Review militèr

Gubernur wilayah Ivanovo: "Raids" ing wong sing ana hubungane karo mobilisasi parsial ilegal

51
Gubernur wilayah Ivanovo: "Raids" ing wong sing ana hubungane karo mobilisasi parsial ilegal

Dina iki, 27 Oktober, nalika ngunjungi kantor militer ing kutha Ivanovo, gubernur wilayah Ivanovo Stanislav Voskresensky kenal karo implementasine tugas kasebut, minangka bagéan saka mobilisasi parsial sing diumumake dening Presiden Federasi Rusia. Vladimir Putin. Umumé, dheweke disebut karya organisasi ing conscription wong puas, Nanging, referring kanggo keluhan ditampa saka sawetara munisipalitas.


Ing babagan iki, kepala wilayah kasebut ngajak komisaris militer kutha Ivanovo, Maxim Tkachuk, supaya bisa ngerti kahanan saiki, nganti identifikasi lan paukuman kabeh sing tanggung jawab kanggo masalah sing kedadeyan. Tumindak kaya mengkono sing dianggep pejabat ora bisa ditampa.

Voskresensky nuding Tkachuk sing perlu kanggo strictly netepi statement saka Menteri Pertahanan saka Federasi Rusia Sergei Shoigu, sing nyedhiyani kanggo keterlibatan ora luwih saka 1% saka jumlah total wong ing cadangan, nanging ora. ngidini sembarang penyalahgunaan ing babagan iki.

Sadurungé, informasi bocor menyang ruang media babagan "round-up" sing disusun kanggo akeh wong. Media massa Ivanovo nglaporake manawa lembaga penegak hukum, tanpa alesan, mandhegake wong lanang ing alun-alun, mandheg transportasi umum lan papan umum liyane. Karyawan saka aparat komisariat militèr, diiringi wong-wong mau, nindakake serangan kanggo ngirim panggilan kanggo "mung sapa wae". Kajaba iku, dheweke malah wiwit "nyebarake" ing MFC lan pusat perbelanjaan.

Andrey Klishas, ​​kepala panitia Dewan Federasi babagan undang-undang konstitusi, nyathet yen tumindak kasebut ilegal. Senator kasebut nambahake manawa penyelenggara acara mobilisasi kasebut kudu langsung tanggung jawab.
Pengarang:
51 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Buyan
    Buyan 27 Oktober 2022 15:57
    + 10
    Ay yai yai, torso ngandika mengancam ... kabeh bakal miturut hukum wassat
    1. monster_lemak
      monster_lemak 27 Oktober 2022 16:30
      + 16
      Tegese, dheweke ngakoni anane "serangan" marang wong lanang. Kasunyatan sing ilegal iku ora apa-apa, nanging apa padha, pranyata, bener.
      1. AdAstra
        AdAstra 27 Oktober 2022 17:13
        + 12
        Kaya sing dicritakake, ora nate kedadeyan, nanging ing kene maneh, ing kasus apa wae, wong wadon Inggris iki ngguyu. ngguyu hi
        1. Charik
          Charik 27 Oktober 2022 17:56
          +6
          Amerika kudu disalahake, kaya biasane, amarga sawetara alasan, dheweke njupuk putra gubernur ing luar negeri
      2. SKVichyakow
        SKVichyakow 27 Oktober 2022 19:33
        +2
        Kutipan saka Monster_Fat
        Tegese, dheweke ngakoni anane "serangan" marang wong lanang. Kasunyatan sing ilegal iku ora apa-apa, nanging apa padha, pranyata, bener.

        Iku mung ateges bab mobilisasi parsial ing lipatan, ambruk lengkap.
      3. mbayar
        mbayar 28 Oktober 2022 00:27
        -1
        Kutipan saka Monster_Fat
        . Kasunyatan sing ilegal iku ora apa-apa, nanging apa padha, pranyata, bener.

        Dene yen digatekake arane badan saragam, banjur ana curiga/anggapan...kok. ya ora
        Kasunyatan manawa kantor registrasi lan pendaftaran militèr asring sacara harfiah sabotase lan profan, utawa, luwih gampang, mung ngganggu populasi (kaya aparat birokrasi liyane), ora anyar lan ora kajaba ... INI SISTEM. Sistem sabotase lan wrecking.
        Sajrone perang (hukum beladiri wis ditepangake, mula NWO alamiah dadi Perang normal).
        Nanging isih ora ana SMERSH. duka
        muspra. Wis wayahe.
  2. bingo
    bingo 27 Oktober 2022 16:07
    +1
    Nggawe bodho ndedonga marang Gusti Allah ... Sampeyan kudu ngresiki saka adye kuwi
    1. svp67
      svp67 27 Oktober 2022 16:28
      + 22
      Kutipan saka bingo
      Kudu nyingkirake kewan omo iki

      Apa sampeyan ngomong babagan Gubernur utawa Komisaris Militer?
      Bodho banget yen menyang PERFORMANCE iki. Komisaris militer ora ngatur badan Kementerian Dalam Negeri lan ora bisa menehi prentah marang polisi kanggo nindakake razia kasebut. Nanging Gubernur, minangka Ketua dewan rancangan bisa ..., supaya sampeyan ora kudu pindhah menyang pagelaran iki.
      Lan durung sore, iki dudu tahap pungkasan "mobilisasi parsial" lan durung dingerteni langkah-langkah apa sing kudu ditindakake.
      1. Diesel 200
        Diesel 200 27 Oktober 2022 16:54
        + 10
        Utamane tuntutan kanggo ngukum penyelenggara))) sing bakal nandur dheweke, dheweke dadi tugu. ngguyu ngguyu
  3. Dedok
    Dedok 27 Oktober 2022 16:08
    0
    Ing babagan iki, kepala wilayah kasebut nimbali komisaris militer kutha Ivanovo Maxim Tkachuk.

    Aku pengin ngumpulake statistik - jeneng lengkap komisaris militer ing negara - aku ora bakal kaget yen jeneng kuwi ana ing mayoritas.
    kaya ana: "ora ana sing pribadi"
    1. aars
      aars 27 Oktober 2022 16:14
      +2
      Aku ora bakal kaget yen jeneng kuwi ing akèh-akèhé
      Dheweke uga duwe jeneng liya.
      Konashenkov uga minangka salah sawijining, dheweke ngetokake banyu ing kana ...
    2. svp67
      svp67 27 Oktober 2022 16:30
      +5
      Quote: Dedok
      Aku pengin ngumpulake statistik - jeneng lengkap komisaris militer ing negara - aku ora bakal kaget yen jeneng kuwi ana ing mayoritas.
      kaya ana: "ora ana sing pribadi"

      Lan apa iki? Jeneng Malinovsky, Vasilevsky, Kozhedub, Vershigory, Kovpak, Rybalko ora jar ing sampeyan pribadi?
      1. akropin
        akropin 27 Oktober 2022 17:11
        +5
        Nanging apa babagan marshal gedhe, Kutub asale, Rokossovsky?
    3. faiver
      faiver 27 Oktober 2022 16:35
      +7
      sampeyan bisa nemtokake kualitas pribadi lan tingkat profesionalisme kanthi jeneng mburi?
    4. seregatara1969
      seregatara1969 27 Oktober 2022 16:48
      +7
      Suku direkam minangka draf evaders ing tentara lan meh teka karo polisi kanggo Pick munggah. Si Mbah wis ora tahan banjur mlayu menyang tandhing. Dheweke mung 16 taun. Ora ana sing tanggung jawab kanggo kesalahan kasebut!
      1. faiver
        faiver 27 Oktober 2022 16:55
        -2
        Mesthi wae, aku njaluk ngapura, nanging pesen sampeyan luwih kaya mbuwang manure ing penggemar - kabeh kesalahan bisa ditindakake, nanging jelas ora karo bocah cilik ...
      2. svp67
        svp67 27 Oktober 2022 17:08
        -2
        Kutipan saka seregatara1969
        Dheweke mung 16 taun

        Lan ing kene sampeyan kudu ngerti yen ponakan sampeyan wis lulus sadurunge acara rekrutmen, apa dheweke duwe sertifikat perekrut sing ditanggepi sawise dheweke. Yen dheweke nyingkiri lan ora katon ing registrasi militer lan kantor enlistment ing agenda, mesthine dheweke durung dadi penyimpangan, nanging wis dadi pelanggar.
        1. seregatara1969
          seregatara1969 28 Oktober 2022 08:49
          0
          Sing bener, sing draf dodger wis ing telpon! Yen ora ana sertifikat pendaftaran, kepiye dheweke bisa nyingkiri telpon? Kanggo kula, aku bakal ngenteni tekane skuad polisi lan ngerteni adhedhasar apa lan kanthi dekrit sapa sing pengin njupuk dheweke.
  4. patang puluh wolu
    patang puluh wolu 27 Oktober 2022 16:12
    + 12
    Raid ora apa-apa ... Nanging nalika sumbangan dikumpulake kanthi sukarela lan peksa saka guru TK lan guru sekolah kanggo peralatan mobilisasi, iki pancen ora ana pitakonan.
    Video mobilisasi dhewe ngrekam iki. Dheweke ora butuh peralatan kanggo dana kasebut, iki dhuwite ibu lan bojone
  5. navycat777
    navycat777 27 Oktober 2022 16:14
    -1
    Amarga kekurangan Duma Negara ing paket undang-undang babagan mobilisasi registrasi militer lan kantor pendaftaran militer, kantor registrasi lan pendaftaran militer wis diselehake ing kahanan sing angel kanggo ngirim subpoena kanggo katon ing kantor registrasi lan pendaftaran militer. kanggo njlentrehake data pribadhi. Ora perlu nggawe komisaris militer ekstrem. Iku perlu sing GD pamindhahan ing gati.
  6. Vladimir_2
    Vladimir_2 27 Oktober 2022 16:17
    +1
    Saben gubernur saka EDRO nyoba nyenengake Kremlin lan dicekel utamane ing desa-desa (kita duwe) wong enom manggon ing kono lan adoh banget saka donya lan apa sing kedadeyan ing kono! Nanging "rencana" kudu dileksanakake ... ya, saliyane crossbow dhewe, padha weruh senjata mung ing film. Siji wakil ngajokaken kanggo nambah urip layanan bali kanggo 2 taun .... Aku setuju! Yen ora, ora bakal ana tentara
    1. ASAD
      ASAD 27 Oktober 2022 17:05
      +3
      Apa sing kudu ditindakake sajrone rong taun!? Kanggo ngajari sopir, senapan motor rong taun? Yen sampeyan ora mbangun dachas lan ora nglukis suket, banjur setahun bakal cukup. Lan kanggo spesialisasi sing luwih rumit, kontrak.
      1. faiver
        faiver 27 Oktober 2022 17:11
        +4
        supaya bisa nerjemahake istilah kasebut dadi pilihan sinau jarak jauh? ngeculake tutorial komputer interaktif, ngliwati standar liwat layanan umum lan ing kene sampeyan dadi pejuang sing wis siap .... keprungu
      2. amunisi
        amunisi 27 Oktober 2022 18:54
        0
        Kutipan saka ASAD
        Apa sing kudu ditindakake sajrone rong taun!? Kanggo ngajari sopir, senapan motor rong taun? .cukup setaun.

        Nikolay. Kene iku perlu kanggo njupuk menyang akun kemampuan pertempuran saka unit. Ayo ngomong - taun layanan .. demobilisasi mung mandheg, 50% wong sing njabat nem sasi tetep ing resimen (mboten .. bolak-balik .. malah karo latihan intensif), lan 50% sing mung disebut munggah. .. kang umume nul. Total - kemampuan tempur unit saiki ora ana.
        ----------------
        recourse Setaun setengah. Kajaba iku, divisi latihan dibutuhake .. ing ngendi prajurit biasa bakal dilatih, lan sawise nem sasi latihan intensif bakal ditransfer menyang divisi kesiapan tempur sing tetep. Soko kaya iki .. Utawa nyaranake pilihan sing luwih apik. aran
  7. sirah
    sirah 27 Oktober 2022 16:17
    + 21
    Gubernur wilayah Ivanovo, Stanislav Voskresensky, "nguripake wong bodho." Sapa, ora preduli carane dheweke dhewe, sing dadi ketua komisi mobilisasi ing wilayah kasebut))), sing bisa nggawe kekejeman kaya ngono tanpa kawruh, lan yen dheweke nindakake, mula gubernur apa, yen ora ngerti apa kedaden ing wilayah?! Sing paling penting, komisaris militer ora bakal bisa menehi prentah marang polisi supaya metu lan menehi saman, padha ora nurut!!!!!! Iki mung bisa kedadeyan kanthi keputusan komisi, dipimpin dening tiran - gubernur))))) Bab sing paling ala sing bisa ditindakake komisaris militer yaiku ngirim karyawan menyang alamat, sukarelawan (dikirim kanthi cara sing padha dening panguwasa lokal). menehi panggilan kanggo nyebar ....
    1. svp67
      svp67 27 Oktober 2022 16:32
      +7
      Kutipan saka Cap
      Sing paling penting, komisaris militer ora bakal bisa menehi prentah marang polisi supaya mubeng-mubeng lan menehi saman, padha ora nurut!!!!!!

      Polisi ora nyerah, wakil saka registrasi militer lan kantor pendaftaran nyerahake, nanging sampeyan pancen bener, Komisaris Militer ora bisa mrentah supaya dilebokake ing klambi polisi.
      1. sirah
        sirah 27 Oktober 2022 16:38
        +8
        Ora ana fantasi kasar sing bisa ngomong kaya apa wakil saka registrasi militer lan kantor enlistment, nyoba ngirim panggilan ing pusat blanja, ing pasar, mungkasi mobil ... supaya ora dikirim ing adoh lelampahan erotis mlaku tengen ana ing titik ..?) )))) Inggih, sing bisa teka munggah kanggo kula, kajaba kanggo polisi lan njaluk kanggo nuduhake dokumen?))) Lan yen malah jenis patroli bebarengan, banjur sapa sing bakal ngangkat polisi kanggo patroli iki, miturut pandhuane? Komisaris militer kanthi pimpinan Direktorat Dalam Negeri mung bisa duwe rong topik sing nyambungake, iki minangka rapat karo gubernur kanthi instruksi, lan mancing bebarengan karo kabeh akibat .... nanging ana, ora mungkin babagan mobilisasi ... ana babagan iwak lan putri duyung, minangka aturan)))
  8. Horon
    Horon 27 Oktober 2022 16:25
    +6
    penyelenggara acara mobilisasi kuwi kudu enggal-enggal tanggung jawab.

    Ya, ya, nulis surat panggilan kanggo wong-wong mau lan ngirim menyang garis ngarep bebarengan karo mobilisasi liyane. wassat
    1. Normann
      Normann 27 Oktober 2022 16:39
      +6
      Ora cukup sukarelawan? Lan ing ngendi bocah-bocah kabeh umur militer tingkat dhuwur? mbukak rahasia.(
      1. aars
        aars 27 Oktober 2022 16:40
        +1
        Iku bakal akeh - round-ups ora dibutuhake ...
  9. lawas
    lawas 27 Oktober 2022 16:28
    +9
    Ivanovo! Kita nemokake ing kutha endi wong-wong pungkasan sing bakal kejiret, padha larang regane emas! Wong wadon bakal nyuwek nglirik
    1. ada
      ada 27 Oktober 2022 17:04
      +2
      Kutipan saka Oldi
      ... We ketemu ing kutha kang pungkasan wong nyekel, ... Wong wadon bakal luh

      Padha ngelingake yen ana kaya iki ing awal taun 2000-an, dheweke ngubengi VK ing pusat distrik, ora ana sing nganggo pitchforks, nanging "ora ana ing swasana ati", dheweke ora pengin nyerahake para petani. Bener, sajrone karya panjelasan saka wakil HF babagan latihan militer lan dhukungan finansial kanggo wong-wong mau, kanggo akeh wong, kahanan kasebut diganti kanthi dramatis, diwiwiti kanthi "atmosfer omah". wassat
  10. Horseradish lawas
    Horseradish lawas 27 Oktober 2022 17:01
    +4
    Dheweke duwe wartawan ing kana sing nutupi serangan kasebut. Lan Voskresensky kudu ngilangi clowning iki. Aku wonder saka sapa kang njupuk conto?
  11. yuta
    yuta 27 Oktober 2022 17:26
    +5
    Sebutna anak-anak wakil, senator, anggota pamarentah sing lunga nepaki tugas militer ???
    1. Al Manah
      Al Manah 27 Oktober 2022 17:54
      +5
      Dhaptar sing gedhe banget, dhaptar dawa, mula ora diterbitake.
    2. Alf
      Alf 27 Oktober 2022 18:43
      +4
      Kutipan saka yuta
      Sebutna anak-anak wakil, senator, anggota pamarentah sing lunga nepaki tugas militer ???

      Dheweke wis suwe nindakake tugas militer kanthi kerja ing luar negeri. Dheweke main peran pramuka lan saboteurs ing kana, ngrusak ekonomi mungsuh kanthi jutaan dolar lan euro. ngguyu
  12. ohka
    ohka 27 Oktober 2022 17:28
    +3
    Mangga ngumumake kabeh daftar sing dihukum ....
  13. Horseradish lawas
    Horseradish lawas 27 Oktober 2022 17:46
    +4
    Kasunyatan bilih Voskresensky salah iku ketok kanggo kabeh wong. Umumé, wilayah Ivanovo misuwur minangka gubernur. Wong-wong sing nyogok, pejabat sing korupsi Aku, dikunjara gubernur Konkov. Saiki kene macet ing kaku Voskresensky. Nanging, ora ana sing anyar. Iku mung wiwitan.
    1. AdAstra
      AdAstra 27 Oktober 2022 19:15
      +1
      Lha, soal "nandur" sampeyan banter banget, kowe kelingan piye critane karo Men? hi
      1. Horseradish lawas
        Horseradish lawas 27 Oktober 2022 19:54
        0
        Inggih, paling padha nyoba kanggo ndharat. Dheweke ditahan ing omah. Nanging dheweke kanca Medvedev. Sampeyan ngerti kabeh dhewe.
  14. Al Manah
    Al Manah 27 Oktober 2022 17:53
    +5
    lembaga penegak hukum mandheg wong tanpa alesan

    Apa, kanthi inisiatif dhewe? Tanpa instruksi saka ndhuwur? Oh, ala!
  15. Sedoy
    Sedoy 27 Oktober 2022 18:04
    +6
    iku ilegal

    lan apa ... ana sing wis dipecat / dikunjara (penyalahgunaan wewenang) kanggo iki?
    ora? trus omongane murah kabeh...
  16. Horseradish lawas
    Horseradish lawas 27 Oktober 2022 18:04
    +5
    Dheweke uga nyekel motor. Polisi lalu lintas mungkasi mobil, lan pegawe registrasi militer lan kantor enlistment menehi panggilan menyang operator. Kawruh banget. Inggih Wunguné.
    1. Alf
      Alf 27 Oktober 2022 18:45
      +4
      Quote: jancok lawas
      Dheweke uga nyekel motor. Polisi lalu lintas mungkasi mobil, lan pegawe registrasi militer lan kantor enlistment menehi panggilan menyang operator. Kawruh banget. Inggih Wunguné.

      Sampeyan kudu menehi saran siji maneh - kanggo mungkasi bis-trem sing nggawa buruh menyang pabrik ing 6-7 esuk kanggo ngirim subpoenas.
      1. aars
        aars 27 Oktober 2022 19:50
        -1
        Sampeyan kudu menehi saran siji maneh - kanggo mungkasi bis-trem sing nggawa buruh menyang pabrik ing 6-7 esuk kanggo ngirim subpoenas.
        Situs konstruksi wis mbobol.
        1. Alf
          Alf 27 Oktober 2022 22:25
          0
          Kutipan saka aar
          Sampeyan kudu menehi saran siji maneh - kanggo mungkasi bis-trem sing nggawa buruh menyang pabrik ing 6-7 esuk kanggo ngirim subpoenas.
          Situs konstruksi wis mbobol.

          Lan sapa sing diarani? Ravshanov karo jamshuts?
          1. aars
            aars 28 Oktober 2022 07:41
            -2
            Apa masalahe?
            Yen padha duwe kewarganegaraan Rusia, padha kapekso kanggo ngawula ing cara sing padha.
            Dadi ana kontingen, yen ora, dheweke ora bakal menyang situs konstruksi ...
            1. Alf
              Alf 28 Oktober 2022 18:40
              0
              Kutipan saka aar
              Apa masalahe?
              Yen padha duwe kewarganegaraan Rusia, padha kapekso kanggo ngawula ing cara sing padha.
              Dadi ana kontingen, yen ora, dheweke ora bakal menyang situs konstruksi ...

              Ora masalah. Sampeyan mung kudu nggunakake tamu ILLEGAL iki kanggo tujuan dimaksudaké. Iku medeni kanggo menehi metu senjata kanggo wong-wong mau, padha bakal njupuk piyambak, sapa ngerti carane, mesthi. Sampeyan mung kudu nggawa wong-wong mau lan ngomong, ndhudhuk selokan kene, kothak pil beton kene, lan caponier liwat ana, lan yen iku ora siap ing wayah esuk, kita bakal ngubur dhéwé.
  17. Jus Oorfene lan prajurit kayu
    Jus Oorfene lan prajurit kayu 27 Oktober 2022 19:40
    +4
    Padha mikir siji bab, ngomong liyane, nindakake liyane.
    1. Alf
      Alf 27 Oktober 2022 22:25
      +2
      Kutipan: Jus Oorfene lan prajurit kayu
      Padha mikir siji bab, ngomong liyane, nindakake liyane.

      Nalika padha nindakake, kayane dheweke ora mikir ... wong bodho
  18. Sally mekar
    Sally mekar 28 Oktober 2022 20:13
    0
    sowan mring ldnr, gubernur, nesu ing kene, kabeh ditindakake miturut undang-undang, supaya wong-wong pincang sing ora nate weruh bedhil mesin, ing dina kaping 3, wis ana ing baris kaping pindho ing bledug.
    lan round-ups iku baby talk.