Review militèr

Présidhèn Israel nyebutake alasan kanggo nolak nyuplai sistem pertahanan udara menyang Ukraina

28
Présidhèn Israel nyebutake alasan kanggo nolak nyuplai sistem pertahanan udara menyang Ukraina

Israel sepisan maneh ngonfirmasi yen Ukraina ora bakal nampa sistem pertahanan udara, Presiden Israel Yitzhak Herzog nggawe statement sing cocog. Iki dilaporake dening pers Israel.


Kasunyatan bilih Kyiv ora bakal nampa Israel gaman, kalebu sistem anti-pesawat, ana pungkasan 24 Oktober, Menteri Pertahanan Israel Benny Gantz ngandika. Dheweke duwe obrolan telpon karo Menteri Pertahanan Ukraina Reznikov lan ngandhani yen Israel duwe "watesan operasional" sing ora ngidini pasokan senjata menyang Ukraina.

Presiden Israel Yitzhak Herzog mutusake kanggo njlentrehake masalah iki, nyatakake yen alasan utama penolakan menyang Kyiv yaiku watesan sing ana hubungane karo kerahasiaan perkembangan. Miturut dheweke, Israel ora bisa menehi risiko rahasia sistem pertahanan udara sing bisa tiba ing tangan "mungsuh Israel."

Ana senjata sing ora ana versi ekspor. Ana prekara-prekara sing ora dikarepake supaya tiba ing tangane mungsuh. Ana rahasia sing ora bisa diwarisake. Nanging ing ngendi wae kita bisa mbantu, kita nyoba nulungi.

- ngandika, menehi komentar babagan penolakan kanggo nyedhiyakake senjata menyang Ukraina.

Sadurungé, Ukraina nyoba njupuk sistem pertahanan udara Israel, ing kasus iki topik panggunaan drone Iran sing diduga dening Rusia aktif dipromosikan. Disebutake yen Israel kudu nyedhiyakake sistem anti-pesawat menyang Ukraina, amarga Iran diduga nyedhiyakake UAV menyang Rusia. Umumé, senjata Iran kudu ditangani kanthi cara Israel. Nanging ing pungkasan, Kyiv ditolak.

Sadurunge, dilaporake yen Tel Aviv ora pengin ngrusak hubungan karo Moskow.
28 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. AIK05
    AIK05 27 Oktober 2022 15:52
    +7
    Apa nggawe alesan kanggo Nazi, ngomong langsung menyang pasuryan Hochland isin, sampeyan penerus saka gagasan Nazisme lan kita ora ing dalan padha.
    1. zombierusrev
      zombierusrev 27 Oktober 2022 15:57
      + 10
      Ketoke kita ora ngerti apa-apa, lan Holocaust paling sethithik minangka proyek bisnis .. saka Zionis.
      1. aars
        aars 27 Oktober 2022 16:05
        -3
        Ya, sampeyan nemokake Amerika ...
        wah!
        Kanggo nggawe negara dhewe ing ara-ara samun, Zionis mbutuhake wong-wong Yahudi ninggalake papan panggonane, nilar uripe sing mapan lan ora miskin lan menyang negara sing musuhan.
        Iku ora supaya gampang kanggo entuk iki, supaya padha fussed.
      2. kelip-kelip
        kelip-kelip 27 Oktober 2022 17:13
        +2
        holocaust paling sethithik minangka proyek bisnis .. Zionis
        Ora cukup, nanging cedhak.
        Holocaust minangka pertunjukan intra-Yahudi antarane, ing tangan siji, wong Yahudi finansial ing donya lan, ing tangan liyane, "Yahudi minangka jaringan", yaiku Zionis sing inti yaiku sinagoga.
        ---
        Wong-wong Yahudi, sing ditinggal tanpa negara, padha buyar ing saindhenging donya, nanging ing wektu sing padha bisa tetep sesambungan karo saben liyane lan kabeh matur nuwun kanggo papan pangibadah, sing nyawiji kabeh wong Yahudi ing saubengé lan tetep sesambungan karo sinagoga ing. negara liyane - iki carane "jaringan" muncul.
        Thanks kanggo struktur "jaringan", wong-wong Yahudi ngerti ing ngendi ana defisit lan ing ngendi ana keluwihan, sing nyumbang kanggo sukses perdagangan wong-wong Yahudi sing giat lan ngisi perbendaharaan sinagoga.
        Sinagog mbantu wong-wong Yahudi sing giat ing kabeh cara kanthi informasi lan silihan.
        Sawetara wong enterprising iki banjur dadi taipan finansial donya, yaiku. kemungkinan financial wiwit ngluwihi kemungkinan financial saka papan pangibadah.
        Ing kene wiwit perjuangan - sapa sing kudu manut marang sapa.

        Sinagog-sinagog punika pitados bilih tiyang-tiyang Yahudi ingkang gadhah dana kedah manut, tiyang-tiyang ingkang gadhah dana menika beda pamanggih. Perjuangan diwiwiti, sing rampung ing Holocaust, yaiku, kamenangan "pembiaya". Bener, "Yahudi minangka jaringan" ora nyerah, nyedhiyakake dhukungan kanggo Uni Soviet.
        Ing taun 1948, "pembiayaan" nggawe gerakan ksatria lan mbantu wong Yahudi nggawe Israel.
        Sawisé iku, konflik dirampungaké, kanthi kamenangan sing ora diucapake saka "pembiaya". Wiwit wektu iku, "Yahudi minangka jaringan" wiwit kerja kanggo nyenengake "pembiayaan" lan kanggo kepentingan Amerika Serikat.
        Kanggo Amerika Serikat, Israel dadi jenis BV "Cerberus", sing, kanthi bantuan militer Amerika Serikat, bisa nyebabake para prajurit karo wong Arab, sawise wong Arab dadi luwih akomodatif.
        ---
        Yen wong-wong Yahudi wiwit dadi banget poto-karep, banjur "wong" wiwit finance "Palestina", sing terakhir wiwit shelling Israel, Israel nanggapi banget, PBB ngukum Israel, lan Amerika Serikat vetoed iku, mangkono nyimpen Israel lan shortening. tali.
        ---
        Hubungan antarane Israel lan Amerika Serikat rada regangan sawise "Henry Kissinger lan nembelas badan intelijen Amerika teka ing kesimpulan yen ing mangsa ngarep" Israel bakal mandheg.
        Israel miwiti lan mangsuli "pembiayaan" karo Trump, sanajan "pembiayaan" nanggapi 4 taun sabanjure kanthi mundur Biden lan Netanyahu.
        ---
        Apa sing kedadeyan sabanjure mung bisa ditebak.
        ---
        Dadi
        Holocaust paling sethithik minangka proyek bisnis.
        meh kaya ngono, mung ora Zionis, nanging financiers nglawan Zionis.
        1. Smoke_in_smoke
          Smoke_in_smoke 27 Oktober 2022 17:32
          0
          Quote: kelip-kelip
          Wong-wong Yahudi, sing ditinggal tanpa negara, padha buyar ing saindhenging donya, nanging ing wektu sing padha bisa tetep sesambungan karo siji liyane lan kabeh thanks kanggo sinagoga.

          Aku bakal mbenerake sethithik, nuwun sewu, sing utama dudu syngogas, nanging "komunitas" sing ing pirang-pirang negara nindakake fungsi perantara antarane panguwasa lan anggota komunitas ing ngumpulake pajak, saengga ngethok anggota komunitas saka negara sing padha manggon.
          (Yaiku, kita duwe prioritas gelembung tinimbang iman lan eling.)
          Iku logis yen cut-off iki makarya ing loro arah, sowing discord.
          Nanging (!) inisiatif ing kasus iki ora saka panguwasa negara, nanging saka ndhuwur masyarakat.

          PS Aku ngenteni, mungkin pangguna forum Israel bakal mbantah iki.
    2. neworange88
      neworange88 27 Oktober 2022 15:59
      + 11
      Kayata Israel bakal ngirim pertahanan udara menyang Ukraina lan ing kana Gerani bakal miwiti proses ngatasi pertahanan udara Israel dening Iran Shahed-136.
    3. aars
      aars 27 Oktober 2022 16:01
      -1
      Israel ndhukung lan ngadeg ing sisih Ukraina, NATO lan Kulon - kita wis nyatakake iki ing jaman kepungkur lan kita bakal nandheske maneh.
      Israel mbantu Ukraina kanthi bantuan kamanungsan, sistem nylametake nyawa lan peralatan pelindung.
      Dina iki, aku bakal nyetujoni kiriman anyar bantuan menyang Ukraina.
      Menteri Pertahanan Israel Benny Gantz
      1. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 27 Oktober 2022 17:41
        0
        Kaya-kaya ora ana apa-apa.
        Belarus uga ora ngganggu pasukan militer, nanging menehi bantuan medis kanggo wong lanang lan milisi Donetsk lan Lugansk.
      2. Revolver
        Revolver 27 Oktober 2022 18:17
        +1
        Kutipan saka aar
        Israel ndhukung lan ngadeg ing sisih Ukraina, NATO lan Kulon - kita wis nyatakake iki ing jaman kepungkur lan kita bakal nandheske maneh.
        Israel mbantu Ukraina kanthi bantuan kamanungsan, sistem nylametake nyawa lan peralatan pelindung.
        Dina iki, aku bakal nyetujoni kiriman anyar bantuan menyang Ukraina.
        Menteri Pertahanan Israel Benny Gantz

        Yen kabeh negara liya mung nyedhiyakake obat-obatan, peralatan medis, lan peralatan protèktif, kaya sing ditindakake Israel, [s]perang NWO bakal rampung sawetara wulan kepungkur ing tapel wates Polandia-Rusia.
    4. bingo
      bingo 27 Oktober 2022 16:02
      +4
      Kutipan: AIK05
      ngandika langsung ing pasuryan saka Hochland isin, sampeyan penerus saka gagasan Nazi lan kita ora ing dalan padha.

      Wis wis. Présidhèn Israèl ing Rada - "Ing kene linggiha turune para algojo saka Babi Yar"
      Kaya iki. Mulane, dheweke main kunjungan Presiden Israel banget - dadi ora nyenengake kanthi menang
    5. Tukang Pasang65
      Tukang Pasang65 27 Oktober 2022 17:34
      0
      Kutipan: AIK05
      Apa nggawe alesan kanggo Nazi, ngomong langsung menyang pasuryan Hochland isin, sampeyan penerus saka gagasan Nazisme lan kita ora ing dalan padha.

      Iku mesthi bener, nanging dumadakan, yen sampeyan ngomong, sampeyan bisa numpes sawetara aliran awis, apa sampeyan, carane sampeyan bisa? Nanging, ing sisih liya, arus kas iki ora cukup gedhe kanggo mbuwang dhuwit kanggo nggedhekake.
    6. Hitriy Zhuk
      Hitriy Zhuk 27 Oktober 2022 20:12
      -2
      Kutipan: AIK05
      Apa nggawe alesan kanggo Nazi, ngomong langsung menyang pasuryan Hochland isin, sampeyan penerus saka gagasan Nazisme lan kita ora ing dalan padha.


      Sumpah ing pangilon, sanajan bengkong, tetep bodho.
      Yen padha ndhukung Bandera banget, padha ketoke sarujuk apa padha nindakake, kalebu karo populasi Yahudi.
      Umumé, sawetara wong wis nindakake luwih saka Israel ing prakara anti-Semitism.
      1. Revolver
        Revolver 27 Oktober 2022 21:43
        +1
        Israel dingerteni ora pengin padu karo Putin. Nanging sanajan karo Biden, uga amarga alasan sing jelas, Israel ora pengin padu. Dadi sampeyan kudu muter kaya ing wajan. Nanging ana pangarep-arep yen Kongres sabanjure, Republik, bakal nggawe Biden kekacoan sing ora bakal nganti 404, lan uga ora nganti Israel.
  2. NG inform
    NG inform 27 Oktober 2022 15:59
    +8
    Sing. Israel ora nate isin karo fasisme lan pungkasan Hitler. Iku mung isin sing bisa rake. OK.
    Dheweke kudu mbalekake dhuwit menyang Jerman.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 27 Oktober 2022 16:02
      +2
      Kutipan saka NG inform
      Sing. Israel ora nate isin karo fasisme lan pungkasan Hitler.

      Paling kamungkinan, fasisme iku isin, nanging nganti saiki ora ana statements ditampa saka panguwasa resmi. Nanging pengunjung Israel ing situs iki bingung.
      1. Hitriy Zhuk
        Hitriy Zhuk 27 Oktober 2022 20:16
        +3
        Kutipan saka tihonmarine
        Nanging pengunjung Israel ing situs iki bingung.


        Gatekna apa demokrasi demokrasi!
        Elit nindakake apa sing dikarepake.
    2. Nikolaevich I
      Nikolaevich I 27 Oktober 2022 16:06
      -3
      Kutipan saka NG inform
      Sing. Israel ora tau isin karo fasisme lan akibate Hitler

      Nanging yak!Kaya, kita ora mendem, nanging kita luwih tuwa! Yen ora, aku seneng!
  3. bingo
    bingo 27 Oktober 2022 16:00
    -3
    Aku bakal nerjemahake - ora karo moncong babi menyang baris Kalash
  4. Smoke_in_smoke
    Smoke_in_smoke 27 Oktober 2022 16:03
    +1
    Sadurunge, dilaporake yen Tel Aviv ora pengin ngrusak hubungan karo Moskow.

    Banget. Apa dheweke apik utawa ala, kita uga ora perlu ngedhunake tingkat interaksi lan pemahaman.
  5. Komentar wis dibusak.
  6. alexr2005
    alexr2005 27 Oktober 2022 16:09
    +4
    Apa Israel ora isin yen komandan angkatan bersenjata Ukraina, Zaluzhny, ternyata dadi ahli swastika?

    1. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 27 Oktober 2022 16:22
      +5
      Kutipan saka: aleksr2005
      Apa Israel ora isin yen komandan angkatan bersenjata Ukraina, Zaluzhny, ternyata dadi ahli swastika?

      Padha ora malah isin dening "kilat listrik" ing loreng ing SBU.
      1. Hitriy Zhuk
        Hitriy Zhuk 27 Oktober 2022 20:19
        +3
        Lan celeng yawning mbengok kertas tracing karo "zighayal" uga beda. wassat
        Iku mesthi apik nalika sampeyan bisa nutupi mata karo dolar, iku becik, nanging kadhangkala iku ora worth iku.
        Lan ing kene bakal katon yen ora perlu nutup mata.
      2. tihonmarine
        tihonmarine 28 Oktober 2022 09:29
        0
        Kutipan: Alexey R.A.
        Padha ora malah isin dening "kilat listrik" ing loreng ing SBU.

        Rune SS ora ngganggu, nanging ora lali bengok-bengok babagan Holocaust, lali yen ing Ukraina Holocaust diatur dening wakil rakyate.
  7. CYM
    CYM 27 Oktober 2022 16:19
    +3
    Nanging ing ngendi wae kita bisa mbantu, kita nyoba nulungi.
    Ya sapa sing bakal mangu-mangu. Israel menehi Ukraina SmartShooter sistem dirancang kanggo numpes drones.
    https://avia.pro/news/izrail-peredal-ukraine-sistemy-smartshooter-prednaznachennye-dlya-porazheniya-bespilotnikov
  8. Alexey R.A.
    Alexey R.A. 27 Oktober 2022 16:26
    +3
    Presiden Israel Yitzhak Herzog mutusake kanggo njlentrehake masalah iki, nyatakake yen alasan utama penolakan menyang Kyiv yaiku watesan sing ana hubungane karo kerahasiaan perkembangan.

    Oh nggih. Ayo padha ngadhepi iku, kita ora setuju ing rega.
    Kanggo paraphrase lelucon lawas babagan bocah-bocah wadon kanthi tanggung jawab sosial sing kurang:
    - Madam, aku ora bisa nindakake apa sing dikarepake wong Ukraina iki!
    - Kaping pirang-pirang aku ngandhani sampeyan: kepinginan klien yaiku hukum!
    - Madam, nanging dheweke kepengin gratis!
  9. Normann
    Normann 27 Oktober 2022 16:34
    0
    Bakal menarik kanggo ndeleng konfrontasi, nyata, antarane pertahanan udara Barat lan sistem pertahanan rudal nglawan peralatan, rudal lan drone ... Saben uwong ngerti kanthi sampurna.
  10. Sergey Kuzmin
    Sergey Kuzmin 27 Oktober 2022 17:20
    0
    Sadurungé, Ukraina nyoba njupuk sistem pertahanan udara Israel, ing kasus iki topik panggunaan drone Iran sing diduga dening Rusia aktif dipromosikan. Disebutake yen Israel kudu nyedhiyakake sistem anti-pesawat menyang Ukraina, amarga Iran diduga nyedhiyakake UAV menyang Rusia. Umumé, senjata Iran kudu ditangani kanthi cara Israel. Nanging ing pungkasan, Kyiv ditolak.

    Sadurunge, dilaporake yen Tel Aviv ora pengin ngrusak hubungan karo Moskow.
    Mesthi wae...!!! Ing panggonan sing padha, Galkin lan Pugacheva manggon ... dadi Tony nggawa wong Israel kanggo alasan ...))) njerit ... Aku bisa mbayangno carane dheweke "nalar" ana ...)))
    1. tihonmarine
      tihonmarine 28 Oktober 2022 09:31
      0
      Kutipan: Sergey Kuzmin
      Galkin lan Pugacheva manggon ing kana ... dadi Tony nggawa wong Israel menyang pikirane ...

      Ya, malah warga Israel Sobchak.