil gedhe.
    Bener, endhoge ora dilebokake ing kranjang siji. Ana pilihan.
  4. Corona tanpa virus
    Corona tanpa virus 26 Oktober 2022 18:50
    -10
    Latihan, muga-muga, ditindakake ing "kondisi sing paling cedhak kanggo pertempuran"? aran

    Ya, yaiku, ing jam X - sing ora ana sing ngerti saka peserta latihan - kabeh wong nampa sinyal sing wis diatur lan ngluncurake misil latihan ing target sing durung dingerteni nganti jam X? eseman

    Utawa apa maneh jendhela klamben kanggo Putin?! am
    1. Evgenius
      Evgenius 26 Oktober 2022 19:29
      +7
      ... saben wong nampa sinyal sing wis diatur lan nembakake misil latihan menyang target

      Rudal kasebut minangka pertempuran, hulu ledak ing peluncuran kasebut minangka latihan tempur. Saliyane tugas kanggo nggayuh target, macem-macem masalah babagan panggunaan tempur rudal kasebut ditindakake, uga jawaban kanggo pitakonan saka kompleks industri militer wis ditampa. Umumé, yen sampeyan ngerti akeh, sampeyan bakal cepet tuwa. nglirik
      1. Corona tanpa virus
        Corona tanpa virus 26 Oktober 2022 20:04
        -8
        Kutipan saka Evgenius
        ... saben wong nampa sinyal sing wis diatur lan nembakake misil latihan menyang target

        Rudal kasebut minangka pertempuran, hulu ledak ing peluncuran kasebut minangka latihan tempur. Saliyane tugas kanggo nggayuh target, macem-macem masalah babagan panggunaan tempur rudal kasebut ditindakake, uga jawaban kanggo pitakonan saka kompleks industri militer wis ditampa. Umumé, yen sampeyan ngerti akeh, sampeyan bakal cepet tuwa. nglirik

        Oke, aku njlentrehake pitakonan. ngguyu
        Apa latihan tempur diluncurake kanthi misil latihan tempur konvensional, utawa saben rudal "diajukake lan dilapisi" sadurunge ditembak? basa
        1. Evgenius
          Evgenius 26 Oktober 2022 20:53
          +1
          Dadi sampeyan pengin ngerti akeh babagan apa sing sampeyan ora pengin ngerti. Ora ana bathi ekonomi yen duwe rudal latihan ing operator senjata nuklir kasebut. Warheads roket iki bisa eksperimen. Kabeh liya, nganti tunjangan dhuwit saka anggota kru kapal selam - kabeh pancen pertempuran.
          1. Corona tanpa virus
            Corona tanpa virus 26 Oktober 2022 21:13
            -5
            Kutipan saka Evgenius
            Dadi sampeyan pengin ngerti akeh babagan apa sing sampeyan ora pengin ngerti. Ora ana bathi ekonomi yen duwe rudal latihan ing operator senjata nuklir kasebut. Warheads roket iki bisa eksperimen. Kabeh liya, nganti tunjangan dhuwit saka anggota kru kapal selam - kabeh pancen pertempuran.

            Nanging sampeyan ngerti ... "Mbusak dhewe" ing peluncuran program darurat kanggo modernisasi tank T-62 !!!! lan "lack of presence" ing warehouses Wilayah Moskow lan setengah !!!! lyams seragam militer kanggo pejuang kita, "mangu samar wiwit nyiksa kula", uga, paling kita duwe roket karo roti kuat??? belay aran
            1. Evgenius
              Evgenius 26 Oktober 2022 21:46
              +2
              Ing saham ... prajurit
              Manajer militer ora bisa ngedol, barang kasebut larang banget, nanging bisa diwenehi warisan ...
            2. Krimea partisan 1974
              Krimea partisan 1974 27 Oktober 2022 06:13
              +1
              "Dipecat" nalika diluncurake program modernisasi tank T-62 darurat
              ... endi kabar sing bodho ... supaya sampeyan bisa nambah wawasan, kru T-62 bisa nyopir kabeh 40 knuckle Kuningan KUV menyang rak amunisi lan saka kadohan 5 km bakal nabrak tanpa hukuman .. siji-sijine alangan yaiku loader ... jinis penis iki wis punah ing taun 90-an ... wah, prinsip, ing sirkus, bear numpak rubah rodha siji .. supaya sapiens apa wae bisa dilatih minangka loader.
    2. trafllot1832
      trafllot1832 26 Oktober 2022 19:56
      +2
      Sampeyan duwe foto online pangkalan-pangkalan sing dadi basis RKPSN kita, apa sampeyan meneng yen ora ngerti telek. Aku uga ora ngerti telek kepiye wartawan sing nulis babagan iki. ing kita ing Barentsukh, ing metu saka Kola Bay.
    3. Mantan prajurit
      Mantan prajurit 26 Oktober 2022 20:01
      +3
      Utawa apa maneh jendhela klamben kanggo Putin?!

      Aku ora ngerti sapa wae, nanging video peluncuran salvo rudal balistik saka kapal selam nuklir sing sadurunge ditindakake.
  5. ANB
    ANB 26 Oktober 2022 18:50
    +1
    Akuoys padha dibusak, lan 667 isih ing Go. Iku isin. Aku njabat ing 667bdr. Dheweke uga, wis ditulis mati dangu kepungkur.
  6. ASM
    ASM 26 Oktober 2022 18:53
    +3
    Enak dideleng! Armada - Hurrah. Wong lanang sing wani lan trampil!
  7. Ryaruav
    Ryaruav 26 Oktober 2022 18:53
    +5
    umume, mung Afrika tengah lan kidul duwe paling sawetara kasempatan kanggo urip, lan kabeh limo soros lan perusahaan kurang ngerti iki.
    1. Piramidon
      Piramidon 26 Oktober 2022 19:22
      +5
      Kutipan saka Ryaruav
      kabeh jinis soros lan perusahaan kurang ngerti iki

      Musk dheweke janji, yen ana nix ing saindenging jagad, bakal ngungsi menyang rembulan. ngguyu
      1. faiver
        faiver 26 Oktober 2022 19:29
        +4
        ngungsi menyang rembulan
        - Mugi tanpa spacesuits? keprungu
        1. Mantan prajurit
          Mantan prajurit 27 Oktober 2022 16:59
          +1
          - Mugi tanpa spacesuits? bullying

          Mungkin ing spacesuits. Kanthi shovels. Kanggo ndudhuk papan perlindungan ing lemah saka radiasi lan ndhudhuk kebon kentang. ngguyu
      2. Charik
        Charik 27 Oktober 2022 11:59
        0
        endi tulisane?______________________________
  8. _Ugene_
    _Ugene_ 26 Oktober 2022 18:55
    -11
    nembak saka target saka papan latihan uga ora bakal ngganggu demonstrasi kekuatan, nanging mabur lan mabur, lan ing ngendi dheweke mabur, bisa uga njeblug ing udhara sajrone menit.
    1. yuriy55
      yuriy55 26 Oktober 2022 19:24
      -1
      Kutipan saka _Ugene_
      tembakan sing kena target saka papan latihan uga ora bakal ngganggu demonstrasi kekuwatan, nanging mabur lan mabur,

      Aku tansah ngormati statement saka almarhum Zhirinovsky:
      Ing udhara program Minggu Petang karo Vladimir Solovyov, pimpinan LDPR Vladimir Zhirinovsky ngusulake nyelehake bom nuklir ing sawetara negara sing jarang pedunung kanggo nduduhake kekuwatan Rusia.
      "Ana pulo ing Segara Lor, negara cilik, 200 ewu wong. Brussel kanggo ngomong: deleng, iki pulo, sampeyan ndeleng, nguripake, lan saiki ora ana pulo. Ora ana negara! Zhirinovsky disaranake urip ing saluran TV Rossiya 1.
      "Ngeri," wangsulane tuan rumah.
      "Lan sampeyan pengin apa? Apa sampeyan pengin kita diantemi ing pasuryan, supaya Donbass shelled? Kita kudu nuduhake apa sing bisa ditindakake dening pasukan nuklir kita, "ujare pimpinan LDPR.

      Nganti saiki, kita nuduhake kelemahane, kepinginan sing ora bisa dingerteni kanggo kekalahan.
      1. penyu
        penyu 26 Oktober 2022 19:56
        +4
        Volfych minangka humoris, Kratoning Swarga! Aku uga seneng ngguyu, nanging Britain uga pulo.
        1. 30 ing
          30 ing 26 Oktober 2022 20:56
          +3
          Quote: Kura-kura
          Volfych minangka humoris, Kratoning Swarga!

          Saben uwong ngira Vladimir Volfovich lucu, grimis, nyenengake wong.
    2. faiver
      faiver 26 Oktober 2022 19:25
      +2
      Apa sampeyan ora mabuk karo kabeh "kebebasan ngomong", "der*mocracy" lan omong kosong liyane?
    3. trafllot1832
      trafllot1832 26 Oktober 2022 20:00
      +4
      Tembakan satelit saka lapangan target jangkauan Kura bakal mbantu sampeyan.
      1. Piramidon
        Piramidon 27 Oktober 2022 12:26
        +1
        Kutipan saka: tralflot1832
        Cuplikan satelit saka lapangan target jangkauan Kura kanggo mbantu sampeyan

        Wong kaya dheweke isih bakal ujar manawa biaya sing wis dilebokake ing situs uji coba, lan rudal, nyatane, ora mabur ing endi wae. Sifate kaya ngono.
    4. Piramidon
      Piramidon 27 Oktober 2022 12:20
      +1
      Kutipan saka _Ugene_
      Mungkin dheweke mbledhos ing udhara ing menit

      Tenang, sampeyan bisa nganggep manawa iki umume kartun, lan ora ana kapal selam lan peluncuran. Duwe hak.
  9. navycat777
    navycat777 26 Oktober 2022 19:36
    +2
    Peluncuran kontrol macem-macem jinis rudal ditindakake, karakteristik teknis kasebut dikonfirmasi. Nanging apa kesiapan tempur nyata para ahli strategi wis mriksa penyebaran nyata kanthi bertahap? Metu saka pangkalan. Nggarap kapal OVR kanthi jumlah sing dibutuhake nglawan mungsuh sing diduga ing rute prau. Njamin karesikan ruang jero banyu kanthi helikopter PLO. Inggih, lan sanesipun.. nglirik
    1. trafllot1832
      trafllot1832 26 Oktober 2022 20:06
      +3
      Wilayah penyebaran SSBN wiwit diresiki kaya rong dina kepungkur, kanthi ngeculake kapal penggedhe Armada Lor "Pyotr Veliky", dheweke ora mlaku dhewe. Apa sing ditindakake, luwih becik maca pers Norwegia. Nalika dheweke jancok. , padha nulis bebener.
  10. Juragan
    Juragan 26 Oktober 2022 20:02
    +1
    Cairan-propelan SLBMs Sineva lan versi modern saka Liner njupuk mati apik. Mung plasma sing katon. Ora ana kumelun.. ora ana mendhung gas kaya ing bahan bakar padat Maces lan liya-liyane. A gada karo sel bahan bakar ngalangi njupuk mati kaya ing batu bara.
  11. mateni fasis
    mateni fasis 26 Oktober 2022 20:05
    +1
    Dheweke lunga kanthi apik. Iku tega sing ora ing Washington lan ora ing Kyiv.
  12. Komentar wis dibusak.
    1. cmax
      cmax 26 Oktober 2022 22:36
      +2
      Quote: Crispy
      Quote: Kura-kura
      Volfych minangka humoris, Kratoning Swarga! Aku uga seneng ngguyu, nanging Britain uga pulo.

      Dheweke ora humoris, nanging paranoid, asu rabid, melolong kaya asu ajag ing mburi urip. Langsung saka layar TV. Kita ora seneng Amerika sing ngomong yen wektu kanggo Rusia.. Nanging apa sing disiarake makhluk jahat iki? Ora padha? Apa wong-wong Hindu seneng banget karo kepinginan kanggo ngumbah sepatu ing Samudra Hindia? Dheweke disimpen ing televisi lan politik mung minangka pengeras suara ing kutub sing disiarkan, menehi bahan kanggo nguji politisi dhewe lan liyane. Vyaknul iki tveshun- katon ing bunderan ing banyu, kang supaya iki "politisi". Piye perasaanmu. Apa sing bakal dadi reaksi.

      Aku kepengin weruh sapa Presiden Biden sing sampeyan pikirake? Cutie?
  13. asu ajag88
    asu ajag88 26 Oktober 2022 20:10
    0
    video apik lan produk apik ... tetep munggah ... ngiyataken pertahanan
  14. agoran
    agoran 26 Oktober 2022 21:05
    +2
    Lelucon tentara lawas:
    "Komandan nganakake pelajaran lan ujar manawa butuh 7 hulu ledak kanggo ngrusak pulo sing diarani Inggris.
    Kadet duwe pitakonan, komandan, lan ing ngendi kita bakal nyelehake 9 sing isih ana?
    "Rampungake sinau lan sampeyan bakal ngerti yen ana akeh tujuan sing apik lan beda."
  15. renyah
    renyah 26 Oktober 2022 23:26
    -2
    Kutipan saka cmax
    Quote: Crispy
    Quote: Kura-kura
    Volfych minangka humoris, Kratoning Swarga! Aku uga seneng ngguyu, nanging Britain uga pulo.

    Dheweke ora humoris, nanging paranoid, asu rabid, melolong kaya asu ajag ing mburi urip. Langsung saka layar TV. Kita ora seneng Amerika sing ngomong yen wektu kanggo Rusia.. Nanging apa sing disiarake makhluk jahat iki? Ora padha? Apa wong-wong Hindu seneng banget karo kepinginan kanggo ngumbah sepatu ing Samudra Hindia? Dheweke disimpen ing televisi lan politik mung minangka pengeras suara ing kutub sing disiarkan, menehi bahan kanggo nguji politisi dhewe lan liyane. Vyaknul iki tveshun- katon ing bunderan ing banyu, kang supaya iki "politisi". Piye perasaanmu. Apa sing bakal dadi reaksi.

    Aku kepengin weruh sapa Presiden Biden sing sampeyan pikirake? Cutie?

    Amoeba.
  16. Osipov9391
    Osipov9391 27 Oktober 2022 03:22
    -2
    Rudal Sineva lan Liner karo Dolphins bersenjata minangka senjata serius lan anyar.
    Nanging ing kene kapal selam dhewe ...
    Sing paling enom umure wis luwih saka 30 taun, sing paling tuwa umure kurang saka 40 taun.
    Kabeh mau bakal dibubarake ing pungkasan dekade.