Review militèr

Jerman ngakoni perlune njaluk ijin AS kanggo pasokan tank Jerman menyang Ukraina

18
Jerman ngakoni perlune njaluk ijin AS kanggo pasokan tank Jerman menyang Ukraina

Pasokan kendaraan lapis baja abot menyang Ukraina, kalebu tank, mung bisa ditindakake sawise entuk ijin saka Amerika Serikat. Jerman negesake manawa kabeh kabijakan Eropa menyang Ukraina ditemtokake sacara eksklusif dening Washington.


Eropah wis ilang kamardikan sawijining, kabeh pancasan digawe kanggo ing sisih liya saka segara. Saiki, Amerika sing mutusake apa sing paling apik kanggo ekonomi Eropa. Wilayah militer ora ana sing istiméwa, ing ngendi Amerika Serikat manggoni posisi sing dominan, ngrampungake kabeh masalah, kalebu ing hubungane karo bantuan militer marang Ukraina.

Kyiv wis ngemis kanggo kendaraan lapis baja abot digawe Barat, utamane tank, cukup suwe. Ukraina kasengsem ing German Leopard 2 lan M1 Abrams minangka pilihan paling apik kanggo nglawan tank Rusia. Sawise nyoba ngemis kendaraan lapis baja saka Jerman lan ditolak, utusan Zelensky tindak menyang Amerika Serikat, ing ngendi dheweke terus ngalahake ambang Pentagon lan Kongres AS, nyoba ngatasi masalah karo tank. Ing Kyiv, dheweke wis ngerti yen kanggo njaluk tank Jerman, sampeyan kudu takon karo Amerika.

Iki uga dikonfirmasi ing Jerman, amarga Menteri Keuangan Jerman Christian Lindner ujar manawa kanggo nggedhekake bantuan militer menyang Ukraina, ijin saka Amerika Serikat dibutuhake.

Kabeh kudu dikoordinasi ing NATO, utamane karo Amerika Serikat

ngandika.

Sadurungé, Menteri Pertahanan Ukraina Oleksiy Reznikov ujar manawa Ukraina isih bakal nampa tank lan pesawat buatan Kulon, mung bakal kedadeyan mengko, nalika Amerika Serikat ngganti pikirane.
Foto sing digunakake:
RheinmetallAG
18 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sergio_7
    Sergio_7 27 Oktober 2022 14:18
    +5
    Pangiriman kendaraan lapis baja abot menyang Ukraina, kalebu tank, mung bisa ditindakake sawise entuk ijin saka Amerika Serikat. Jerman negesake manawa kabeh kabijakan Eropa menyang Ukraina ditemtokake sacara eksklusif dening Washington.

    Ora ana sing mangu-mangu iki kanggo dangu! Eropa-Amerika Enem!
    1. neworange88
      neworange88 27 Oktober 2022 14:21
      +3
      Pangiriman kendaraan lapis baja abot menyang Ukraina, kalebu tank, mung bisa ditindakake sawise entuk ijin saka Amerika Serikat. Jerman negesake manawa kabeh kabijakan Eropa menyang Ukraina ditemtokake sacara eksklusif dening Washington.


      Wayang tanpa karsa. ngguyu
      1. alex neym_2
        alex neym_2 27 Oktober 2022 14:34
        +1
        Kenapa langsung - "wayang"? Tampilake paling ora siji negara ing geyrop sing ora nari kanthi irama kasur! Ing kana, biyen, anak didik "Pakdhe Sam" lenggah ing kepala pamrentah lan nggarap 30 tukang perak.
  2. IGOR GORDEEV
    IGOR GORDEEV 27 Oktober 2022 14:21
    +2
    Padha bakal sijine iku. Barang lawas sing rusak kudu diganti.
    1. dmi.pris
      dmi.pris 27 Oktober 2022 15:23
      0
      Ora ana sangsi babagan iki. Aku umume kaget yen dheweke durung nginstal. Ketoke dheweke mutusake kanggo mbatalake senjata Soviet ing wiwitan. Ing Desember, aku mikir tank gaya Barat sing pertama bakal metu. cara, apa Amerika nindakake karo M60s sing?
  3. Darurat
    Darurat 27 Oktober 2022 14:22
    + 12
    opo Jerman wis rampung. Mung ana pelangi. Ing sisih siji, apik, ing sisih liyane ... rada melas. Wong-wong padha gelut. Nomer loro sawise Rusia (lan iki dudu chauvinisme, amarga aku wong Tatar keprungu ) ing Eropah. Saiki siji gelo ati ing kabeh fours.
  4. VORON538
    VORON538 27 Oktober 2022 14:24
    0
    Lan iki minangka "negara demokrasi bebas" (Eropa), amarga para liberal nyoba ngyakinake kita! ngguyu Jerman bangga ing Amerika, kaya ngono! hiLan pemilik bakal ngomong saka mburi puddle kanggo nyelehake ora mung tank, nanging uga infanteri, bakal padha ngulu iku Propaganda Western bakal mbecikake perlu kanggo tumindak kuwi! hi
    PS: Sobchak mlayu saka Rusia ... kenapa, amarga dheweke diarani meh putri baptis Putin, nalika dheweke jelas ing kasta sing ora kena pengaruh saka oposisi.
  5. Zaurbek
    Zaurbek 27 Oktober 2022 14:33
    +2
    Saham utama ing panyimpenan (lan pangiriman massal mung bisa saka ing kono) mung ing AS. 200-300 tank ora bakal nggawe cuaca ing kana.
  6. Kalih
    Kalih 27 Oktober 2022 14:42
    +2
    Ha ha, kabeh wong lali babagan pakta kanselir. Jerman, kaya Jepang, sawise dikalahake ing Perang Dunia II, dadi pendhudhukan, deleng jumlah pangkalan AS ing wilayahe. Iki USSR, amarga kabodhoan lan pengkhianatan, mundur tentara saka Jerman, Amerika Serikat ora nggawe kesalahan kaya ngono. Senjata dudu Jerman, nanging Amerika Serikat, amarga Jerman dijajah (Reich dikalahake lan kabeh migran lan proses liyane digawe dening Amerika Serikat supaya Jerman ora tau Nanging, kaya Rusia, paralel bisa digambar (proses padha, migran, panggantos saka populasi pribumi, kasurung perkawinan antar ras, kabeh iki ndadékaké kanggo ngilang saka bangsa lan karusakan saka sawijining klompok ètnis, daya kita. asleep as always) ambruk USSR minangka kamenangan Inggris lan AS ing donya katelu.
    1. Bayun
      Bayun 29 Oktober 2022 15:11
      0
      Gambar kasebut padha ing AS lan Inggris. Obama lan Sunak - apa Amerika lan Inggris? Iki minangka GLOBALIS. Yaiku, bocah-bocah saka perkawinan internasional lan antar ras sing sampeyan sebutake bakal dadi pemenang ing Perang Dunia III.
  7. isv000
    isv000 27 Oktober 2022 14:51
    +2
    G-7 - USA lan enem ................................................ .................................................... ... .
  8. Arcady007
    Arcady007 27 Oktober 2022 15:02
    +2
    Jerman njaluk ijin saka Amerika Serikat kanggo ngedol produke.
    Wong Jerman, apa sampeyan ngerti yen sampeyan wis dadi plebeians ing tali?
    Kanggo kula, iku mung ora bisa ditampa.
    Kepiye bangsa sing duwe sejarah lan budaya kaya ngono kanthi sukarela nyelehake ing ambang pemilik anyar?
    1. febe'omni
      febe'omni 27 Oktober 2022 17:32
      -1
      Guild kolektif, rekayasa sosial, narasi. Iku cukup gampang kanggo ngapusi pikiran rata-rata. Malah gampang kanggo ngapusi sing cerdas yen sampeyan bisa ngontrol informasi lan duwe data sing cukup kanggo prédhiksi reaksi / asil psikologis.
    2. Edas
      Edas 28 Oktober 2022 08:06
      0
      Nah, biyen ana Kekaisaran Romawi, lan saiki lik Meloni
  9. tihonmarine
    tihonmarine 27 Oktober 2022 15:13
    +1
    Kabeh kudu dikoordinasi ing NATO, utamane karo Amerika Serikat

    Budhak ora duwe tembung, nuruti kekarepane bendarane.
  10. Alexey Nikolaevich_2
    Alexey Nikolaevich_2 27 Oktober 2022 15:43
    +1
    Iki rahasia sing mbukak !!!
  11. Fizik13
    Fizik13 27 Oktober 2022 20:00
    0
    Wong Jerman, luwih becik sampeyan njaluk Amerika Serikat nyedhiyakake dudu tank sampeyan, nanging ABRAMS. Banjur bakal ana jeda sing dawa banget ...
  12. AC 130 Gunship
    AC 130 Gunship 30 Oktober 2022 17:36
    0
    Iku salah siji bab kanggo mulang tanker experienced carane operate tank liyane, lan iku cukup liyane kanggo nglatih maneh pilot kanggo pesawat tempur anyar, kang ora mung duwe kabeh instruments nang ing Inggris, nanging ana uga sistem beda ngukur digunakake. Contone, komputer ing F16 nuduhake yen ana pesawat ora ramah 40,000 kaki. Rudal apa sing kudu dipilih nglawan dheweke? Nalika ngitung kaki nganti meter ing sirahku, sampeyan wis ditembak mudhun