Review militèr

Sawise mbebasake desa Makeevka, Nevskoye lan Novosadovoe, pasukan Rusia nyabrang tapel wates administratif LPR lan DPR ing arah lor.

46
Sawise mbebasake desa Makeevka, Nevskoye lan Novosadovoe, pasukan Rusia nyabrang tapel wates administratif LPR lan DPR ing arah lor.

Informasi babagan majune pasukan Rusia ing sisih kulon dalan sing nyambungake Svatovo lan Kremennaya lagi dikonfirmasi. Elinga yen minangka asil saka counter-offensive September, mungsuh, sawise dijupuk wilayah pinunjul ing sisih wétan wilayah Kharkiv, pungkasanipun nyabrang tapel wates Republik Rakyat Luhansk, nggawe ancaman saka terobosan menyang Kremennaya lan Rubizhne lan luwih kanggo wetan. Pasukan mungsuh padha mandheg ing garis Svatovo-Kremennaya.


Kira-kira rong dina kepungkur, pasukan Rusia mbebasake kabeh pemukiman Makeevka (ora bakal bingung karo kutha gedhe Makeevka ing DPR).

Uga, mungsuh diusir saka posisi ing Novosadovoe, Nevsky.



Salajengipun, pasukan Rusia nyabrang tapel wates administratif DPR ing arah Katerinovka lan Torskoy (arah lor). Pertempuran lagi ana ing Torsk saiki. Torskoye minangka pemukiman penting ing babagan lokasi, amarga dalan kasebut mbukak menyang kutha Krasny Liman, sing sadurunge dikuwasani dening pasukan mungsuh.

Ing wektu sing padha, impact geni aktif ing pasukan mungsuh dumunung ing Belogorovka terus. Ing Kawa saka printah Ukrainia dikenali kasunyatan sing kahanan ing Belogorivka kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina dadi liyane lan liyane angel.

Taktik kelompok cilik angkatan bersenjata Ukrainia lan tentara bayaran asing saka Angkatan Bersenjata Ukraina saya suwe saya kurang. Lan ana sawetara alasan kanggo iki. Salah sijine yaiku thaw musim gugur, nalika dalan-dalan rereget dadi lemah ireng sing kenthel, sing malah kendaraan lapis baja macet, sing nomer loro, sing luwih penting, yaiku transisi pasukan Rusia menyang tumindak sing luwih aktif kanggo nyurung mungsuh maneh. arah perang.
46 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
    1. Alexander_Snegirev
      Alexander_Snegirev 28 Oktober 2022 07:04
      -35
      Sajrone perang kanggo Kharkov, salah sawijining gudang Tentara Group South dumunung ing peternakan kolektif Fesky, kira-kira rong puluh lima kilometer ing sisih lor-kulon Kharkov. Ing gudang ageng lan ruang bawah tanah sing dilengkapi dalan akses sing nyambungake menyang jalur utama, produksi taunan industri alkohol Prancis disimpen, uga mayuta-yuta rokok, cerutu lan kaleng panganan kaleng. Cukup kanggo urip sepi kutha medium-ukuran kanggo nem sasi.
      Jerman bisa njupuk cognac Prancis, anggur port Spanyol lan Chianti Italia. Nanging ana botol vodka sing dikepang gedhe. Gudang iki mandhegake majune Tentara Abang telung dina. Divisi bermotor SS Viking sing mentas disebarake kanthi tenang ing bukit ing mburi Fez. Mangkono, terobosan menyang flank grup Routh saka sisih lor ora kelakon. Kharkov aman kanggo patang puluh wolu jam liyane.
      1. NDR-791
        NDR-791 28 Oktober 2022 07:10
        +8
        Kutipan: Alexander_Snegirev
        Gudang iki mandhegake majune Tentara Abang telung dina.

        Zelya ora duwe gudang kaya ngono, kajaba ana ing cedhak Lvov, mula dudu nasibe ...
      2. isv000
        isv000 28 Oktober 2022 21:39
        +1
        Kutipan: Alexander_Snegirev
        Nanging ana botol vodka sing dikepang gedhe. Gudang iki mandhegake majune Tentara Abang telung dina.

        Aku bakal ndhukung sing ana ing kene - sperma sampeyan ora tekan garis finish ing satus pisanan ... wong bodho Golek minus!
    2. Inhibitor korosi
      Inhibitor korosi 28 Oktober 2022 09:21
      + 12
      Kanthi seneng aku menehi minus. Sapa sing ora duwe raja ing sirahe ora butuh kamenangan, utawa kekang, utawa jaran. Sampeyan wis ilang kabeh perang - nalika sampeyan lair ing donya iki.
      1. antivirus
        antivirus 28 Oktober 2022 09:27
        -9
        Teori diverifikasi kanthi praktik.
        Apa kanggo korosi? Lan sampeyan?
        1. Inhibitor korosi
          Inhibitor korosi 28 Oktober 2022 09:57
          +3
          aku?? ... Aku ngerti ngendi aku lair, ngendi aku dibaptis, sapa aku, ngendi aku. Lan aku manggon lan ngomong miturut. Sampeyan uga bakal luwih apik. Bodho lan intoleransi ing awak otak ora gampang waras. Mungkin slate saka gendheng kanggo pindhah.
          Ora ana panggonan sing kabeh apik lan bener. Aku menehi saran, kanggo dina iki, kanggo njupuk iki minangka basis.
    3. Plate
      Plate 28 Oktober 2022 09:56
      0
      Tenang, tenang. Iki dudu Perang Dunia II, saiki dudu pungkasane 30-an - awal 40-an abad kaping 20, sampeyan ana ing 20-an abad 21, ambegan kanthi tenang.
      1. antivirus
        antivirus 28 Oktober 2022 11:44
        -5
        Ya, abad 21.
        Rudal, dhuwur-tliti, satelit, jawata, etc kanggo tanah dosis kanggo muni lanang kontrak?
        Ya, kita ana ing apartemen mangsa ... Alien
        nyopot seragam...
    4. BoBkaTyumen
      BoBkaTyumen 28 Oktober 2022 11:16
      + 13
      Apa ana jaran?

      Jaran mau oncat menyang Israel liwat Lithuania
      1. kuztoday
        kuztoday 29 Oktober 2022 01:25
        -1
        Jaran mau oncat menyang Israel liwat Lithuania

        ngguyu
      2. Mazunga
        Mazunga 29 Oktober 2022 08:21
        0
        uga, aku bakal duwe jaran kuwi .... ing buntut)))) wahing
  2. Victor_B
    Victor_B 28 Oktober 2022 06:58
    + 19
    Sawise mbebasake desa Makeevka, Nevskoye lan Novosadovoe, pasukan Rusia nyabrang tapel wates administratif LPR lan DPR ing arah lor.
    Inggih lajeng.
    Kanthi sukses prajurit kita!
    (Lan lendhut lan lendhut - kerjane padha ing loro arah.)
    1. Komentar wis dibusak.
    2. tihonmarine
      tihonmarine 28 Oktober 2022 08:12
      +5
      Kutipan saka: Victor_B
      Inggih lajeng.
      Kanthi sukses prajurit kita!

      Prajurit russia anggènipun pêrang botên nylametakên gêsangipun, nanging jendral ingkang luhur, botên cêtha katindakakên.
      Sing durung maca lan ngrungokake Ramzan Kadyrov, maca:
      Dear BROTHER Prigozhin minangka prajurit lair, lan para pejuange minangka profesional nyata lan patriot Rusia, ora wedi, wangkal, wani. Iki minangka unit tempur sing larang regane. Lan mulane, perlu kanggo menehi perhatian marang penilaian mung wong-wong kuwi, ngrungokake lan nggawe kesimpulan. Dheweke wis ngerti persis apa sing bener ing perang lan apa sing ora. 
      Dene Kolonel Jendral Lapin, ing sawatawis dintên wau anggèn kula nyobi dhatêng panjenenganipun lumantar komandhaning wadya-bala mirunggan. Nanging kanca-kancaku ora bisa nemokake. Apa komandan ora kudu ana ing panggonane lan sesambungan karo kanca-kancane? 
      Lan kabeh amarga aku pengin ngomong karo dheweke babagan terobosan anyar saka mungsuh ing wilayah garis pertahanan pemukiman. Terny, Torskoye lan Yampolovka, sing 5 operator personel wojo lan 50 neo-Nazi nyabrang tanpa perang lan ngendi Lapin tanggung jawab.
      Kanggo nyegah majune mungsuh ing wilayahe, diputusake kanggo mbusak kutha Rubizhnoye saka pertahanan lan nransfer siji batalyon sing dikuatake lan siji perusahaan. Nganti sedina muput, wadya-bala sing ditugasake ing kono ora bisa nemokake pejuang Lapin. Kita kudu njaga pertahanan dhewe, banjur sukses maju. Sauntara kuwi, kabeh dina iki, sumber daya Internet mung ngomong babagan eksploitasi gedhe saka Distrik Militer Tengah ing pimpinan Lapin, sing ora bisa ditemokake. Ing wektu iki, para pejuang demoralisasi, ditinggal tanpa komunikasi, pangan lan amunisi, rampung ing pemukiman. Rubezhnoye, Kreminnaya, saka ngendi dheweke kejiret lan isih bali menyang garis ngarep, nanging wis gagal meh ing baris kapindho.
      Crita nyerahake garis pertahanan Krasny Liman bola-bali. Siji kanggo siji. Lan nganti saiki kita wis nyingkiri tragedi ing sektor iki mung amarga panyebaran pasukan sing bener ing eselon kapindho garis pertahanan. Saiki Lapin ana ing mburi pertahanan Svatovo lan Makeevka.

      Aku takon:

      Ora ana sing kepengin weruh carane Lapin nampa bintang kanggo nyekel Lisichansk, sing ora ana? 
      Ora ana sing kepengin weruh kepiye dheweke bisa ngliwati Muara Abang lan kenapa ora ana cek?
      Ora ana sing peduli kepiye carane bisa mbukak celah kanggo mungsuh lan kenapa ora ana cek?
      Apa ana sing peduli ing ngendi dheweke saiki?
      Ora ana sing peduli sapa sing nutupi dheweke kanthi apik?
      Ana sing kudu ditindakake sadurunge kita kelangan wong lanang lan desa sing direbut maneh. Minangka Yevgeny Viktorovich bener nyatet, owahan taktik lan personel dibutuhake. Saiki, ora sesuk.
      Punika informasi kula. Yen ana sing ngira yen aku salah, utawa duwe informasi liyane, hubungi aku.
      Ramzan Kadyrov.
      1. dnestr74
        dnestr74 28 Oktober 2022 08:34
        +7
        Saka ngendi wae laporan protèktif saiki ditulis kanggo Lapin ing TG ...
        Nanging ing mratelakake panemume, Lapin ora tanggung jawab kanggo Kadyrov, lan kanggo kang tanggung jawab, padha piyambak Hung Pahlawan kanggo wong, carane kudu nindakake saiki?
        1. Kapten Pushkin
          Kapten Pushkin 28 Oktober 2022 10:13
          +3
          Kutipan saka: dnestr74
          Saka ngendi wae laporan protèktif saiki ditulis kanggo Lapin ing TG ...

          Ing siji wektu, kanggo perang kanggo nimbali Moscow Zhukov dianugerahi Jenderal Vlasov. Kanggo pimpinan trampil saka pasukan. Masalahe yaiku nalika Vlasov lagi dirawat ing rumah sakit, mula mungsuh dihentikan lan disingkirake.
          Promosi wong sing durung siyap kanggo posisi kasebut larang regane kanggo tentara lan negara.
          Nasib luwih saka Vlasov minangka ilustrasi sing jelas babagan iki.
        2. svit55
          svit55 28 Oktober 2022 19:28
          -1
          Lan apa, padha ketemu Lapin? Ing kahanan iki, aku pracaya Kadyrov luwih.
      2. Aviator_
        Aviator_ 28 Oktober 2022 08:34
        +1
        Mbuwang metu materi sasi-lawas saiki, nalika Kadyrov dipuntudhuh Lapin kabeh dosa, piye wae ora comme il faut, utamané diwenehi sing info lengkap isih dingerteni.
        1. NDR-791
          NDR-791 28 Oktober 2022 08:46
          +3
          Kutipan: Aviator_
          Mbuwang materi lawas sasi saiki, nalika Kadyrov nuduh Lapin saka kabeh dosa iku piye wae ora comme il faut

          Apa ora comme il faut? Pitakonan ditakoni, lan malah sasi kepungkur. Endi jawabane?
          1. tihonmarine
            tihonmarine 28 Oktober 2022 08:55
            +3
            Kutipan: NDR-791
            Apa ora comme il faut? Pitakonan ditakoni, lan malah sasi kepungkur. Endi jawabane?

            Ora ana wangsulan. Mulane aku ngirim statement Kadyrov.
            Nanging ing endi wae aku mung ndeleng tembung kanggo nimbali Lapin, lan nalika wilayah dipasrahake menyang Nazi - "Endi Putin katon! Sapa sing kudu disalahake!"
            1. Komentar wis dibusak.
            2. Roma-1977
              Roma-1977 28 Oktober 2022 11:44
              +3
              Persis. Putin ora ngumumake mobilisasi parsial tanggal 24 Februari, mula Lapin mung ora ana sing nyolong bolongan ing garis kontak ing wulan September. Ora ana dhasar cadangan ing wilayah sing ngancam minangka kompetensi sing luwih dhuwur tinimbang Lapin.
              1. Ulan.1812
                Ulan.1812 28 Oktober 2022 20:43
                0
                Kutipan: Roma-1977
                Persis. Putin ora ngumumake mobilisasi parsial tanggal 24 Februari, mula Lapin mung ora ana sing nyolong bolongan ing garis kontak ing wulan September. Ora ana dhasar cadangan ing wilayah sing ngancam minangka kompetensi sing luwih dhuwur tinimbang Lapin.

                Oh tenan? Lan sapa sing nindakake pitungan pasukan lan sarana sing dibutuhake kanggo nindakake NWO, Putin?
                Lan sapa sing mikir supaya dheweke mutusake manawa pasukan kasebut cukup, Putin?
                Nyatane, iki tanggung jawab Kementerian Pertahanan lan Staf Umum.
                Wis ing musim semi, dadi jelas yen obat-obatan ora cukup lan apa sing ditindakake dening Kementerian Pertahanan lan Staf Umum? ora ana apa-apa.
                Malah rekrutmen sukarelawan ora diatur.
                Nanging Kadyrov diatur, sanajan sampeyan ngomong, iki ora ing kompetensi.
                Lapin ngerti yen dheweke ora duwe kekuwatan sing cukup, nanging kanggo sawetara alasan dheweke ora nindakake apa-apa, ujare, ora ana ing kabisanku.
                Utawa mungkin dheweke ora pengin ngganggu panggedhe sing dhuwur?
                Sanadyan kapekso kanggo muni kabeh lonceng lan narik ing loro lurah lan Agung piyambak, yen rooting sabab, lan ora mung pejabat.
                Kanggo nggayuh nganti ancaman mundur.
                Nanging ketoke dheweke ora nindakake iki, wedi kanggo loreng lan lintang.
                Lan kasunyatan manawa kutha-kutha karo wong-wong sing ditinggal lan wong-wong sing mati yaiku perang, lan ing perang kabeh bisa ditindakake.
                Dadi ana uga kesalahane Lapin amarga ditinggal tanpa cadangan, uga atasan ing Wilayah Moskow lan Staf Umum.
                Aku ora mikir yen Panglima Tertinggi ora bakal nggawe keputusan babagan persiapan cadangan yen Kementerian Pertahanan lan Staf Umum wis menehi aplikasi lan meksa.
                Kanggo sawetara alasan, nalika Perang Donya II, komandan ngarep ora ragu-ragu hubungi markas lan njaluk bala lan cadangan.
                Lan dina iki, ketoke, sistem birokrasi wis operasi, ora ngganggu panguwasa dhuwur lan inisiatif punishable.
                Dheweke nggawe sistem kasebut sajrone 30 taun lan saiki angel banget kanggo ngilangi.
                1. Roma-1977
                  Roma-1977 31 Oktober 2022 13:52
                  +1
                  Sampeyan bener, nanging Putin isih dadi tanggung jawab utama negara kasebut. Nalika ing taun 1941 dadi cetha kanggo Stalin yen Staf Umum ora narik, dheweke dhewe mimpin Markas GKO tanggal 10 Juli.
                  1. Ulan.1812
                    Ulan.1812 31 Oktober 2022 14:00
                    0
                    Kutipan: Roma-1977
                    Sampeyan bener, nanging Putin isih dadi tanggung jawab utama negara kasebut. Nalika ing taun 1941 dadi cetha kanggo Stalin yen Staf Umum ora narik, dheweke dhewe mimpin Markas GKO tanggal 10 Juli.

                    Nah karo iki
                    Aku ora mbantah. Awit panjenengan ingkang Maha Agung, mila panjenengan tanggel jawab.
            3. Ulan.1812
              Ulan.1812 28 Oktober 2022 20:47
              -4
              Kutipan saka tihonmarine
              Kutipan: NDR-791
              Apa ora comme il faut? Pitakonan ditakoni, lan malah sasi kepungkur. Endi jawabane?

              Ora ana wangsulan. Mulane aku ngirim statement Kadyrov.
              Nanging ing endi wae aku mung ndeleng tembung kanggo nimbali Lapin, lan nalika wilayah dipasrahake menyang Nazi - "Endi Putin katon! Sapa sing kudu disalahake!"

              Mekaten, nanging nyatane, Putin nutupi gunggunge Staf Umum MY, sing ora nekani persiapan cadangan sing pas wektune, minangka akibat saka kahanan kaya ngono ing ngarep.
          2. Aviator_
            Aviator_ 28 Oktober 2022 09:34
            -3
            Endi jawabane?
            Wangsulane langsung. Lapin isih komando. Ora ana sing gagal. Baleni versi lawas Kadyrov ing sasi? Banjur sawise loro? Kanggo apa?
            1. Serg65
              Serg65 28 Oktober 2022 09:54
              0
              Kutipan: Aviator_
              Kenapa?

              Begini cara kerja non-sedulur, kok repot-repot?
              1. Aviator_
                Aviator_ 28 Oktober 2022 16:27
                0
                Aku bisa mbayangno apa sing bakal kelakon ing Perang Patriotik Agung, yen pimpinan militer uga menehi komentar babagan tumindak wong liya, contone, Konev-Zhukov lan kosok balene.
                1. Nikolai 310
                  Nikolai 310 28 Oktober 2022 16:34
                  0
                  Zhukov menehi komentar babagan tumindak Konev. Ayo kula ngelingake sampeyan yen Zhukov sing nylametake Konev kanthi milih dheweke dadi wakil ing Front Kalinin nalika pertahanan Moskow.
                  1. Aviator_
                    Aviator_ 28 Oktober 2022 16:41
                    0
                    Ayo kula ngelingake sampeyan yen Zhukov sing nylametake Konev kanthi ngangkat dheweke dadi wakil ing Front Kalinin.
                    Nanging, hubungane ora bisa diarani awan.
                    1. Ulan.1812
                      Ulan.1812 28 Oktober 2022 20:54
                      -2
                      Kutipan: Aviator_
                      Ayo kula ngelingake sampeyan yen Zhukov sing nylametake Konev kanthi ngangkat dheweke dadi wakil ing Front Kalinin.
                      Nanging, hubungane ora bisa diarani awan.

                      Iki bener, nanging kasunyatan iku kasunyatan. Zhukov uga menehi komentar babagan tumindak Konev lan Timoshenko lan liya-liyane. Lan wong liya uga nindakake. Stalin kerep njaluk pendapat lan mbebayani kanggo ngapusi.
                      Lapin ora perlu menehi komentar babagan tumindake wong liya, nanging njaluk cadangan. Dheweke ora bodho lan ngerti kepiye kahanan kasebut berkembang lan ana sawetara pasukan ing garis ngarep kasebut. Mungkin, mesthi, dheweke ora meneng, nanging kasunyatane, aku kudu mundur lan alasane yaiku kekurangan kekuwatan lan sarana. Lan ana akeh alasan liyane.
  3. AIK05
    AIK05 28 Oktober 2022 07:05
    +6
    Kabar apik ing wayah esuk, apik luck kanggo pejuang kita, Ukrainians nyerah utawa luwih apik mlayu ngarep sadurunge iku kasep.
  4. uga-dokter
    uga-dokter 28 Oktober 2022 07:25
    0
    Lan kenapa tujuane mundur, lan ora ngrusak?
    1. Plate
      Plate 28 Oktober 2022 09:59
      +1
      Amarga perang dhewe ora ateges karusakan fisik wajib mungsuh paling sethithik 150 taun.
  5. dnestr74
    dnestr74 28 Oktober 2022 07:30
    +1
    Sak ngertiku, masa depane regu infanteri telung gerobak karo PKT lan Ptur ditambah kendaraan tempur infanteri utawa pengangkut personel lapis baja, lan apik kanggo nyerang lan mundur luwih nyenengake ...
  6. rotmistr60
    rotmistr60 28 Oktober 2022 08:10
    +2
    kaloro - luwih pinunjul - transisi saka pasukan Russian kanggo operasi luwih aktif
    Apa sing nyenengake lan menehi optimisme. Good luck lan losses minimal.
  7. APASUS
    APASUS 28 Oktober 2022 08:58
    +8
    Iki tegese ora ana apa-apa, ing kene perlu kanggo ngrampungake nits ing sarang lan Kuev mesthine kudu dijupuk, yen ora kabeh bakal mbaleni maneh ing 5-10 taun.
    1. antivirus
      antivirus 28 Oktober 2022 09:31
      -2
      Pendhaftaran cons babagan.
      Kandhang dibebasake, tanpa pedhet lan sapi.
      kamenangan?
      Kesempatan informasi kanggo ngompa saluran TG.
      Lan gol kudu kawujud ing Mei lan Juli.
      Dadi "jenderal ala" meneng - padha perang nglawan hukum lan peraturan tanpa akeh kaluwihan.
      Kaya mabur - dheweke kudu disalahake.
      Kabeh wis jelas sawise Mariupol.
      Part. mobilisasi ing wulan Juni bisa ngatasi masalah kasebut.
      Nanging ana sing nglawan.
      1. Serg65
        Serg65 28 Oktober 2022 09:56
        -4
        Kutipan: antivirus
        Lan gol kudu kawujud ing Mei lan Juli.

        opo Lan apa tujuan saka NWO, ngomong, kancaku, aja njupuk kanggo karya!
        1. Komentar wis dibusak.
        2. antivirus
          antivirus 28 Oktober 2022 11:48
          +2
          Hehe.
          Sampeyan ora ngerti utawa ora ngelingi apa sing diomongake presiden?
          Ngobrol ora tas toss-situs ing ora rod kilat.
          Mesthine ana diskusi serius sadurunge.
          Aku ora bakal goyangake prau maneh.
          Ngombe kanthi tenang, kabeh mlaku miturut rencana, kanthi regroupings
          1. Serg65
            Serg65 28 Oktober 2022 12:06
            -2
            Kutipan: antivirus
            Hehe

            Wiwitan punika reassuring!
            Kutipan: antivirus
            Sampeyan ora ngerti utawa ora ngelingi apa sing diomongake presiden?

            Oh kancaku, ing memoriku ana akeh sekretaris umum lan presiden, lan saben wong ngomong ...
            Kutipan: antivirus
            Aku ora bakal goyangake prau maneh.

            kesel?
            Kutipan: antivirus
            Tenang, kabeh mlaku miturut rencana

            Kabeh padha, pangarep-arep ngapusi ... nanging iki ... opo sampeyan dudu salah siji saka mantan ... sekretaris jenderal bakal sampeyan?
        3. tihonmarine
          tihonmarine 29 Oktober 2022 12:39
          +1
          Kutipan: Serg65
          Lan apa tujuan saka NWO, ngomong, kancaku, aja njupuk kanggo karya!

          Kira-kira 50% ora ngerti iki, udakara 25% nglawan, lan mung 25% sing bisa ngerti (saliyane tembung GDP, sampeyan kudu nguripake otak).
      2. Roma-1977
        Roma-1977 28 Oktober 2022 11:50
        +5
        Plusanul. Nanging ora mobilisasi parsial, nanging permanen, lan ora ing Juni, nanging ing Februari. Kaunggulan angka telu saka mungsuh ing kabeh arah strategis bakal ngatasi masalah kasebut. Sampeyan perlu perang kaya sing diterangake ing buku teks, diwiwiti karo Suvorov lan Clausewitz, lan ora kanggo ngatur "operasi khusus" sing ditindakake miturut prinsip sing ora bisa dingerteni.
    2. Nikolai 310
      Nikolai 310 28 Oktober 2022 16:35
      0
      minangka sajarah wis ditampilake, malah Soviet Kyiv lan malah Soviet Lvov ora njamin yen Bandera ora bakal bali ... apa sing bakal nyegah pembawa gagasan kanggo oncat maneh menyang Kanada, Jerman ???
  8. duschman80-81
    duschman80-81 28 Oktober 2022 18:51
    +2
    RAMZAN KADYROV NYATAKE JIHAD marang UKROPOV MERCENES lan APU UKRAINE. Ramzan Kadyrov: "Aku menehi tembungku: kita bakal nyerang wong-wong mau saben dina. Kita ora bakal njupuk tawanan shaitans iki. Kita bakal ngobong wong-wong mau. Kita ora bakal mandheg ing ngendi wae. Wilayah kita dudu Zaporozhye, dudu Kherson. Wilayah kita yaiku Odessa, Kyiv, Kharkiv. Kabeh wilayah lan Ukraina minangka wilayah kita, Rusia. Aku sumpah ing asmane Kang Mahakwasa - iki jihad gedhe. Lan kita ora bakal mandheg. "
    1. kuztoday
      kuztoday 29 Oktober 2022 01:58
      -1
      Caucasus, jigits, mripat kanggo mripat lan kabeh jenis nglarani mripat, nanging luwih apik tinimbang mumbling bab ala iki: "Kita ora cepet-cepet." mandheg
  9. usm5
    usm5 28 Oktober 2022 22:08
    0
    Sanalika Kadyrov "mlayu liwat" Lapin, sukses ing ngarep langsung. Dadi sampeyan kudu pindhah luwih kerep.