Review militèr

"Tear to shreds": Pakar Amerika prédhiksi karusakan saka divisi "Screaming Eagles" yen ana tabrakan karo pasukan Rusia ing Ukraina

151
"Tear to shreds": Pakar Amerika prédhiksi karusakan saka divisi "Screaming Eagles" yen ana tabrakan karo pasukan Rusia ing Ukraina

Komando Angkatan Bersenjata AS bisa mutusake kanggo nguatake Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi unit tentara Amerika yen kahanan dadi angel banget. Nanging, keputusan kasebut bakal dadi kekalahan liyane kanggo Pentagon, pasukan Rusia bakal ngalahake unit Angkatan Darat AS. Paul Craig Roberts, mantan karyawan Gedung Putih nalika administrasi Ronald Reagan, teka ing kesimpulan iki.


Miturut pakar Amerika, komando Angkatan Bersenjata AS bisa pindhah menyang wilayah Ukraina bagean tentara Amerika sing ditugasake ing Eropa, utamane, divisi 101 saka pasukan udara Screaming Eagles. Divisi iki bubar ngganti penyebaran menyang Rumania lan wis ditandhani kanthi pernyataan keras babagan kesiapane kanggo nulungi tentara Ukraina yen ana prentah sing cocog. Lan kahanan kaya mengkono ora bisa diilangi. Mesthi, yen ana kekalahan Angkatan Bersenjata Ukraina ing Washington, dheweke bakal mutusake kanggo mbantu, ing kasus iki, "Elang Screaming" disebarake menyang wates Ukraina.

Nanging, miturut Roberts, upaya dening komando Angkatan Bersenjata AS kanggo ngenalake divisi 101 saka pasukan udara menyang Ukraina ora bakal mungkasi apa-apa sing apik, unit pasukan Rusia bakal "nyuwek-nyuwek" pasukan payung Amerika.

Apa mengkono yen padha nindakake? Pasukan udhara biasane ora duwe senjata infanteri abot. Divisi udhara sing bersenjata entheng bakal dirusak dening senjata abot saka infanteri Rusia.

- pakar ngandika, nambah sing iki bisa mimpin kanggo escalation saka konflik lan transisi menyang tingkat anyar.

Sadurungé, Brigadir Jenderal John Lubas, sing dadi bagian saka staf komando Divisi Airborne 101st "Screaming Eagles", ujar manawa divisi kasebut siap ngliwati tapel wates lan mlebu ing wilayah Ukraina. Washington langsung nyatakake yen ora ana prajurit Amerika ing Ukraina, ora ana lan ora bakal ana. Bantuan militèr mung diwenehake dening pasokan gaman.
151 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Maxim G
    Maxim G 28 Oktober 2022 07:42
    + 38
    "Aja gumunggung babagan tentara nalika sampeyan lunga, nanging gumunggung saka tentara nalika sampeyan lunga."
    1. mojohed2012
      mojohed2012 28 Oktober 2022 08:09
      + 31
      Aku percaya yen lan nalika "Whispering Moles" mlebu lan mlebu ing tawuran karo Angkatan Bersenjata RF, mula pitakonan ora bakal maneh sapa sing bakal nyuwek sapa sing bakal dipotong, nanging: Kapan, ing jam pira ijol-ijolan serangan rudal- nuklir antarane NATO lan Rusia.
      1. CombatSnail
        CombatSnail 28 Oktober 2022 08:23
        +7
        Militer USSR ing Vietnam perang nglawan Amerika Serikat, apa ana akeh ijol-ijolan senjata nuklir?
        1. Viktor Sergeev
          Viktor Sergeev 28 Oktober 2022 08:32
          + 15
          Perang pesawat lan pertahanan udara dudu perang unit ing lemah. Amerika dilarang ngebom kapal Soviet kanthi gaman kanthi tepat supaya ora ana perang global. Bentrokan, umpamane, antarane divisi Amerika Serikat lan Rusia bakal mbutuhake transfer cadangan wajib, lan banjur lunga, iki dudu pertempuran udara kanggo sampeyan, utamane amarga kita ora ngerti partisipasi para pilot.
          1. CombatSnail
            CombatSnail 28 Oktober 2022 08:37
            -23
            Infantri kita ana ing kana, lan padha perang nglawan sing belang, mung ora ana sing bakal ngakoni sampeyan, uga karo penerbangan.
            1. Azim77
              Azim77 28 Oktober 2022 09:03
              +3
              Kutipan saka CombatSnail
              mung ora ana sing ngakoni

              Dadi ing kene prabédan utama - ternyata wiwitane "kabeh wong diakoni", i.e. langsung kontak langsung.

              Miturut artikel kasebut, Paul Craig pancen bener. "Cyborg" Amerika tanpa gaman abot mung daging. Mungkin kanggo tujuan provokasi, kaya Pearl Harbor.
              1. CombatSnail
                CombatSnail 28 Oktober 2022 09:26
                -8
                Yen digunakake, contone, ing Transnistria, dheweke ora bakal ambruk. Ana kontingen kita 3000. Tentara Transnistria liyane sing kuwat 10000. Gegamane rada ringkih lan tingkat latihane kaya-kaya. Eagles + Romania karo Polandia, suwene padha bisa terus metu? Kita ora bakal break liwat koridor pasokan ana cepet, yen ing kabeh. Dheweke uga bisa digunakake kanggo pertahanan Odessa, kanggo pertempuran kutha. Mesin abot ora muter ing kutha.
                1. aakvit
                  aakvit 28 Oktober 2022 11:25
                  +4
                  Iku bakal dadi Perang Donya III! Lan resiko belang?! Aku banget mangu! Ora kanggo dheweke perang karo warga sipil utawa partisan sing kurang bersenjata! Lan ing mburi genangan kaping telune, dheweke ora bisa njagong ...
                  1. CombatSnail
                    CombatSnail 28 Oktober 2022 12:24
                    0
                    Kanggo Transnistria, ya. Nanging kita ora ngerti apa sing bakal kelakon lan kahanan apa sing bakal ditindakake. Ing Odessa, ora, ing Ukraina, vacationers karir Nata wis perang kanggo dangu, nanging Perang Donya III durung diwiwiti.
                    1. aakvit
                      aakvit 28 Oktober 2022 12:38
                      +1
                      A vacationer dudu unit militèr biasa! Sawise kabeh, ing latar mburi iki, schenevmerliks ​​​​uga bisa ngelingi 1936-1939, Spanyol, brigade internasional ... Senajan, ora mungkin - padha perang nglawan Nazi lan Nazi ing kana ...
                      1. CombatSnail
                        CombatSnail 28 Oktober 2022 12:42
                        -1
                        Wingi padha prajurit biasa, dina iki lagi vacationers lan iku ora kasunyatan sing padha umume dipecat saka pasukan. Mulane padha direndhem "elang", pindhah ngerti sapa iku, mercenary, vacationers utawa personel.
                  2. Alexander Uni Soviet
                    Alexander Uni Soviet 29 Oktober 2022 02:51
                    0
                    Kutipan saka aakvit
                    Iku bakal dadi Perang Donya III! Lan resiko belang?! Aku banget mangu! Ora kanggo dheweke perang karo warga sipil utawa partisan sing kurang bersenjata! Lan ing mburi genangan kaping telune, dheweke ora bisa njagong ...

                    Padha bisa njupuk risiko lan bakal ngarep-arep yen kita ora bakal resiko nggunakake senjata nuklir. Ing belang, luwih asring, borzometer muter amarga ora ana rasa bebaya. Yankees yakin manawa kabeh perang lan bencana bakal terus kedadeyan ing sisih liya, adohe ewonan mil, lan ing Amerika Serikat - kajaba ing sawetara film Hollywood.
                2. saigon
                  saigon 28 Oktober 2022 14:31
                  0
                  Ing kutha, yen sampeyan ora nggambarake humanisme lan sampah media liyane, senjata abot oh carane muter.
                  Nalika, umpamane, tank wiwit nggarap bangunan kanthi tambang darat saka 100-200 meter (conto diwenehi saka pengamatan karya T-55), para pembela banjur ora bisa digali. Nalika 122-152 howitzers bisa, asil malah luwih cepet.
                  1. CombatSnail
                    CombatSnail 28 Oktober 2022 15:20
                    -1
                    Lan kanggo nanggepi tank, padha miwiti kanggo bisa karo senjata anti-tank. Iku luwih apik kanggo gouge karo artileri, lan malah luwih apik karo tosom utawa gorynych. Nooo, neraka, bakal, ana uga sipil ing ruang paling ngisor ... Mulane, saka tank, pointwise, kita nyuplai kanggo kabeh jinis nlows, manuk lan RPG.
                    1. saigon
                      saigon 28 Oktober 2022 18:54
                      0
                      Sawise tambang darat pisanan, wong-wong sing pengin njupuk waja kanthi cepet mudhun lan maca nganti nol (tambang darat 100 mm dudu wortel)
              2. Mantan prajurit
                Mantan prajurit 29 Oktober 2022 17:55
                0
                Miturut artikel kasebut, Paul Craig pancen bener. "Cyborg" Amerika tanpa gaman abot mung daging.

                "Hail" lan "Sunshine" equalizes superhero lan teroris.
            2. Bronik
              Bronik 28 Oktober 2022 10:06
              +2
              Ana wong roket kita, spetsnaz pengintaian, pilot. Nanging ora infantri!
              1. CombatSnail
                CombatSnail 28 Oktober 2022 10:14
                -1
                Intelligence lan pasukan khusus ora infantri?)) Ketoke iku kendaraan wojo)) Lan ana vacationers, padha mung disebut sukarelawan. Nanging carane akeh ana, pitakonan liyane.
                1. saigon
                  saigon 28 Oktober 2022 14:37
                  +2
                  Ora, spesialis dudu infantri, nanging ora melu pertempuran infanteri dening infanteri.
                  Alesané prasaja kanggo infantri bedhil motorized, daya tembak luwih dhuwur, kayata prasaja minangka nomer lan kaliber barel.
                  Ya, lan nggunakake peralatan khusus kanggo ngatasi tugas infantri dudu tumindak sing cerdas.
                  1. CombatSnail
                    CombatSnail 28 Oktober 2022 15:22
                    -1
                    Miturut macem-macem sumber, nganti 10-15 ewu petugas kita ana ing Vietnam.
            3. Serg65
              Serg65 28 Oktober 2022 10:10
              0
              Kutipan saka CombatSnail
              infantri kita ana ing kono

              opo Inggih, kandhani ... kanthi nomer unit, jeneng komandan lan pira ...
              1. CombatSnail
                CombatSnail 28 Oktober 2022 10:14
                -7
                Saiki aku bakal pindhah menyang Moskow, aku bakal katon ing arsip rahasia. Apa sampeyan bakal ndhukung?
                1. Serg65
                  Serg65 28 Oktober 2022 10:25
                  +5
                  Kutipan saka CombatSnail
                  Apa sampeyan bakal ndhukung?

                  Kanggo kaya iki, aku bakal ngenteni! Yagene sampeyan butuh arsip yen sampeyan yakin banget babagan perang antarane infanteri Soviet lan Amerika?
                  1. CombatSnail
                    CombatSnail 28 Oktober 2022 12:20
                    -11
                    Lan sampeyan nyoba kanggo mindhah otak, sampeyan bisa guess. Lan aku kesel ngunyah saben wong pinter.
                    1. Serg65
                      Serg65 28 Oktober 2022 12:58
                      +4
                      Kutipan saka CombatSnail
                      Lan aku kesel ngunyah saben wong pinter.

                      Inggih, jelas, dheweke ngomong karo ilat ing kabeh desa, nanging dheweke njupuk udder kaya ngono ... Aku dudu gubugku ... wassat ngguyu
                      1. CombatSnail
                        CombatSnail 28 Oktober 2022 13:01
                        -7
                        Kanggo njupuk wong kanggo udder, minangka ora manly. Sampeyan katon kanthi luwih teliti. Nanging sampeyan isih duwe masalah karo intelijen, sampeyan malah ora ngerti sarkasme.
                      2. Serg65
                        Serg65 28 Oktober 2022 13:04
                        +5
                        Kutipan saka CombatSnail
                        Kanggo njupuk wong kanggo udder, minangka ora manly

                        Ing fantasi sampeyan, iki!
                        Kutipan saka CombatSnail
                        Sampeyan malah ora ngerti sarkasme.

                        Aku setuju ... sawetara wong ing donya ngerti sarcasm Ukrainia!
                      3. CombatSnail
                        CombatSnail 28 Oktober 2022 13:18
                        -7
                        Ahahaha aku wis saka Ukraina, bravo, sampeyan ngerti aku))) uga, aja nyerah, wiwit cilik. Atur kubus ana miturut warna, coba ngumpulake wit Natal. Delengen yen sampeyan bisa nambah fakultas mental.
                      4. Serg65
                        Serg65 28 Oktober 2022 13:51
                        +6
                        Kutipan saka CombatSnail
                        Delengen yen sampeyan bisa nambah fakultas mental.

                        Ya, ing ngendi aku karo sampeyan, sanajan kanthi pikiran sing sithik, aku ora bisa mikir babagan infanteri Soviet ing alas Vietnam ... wassat
                      5. CombatSnail
                        CombatSnail 28 Oktober 2022 14:05
                        -6
                        Kira-kira ing alas Vietnam, bisa uga wong kulit putih perang, lan ora mung wong Asia)) Iki minangka pambuka kanggo kampanye sampeyan))
                      6. Mantan prajurit
                        Mantan prajurit 29 Oktober 2022 22:25
                        0
                        Kira-kira ing alas Vietnam, wong kulit putih bisa uga perang,

                        Iki sebabe kita bakal dadi aib? Ing kana, wong Vietnam, sing ngerti babagan fitur terrain lan iklim, liwat atap. Lan ing seni perang ing kahanan kasebut, kaya sing kita deleng, dheweke sukses banget.
                      7. CombatSnail
                        CombatSnail 30 Oktober 2022 00:32
                        -3
                        Contone, kanggo mimpin serangan, mbalikke ing mburi ngarep, kanggo nindakake operasi tartamtu kanthi partisipasi langsung.
                      8. Mantan prajurit
                        Mantan prajurit 30 Oktober 2022 01:06
                        +2
                        Contone, kanggo mimpin serangan, mbalikke ing mburi ngarep, kanggo nindakake operasi tartamtu kanthi partisipasi langsung.

                        Aku malah ora bisa mbayangno. Wong Vietnam dhewe bakal ngajari sapa wae sing pengin perang ing alas utawa ing alas pinggiran kutha. Aku uga bisa mbayangno tentara Vietnam sing dhuwuré 1m 80cm lol Spesialis kita ing Vietnam Lor melu latihan para abdi Vietnam radar Soviet, peluncur rudal pertahanan udara, latihan pilot lan mekanika penerbangan. Miturut pandhuane, kita ora kudu ngluncurake rudal, lan pilot ora mesthine mabur menyang langit Vietnam Kidul.
            4. kula 1970
              kula 1970 29 Oktober 2022 07:07
              +3
              Kutipan saka CombatSnail
              Infantri kita ana ing kana, lan padha perang nglawan sing belang, mung ora ana sing bakal ngakoni sampeyan, uga karo penerbangan.

              Sapa sing andhap asor - apa sing ora diakoni? Jendral lan kolonel seda, ora ana negara, nyepak USSR - umume, sing pengin terobosan, Vietnam dadi kanca karo AS ...
              Sapa sing "ora diakoni - banjur" ??
          2. Serg65
            Serg65 28 Oktober 2022 10:09
            0
            Kutipan: Viktor Sergeev
            Amerika dilarang ngebom kapal Soviet kanthi gaman kanthi tepat supaya ora ana perang global

            Nanging dheweke isih ngebom ...
          3. Bayun
            Bayun 28 Oktober 2022 13:07
            -1
            OFFOP.
            Eh! Njupuk lan nyawiji karo Amerika Serikat ing Konfederasi Lor lan "KUANG KAMI"! Lan kita bakal urip kanthi tentrem ing Negara Lor sing paling apik ing donya. Ibukutha resmi bisa dibangun ing Alaska - misale jek wis "umum" kanggo dangu.

            Kita ora pengin barang berharga? Ya, lan Gusti Allah nunggil karo kita, ora ana sing bakal ngetrapake apa-apa marang saben liyane. Kanggo miwiti, kita mung BEBAS njamin keamanan planet lan kebebasan komunikasi kanggo wong ing Hemisfer Lor. Lan 100 taun bakal liwat, lan LIFE dhewe bakal mbangun aturan lan pesenan dhewe ing donya umum iki.

            Utopia? Carane ngerti.
          4. Fedor M
            Fedor M 29 Oktober 2022 04:35
            -1
            Lan apa, bedane yaiku ing ngendi perang, ing langit utawa ing lemah. Yen kabeh wong ngerti sapa sing gelut?!
        2. Zhan
          Zhan 28 Oktober 2022 08:42
          +2
          Kutipan saka CombatSnail
          Militer USSR ing Vietnam perang nglawan Amerika Serikat, apa ana akeh ijol-ijolan senjata nuklir?

          Ya, ana persiapan kanggo pukulan saka Amerika.
          1. Fedor M
            Fedor M 29 Oktober 2022 04:36
            0
            Lan aku mikir yen negara kita tansah siyap
        3. TatarinSSSR
          TatarinSSSR 31 Oktober 2022 21:06
          0
          Apa padha perang nganggo seragam Soviet lan dokumen Soviet? Ayo, nuduhake sejarah alternatif karo kita. ngguyu
      2. belovvladimir
        belovvladimir 28 Oktober 2022 08:53
        +1
        Elang pooping, pahlawan, aku ora mbantah, dheweke bisa nulis ing kasur kembang, kotoran, kekerasan ngipi elek, kabeh ana ing gaya Pak Sam, jenenge Pooping Eagles!
    2. isv000
      isv000 28 Oktober 2022 11:42
      +1
      Kutipan: Maxim G
      "Aja gumunggung babagan tentara nalika sampeyan lunga, nanging gumunggung saka tentara nalika sampeyan lunga."

      Aja lali kertas ...
  2. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 28 Oktober 2022 07:43
    -7
    "Sawijining pakar Amerika prédhiksi karusakan saka divisi Screaming Eagles yen ana tabrakan karo pasukan Rusia ing Ukraina," -

    ***
    - Padha chip ...
    ***
    1. Cheshire
      Cheshire 28 Oktober 2022 07:51
      +6
      Luwih kamungkinan kanggo gagak ... hi
      Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut administrasi situs, ora
    2. Rakitin
      Rakitin 28 Oktober 2022 08:13
      +5
      Ngelingi yen ing basa asli diarani Pucking Buzzards, dheweke ora tweet - "iki beda" :-)
      1. Terenin
        Terenin 28 Oktober 2022 08:48
        +6
        Quote: Rakitin
        Ngelingi yen ing basa asli jenenge Pucking Buzzards, banjur padha ora chirp - "iki beda" :-)

        Terjemahan nuduhake "Bangsat Kereng"
        1. Rakitin
          Rakitin 28 Oktober 2022 09:03
          +6
          Iki sing diarani guyonan karo kanca-kanca saka unit Angkatan Darat AS liyane.
          1. Terenin
            Terenin 28 Oktober 2022 09:46
            +4
            Quote: Rakitin
            Iki sing diarani guyonan karo kanca-kanca saka unit Angkatan Darat AS liyane.

            Saiki wis cetha ngguyu
    3. dmi.pris
      dmi.pris 28 Oktober 2022 08:43
      +5
      Ora bisa ngremehake mungsuh kanthi cara apa wae.Ngelingi potensine
      1. Nyrobsky
        Nyrobsky 28 Oktober 2022 10:14
        +1
        Kutipan saka: dmi.pris
        Ora bisa ngremehake mungsuh kanthi cara apa wae.Ngelingi potensine

        Mula, ora ana sing nyepelekake. Pitakonan mung muncul, mungsuh serius apa sing dilawan? - karo wong sing ora duwe omah nganggo sandal, sing argumen paling kuat yaiku RPG-7 lan SPG-9? Cetha sing padha bakal Hung karo Gadgets kanggo ndhuwur banget, nanging ing sisih iki uga bakal ana wong sing wis sinau kanggo perang lan ngerti sing malah ukrobanderlogs, malah Polandia karo Georgians, malah iki "scavengers ing wulu" Amerika sing bakal mati merata uga, bakal bengok-bengok "lan kita kanggo sho", mung ing Inggris, kaya - "Lan kita kanggo apa?".
        1. dmi.pris
          dmi.pris 28 Oktober 2022 14:57
          +2
          Gadgets iki mbantu akeh ing perang. Dheweke ndeleng kanthi sampurna ing ngendi mungsuh, ing ngendi dheweke. Kanthi kekuwatan, dheweke langsung ngrasa.
          1. Nyrobsky
            Nyrobsky 29 Oktober 2022 18:30
            +1
            Kutipan saka: dmi.pris
            Gadgets iki mbantu akeh ing perang. Dheweke ndeleng kanthi sampurna ing ngendi mungsuh, ing ngendi dheweke. Kanthi kekuwatan, dheweke langsung ngrasa.

            Iki kabeh bisa dingerteni, nanging ora ngowahi apa sing dakkandhakake, amarga sadurunge dheweke duwe pengalaman perang karo mungsuh sing jelas luwih lemah tinimbang dheweke. Saora-orane nganti saiki lagi bebaya tabrakan karo lawan kang padha kakuwatane, mulane uga ora bisa mlaku kanthi gampang. Gadgets, kontrol lan pangaturan, gumantung banget marang rasi lintang satelit sing nyedhiyakake operasi GPS, sing safety, yen ana potongan langsung, ora ana sing njamin. Rusia nduweni kemampuan kanggo nutupi kelopak mata.
        2. Dmitry 80
          Dmitry 80 29 Oktober 2022 15:28
          0
          A saperangan saka taun kepungkur, padha perang nglawan ihtamnets musik ing Suriah, sing arep kanggo remet metu tanduran gas. Kolom pahlawan dibatalake karo artileri, banjur liwat turntables - paratroopers ing mraps padha dibusak. Perwakilan Angkatan Bersenjata RF ora ngakoni konvoi kasebut minangka duweke dhewe.
          1. Nyrobsky
            Nyrobsky 29 Oktober 2022 18:14
            +1
            Kutipan: Dmitry 80
            A saperangan saka taun kepungkur, padha perang nglawan ihtamnets musik ing Suriah, sing arep kanggo remet metu tanduran gas. Kolom pahlawan dibatalake karo artileri, banjur liwat turntables - paratroopers ing mraps padha dibusak. Perwakilan Angkatan Bersenjata RF ora ngakoni konvoi kasebut minangka duweke dhewe.

            Ora ana gunane kanggo ngomong babagan episode iki, amarga banjur dadi potongan saka sawetara jinis game sing diwenehake kanggo ngalahake Wagner. Malah yen kita ngrembug video iki, banjur Wagnerites, kajaba riflemen, ora duwe apa-apa, ora waja, ora ngiringan udara, kasur padha bodho ditembak ing kolom. Apa kepahlawanane?
            Nanging ing kahanan saiki, ora ana sing bakal nggawe hadiah kaya ngono kanggo kasur, mula luwih becik dheweke ora entuk kedudukan, supaya ora ngapusi maneh ing ngarepe jagad iki.
            1. Dmitry 80
              Dmitry 80 30 Oktober 2022 00:39
              0
              Aku ora ngomong babagan video palsu saka hamster, nanging babagan acara sing dikomentari saka loro-lorone. Ora ana sing bakal nglawan tembok saiki, lan sing duwe komunikasi lan interaksi sing luwih apik karo dhukungan bakal menang. Lan, sayangé, Federasi Rusia isih selangkah.
      2. kula 1970
        kula 1970 29 Oktober 2022 07:11
        0
        Kutipan saka: dmi.pris
        Ora bisa ngremehake mungsuh kanthi cara apa wae.Ngelingi potensine

        Potensi kasebut gedhe - gaman abot lan ora ana logistik.
        1. dmi.pris
          dmi.pris 29 Oktober 2022 07:21
          0
          Yagene ora ana potensial logistik? Deleng carane transporter kanthi gaman mabur menyang Rzeszow sing padha. Lan apa "senjata abot"? Armada lan penerbangan? Dheweke duwe kaluwihan sing luar biasa. Ing komponen darat, kita isih bisa maju bareng karo dheweke.
          1. kula 1970
            kula 1970 29 Oktober 2022 08:53
            0
            Kutipan saka: dmi.pris
            Lan apa "senjata abot"? Angkatan Laut lan penerbangan? Dheweke duwe kauntungan sing luar biasa

            Apa 101 divisi? Apa padha duwe tank lan artileri? Rudal udara-ke-udara jarak adoh?
            Helikopter minangka target sing angel kanggo para pejuang, nanging tetep diturunake.
            Kutipan saka: dmi.pris
            Waca carane buruh transportasi karo gaman mabur menyang Rzeszow padha

            Papan tunggal sing kargo diseret luwih akeh kanthi macem-macem trik?
            Aku ora ngandika sing bakal gampang karo wong-wong mau, nanging ora ana masalah gedhe foreseen uga.
            Yen loro-lorone ora njupuk senjata nuklir taktis
            1. dmi.pris
              dmi.pris 29 Oktober 2022 13:18
              0
              Hmm .. Yen padha mutusaké iki, banjur pracaya kula, padha bakal duwe tank lan tentara meriem ing support. Nanging kita bakal duwe masalah ageng karo logistik. Nalika Odessa ing Bandera lan Nikolaev karo Dnepropetrovsk, banget.
              1. kula 1970
                kula 1970 29 Oktober 2022 13:49
                0
                Kutipan saka: dmi.pris
                .Nanging kita bakal duwe masalah ageng karo logistik.

                Kabeh padha - yen nggunakake EKSKLUSIF 101 divisi.
                Lan yen armada disambungake, banjur 101 bakal dadi, ing asas, ora salaras. Iki wis dadi perang tingkat TNW.
  3. Ryaruav
    Ryaruav 28 Oktober 2022 07:44
    +1
    Ing taun 1944, iki sing diarani elang saka satus lan pisanan percaya yen Jerman diarani setan ing celana lebar, apa jenis kesombongan sing perlu.
    1. Egoza
      Egoza 28 Oktober 2022 07:55
      +3
      Kutipan saka Ryaruav
      Ing taun 1944, iki sing diarani elang saka satus lan pisanan percaya yen Jerman diarani setan ing celana lebar, apa jenis kesombongan sing perlu.

      Lha, bisa uga taun 1944 kaya ngono, mung saiki "Amerika sing salah wis lunga."
      1. Kaukasus Lor
        Kaukasus Lor 28 Oktober 2022 08:37
        +6

        Lha, bisa uga taun 1944 kaya ngono, mung saiki "Amerika sing salah wis lunga."
        Kok ora Amerika!? Dheweke melu ing WW1 ing pungkasan (ing 6 April 1917). Ing WW2, dheweke uga ana ing sangisore carve-up. Tanggal 8 Desember 1941, padha ngumumake perang marang Jepang. 6 Juni 1944 mbukak ngarep kapindho ing Eropah. Dheweke ora bisa ngidini kabeh Eropa menyang USSR! Apa sampeyan mikir bakal beda ing kene? Elang bisa lan bakal melu perang. Nanging nalika asil bakal dingerteni! Senajan ing kahanan karo nasib labeled, negara koyone ora menek ngendi wae. Misha dhewe menehi kabeh tanpa perang. Apa isih ana conto ing sejarah nyerahake wilayah negara kaya ngono, tanpa perang? Ukraina wis tau dadi bagéan saka Amerika Serikat. Nanging AS ora bakal nyerah tanpa perang! Sanajan sacara historis iki dudu wilayahe! AS wis biasa nyekel. Dadi wong Amerika ora owah saka tembung kasebut. Solah bawane wong rebut tetep. Iki gen dheweke. Aja ngganti dheweke.
        1. Rakitin
          Rakitin 28 Oktober 2022 08:51
          +7
          Ana nuansa ing kene. Saka kira-kira 30 yuta wong Amerika, ing urat ana luwih saka 25% getih Yahudi (sing meh 10% saka populasi AS), paling ora sapratelune keturunan Yahudi cilik Rusia. Supaya padha tulus nganggep Ukraina "tanahé". Contone, mbah buyut saka Sekretaris Negara AS saiki Blinken - Meer Blinkin - lair ing Pereyaslavl cedhak Kyiv ing pungkasan abad kaping 19.
          1. Kaukasus Lor
            Kaukasus Lor 28 Oktober 2022 09:01
            +5
            Saka kira-kira 30 yuta wong Amerika, ing urat ana luwih saka 25% getih Yahudi (sing meh 10% saka populasi AS), paling ora sapratelune keturunan Yahudi cilik Rusia. Dadi dheweke kanthi tulus nganggep Ukraina "tanahne"
            Lan yen sampeyan nganggep manawa oligarki Yahudi lan presiden Yahudi mrentah ing pinggiran, pranyata kanthi gerakan tangan sing sithik, pinggiran kasebut dadi, pinggiran dadi pinggiran Israel (uga, utawa miturut rencana. menyang tengah masa depan Israel).
            1. Rakitin
              Rakitin 28 Oktober 2022 11:39
              +1
              Khazar Khaganate ing versi 2.0. Utamane yen ana masalah karo Israel dhewe.
            2. kula 1970
              kula 1970 29 Oktober 2022 07:16
              +1
              Quote: Kaukasus Utara
              Saka kira-kira 30 yuta wong Amerika, ing urat ana luwih saka 25% getih Yahudi (sing meh 10% saka populasi AS), paling ora sapratelune keturunan Yahudi cilik Rusia. Dadi dheweke kanthi tulus nganggep Ukraina "tanahne"
              Lan yen sampeyan nganggep manawa oligarki Yahudi lan presiden Yahudi mrentah ing pinggiran, pranyata kanthi gerakan tangan sing sithik, pinggiran kasebut dadi, pinggiran dadi pinggiran Israel (uga, utawa miturut rencana. menyang tengah masa depan Israel).

              Yahudi, malah ing teori, ora bakal bisa ninggalake Yerusalem - supaya Israel mung bisa ana
        2. kula 1970
          kula 1970 29 Oktober 2022 07:14
          0
          Quote: Kaukasus Utara
          Apa isih ana conto ing sejarah nyerahake wilayah negara kaya ngono, tanpa perang?

          1918 Rusia lan Outskirts
          Transfer tanah menyang Polandia sawise perang - sanajan sampeyan mung bisa njaga SSR Polandia
          1. Essex62
            Essex62 29 Oktober 2022 10:59
            0
            Ora, sampeyan ora bisa lunga. Ora ana wong sing bisa diandelake, lan ora ana cara kanggo nyekel bayonet. Kabeh digantung dening benang. Ora nganti Polandia.
            1. kula 1970
              kula 1970 29 Oktober 2022 11:12
              0
              Kutipan: Essex62
              Ora, sampeyan ora bisa lunga. Ora ana wong sing bisa diandelake, lan ora ana cara kanggo nyekel bayonet. Kabeh digantung dening benang. Ora nganti Polandia.

              Kutipan: Essex62
              Ora, sampeyan ora bisa lunga. Ora ana wong sing bisa diandelake, lan ora ana cara kanggo nyekel bayonet. Kabeh digantung dening benang. Ora nganti Polandia.

              Ayo...
              Dheweke bisa nyekel Jerman ing bayonet lan nemokake sapa sing bisa dipercaya, nanging ing Polandia ora bakal bisa nguwasani?
              Omong kosong...
              Republik Ceko, Hongaria, Romania - padha lungguh pas perang lan ora babakan.
              Lan Polandia uga bakal lungguh ..
              1. Essex62
                Essex62 29 Oktober 2022 20:07
                0
                Apa sampeyan ngomong babagan nampa Polandia menyang negara kasebut minangka republik serikat pekerja? Iki mung bisa ditindakake sawise asil BB2, minangka negara sekutu, dadi blok siji, amarga gumantung marang Tentara Polandia, sing perang minangka bagéan saka Tentara Merah-SA. Nanging carane hard iku. Malah ing taun 70-an lan 80-an, rasa sengit marang kita, ing tingkat saben dina, ora ana skala. Senajan "bareng" pirang taun. Ngadhepi dhewe. Lan sampeyan lagi ngomong babagan 19 taun. Lan ing ngendi kita nyimpen Jerman banjur. Lagi wae perang. Kita sing nguwasani Jerman nalika wiwitan kekuwatan Soviet? Ora ngerti.
                1. kula 1970
                  kula 1970 29 Oktober 2022 22:16
                  0
                  Kutipan: Essex62
                  Lan sampeyan ngomong babagan 19 taun.

                  Sampeyan ora ngerti - aku nggawa DUA contone pindah tanah kaya ngono, tanpa perang:
                  1)
                  Kutipan: my 1970
                  1918 Rusia lan Outskirts

                  2)
                  Kutipan: my 1970
                  Transfer tanah menyang Polandia sawise perang - sanajan sampeyan mung bisa njaga SSR Polandia

                  Lumrahe, conto kapindho yaiku babagan asil Perang Dunia II
                  1. Essex62
                    Essex62 30 Oktober 2022 09:35
                    0
                    Aku ngerti lan mangsuli yen ora mungkin. pokoke. Ora ana sing kudu dilawan, lan sing paling penting, kenapa? Sakit sirah total. Apa pamrentah Soviet sing isih enom wis cukup?
                    1. kula 1970
                      kula 1970 30 Oktober 2022 10:33
                      0
                      Kutipan: Essex62
                      Aku ngerti lan mangsuli yen ora mungkin. pokoke. Ora ana sing kudu dilawan, lan sing paling penting, kenapa? Sakit sirah total. Apa pamrentah Soviet sing isih enom wis cukup?

                      Sampeyan konfirmasi contoku nalika mangsuli pitakon
                      Quote: Kaukasus Utara
                      Misha dhewe menehi kabeh tanpa perang. Ana conto liyane ing sajarah pasrah wêwêngkoning nagari kaya mangkono iku, tanpa pêrang?
                      1. Essex62
                        Essex62 30 Oktober 2022 22:30
                        0
                        IVS sumurup Polandia banget uga kanggo nambah menyang Balts. Faktor risiko pancet ing arah kulon. Apa jenis republik ana, minangka bagéan saka USSR? A "bump".
                        Apa maksudmu Misha? Dilabeli?
                      2. kula 1970
                        kula 1970 30 Oktober 2022 23:20
                        0
                        Kutipan: Essex62
                        Apa maksudmu Misha? Dilabeli?

                        Iki minangka kutipan saka mungsuh Kaukasus Lor - Aku mangsuli pitakonan iki karo 2 conto
    2. faiver
      faiver 28 Oktober 2022 08:02
      +1
      setan ing celonone amba
      - celonone amba, iku tinimbang popok? laying bata luwih trep? keprungu
  4. Cheshire
    Cheshire 28 Oktober 2022 07:46
    +4
    Pakar kasebut saiki kanthi ati-ati, nambah "mbok menawa ...
  5. FoBoss_VM
    FoBoss_VM 28 Oktober 2022 07:47
    + 12
    Nalika miwiti tanggal 24 Februari, dheweke uga mikir yen paling apik yaiku sasi. Inggih, inggih ..... Taun kanggo 4 kanggo ngatasi. Aja ngomong gop nganti sampeyan mlumpat, apa sing disepelekake mungsuh, kita ngerti, ilmu kasebut dibayar kanthi getih.
    1. BlackMokona
      BlackMokona 28 Oktober 2022 07:53
      +2
      Kita ora bisa nyuwek massa saka Angkatan Bersenjata Ukraina, nanging mesthi kita bakal nyuwek divisi elit saka Angkatan Udara AS kanggo shreds wassat
      1. Nastia Makarova
        Nastia Makarova 28 Oktober 2022 08:00
        +8
        ora ana maneh mobs, biasane nanging pejuang shelled
        1. BlackMokona
          BlackMokona 28 Oktober 2022 08:09
          -10
          Kutipan: Nastia Makarova
          ora ana maneh mobs, biasane nanging pejuang shelled

          Nanging nalika padha mobiles, padha ora break uga. Ya, ing 101 uga ana pejuang sing dipecat kanthi pengalaman ing macem-macem perang AS.
        2. Sarmat Sanych
          Sarmat Sanych 28 Oktober 2022 09:27
          +2
          Nastia Makarova, pemimpi "Black Mokona" iki, kabeh diterangake ing ngisor iki.
      2. Sarmat Sanych
        Sarmat Sanych 28 Oktober 2022 09:25
        +1
        BlackMokona, iki mantan karyawan administrasi kepresidenan AS ngomong, sampeyan ora weruh? Utawa isih nggambarake kompleks "javanivir".ngguyu? Apa sih "pejuang dipecat"wassat? Ya, malah "karo pengalaman melu macem-macem perang AS")) Apa nglawan Taliban tanpa alas kaki lan "pengalaman" Irak? Lan sanajan iki, Amerika Serikat ilang 30-35 ewu PMC ing Irak lan Afghanistan, lan kerugian pasukan militer sajrone 7 wulan SVO yaiku 5937 chk, dene PMC kita sithik, kurang saka 10% sing wis cilik. kontingen Russian ngenalaken. Ya, kerugian mungsuh 400 ewu, kaya ngono, ujar manawa 4500 pasukan payung Amerika bakal direset sajrone seminggu:
        400 mati - Penyidik ​​​​OSINT dijenengi kerugian nyata sing ora bisa ditindakake sajrone NWO ing tentara Ukraina.
        Kapitunan Angkatan Bersenjata Ukraina sing ora bisa dibalekake nganti tanggal 20 Oktober 2022 ana 402 wong, sing tiwas 000. Kapitunan ing antarane tentara bayaran saka Polandia, negara Baltik lan Rumania mung ana 387, sing tiwas 000. Iki minangka data OSINT, diwilang nggunakake laporan saka agensi panguburan, ekstrak saka kamar mayat, uga asil analisis saka radio, seluler lan satelit ijol-ijolan pasukan Angkatan Bersenjata Ukraina.
        Komite Ibu-ibu Prajurit Ukraina nyiapake luwih saka 320 banding "babagan nasib prajurit sing ilang", nanging SBU nglarang wong-wong mau kanggo tujuan keamanan nasional.
        Ing wektu sing padha, statistik kasebut bisa dibandhingake karo perkiraan kerugian sing ditindakake dening militer Barat.
        Utamane, mantan wakil kepala Komando Eropa AS, Stephen Twitty, ujar ing wawancara karo Linke Zeitung yen "ing Juli, 200 pejuang aktif piye wae misterius ilang saka Angkatan Bersenjata Ukraina, lan ora ana sing bakal ngomong ing ngendi saiki. ."

        Aku wis meneng babagan perbandingan resistensi Rusia (sanajan diapusi dening Ukrainia) lan tutup kasur spineless, lan sanajan ing kahanan sing adhem, sing cocog karo kita. Kauntungan saka HRV TEN TIMES liwat Pentagon ing TNW uga menehi tandha manawa ora ana sing ngoyak genangan.
    2. Kaukasus Lor
      Kaukasus Lor 28 Oktober 2022 08:42
      +3
      Elek, uga, panginten kanggo njupuk Shurik. Lan nyeret nganti pirang-pirang taun. Ora dingerteni suwene operasi iki bakal ditindakake. Sanadyan wis cetha yen temenan ora bakal bisa ngrusak Angkatan Bersenjata Ukraina ing sasi (kaya tentara Jepang ing taun 1945). Kene sawetara ngguyu babagan monsters gelut! Punika drive wheel mburi sampeyan! Lan wis ora lucu maneh. Kanggo kathok renda padha perang nganti mati!
      1. kuztoday
        kuztoday 28 Oktober 2022 13:18
        -1
        Kanggo hak urip kaya sing dikarepake, sing dianggep bener, dheweke berjuang. Ing 2014, panguwasa hukum Yanukovych dikirim ing lelungan kanthi mlaku. Yen wis ana pamarentah sing apik lan bener-bener pantes, ora bakal dibuwang. Ngapusi ngapusi.
    3. Pensioner Vasilievich
      Pensioner Vasilievich 28 Oktober 2022 14:46
      0
      uga panginten sing kekuatan sasi
      Mergo aku durung krungu saka militer lan presiden manawa ana sawetara tenggat wektu.
      1. Kaukasus Lor
        Kaukasus Lor 28 Oktober 2022 19:02
        0
        Iku ora pitakonan tenggat wektu. Iku pitakonan saka planning lan nindakake operasi. Kanthi perencanaan sing tepat, masalah kasebut bakal dirampungake kanthi cepet. Jepang ing tanggal 45 luwih kuat tinimbang pinggiran saiki. Lan pimpinan USSR banjur luwih melek tinimbang saiki. Senajan aku ngakoni tundha disengojo saka operasi.
        1. Pensioner Vasilievich
          Pensioner Vasilievich 29 Oktober 2022 08:00
          +1
          Apa ora babagan deadline? Tanggal kasebut dituduhake ing kutipan. Babagan Jepang. Malah, banjur pasukan gedhe padha melu marang Jepang. Lan ora mung pasukan, nanging hardened ing perang, sing gained akèh pengalaman sak taun perang. Kajaba iku, banjur ora dadi prioritas kanggo njaga para pejuang sabisa-bisa. Para pejuang dadi tenaga penggerak utama. Minangka konfirmasi mundhut iki banjur lan saiki. Padha beda-beda luar biasa. Ora ana kesempatan sing akeh kaya saiki. Jumlah pejuang ing awal operasi, ing syarat-syarat dawa kontak, iku scanty kanggo mbandhingaké wektu sing. Ora ana maneh kanggo nuduhake. T / c banjur kudu ngumumake mobilisasi sing ora duwe pengalaman. Lan ora bisa nundha wiwitan, adhedhasar intelijen sing ditampa babagan wiwitan permusuhan dening Ukraina. Dene tundha sing disengaja. Ora ana sing bisa ngira jumlah pitulungan saka Kulon. Kajaba iku, luwih gampang kanggo nggiling maju, nyebabake kerugian sing luwih cilik. Yen kita ngadeg lan dheweke ngadeg, mula bisa uga ana wektu tundha sing disengaja. Faktor liyane, miturut komandan Donbass, yaiku kemampuan / tekad kanggo nyerang. Dheweke bakal mbuwang kabeh, lan ora ana pasukan kanggo nutupi sisih pinggir. Lan VSU duwe wong kanggo ngirim menyang kesenjangan asil. Reservists kita bakal narik munggah lan nutupi flanks. Ya, sampeyan bisa ngomong akeh babagan operasi, nanging kita ora nampa paling data. Lan nalar kita mung emosi wong sing lungguh ing TV.
  6. penembake gunung
    penembake gunung 28 Oktober 2022 07:47
    +1
    Mergo kuping belang ora sregep perang ... wah, bener. Ora perlu. More bakal.
    1. Egoza
      Egoza 28 Oktober 2022 07:57
      +5
      Quote: penembak gunung
      Soko kuping belang ora sregep perang ...

      "Aku ora kaya ngono, aku ngenteni trem ..." Dheweke teka kanthi mundur sing apik - "Ora ana pesenan lan ora ngganggu. Kita bakal ngadeg ing pinggir lan mirsani. kasus ... kita bakal pindhah menyang arah ngelawan "
    2. Kaukasus Lor
      Kaukasus Lor 28 Oktober 2022 08:54
      0
      Yagene ora padha cepet-cepet perang? Perang kasebut ditindakake kanthi cara liya. Kita wis biasa mikir langsung lan gelut mung nganggo linggis. Dheweke nggedhekake generasi enom kanthi psikologi Barat wiwit cilik. Loro ing pinggiran lan kene. Nggawe sistem komunikasi sing dikembangake. Kita duwe sambungan ing tingkat 1941. Apa pimpinan regu bisa komunikasi kanthi bebas karo para pejuang lan komandan? Apa bisa nyebabake tembakan artileri utawa penerbangan? Dadi dheweke komunikasi! Lan radio kompleks industri militer Rusia? Kepiye cara kerja media kasebut? Edisi nganti pinggul, nanging padha jotosan kanthi nada sing padha. Lan bab perang. Kayane ana limang tingkat. Lan operasi militer tentara ing tingkat pungkasan lan paling ora efektif. Mungkin ana sing bisa ngirim diagram. Mulane, kita bisa ngomong yen Amerika Serikat lagi gelut ing tingkat teknologi paling dhuwur.
  7. Alexander_Schlidt
    Alexander_Schlidt 28 Oktober 2022 07:48
    0
    Mesthi padha break. Lan ora bakal ana "elang njerit", nanging "jago jago sing dipetik"
    1. Konnick
      Konnick 28 Oktober 2022 09:30
      +3
      Mesthi padha break. Lan ora bakal ana "elang njerit", nanging "jago jago sing dipetik"

      Opo iki hater...

      Miturut data kanggo 1991, ana total ing divisi:

      16 personel;
      775 mobil,
      438 unit pesawat biasa, yaiku:
      helikopter dhukungan geni AN-64 "Apache" - 88,
      helikopter pengintai OH-58A "Kiowa" - 109,
      helikopter serbaguna UH-60A "Black Hawk" - 203,
      helikopter transportasi pasukan CH-47D "Chinook" - 32
      helikopter perang elektronik EH-60A - 6
      ;
      54 howitzer M102 105 mm;
      87 mortir kaliber 81 mm;
      27 ZSU "Vocano" (M167 VADS[en]);
      72 MANPADS "Stinger";
      657 ATGMs, kalebu:
      Neraka - 36;
      "Dolan" - 225;
      "Naga" - 396

      Saiki, tinimbang helikopter pengintaian OH-58A Kiowa, UAV digunakake sing nindakake sebutan target kanggo Apache, sing ora perlu mlebu zona serangan MANPADS lan ngluncurake rudal sing dipandu saka dhuwur sing ora katon ing pertahanan udara. sistem.
      1. Alexander_Schlidt
        Alexander_Schlidt 28 Oktober 2022 11:18
        +1
        Kutipan saka Konnick
        Opo iki hater...

        Ora ana kasus. Aku mung percaya yen wong-wong saka Angkatan Bersenjata bakal nyepak buntute.
        Lan aja nangis ndeleng "kelangan" dheweke
        Kutipan saka Konnick
        Miturut data kanggo 1991, ana total ing divisi:

        Wikipedia banget up-to-date. Utamane sawise 30 taun. Konflik pungkasan ing ngendi dheweke melu yaiku 15 taun kepungkur ing Irak. Lan carane Amerika Serikat perang ana, kita kabeh ngerti. Sadurunge storming dhuwur, aviation nggawe jurang metu saka iku, mung banjur teka infanteri. Pertahanan udara kita ora bakal menehi kesempatan kasebut. Aku ora mikir yen wong-wong iki, nalika padha mlebu clinch karo pasukan udhara lan marinir kita, bakal bisa nglawan wong-wong mau karo soko.
        1. Konnick
          Konnick 28 Oktober 2022 11:31
          +3
          Lan carane Amerika Serikat perang ana, kita kabeh ngerti. Sadurunge storming dhuwur, aviation nggawe jurang metu saka iku, mung banjur teka infanteri. Pertahanan udara kita ora bakal menehi kesempatan kasebut.


          Nanging apa ala yen infanteri teka sawise penerbangan? Lan ora ana sing njamin yen dheweke ora bakal bisa ngatasi pertahanan udara kita liwat tandem Apache kanthi rudal anti-radar lan UAV.

          Aku mung percaya yen wong-wong saka Angkatan Bersenjata bakal nyepak buntute.

          Dheweke ora bakal weruh. Pertempuran tembak minangka pangecualian kanggo aturan kasebut. Dheweke bakal luwih melu pengintaian lan sebutan target. Dheweke malah ora nglilani Pengawal Revolusi Irak ing ngarepe tembakan senapan mesin, ngebom nganggo peluncur granat otomatis...
          Sampeyan mung kudu percaya ing Rusia ... sedhih yen kita ora bisa perang kaya ngono
          1. Alexander_Schlidt
            Alexander_Schlidt 28 Oktober 2022 11:49
            +3
            Kutipan saka Konnick
            Nanging apa ala yen infanteri teka sawise penerbangan?

            Aku ora ngomong iku ala. Kosok baline, aku rumangsa bener. Aku ngomong babagan:
            Aku ora mikir yen wong-wong iki, nalika mlebu clinch karo pasukan udhara lan marinir kita, bakal bisa nglawan wong-wong mau.

            Ya, lan sampeyan mbokmenawa setuju karo sing.
            Kutipan saka Konnick
            Pertempuran tembak minangka pangecualian kanggo aturan kasebut.

            Lan aku yakin manawa bakal ana tawuran langsung yen "wong sing wani" digawa menyang Ukraina. VKS, pertahanan udara lan pertahanan rudal kita bakal menehi kesempatan kasebut. Yen pangkat sing luwih dhuwur ora lulus.
            Kutipan saka Konnick
            sedhih yen kita ora bisa gelut kaya ngono

            Saget. Aku ngerti. Tentara kita duwe kabeh cara kanggo nyegah Nazi saka dalan. Iku mung sing mentality perang lan unwillingness saka ndhuwur kanggo ngobong kabeh metu muter biola pisanan. Nanging iki wis dadi derby politik lan birokrasi, diskusi sing bisa mbujuk ora siji liter.
          2. kula 1970
            kula 1970 29 Oktober 2022 07:36
            0
            Kutipan saka Konnick
            Lan ora ana sing njamin yen dheweke ora bakal bisa ngatasi pertahanan udara kita liwat tandem Apache kanthi rudal anti-radar lan UAV.

            Ayo ndeleng ...
            Kita dudu "Pengawal Revolusi Irak".

            Iku bakal migunani (yen ora kanggo senjata nuklir taktis!) Miturut cara, kanggo netepke kekiatan pertempuran - karo mundhut saka carane akeh sisih lan l / s bakal padha nimbang losses ora biso ditompo?
            Z.s.
            Piquancy iku kanggo rata-rata Ukrainia bakal - "sawetara Rusia nyerbu supaya malah Amerika bakal manggoni"
    2. kuztoday
      kuztoday 28 Oktober 2022 13:20
      -4
      Apa padha ngulungake kabeh kanggo mobilized on linen? Aku bakal mriksa ... aran
  8. rotkiv04
    rotkiv04 28 Oktober 2022 07:50
    +2
    mungsuh ora kena disepelekake, ing musim semi Kremlin eksentrik wis nggawe kesalahan kaya ngono, mula kanthi ora seneng karo fsh, nanging mungsuh kudu paling ora dihormati.
    1. Dimy4
      Dimy4 28 Oktober 2022 08:29
      +1
      ... nanging mungsuh kudu diajeni

      Aku ndhukung, kupluk-goyang ora dilayani. Conto ing ngarep kita. Aku uga nulis kene, nanging ana akeh reaksi negatif.
  9. Arifon
    Arifon 28 Oktober 2022 07:53
    +3

    Screaming Eagles minangka jeneng sing apik, nggambarake perspektif!))
    1. faiver
      faiver 28 Oktober 2022 08:04
      +3
      Apa iku njupuk liwat mripat? sapa ngerti thread?
      1. Alexander_Schlidt
        Alexander_Schlidt 28 Oktober 2022 11:19
        -1
        Kutipan saka faiver
        Apa iku njupuk liwat mripat? sapa ngerti thread?

        Cockscomb iki tiba.
      2. AAG
        AAG 28 Oktober 2022 14:44
        -1
        Kutipan saka faiver
        Apa iku njupuk liwat mripat? sapa ngerti thread?

        Ana rong jawaban sing bisa ditindakake:
        1. Beret nyekel kaca tingal sing rusak (kayane ora ana minus sing ringkih (?!));
        2. "Ya, kita bakal menehi sampeyan siji!" ...
        Umumé, konsentrasi pasukan lan sarana ing sadawane tapel wates ora bisa nanging ketegangan.
        hi
      3. saygon66
        saygon66 31 Oktober 2022 20:45
        0
        Busana prajurit ... Kita, metu, saka berets - skullcaps digawe .. ngguyu
    2. Rakitin
      Rakitin 28 Oktober 2022 11:42
      +2
      Kang menehi kritik dening foto, iku ilustrasi langsung saka Kitab Suci "Saben titah - ing pasangan."
  10. hellcos
    hellcos 28 Oktober 2022 07:53
    +5
    Judhul iki dijupuk metu saka konteks, digunakake wis wanted kanggo nesu amarga gething, sanajan manca. Iki ora minangka asumsi babagan invincibility tentara Rusia, nanging peringatan babagan persenjataan cahya saka "elang"
    1. BlackMokona
      BlackMokona 28 Oktober 2022 07:57
      +1
      Kutipan saka Hellcos
      Judhul iki dijupuk metu saka konteks, digunakake wis wanted kanggo nesu amarga gething, sanajan manca. Iki ora minangka asumsi babagan invincibility tentara Rusia, nanging peringatan babagan persenjataan cahya saka "elang"

      Mungkin padha ora duwe tank, nanging ana 88 Apache ing divisi
      1. hellcos
        hellcos 28 Oktober 2022 08:09
        +4
        Kuat. Lan ing kasus apa wae, dheweke ora bakal nyuwek sapa wae, ora bakal perang karo wong pribumi sing nganggo tumbak kayu. Lan luwih apik - supaya tabrakan ora kedadeyan
  11. rotmistr60
    rotmistr60 28 Oktober 2022 07:56
    +9
    upaya dening komando Angkatan Bersenjata AS kanggo ngenalake divisi 101 saka pasukan udhara menyang wilayah Ukraina ora bakal mungkasi apa wae sing apik.
    Entri divisi Amerika menyang wilayah Ukraina lan partisipasi ing permusuhan nglawan pasukan Rusia minangka wiwitan perang AS nglawan Rusia, kanthi kabeh akibat. Ora ana pangarep-arep yen isih ana wong sing duwe pikiran sing sober ing negara-negara ing antarane militer lan bisa uga ana ing antarane politisi individu sing ora bakal ngidini iki. Nanging dina iki kabeh bisa diarepake saka Amerika. Aku sing liyane mercenary (militer profesional) Polandia, Romania, etc. Lan sapa wae sing ana ing Amerika Serikat kanthi banter ngumumake yen dheweke wis siyap perang karo Rusia saka kapal induk utawa ing sawetara pangkalan ing Rumania, muga-muga dheweke pamer ing ngarep kamera nalika ana kesempatan kasebut.
    1. FoBoss_VM
      FoBoss_VM 28 Oktober 2022 09:11
      -1
      Lan apa yen padha ngganti kabeh divisi menyang hohlopixel a, menehi everyone kewarganegaraan Ukraina? Lan ora mung 101. Apa banjur? Lan saiki wis ditindakake .. Lan kanthi cara iki, dheweke nyiapake kru saka Ukrainia kanggo abrams lan pilot kanggo pabrik ing Eropa. Dadi kaya iki
      1. kula 1970
        kula 1970 29 Oktober 2022 07:48
        0
        Kutipan saka: FoBoss_VM
        Lan apa yen padha ngganti kabeh divisi menyang hohlopixel a, menehi everyone kewarganegaraan Ukraina? Lan ora mung 101. Apa banjur? Lan saiki wis ditindakake .. Lan kanthi cara iki, dheweke nyiapake kru saka Ukrainia kanggo abrams lan pilot kanggo pabrik ing Eropa. Dadi kaya iki

        Banjur- sah!!!!- dheweke bakal duwe akeh masalah ...
        Perusahaan asuransi bakal nolak mbayar "warga Ukraina" sing mati
        Malah mbusak banal saka wong mati bakal dadi masalah
        Lan logistik suku cadang lan gaman kanggo sisih ...
        Kepiye babagan ganti rugi moneter?
        Birokrat logistik muzzle raine nganggo kertas lan nerangake marang inspektur sipil saka Senat - kenapa kekacoan
        Siji bab kanggo nyedhiyakake divisi sampeyan - divisi sing beda banget manca negara...
  12. alexey alekseev_2
    alexey alekseev_2 28 Oktober 2022 07:56
    -2
    Ayo dirungokake carane manuk garudha berkokok (teks komentar sampeyan ... lan liya-liyane)
  13. Silver99
    Silver99 28 Oktober 2022 07:59
    +3
    Iki persis apa sing ora kudu ditindakake Angkatan Bersenjata RF ing perang ing Ukraina. Pasukan udhara minangka unit elit sing dilatih. Tugase yaiku nyekel lan nyekel jembatan kanthi terobosan sing wani nganti pasukan utama nyedhaki, nyebar panik ing pertahanan mungsuh, nangkep obyek strategis, ora bisa digunakake ing pertempuran pertahanan sing terus-terusan, BMD dudu tank terobosan. Taktik kudu diganti sacara kardinal sajrone perang nyerang. Conto panggunaan Angkatan Udara yaiku kanggo nangkep lapangan udara Gostomel lan pembangkit listrik tenaga nuklir Chernobyl, ing ngendi paratroopers Rusia nuduhake awake dhewe ing kabeh kamulyan lan ora ana kesalahane ing mediocrity saka perencanaan komando. Ing perang sing mbukak, penerbangan Angkatan Udara Rusia lan artileri bakal ngidini kabeh elang kasebut mabur menyang angin, dheweke ora bakal duwe wektu kanggo bengok.
    1. BlackMokona
      BlackMokona 28 Oktober 2022 08:00
      0
      Kutipan saka Silver99
      Iki persis apa sing ora kudu ditindakake Angkatan Bersenjata RF ing perang ing Ukraina. Pasukan udhara minangka unit elit sing dilatih. Tugase yaiku nyekel lan nyekel jembatan kanthi terobosan sing wani nganti pasukan utama nyedhaki, nyebar panik ing pertahanan mungsuh, nangkep obyek strategis, ora bisa digunakake ing pertempuran pertahanan sing terus-terusan, BMD dudu tank terobosan. Taktik kudu diganti sacara kardinal sajrone perang nyerang. Conto panggunaan Angkatan Udara yaiku kanggo nangkep lapangan udara Gostomel lan pembangkit listrik tenaga nuklir Chernobyl, ing ngendi paratroopers Rusia nuduhake awake dhewe ing kabeh kamulyan lan ora ana kesalahane ing mediocrity saka perencanaan komando. Ing perang sing mbukak, penerbangan Angkatan Udara Rusia lan artileri bakal ngidini kabeh elang kasebut mabur menyang angin, dheweke ora bakal duwe wektu kanggo bengok.

      Yen 101 dadi perang, apa sampeyan ngerti yen ewonan pesawat NATO bakal perang? nglirik
      1. Silver99
        Silver99 28 Oktober 2022 08:42
        +2
        Ya, ora kanggo aku ngandhani apa sing bakal kedadeyan yen ewonan pesawat NATO mlebu ing wilayah Rusia, banjur ewu megaton bakal mlebu ing wilayah Amerika Serikat.
        1. BlackMokona
          BlackMokona 28 Oktober 2022 12:09
          -1
          Kutipan saka Silver99
          Ya, ora kanggo aku ngandhani apa sing bakal kedadeyan yen ewonan pesawat NATO mlebu ing wilayah Rusia, banjur ewu megaton bakal mlebu ing wilayah Amerika Serikat.

          Yen mung Putin pengin miwiti perang nuklir, lan ora mung ngumumake yen kabeh Nazi dirusak lan sampeyan bisa terus manggon ing wates 1991. nglirik
      2. Semen_Semenovich
        Semen_Semenovich 28 Oktober 2022 08:51
        0
        banjur ing kasus iki padha bakal nampa jawaban pindho? Lan ing ngendi operator pesawat sing ewonan bisa lelayaran?
  14. Fizik13
    Fizik13 28 Oktober 2022 08:00
    -3
    Nganti para pemimpin dipromosekake dening tangan Amerika, para ahli ing omah ora percaya maneh ing pesawat dhewe, rauh wong dhewe bakal kelangan iman marang sampeyan.
  15. tanpa mbalikke
    tanpa mbalikke 28 Oktober 2022 08:04
    -1
    Iki dudu pakar iki .. dianggep tentara kita 2 ing donya ?, lan dheweke ora prédhiksi yen tanggal 9 Mei kita bakal ana ing Kyiv. njupuk Parade Kemenangan?
  16. tukang cukur Siberia
    tukang cukur Siberia 28 Oktober 2022 08:05
    0
    "Elang Screaming" ... wah, nggih..
    Kita uga duwe elang, tanpa bengok-bengok lan pathos: 76th Guards Airborne Assault Chernihiv Red Banner, Ordo Divisi Suvorov, umpamane))
  17. Armen Sologyan
    Armen Sologyan 28 Oktober 2022 08:08
    -2
    Ora ana sing luwih isin tinimbang mlayu saka medan perang, lan Kita mung bakal nggunakake senjata khusus sing ora bisa nyebabake lan Amerika bakal mlayu kaya neraka saka menyan! Sawise kabeh, Amerika Serikat iku negara setan, lan tentarane setan. Dheweke dhewe ujar manawa bakal ngetrapake sanksi saka neraka, lan setan lan setan ana ing neraka.
  18. Juragan
    Juragan 28 Oktober 2022 08:17
    -2
    Ora ana sing bakal ngadeg ing upacara lan populize karo amers. Remot bledheg bledheg lan kabeh iku ....... Dheweke mikir kepiye carane kita bakal mlayu karo sing ora sedulur .....
  19. Stirbjorn
    Stirbjorn 28 Oktober 2022 08:26
    +3
    Paul Craig Roberts, mantan karyawan Gedung Putih nalika administrasi Ronald Reagan, teka ing kesimpulan iki.
    Reagan?! Dheweke lulus ing taun 1989 kanthi presiden - 33 taun kepungkur. Pira umur karyawan iki?
  20. MSG363
    MSG363 28 Oktober 2022 08:28
    +2
    Kutipan saka mojohed2012
    Aku percaya yen lan nalika "Whispering Moles" mlebu lan mlebu ing tawuran karo Angkatan Bersenjata RF, mula pitakonan ora bakal maneh sapa sing bakal nyuwek sapa sing bakal dipotong, nanging: Kapan, ing jam pira ijol-ijolan serangan rudal- nuklir antarane NATO lan Rusia.

    Ora. Amarga ora bakal ana darurat kanggo loro-lorone. Inggih, kajaba kanggo tendhangan ing bokong lan ego kanggo Amerika, sawise iku bakal ana iklan liyane lan mundhut gambar saka "supermen luar biasa." Dheweke mung duwe divisi udhara 101st kanggo mbukak tugas, padha mlayu, mlayu yen menehi sampeyan. tendhangan ing sirah.. Divisi 82 ​​tansah dianggep pancen elit
  21. CombatSnail
    CombatSnail 28 Oktober 2022 08:30
    +2
    Iki bakal digunakake ing Transnistria utawa ing Odessa. Dheweke bakal ganti dadi seragam Romania. Ora kaget yen Menteri Pertahanan Rumania mundur, ora gelem tanggung jawab.
  22. orsker
    orsker 28 Oktober 2022 08:39
    -3
    Padha ora mung break. Lan luh kualitatif lan kanthi seneng.
  23. Sergei V
    Sergei V 28 Oktober 2022 08:57
    0
    tutuk karakter favorit, lan lawas banget
  24. Rakitin
    Rakitin 28 Oktober 2022 08:57
    +2
    Ing sawetoro wektu, wong Rumania masang "waja" nalika latihan bebarengan. Bener, iki dadi T-55 Soviet sing ora dimodernisasi, sing paling wiwitan diprodhuksi ing taun 1962, lan sing paling anyar ing taun 1971. Romania, bebarengan karo Albania, minangka negara Eropah pungkasan sing tentara aktif nggunakake tank T-55 umur 60 taun.
  25. Diesel 200
    Diesel 200 28 Oktober 2022 09:12
    0
    Pikiran edan sing ngumbara ing pikirane wong-wong iki
  26. menang19
    menang19 28 Oktober 2022 09:18
    +4
    Paul Craig Roberts minangka ahli ekonomi Amerika sing misuwur, penulis "keajaiban ekonomi Amerika" ing sangisore Reagan. Apa a............ dheweke ahli ing bidang militer? Isin yen artikel kasebut diterbitake ing situs kasebut kanggo kabutuhan umum tinimbang analisa serius pasukan NATO ing wates kita.
    1. Drleavesee
      Drleavesee 28 Oktober 2022 19:08
      +1
      Ya, sampeyan mikir, nanging kabeh wong ing kene seneng. Secara pribadi, aku seneng banget karo argumentasi saka komentar "Aku mung percaya yen dheweke bakal nyuwek", analisis lan kawruh sing jero)
  27. Inhibitor korosi
    Inhibitor korosi 28 Oktober 2022 09:24
    -1
    Yen mung iku bener, padha nyuwek Popenhagen ana saperangan kaping, tengen ing Romania, ing advance. Iku bakal bener. Utamane nganggo gaman abot.
  28. Komentar wis dibusak.
  29. Komentar wis dibusak.
  30. Skif3216
    Skif3216 28 Oktober 2022 10:34
    0
    Chevalier saka Ordo Legion Kehormatan, Republik, mantan asisten kanggo kabijakan ekonomi kanggo Sekretaris Keuangan AS ing administrasi Ronald Reagan (1981-1982). Dheweke kerja dadi senior ing Hoover Institution ing Universitas Stanford [1].

    Mantan editor lan kolumnis kanggo The Wall Street Journal, Businessweek, lan Scripps Howard News Service. Ing sawijining wektu, dheweke dadi penulis kolom reguler ing koran "The Washington Times" [2]. Miturut Roberts, sawise dheweke ngritik kabijakan George W. Bush, wiwit taun 2004 dheweke ora diidini nerbitake ing koran utama negara [2].

    Dheweke asring diterbitake ing majalah CounterPunch kanthi artikel kritis babagan kabijakan finansial lan ekonomi AS nalika pemerintahan Bush Jr. lan Barack Obama [3][4].

    Ing taun 2009, dheweke ngritik "revolusi warna" ing Georgia lan Ukraina, kanthi nyebutake tumindak sing direncanakake saka CIA [5].

    Ing Maret 2014, dheweke nggambarake Euromaidan lan owah-owahan kekuwatan ing Ukraina minangka target operasi AS nglawan Rusia [6].

    Dheweke banget ngritik kegiatan Presiden AS Barack Obama lan pamrentahane babagan krisis Ukraina [7][8][9].

    Ing November 2016, dheweke nglamar kewarganegaraan Rusia[10][11].

    Ing Mei 2021, dheweke nuduh panguwasa AS kanthi manipulatif ngrusak gambar informasi donya kanthi bantuan media sing dikontrol. Ing wektu sing padha, nandheske yen proses iki uga difasilitasi dening panguwasa Rusia, sing "amarga alasan sing angel dingerteni" nuduhake toleransi kanggo iki.
  31. bingo
    bingo 28 Oktober 2022 11:01
    0
    "Prajurit Amerika ora kudu mati kanggo Baltik."
    Tangi, sapa lan ing ngendi sing bakal nyopir? Sing bakal ana kerugian - lan bakal ana akeh sekaligus - ora ana keraguan babagan iki. NATO uga ora njamin sukses, ora ana sing bisa nyerang tentara Rusia. Ora ana klompok kuwat, paling ora bisa dibandhingake, nanging kanggo njamin perlu - sirah lan pundhak unggul, kanthi klompok pasukan Rusia! Lan jotosan kanthi kerugian lan pancen ora ana jaminan padha karo pimpinan AS kaya gantung diri.
    Siji-sijine sing bisa digunakake ing Transnistria. Ing kene bisa uga ana pilihan, nanging uga ora mungkin - wektu wis ilang, lan Angkatan Aeroangkasa wis bisa menehi dhukungan kanggo Pridnestrovie, lan iki maneh kerugian - lan akeh.
  32. xeotyrj81
    xeotyrj81 28 Oktober 2022 11:39
    0
    Kutipan saka mojohed2012
    Aku percaya yen lan nalika "Whispering Moles" mlebu lan mlebu ing tawuran karo Angkatan Bersenjata RF, mula pitakonan ora bakal maneh sapa sing bakal nyuwek sapa sing bakal dipotong, nanging: Kapan, ing jam pira ijol-ijolan serangan rudal- nuklir antarane NATO lan Rusia.

    Ing
  33. Penilai
    Penilai 28 Oktober 2022 14:20
    0
    Amerika Serikat ora bisa perang karo unit tempur biasa Federasi Rusia kanthi pengalaman tempur. Padha mung bisa perang karo militan sing ora dilatih lan kurang, kayata "mujahidin" lan malah mung nggunakake artileri lan pesawat. negatif
  34. Cvgt23
    Cvgt23 28 Oktober 2022 17:47
    0
    Pira bayarane. Sawise kabeh, kabeh wong ngerti yen Amerika dhewe ora bakal melu perang. Panemu ahli. Kanthi hormat, luwih becik maca Gonzalez
    1. Mitia68
      Mitia68 29 Oktober 2022 12:36
      0
      Ora ana sing mbayar.
      Paul Craig Roberts minangka wartawan konspirasi Amerika umur 83 taun.
      Ing taun 1981, dheweke kerja sajrone SATU taun minangka asisten kabijakan ekonomi kanggo Sekretaris Perbendaharaan AS ing administrasi Ronald Reagan.
      Iki minangka kasunyatan biografi lan menehi bobot nganti saiki.

      Lan ing 2016 dheweke nglamar kewarganegaraan Rusia, dheweke nindakake kanthi tulus, lan ora kanggo dhuwit:
      https://rg.ru/2016/11/30/eks-pomoshchnik-glavy-minfina-ssha-poprosil-rossijskoe-grazhdanstvo.html
      Paul Craig Roberts, mantan asisten sekretaris perbendaharaan ing administrasi Ronald Reagan, menehi pukulan kuat marang Russophobia ing Amerika Serikat. Minangka tandha protes marang buron wong-wong sing ndhukung stabilisasi hubungan Rusia-Amerika, dheweke nglamar kewarganegaraan Rusia ...
      1. Cvgt23
        Cvgt23 29 Oktober 2022 22:26
        0
        Serius. Tanpa pamrih. Agen dikirim. Bali menyang kasunyatane para ahli kaya dheweke. ing saluran pisanan. Sampeyan bisa nglumpukake maneh staf KGB. Pracaya sembarang ahli crooks 60 taun kepungkur, kang ana non-standar. Saiki dumadakan mutusake kanggo main nglawan dhewe. Apa sampeyan ngomong babagan?
      2. Cvgt23
        Cvgt23 29 Oktober 2022 22:32
        0
        Sampeyan ngerti nalika mungsuh wis dadi bom lampus. Lan nalika kita. Dheweke luwih ala tinimbang mungsuh. Aja ngandelake pakar kasebut. Sing ngedol tanah kelairane kanggo bungkus permen
  35. yowis
    yowis 28 Oktober 2022 22:08
    0
    "Voicing kivins" minangka detasemen kanggo wong Romania. Romania minangka "daging".
  36. Mitia68
    Mitia68 29 Oktober 2022 12:28
    0
    Kita wis kasil ngrusak Angkatan Bersenjata Ukraina, kita uga bakal ngrusak "Elang Screaming" iki.
    Irak wis cetha nuduhake apa elang iki worth.
    1. Cvgt23
      Cvgt23 29 Oktober 2022 22:29
      +1
      Sampeyan bakal ngalahake dheweke ing kursi sampeyan. Inggih rampung. Divisi sofa pisanan, udara, ayo maju menyang ov.
      1. Mitia68
        Mitia68 30 Oktober 2022 11:52
        0
        Matur nuwun kanggo komentar iki. +1
        Sampeyan pisanan maca babagan tumindak divisi 101 ing Irak.
  37. mmaxx
    mmaxx 29 Oktober 2022 15:08
    0
    Ana akeh banget. Minangka salah siji saka kanca kancaku sing ana ing kono ngandika: Aku weruh Polandia, aku weruh Inggris (ing pangertèn saka Inggris-speaking), nanging aku ora.
  38. Mazunga
    Mazunga 29 Oktober 2022 19:48
    0
    apa jenis kupluk bakal nyuwek cadangan? kontraktor nyuwek Ukraina lan carane alon rampung penulis sampeyan provokator? utawa Meehan sing mutusaké kanggo scribble agitasi
  39. DKuznecov
    DKuznecov 29 Oktober 2022 22:19
    0
    Sing disebut "ahli" Paul Craig Roberts metu
    ing circulation ing 2004, kanggo mengeti 65th sawijining. Ing wektu iku
    iku mandhek kanggo dicithak ing media US.
    Ing wayahe, "ahli" umur 83 (wolung puluh telu) taun,
    wektu seneng nalika iku ora Matter yen fly wis kancing munggah
    Lan yen sampeyan nganggo popok.
  40. Batalyon konstruksi cadangan
    Batalyon konstruksi cadangan 30 Oktober 2022 14:11
    0
    Yen "Jago Ayam Screaming" iki mlebu ing wilayah "Ukraina", dheweke bakal dadi "target sing sah" kanggo pasukan kita lan bakal dirusak. Muga-muga yen tawanan dijupuk, mung kanggo eksekusi sawise interogasi.
  41. Zaurbek
    Zaurbek 31 Oktober 2022 10:17
    0
    Aku wedi yen bisa digawa menyang wilayah Odessa, kanthi ancaman pendhudhukan dening kita ....