Review militèr

Juru bicara Kementerian Luar Negeri Rusia: Yen satelit sipil asing ing Ukraina digunakake kanggo tujuan militer, bakal dadi target sing sah

98
Juru bicara Kementerian Luar Negeri Rusia: Yen satelit sipil asing ing Ukraina digunakake kanggo tujuan militer, bakal dadi target sing sah

Ing rapat reguler Komite Pertama Majelis Umum PBB, diplomat Rusia Konstantin Vorontsov ngelingake Amerika supaya ora nggunakake satelit ing Ukraina.


Vorontsov nyathet tren sing ngganggu sing bisa dilacak kanthi latar mburi konflik Ukrainia - kepinginan kanggo nggunakake infrastruktur sipil ing ruang angkasa sajrone konflik militer.

Yen dipraktikake, unsur-unsur ing papan kasebut bakal dadi

target sah kanggo mbales

- conveys tembung saka diplomat Russian TASS.

Perwakilan Kementerian Luar Negeri Rusia uga nandheske manawa panggunaan ruang angkasa dening Kulon kanggo tujuan militer mbebayani kegiatan ruang angkasa sing tentrem, sing gumantung marang kesejahteraan mayuta-yuta wong ing Bumi.

Miturut Vorontsov, tren sing muncul ing wiwitan balapan senjata ing ruang angkasa isih bisa mandheg sadurunge kasep.

Diplomat kasebut ngajak negara-negara PBB supaya tetep netepi perjanjian internasional babagan ruang angkasa, lan Kulon nglirwakake rencana kanggo ngowahi ruang angkasa dadi ajang konflik.

Kanggo konfirmasi inisiatif perdamaian, Rusia ngirim resolusi menyang PBB supaya ora dadi sing pertama nyebarake. gaman ing angkasa. Proposal iki wis didhukung udakara 30 negara.
Pengarang:
98 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Bai
    Bai 27 Oktober 2022 09:50
    + 47
    Dheweke wis digunakake kanthi lengkap. Apa sampeyan sok dong mirsani?
    1. Nevsky_ZU
      Nevsky_ZU 27 Oktober 2022 09:51
      + 37
      Iki wis katon kaya guyon. Nyuwun
      Utawa dina iki 24 Februari 2022? sedulur
      1. AdAstra
        AdAstra 27 Oktober 2022 10:06
        + 12
        Sawetara dina groundhog Nyuwun "" "
        1. Terenin
          Terenin 27 Oktober 2022 10:15
          +9
          Kutipan saka AdAstra
          Sawetara dina groundhog Nyuwun "" "

          Kabeh luwih gampang. Ukraina wis de facto minangka papan uji coba senjata dening kabeh pihak.
          A, pelabuhan Odessa kanggo transfer senjata NATO menyang negara katelu
          1. Nelayan
            Nelayan 27 Oktober 2022 11:00
            +1
            Pelabuhan Odessa ditutup ... pangiriman liwat koridor sepur Polandia lan transit Romania liwat Zatoka menyang Odessa, ana uga transit Romania Lor. More dadi liwat Rzeszow Polandia. Lan Romania mbongkar kargo militer ing tutuk Danube lan banjur mlaku menyang Ukraina.
            1. GIS
              GIS 27 Oktober 2022 11:32
              +3
              iku tegese penyelundupan senjata NATO saka zona BUSSR menyang negara katelu
              1. Terenin
                Terenin 27 Oktober 2022 15:24
                +1
                Kutipan: GIS
                iku tegese penyelundupan senjata NATO saka zona BUSSR menyang negara katelu

                Persis ya
      2. ukum70
        ukum70 27 Oktober 2022 10:24
        +9
        Iki wis katon kaya guyon. panyuwunan
        Utawa dina iki 24 Februari 2022? sedulur

        Kita kabeh bagean saka crita iki kanggo sawetara.
    2. Cheshire
      Cheshire 27 Oktober 2022 10:18
      +6
      Kutipan saka B.A.I.
      Dheweke wis digunakake kanthi lengkap. Apa sampeyan sok dong mirsani?

      Inggih, padha ora nemtokake. nalika padha dadi target sing sah. Lan supaya sampeyan bisa paling saben dina inflate pipi. ya
      1. SKVichyakow
        SKVichyakow 27 Oktober 2022 11:15
        +5
        Kutipan: Cheshire
        Ya, dheweke ora nemtokake kapan bakal dadi target sing sah. Lan supaya sampeyan bisa paling saben dina inflate pipi.

        Ana ing obrolan kosong iki. Mulane, sembarang mongrel saka gateway barks ing kita. Kita mung bisa ngomong, nanging ora tansah.
    3. Silver99
      Silver99 27 Oktober 2022 10:19
      +2
      Apa sampeyan ora ngerti yen ALL Space iku dual-tujuan? Lan maneh, ancaman kosong, yen ya, yen mung, kanthi cara, sinyal yen fase panas saka perang donya katelu global wis diwiwiti bakal dadi mateni Internet lan karusakan saka satelit sing nyedhiyakake posisi, muga-muga iki bakal NATE kelakon, sampeyan bisa nggetak, nanging ora ngrusak saben liyane. Ukraina ora worth iku kanggo mungkasi urip ing Bumi.
    4. Al Manah
      Al Manah 27 Oktober 2022 10:49
      +2
      Ya, kayane durung weruh, dheweke kandha: "yen kaya bakal kanggo latihan "...
    5. Komentar wis dibusak.
  2. biasa
    biasa 27 Oktober 2022 09:51
    + 15
    Uga ngomong lan nindakake perkara sing beda-beda ing urip. Lan iki wis dijupuk dening mungsuh kanggo kekirangan. Carane akeh garis abang iki wis nyabrang. Kabeh diwiwiti kanthi gampang: serangan ing wilayah kita lan luwih mudhun ing dhaptar. Dheweke nyerang wilayah sing dadi Rusia sadurunge NVO. Dheweke uga ngliwati jembatan Krimea. Dheweke kenek lan nemokake subyek anyar. Saiki satelit ing baris. "Lan Vaska ngrungokake lan mangan" (Krylov).
    1. Pulkovo 1942
      Pulkovo 1942 27 Oktober 2022 09:58
      -8
      "Lan Vaska ngrungokake lan mangan"

      Bunker Vaska ing jarak mlaku, nanging sampeyan ora.
      1. neri73-r
        neri73-r 27 Oktober 2022 10:29
        +3
        Kutipan: Pulkovo1942
        "Lan Vaska ngrungokake lan mangan"

        Bunker Vaska ing jarak mlaku, nanging sampeyan ora.

        Aja mikir babagan Vaska, Vaska ngerti yen bunker ora bakal nylametake sampeyan saka tembung kasebut kanthi cara apa wae!
  3. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 27 Oktober 2022 09:51
    + 18
    "Vorontsov nyathet tren sing ngganggu sing bisa dilacak ing latar mburi konflik Ukrainia - kepinginan kanggo nggunakake infrastruktur sipil ing papan sajrone konflik militer"

    Ing dhewe, iku apik sing kita ngeweruhi iki sawise 8 sasi.
  4. Pulkovo 1942
    Pulkovo 1942 27 Oktober 2022 09:54
    + 11
    target sah kanggo mbales

    Kanggo 7 sasi, kabeh donya wis nyuwek weteng liwat "tujuan sah".
  5. Bulrumeb
    Bulrumeb 27 Oktober 2022 09:55
    +6
    Ya, garis abang liyane. Wis ora lucu maneh
    1. Kanca I
      Kanca I 27 Oktober 2022 10:04
      +1
      Nanging saiki wis digawa metu ing papan!
    2. cetha
      cetha 27 Oktober 2022 10:08
      +2
      Kutipan saka: Bulrumeb
      Ya, garis abang liyane. Wis ora lucu maneh

      Durung sore, isih ana kembang enem. Lan ana ewonan nuansa ...
      1. Nelayan
        Nelayan 27 Oktober 2022 11:04
        +1
        Aku setuju, ana akeh warna ... lan "wates sing diidini" utawa "garis abang" sing bodho mung minangka kerangka kerja sing Barat nyoba nyurung kita supaya bisa nanggepi sinyal sing ngganggu "nyebrang abang. garis", saéngga ngapusi kita kanggo kepentingane dhewe. Nanging nyatane, kita wis ngrusak sawetara satelit mungsuh ("pilar sing padhang" saka Peresvet, sawise Starlink wiwit ngalami masalah ing saindenging jagad lan Musk wiwit nguwuh "Rusia bener") lan saiki, sawise kasunyatan, kita mung ndandani hak kita kanggo terus nindakake iki.
        1. GIS
          GIS 27 Oktober 2022 11:35
          0
          Aku ngarep-arep kasunyatan sampeyan ...
          sanajan aku ora weruh "pilar saka overexposure" ing Internet, nanging ing perang elektronik "tirade" aku luwih yakin.
          1. Nelayan
            Nelayan 27 Oktober 2022 21:57
            0
            loro-lorone makarya ... lan saiki kita ndeteksi modul Starlink lan kenek, ana video lan foto sing tepat ing situs instalasi.
        2. Stas157
          Stas157 27 Oktober 2022 11:42
          -1
          Kutipan saka Fisherman
          Nanging nyatane, kita wis ngrusak sawetara satelit mungsuh (padha "pilar mencorong"saka Peresvet, sawise Starlink wiwit ngalami masalah

          Nyatane? Ayo! Yagene mungsuhe meneng wae kaya-kaya njupuk banyu ing cangkeme?

          Saka ngendi sampeyan entuk informasi sing menarik? Sing padha pilar mencorong katon ing wayah wengi?
          1. Nelayan
            Nelayan 27 Oktober 2022 21:57
            0
            kabeh wong weruh ... apa Peresvet wuta sampeyan? :)
            1. Stas157
              Stas157 27 Oktober 2022 23:25
              0
              Kutipan saka Fisherman
              kabeh wong weruh

              Kabeh iki sapa? Apa kanca-kancamu manuk hantu wengi?

              Bakal ana bukti utawa blah blah?
        3. cetha
          cetha 27 Oktober 2022 17:03
          +2
          Kutipan saka Fisherman
          Nanging nyatane, kita wis ngrusak sawetara satelit mungsuh ("pilar sing padhang" saka Peresvet.

          Pasti ngguyu!
          1. Nelayan
            Nelayan 27 Oktober 2022 22:00
            +1
            Ana, saliyane optik, deposisi ultrafine ing sistem elektronik (sing diarani pn junctions) uga rusak, elektronik dadi neraka ...
            1. cetha
              cetha 28 Oktober 2022 12:53
              +3
              Kutipan saka Fisherman
              Ana, saliyane optik, deposisi ultrafine ing sistem elektronik (sing diarani pn junctions) uga rusak, elektronik dadi neraka ...

              Gedhe!
  6. bingo
    bingo 27 Oktober 2022 09:57
    0
    Iku wektu dhuwur. Ngalahake paling ora siji satelit jeepies bakal nyerang infrastruktur AS kanthi keras, mung bakal ora nguntungake kanggo njupuk risiko. Lan sampeyan ora bisa njahit satelit sing dipotong dening Peresvet kanggo bisnis - dheweke mateni awake dhewe. Jancok sampeyan kasur slapping mau metu saka aksesoris saka Ali-express?
    1. stankow
      stankow 27 Oktober 2022 11:00
      +1
      Nganti saiki, ora ana rudal sing tekan rasi lintang GPS. Lan siji metu saka urutan ora bakal mengaruhi. Ana serep ing orbit. Sampeyan perlu kanggo mencet satelit pengintaian ootic. Padha sawetara lan fly kurang.
      1. bingo
        bingo 27 Oktober 2022 11:12
        +2
        Nalika aku ngelingi fisika, ana vakum ing ruang angkasa. Yen overexposure tekan satelit GPS, ana, paling kamungkinan, mekanisme beda. Laser - transfer energi. Lan ing vakum, ora ana panggonan kanggo njupuk. Ing beam, satelit bakal bodho Fry, ora Matter yen optik utawa malah mechanical
        1. stankow
          stankow 28 Oktober 2022 00:50
          0
          Peresvet ora tekan satelit GPS, adohe 20,000 km, nanging mung nganti optik, pengintaian. Padha mabur 200-300 km. Lan ora ngalahake, nanging mung wuta.
      2. Simbah amatir
        Simbah amatir 27 Oktober 2022 11:22
        0
        Orbit rasi lintang GPS dikenal. Dheweke, kaya wong liya, dilacak saka Bumi, ta? Bukak ember bolts lan kacang menyang orbit iki, lan satelit kemungkinan bakal gagal. Ora ana rudal anti-satelit khusus sing dibutuhake, cukup kanggo nyelehake ember kethokan menyang orbit sing bakal teka.
        1. GIS
          GIS 27 Oktober 2022 11:36
          0
          baut, kacang kita? banjur kita bakal pisanan disalahake. yen sampeyan mbuwang bolt Amer, banjur kabeh bumps kanggo wong-wong mau)))
      3. GIS
        GIS 27 Oktober 2022 11:36
        0
        Ya, nanging bakal larang banget.
        Proyek Nudol
  7. Ilnur
    Ilnur 27 Oktober 2022 09:57
    0
    Ing kasus nggunakake satelit manca ing Ukraina

    Ya... Mung nggatekake! Satelit Barat mbantu Ukranazis, nyedhiyakake intelijen, komunikasi, pandhu arah, sanajan bayi uga ngerti, dheweke ngomong babagan kabeh wesi, nanging ing sisih ndhuwur dheweke mung ngeweruhi lan dadi embittered ...
  8. Vladimir80
    Vladimir80 27 Oktober 2022 09:57
    +5
    Kabeh donya ngguyu ing statements saka mentri manca lan politikus kita - "garis abang", "nimbang minangka peserta ing konflik", "nyoba penjahat perang".
    Ayo elinga: "tembung sampeyan bakal ya - ya, ora - ora, kabeh liyane saka ala."
    Mulane, kita kalah amarga kita licik kabeh wektu, lan ndhuwur kabeh kanggo awake dhewe (kita flirt karo kang ala).
    1. AdAstra
      AdAstra 27 Oktober 2022 10:09
      -1
      Inggih, Mungkin padha ngguyu, utawa Mungkin padha mung mesem lan patronizingly pat ing Pundhak karo tembung, Soko kaya "uga rampung, sampeyan nindakake kabeh tengen."
  9. aszz888
    aszz888 27 Oktober 2022 09:58
    +1
    Juru bicara Kementerian Luar Negeri Rusia: Yen satelit sipil asing ing Ukraina digunakake kanggo tujuan militer, bakal dadi target sing sah
    Pratelan kasebut apik banget lan bener. Nanging ... Apa kita bisa nemen de-orbit satelit ndelok sing ngirim data ing kapentingan rasah? Nyuwun
    1. ZoV
      ZoV 27 Oktober 2022 10:18
      -5
      Kutipan saka aszzz888
      Nanging ... Apa kita bisa nemen de-orbit satelit ndelok sing ngirim data ing kapentingan rasah?

      Aku yakin manawa ana kesempatan kasebut, nanging dheweke ora pengin declassify kanthi lengkap ..
      Amerika Serikat nyoba nggayuh iki.
      1. aszz888
        aszz888 28 Oktober 2022 01:57
        +1
        ZoV
        Wingi, 10:18
        ANYAR

        -4
        Kutipan saka aszzz888
        Nanging ... Apa kita bisa nemen de-orbit satelit ndelok sing ngirim data ing kapentingan rasah?

        Aku yakin manawa ana kesempatan kasebut, nanging dheweke ora pengin declassify kanthi lengkap ..
        Amerika Serikat nyoba nggayuh iki.
        Kula, hi ! Mesthine ana kemungkinan. Nanging kanggo nggawe keputusan kanggo mbusak satelit spy saka orbit ora bakal gampang.
  10. Voronezh
    Voronezh 27 Oktober 2022 09:59
    +1
    Sing nggumunake, apa dheweke nyuarakake pendapat Kementerian Luar Negeri utawa dheweke duwe wewenang kanggo ujar iki dening struktur liyane?
  11. Kutipan Lavrov
    Kutipan Lavrov 27 Oktober 2022 09:59
    -1
    Pernyataan liyane ....
    Babagan apa jenis bebaya iki, anjog kanggo pancen boten malah kanggo nulis kesed.
    Napa kita ngomong babagan satelit sipil? Apa luwih mbebayani tinimbang satelit intelijen militer utawa apa?
    Utawa nembak mudhun satelit Musk ora mbebayani babagan akibat kaya nembak satelit NSA? Yen kita wis ngomong babagan iki, mula kita kudu nyiapake kasunyatan manawa kita ora bisa mbedakake antarane satelit sipil, utawa militer, amarga padha nglawan kita lan siap kanggo akibate. Kabeh padha, iku bakal wis casus belli.
    1. Pulkovo 1942
      Pulkovo 1942 27 Oktober 2022 10:03
      +2
      Napa kita ngomong babagan satelit sipil?

      Sampeyan ngirim ora malah nyoba kanggo njelasno samubarang sing wis ngandika. Ana karya kasebut - kanggo nggawe statement, kanggo gaji iki dibayar.
      1. AdAstra
        AdAstra 27 Oktober 2022 10:10
        -2
        Lan ganjaran kudu ora cilik.
        1. Pulkovo 1942
          Pulkovo 1942 27 Oktober 2022 10:16
          +5
          Lan ganjaran kudu ora cilik.

          Swara fitnah sing Rogozin nampa gaji 2 kaping luwih saka direktur NASA. Iki kanggo pitakonan lomba ruang sing kasebut ing warta.
  12. tihonmarine
    tihonmarine 27 Oktober 2022 10:02
    +1
    Miturut Vorontsov, tren sing muncul ing wiwitan balapan senjata ing ruang angkasa isih bisa mandheg sadurunge kasep.


    Wiwitan balapan senjata ing angkasa wis diwiwiti, lan Amerika Serikat bakal nindakake kabeh supaya ora mandheg, lan PBB sing padha bakal pura-pura ora weruh.
    1. ZoV
      ZoV 27 Oktober 2022 10:21
      -2
      Kutipan saka tihonmarine
      Wiwitan balapan senjata ing angkasa wis diwiwiti, lan Amerika Serikat bakal nindakake kabeh supaya bisa terus maju

      Ing jaman USSR, Amerika Serikat nyekel kita karo SDI iki lan nyuwek ekonomi ..
      Muga-muga Rusia njupuk kabeh iki
      1. tihonmarine
        tihonmarine 27 Oktober 2022 10:49
        -1
        Kutipan saka ZOV
        Ing jaman USSR, Amerika Serikat nyekel kita karo SDI iki lan nyuwek ekonomi.

        Ya, ana SDI palsu sing diiklanake kanthi apik, sing ditindakake dening USSR.
    2. iwak735
      iwak735 27 Oktober 2022 12:14
      -2
      Lomba iki diwiwiti ing taun 60-an abad pungkasan.
  13. kor1vet1974
    kor1vet1974 27 Oktober 2022 10:02
    +2
    Diplomat kasebut ngajak negara-negara PBB supaya tetep netepi perjanjian internasional babagan luar angkasa,
    Langsung padha kesusu kanggo nepaki.. Wiwit taun 90-an wis ana kekacauan ing donya, ora netepi standar internasional.
  14. Rostislav
    Rostislav 27 Oktober 2022 10:04
    + 10
    Omong kosong opo? Dheweke wis nggunakake satelit kanggo Bandera wiwit wiwitan NWO.
    Ora ana sing luwih elek tinimbang ngumumake ancaman sing ora ditindakake. Elingi bocah sing ajeg medeni kanca-kancane karo teriak "Asu ajag!"
  15. avia12005
    avia12005 27 Oktober 2022 10:12
    +6
    Kanggo menehi komentar babagan iki, siji ora bisa nindakake tanpa buku kasebut.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 27 Oktober 2022 10:58
      +1
      Kutipan saka: avia12005
      Kanggo menehi komentar babagan iki, siji ora bisa nindakake tanpa buku kasebut.

      Aku ora ngerti akeh babagan terminologi sumpah militèr, nanging kene mat angkatan laut, iki soko, kene sampeyan butuh kawruh khusus maritim, raos wayahe, fantasi lan uplift spiritual, banjur mili kanthi gampang kaya "gedhe lan kuwat." ” saka tutuk sawetara klasik Rusia . Ora ana kapten siji, boatswain lan pelaut bisa nindakake tanpa dheweke. Bareng keprungu ayu kebanjiran mat, ngerti yen iki mariman tuwa.
    2. vadimtt
      vadimtt 27 Oktober 2022 16:31
      +1
      Tembaga Eshkin, 74 jilid! Perang lan tentrem karo istirahat TSB! wassat
      1. avia12005
        avia12005 28 Oktober 2022 06:44
        0
        Ora mung kuwi. Ana uga kaya iki ing koleksi. nglirik
        1. vadimtt
          vadimtt 28 Oktober 2022 09:49
          +1
          Aku ngerti buku iki, nanging ora persis judul. ngguyu
          Lan minangka bocah, aku duwe rong "bestseller" sing diwaca ing bolongan - "Partisan's Companion" (uga 1941, asli) lan buku Sukhov "The Squadron is fighting" apik
  16. ximkim
    ximkim 27 Oktober 2022 10:14
    +1
    Kutipan saka B.A.I.
    Dheweke wis digunakake kanthi lengkap. Apa sampeyan sok dong mirsani?

    Ora mung telat. Yagene ngomong apa sing ora bisa ditindakake (nembak satelit). Kaya karo pusat pengambilan keputusan.
  17. Fizik13
    Fizik13 27 Oktober 2022 10:14
    +1
    Shooting mudhun ora perlu, iki kasus nemen.
    Satelit duwe optik lan radar resolusi dhuwur kanggo mindhai area (alternatif kanggo optik) lan saluran komunikasi.
    Lan kita duwe laser kanggo optik blinding (saiki optik digital lan laser ngobong matriks bebarengan), perang elektronik kanggo radar jamming lan inspektur satelit .....
    Kita wis digunakake lan bakal terus nggunakake perang elektronik, kang padha terus-terusan squeal bab, nanging kita ora ngomong apa-apa bab iki kanggo sapa. Laser wis diadopsi, lan ora ana sing bakal ngakoni babagan panggunaane. Lan wong Amerika wedi karo satelit inspektur kaya geni, sing kerep diomongake ing pers, amarga dheweke ora duwe apa-apa, nanging pancene pengin.
  18. aku wani_perasan_
    aku wani_perasan_ 27 Oktober 2022 10:20
    -1
    Familiarize dhewe karo teks komentar.
    Patriot wis rampung.
    Sawetara mungsuh, sial.
    minus kabeh)
  19. bali
    bali 27 Oktober 2022 10:23
    +3
    hi Apa sing padha mangan ing kono? Utawa padha kabeh SMK?
  20. CombatSnail
    CombatSnail 27 Oktober 2022 10:24
    -2
    Oh, sampeyan ora bakal nindakake apa-apa, mung pamer.
  21. Yegres85101142
    Yegres85101142 27 Oktober 2022 10:27
    -1
    Wong sing salah diarani "Finland"! Ora nglanggar wong Skandinavia. Kita mung duwe ekspresi saben dina babagan "slowness" Apa kita alon banget? Al maneh "multi-pindhah"?
  22. Galleon
    Galleon 27 Oktober 2022 10:27
    +7
    Aku duwe perasaan sing kuwat yen wakil saka Kementerian Luar Negeri kudu ngomong mung ing papan-papan tartamtu - ing PBB, ing kedutaan, lan liya-liyane, lan ing kamera ing kabeh panggonan liyane, luwih becik meneng wae. Lan mesthi ora ngomong babagan masalah militer. Sapa sing gagal kahanan ing Ukraina, sing wis berkembang 20 taun? Sapa sing nekad ora nggatekake yen kabeh omongane ora katon ngancam, nanging ora duwe daya lan konyol ??
    Kadhangkala luwih becik meneng tinimbang ngomong. Lan nalika perang, utamane.
  23. Roso 56
    Roso 56 27 Oktober 2022 10:29
    +5
    Iku wektu kanggo njupuk mudhun, wis cukup bebaya.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 27 Oktober 2022 13:40
      +1
      Kutipan: Ros 56
      Iku wektu kanggo njupuk mudhun, wis cukup bebaya.

      Iki apik, ing seminggu kabeh jagad bakal tanpa sistem navigasi satelit. Wong Rusia wis biasa kerja tanpa dheweke, nanging Kulon ora bakal njupuk langkah tanpa dheweke, utamane AS, sing ora bisa lunga ing akhir minggu tanpa GPS.
      1. Roso 56
        Roso 56 27 Oktober 2022 15:06
        +1
        Lan menyang neraka karo wong-wong mau, lan kita bakal nemokake dalan bebarengan ing North Star. ngguyu
        1. tihonmarine
          tihonmarine 27 Oktober 2022 15:23
          +1
          Kutipan: Ros 56
          Lan menyang neraka karo wong-wong mau, lan kita bakal nemokake dalan bebarengan ing North Star.

          Lan aku ngomong babagan iki, kita wis biasa, malah bisa golek dalan ing sadawane semut.
          1. Roso 56
            Roso 56 28 Oktober 2022 10:16
            +1
            Tengen, lan lumut ing sisih lor wit-witan lan tunggul lawas. ngguyu
  24. duschman80-81
    duschman80-81 27 Oktober 2022 10:32
    +3
    Lan yen dheweke langsung ditembak, tanpa obrolan sing ora perlu lan ekspresi prihatin?
  25. Zaurbek
    Zaurbek 27 Oktober 2022 10:34
    +2
    Aku pengin nambah babagan kabeh jinis Global Hawks .... Dheweke ora duwe awak lan uga menehi informasi ing 404.
  26. IBRShB
    IBRShB 27 Oktober 2022 10:35
    +2
    Duc, kita wis duwe setengah jagad - tujuan sing sah, nanging apa gunane? "Warta" ora ana apa-apa. ora seneng.
  27. AndreyKa54076
    AndreyKa54076 27 Oktober 2022 10:36
    -1
    Blah blah blah, muntah liyane saka tengah kita
  28. rotmistr60
    rotmistr60 27 Oktober 2022 10:44
    +2
    bakal dadi target sing sah
    Masalah kasebut tetep kanggo "cilik" - kanggo miwiti nyuda gol sing sah iki, nggarap Ukraina kaya Stakhanov.
  29. stels_07
    stels_07 27 Oktober 2022 10:47
    +1
    Sampeyan ora bisa njupuk pont amers ing prakara iki, utamané sawise ancaman voiced
  30. Alexander Rasmukhambetov
    Alexander Rasmukhambetov 27 Oktober 2022 10:50
    -1
    Kita seneng ngobrol babagan garis abang, jawaban pangilon, saiki kita bakal nggambar garis jambon ing angkasa, apa sing diomongake Putin yen perang ora bisa dihindari, mogok dhisik, mula apa?
  31. Vasilenko Vladimir
    Vasilenko Vladimir 27 Oktober 2022 10:51
    -1
    carane kesel ngomong toko iki, apa karo kabeh, knock down sawise sampeyan ngomong, sampeyan ora bisa luwih apik meneng
  32. ZIF122
    ZIF122 27 Oktober 2022 10:51
    +1
    Ya, iki minangka bebaya liyane sing ora ditanggapi dening Kulon! Kita kudu tumindak lan tumindak kanthi efektif!
  33. Alex 2019
    Alex 2019 27 Oktober 2022 10:57
    +1
    Pipa gas diunekake kanggo kita, serangan teroris diatur, lan kita isih ngrembug apa sing kudu dilakoni karo konstelasi satelit mungsuh, sing nyebabake cilaka lan karusakan paling gedhe kanggo kemampuan pertahanan negara kita. Iki wektu kanggo tumindak, lan ora smear snot. Ketoke, nganti padha nindakake purge ing kepemimpinan Wilayah Moskow lan nyingkirake pimpinan sing mung ngerti carane ngeklik tumit lan nulis laporan sing apik, kita bakal nyatakake prihatin.
  34. Knell Wardenheart
    Knell Wardenheart 27 Oktober 2022 11:14
    0
    Kanggo ngonfirmasi inisiatif perdamaian, Rusia ngirim resolusi menyang PBB supaya ora dadi sing pertama nyelehake senjata ing ruang angkasa. Proposal iki wis didhukung udakara 30 negara.

    Kayane salah sawijining dokumen pisanan ing luar angkasa yaiku perjanjian sing nglarang militerisasi, ta? Kok nggawe entitas..
    Banjur tembung kasebut ora jelas - apa "Senjata"? Potensial, sembarang disk ing orbit bisa dadi "senjata" yen precessionally suda lan sawetara fitur sing digabung menyang desain. Ya, bakal dadi "kaya-kaya", nanging watu lan tongkat uga senjata, ta? Alat ngrusak.
    Minangka "cara nyebabake karusakan", satelit apa wae sing nyebarake jaringan, satelit pengintaian, lan liya-liyane, minangka komponen eksternal saka presisi dhuwur. gaman , sing, iku bagéan saka gegaman kuwi, sacoro prakteke padha, diwenehi carane penting bagean iki (GPS padha).
    Lan ora ana apa-apa - padha nyumerepi dhewe, sayangku, kaya GLONASS lan liya-liyane.
    Yen senjata Ukrainia dipandu dening GPS ing target sing dideteksi dening satelit Amerika, apa satelit kasebut minangka senjata? Ya, padha bening-abang. Kayadene spotter geni minangka peserta ing permusuhan - dheweke ora bakal nglilani dheweke lunga kanthi tentrem yen nyekel dheweke!
    Dadi pitakonan "senjata apa ora" dudu pitakonan. Liyane bab iku Amerika makaryakke ing jinis werna abu-abu saka hukum internasional - ngendi "senjata" tegese bazooka mabur utawa "senjata #nuklir" dangling ing orbit. Kene, ing Jesuit iki tengen och. iku uga ditulis metu apa sing bakal kelakon yen siji sisih climbs kanggo ngrusak satelit saka liyane (nanging ora ana sing ditulis bab gawe piala ora langsung saka aktivitas saka satelit sisih liyane). Amarga sawetara aturan kasebut ditulis nalika jaman Tsar Pea, lan mekanisme nganyari paksa liwat sawetara kelompok kerja ora ditindakake.

    Ing babagan iki, apa Barat bakal wedi karo pernyataan kita iki?
  35. Horon
    Horon 27 Oktober 2022 11:18
    -1
    Juru bicara Kementerian Luar Negeri Rusia: Yen satelit sipil asing ing Ukraina digunakake kanggo tujuan militer, bakal dadi target sing sah

    Cairan rem wis dadi minuman utama ing meja para politisi kita. wong bodho
  36. yowis
    yowis 27 Oktober 2022 11:22
    -1
    Yen sampeyan ora gelem ngomong karo Menteri Pertahanan, sampeyan bakal ngomong karo Menteri Luar Negeri. maneh.
  37. koralevviktor
    koralevviktor 27 Oktober 2022 11:41
    -1
    Minangka aturan, ing kasus kaya mengkono, statements saka Kamentrian Luar Negeri kita wis telat. Senjata iki paling kamungkinan wis digunakake ora mung ing Ukraina, nanging aku wedi wis ing wilayah kita. Babagan satelit sing tiba, sipil lan militer, aku kudu meneng wae.
  38. gelandangan
    gelandangan 27 Oktober 2022 12:09
    +1
    Inggih, pungkasanipun, paling ora padha nyuarakake tumindak sing perlu. Saiki kita ngenteni tumindak kasebut dhewe.
  39. Poveraler53
    Poveraler53 27 Oktober 2022 12:28
    +1
    Atusan tips sipil saka luar angkasa sing nyengkuyung Bandera mesthine "dibebasake saka mabur" biyen. Lan kita kabeh nuwun.
  40. Ampere
    Ampere 27 Oktober 2022 12:33
    -1
    Apa ora bisa!? belay Ora ngelingake! Nyuwun mangan! Maneh garis abang wis nyabrang lan ora ngeweruhi! sedulur Ayo padha ngenteni teka kilat saka badhan liyane. prajurit
  41. Volhv
    Volhv 27 Oktober 2022 13:19
    -2
    - Woh pir digantung, sampeyan ora bisa mangan ..., - ujare fotografer forensik, njupuk gambar ing kamar karo almarhum ...

    Lan ing kene bakal dadi sebaliknya: woh pir bakal katon, ayo mangan ... hi
  42. 16112014nk
    16112014nk 27 Oktober 2022 13:21
    -1
    China wis ngetokake luwih saka 900 "peringatan pungkasan". Kamentrian Luar Negeri Rusia kaya-kaya tumindak miturut prinsip "nyekel lan nyusul" China. ngguyu
  43. Darurat
    Darurat 27 Oktober 2022 13:57
    -1
    Kowe ngomong gawe, yen ora nglakoni, menenga! Kesel wis ngancam, ngancam, lan ing metu saka Bunch saka kucing.
  44. Sedoy
    Sedoy 27 Oktober 2022 18:24
    -2
    Mid wis suwe dadi omongan kosong ...
    lan Kremlin minangka sumber purgon-bearers ...
    kanggo referensi, babagan sing duwe bal baja:
    "Elinga apa sing ditindakake Israel ing kasus iki 30 taun kepungkur: ing tanggal 6 Juni 1981, pesawat Angkatan Udara Israel ngebom reaktor nuklir Osirak, sing konstruksine lagi rampung ing Irak. Asil serangan iki yaiku karusakan saka reaktor.
    Israel nindakake operasi militer lan ngrampungake masalah kasebut kanthi radikal kanthi bantuan serangan udara.
    Masyarakat donya nesu. Amerika Serikat beku program karo Israel lan ngutuk tumindak Israel. Dewan Keamanan PBB nyetujoni resolusi sing ngukum tumindak Israel. Israel slamet kabeh wektu iki, lan ditanggulangi sawijining tugas numpes reaktor. Keamanan negara kasebut dipertaruhake, lan ing kana dheweke njupuk masalah iki kanthi serius.
    Ing taun 2007, Israel nindakake serangan udara ing Suriah, ngrusak reaktor nuklir ing Suriah ing Al-Kibar. Masyarakat donya maneh nesu. Nanging pamrentah Israel banget sensitif marang keamanan negara lan rakyate.
    Ing 2009, dadi dikenal babagan kacilakan serius ing fasilitas nuklir Iran - pabrik pertambangan lan pangolahan ing Natanz. Penyebab kacilakan kasebut minangka akibat saka serangan sing direncanakake lan ditindakake ing sistem kontrol komputer.
    Iki sing ditindakake Israel nalika nerangake keamanan. "
    ----
    lan cara kerjane kanggo kita:
    "Ukraina bakal nggawe bom nuklir sing reged. Departemen Perang kita sibuk karo kemungkinan iki lan wiwit sambat karo" mitra "saka Amerika Serikat, Inggris Raya, Prancis lan Turki. "Mitra", mesthi ora ngandel. .
    1. Mantan prajurit
      Mantan prajurit 27 Oktober 2022 22:12
      0
      Mid wis suwe dadi omongan kosong ...

      Nyatane, dheweke ora duwe bedhil mesin. Lan mesthine ora.
    2. Mantan prajurit
      Mantan prajurit 27 Oktober 2022 22:16
      0
      Ing 2009, dadi dikenal babagan kacilakan serius ing fasilitas nuklir Iran - pabrik pertambangan lan pangolahan ing Natanz. Penyebab kacilakan kasebut minangka akibat saka serangan sing direncanakake lan ditindakake ing sistem kontrol komputer.
      Iki sing ditindakake Israel nalika nerangake keamanan. "

      Mungkasi iklan Israel. Anggere ana, akeh sing ana ing tutup Amerika Serikat lan "sekutu"
      1. Sedoy
        Sedoy 28 Oktober 2022 15:32
        0
        Mungkasi promosi Israel

        mung du * emars ndeleng ing kene iklan kanggo srail, lan dudu kemampuan kanggo tumindak ...
        1. Mantan prajurit
          Mantan prajurit 28 Oktober 2022 16:09
          0
          mung du * emars ndeleng ing kene iklan kanggo srail, lan dudu kemampuan kanggo tumindak ...

          Sampeyan ora pisanan sing nyoba kanggo nyetel dheweke minangka conto ing VO, lali bab "apa sing diijini kanggo Jupiter ora diijini kanggo bantheng."
  45. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 27 Oktober 2022 22:09
    0
    Yen satelit sipil asing digunakake ing Ukraina kanggo tujuan militer, bakal dadi target sing sah

    Iku angel mbayangno carane iki bisa ditemtokake. Lan yen sampeyan numpes wong-wong mau, banjur ing ngendi? Mung liwat wilayah Ukraina utawa ing sembarang titik lintasan - liwat Rusia utawa liwat Samudra Pasifik?
  46. tamu
    tamu 27 Oktober 2022 22:46
    0
    Iki maneh yen luwih becik meneng wae, yen wis ora ana gunane.
  47. nordscout
    nordscout 27 Oktober 2022 22:48
    0
    Kabeh media domestik, Kementerian Luar Negeri, lan malah wesi ing apartemen Rusia ngomong babagan "tujuan sing sah" ... Lan apa sabanjure? "Potryndim", uga babagan "garis abang", sing "nggambar" kabeh nyedhaki lan nyedhaki negara. wewatesan lan sepi mudhun nganti wusana sabanjuré, maneh "potryndet"? Lan ing ngendi tumindak sing yakin lan ora bisa ditindakake sing ora disenengi NATO? Utawa kabeh "uap" saka indignation populer, maneh, bakal pindhah menyang "propaganda "bip" kanggo apa sing disebut "komunitas internasional" sadurunge Rusia tresna kanggo nggawe alesan lan nyoba kanggo "liwat" kanggo 30 taun kepungkur . ... Utawa Mungkin wis miwiti "makarya" kanggo iki lan liyane "gol sah" perang iki ... Mesthi, "tryndet" ora kanggo njagong ing trench ....